| Diskuse » Tramvaje a metro » Tramvaje v Brně | « předcházející | další » |
Tramvaje v Brnědolů |
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři |
| autor | příspěvek |
|---|---|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1 Registrován: 7-2026 |
Tušíte někdo, co je s forumbmhd.cz ? |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 102 Registrován: 1-2011 |
Hosting vypl fórum z důvodu přetěžování. Snad se to konečně dá do pořádku. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10558 Registrován: 2-2006 |
V 15T.
Pravda zvítězí, ale dá to fušku...
Informace uvedené v příspěvku pocházejí výhradně z veřejných zdrojů a mohou, ale nemusí vyjadřovat názor autora příspěvku. Na trolly se nereaguje !!! Káemovi 29.10.2020 konečně vyšla věštba. Halelůjá...
|
|
Jva
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5415 Registrován: 6-2002 |
Včera před polednem mířil po "D"46 mezi OL a PV do Brna další Drak.
Cynik - tak říká optimista realistovi...
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5599 Registrován: 7-2003 |
Toho je povíc. Na vícero fórech a webech, kam mám přístup do administrace nebo statistik, tak je teď vidět brutální nájezd AI sraček. Jen když se podívám na svůj web, tak za den to klidně dá 100k dotazů. A za měsíc přes 5 mega. A to tam nic nemám. Fóra založený na phpBB sestřelej jen tím že používaj funkci search. Pomůže jedině totální blokování přes Cloudflare. A ve velkým vede META AI. Jen blokací jejího rozsahu jsem zlikvidoval kolikrát až polovinu AI provozu. Tipnu si, že na BMHD to bude stejnej problém.
8bity vseho sveta spojte se .
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 490 Registrován: 6-2020 |
Krásný den, jak dlouho bude jezdit výluková linka x, která úvraťuje u hlavního nádraží? Nedaří se mi to rychle dohledat. |
|
Pajzák
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10409 Registrován: 6-2015 |
https://www.dpmb.cz/vyluka-tramvaji-v-ulici-renneske-0 |
|
Pajzák
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10413 Registrován: 6-2015 |
Jaký význam má tahle manipulační zastávka u Tuzexu? https://mapy.com/s/pajupocada |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3124 Registrován: 2-2005 |
Pajzák: Aby si někdo zlámal hnáty ... Jinak prosím tě, v Brně nehledej logiku! |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3086 Registrován: 1-2013 |
Vážení kolegové, v Brně na Líšeňské trati u zast. Kotlanova odbočuje kusá kolej. Jaký je její účel? Obratiště při případných mimořádnostech, když je tam i kolejová spojka? Nebo z jiných důvodů? Je tam ještě vůbec i dnes? Už jsem tam dlouho nebyl, mám to tam trochu z ruky (jsem od Příbrami.) Předem dík. |
|
staci_premyslet
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 173 Registrován: 2-2023 |
Pozůstatek bývalé smyčky, kolej i kolejová spojka tam stále jsou, využíváno zcela sporadicky (odstavení nepojízdného vozu), nepamatuju výluku nebo MU, kdy by se ta kolej využila v provozu. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5600 Registrován: 7-2003 |
Už několikrát se tam obracelo. Já vím asi o 4, jedna z nich byly vyhořelý napájecí kabely na Jírovu. Pak tuším při úpravách pro napojení Mifkovy.
8bity vseho sveta spojte se .
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3087 Registrován: 1-2013 |
staci_premyslet, Pvvs: Díky za odpověď. |
|
Mauricio
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11406 Registrován: 4-2005 |
Jinak prosím tě, v Brně nehledej logiku! Poslední dobou mám pocit, že jsi nějaký nespokojený s Brnem a fungováním jeho MHD. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2024 Registrován: 10-2010 |
"Vážení kolegové, v Brně na Líšeňské trati u zast. Kotlanova odbočuje kusá kolej. Jaký je její účel? Obratiště při případných mimořádnostech, když je tam i kolejová spojka? Nebo z jiných důvodů? Je tam ještě vůbec i dnes? Už jsem tam dlouho nebyl, mám to tam trochu z ruky (jsem od Příbrami.) Předem dík." (Příspěvek byl editován uživatelem Kondra89 .) |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1535 Registrován: 5-2009 |
Klíče už nejsou na místě. Že by někoho fest poštípaly vosy? |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11318 Registrován: 1-2007 |
Kde tam bývaly ty klíče umístěny? Teď je mají dispečeři? |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1462 Registrován: 10-2012 |
1708 viděna v Pisárkách, dnes byla na zkušební jízdě, vypadá jak 1723. |
|
Rem
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1301 Registrován: 11-2008 |
Ne, nevypadá. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1463 Registrován: 10-2012 |
viděl jsem to z Hlinek, možná nemá tu černou kolem oken, vypadalo to stejně blbě, prostě lak drak |
|
Rem
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 1302 Registrován: 11-2008 |
Přesně tak, nemá černou okolo oken. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 51 Registrován: 4-2012 |
Mouka: mam pocit ze v nejake aktualite jsem cetl, ze ted uz je maji dispeceri... vyhybky na prejezdu mezi kolejemi se pokud se nepletu vymenily za klasicke, zeleznicni je uz jen ta odbocovaci na kusou kolej, takze pro bezne vyluky na obrat ten klic neni potreba |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 3045 Registrován: 5-2007 |
Letos je to pro šalinky fakt špatný rok, včera u Židovského hřbitova další , myslím že číslo čtyři..![]() ![]() |
|
Pajzák
|
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 10426 Registrován: 6-2015 |
Podle titulku ovšem zemřela ta šalina. https://www.novinky.cz/clanek/krimi-zenu-v-brne-srazila-tramvaj-v -nemocnici-podlehla-zranenim-40592346 |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 225 Registrován: 7-2015 |
Nevíš jestli je v té věci nějaký posun? |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 103 Registrován: 1-2011 |
Nevím bohužel nic, jedinej kdo s tím něco může dělat je Adam Eda Zemek jakožto provozovatel stránek. |
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11334 Registrován: 1-2007 |
Vzhledem k blížícím se volbám má Eda jiné starosti. |