Diskuse » Automobily, lodě a letadla » Youngtimery | « předcházející | další » |
Youngtimerydolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
autor | příspěvek |
---|---|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2047 Registrován: 8-2015 |
Jízda Škodou 120 pod dálničním mostem u tunelu Valík poblíž Plzně Velikonoce 2025 Na internetu jsem kdysi objevil polní cestu pod dálničním mostem, vypátral jsem, že je to pod mostem přes Úhlavu u tunelu Valík poblíž Plzně, Když jsem měl kolem cestu, s tátou jsme zde udělali video. Přesný účel cesty pod mostem neznám, podle hydrantů nevylučuji, že slouží k plnění hasičských vozů vodou apod.? Ze spodní cesty vedou schody k únikovému východu na dálnici, je tam i zamčený vstup do mostu. https://youtu.be/RhiZUgLG7pE |
transit01
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3805 Registrován: 9-2012 |
Pardubická Škodovka se čas od času vyskytne v Rychnově nebo jeho okolí, jeho majitel ji ale vždy pečlivě hlídá. Většinou bývá doplněna vlekem se značkou z okresu RK.
O53 hunting Est. 2009.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 797 Registrován: 3-2006 ![]() |
Ahoj, Nevíte někdo rok, kdy se u Žigulíků 2101 přecházelo od kulatých chromovaných zpětných vnějších zrcátek na oválná/obdélníková chromovaná zrcátka? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 755 Registrován: 10-2014 |
1974-75 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 756 Registrován: 10-2014 |
https://nymbursky.denik.cz/nehody/opet-vazna-nehoda-u-podebrad-vu z-zniceny-narazem-do-mostku-priletel-vrtulnik-202.html |
transit01
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3806 Registrován: 9-2012 |
Dnes v RK nějaká pseudo akce na nábřeží, a přijelo tam pár zajímavých aut.
O53 hunting Est. 2009.
|
George
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2090 Registrován: 5-2002 ![]() |
Stylové hodinky pro majitele žigulíků.![]() |
transit01
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3807 Registrován: 9-2012 |
Sběratel_kuriozit:
O53 hunting Est. 2009.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9895 Registrován: 12-2005 ![]() |
Vypadala zachovale.... presto shnilá na kaši. Snad to pán prežije ![]() Je fuk jestli je to 120, fakír ne o felda. Můžou bejt sebehezči na pphled alejak do nich hrábnete všechno je to shnilý na hovna. Kamarád koupil na rally fakira pp dědkovi. No z auta byste byli vyndaný. Najeto prd, celej život v garáži, zimu skoro neznalo. Stejně ho musel rozřezat kvůli výztuhám. No pod krásnym kabátem nebylo zdravýho nic. Vnitřni vyztuhy prahů, nosniky pod kufrem, A sloupky v dolni části, nosniky,kolem motoruru.... no kam se řízlo bid liška neborovnou díry. Přitom kárá že by s tim nejeden ceterániata honil vodu desitky dalšich let po srazech s ppcitem, že je to auto "nový". Mival hsem vcelku slušnou 120. Měla dirky v prazích tak sem si pohrával s myslenou je vyměnit. Do doby nez jsem se daldořádnýho průzkumu. Díry zkrz A sloupky mě presvědčili, že ta STK už byla skutečně poslední. Auto bylo uzitečnější jako hračka pro hasiče. Tady užjí vezu z ukázky zásahu k hasičárně na konečnou ránu z milosti. |
Vechtr
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 622 Registrován: 12-2015 |
Pořád bych radši skončil ve škarpě ve shnilé 120 než na motorce. A je zajímavé, že na stará auta mají všichni plno keců, že jsou to pojízdné hroby, ale jezdit na motorce je společensky přijatelné.
Veliká divoká zvířata, jako lvi, vlci, medvědi, velbloudi, sloni, hroši, krokodili a pod., přepravují se jen ve zvláštních vozech.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9896 Registrován: 12-2005 ![]() |
A jezdit starym autem je nepřijatelný? Nevim ptam se. Na motorce jezdim a nevim co by na tom mělo bejt špatnýho. A když jsme tak u toho. Ještě jsem v provozu nepotkal motorku s prorezlou nosnou částí zkrz na zkrz. Zatimco potkat auto kde chybí třeba čtvrtka prahu se dá vcelku běžně. |
Vechtr
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 624 Registrován: 12-2015 |
Mně je to jedno, ať si každý jezdí, čím chce, pokud tím někoho neohrožuje. Ale mám formana a felicii (obě auta jsou zdravá, žádné shnilé nosníky se nekonají) a pořád poslouchám tyto kecy, jak v takové rakvi můžu jezdit.
Veliká divoká zvířata, jako lvi, vlci, medvědi, velbloudi, sloni, hroši, krokodili a pod., přepravují se jen ve zvláštních vozech.
|
transit01
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3809 Registrován: 9-2012 |
Ono ruku na srdce, ty péčka má shnilá snad každá Škodovka na které někdo nedělal GO. Kolikrát jsou blatníky na pohled velmi slušené a netkutné a péčka úplně na kaši.. Já o tom vím svoje: A tohle bylo prý ještě dobré, kolikrát pod blatníky není vůbec nic.
O53 hunting Est. 2009.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9897 Registrován: 12-2005 ![]() |
Az jednou otevreš prahy nebo zadní lemy tak uvidíš jestli je to pravda. |
Martin_28
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 51 Registrován: 12-2024 |
Shnilý nebo ne, stejně je to jedno. Vždyť tyhle auta mají tak tenké plechy, že rozdíl je marginální. Pořádně pevný byly až Fabie. Pán měl aspoň kliku, že netrefil při větší rychlosti strom nebo že nešel do protisměru na jiný auto. Štěstí v neštěstí. |
transit01
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3810 Registrován: 9-2012 |
Já mám třeba vnitřní prahy luxusní a v suříkovém základu, ale ty péčka viz foto no..
O53 hunting Est. 2009.
|
transit01
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3812 Registrován: 9-2012 |
Mobilovky z Rychnova.
O53 hunting Est. 2009.
|
transit01
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3813 Registrován: 9-2012 |
Škodovka původem ze Slovenska v Rychnově u Kauflandu.
O53 hunting Est. 2009.
|
transit01
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3814 Registrován: 9-2012 |
Pardubice Dubina
O53 hunting Est. 2009.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9901 Registrován: 12-2005 ![]() |
Zas se něco posbíralo To embéčko je super. Krasna probozni patina, převařeny disky ocividně denně v provozu. Jak embéčka nemusim tak tuto se .i hodně líbí. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9902 Registrován: 12-2005 ![]() |
A ještě |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9903 Registrován: 12-2005 ![]() |
A zbytek Embéčko se sirokym oknem s prdeli z hundrtky je v běžnym provozu. Ten zadek vypada na živo opticky strasně dlouhej. Je fakt, že tutu úpravu jsem jsem asi 20 let jinde neviděl. Tuto stale slouží. |
transit01
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3815 Registrován: 9-2012 |
Zbytek z Pardubic, ke kterému jsem se již ve tři ráno neprokousal.
O53 hunting Est. 2009.
|
Martin_28
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 57 Registrován: 12-2024 |
![]() "Embéčko se sirokym oknem s prdeli z hundrtky je v běžnym provozu. Ten zadek vypada na živo opticky strasně dlouhej. Je fakt, že tutu úpravu jsem jsem asi 20 let jinde neviděl. Tuto stale slouží." |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 9904 Registrován: 12-2005 ![]() |
Ale jistě že je. Ta palisáda je součástí ulice normalně přistupná. Jenže s 10 metrů dlouhym autem tam neni kde zaparkovat. Hledej v Nejdku na přijezdu od Varů proti horní vratnici Vlnapu. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2054 Registrován: 8-2015 |
Dne 18.5.2025 jsme s tátou odvezli zbytek šrotu z černé skládky u kamarádovy chaty. Vedle ní mě zaujal vjezd k jinému domu s dopravní značkou ,,Zákaz krav". Cestou jsem zastavil u hřiště na Kudlově, kde mě zaujal válec. I zde byl kdysi železný odpad, ale někdo byl rychlejší než my a odvezl ho. ![]() https://www.rajce.idnes.cz/kwasi/album/odvoz-srotu-2025-05-18 |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2866 Registrován: 9-2005 ![]() |
kde mě zaujal válec Ten zapřáhnout a odvézt, to by bylo zaručeně první místo ve sběru ![]()
Nabízím seriózní zaměstnání v oboru železniční zabezpečovací techniky v oblasti Praha. Stačí elektrotechnické vzděláni a řidičák, zbytek Tě už naučíme - napiš na mail pod nickem
|