naše weby

Výpravní budova 16/H
aktualizace 13.10.2018
Tranzitní koridory
popisy, tabulky, foto...
Historie českých SPZ
aktualizace 12. 1. 2007
Elektrizace ve Slezsku
historie, mapy, tabulky

naši partneři

praktické

RSS 2.0RSS 2.0
mobilní verze

tiráž

© Společnost přátel kolejové dopravy,
2004–2018
ISSN 1801-6189
celá tiráž | přispěvatelé
ochrana osobních údajů
redakce@k-report.net

zásady ochrany osobních údajů »

Zásady ochrany osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracovává Společnost přátel kolejové dopravy, se sídlem Praha 10, V Rybníčkách 3081/3, PSČ 100 00, IČ 72539178, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl L, vložka 7210 (dále jen „Správce“) na základě Vámi uděleného výslovného souhlasu v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR. Jedná se o tyto následující osobní údaje:

  • uživatelské jméno,
  • e-mailová adresa,
  • heslo (uložené pouze v zašifrované podobě),
  • jméno a příjmení (pakliže je připojíte ke svému účtu nebo je zřejmé z výše uvedených bodů),
  • profilové údaje jako fotografie a odkazy na webové stránky či profily na sociálních sítích (pakliže je připojíte ke svému účtu),
  • IP adresa.

Vaše osobní údaje se shromažďují a zpracovávají pro účely užívání dopravního serveru K-report (dále jen „K-report“), zejména:

  • identifikace autorů diskusních příspěvků a přihlášených uživatelů,
  • správy uživatelských profilů registrovaných uživatelů:
    • aktivace účtů prostřednictvím e-mailu,
    • obnovení zapomenutého hesla,
    • zasílání příspěvků z vybraných diskusí,
    • nastavení dalších uživatelských voleb ovlivňujících vzhled a chování stránek,
  • zasílání soukromých zpráv mezi registrovanými uživateli,
  • možnost blokování uživatelů porušujících pravidla chování na fóru.

Správce bude vaše osobní údaje zpracovávat po dobu vašeho užívání K-reportu nebo do odvolání tohoto souhlasu. Více než 10 let opuštěné uživatelské účty budou odstraněny. Máte právo svůj souhlas související s ochranou údajů kdykoli s budoucí účinností odvolat e-mailem zaslaným na adresu redakce@k-report.net. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním. Odvolání souhlasu též nemá vliv na zpracování osobních údajů, které Správce zpracovává na základě jiného právního základu, než je vámi udělený souhlas.

Dále máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • kdykoliv podat stížnost týkající se zpracování vašich osobních údajů nebo neplnění povinností správce plynoucích z GDPR k dozorovému úřadu. Dozorovým úřadem je v ČR Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz.

Poskytnutí souhlasu je dobrovolné. Upozorňujeme, že pokud nám souhlas se zpracováním a správou vašich osobních údajů neposkytnete, nebudete moci plně využívat K-report pro psaní příspěvků do diskuse a tam, kde je plné využití webu omezeno jen na registrované uživatele.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, po technické stránce však osobní údaje pro Správce dále zpracovávají i tito zpracovatelé:

  • Vladimír Staněk, Grafické studio VLADO, Vysočanská 243, 190 00 Praha 9, IČ 68370032
Cookies

K-report také používá soubory cookies (krátké textové soubory ukládané na počítači uživatele) k zapamatování uživatelského přihlášení, k personalizaci zobrazovaných informací (například zvýraznění nových příspěvků v diskusích), k personalizaci vzhledu stránek, k analýze návštěvnosti a dále pro účely personalizace reklam. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti inzerce, více zde.

Používáním webu vyjadřujete souhlas s ukládáním těchto souborů ve Vašem počítači. Tento souhlas je vyžadován pro uživatele ze zemí EU.