Diskuse » Železnice » Všeobecná neželezniční diskuse » Archiv diskuse Všeobecná neželezniční diskuse do 02. 3. 2024 « předcházející | další »

Archiv diskuse Všeobecná neželezniční diskuse do 02. 3. 2024

dolů
hledání | obrázky (odtud | na mapě) | strom | 3 hod. | 1 den | týden | vzhled | nápověda
odhlášení | přihlášení | úprava profilu | registrace | seznam uživatelů | moderátoři
   autor příspěvek
Čtvrtek, 29. února 2024 - 09:26:38  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2412
Registrován: 11-2005
"Tím se netrapte, ani s ponecháním příspěvku by to nedávalo smysl, stejně jako ho nedává žádný z vašich příspěvků" [proud]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Čtvrtek, 29. února 2024 - 09:31:46  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 16631
Registrován: 5-2004
"Mají to ti naši "vlaztency" fakt těžký"

No a pak se divte průzkumům kolik že lidí by šlo bránit vlast Kauflandu, Veolie, Folxvágnu atd. No málokdo chce být coby vlastenec za to ještě vysmíván. Tedy nechť se starají nevlastenci.
Čtvrtek, 29. února 2024 - 09:32:51  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3522
Registrován: 12-2020
Je přece úplně jedno co Mackron řekl. To jsou jen pokusné balónky pro publikum a pro Putina. Spíš mě zaráží, že tedy dle vás to co se objevilo v oficiálních zprávách bylo tedy silně nepřesné (nepravdivé?). A místo abyste za to pranýřovali média, která mají dělat svou práci, tak kritizujete někoho, že si neumí správně přeložit výklad z francouštiny? To jako vážně myslíte, že si každou zprávu bude každý občan prověřovat na 5 nezávislých zdrojích a bude si originální texty překládat z původního jazyka? Jestli si to opravdu myslíte, tak jste těžce mimo[ko]
A pokud jde o ZVS, zapojení do války a další věci, tak to stejně dopadne tak, jak nařídí NATO. My jsme v pozici kývačů. A ten kdo důrazně nekýve jako třeba ten Fico nebo Orbán je pak automaticky za dezoláta.
A být vámi bych se moc nesmál. Kdyby někdo před 5 lety předpovídal napadení Ukrajiny Ruskem, epidemii Covidu nebo střelbu v nemocnici v Ostravě a na Právnické fakultě, tak by byl za blázna. A vidíte dnes je to realita. Prostě v této době je i nemožné možné, a to nejen v pozitivním , ale zejména v negativním smyslu slova[ko]
Čtvrtek, 29. února 2024 - 09:38:18  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1048
Registrován: 10-2005
Ohl:
"Doktor
CO Macron skutečně řekl:
Mohl by se tu objevit ten správný překlad a jak si ho vyložit? Pochybuji, že by dezoláti uměli francouzsky a měli trojciferné IQ."

Stačí doslovný překlad?

V současné době (dnes) neexistuje shoda na řádně projednaném a schváleném vyslání pozemních vojsk. Ale v dynamice (toho co se děje na Ukrajině, pozn. kontext) nic nemá být (předem) vyloučeno. Uděláme vše, co je třeba, aby Rusko nedokázalo vyhrát tuto válku.
Takže jediné, co zmínil ve vztahu k hypotéze nějaké vojenské účasti je ono rien ne doit être exclu, což rozhodně není to, co tomu zde někteří (co zjevně nečetli Palackého Dopis do Frankfurtu, ani ruské zápisky KHB) přikládáte. Je to jen silné diplomatické vyjádření, které medvěd potřebuje jako prase drbání.

Zajímavé je, že nikoho z vás zjevně nepohoršují Lavrovovy opilecké (ne)diplomatické eskapády, ale jakmile někdo ze Západu naznačí, že nejsme jen trubné holubice, můžete se pokakat...
Čtvrtek, 29. února 2024 - 09:47:47  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1049
Registrován: 10-2005
J.M.:
"
A místo abyste za to pranýřovali média, která mají dělat svou práci, tak kritizujete někoho, že si neumí správně přeložit výklad z francouštiny? To jako vážně myslíte, že si každou zprávu bude každý občan prověřovat na 5 nezávislých zdrojích a bude si originální texty překládat z původního jazyka? Jestli si to opravdu myslíte, tak jste těžce mimo[ko]"

No, pokud je to na mne, tak občan nic nemusí. Ale pokud nic nemusí, nic nedělá a současně chce vést o daném tématu diskusi, pak se holt musí smířit s tím, že může být přichycen v brodě s kalhotama u kolen a za toho pitomce bude (viz ono pitomcovo právo na názor). Z toho důvodu by bylo někdy lepší mlčet a šoupat nohama.

PS. Jsou národy, kde to funguje v těchto zásadních otázkách tak, že občan, co nic nemusí a nechce, k takovému dotazu např. ohledně směřování zahraniční politiky odvětí: "tím se nezabývám, od toho je vláda a ta, předpokládám, ví co dělá". Možná je to dobrý recept na utlumení občanského stresu, který zde někteří setrvale vykazujete[wink]
Čtvrtek, 29. února 2024 - 10:16:18  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 14276
Registrován: 4-2003
Džem: zaráží, že tedy dle vás to co se objevilo v oficiálních zprávách

Je úplně tragický, že se určitá část společnosti vůbec nedovede vypořádat s tím, že nějaký tištěný či internetový média může vzdávat kdokoliv, není na to potřeba žádný povolení, neexistuje cenzura, atd. A možná třetinu zpráv na všemožných serverech dneska nepíšou lidi, ale generuje je umělá inteligence.

Představte si, že si třeba já můžu založit web - třeba ho pojmenuju Divoká dojnice a v něm můžu trolit o výrocích Makrona psát co uznám za vhodné a třeba si toho půlku vymyslím.


Oficiální zprávy najdete na webu vlády - to je oficiální web vlády ČR, dtto sociální sítě spravované touto institucí. Nadto vláda opravdu nevlastní žádné vládní noviny, vládní televizi a podobně. Podobně též prezident a republiky web hrad.cz


Viajero: Stačí doslovný překlad?

Volksliste 4 Pyszko to stejně nepochopí a bude prudit dál - protože stejně všichni mají lepší holky, peníze, práci a já nevímcoještě. A Hitler dědečka na východní frontu kvůli nespolehlivosti neposlal, ale jeho by Fiala přeci mohl...to je podstata celýho toho pruzení tady. To je jak s tím ...ééé jedincem... na vojně co při každý byť půlvětý konvezaci minimálně dvakrát řekl za nejmíň, i když se ho člověk optal na počasí.[crazy]
Do Prahy jsem nepřijel na mopedu, ale dvanáctiválcem Českých drah!

Čtvrtek, 29. února 2024 - 10:39:00  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 14277
Registrován: 4-2003
o málokdo chce být coby vlastenec za to ještě vysmíván.

Já se tzv. flastencům vysmívám a víte proč? Protože to v reálu na rozdíl od mnoha jiných a málo viditelných žádný vlastenci doopravdy nejsou - jsou to jen ukřičený dutý nádoby s morálně volními vlastnostmi na úrovni zahradního trpaslíka.

A nemusíme se bavit o válce - kolik z těch lidí byste si vzal třeba do firmy?? Stačí se podívat, kam to většina z nich dotáhla v civilu - najednou se asi něco o 180 stupňů otočí a budou hrdinně bránit vlast¨, zatímco v civilu se někde na hale pomalu ještě v jinoškém věku přidržují rudlu, aby neupadli? Ale houno...[crazy]

(Příspěvek byl editován uživatelem RadekŠ.)
Do Prahy jsem nepřijel na mopedu, ale dvanáctiválcem Českých drah!

Čtvrtek, 29. února 2024 - 10:46:12  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3523
Registrován: 12-2020
RadekŠ: A teď si představte, že já ty informace mám třeba ze zpráv na ČT, nikoli z internetu. A jestli ani tam nejsou schopni interpretovat přesně, tak pak už opravdu nevím. Prostě si musíte připustit, že 95% lidí nikdy nebude každou zprávu prohledávat na iks zdrojích. Nemají na to totiž čas ani chuť. Jen pro vaši představu, nikdo z mého okolí se politikou ani náznakem nezabývá, ani ji nesleduje. A to jsou tam zastoupeni VŠ, SŠ i základně vzdělaní.
Normální člověk je rád, že stihne přijít z práce a zvládat rodinu, běžný úklid, vaření, výchovu dětí a sem tam nějaký výlet. A je většinou těžce vyšťaven, když to zvládne a je ještě něčeho schopen.
Teď mi zrovna kolegyně vyprávěla, že zprávy vůbec nesleduje, protože se nechce rozčilovat. Tak si večer dají s manželem vínečko a zašukají si (každý den v 57 letech!!). A super...
Každý holt přežívá kapitalismus jinak. Ale Velká pětka celé dny nedělá nic jiného, než analyzuje mezinárodní situaci na celém světě a porovnává zdroje[lol]
Čtvrtek, 29. února 2024 - 10:49:50  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3524
Registrován: 12-2020
RadekŠ: Stačí se podívat, kam to většina z nich dotáhla v civilu -
Tohle zase přesně vypovídá o vás. Být vlastencem totiž nijak nezávisí na osobním majetku, ani na tom, kam to kdo dotáhl nebo nedotáhl. On totiž vlastencem může být třeba i myčoken[wink] nebo hajzlbába na WC.
Čtvrtek, 29. února 2024 - 11:00:40  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 239
Registrován: 7-2017
Jestli to Macron řekl a myslel vážně, tak je to konečně něco, co už mělo zaznít v roce 2014 v souvislosti s Krymem, ne takové bláboly ala Zeman a bezzubé hrozby EU. Možná by pak nedošlo ani k napadení Ukrajiny. S Ruskem a podobnými velmocemi se musí jednat z pozice síly a nekompromisně, nakonec Reagan byl toho jasným důkazem. Tanečky kolem Hitlera v období Mnichova to dnes dokazují a kecy o nepřipravenosti ostatní Evropy na válku k ní nakonec stejně vedly. Spoléhat na okamžik, kdy se občanská společnost v Rusku postaví proti Putinovi je daleko od reality,tam chybí vývojové etapy, na rozdíl od zemí střední a západní Evropy. kdykoliv v historii západ včas vycenil zuby, Rusko stáhlo ocas (Kuba) a podobně. A že v těchto případech byla světová válka na spadnutí. Jakákoliv předposranost vede jen k dalším ústupkům agresorovi, což ho jen posiluje a k tomu nejhoršímu pak dojde tak jako tak, ovšem za daleko větší cenu a ztrát. A chcimírové pak čumí. Historie je toho důkazem.
Čtvrtek, 29. února 2024 - 11:12:24  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 14278
Registrován: 4-2003
zase přesně vypovídá o vás. Být vlastencem totiž nijak nezávisí na osobním majetku,


Já ale napsal o majetku, ale o morálně volních vlastnostech.

A člověk který je má fakt neskončí jako myč oken nebo hajzlbába. Mimochodem - tohle bylo přesně vidět na té ZVS v plné nahotě.

--------------

A nemám na Vás bůhvíjaké nároky. Bohatě postačí pochopit co to jsou oficiální zprávy.

(Příspěvek byl editován uživatelem RadekŠ.)
Do Prahy jsem nepřijel na mopedu, ale dvanáctiválcem Českých drah!

Čtvrtek, 29. února 2024 - 11:20:35  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4937
Registrován: 6-2019
A být vámi bych se moc nesmál. Kdyby někdo před 5 lety předpovídal napadení Ukrajiny Ruskem

To třeba tady psal nějaký Cogwheel už před nějakými 12 - 15 lety.
Opravdu jsi byl jen tam, kam jsi došel pěšky (Goethe)

Čtvrtek, 29. února 2024 - 11:31:00  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 14973
Registrován: 12-2009
Volsliste... na východní frontu kvůli nespolehlivosti neposlal

západ včas vycenil zuby, Rusko stáhlo ocas (Kuba) Opakovat dějepis.Oba.[wink]
Čtvrtek, 29. února 2024 - 11:41:59  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1050
Registrován: 10-2005
J.M.:
"Normální člověk je rád, že stihne přijít z práce a zvládat rodinu, běžný úklid, vaření, výchovu dětí a sem tam nějaký výlet."

A u toho by měl normální člověk normálně zůstat a ne se stresovat diskusí o mezinárodní politice[biggrin].
To je o té mnou často vzývané klasse a pokoře, že na na něco prostě nemám mentál; abych nebyl za blba (já třeba šoupu nohama, když je řeč o vážné hudbě, nebo hraní na nějaký hudební nástroj).
Čtvrtek, 29. února 2024 - 11:48:19  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2413
Registrován: 11-2005
Tak nejdřív se něco rozmístilo v Turecku u dveří Ruska, tohle byla krásná oplátka [proud]
SSSR Rulez [ok]
Navíc inteligentní člověk podporující euroamerickou kulturu dobře ví,
že tam naštěstí zasahovali X-Meni [wink]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Čtvrtek, 29. února 2024 - 12:55:22  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3526
Registrován: 12-2020
Viajero: A u toho by měl normální člověk normálně zůstat a ne se stresovat diskusí o mezinárodní politice
No pokus dobrej. Ale já nemluvil o sobě, nýbrž o normálních lidech[proud]
Čtvrtek, 29. února 2024 - 13:18:58  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1458
Registrován: 8-2011
o málokdo chce být coby vlastenec za to ještě vysmíván.
Tak jeden by si myslel ,že když pořád někde mávám vlajkou a vykřikuji hesla jako " Česko na prvním místě " nebo zakládám různé obskurní partičky domobrany, tak že v případě konfliktu budu v první řadě.
Realita je ovšem taková, že půlka by vítala russáky s nadšením a druhá půlka by udělala to ,co dneska vyčítají Ukrajincům, zdrhla.
Proto přesně tyhle tragický figury jsou jenom k smíchu a s vlastenectvím to nemá nic společného.

P.S. jako hotentot píšete z důvodu nějaké poruchy nebo je to taky vzpoura proti systému?

 totiž vlastencem může být třeba i myčoken
I skladník ve šroubárně může být klidně vlastenec ,ale určitě se jím nestane podporou russké páté kolony ,co se za ně jen vydává.
Čtvrtek, 29. února 2024 - 13:26:34  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 16633
Registrován: 5-2004
No tak pokud ceska televize ve zpravach vysila dezinformace a je za to ze zakona sponzorovana posluchaci novy a primy tak je to hodne smutna realita blizici se stavu za sociku
Čtvrtek, 29. února 2024 - 14:15:33  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 240
Registrován: 7-2017
PV No za socíku ste si mohl pravdivé zprávy TN ověřit leda tak na pavlači,nebo, pokud se to povedlo na SE nebo Hlasu A. Dnes máte možnost xy TV stanic,internet,tistěná media a další, případně srovnávat. A taky je možnost použít vlastní rozum, pokud se vyskytuje. Někdy stačí sledovat občas Události komentáře,nebo podobný formát na jiných TV i slovenských, tamní diskuze politiků, hlavně jejich schopnost argumentů, případně taky live přenosy z jednání Poslanecké sněmovny.To je někdy k neuvěření. Jasně člověk má taky svůj život,starosti, takže to neznamená být denně přilepen na všechny zprávy, ale pak nemohu činit jednoduché závěry. Všichni lžou,je jenom moje pravda. Můj otec se mě vždy snažil utřít "byl si v Rusku,nebyl,seš pravičák, tak blbě nekecej", koncem 70 let tam jel a po návratu jim hodil legitimaci KSČ se slovy, tohle tady nechci.
Čtvrtek, 29. února 2024 - 14:30:29  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3529
Registrován: 12-2020
Jasně člověk má taky svůj život,starosti, takže to neznamená být denně přilepen na všechny zprávy, ale pak nemohu činit jednoduché závěry.
Ale mohou. Stejně jako v jiných případech. Když jdete třeba do restaurace na jídlo, tak taky budete asi hodnotit kvalitu a chuť jídla, přestože vaše znalosti o vaření budou minimální nebo žádné. Úplně stejně budete hodnotit řadu jiných věcí, i když o nich máte jen velmi mlhavé informace. Proč by tedy zrovna politika měla být výjimkou?
Když pojedete vlakem taky budete hodnotit jestli jel rychle, byly návaznosti, byl uklizený, na WC tekla voda a jaká byla cena. A taky k tomu hodnocení nebudete potřebovat znalosti z oboru železniční dopravy.
A to už nemluvím o řízení aut, kde řidičák uděláte jednou za život a znalosti zákonů a vyhlášek třeba po 20, 30 letech má jen velmi malá část řidičů. A vidíte, nejen že o tom třeba kecají, ale dokonce ta auta i řídí[happy]
Čtvrtek, 29. února 2024 - 14:38:00  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 14279
Registrován: 4-2003
Hlavní problém ČT je v tom, že nevysílá v tý debně ten svět, který chce někdo vidět. Jinak si ten zavilej boj proti ČT fakt nedovedu vysvětlit.

Tohle naopak dokonale umí ty komerční televize, navíc mnohdy hnané politickými zájmy svých majitelů.

různé obskurní partičky domobrany, tak že v případě konfliktu budu v první řadě.

[ok]

Ano, hubou. Mimochodem proč tu lidi nenastoupí do armády či do aktivních záloh?
Do Prahy jsem nepřijel na mopedu, ale dvanáctiválcem Českých drah!

Čtvrtek, 29. února 2024 - 14:39:17  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3530
Registrován: 12-2020
A ještě doplním, jak to fungovalo v dobách kdy lidi byli většinově nevzdělaní a neinformovaní, takže se k politice nevyjadřovali.
Panovník rozhodl a tak to bylo. Lid musel makat a nekecat. Nebo kecat jen neveřejně (jinak skončil stejně jako třeba K. H. Borovský - takový tehdejší Navalnyj [lol]). A bylo snad méně válek? Ne, byly každou chvíli.
Takže ty kecy o tom jak vybraná elita bez lůzy by to tady vedla ke světlým zítřkům je evidentně mylná.
Čtvrtek, 29. února 2024 - 14:45:47  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 14974
Registrován: 12-2009
Někdy stačí sledovat občas Události komentáře,nebo podobný formát na jiných TV i slovenských, a mnoha dalších. Ale které jsou povolené, minimálně tady?
Když se tu dá informace, které není správná, ihned se řeší, odkud je. Nikoliv, zda je pravdivá.

koncem 70 let tam jel a po návratu jim hodil legitimaci KSČ
A to si představte, že tam někteří byli a legitimaci házet nemuseli, protože ji nikdy neměli. Poslouchali totiž ty dezolátské VOA a RFE. [wink]

Někteří ji vyhodili už v 46 po ročním členstvím, když začali ve straně potkávat různé "štunbanfírery", které znali z předešlých let.
Čtvrtek, 29. února 2024 - 14:49:29  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3531
Registrován: 12-2020
RadekŠ: Mimochodem proč tu lidi nenastoupí do armády či do aktivních záloh?
Nejspíš proto, že už žádní vlastenci nejsou. Já tedy žádné neznám. Taky se tomu nedivím po 30 leté masáži EU, NATO, globální ekonomiky a globálního cestování. Všichni přece jdou tam kde se mají lépe, vyšší plat, lepší univerzita apod.
A podobnost se sportem není čistě náhodná. Dříve, když sportovec hrál za nějaký klub, tak to bylo pro něj něco. Hrdost. Dnes rozhodují jen prachy a životní úroveň. Nějaká klubová čest je jen k smíchu.
Prostě globalizace a ta funguje i v tomto. A těch pár křiklounů co někde pořvávají na demonstraci o vlasti, to je jen taková zástěrka.
Nakonec vlastenectví začíná u historie našeho státu. Zkuste se zeptat mladších ročníků na pár základních věcí z historie. Když nebudou mít Googla, tak vám garantuji, že pokud nebudete zpovídat studenty historie, tak to žádná hitparáda nebude. Navíc v rodinách ani ve škole se to taky nevyučuje[wink]
Čtvrtek, 29. února 2024 - 15:07:29  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 241
Registrován: 7-2017
Ohl: No to ste mě teda opravdu poučil, to já vim i bez Vás,třeba ste si tim posílíl svoje ego.. A co sem asi tak mohl s otcem dělat, zapudit ho? Narozen 1906, v KSČ od roku 1945. Důležité,že já to nepřevzal.
Čtvrtek, 29. února 2024 - 15:28:30  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 14280
Registrován: 4-2003
Dříve, když sportovec hrál za nějaký klub, tak to bylo pro něj něco.

Jo, třeba taková TJ Spolana zcela průměrnými čutálistovi vedla ještě na přelomu milénia pracovní poměr na pozici "fotbalista" a když jim to chtěli zrušit, tak ti nafoukaní blbounij eště vyhrožováli stávkou. A za socíku brali násobky toho co třeba tchán na údržbě. A takovýchto byla velká většina.
Do Prahy jsem nepřijel na mopedu, ale dvanáctiválcem Českých drah!

Čtvrtek, 29. února 2024 - 16:01:24  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3532
Registrován: 12-2020
A za socíku brali násobky toho co třeba tchán na údržbě.
A co z toho vyplývá ohledně vlastenectví?
Čtvrtek, 29. února 2024 - 16:22:41  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 14281
Registrován: 4-2003
Řeč je o vztahu ke sportu mlho.

(Příspěvek byl editován uživatelem RadekŠ.)
Do Prahy jsem nepřijel na mopedu, ale dvanáctiválcem Českých drah!

Čtvrtek, 29. února 2024 - 17:22:46  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 16634
Registrován: 5-2004
"Někteří ji vyhodili už v 46 po ročním členstvím, když začali ve straně potkávat různé "štunbanfírery", které znali z předešlých let."

Nojo, to je jak s tou babkou jak nasraná vlítla v březnu 1951 na národní výbor k předsedovi, rozrazila dveře kanclu a na celej barák zařvala se vztyčenou pravicí Hajl Hitler. Předseda vyděšeně vyskočí a na babku "tiše matko, copak nevíte že už je jiná doba"? No doba jiná je, ale ty tu seš pořád ten stejnej.

No a v dalším století by šlo zahalekat na Prasklým hradě čest práci[rofl]
Čtvrtek, 29. února 2024 - 18:21:42  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5537
Registrován: 4-2003
Ohl:
"Pořád mimo."
Ano, jste pořád mimo. Dlouhodobě.
Ohl:
"Nevím, že by se v české ústavě psalo o francouzském prezidentovi"
Vy toho nevíte mnohem více. V Ústavě se logicky nepíše, kdo české vojáky nemůže vyslat do zahraničí, ale kdo je tam vyslat může – a francouzský prezident tam uveden není.
Ohl:
"Fico, Macron-hovoří o jednom a tom samém"
Nikoliv, Fico a Macron rozhodně nehovoří o tom stejném. Postoje a vyjádření těchto politiků jsou naprosto odlišné. Pakliže toto nejste s to rozpoznat a pochopit – což nejste, pak je zhola zbytečné marnit čas vysvětlováním vám, proč je jeden zlý a druhý milovaný.
železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
Čtvrtek, 29. února 2024 - 18:32:27  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5538
Registrován: 4-2003
J.M.:
"tak to stejně dopadne tak, jak nařídí NATO"
NATO nefunguje jako EU, NATO nenařizuje a nevytváří předpisy, které jsou implementovány do národní legislativy. Ale tím se vůbec nezatěžujte, to je nad rámec vašeho chápání.
J.M.:
"kdo důrazně nekýve jako třeba ten Fico nebo Orbán"
Až na to, že Fico i Orbán ve finále všechno odkývnou. Velkoústými projevy na domácí půdě pouze sbírají politické body u jednodušších jedinců vašeho typu, jejichž obzory končí u běžného úklidu, vaření, výchovy dětí a sem tam nějakého výletu.
J.M.:
" Kdyby někdo před 5 lety předpovídal napadení Ukrajiny Ruskem, epidemii Covidu nebo střelbu v nemocnici v Ostravě a na Právnické fakultě, tak by byl za blázna"
Před 5 lety byl rok 2019. To už bylo Rusko na Ukrajině 5 roků.
Konkrétní čas a místo masové střelby samozřejmě předpovědět nelze, ale s možností výskytu takové události se počítá a dávno se na ni připravuje. Před 5 lety už měla Česká republika za sebou několik masových střeleb.
Na výskyt závažných (nejen) respiračních onemocnění se na různých úrovních rovněž dlouhodobě připravuje a cvičí. Covid umožnil na základě empirie nastavit procesy pro budoucí epidemie.
Tři výstřely – třikrát mimo. Praktická ukázka, jak to dopadá, když se člověk vyjadřuje k něčemu, o čem nic neví.
J.M.:
"Jen pro vaši představu, nikdo z mého okolí se politikou ani náznakem nezabývá, ani ji nesleduje.
Teď mi zrovna kolegyně vyprávěla, že zprávy vůbec nesleduje, protože se nechce rozčilovat. Tak si večer dají s manželem vínečko a zašukají si"
A k volbám dotyční chodí? Pokud ano, na základě čeho se rozhodují, když politiku ani zprávy nesledují? Otázka se vztahuje i na vás, vy se politikou rovněž nezabýváte.
J.M.:
"Úplně stejně budete hodnotit řadu jiných věcí, i když o nich máte jen velmi mlhavé informace."
Hodnotit a vyjadřovat se k věcem, o kterých máte jen velmi mlhavé informace, samozřejmě můžete. Ostatně vy tak činíte trvale. Jen pak budete za hlupáka, protože to je ten nejjasnější znak hlouposti. Jinak vámi uváděné příklady o restauraci či jízdě vlakem jsou nesmyslné a rozhodně nejsou analogií k diskutovanému. Vaše neschopnost vytvořit odpovídající přirovnání mě ovšem nijak nepřekvapuje.
J.M.:
"K. H. Borovský - takový tehdejší Navalnyj"
Potvrzení vaší neschopnosti vytvořit analogii. Navíc kombinované s neznalostí historie (ale i současnosti)
J.M.:
"Zkuste se zeptat mladších ročníků na pár základních věcí z historie."
Vás se ani ptát nemusíme, vy svoji neznalost historie prezentujete sám od sebe.
železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
Čtvrtek, 29. února 2024 - 19:10:36  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7285
Registrován: 6-2016
Mám takový návrh pro zdejěí "pévéeskové" vševědy - nechcete kandidovat v příštích parlamentních volbách? Slibuji před svými druhy, že vám dám svůj hlas! Protože až zvítězíte, tak se všichni budeme mít mnohem, mnohem lépe než dnes[rofl][rofl][rofl] Vaše strana by se mohla jmenovat "Ptejte se! Víme vše!"
Čtvrtek, 29. února 2024 - 19:20:42  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 14975
Registrován: 12-2009
proč tu lidi nenastoupí do armády či do aktivních záloh?
Na klávesnici se líp bojuje.

francouzský prezident tam uveden není.
Já ho do ústavy netahal.[wink]
On asi taky netušil, co způsobí odkaz

toto nejste s to rozpoznat a pochopit
Když jeden mluví o možnosti poslat a druhý neposlat, je to pro některé nepochopitelné. Ano.

NATO nenařizuje a nevytváří předpisy,
Fico i Orbán ve finále všechno odkývnou.

Odkývou nenařízené?
Čtvrtek, 29. února 2024 - 19:32:19  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 14976
Registrován: 12-2009
Ještě jedna možnost
proč tu lidi nenastoupí do armády či do aktivních záloh?
Možná mají takového souseda.

„Vím, že mi domů chodí úřední povolávací rozkazy. Okamžitě jakmile bych se vrátil, bych musel narukovat do války,“ přiznává, že právě kvůli tomu domů nejede a žije pro úřady oficiálně „kdesi“ v Evropě.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/armada-mobilizace-ukrajina-val ka-ceska-republika-dezerce.A240228_181527_domaci_vals#cxrecs_s
Čtvrtek, 29. února 2024 - 21:19:46  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 30399
Registrován: 5-2002
J.M.: Když nerozumím vaření a jdu do restaurace, pak se mohu vyjadřovat jen k tomu, jestli mi to chutnalo nebo ne, ale ne k tomu, jestli to kuchař dělal dobře nebo ne...
Zakažte tužky! Zanechávají uhlíkovou stopu...!
Čtvrtek, 29. února 2024 - 21:58:32  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 12687
Registrován: 5-2002
ad Petr Vlček: No a v dalším století by šlo zahalekat na Prasklým hradě čest práci[rofl]

Tedy nevím, cos poslouchal Ty, ale mohu Tě uklidnit.

V armádě v letech 87 - 89 (to je takový ten "komunistický" děj pana současného prezidenta) si nic takového tedy opravdu neslyšel. Alespoň ne tam, kde jsem sloužil...
Tento názor píši jako soukromá osoba prodchnutá celým životem železnicí, nikoliv jako zaměstnanec dopravce nebo člen nějakého spolku.
Čtvrtek, 29. února 2024 - 22:15:25  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 16636
Registrován: 5-2004
"Covid umožnil na základě empirie nastavit procesy pro budoucí epidemie."

Jako že to lidi odšvejkují protože hovadiny typu zákaz opustit katastr obce do lesa, nosit náhubek venku a pak s tím mokrým hadrem vlézt do krámu, po deváté večer na liduprázdné návsi utíkat před kovidy, vědět že tečka za chorobou znamená ji kdykoli dostat a kohokoli nakazit, v hospodě je proti kovidu nutný jakýsi papír zatímco v garáži/hasičárně/kabině na hřišti u sudu potřeba není?

Já mám nepříjemný dojem že kovidní blbnutí na kvadrát akorát způsobí že případnou skutečně nebezpečnou epidemii budou lidi zpočátku než zjistí že fakt něco hrozí ignorovat včetně opatření. A druhej dojem je že stát nemá prostředky aby tomu jakkoli zabránil snad krom velkých měst.
Čtvrtek, 29. února 2024 - 22:46:28  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5539
Registrován: 4-2003
Ohl:
"Odkývou nenařízené?"
Očividně se neorientujete ani ve fungování mezinárodních institucí a nechápete roli národních lídrů v těchto strukturách. Takže ano, dobrovolně odkývnou i to, co jim nikdo nenařizuje a proti čemu se na domácí půdě vymezují.

Pouštíte se do debat o věcech, kterým vůbec nerozumíte a ve kterých se odhalují vaše omezené rozhledy. Klidně v tom pokračujte, ale jste pak za hlupáka, byť si to neuvědomujete a nepřipouštíte.

--- --- ---
Petr_vlček:
"Já mám nepříjemný dojem"
Dojmy si mějte, jaké chcete. Plány pro krizové stavy se neřídí dojmy a bláboly Vlčků a jemu podobných.
železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
Pátek, 01. března 2024 - 06:55:36  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 14977
Registrován: 12-2009
Pohoda, za 14 dní není co řešit. A vzít to i s Čínou a dalšími dezolátskými státy. Zbývá jen otázka, co s nimi po vyhrané válce.
S novými členy je HDP Aliance dvacetkrát vyšší než to ruské. Celkový rozpočet na obranu je dokonce třiapůlkrát vyšší, než ruský a čínský dohromady. NATO navíc může strategicky těžit z miliardy obyvatel.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-nato-britanie-admira l-ukrajina-valka-finsko-a-svedsko.A240229_151548_zahranicni_jhr

dobrovolně odkývnou i to, co jim nikdo nenařizuje
Ano, tak to funguje. V Protektorátu, před ním i po něm.
Docela mě překvapuje, že víte, že nátlak nemusí být veřejně vidět.[ok] Cukr a bič funguje staletí.
Pátek, 01. března 2024 - 07:24:10  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1958
Registrován: 3-2013
Srovnávat Protektorát, kdy k nám napochodovala německá armáda s EU a NATO je dost chucpe. Kdyby Orbán i Fico tak moc chtěli, klidně mohou vystoupit. U Protektorátu to nešlo, doufám víte, jak skončil třeba generál Eliáš.
Jenže ani Fico ani Orbán odejít nechtějí, chtějí jenom prudit. A pak je reakce druhé strany ve formě nějakých protiopatření a přesvědčování logická. A holt si pánové musí vybrat.
Pátek, 01. března 2024 - 09:27:28  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1960
Registrován: 3-2013
A mimochodem, narazil jsem dnes na tento rozhovor. Myslím, že je tam řečeno vše podstatné.

https://www.forum24.cz/dzurinda-dalsiho-vyvoje-se-obavam-protoze- evropa-chrape-chovame-se-jako-klienti-kteri-neplati?utm_source=ww w.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_sou rce_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Pátek, 01. března 2024 - 13:10:14  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 14978
Registrován: 12-2009
vláda Roberta Fica má za sebou první čtyři měsíce. Jaké podle vás byly?

Byly bezútěšné, protože ekonomika se propadá, investice se Slovensku vyhýbají,

Jo, před 4 měsíci bylo Slovensko ekonomickým tygrem Evropy. Nechápu, proč bohatí Slováci zvolili chudobu a k tomu předčasně.
Přitom měli tak krásnou vládu, i v ČR jsme jim záviděli.




[proud]
Pátek, 01. března 2024 - 13:45:40  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2415
Registrován: 11-2005
Za chvíli si sluníčka rusobijci a chciválkové budou rochnit už jen na "forum24" [proud]
vykecal tajné informace o Britech na Ukrajině
Macron o vyslání jednotek NATO
Víme, nic takového nikdo neřekl [wink][wink][wink]
A tady události ČT věnované tomu, o čem se nemluvilo [lol]
Události ČT 27.2.2024

Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Pátek, 01. března 2024 - 14:20:13  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 14979
Registrován: 12-2009
Strach ze štěnic, který se loni na podzim rozšířil ve Francii, byl uměle zesílen Ruskem.

Přeložit do francouzštiny
https://manipulatori.cz/obrazem-americky-brouk-proti-kteremu-muse l-bojovat-i-ferda-mravenec/
Pátek, 01. března 2024 - 15:36:56  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2416
Registrován: 11-2005
Hajnej:
"J.M.: Když nerozumím vaření a jdu do restaurace, pak se mohu vyjadřovat jen k tomu, jestli mi to chutnalo nebo ne, ale ne k tomu, jestli to kuchař dělal dobře nebo ne..."
A pane učiteli, když mi dají v restauraci polotovar z Makra - běžně hranolky,
filety, lívance a palačinky, tak se kritizovat může i když to chutná ???
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Pátek, 01. března 2024 - 15:37:35  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 30402
Registrován: 5-2002
Ohl: na to, co k tomu říkal Honza J., jsi už zapomněl...?
Zakažte tužky! Zanechávají uhlíkovou stopu...!
Pátek, 01. března 2024 - 16:06:55  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3533
Registrován: 12-2020
Doktor: Jak vidím tak se nudíte, tak vám posílám to veřejné lhaní, které se dle vás tvrdě sleduje a trestá[proud]. Přefoceno z novin.



A mám na vás následující otázky, když víte všechno.
Našel jste v tom článku nějakou lež? Nebo je to všechno pravda?
M_g
Pátek, 01. března 2024 - 16:14:10  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2032
Registrován: 6-2006
Mohl jste to oříznout ještě víc. Stejně není poznat, odkud to je.

A ten Petr Dvořák je skutečný dietolog?
Pátek, 01. března 2024 - 17:01:35  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3534
Registrován: 12-2020
Jsem nic neořezával.
Pátek, 01. března 2024 - 18:47:32  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1503
Registrován: 11-2021
Vlč: zjistí se takový věci, jako že krematorium od pátečního poledne do pondělního rána nekremuje, aby si tam někdo o víkendu nedělal fušky, nebo třeba že když vystřídanou šichtu nepustíš z fabriky domů, aby se nenakazila, tak nutně potřebuješ krom jídla i cigarety a vložky. A pokud možno kopačák.

Jako cvičení nebylo podstatný, jestli lidí nosili roušky a nechodili po devátý ven, ale že si kritická infra mohla vyzkoušet, jaký to je, když má půlku zaměstnanců doma s chřipečkou.
Pátek, 01. března 2024 - 18:56:15  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2417
Registrován: 11-2005
Pamatuji debaty v devadesátkách, když přibývalo reklam ve veřejném prostoru,
abychom přebili tu totalitní šeď barevností Las Vegas a měli tu západní svobodu
s všudypřítomným bordelem - kterak prý nehrozí, že by reklama byla lživá,
podvodná, ohrožující zdraví či životní prostředí.[wink][satan]
A taky máme hafo darmožroutů, co to studuje a hlídá [zadnice]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Pátek, 01. března 2024 - 19:25:05  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3535
Registrován: 12-2020
A protože se máme moc dobře, tak do důchodu budeme chodit o 6 let déle než za komoušů, navíc se důchody sníží. Důchodci bez tak moc utrácejí a sponzorují děti a vnoučata[proud]
Zato všechny poplatky se budou důsledně zvyšovat a v roce 2050 prý budou na jednoho důchodce jen dva pracující, oproti předchozím šesti. A já myslel, že všechnu práci udělá umělá inteligence a počítače a lid bude brát jen rentu, která plně uspokojí jeho potřeby. Takže ten plánovaný komunismus zase nebude[lol]

Pomalé vymírání, jinak se to nazvat nedá[ko]
Pátek, 01. března 2024 - 19:54:39  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 7286
Registrován: 6-2016
J.M.: "všechnu práci udělá umělá inteligence" Jako starý skeptik si představuju, jak AI prošťouchává ucpanou sračkovou kanalizaci[rofl]

Ohledně důchodců - řešení měli už Vodňanský se Skoumalem. "Na přechodu pro chodce, drtí Tatra důchodce. Důchodce se vrtí, jak ho Tatra drtí"[rofl]
Pátek, 01. března 2024 - 21:40:10  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2418
Registrován: 11-2005
Doktor:
"Tak vám to vysvětlím – sociologické průzkumy jasně ukazují, že nadpoloviční část obyvatelstva Slovenska sestává z Ohlů, J.M., Vlčků, Miramů. S tak masivní základnou voličů s nepříliš bystrým úsudkem (eufemisticky řečeno) se nelze divit, že se vláda skládá z mafiánů, fašistů a hlupáků. A vězte, že jim o blaho slovenského lidu opravdu nejde, jen o blaho svoje a svých blízkých. Domácímu publiku vašeho typu jsou určena jednoduchá a úderná sdělení utvrzující je v jejich pohledu na svět. Že jsou řeči a sliby nereálné a pouze hrané, to jednoduché publikum neodhalí. Stejně tak už nejsou schopni vidět a chápat, že ve skutečnosti tito politici jednají a hlasují přesně opačně, tedy odkývají, proti čemu se doma vymazují."
Stejné je vysvětlení, proč u nás vyhrála volby a vládne současná Pětikoalice[vypravci] A oni vymazují pane dokonalý??? [proud]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration
Pátek, 01. března 2024 - 22:00:39  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3540
Registrován: 12-2020
Doktor: sociologické průzkumy jasně ukazují, že nadpoloviční část obyvatelstva Slovenska sestává z Ohlů, J.M., Vlčků, Miramů. S tak masivní základnou voličů s nepříliš bystrým úsudkem (eufemisticky řečeno) se nelze divit, že se vláda skládá z mafiánů, fašistů a hlupáků.
Zatímco za I. RČS nebo za komunistů byli lidi na Slovensku ještě hloupější než dnes. A za R-U byli úplně mimo. Tudíž dle vaší logiky by tehdejší vlády byli plné mafiánů, fašistů a hlupáků[proud]
To je zase výrok roku[ko]

Tak jste si zase potvrdil svoji výjimečnost[wink], nicméně jste na mnou položenou otázku neodpověděl. Tudíž jasně ukazujete, že odpovídáte jen na to co se vám hodí. Tak co je to pravda nebo lež v tom článku?
Já jsem totiž psal, že lhaní není trestné, zatímco vy jste tvrdil, že všechny zdravotnické prostředky jsou tvrdě hlídané a lhaní a nepravdivost je v tomto případě tvrdě pokutována. Tak to dokažte vy génie (nebo genitálie[proud]).

soustavně se pouštíte do debat, na které nemáte dostačené rozhledy a vědomostní kapacity
Na to abych zjistil, že místo v 60 půjdu do důchodu v 66 nepotřebuji žádné vědomostní kapacity. To jsou ty nepěkné pravdy co se nehodí do vašeho pohledu na svět, že?
A když už jsme u toho věku dožití. To je krásné číslo, ale podívejte se na to kolik z těchto lidí je ve věku nad 65 let schopno těžší práce a kolik jich je schopno jen přežívat. Taková statistika se vám hodit nebude, co?
Já sice nemám statistiku, ale mám životní zkušenosti a ty mi říkají, že ve věku kolem 70 let je cca 20% lidí ve slušné kondici a 80% je se zdravím v řiti. A ve věku kolem 50 je dost žen už ve stavu, že jejich jediným zájmem je doklepat to nějak do důchodu (ověřeno v praxi). Krom toho ženy chodily do důchodu dle počtu vychovaných dětí taky třeba v 50 letech. Takže těm se to prodloužilo třeba o 16 let. Že by se jim věk dožití prodloužil o 16 let? Asi ne, že?
BmbČ
Pátek, 01. března 2024 - 22:15:54  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 9328
Registrován: 1-2007
J.M.: Ano. Tak jedna věc je průměrná délka dožití, která se zvyšuje a druhá neméně podstatná věc je délka života ve zdraví a ta v podstatě stagnuje.
Lidové noviny v roce 2019 uvedly: Muž ročník 1962 měl při narození naději na 62,8 zdravého roku života, chlapeček narozený v roce 2015 se ale může těšit jenom na 62,4 roku života ve zdraví. U holčiček je pak délka roků prožitých bez zdravotního omezení i po 50 letech stejná: 63,7 roku. To znamená, že osm let navíc, o které za tu dobu narostl předpokládaný věk, jehož dosahují členové dané populace, Češi pouze prostůňou.
Ani studie Úřadu Národní rozpočtové rady nepopírá růst invalidních důchodců při pozdějším odchodu do důchodu, ale nejspíš mají spočítáno, že i tak je finančně výhodnější vyplácet více invalidních důchodů, než vyplácet důchodce starobní. [andel]
Skutkové předkův buďtež chloubou i výstrahou potomkům!
Pátek, 01. března 2024 - 22:42:48  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3541
Registrován: 12-2020
No spočítáno to mají jistě a celá reforma je přece jen o tom jak ušetřit. A co se ušetří to se vydá třeba na stíhačky, které nepotřebujeme[ko] O tom není pochyb.
Kurňa, takže abych dostal důchod tak budu muset průměrně dělat ještě tři roky se zdravím v řiti. To jsou teda vyhlídky. To za komoušů bych šel v 60 a ještě si tři roky užil[proud]
Holt dřív bylo líp[wink]
Ale on nám Doktor vysvětlí, že se máme skvěle a důchodci sportují do sta let a dobrovolně přetahují v práci desítky let, aby měli sociální kontakt[lol]
Sobota, 02. března 2024 - 00:05:10  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5542
Registrován: 4-2003
J.M., vaše sebereflexe a soudnost je opravdu na nule. Ale jak chcete, mě etudy na téma Blbec k večeři pobaví:
J.M.:
"Já jsem totiž psal, že lhaní není trestné"
Což jste napsal nesmysl a stále to nejste schopen pochopit, viz články o činnosti SZPI. Kdyby uvádění nepravdivých informací nebylo trestné (přestupkem), tak by těžko s dotyčnými mohla SZPI zahajovat správní řízení. Na základě čeho by tak asi činila? Tedy lhaní JE trestné.
J.M.:
"vy jste tvrdil, že všechny zdravotnické prostředky jsou tvrdě hlídané a lhaní a nepravdivost je v tomto případě tvrdě pokutována"
Takto jsem to nepsal. Buď opět lžete, nebo nejste schopen řádně interpretace. Řeč byla o léčivech a doplňcích stravy. A ano, obojí je hlídáno státními orgány (SÚKL, SZPI) a porušení předpisů sankcionováno. Zdravotnické prostředky jsou zcela jiná kategorie, ale i nakládání s nimi je svázáno legislativou a prohřešky řešeny (SÚKL).
Vámi odkazované hubnoucí náplasti nespadají ani do jedné výše uvedené kategorie. Každému lucidnímu člověku dojde, že inzerát nelze brát vážně. Ovšem i na to zákony myslí, viz ustanovení Občanského zákoníku o klamavé reklamě. Můžete podat podnět na ČOI. A občas do těch zákonů nahlédnout, ať se tu pak neztrapňujete psaním nepravd a nesmyslů. Mnohé o vás vypovídá i to, že se k vám taková reklama vůbec dostane – reklama na náplasti totiž cílí na poněkud jednodušší jedince, dle toho inzerent volí tiskoviny, kam inzerát umístí. A seriózní periodika to obyčejně nebývají.
J.M.:
"Tudíž dle vaší logiky by tehdejší vlády byli plné mafiánů, fašistů a hlupáků "
Na fašistický Slovenský štát, respektive první Slovenskou republiku jste zapomněl, nebo jste o tom nikdy neslyšel? Nacionalističtí ľudáci byli v době předválečného Československa nejsilnější politickou silou na Slovensku. Během existence ČSSR nebyly svobodné volby, no po revoluci se rozjel nacionalismus opět naplno, ostatně rozpad federace je toho důkazem. A pak následovalo období Mečiarismu a jen sporadicky přerušované vlády Fica. Holt jste se zase pustil do debaty na téma, o němž nic nevíte.
J.M.:
"Ale on nám Doktor vysvětlí, že se máme skvěle"
My se ale máme skvěle. Já určitě. Ono totiž taky záleží na vnitřním nastavení každého jedince. Pokud jste negativistický frustrát, což jste, tak se to odrazí na duši i těle, postojích a pohledu na svět.
železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
Sobota, 02. března 2024 - 00:09:34  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 5543
Registrován: 4-2003
Miram:
"Stejné je vysvětlení, proč u nás vyhrála volby a vládne současná Pětikoalice"
Stejné vysvětlení? Tedy pětikoalice vyhrála volby a vládne v Česku díky skladbě voličské základny na Slovensku? To nedává smysl.
Nebo jste myslel, že i u nás se převážná část obyvatelstva sestává z Ohlů, J.M., Vlčků, Miramů, a proto pětikoalice vyhrála? To by ovšem znamenalo, že jste vy, J.M. či Ohl volili pětikoalici. To opět nedává smysl.
Vy byste se fakt neměl pouštět do složitějších témat než přírůstky v prasečáku chemičky. I ten trolling totiž vyžaduje určitou míru intelektu.
železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
Sobota, 02. března 2024 - 00:35:49  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 2419
Registrován: 11-2005
Že Ti něco nedává smysl je nepřekvapující [proud] Radši si zkontroluj své odkazy v podpisu, dík [wink] Jedu pro uhlí [vypravci]
Dejte mi moc ovládat měnu národa a bude mi jedno, kdo tvoří zákony. - M. A. Rothschild
MJ + DM = Black Celebration