| Autor |
Příspěvek |
Reichenberger
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7137 Registrován: 10-2004
| | Odesláno Pátek, 04. května 2012 - 18:31:25 |
|
Tématu se to týká, není tedy důvod to sem nedávat jen proto, že se nějaká potrefená husa bojí tahání špíny na svého chlebodárce  |
Ares1
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7474 Registrován: 4-2006
| | Odesláno Pátek, 04. května 2012 - 19:59:55 |
|
ad Honza a co je na tom divného že ona spol. sídlí někde v zahraničí. Víš ty vůbec kolik spol. sídlí jinde než v ČR? Ty fakt tě nechápu co ty jsi za exotiku. a solární elektrárny víš kolik takových firem je?prostě to je výhodný byznys. Ale co od tebe čekat když si neumíš ani najít tohleto. Jinak prostuduj si to pořádně. Je vidět že neumíš si ji najít na internetu, ale i čtení vc ní ti dělá problémy. ad pod čarou Pane Sůra to jste měl říci hned že jste to vy. Taď už tomu rozumím že nemůžete nic najít. No jo pan novinář. Kterej nepozná spoj od linky (Příspěvek byl editován uživatelem ares1.)
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat,snažte se mě předběhnout.... www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
|
|
Honzalb
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 62 Registrován: 11-2010
| | Odesláno Pátek, 04. května 2012 - 21:55:39 |
|
ares: klidně si urážejte, pane dokonalý. chápu, že odlévání veřejných peněz do daňových rájů je pro vás standardní záležitostí. Nicméně doporučuji si prostudovat zákon, jak má vypadat výroční zpráva a výsledovka a jak má být zveřejněna. Je s podivem, že na ní není nikde ani odkaz z webu Busline. Že byste se za ni styděli? sedlakh: děkuji za vtipnou poznámku. |
Voloďa Neregistrovaný host Odeslán z: 178.217.184.147
| | Odesláno Pátek, 04. května 2012 - 22:30:10 |
|
To bude prdel, až bublina splaskne a BL půjde do propadliště dějin. Další sranda bude, až se dozvíme, kdo je pan Ares1 Třeba je to přímo pan generální Osobně je mi na blití s toho, jak se u nás obhajuje vyvádění pěněz ven a legalizace peněz špinavých. Pan prezident to kdysi pojmenoval tak, že tyto peníze neumí rozeznat. To se dá pochopit. Lidi, kteří to s těmi penězi dělají, ti se najít dají: Janoušků, Křejčích, Pitrů, Kittnerů, Grossů, Syrovátků, Bémů, Čermáků a jiných dalších máme plné poslanecké, senátní a vládní lavice ruku v ruce s lobisty a podobným vyžírkům. Jistojistě se k nim řadí lidé z vedení BL. Vysosat stát či kraje a šup s tím do kapsy. P.S. Aresi1. Co znamená zkratka BS? Oháníš se s ní jak umanutý! |
Ares1
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7475 Registrován: 4-2006
| | Odesláno Pátek, 04. května 2012 - 23:17:21 |
|
AD Voloďa další co se stydí za jméno co? reagovat nebudu není na co. A když se neumíte podepsat tak ... však víte co. ad Ale pane Sůra takový "výborný" novinář a neumí s internetem? Jaj co co to co to. Vás opravdu respektovat nemůžu. Já možná obhajuju BusLine(a například nejsem spokojen, že není to dostupné tam co má být - OŘ), ale vy jste vždy psal pro pana Jančuru. Takže tady si nemáme co vyčítat. Jeden za 18 druhej bez 2 za 20. Ale díky celej večer se stydím že sem vás neodhalil hned. P.S. já si to prostuduji až se naučíte poznat co je linka a co spoj. Ale máte výhodu. Někteří lidé naším životem projdou a nezanechají žádnou stopu. Jiní zase takovou, že na ně v životě nezapomeneme. A už nikdy nebudem stejní.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat,snažte se mě předběhnout.... www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
|
|
Lbc_4ever
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 454 Registrován: 4-2011
| | Odesláno Sobota, 05. května 2012 - 12:52:41 |
|
613 má půl vozovou reklamu na Gymnázium F.X. Šaldy, konkrétně na 4.A. 
Neberte život až tak vážně, stejně z něj nevyvázneme živí. www.vizeliberec.cz -> Liberec, město s vizí.
|
|
Editor Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 145 Registrován: 12-2007
| | Odesláno Sobota, 05. května 2012 - 18:34:11 |
|
Nevíte, pro koho vyrostla nad terminálem ta nová čekárna?Když ji stavěli, počítal jsem, že pro SA,ale to by byla asi žlutá, tak že by pro DP?To DP bude jezdit ze stejného stání jako SA? Až pojedu zase do Prahy, abych nelítal po terminále a hledal bus. Musím uznat, je pěkná, škoda, že nejsou všechny takové |
Jardikouu
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 122 Registrován: 3-2011
| | Odesláno Sobota, 05. května 2012 - 18:39:48 |
|
Hoši neměl by jste někdo nikde zašantročenou fotku služebních jízdních řádů? |
Lbc_4ever
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 455 Registrován: 4-2011
| | Odesláno Sobota, 05. května 2012 - 18:42:07 |
|
Editor: Představ si, že pro cestující. 
Neberte život až tak vážně, stejně z něj nevyvázneme živí. www.vizeliberec.cz -> Liberec, město s vizí.
|
|
Pavel Lbc Neregistrovaný host Odeslán z: 90.180.189.47
| | Odesláno Sobota, 05. května 2012 - 20:10:14 |
|
Jardikouu: Trošku konkrétizuj svůj poslední dotaz |
Adamek
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 486 Registrován: 10-2007
| | Odesláno Sobota, 05. května 2012 - 20:18:19 |
|
Lbc_4ever: Ten autobus 613 jsem ještě neviděl, ale pakliže je na něm vyobrazena nějaká konkrétní třída, tedy 4.A., jak píšete, tak se nejspíš nebude jednat o reklamu, nýbrž o tablo. Reklama má poněkud jiné funkce, než představovat gymnaziální třídu, která za pár dní přestane být součástí své školy. A co se týče odpovědi na otázku Editora, doufám, že se jednalo pouze o nepovedený vtípek, otázka, jak jste snad pochopil, směřovala na dopravce, jehož cestující budou novou čekárnu používat. Editor: Odpověď na tuto otázku neznám, vím však, že svého času kolovaly informace o tom, že DPMLJ i SA budou po výstavbě společné čekárny odjíždět ze stejného místa. Někde by se dal dohledat i zdroj. |
Jardikouu
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 123 Registrován: 3-2011
| | Odesláno Sobota, 05. května 2012 - 20:28:57 |
|
Pavel Lbc: Jak konkretizuj ?? Proště vyfocenej služební jízdní řád, třeba něco jako toto ale z Liberce...  |
Lbc_4ever
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 456 Registrován: 4-2011
| | Odesláno Sobota, 05. května 2012 - 20:39:56 |
|
že DPMLJ i SA budou po výstavbě společné čekárny odjíždět ze stejného místa. Viděl jste ten přístřešek? Vždyť se na tu lavičku v něm vejdou 3 lidi a pod celý přístřešek podlě mě tak maximálně 8... Je to malinké na to, že by tam údajně mělo být společné stanoviště pro Student Agenci a Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou.
|
|
Reichenberger
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7138 Registrován: 10-2004
| | Odesláno Sobota, 05. května 2012 - 20:50:22 |
|
Oproti místnímu genálnímu autobusovému nádraží je to ještě úspěch  |
Lalinoddubu
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 412 Registrován: 7-2009
| | Odesláno Neděle, 06. května 2012 - 00:54:07 |
|
Tak to tablo vypadá takto: a detail: Je to fakt povedené a na bílém TEDOMU i slušivé, líbí se mi to. Reklama by opravdu vypadala jinak, lákala by nové žáky, ne? A není už náhodou po přijímačkách na školy? Asi by se v tuto dobu již minula účinkem. (Příspěvek byl editován uživatelem lalinoddubu.) |
Jardikouu
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 124 Registrován: 3-2011
| | Odesláno Neděle, 06. května 2012 - 07:01:35 |
|
Jojo FXko dělalo příjmačky tuším v dubnu Jinak reklama opravdu slučivá jen mi tam vadí ta díra jak jsou dveře.  |
Davelbc Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 559 Registrován: 3-2009
| | Odesláno Neděle, 06. května 2012 - 10:18:33 |
|
Jardikouu: Teď se tu píše, že to není reklama a ty to zase reklamou nazveš 
| Některé jedince napadají samé kraviny, použijte nejprve mozek, než něco vyplodíte... |
|
Jardikouu
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 125 Registrován: 3-2011
| | Odesláno Neděle, 06. května 2012 - 10:41:46 |
|
Mno víte jak to myslím :-D :-D dobře tak to "tablo" je opravdu slušivé :-D |
Osmdesátdvojka Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 19 Registrován: 3-2012
| | Odesláno Neděle, 06. května 2012 - 15:28:35 |
|
Zastávka je pro SA, SOR BNG 10.5, co stojí ve vozovně, mají ev. č. 614 a 615, takže určitě nejsou pro Českou Lípu, a BL je zas jedna velká jáma na veřejný finance, která se snaží za každou cenu získat monopol na dopravu. A máme jasno.  |
Peťan299 Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 203 Registrován: 8-2008
| | Odesláno Neděle, 06. května 2012 - 17:49:17 |
|
BL tu má zatím 25 autobusů a jeden originál vedle druhého. SOR NB12, SOR BN12, SOR BNG 10.5, SOR BNG12, SOR NBG12, nějaké ty Many, každý s jinou závadou :-), dva City busy staršího data v mnohem horším stavu než jsou City DP 351-359, které se mají vyřazovat, dále pak dva prototypové Tedomy, no a snad dorazí i jeden - dva Citelisy. Někdy dávno se tu řešilo, že vícero druhů vozů není zrovna ideální reklama pro dopravce. Jo a ještě jsem zapomněl dodat, že s těmi manuálními SORy jejich řidiči nechtějí jezdit. Proč asi....
|
Jardikouu
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 126 Registrován: 3-2011
| | Odesláno Neděle, 06. května 2012 - 17:58:52 |
|
Chci se zeptat jestli má manual SOR nějak špatně umístěnou zpátečku či co že už jsem 2x viděl řidiče s 621-627 kteří se chtěli rozjet tak místo dopředu jim to skočilo (a to doslova) dozadu a kdyby autobus stojící za nimi nestál dále od nich tak by to do něj naprali  |
Libčus Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 75 Registrován: 12-2007
| | Odesláno Neděle, 06. května 2012 - 20:33:45 |
|
Když se řadí za dvě a přetlačí se pružina, pak jde do zpátečky.. Ale je to věcí zvyku.
A teď se vojáku vyzujte a pojďte se podívat, jak stojíte! --- 328 |
|
Ares1
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7476 Registrován: 4-2006
| | Odesláno Neděle, 06. května 2012 - 20:37:26 |
|
"prototypové Tedomy" to jsou jaké? Pokud myslíš ty dva bílé, tak to nejsou žádné protypy. -" že vícero druhů vozů není zrovna ideální reklama pro dopravce" a to má co společného? Každý a to upozorňuji, každý dopravce má právo mít vozový park jaký uzná za vhodný. A většině cestujících je to fakt jedno jestli autobus dělali v Mejtě, Libchávách nebo v Polském Manu. "Jo a ještě jsem zapomněl dodat, že s těmi manuálními SORy jejich řidiči nechtějí jezdit". Hele tohle říct ve fabrice, že na tom stroji nechci dělat tak letíš na hodinu. Zkus tohle říct v Densu apod. firmách. Nikdo se s tebou bavit nebude. Jenže jak to znám tak to říkají jen takto na konečný ale pak na druhý straně chválej a lezou do 
|
|
| | Odesláno Neděle, 06. května 2012 - 21:57:30 |
|
Jardikouu: Tak ještě jednou. Odkaz mě zobrazuje toto: Informace Vybraná příloha už neexistuje |
Peťan299 Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 204 Registrován: 8-2008
| | Odesláno Pondělí, 07. května 2012 - 08:37:22 |
|
Ares: Tak to si mi nahrál hochu na smeč, v Densu jsem nějakou chvíli opravdu pracoval, takže vím, že veškeré jejich pracovní postupy, stroje a mašiny jsou směřovány k co největší pohodlnosti pro zaměstnance. Pro to, aby práce byla nanejvýš kvalitní a pokud možno bezchybná. Jejich systém se myslím nazývá "Kaizen" ( nejsem si ale už 100 pro jistý ), tzv. blbuvzdornost. Každý pracovní postup je před zavedení do procesu dlouze konzultován s vedením, mistry, seřizovači a i prostými zaměstnanci. Je to výhodné jak pro zaměstnance ( určitý komfort a ulehčení práce ), tak pro zaměstnavatele ( minimální zmetkovitost a vyšší produktivita práce ). Jakékoliv výhrady a připomínky třeba i od zaměstnanců jsou opravdu řešeny a to zcela vážně. Když se dostaneme k dopravě, tak i v DP si troufám říci, že se alespoň okrajově kouká na zaměstnance a hlavně cestující. Na cenu případných oprav, na zkušenosti z jiných provozů, kde ten daný vůz a v jakých podmínkách jezdí. A ono vůbec v dopravě, kdy jde i o životy by tohle mělo být prioritní a nezlob se na mě, ale jak si sám vlastně potvrdil tohle BL vůbec, ale vůbec neřeší. Již předem muselo být jasné, že CNG manuál Sorky do Liberce nejsou vhodná volba. Teď ve velkém vyměňují spojky, stojí to nemalé peníze, řidiči jsou nas...., pak ve velkém nechodí do práce, v minulým týdnu jich snad dle mých informací nepřišlo v jeden den 5! Zálohy proto mají řidiči DP, každou chvíli na nějaké službě BL jezdí autobus DP, no neni to postavené na hlavu??? Firma se svými lidmi nekomunikuje a neinformuje je předem a takhle to pak dopadá. A slýchám od nich - řidičů BL další peprné zajímavosti, ale to už nechám na nich, abych nebyl jako " jedna bába povídala".
|
Ares1
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7478 Registrován: 4-2006
| | Odesláno Pondělí, 07. května 2012 - 13:13:48 |
|
ad Petan nenahrál. Ani v tom Densu ti tohle moc nepomůže. Ano stroje se dělají blbuvdorné ale také pro onu firmu to musí být co nejlevnější, proto na ty stroje mohou lidé s nejnižším vzděláním? Proč asi protože jim můžeš zaplatit tu nejnižší mzdu. Přijde-li ti k tomu strojař či jiný profesně zdatný člověk tak ti začne říkat tohle by šlo tak tohle onak. Ano systém se jmenuje kaizen, ale zase si nedělej velké iluze. Mám na něj pouze školení, ale je to takovej nemastnej neslanej. Naštěstí v naší firmě se neprosadil. Ale to nic nemění na tom že když se ti to nelíbí - běž. A nyní kdy roste nezaměstnanost zaměstnavatelé vědí že si mohou více dovolit. Za branou čeká dalších 20. Pravda řidičů až tolik není, ale s omezováním státní podpory to spoustu nažene do práce. Tím neříkám že s tím souhlasím, jen konstatuju jaká je skutečnost.(sám jsem musel třem podřízeným naznačit, že buď budou dělat co je psáno nebo si mohou práci hledat jinde. A co udělali, jeden se přizpůsobil dva dostali padáka. Já se musím zpovídat svému nadřízenému a toho tyto problémy až tak nezajímají. (Na to platí koho chleba jíš toho píseň zpívej) Také bych chtěl aby u BL jezdily NP Setry a řidiči brali o 70% víc. Ale také jsem realista takže je mi jasné kde to končí. A co povídají řidiči? Hele raději to neříkej protože přesně ty co nejvíc žvaněj pak lezou na druhý straně do prdele. To mi věř
|
|
Osmdesátdvojka Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 21 Registrován: 3-2012
| | Odesláno Pondělí, 07. května 2012 - 22:07:27 |
|
Drobnost: kaizen je zlepšovací návrh, na blbuvzdornost je poka-yoke Českolipský Citelis č. 9016 dostal liberecké číslo 618. |
Ares1
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7479 Registrován: 4-2006
| | Odesláno Pondělí, 07. května 2012 - 23:07:30 |
|
osemdesátdvojka Kaizen se nazývá celý systém, je v něm kvalita, zlepšování,skupinová práce atd. Když se do toho ponoříš hlouběji zjistíš, že to lze aplikovat jen omezeně. Hodně se využívá zlepšování. Ale jinak žádná sláva, musí ti spolupracovat všichni, což je v Česku téměř nemožné.
|
|
Trunking
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 211 Registrován: 10-2008
| | Odesláno Středa, 09. května 2012 - 09:53:58 |
|
Ares mi připadá jako kvočna, která urputně a proti všem za každou cenu brání svoje kuře. Stačí se jen tak zmínkou (kolikrát i oprávněnou) mimochodem otřít, a ihned útočí... Já osobně obdivuji, kolik tomu dovede věnovat času. Bojte se, neb soumrak autobusové dopravy přichází.
Karosa forever !!! Co neubrzdíš - neukecáš !
|
|
Ares1
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7483 Registrován: 4-2006
| | Odesláno Středa, 09. května 2012 - 15:36:39 |
|
Trunking tvůj názor nikdo ti ho nebere nebo jo? Já si o tobě také myslím své. Ale ventilovat ti to nebudu, nechci zacházet narozdíl od tebe do osobních útoků. Ale pokud ti to dělá dobře.
|
|
Lbc_4ever
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 457 Registrován: 4-2011
| | Odesláno Středa, 09. května 2012 - 21:48:27 |
|
607 konečně bez CVR Jezdí jako tenkját....
|
|
Fantomasdc
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1830 Registrován: 7-2002
| | Odesláno Pátek, 11. května 2012 - 21:24:49 |
|
Klucí-sani, řešte autobusy, a všechny ty různý kaizeny, andony, poka-yoke, heijunky, kanbany, monozukuri apod. nechte prosím ve fabrice "ElektirickéStroje". Na káčko se chodím odreagovat právě po hodinách zabitejch v tý šedivý škatuli bez oken... Děkuji
| Gyllene Tider - Moderna Tider |
|
Grupi
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 325 Registrován: 12-2007
| | Odesláno Pátek, 11. května 2012 - 23:17:17 |
|
Přiznám se, že poslední dobou ze mě vyprchávala motivace dávat sem vůbec nějaké fotografie, ale tak snad o ně ještě nějaký zájem je . Dejme tedy něco z dnešního parádního dne: A dva kusy z 19.4.: Platí stále datum vyřazení sedmistovek do 30.6.? A jezdí vůbec ještě 453 a 458? Dlouho jsem je nezahlédl. |
MickyLbc
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 16 Registrován: 4-2012
| | Odesláno Sobota, 12. května 2012 - 00:47:51 |
|
Ad: Grupi 453 už je vyřazená a 458 si nejsem jist. |
Růža
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 141 Registrován: 12-2007
| | Odesláno Sobota, 12. května 2012 - 10:38:18 |
|
458 již do provozu MHD nezasáhne, ale to neznamená že ji již nikdy neuvidíme - holt si musíme počkat na překvápko...
| Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaoz!!! |
|
93kjuba
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 40 Registrován: 6-2008
| | Odesláno Sobota, 12. května 2012 - 11:41:54 |
|
Ad Růža: Ale ale ale... Tady někdo něco tají... Pověz nám, co je s ní dále zamýšleno? Půjde snad na GO a poté do muzea? 
-> Dvoukolejná Tramvajová trať do Libereckých Rochlic s nízkopodlažními tramvajemi typu KT8??? -> Nevěříte??? -> Nevěřte a raději se spolehněte na klasickou "dvanáctku"... |
|
| | Odesláno Sobota, 12. května 2012 - 12:32:29 |
|
Typuji, že bude sloužit jako pomocný vůz při opravě Šaldova náměstí |
MickyLbc
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 17 Registrován: 4-2012
| | Odesláno Sobota, 12. května 2012 - 12:42:57 |
|
A nebo , že by si jí nechala dílna pro svojí potřebu jako tomu bylo dříve? To byly časy krásná dílenská Karoska  |
sm11111 Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 9 Registrován: 4-2012
| | Odesláno Sobota, 12. května 2012 - 13:26:52 |
|
458 vyjede 1.6.2012 |
666
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1255 Registrován: 9-2007
| | Odesláno Sobota, 12. května 2012 - 20:02:35 |
|
ad 458 - stačí kouknout do sekce Karosa řady 700 a máte to i s fotem (Příspěvek byl editován uživatelem 666.) |
Ladik120
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 10 Registrován: 5-2011
| | Odesláno Sobota, 12. května 2012 - 23:21:22 |
|
MickyLbc: ta 453 byla vyřazena kdy? já tipuju někdy v polovině dubna. Já ji naposledy viděl a fotil 3. dubna. Nevíš náhodou jestli stojí v garážích Vilová, nebo jestli je už i fyzicky zlikvidovaná?
|
Pepa_103 Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4679 Registrován: 3-2005
| | Odesláno Sobota, 12. května 2012 - 23:48:14 |
|
Platí stále datum vyřazení sedmistovek do 30.6.? To je plán v Liberci ukončit provoz už sedmikil definitivně?
|
Ladik120
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 11 Registrován: 5-2011
| | Odesláno Sobota, 12. května 2012 - 23:50:09 |
|
Mé oblíbené autobusy v provozu, pro další fotky si zase budu muset co nejdřív dojet do LBC Jinak v pátek kolem 16:00 měla Karosa ev.č. 456 problém s předními dveřmi- nešly otevírat a zavírat. Potom přijeli opraváři a pokoušeli se to spravit..nakonec to nastartovali o odvezli do garáží. Nevíte někdo, která z Karos by mohla být dalším adeptem na vyřazení? |
MickyLbc
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 18 Registrován: 4-2012
| | Odesláno Neděle, 13. května 2012 - 10:20:38 |
|
Ad: Ladik120 nevim kdy byla vyřazena ale stojí v garážích zatím bez dveří a pár součástek ;-) |
Grupi
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 326 Registrován: 12-2007
| | Odesláno Neděle, 13. května 2012 - 10:42:45 |
|
Ladik120: všechny  |
Lbc_4ever
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 460 Registrován: 4-2011
| | Odesláno Neděle, 13. května 2012 - 14:51:44 |
|
Ladik120: Ta 456 měla tu poruchu mnohem dříve, už kolem 15:20. Měla totiž jet na 60, ale bohužel se tak nestalo, takže místo ní vyrazila o pul hodiny později 368, bohužel už bez většího užitku. A ohledně dotazu, sice nejsem zasvěcený, ale myslím si, že další adept na vyřazení bude právě 456 nebo 403.
|
|
Číslo příspěvku: 10 Registrován: 4-2012
| | Odesláno Neděle, 13. května 2012 - 15:39:30 |
|
|
Lbc_4ever
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 462 Registrován: 4-2011
| | Odesláno Pondělí, 14. května 2012 - 18:29:32 |
|
605 hlásí také čisto. Takže už tu máme čtyři čisté Many. Jeden šedý a tři žluté. 
|
|
Marek_kubík
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 493 Registrován: 12-2008
| | Odesláno Úterý, 15. května 2012 - 10:35:44 |
|
Fotka 458 z lakovny, autorem je Zdeněk Mazánek:
Karosa - to nejlepší na trhu autobusů :-) ČD a ZSSK - dva nejlepší železniční dopravci Moje ICQ: 639-165-615
|
|
Číslo příspěvku: 11 Registrován: 4-2012
| | Odesláno Úterý, 15. května 2012 - 15:47:59 |
|
osudy 458 a 453 (Příspěvek byl editován uživatelem sm11111.) |
Lbc_4ever
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 463 Registrován: 4-2011
| | Odesláno Úterý, 15. května 2012 - 16:28:50 |
|
Néééé. Té 453 je škoda! Byla to alespoň vizuálně jedna z nejlepších Karos v LBC... A taky měla krásné sedačky.. 
|
|
Číslo příspěvku: 12 Registrován: 4-2012
| | Odesláno Úterý, 15. května 2012 - 17:05:37 |
|
souhlas,má krásné sedačky |
Fitr
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2370 Registrován: 12-2007
| | Odesláno Úterý, 15. května 2012 - 17:06:02 |
|
374 má novou RZ: 4L1 7413.
|
Ladik120
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 13 Registrován: 5-2011
| | Odesláno Středa, 16. května 2012 - 22:02:25 |
|
všem děkuji za odpovědi .. podle mě ty sedmičkové karosy maj podle mě stejnak nejpohodlnější sedačky a nejkrásnější zvuk  |