K-report
 

Archiv do 01.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Historická vozidla » Staré archivy » Archiv do 01.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 15:30:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slime pravdu díš. Už jsem taky s pár lidmi tohoto přesvětčení mluvil a historie busů je zajímá. A myslim že nebejt jich tak už pár aut není. Pravda že je maj upravené pro svojí potřebu,ale provozujou je.

AŤ ŽIJOU LEŠANY 2007 (26.5.-27.5)
AP-76-88 BEST OF RTO
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 16:58:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Erťák: Jak je myšleno 26.5-27.5.?
Karosa ŠL 11!
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 17:36:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Večer a přes noc bude alkoholickej dýchanek aneb upijeme polaky nebo sebe.
AP-76-88 BEST OF RTO
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 18:44:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

, tak to jo no...
Karosa ŠL 11!
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 06:40:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slim: máš pravdu, utnu to jen opakováním, že jsem vděčný všem, kdo mají tu odvahu vlastnit a udržovat jakýkoliv starý bus, a to k jakýmkoliv účelům. Ať se těm všem daří.
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 13:23:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedy jsem něco našel ve svém archivu... Nebýt té veteránské značky, dalo by se to posuzovat, jako "dobovka"...ještě znak ČSAD, babičky na zastávce s konvicemi mléka, dělníci v rádiovce a přelom šedesátých a sedmdesátých let jak vyšitý...

 
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


Pro kalendářní rok 2007 vyšly u SAXI opět železniční kalendáře
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1231
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 15:09:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dalo by se to posuzovat, jako "dobovka"

No, dokonce i stav silnice je na úrovni té doby.

Akorát to vozidlo je "nějaký divný" ... je to sice v provedení Karosa či SVA (čelní světla, blinkry - za to jeho majiteli díky), jenže s bouchacími dveřmi (chybí mi tu smajlík s velikou krokodýlí slzou).

Ale já vím ... musíme být vděčný všem, kdo mají tu odvahu vlastnit a udržovat jakýkoliv starý bus
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.60.250
Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 15:39:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mclain: ňáko jsem tě nepochopil. Psal jsi, že autobus jsi ve Znojmě viděl před pár dny a teď se mě ptáš na jeho osud?

Arj: autobus není "nějake divnej", je to CAR z Mýta (ostatně Karosa ani jiný linkáče nedělala).
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1233
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 16:08:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je to CAR z Mýta

Teď se přiznám, že jsem zmaten. Pokud Karosa Vysoké Mýto dělala všechny CARy s těmito dveřmi, pak mi z toho vyplývá, že celý vozový park ČSAD musel být vyroben v Holýšově ... protože si nějak nejsem vědom, že bych se kdy na pravidelné lince* svezl s autobusem s bouchacími dveřmi.

*myšleno na pravidelných linkách obsluhy venkova v rámci okresu; na pravidelných dálkových linkách samozřejmě vozy s bouchacími dveřmi "LUX" jezdily zcela běžně
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.60.250
Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 16:25:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vím, tak Karosa vyrobila nevelkou sérii téhle verze CAR v době, kdy LIAZ resp. SVA nestíhaly.
Mimochodem, v bývalém ČSAD Kralovice podobný vůz nedávno zrenovovali. V původním TP bylo jako první majitel uvedeno ČSAD Plzeň...
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 17:12:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco o těchto RTO ze stránek Karosy:
Linkový RTO odvozený z modelu LUX
Nadále se budeme věnovat autobusům řady Škoda 706 RTO v sólovém provedení. Jedná se o velmi známá vozidla, která v základním provedení měla verze dálkové, linkové (meziměstské) a městské. Také se jich poměrně hodně dochovalo, zvlášť dálkové modely LUX, a jsou v majetku muzeí, firem i jednotlivců.

My se tedy budeme věnovat odlišným a méně známým provedením autobusů RTO, označení RTO má svůj konkrétní význam a to: Rámový Trambusový Osobní.

Začneme u linkové varianty odvozené od modelu LUX. I když Liaz vyráběl pouze linková provedení vybavená jedněmi čtyřdílnými pneumatickými dveřmi, jeho produkce nestačila pokrýt poptávku a tak bylo nutné hledat řešení. Protože ve výrobních kapacitách nebyly žádné rezervy, došlo k rozhodnutí, že se linkové autobusy budou vyrábět v Karose na úkor dálkových, které jsou méně potřebné (doprava pracujících do zaměstnání měla prioritu).

Aby byla taková výroba co nejjednodušší a s minimálními zásahy do výrobních a montážních technologií v Karose, vznikl model využívající karoserii z provedení LUX včetně bouchacích dveří s šířkou 900 mm, ovšem bez prosklení střešních oblouků. Další změna se týkala interiéru, kam se místo 35 vysokých sedaček umístilo 41 obyčejných dvojsedaček, doplněných osmi sklopnými nouzovými sedačkami. Autobus měl tedy totožnou obsaditelnost a vybavení jako standardní linková verze z Liazu.

případně viz:
odkaz
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


Pro kalendářní rok 2007 vyšly u SAXI opět železniční kalendáře
Sanos312
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 19:46:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl by se ten busík přirovnat k C735?
Trolejbusy jsou budoucnost všech národů.
Zlínský trolejbus náš vzor.

THE BEST CAR IS SKODA 100 AND MY TRABANT 601 S.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6538
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 00:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čmelda: Tenhle? http://www.csadplzen.cz/?ob=rto&ls1=menu_zajimavosti
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.107.164
Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 09:52:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo, to je on. Jen mi tam nějak chybí stupínek pod sedačkami. Radime, u toho zdického vozu je či není?
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 10:09:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stačí kouknout a je patrno že nemá stupínek. Ani první luxy (i brusel)ho neměly. Později dělaly pro ROH nahoře neprosklenoů verzi luxe(stupínek a vysoké sedadla),jeden takovej se dělá v Nachodě.

Nevíte někdo kdy je burza na Kladně.
AP-76-88 BEST OF RTO
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.107.164
Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 10:15:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já kouknu a vidím, že opěradla jsou nějak vysoko (tedy pokud nejsou sedadla luxová).
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 10:56:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luxové jsou ale maj bejt stejně vysoko jako ty před dveřma-pak stupínek je a je vidět bok opěradla. Tady ty v zadu jsou níž-takže není stupinek a je vidět jen vrch opěradla.
AP-76-88 BEST OF RTO
Řidič_erťáku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 3-2007


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 15:35:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dalo by se to posuzovat, jako "dobovka"

Sexiradime a vy ostatní "odborníci", ten erťák, coby "dobovka" nemá VETERÁNSKÉ číslo!!!!!!!!!Buď je to zkušební a nebo převozní číslo. A k tomu má LUXácké sedačky, ne linkové.
V ČSAD Tábor jezdily tyto busy na pravidelných linkách a měly vzduchem ovládané bouchačky. V zámku byl elektrický vrátný, jako je třeba ve vstupních dveřích v paneláku a pod sedačkou místo hasičáků byl vzduchový píst, který přes páku otvíral a zavíral dveře. V jednoduchosti je genialita. Fungovalo to mnoho let. Cestující za sebou nezavírali dveře a když zrušily průvodčí, tak české mozky vymysleli tento zlepšovák. Jinak by se šofér ulítal.Čau Ř.E.
Nejkrásnější jízda je v řidičově sedadle za volantem erťáka. Věřte tomu!!!
felmel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.52.75
Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 16:47:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Řidič_erťáku:

Ta SPZ na RTO viz výše A - xx-xx veteránská. Dříve, než byly zavedeny SPZ s "véčkem", objevovala se jako první písmena podle tehdejších krajů - např. PRAHA a stř. Čechy - A, vých. Čechy - H atd. Sám jsem jich několik takových vlastnil...
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 12:57:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Áa už to mam burza na Kladně je 28.4.

Pro členy RTO klubu připomínám že ve čtvrtek jdem k jozefíně(ul. na dolinách) na pivo. Zvani jsou i nečleni. Během referatu se podává pivo zdarma.
AP-76-88 BEST OF RTO
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 05:17:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad:Řidič_erťáku
Nebýt té veteránské značky - čtěte a pak můžete mít oprávněné připomínky...

Ostatní viz vysvětlení felmel...
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


Pro kalendářní rok 2007 vyšly u SAXI opět železniční kalendáře
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.60.250
Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 06:01:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klídek, ten výkřik nebyl zjevně určen Tobě. Ten byl jednak pro nějakýho plejboje, jednak pro "odborníky". Takže Ty čti pořádně a on si může klidně dát ještě jedno...
Řidič_erťáku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 3-2007


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 08:50:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chybama se člověk učí!!!!!!!!!!!!!
Omlouvám se pánové a kaji, neboť jsem "mladým(nikoliv věkem) veteránistou" Felmele a Saxiradime.
Ale byl jsem střízliv, Čmeldo.
Čau Ř.E.
Nejkrásnější jízda je v řidičově sedadle za volantem erťáka. Věřte tomu!!!
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 10:00:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V poho...

Za to (všem lidem na smír) malé ze soboty na Kobeřickém (Krnovsko) klání šotoušů KŽC...

Omluvte kvalitu, není na Vaší straně, ale počasí prostě nepřálo...
 
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


Pro kalendářní rok 2007 vyšly u SAXI opět železniční kalendáře
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 20:33:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/15.03.2007/10132488909-pred-25-lety/31009.html Asi 7,5 minuta
Karosa ŠL 11!

31.5.2007, 10 let od prvního dne bez provozu trolejbusů Škoda 9 Tr v ČR
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 22:07:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je prostě nádhera, šotouš může jenom slintat, ještě že sou mezi námi takoví lidi, co se nebojí jít do takové věci. odkaz
Karosa ŠL 11!

31.5.2007, 10 let od prvního dne bez provozu trolejbusů Škoda 9 Tr v ČR
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 22:36:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sysle ja vím není to ono, ale je to na panaka, dej si ho s BUDVAREM.
AP-76-88 BEST OF RTO
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 28. března 2007 - 00:37:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vskutku to je na panáka, spíš i na víc.
Ale nakonec přesně proto, aby tomu vozu jinde bylo lépe, jsem ho dával pryč a málokomu se podaří, dostat ho k někomu, kdo ho opravdu udělá. A tady se přesně podle slibu na voze začlo pracovat hned a pokud se to podaří do Lešan, tak to bude hotové dřív jak za rok!!!
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 28. března 2007 - 01:40:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BAba pravdu hovoříš. Zas jeden důvod k radosti, aspoň zas bude co slavit. Jen takových člobrdů víc. Jak to vypadá tak letos budoů stát Lešany za to(navěs RTO ?,rotel z CB,RO ex Sysel ?,krokodýl,polaci ? a dalšý nová auta)
P.s. ja chcu razit i s ŠD,ale dnes jsem našel vadný chladič, ale RTO musí i se štěnětem piva.

(Příspěvek byl editován uživatelem erťak.)
AP-76-88 BEST OF RTO
Autrans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 28. března 2007 - 14:16:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co tam bude za rotel ? Vím, že už to tu proběhlo, ale jsem hlava děravá - přívěs za ešdu?
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 28. března 2007 - 18:48:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo,caravan hotel LP 30(lužkový přívěs za 6ti kvalt)
Pánove dnes cc 11:30 skončil život lepeňaku 1C0 3119 VIN TMKL61022NM031800 z Písku v ČSAD čb. Aby začal jinde žít a to u mě,dnes proběhla smlouva a zaplacení. Auto se do Prahy přesune cc za týden.
AP-76-88 BEST OF RTO
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2612
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 28. března 2007 - 22:26:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Erťak: Tak to mě docela potěšilo...
Přeju aby ještě dobře posloužil a vydržel. A třeba z něj za pár let nějaké historické vozidlo bude..
P.S. mohly bych poprosit o pozdější případné info (fota, nová RZ, další provoz...) na mail? Předem díky.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 566
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 08:20:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravděpodobně už příští týden vyjede z dílen v Kralovicích ŠD po celkové GO karoserie a laku.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1633
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 08:51:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Potřeboval bych se zeptat - kolik je u nás a nebo i v SK autobusů RO /nejlépe provozních/. Já znám akorát RO z TBM...
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 08:59:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kupodivu celkem dost:
TMB (městský), p. Rott (lux), po dokončení renovace velice brzy p. Tetera (linkový), pak ČSAP Nymburk (linkový ? reko na nejstarší provedení), časem Muzeum DP Praha (městský).
Na Slovensku vím o jednom nerenovovaném linkovém v DP Bratislava.
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1634
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 09:08:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dostalo se ke mě toto - a tak marně si lámu hlavu kde se to vzalo...
 
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 09:15:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten je pravě Teteri. Ve vyčtu chybí jihotranc(linkoví) někde je eště pojizdená laboratoř.
AP-76-88 BEST OF RTO
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1635
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 09:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Erťak: Nebylo by prosím něco o majiteli? Ono mě bylo řečeno jen to "to je toho co tu loni jezdil s RTO a ŠD"... To mi moc nepomohlo. Chtěl bych dát právě pár fotek na web, ale nechtěl sem šířit nějaké bludy.

(Příspěvek byl editován uživatelem zlin__24Tr.)
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 09:58:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky oněm moc nevím, ma ŠD a RTO LUX(VS 72-20) je to inženýr a je ze Vsatína. A jak je vidno je proto hodně zapalenej,za rok udělat RO to klobouk dolů. Foto jeho luxe je na rto klubu ve srazech.
AP-76-88 BEST OF RTO
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1636
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 10:57:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Erťak: Tak to jo. Nám tu jezdil loni na DOD... Tak aspoň jsem teď aspoň trochu "v obraze". A můžu dodělat čánek na web.
 
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Rto_driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 11:34:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Generálka motoru GFIbusu. Všimněte si jak byl původní pátý píst (zprava) zadřený. Ale jezdil statečně i v tomto stavu. Kompletní vložky, písty, kroužky, čepy, hlavy atd. přijdou nové. Už se těším na cestu do Lešan. Taky mám již téměř zrenovované originální radiopřijímač se zesilovačem na mikrofon. Až bude, dám sem fotku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 12:36:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zlin__24tr)
Nad RO si lámat hlavu netřeba, vzalo se to ode mě;-)

nejlépe provozní RO = městské TMB, Lux p.Rott a jedno "pololuxusní" s dvouma bouchacíma dveřma v bejvalé DDR + jeden ROS prokazatelně se hejbající vlastní silou.
Ostatní vozy zas tak provozní nejsou a krom toho Jihotransího a Bratislavského se jich ještě nemnoho (leč skutečně málo) v takovém dost zachovalém stavu najde.

A pan ing L.Tetera není ze Vsetína, ale z jedné vesnice velmi blízko Kroměhryze :-) ajť v tom článku nemáš ouplný bludy......
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 15:28:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Heč, my taky generálkujem - motor RO
 
 
Maditel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 19:25:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove, kdy ze jsou tedka nejblizsi Lesany sraz? Nemohu to na netu najit. Diky
Huples
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 20:33:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maditel: 26.05.2007
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 21:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1688
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 21:53:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmmm, když jsou peníze.....
Makrelu neumeješ.
1.7.2007 15 let od ukončení provozu linek D a DI
30.5.2007 10 let od ukončení provozu trolejbusů 9 Tr v celé ČSSR
RÁBA mater trolinum ae businum
1982-2007-25 let od pořízení první Karosy B 731.00 ev.č. 301
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 08:09:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moc hezký, zírám...podle toho vedlejšího busu Karlovy Vary? Jen škoda těch detailů, když už do toho ty prachy vrážejí...
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 09:11:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KRASA
AP-76-88 BEST OF RTO
Busmagor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 18:45:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno jedno RO se údajně chystá v Ostravě. Podvozek je ze stěhováku ( při odtahu ze šroťáku se podařilo natočit motor ) a kasla je odněkud z Plzeňska. Bohužel bližší podrobnosti zatím nevím.
Tr 24: Paráda.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1069
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 20:48:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

podle toho vedlejšího busu Karlovy Vary
Ne autobusy plzeň a.s.
AV 15-30
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 23:39:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Busmagor:a kasla je odněkud z Plzeňska.

Bohužel to tak mělo být,ale není,ostravákům to vyfoukly před nosem nějací překupníci z Prahy,co to údajně nedají nikdy dohromady,občas tu přispívá uživatel Fík,tak snad zareaguje na tento příspěvek a situaci trochu objasní.Sám jsem u toho vozu byl a vyfotil a mohu říct,že to bylo v podstatě torso autobusu RO,nedale od tohoto vozu stojí jako včelín plzeňská 9 Tr ev.č 195.
Ještě doplním,že se jednalo o městský bus RO ev.č.35

(Příspěvek byl editován uživatelem libor hh.)
http://spvd.cz/skoda-bus/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 23:42:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad RTO_driver: Jak Vám šly vytáhnout vložky z motoru? Pamatuji si,že u nás to byla docela legrace a to jsme měli pořádnej stahovák.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Galanťák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 31. března 2007 - 09:11:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Libor Had: Ostravákům to nikdo nevyfoukl a už vůbec né před nosem. Když se o to ostraváci (hlavně pan K., který už pusou koupil všechno a všechny vraky v republice měli být jeho) cca 5 let nezajímal, tak je to pro mě jasný signál toho, že už neměl zájem. Navíc vždy záleží na majiteli komu to prodá, takže bych prosil, abyste si laskavě odpustil, takovéto obviňování!!! Je možné, že bude problém to RO dát dohromady, ale takový problém by měl asi každý, kdo nemá miliony. A nevím kdo vám řekl, že to jsou překupníci, pokud vím tak je to jeden slušný člověk, který není překupníkem ani náhodou. PS: Ostraváci v čele s panem K. mohou být naštvaní sami na sebe!
80004 Galanta - Dunajská Streda - Györ - Sopron

Prepravu zabezpečuje: Galanta, tel.22-25
ČSAD, n.p., Bratislava
Rto_driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 31. března 2007 - 14:35:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vložky až na tu třetí docela vytáhnout šly, stahovák jsme museli mírně upravit speciálně pro tento účel a taky nebyl zrovna z nejmenších. Nicméně tato operace se zdařila. Další problémy byly: jeden upadlý sací koš a uvolněná trubka k němu vedoucí vepředu v prsou motoru, proto to asi hůř mazalo (na jeden koš), dále uvolněná řemenice vpředu na klikovce apod. Kompletně to dáváme dohromady, kromě dílů na výbrus jsem sehnal ještě spoustu dalších užitečných dílů jako je nová vodní pumpa, nové sběrné potrubí výfuku (to moje bylo již svařované na jedné patce), nová motorová brzda atd. Chci, aby to jezdilo co nejspolehlivěji, na tuto sezónu plánuji docela dost ježdění pro radost dětí i dospělých.
Fik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 31. března 2007 - 15:52:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Galanťák:Rád bych uvedl některé věci na pravou míru a zároveň zklidnil vášně.Libor hh trochu nešťastně formuloval svůj příspěvek,ale daleko od faktů není.O vrak autobusu RO měl zájem spolek přátel při DPMO.Oficiálně jednal s majitelem,který jej byl ochoten vyměnit za jiný bu.Spolek vyřídil v Plzni karoserii 736 na výměnu,ale při sjednávání termínu s majitelem RO jsme se dověděli,že už jsme si RO odvezli!!!! Teprve teď se dostaneme k jádru věci.Majitel RO je nemocný člověk a nepostřehl,že se o ROzajímají dvě skupiny zájemců (nerozlišil Prahu od Ostravy!)a RO dal tomu,kdo tam byl první.To je holá pravda o prodeji RO.Teď bych se rád vyjádřil k dalším věcem:Tato věc se netáhla 5 let a více,jak vyznělo ve vašem příspěvku,ale vše se rozjelo cca před 2-2,5lety.Nikdy bych si nedovolil veřejně obvinit nynější majitele RO,že jsou překupníci,ale na druhou stranu mám k jejich činnosti výhrady,bohužel z vlastní zkušenosti.Pravdou je to,že nevidím žádnou perspektivu opravy a zpojízdnění RO u nynějších majitelů.Cena opravy se dnes pohybuje v takové výši,že je úzký okruh těch,kteří na to mají.Myslím si,že DPMO je solidním garantem historických vozidel městské dopravy a proto chceme vést další jednání o tomto RO.K osobě pana K.si myslím,že nevíte ani o kom hovoříte,ani nevíte kdo to vlastně je.Je to jpp,ale pěkně se to pomlouvá.Jestli máte zájem o další podrobnost,které jsem tady raději neváděl napište mi kontakt,rád s Vámi pohovořím k Věci!!!
Galanťák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 11:45:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Fik: Bohužel jsem s panem Kl...u měl tu "čest" hovořit a moc dobrý dojem na mě neudělal. Shrnul bych to asi do dvou slov: arogantní buran. Ono je to lehké někoho obvinit, že mu ukradl tohle a tohle, ale když něco chci, tak se o to starám a hlavně taky komunikuji! A ne, že někdo na něco ukáže prstem, jednou řekne, že je to jeho a pak na to kašle. Takhle se to přece nedělá!!! V těchto případech, dle mého platí rčení: Kdo dřív přijde, ten dřív mele. A už bych to tady dále nerozpitvával, jen mě nazlobilo, že se tady o tom člověku, který to má mluvilo jako o překupníkovi, když to není pravda.
80004 Galanta - Dunajská Streda - Györ - Sopron

Prepravu zabezpečuje: Galanta, tel.22-25
ČSAD, n.p., Bratislava
Nexion
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 13:14:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz: Zachovaly někde v čechách vozy ŠM 16,5 popřípadě vozy ŠL/ŠM s transparenty nad dveřmi, vlnitými plechy a třemi okny dole v předních dveřích??
Majitel a generální ředitel DS Filobus a.s. .Mail nexion@centrum.cz
Solaris Trollino 12AC III můj nejoblíbenější trolejbus, je prostě bezva :-)
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 15:06:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: Nexion
Pokud je mi známo, žádná ŠM 16,5 se nedochovala...

Jinak první ŠM/ŠL se dochovalo jako po šafránu. Jedna ŠL se dokončuje v Brně a naše ŠM coby Pošta je ve Výtopně Zdice.. Obrázek přidám později... viz starší diskuse..
../2484/113383.html
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


VÝTOPNA ZDICE - otevřena o víkendu 7. a 8. dubna 2007 a mimořadně i na velikonoční pondělí 9.4..
Rto_driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 16:38:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes, 1.4.2007. krátce po třetí hodině odpolední, Pilnáčkova ulice - městský okruh u čerpací stanice Shell a OMV. Kdopak o tom něco víte, přiznejte se. Je to sice velmi blízko hradeckému Dopravnímu podniku, nicméně nevěřím tomu, že by se v HK chytli za nos a rozhodli se pořídit si a zrenovovat konečně taky nějakého veterána. Je to ostuda, že se u nás v HK nic podobného neděje a v Pardubicích již mají veteránů plné garáže. Inu, Hradec Králové bylo vždy zvláštní město. Nebo se mýlím?
 
 
 
 
 
 
 
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace