K-report
 

Archiv diskuse Historická vozidla do 18. 03. 2015  

Diskuse K-report » Archiv 2015 » Automobily, lodě a letadla » Historická vozidla » Archiv diskuse Historická vozidla do 18. 03. 2015 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1434
Registrován: 9-2012

Odesláno Neděle, 15. března 2015 - 20:20:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A k závodní škodovce, kterou jsem sem kdysi dával, nedávno jsem objevil na Facebooku jejích stránku, a auto je opravdu určeno na Autocross, a je to budoucí legenda celýho autokrosu [lol], takže jsem měl docela štígro, něco takovýho vidět naživo.. odkaz na FB stránky. Jsou tam i fotky z lakování, přípravy, a podobně. Akorát nevím, jestli to půjde i lidem bez facebooku.

IQ+Love= Škoda Auto
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
(Oo--oO)
Jožin_z_bažin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 10-2014

Odesláno Neděle, 15. března 2015 - 20:42:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Transit Já jsem byl v Londýně před dvěma roky (odtud ten Minor) a co bylo hodně k vidění, byly jejich taxíky a nějaký ten doubledecker. Je pravdou, že se tam občas něco zajímavého mihlo, ale jelikož jsem tam byl v únoru,tak toho moc nebylo. Doufám, že budeš mít víc štěstí a obšťastníš nás pár úlovkama, budeš-li mít na ně čas..

Jefe Parádní fotky! Úplně na mě dýchla atmosféra devadesátek[happy]
gred
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 9-2011

Odesláno Neděle, 15. března 2015 - 21:08:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mr._Peugeot:ten laurel je super,myslim že sem na živo nikdy žádnýho neviděl,těch už je hodně málo...

nissan sunny 1.6 12v,škoda 120l m1
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5556
Registrován: 12-2005

Odesláno Neděle, 15. března 2015 - 21:21:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jef - Ten škopek mě zaujal nejvíc ... k vidění .... skoro pokaždý když kouknu z vokna tak nějakýho vidim [satan]

Kapitán - Potom stojí za zmínku mrdka neskutečná od Martina 100, který si, jak známo, nevidí do huby
Děkuju ti náčelníku že ses mě zastal [rofl]



(Příspěvek byl editován uživatelem martin_100.)

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8703
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 15. března 2015 - 21:22:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mne teda mnohem víc než "stodvacítka u Alberta" a "youngtimer na parkovišti" sere ten archiv blábolů na téma "transit01 je kokot". Zejména proto, že se to tu v pravidelných intervalech opakuje a i ten nejzarytější idiot už asi pochopil, že to nemá smysl řešit i nadále, neboť se jaksi nic nezmění, krom odchodu 95% lidí, z nichž ovšem 67% lidí odešlo právě kvůli těm hádkám. A navíc si nevzpomínám, že by bylo přesně definované, co je to historické vozidlo - protože je to silně individuální a promiňte mi tu odvahu, ale dovoluji si říct, že nikdo z nás není šéfem této komory, aby mohl říct: "Historický auto je předválečný a polibte si zadní část těla."

(Příspěvek byl editován uživatelem Mauricio.)

http://atmosferaci.wbs.cz/
http://zeleznicni.wbs.cz/
Sey
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 5-2013
Odesláno Neděle, 15. března 2015 - 22:13:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pánové transita obhajující, jste jako kolovrátky, furt si tu obhajujete ty nešťastné škodovky a vícečetnost některých obrázků, což jsem si transitovi v kontextu k jeho nemístnému příspěvku č.1423 dovolil otřít o čenich. Asi jste si nevšimli, že mu nikde nepíšu, zda sem tato vozidla patří či nepatří, ač na to mám svůj soukromý názor, který však nikomu nenutím. Pouze jsem si svým rýpnutím a následnou analízou jeho reakce, jej pokusil dovést k zamyšlení nad sebou, asi marně, panáček sarkasmus nepobírá, radši štěká jak malej vzteklej ratlík, kterému když šlápneš na packu, tak stejně kňučí do světa, jak mu okolí ubližuje...radši se ohání anglikanismy typu "koho to zajímá..." či doslovně nepřekládaným gestem, místo kterého by si pro osvěžení mysli, měl spíše vlepit facku.
Stejně tak se můžete zpětně dočíst, že se tu nikde neotírám o jeho věk, tak nevím proč sem furt motáte nějaké obhajoby jeho "úctyhodné" činnosti, kvůli níž se dosud nenechal zlákat fetem a dalšíma (ne)aktivitama, které jsou dnes rozšířenější než za nás, děláte tu vzácnou výjimku z něčeho co by mělo být i dnes normální a za normální považujete lumpárnu, protože je mezi mládeží hojná ? Bohužel s tímto přístupem jde ruku v ruce do kytek celá dnešní pedagogika. Jak jste to dospívání přežili vy, pochválil vás někdo, že jste si trávu prvně zkusili až na vejšce?
Stručně řešeno, chce se tu bavit s dospělými, měl by se jako dospělý chovat.[wink]

Tak kluci, hodně štěstí tady, s Vaším novým mesiášem, snad si jej vychováte a vlákno se nezmění v bulvár typu: Dnes jsem u obchoďáku potkal to a to a vylezl z toho ten a ten děda s babkou...

Pic, je mi 36, kdyby to někoho zajímalo a chtěl mne považovat za nějakého obstarožního jedince, jo a nesnáším lidskou blbost!
Mik0cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 4-2011

Odesláno Neděle, 15. března 2015 - 22:53:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jefe, Jožine, dík moc! Sousední okresy sbírám taky, já jsem v tom předešlým příspěvku reagoval na to, že Jožin občas přidá něco z Písku, za dudáckýho Fiátka jsem taky neskonale vděčnej [happy] Jinak ten Jožinovo Citrouš, co kempil nějakou dobu před radnicí (teď už jsem ho tam dlouho neviděl), je majitele firmy na pasivní domy, který je francouzské národnosti a to vozidlo si skutečně přitáh z domova. Otázkou je, jestli si ho spíš neměl zaregistrovat na normální značky, protože ho používá fakt denodenně.

Sey: Víš co. Ono vůbec nejde o Transita. Ono jde o těch pár jedinců, kteří tady proti němu rozdmýchávají vášně. Pokud sis všiml, dokud se do něj kdosi nezačal navážet, byl tu klid. A argument "baví se s dospělejma, tak ať se tak chová", je naprosto zcestnej. Tys jako v patnácti chodil po ulici a uctivě salutoval každýmu staršímu soudruhovi?

"Na otázku policie, proč rozmlátil palicí vozidlo Hyundai i30 parkující na sídlišti, vandal odpověděl, že se domníval, že je auto nabourané a chtěl majiteli pomoci, neb je vyučeným klempířem."
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5245
Registrován: 5-2002

Odesláno Neděle, 15. března 2015 - 23:59:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dám sem teda ještě něco z toho Prahy-Smíchova. Na snímku je ten Saab s klatovskou značkou:


Což mi připomíná ještě jednu fotku, rok snad 2005 v Klatovech před nádražím a o malinko novější (zato shnilejší) Saab obklopený z dnešního pohledu už skoro nepředstavitelným prostředím (tady to teprve vypadá jako 90. léta, ale je to opravdu jen před necelými 10 lety):
Jabberwocky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 10-2007

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 02:11:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak když už se to tu (opět) otevřelo. Bez mučení přiznávám, že se mi vlákno v dobách, kdy sem přispívali Feudal, Hynek nebo Risan, líbilo podstatně víc. Každodenní loterie „Který z dvaceti rychnovských šrotů stál před Lidlem dnes?“ mě dílem nudí a dílem mi jde na nervy. Rada „Ignoruj to,“ mi nefunguje, je to jako snažit se ignorovat, že mi někdo přestavěl pokoj a nacpal do něj jiný, hnusnější nábytek. Takže to tu vždycky jednou za pár dnů otevřu, sjedu očima po řadě 742 stokrát stejně a jdu zase pryč. Beru, že to tak jiným vyhovuje, pochopil jsem, že ty fotky mohou být pro někoho zajímavé i díky SPZ, ale mně osobně se tu už nelíbí. Mrzí mě to mj. i z toho důvodu, že jiné veteránské servery zas dokola řeší jen „Identifikujte mi tenhle díl a napište mi, za kolik to mohu prodat.“ Což je taky na prd.

Návrh: Což to vlákno rozdělit? Napadá mě udělat to podobně, jako na Prtkách zprávy z tisku. Tam mají jedno vlákno čistě bez diskuse jen na linky a druhé k tomu diskusní. Tady by se to dalo udělat tak, že by se do jednoho vlákna sypaly fotky, a kdo by chtěl k některé něco dodat, dal by si link do vedlejšího vlákna určeného k diskusi. Tím by se z diskuse odfiltroval „fotospam“, protože ne každá fotka vyvolá debatu. Zároveň by to debatní vlákno mohlo mít vyšší čtecí hodnotu.

http://www.promonarchii.cz/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5559
Registrován: 12-2005

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 11:18:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

no a bude to bordel nad bordel ...

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Jabberwocky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 10-2007

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 11:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To je taky fakt. Tak to tak nechme a berme současný vývoj jako pokrok. Přišel jsem už v životě o víc než jen o jedno zajímavé diskusní vlákno.

http://www.promonarchii.cz/
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2726
Registrován: 1-2012

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 16:12:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

gred (237)
Ten Laurel se ve skoro sousední vesnici objevil asi tak před 4 týdny, ale od té doby ho tam vidím pořád. Nejspíš si to někdo nově koupil. Co se mi líbí, že pokaždé stojí nějak jinak, čili jezdí se s ním takřka denně. Má to naftovou 2.8-ku, takže i to bude asi jeden z důvodů, proč se to auto dožilo dnešních dnů.
Já si z mého rodného města také vzpomínám na jeden podobný kousek. Měl taktéž takovou jemně zelenou barvu jako kapota nebo nárazník toho foceného exempláře. To je už ale bratru 20 let...
-OndraS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.112.1.94
Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 18:04:25    Odkaz na tento příspěvek  

No, podle mě by stačilo změnit název z "historická vozidla" na "historická vozidla a yougtimery". Anebo se to taky může nechat jak to je, akorát ti, co sem budou dávat fotky aut z 90 let, se budou muset smířit s tím, že to někdo nebude chápat, a ti, co sem budou chtít dávat výhradně fotky aut z roku tzv "raz-dva", se zase budou muset smířit s tím, že máme rok 2015 a že historickým vozidlem je dneska pro někoho opravdu leckdy třeba žigul.

Je na tom někomu něco nejasnýho?
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1435
Registrován: 9-2012

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 18:11:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jenže to se nikdy nestane. To se tu navrhovalo xkrát, a nikdy nikdo nenapsal adminům o přejmenování tématu. Nebo nevím, kdo o tom rozhoduje.

IQ+Love= Škoda Auto
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
(Oo--oO)
Vojtik
Moderátor

Číslo příspěvku: 5924
Registrován: 2-2007

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 19:34:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Na zkoušku tedy přejmenováno. Máte štěstí, zase tak důkladně to tady nečtu - spíše by fungovalo upozornění přes soukromou zprávu.
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 782
Registrován: 4-2014

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 19:43:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak. A teď se může řešit, co ještě je youngtimer a co už ne [lol]
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1437
Registrován: 9-2012

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 19:49:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Úplně ve mě hrklo, když jsem to četl [lol]. Změnil jsem dějiny k.reportu, a teď už můžu jít klidně spát.
Vojtik: Díky moc, akorát jsem si říkal, že bych mohl někoho z moderátorů kontaktovat, a né tady o tom hloupě psát.

(Příspěvek byl editován uživatelem transit01.)

IQ+Love= Škoda Auto
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
(Oo--oO)
Lovecvraků
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1023
Registrován: 10-2010

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 20:01:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vojtik : Výborně [ok].

Teď když už sem smí youngtimeři, tak přidám ještě nějaké fotky té Lancie z Kutné Hory, která se tu včera objevila, a jednu velice zachovalou stodvacítku, která stála hned naproti [fotic].

www.lovec-vraku.cz
www.spz-rz.cz
Diddy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 859
Registrován: 7-2010

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 20:14:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Olomouc


Šumperk a blue Trabi


Vše je focené telefonem na zoom, tak kvalita je tam kde je [wink]
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2727
Registrován: 1-2012

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 20:21:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lovecvraků
Tu škodovku jsem v samém centru KH viděl také, stála na stejném místě, ale nevyfotil, protože jí zprznili RZ-tou...
Jožin_z_bažin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 10-2014

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 20:34:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak super! Doufám, že tímto třenice ustanou a každý si přijde na své[auto]

Přidám pár youngtimerů z Pešti dnešních dnů...




Popravdě na mě z těch fotek dýchá pravá socialistky šedá depka..
-OndraS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.112.1.94
Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 20:51:18    Odkaz na tento příspěvek  

Pontiac Grand Prix [ok] Na koupi GPčka mám už delší dobu zálusk (nebo jiný G-body, jako náhradu za našeho nebožtíka Oldse).
Jabberwocky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 10-2007

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 20:53:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No tak já spokojený nejsem, páč bych tu radši měl Feudala s Risanem než přejmenované vlákno, ale to mám holt pech.

Tak se aspoň zeptám - ta tříkolka z Pešti je co? To nebude nic z produkce Reliantu, že?

http://www.promonarchii.cz/
Smrq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 5-2011
Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 21:20:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tříkolka je podle mého Italský(?)stroj BMA Amica.
-OndraS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.112.1.94
Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 21:22:57    Odkaz na tento příspěvek  

No tak já myslím že přejmenováním se vlastně nic nezměnilo, spíš ujasnilo. Že například dát do historických vozidel to Volvo nebo Pontiac z roku 1978/79, je prostě správné. Pro spoustu lidí je to staré málo a pro někoho jsou to zase staré herky. Prostě - youngtimery. Proč by to mělo zapadnout někde v diskusi o tom, jak jezdí EcoBoost, nebo jaký si koupit rodinný auto.
Jabberwocky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 10-2007

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 21:45:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Smrq: Díky [ok] BMA Nuova Amica. O existenci tohohle stroje jsem fakt nevěděl.

-OndraS: Abych byl upřímný, pro mne je to spíš potvrzení infantilisace vlákna. Když to napíšu osobně a natvrdo, Transit a jeho styl a vůbec cesta, kterou se vlákno ubírá, pro mne není rovnocennou náhradou starých machrů, jako jsou Hynek, Risan, Feudal. (Je fakt, že někteří jiní zůstali, počítám mezi ně i Tebe.) Posun od poměrně odborné diskuse směrem k tapetování a banalitám v mých očích vlákno zabil. Vyhrál hlasitý a všudypřítomný (pod)průměr.

http://www.promonarchii.cz/
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5637
Registrován: 2-2005

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 21:50:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No tak já myslím že přejmenováním se vlastně nic nezměnilo, spíš ujasnilo. Že například dát do historických vozidel to Volvo nebo Pontiac z roku 1978/79, je prostě správné. Pro spoustu lidí je to staré málo a pro někoho jsou to zase staré herky. Prostě - youngtimery. Proč by to mělo zapadnout někde v diskusi o tom, jak jezdí EcoBoost, nebo jaký si koupit rodinný auto.

Je fakt, že ten Pontiac se mezi hromadu vraků z RK zapadne asi víc než mezi EcoBoosty. Nicméně směřování tohoto vlákna nerozumím...

Je to Rebel!!! Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil!!!
Lovecvraků
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1024
Registrován: 10-2010

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 22:07:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ach jo, vždyt je to tak jednoduchý [lame]. Kdo se tu na to nechce dívat, NEMUSÍ sem chodit !!! [wink].

www.lovec-vraku.cz
www.spz-rz.cz
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5563
Registrován: 12-2005

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 22:13:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Změnil jsem dějiny k.reportu, a teď už můžu jít klidně spát.

I kdež jen dílčí epizodu ... dějiny sem změnil já když sem si prosadil úplně první automobilní téma (Auta - vše okolo nich, historky, zážitky, postřehy, fotky atd.) tady do tý doby tabu [biggrin] [satan]

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Jabberwocky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 10-2007

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 22:18:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lovecvraků: Což na tom, že se mu předtím diskuse líbila a považoval ji za přínosnou, zatímco teď mu připadá jako snůška balastu, nic nemění. Jinak si dovolím oplatit stejnou medicínou: Kdo můj názor nesdílí, nemusí sem chodit a číst ho, že. V zásadě mi tím sděluješ, ať si trhnu ploutví a vypadnu.

http://www.promonarchii.cz/
Jožin_z_bažin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 10-2014

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 22:28:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jabberwocky, Stanley a další Tak už toho hoši nechte, jsme tady proto,abychom tu prezentovali svoje úlovky,každý podle svých možností a vkusu, a budu moc rád, když staří, výše jmenovaní pardálové vkráčí s grácií na scénu a ukáží co je v nich. Štěkání nechte kojotům.[happy]

OndraS Já bych si dokázal v garáži představit tohohle krasavce...stáhnu střechu a jedu na lov[wink]
Lovecvraků
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1025
Registrován: 10-2010

Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 22:59:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jabberwocky :
Což na tom, že se mu předtím diskuse líbila a považoval ji za přínosnou, zatímco teď mu připadá jako snůška balastu, nic nemění.
Já osobně si myslím, že to s diskusí tak zlé není, že se tu neobjevují pořád jen podle tebe "šroty", ale i pěkné veterány. Ale jinak Tvůj názor respektuji, co člověk, to názor [wink]. Každému sedne něco jiného.

Kdo můj názor nesdílí, nemusí sem chodit a číst ho, že.
Ano, přesně tak to je. Je to každého věc, jestli sem bude chodit nebo ne. Nikdo sem nikoho nenutí. Je každého věc, co bude číst a co ne. Nikdo ho nenutí číst nic, co sám nechce. To si musí každý rozhodnout sám. Já už také některá vlákna nenavštěvuji, protože mi příspěvky v daném vláknu prostě nesedly. Nebo v jiných se snažím přehlížet příspěvky osoby, která mi vadí.

Ale tímto se nechci nikoho dotknout, je to pouze můj názor.

www.lovec-vraku.cz
www.spz-rz.cz
Hřib
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 16. března 2015 - 23:51:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Diddy: blue trabi jel na technickou, aby po pečlivé renovaci a výbavovém upgradu mohl do provozu http://trabime.cz/trabi.php?id=3&aid=2975&sid=1 [wink]
Combaynista
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 12-2013
Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 09:27:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

K nedávnej diskuzií by som veľmi rád pridal poznámku:
To že sa do tejto diskuzie pridávajú fotky celkom bežných starých vozidiel, považujem za určitú samozrejmosť, pretože medzi tými vozidlami sme žili a často ešte stále žijeme. I keby som chcel, žial neviem sa rozpísať o tom, aké prevodovky sa používali v Austine Ten, akú kompresiu mali prvé vznetové motory Mercedes alebo koľko talianskych dielní navrhlo karosériu pre Ferrari 250. To sú témy, ktoré jednoznačne patria do diskuzií značkových klubov, kde každý jeden prispivatel danej téme rozumie. Ubrať sa takýmto odborným smerom je myslím si na tejto stránke nemožné, pretože združuje ľudí s rôznorodým záujmom v rámci historických vozidiel. Toto vlákno je príliš všeobecné a tým pádom asi jediné čo nás všetkých spája, sú autá zo 60-80. rokov, ktoré na uliciach stretávame a ktoré asi pozná každý bez ohľadu na vek. Týmto neobhajujem pridávanie obrázkov toho istého auta každý deň, sám som kolegovi Transitovi už naznačil, aby sem viackrát nedával tú prekliatu modrú Škodu 100.

Kritikov by som rád poprosil, aby túto diskuziu naviedli do správneho smeru pridávaním zaujímavých informácií a príbehov, hoci aj v spojitosti s ozajstnými veteránmi. Nech začnú pridávať to, o čom si naozaj myslia že patrí do tohto vlákna. Ak o to bude záujem a ich príspevky vyvolajú diskuziu, hneď sa to ukáže. Každá diskuzia sa vyvíja podľa prispivatelov. Prirovnal by som to k speváckej show. Ak súťaž vyhrá 15 ročný spevák, ozýva sa kritika, že vyhral len kvôli tomu, že zaňho masovo hlasovali tínedžeri. Je to však slabý argument, pretože aj tí skôr narodení mali možnosť spojiť sa a dať hlas svojmu favoritovi.
Preto na Vás apelujem, aby ste sa ubrali iným smerom a namiesto kritizovania začnite pridávať príspevky, aké by ste si na tomto fóre želali. V krátkom čase sa môže vyvinúť príjemná rovnováha odborných príspevkov a menej vážnych príspevkov s úlovkami z ulíc na odreagovanie. Určite by som nebol jediný, ktorý by uvítal všemožné informácie zo starších čias, veď nemám čas navštevovať všemožné odborné diskuzie v tejto téme.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7763
Registrován: 5-2002

Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 11:58:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Je jaro. Medvědi vylézají z děr [happy]

www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * Facebook DPMP a.s. * moskvich.cz
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1438
Registrován: 9-2012

Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 14:54:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak zas naholím nějaký to přibližovadlo z ulice, abyste měly do čeho rejpat.

Byl jsem tam se školou, a spěchaly jsme, takže fotky takový jaký jsou. Zepředu to je hodně špionážní, ale moc pěkný auto.
sám som kolegovi Transitovi už naznačil, aby sem viackrát nedával tú prekliatu modrú Škodu 100.
Není prokletá, je to zřejmě auto s hodně dobou minulostí, ale teď dožívá..

(Příspěvek byl editován uživatelem transit01.)

IQ+Love= Škoda Auto
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
(Oo--oO)
Diddy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 862
Registrován: 7-2010

Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 16:07:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hřib Krásná leštěnka [happy]
Jabberwocky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 10-2007

Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 16:54:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Combaynista a ostatní: Potíž je v tom, že ti, od kterých by bylo možné se učit, to zabalí, protože překřikovat se s patnáctiletým kapitánem, který si tu sytí deficit sociálního kontaktu, je prostě nebaví. Zbydou ti, kteří se mohli něco naučit, leč neuměli mlčet a nikdo jim účinně nevymezil hranice. Z debaty na úrovni je kinderšotoplkárna. Štve mě to, protože já jsem se učit chtěl a po dost dlouhou dobu to i šlo. Teď tu čumím na žigulík, mizernou češtinu a informaci o tom, že rychnovská základní škola byla na výletě. Proto znovu navrhuji: ROZDĚLTE TO VLÁKNO! Jedno ať je debatní, na úrovni, třeba se do něj vrátí ti, co mají co říci. Druhé ať slouží k postování tuctovek, šrotů a komentů o starém Vomáčkovi, co asi šel na zlevněnou šmakuládu do Kauflandu. Je mi jasné, že měření kvality je ošidné, ale s trochou snahy by ta dvě vlákna mohla odděleně fungovat. (Ostatně, myslím si, že i předmětný Transit by do toho debatního vlákna časem dorostl, protože blbej není.)

http://www.promonarchii.cz/
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1441
Registrován: 9-2012

Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 17:25:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Že tě to sakra pořád baví tady o mě něco psát.. Dej mi pokoj..

3,2,1 další rejpance do mě.

IQ+Love= Škoda Auto
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
(Oo--oO)
Jabberwocky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 10-2007

Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 17:43:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A položil sis někdy otázku, proč to ostatní tak děsně baví do Tebe rejpat? Proč vždycky jen do Tebe? Proč se celý svět spiknul zrovna proti Tobě? Proč na Tebe řvali (a dost sprostě) na virtu? Proč kamkoli vlezeš, hned se někdo proti Tobě ježí? To musí být fakt sakra smůla, že vždycky jen Ty. Skoro by jednoho na základě prosté pravděpodobnosti napadlo, že snad i mají důvod, když stejně reagují lidi, kteří se navzájem ani neznají… Až tohle pobereš a od toho se odpíchneš, začne se to lepšit. Do té doby to bude furt dokola. Tak držím palce [ok]

http://www.promonarchii.cz/
kwasi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.197.144.157
Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 17:59:01    Odkaz na tento příspěvek  

Dvoucestne vozidlo VW KDF, doslo mi mailem: https://www.youtube.com/watch?v=k2vhbss2H5E
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1442
Registrován: 9-2012

Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 18:35:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ale mě je jedno že mě lidi uráží, to je to poslední co mě fakt štve [lol] Mám srandu z lidí, co to tady furt zkouší, a utrácejí svůj drahocený čas rejpáním do mě.

IQ+Love= Škoda Auto
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
(Oo--oO)
Sběratel_kuriozit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 10-2014
Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 18:54:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Diddy:Oktávka jela taky na technickou...
Lovecvraků
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1026
Registrován: 10-2010

Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 19:25:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Transit01 : Už si těch všemožných "haterů" nevšímej, to fakt nemá cenu. Už jim neodpovídej. Ty lidi co Ti pořád nadávají prostě nemůžou skousnout, že je prostě vlákno přejmenované a není po jejich [ko]. A nebo ti, co nemají nic lepšího na práci.

Já osobně za Tebou stojím (přesto, tomu tak vždy nebylo), protože od doby tvé registrace ses ohromně zlepšil jak v obsahu příspěvků a jejich úrovni, tak v gramatice a kvalitě fotek [ok]. A to se mi líbí, protože na začátku jsem si myslel, že budeš furt stejnej, a ono ne. Dnes je z Tebe celkem normální diskutující [ok].

Nejlepší je, že Ti za tvé fotky nadává zrovna člověk, který sem za celou dobu své působnosti vložil pouze 2 fotky, a to ještě v mizerné kvalitě [lol]. Ano, myslím Tebe, Jabberwocky. Rozčiluješ se zde, že jeho fotky nemají žádnou úroveň - tak se ukaž a dej sem něco lepšího. To že to tady zabalili lidé, od kterých bysme se prej měli co učit (že jsem tu moc takových teda nikdy neviděl) bylo jejich rozhodnutí/pohnutí, nikdo je odsud nevyhazoval. Argumentovat Transitovým věkem a jeho starými excesy na Virtu je docela hloupé, co bylo to bylo. Jasně že se dříve choval naprosto nepřístojně, ale on se hodně změnil. Myslím si, že v poslední době je Transit poměrně slušným diskutujícím.

Teď tu čumím na žigulík, mizernou češtinu a informaci o tom, že rychnovská základní škola byla na výletě.
Tak proč to děláš?? [lol]

www.lovec-vraku.cz
www.spz-rz.cz
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1443
Registrován: 9-2012

Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 20:01:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lovec to napsal všechno za mě.. Já fakt nevím, nemám slov. Ať tu klidně chodí Hynek, Feudal, Risan, atd. Jedna skupina bude ráda za ně, a druhá zase za fotky šrotů z ulic. Jinak, ten pojem šroty mě docela žere, hlavně protože třeba tenhle Žigul určitě šrot není, a zbytek aut za poslední dobu jakbysmet. Ale chápu, moc nový = šrot. Logic.

IQ+Love= Škoda Auto
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
(Oo--oO)
Vojtik
Moderátor

Číslo příspěvku: 5926
Registrován: 2-2007

Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 20:02:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ono by stačilo, kdybys, Transite, přestal do půlky příspěvků přidávat doušky typu "abyste měly do čeho rejpat. ", "Že tě to sakra pořád baví tady o mě něco psát.. Dej mi pokoj.. 3,2,1 další rejpance do mě." a podobné. Kolikrát mi to totiž připadá, že záměrně provokuješ a baví tě pak číst podrážděné reakce.

Musím uznat, že proti dřívějšku došlo ke znatelnému zlepšení, ale každým příspěvkem uvedeného typu to bohužel sklouzává zpět do původních mezí. Ono "diskusní fórum" je prostě od toho, aby tu 100 lidí mělo 100 názorů a musíš se naučit to přijímat jako fakt - i v reálu s tebou nikdy nebudou souhlasit všichni a ke cti kritikům odtud se musí přičíst to, že kritizují SLUŠNĚ a VĚCNĚ - v mnohých diskusích by se od nich mohli učit. Opravdu by to chtělo trochu sebekritiky - zkus se někdy oprostit od uživatelského jména a přečíst si pouze ten příspěvek. Já osobně si myslím, že pravdu mají obě strany a přitom by stačilo tak málo - zamyslet se nad sebou a zkusit eliminovat to, co ostatním vadí.

Pokud by ses dokázal vypracovat tady v tom ohledu, tak věř, že to pomůže nejen tobě, ale i všem v diskusi. Ono to na blokaci není [nevidím důvod dávat BAN - pokud sem někoho nebaví psát, nechť přestane psát dobrovolně], ale dosti to otravuje - a zrovna tohle vlákno má velice hezké "personální" obsazení a bylo by škoda, kdyby se to tu rozpadlo definitivně.
Jožin_z_bažin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 10-2014

Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 20:03:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Combaynista Toto je příspěvek, pod který se mohu podepsat...

......tato žabomyší válka mi připomíná spor o osadu havranů polních, hnízdících ve velkých hejnech v parku u nádraží v Táboře - jedni by havrany stříleli na počkání (vadí jim krákání a výkaly) a druzí jsou rádi,že je v centru města mimo smradlavých a hlučných aut také kousek živé přírody. A tyto dva tábory se prostě nedohodnou a havrani si žijou vesele dál, nechápajíc --- a tady to bude stejné, občas se tu psi poštěkají, ale vlákno si bude žít svým životem ..

Pokud to vyjde, budu mít doma další pekáč na leštění[happy]
Jabberwocky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 10-2007

Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 20:23:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ok, tak naposled.

prostě nemůžou skousnout, že je prostě vlákno přejmenované a není po jejich
Ne. Nemůžou skousnout, že kindroši vyhnali fachmany.

za celou dobu své působnosti vložil pouze 2 fotky, a to ještě v mizerné kvalitě
Ano, protože se domnívá, že když nemá nic zajímavého, není potřeba, aby přispíval. Rvát někam fotky a příspěvky pod tlakem za každou cenu svědčí spíš o potřebě sociálního kontaktu než o tom, že dotyčný má něco k věci.

nikdo je odsud nevyhazoval.
Zapálili jste hospodu a ještě tvrdíte, že hosti mohli zůstat.

že jsem tu moc takových teda nikdy neviděl
Možná bys místo psaní mohl víc číst. Hint: Risan, Feudal, Hynek.

Argumentovat Transitovým věkem a jeho starými excesy na Virtu je docela hloupé
Není. Transit je patnáctileté štěně. Stejně jako já býval patnáctileté štěně a věděl jsem úplně stejné prd. Nejlíp by udělal, kdyby místo nezralého prosazovaní vlastního ega naslouchal, co mu tady zkušení mazáci celkem nezištně sdělovali. Což se zdaleka netýká jen jeho. Přečti si pořádně můj poslední příspěvek a pochopíš, že to vůbec není útok.

Tak proč to děláš??
Protože to tu bývalo fajn. Protože pořád ještě doufám, že se to tu zvedne. A protože jsem pořád ještě nestrávil logiku „zničíme, co se dá, a Tobě milostivě dovolíme sem nechodit“.

Vážení, jste sami proti sobě. Demokracie a svoboda slova jsou hezké věci, ale v praxi to končívá jako tady - že je slyšet banální a uřvaný podprůměr. Takže mám pro Vás Vaši vlastní radu: Jestli se Vám můj příspěvek nelíbí, nečtěte ho, ignorujte ho a třeba sem vůbec nechoďte. Dobře tak?

Edit: Gratuluju Jožinovi ke kachně (po předchozím to možná vypadá jako sarkasmus, ale myslím to vážně [ok] ).

http://www.promonarchii.cz/
Lovecvraků
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 10-2010

Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 21:13:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

OK, já také naposled.

Nedá se nic dělat, prostě se neshodneme. Tak už to v životě chodí. Je tu skupina lidí, kteří mají Transita a jeho příspěvky rádi. A pak je tu druhá skupina lidí, kteří Transita a jeho příspěvky nesnáší. Tak už to prostě je a budeme se tu muset navzájem přetrpět. Jak napsal Transit : Jedna skupina bude ráda za ně, a druhá zase za fotky šrotů z ulic.

Ale tím nemyslím, že by u kolegy Transita nebylo nic, co by se nedalo zlepšit. Také si myslím, že by to občas chtělo trochu vhodnější reakci. Stačí si přečíst příspěvek Vojtika, který to napsal hezky jak to je a s kterým víceméně souhlasím. Souhlasím i s tím, že na obou stranách je kousek pravdy. Ale nějaká věc, která by se dala zlepšit se najde skoro u každého (včetně zmiňovaných "starých mazáků").

(Příspěvek byl editován uživatelem Lovecvraků.)

www.lovec-vraku.cz
www.spz-rz.cz
-OndraS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.112.1.94
Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 22:31:05    Odkaz na tento příspěvek  

Jabberwocky - podotkl bych, že rozdělení diskuse, dle mého soudu, nebude proti přejmenování na "..a youngtimery" vůbec žádným rozdílem. Prostě je to jedno. Toto vlákno zase "neutíká" tak rychle, abychom zde každý den museli listovat v archivu, kolik příspěvků nám uteklo. "Přidání" youngtimerů (stejně se tady řešily, takže vlastně žádná změna) diskusi nijak nenatáhne, a kromě toho nemyslím si, že by některým přispěvatelům vadilo se podívat zrovna na youngtimery a že by to byl důvod odchodu.
Jabberwocky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 10-2007

Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 23:48:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lovecvraků: Ja, tak takhle už se můžeme bavit. Asi nejde jen o Transita, ale o obecnější směřování vlákna. Proto si myslím, že by rozdělení pomohlo. Více prosím viz mou reakci Ondrovi S. A abych byl opravdu upřímný - Transit se skutečně zlepšuje. Byl bych slepý, kdybych to neviděl, a neupřímný, kdybych to neuznal. Za dvacet let bude mít třeba v garáži dva nebo tři veterány, bude dělat testačního komisaře, já za ním budu s čepicí v ruce poníženě chodit co dva roky pro štempl a on mi bude nadávat za olezlý chrom na užovce. Ale teď by udělal nejlíp, kdyby se učil od druhých, a nepřispíval za každou cenu. Dále souhlasím, že „mazáci“ uměli taky občas slušně ujet a že třeba některé Feudalovy příspěvky byly tak osobní, až mi zaskočilo. Nicméně pořád tu byla ta erudice, kterou dotyčný disponuje. Nemůžu si pomoci, ale tohle:
„Tak zas naholím nějaký to přibližovadlo z ulice, abyste měly do čeho rejpat. Byl jsem tam se školou, a spěchaly jsme, takže fotky takový jaký jsou. Zepředu to je hodně špionážní, ale moc pěkný auto.“
(Transit dnes)

není adekvátní tomuhle:
„A zase historický hasičský bastl. Červené majáky se přestaly používat dříve, než byla auta červená, tzn.na přelomu padesátých a šedesátých let - pak už pouze modré majáky případně modrá skla na výstražných světlech. Potom byla auta čistě červená až do roku 1974, kdy vstoupila v platnost nová norma o používání bílých pruhů/doplňků v kombinaci s červenou barvou. Ach jo - kdy už se lidi naučí nepřed zjistit historická fakta, než vyhází spousty peněz za nesmysly.“
(Hynek 31. 5. 2014)

-OndraS: Souhlasím, že důvodem k odchodu nebyly youngtimery jako takové. Já proti nim taky v podstatě nic nemám. Myslím si ale, že přidáním onoho „a youngtimery“ se otevřela stavidla pro „plácni sem, co vidíš, stodváca je youngtimer, teď už se to smí.“ Proto navrhuji rozdělit vlákno na vážně míněnou diskusi, kam se bude primárně psát to, co má informační hodnotu, a na šotovlákno pro příspěvky typu „hele, žigul“. Tiše doufám, že v tom prvním vlákně by se postupně mohla obnovit dost slušná kvalita, kterou zdejší diskuse mívala. Asi bychom nezabránili tomu, aby sem tam jedno nepřeteklo do druhého, ale jak říkám, s trochou snahy, slušnosti a pochopení by se tyhle dvě věci nemusely až tak moc míchat a třeba se sem byvší přispívající vrátí.

(Příspěvek byl editován uživatelem Jabberwocky.)

http://www.promonarchii.cz/
Hynek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1325
Registrován: 11-2007
Odesláno Středa, 18. března 2015 - 00:56:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Byl bych také pro rozdělení vlákna. Jinak se to tu nikam neposune. Já se tu nepovažuju za starého mazáka, ani tím jak jsem tu dlouho, ani tím, kolik mi je (pouhých 34). Prostě to tu ale za poslední dva roky ztratilo jakousi kvalitu,která tu byla když jsem sem začal chodit a přispívat, spousta lidí od té doby přispívat přestalo. Radši tu prostě uvidím jedho opravdu historické vozidlo nebo třeba jenom nějakou odbornou historickou debatu třebaže bez fotky, než stodvácu 40x jinak, na to by tu měo být jiné vlákno.

(Příspěvek byl editován uživatelem Hynek.)
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2835
Registrován: 9-2006

Odesláno Středa, 18. března 2015 - 07:49:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já byl celou dobu stranou, protože nejenom tady na některé působím jako červený hadr na býka (o důvodech jsem už přestal přemýšlet), ale kolegové Jabberwocky, Hynek i moderátor Vojtik vyřkli zlatá slova. A to je celý můj příspěvěk, než zase někoho mimoděk vyprovokuji k lavině OT [kiss].
.

S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz

Poznávací značky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku zde
Jožin_z_bažin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 10-2014

Odesláno Středa, 18. března 2015 - 12:55:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vojtík Tak to vlákno rozdělte! Historická vozidla zvlášť a Youngtimery zvlášť. Půjde to? Československo se také rozdělilo[happy]
Jabberwocky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 10-2007

Odesláno Středa, 18. března 2015 - 13:33:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To je jedna možnost. Já bych navrhoval spíš něco jako:
1) Historická vozidla a youngtimery – vážně míněná diskuse
2) Historická vozidla a youngtimery – šocení a pokec

http://www.promonarchii.cz/
McBain
Administrátor

Číslo příspěvku: 23864
Registrován: 5-2002

Odesláno Středa, 18. března 2015 - 14:03:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Super propaganda.

[biggrin]

Výpravní budova 16/H
Šedesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Nejlepší TV reklama všech dob
Mik0cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 4-2011

Odesláno Středa, 18. března 2015 - 14:21:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jožine, tak držím palce! Vypadá moc hezky, v podstatě jenom rozleštit chrom na zrcátku a jezdit [lol] A navíc v česku asi docela rarita? [happy]

"Na otázku policie, proč rozmlátil palicí vozidlo Hyundai i30 parkující na sídlišti, vandal odpověděl, že se domníval, že je auto nabourané a chtěl majiteli pomoci, neb je vyučeným klempířem."
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2530
Registrován: 11-2006

Odesláno Středa, 18. března 2015 - 15:01:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Týden jsem tu nebyl a nestačím se divit, kolik stránek v tomto vlákně přibylo.

Přidám svůj, pokud možno stručný názor. Nevyznám se moc v kategorii SPZ, ale přesto do vláken s touto tématikou čas od času zavítám a líbí se mi, jak je to tam rozdělené, SPZ s diskusí, SPZ bez diskuse. Myslím, že by to mohlo takto fungovat i tady a nemusí to nutně být rozděleno na historické/youngtimery.

Dneska je čím dál více nových nových aut a ty stará pomalu mizí. Dneska jsem viděl v centru Prahy Š1203 ve stádiu vraku. Nemám potřebu jí fotit, nepovažuji jí za veterána, přesto si myslím, že by tu klidně mohla být. Je nás kolik? 15 pravidelných diskutujících? tedy 15 jiných názorů na Svět, 15 jiných vkusů.

Mně osobně nic moc neříkají americká auta a mám se proto navážet do Ondry, protože je sem čas od času dá? ne, rád se na ně podívám a rád si přečtu jeho názory. Stejně tak si vážím názorů Hynka na téma hasičských vozidel, líbily se mi Risanovi kontroverzní příspěvky, líbí se mi vraky od Lovce vraků a francouzská auta od Peugeota či Piano od 353, atd. A ano, transit se čato opakuje, ale i tak si tam najdu to svoje. Co mě nezajímá, přeskočím. Co mi na něm vadí, je jeho suverénní chování a vystupování typu "sežral jsem všechnu moudrost Světa a sedněte si ze mě na zadek". Jenže já byl v 15 stejný a možná horší, dokud jsem si ve dvaceti nenabil hubu. Ale oproti začátkům se změnil a nemá moc cenu kritizovat transita za to, jaký je. Je mu 15 a kdo z nás byl lepší? raději ať dává stodvacítky na "káčko", než kameny na koleje. Můžeme ho nasměrovat správným směrem, co si z toho vezme, je jen jeho věc.

Jsem tedy také pro rozdělení vláken na více odborné a méně odborné, s diskusí či bez. A pak se uvidí, jestli i transit je schopen škatulkovat správně své příspěvky. Já věřím, že ano. Za to, že sem dává staré Škodovky ho pranýřovat nemůžeme. To je dáno věkem, pro nás je třeba Favorit běžný střep, pro někoho, kdo se narodil 10 let po jeho výrobě to je historie, se kterou se třeba ani nikdy nesvezl (nemyšeno na konkrétní osobu).

Takže uchopme rozum do hrsti a buďmě my, starší, spíše příkladem.
-OndraS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.112.1.94
Odesláno Středa, 18. března 2015 - 15:28:01    Odkaz na tento příspěvek  

Mně osobně nic moc neříkají americká auta

Buď rád, někdy si říkám, například při pohledu na konstrukci vozidla zn. Zimmer, jak by mě bylo krásně, kdybych se radši věnoval třeba houbaření :D
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1444
Registrován: 9-2012

Odesláno Středa, 18. března 2015 - 15:48:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vojtík: Kolikrát mi to totiž připadá, že záměrně provokuješ a baví tě pak číst podrážděné reakce.
Dřív i trochu ano, dnes už vůbec ne..
Ono "diskusní fórum" je prostě od toho, aby tu 100 lidí mělo 100 názorů a musíš se naučit to přijímat jako fakt
Já to tak beru, ale když je to tady furt, tak už mě na to fakt nebaví reagovat, asi přestanu, jak psal lovec....
Mirous:
Co mi na něm vadí, je jeho suverénní chování a vystupování typu "sežral jsem všechnu moudrost Světa a sedněte si ze mě na zadek
Já bych se takhle nechoval, kdyby tu o mě pořád nebyla diskuze, jakej jsem náctiletej kokot. Ani v realitě se takhle nechovám, to jsem vlastně jinej člověk, než tady, a to doslova a do písmene. Občas si říkám, že by mne někteří měli znát osobně, ale psát tu o sobě smutný příběhy který se fakt staly opravdu nechci. Ví to asi tak jeden člověk vodtuď a to stačí.
Jabberwocky: To, že jsem tam byl se školou bylo napsáno kvůli případným rejpalům, kteří by mi mohli napsat, že jsem měl jít blíže, a pána se zeptat. Rád bych to udělal, ale nešlo to. Pěkný auto to pro mě je, ale pro vás šrot, takže to vlastně není nutné psáti, máš pravdu.
Ad. výblitky na Škodavirtu.
Většina příspěvků tam nebylo myšleno vážně, a hlavně provokativně, ale je fakt, že jsem tam na sebe zkoušel stále upotávát pozornost, to jo... Taky jsem tam dostal xkrát ban, a několikrát si změnil nick.
Jožin_z_bažin: No parááda!, držím palce aby vše vyšlo hladce, a potichu závidím [biggrin]

IQ+Love= Škoda Auto
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
(Oo--oO)