K-report

Schotousch nový živočišný druh Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Schotousch nový živočišný druh « Předcházející Další »

Dialog Autor Příspěvky Stran Posl. příspěvek
Staré archivyPepa_l 2100 36   
  Novější archivy:        
Archiv diskuse Schotousch nový živočišný druh do 18. 3. 2012Hafan 60  18-3-12  23:16
Archiv diskuse Schotousch nový živočišný druh do 23. 4. 2012Mipix 60  23-4-12  07:53
Archiv diskuse Schotousch nový živočišný druh do 14. 5. 2012Mad_noodle2 60  14-5-12  07:24
  ClosedUzavřeno: Další dialogy již nemůžete zahájit.        

Autor Příspěvek
262
Neregistrovaný host
Odeslán z: 78.102.73.30
Odesláno Pondělí, 14. května 2012 - 13:51:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je velká škoda,že ta policie na ty rádoby experty a fotografy není tak přísná i tady v kocourkově.Poliší by si vydělali a nastala by kázeň.Přitom by střihli občas nějakého kuřáka...
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12794

Odesláno Pondělí, 14. května 2012 - 23:36:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

262:
Jak mám chápat to s těma kuřákama??Běžně nevídám hulit lidi přímo pod vlaštovkou..
Ale se zbytkem jinak souhlas..železniční policie tady sakra chybí!
Konečně něco pořádnýho melodickýho!!
ReOrder & Stine Grove - Seize The Day (Original Mix)
Temple One - World Beyond (Daniel Kandi & Phillip Alpha Remix)
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6177

Odesláno Úterý, 15. května 2012 - 02:14:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

železniční policie tady sakra chybí!

V tom případě at naháněj zloděje na hlaváku atd a ne fotiče ....
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12805

Odesláno Úterý, 15. května 2012 - 11:11:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jnd:
Ne jen fotiče, ale lidi co se bez povolení motají v kolejišti..takže všechny bez rozdílu kdo je kdo..
Haldir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 10:34:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct
Jsou případy kdy z nástupiště nejde udělat koukatelnou fotku.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9032
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 11:09:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haldir: ovšem, to jako argument pro vstup do kolejiště neobstojí. To snad uznáš sám...
Haldir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 680

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 11:14:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano neobstojí. nicméně zde psát jak by bylo dobré kdyby opět někdo vyháněl šotouše z kolejiště mi připadne poněkud zlomyslné. Samozřejmě uvažuji rozumné focení.

(Příspěvek byl editován uživatelem Haldir.)
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 11:40:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozumné focení... pak tu máme rozumné přecházení kolejí a taky rozumné chození po(dél) kolejí(ch). Všichni, kdo do těch kolejí lezou si budou nárokovat, že jejich přečin je v mezích "rozumu", protože přece všechno vidí a hlavně nic nejede!

Jakmile jednou něco určíš zákonem, tak se velmi těžko stanovují "rozumné výjimky".
Haldir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 11:55:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chary
Ano. To máte pravdu. Bude to dle litery zákona. Jenomže to nemění na faktu, že to ztiží focení. Stejně tak na faktu že to působí jako kdyby z toho někteří lidé měli škodolibou radost.
Zdejv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 380

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 12:18:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jedna dávná návěstidlovka u Zaječí
Pak si pro mě taky došli šlupky ale už když jsem šel zpět do stanice.Obhlédli mi mopéda,skontrolovali doklady,poptali se co jsem tam dělal,tak jsem jim to vyklopil,ukázal důkazný materiál a nechali mě.No kápnul jsem na dobrý orgán...

(Příspěvek byl editován uživatelem ZDejv.)
Es499009
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1040

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 13:44:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haldir:
Teď si na to káp.Co je rozumné focení.Každý má tu svoji hranici někde jinde.A každý si myslí že to zvládne.Je fakt,že po těch stanicích je to čím dál horší.Lítání po kolejích,lezení po šturcech a po odstavených mašinách atd atd.Například Přerov.Tam to pobíhání mezi kolejema u DPOV.A i na širé trati.Když vidím borce u sloupu TV jak číhá s foťákem a jak to s ním hází po projetí vlaku...
Venca z depa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.61.135
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 14:02:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná by stálo za to si alespoň přečíst předpis vydaný SŽDC o bezpečnosti při pohybu v kolejišti.
Pokud se nepletu, tak má označení Op16 a je v aktuální podobě sehnatelný na stránkách SŽDC.
Pak by, alespoń doufám všichni šotouši chodili ve vystražných vestách a dotyčný strojvedoucí by věděl, že to není nějákej debil co tam nechce skočit. Ono jet ve 160 a vidět, jak přes trať leze debil s kufrem jen proto, že tam chodí vždycky je taky docela dobrej adrenalinovej zažitek... Stihne to, nestihne. Mám brzdít, nemám brzdit. Jediné co je jasné je, že v tu chvíli stojím na houkačce...
Ale jak psal Chary. Co je rozumné přecházení přes koleje. V tomto případě si myslím, že zákon jasně definuje rozumné přecházení přes koleje v místě na tom určeném. Tzn. na přechodu určený pro veřejnost. Ne na nějákých zkratkách a cestách určených pro zaměstnance...
Takže pokud se nepletu je chození v kolejišti a kolem kolejí porušení zákona, pokud v daném místě není cesta pro veřejnost, nebo alespoň přístupová cesta.
Bohužel je pak i další sorta lidí, sice né tolik, ale jsou. Kteří mají zaměstnanecké průkazy od různých podniků, co se na kolejích, nebo u kolejí pohybují. U těch lidí je jediná výhoda, že z té OP16 byly alespoň prokazatelně školeni. Nicméně pokud mám na sobě výstražnou vestu a pokud mám zaměstnanecký průkaz nějáké ze společností od drah, tak v podstatě je policista, či jiný orgán bezmocný. Respektive mají určitou moc, ale raději drží hubu a nic neřeknou, protože co kdyby narazili na někoho chytřejšího (což se už párkrát stalo...)
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12815

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 17:02:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haldir:
Opět si nezklamal, když si myslíš, že v tom mám škodolibé úmysly..v Třebové, kde se to dříve hlídalo víc než je zdrávo (každej si odpovězte proč asi - no protože prostě Třebová) se nyní v kolejišti pohybuje kde kdo..civilisti z nákupu jdoucí na vlak apod..prostě to tam občas vypadá jako nějaká magistrála..
Za další šotoušstvo..beru ještě toho, co si na sebe dokáže vzít vestu..v kolejích je vidět a není problém..někdo ani toto nedodržuje..

Ale hlavně jde o to, aby prostě lidé z kolejí měli nějaký respekt a to by bylo jen díky nějakému orgánu, co by to hlídal..jako na Slovači..já osobně se tam bojim v kolejích courat a tak jsem třeba ve Štúrově fotil raději z lávky, než abych lezl do kolejiště..prostě respekt, chápeme??To je to, co tady chybí..
Haldir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 682

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 17:39:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct
Tak s tím by se dalo souhlasit. Psal jsem jak to na mě působilo. Jsem rád že jsem se mýlil. Když vstupuji do kolejí tak si obvykle beru vestu.

Duchodce_z_vysočiny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 18:20:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Haldir: stejně se mílíš, v kolejích nemáš prostě co dělat a ani veta tě ke vstupu do kolejiště neopravňuje, tam má možnost vstoupit pouze zaměstnanec vykonávající službu, takže s tým svým foťáčkem budeš muset fotit mimo koleje, nebo z ostrovního peronu a pokud tam bude sypanej, tak jen od nádražní budovy, pak teprve mužeš bejt v klidu, že nic neporušeuješ a žádný další vymejšlení nemá cenu
Arctia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 534

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 18:27:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ovsem MYLITI se je (jak vidno) lidske... :-P
Utúlien aurë...
Duchodce_z_vysočiny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 18:33:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

holt stárnu a český jazyk jsem se učil již před mnoha lety
Haldir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 683

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 18:51:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Duchodce_z_vysočiny
Budu muset? Zatím nikdo vaše myšlenky v ČR nekompromisně neprosazuje. Až se tak stane tak je také možnost nefotit když výsledkem by nebyla koukatelná fotka. Nemám potřebu dělat nějaké zoufalé pokusy a dodržení zásad jak je popisujete dost často nic jiného neumožní.

Jinak pěkně napsané, ale zatím jen teorie.

Duchodce_z_vysočiny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 19:01:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mě je jasný že je dodržovat nebudeš ani nikdo jinej, já jen reagoval na debatu o tom, že do kolejí je vstup zakázán a když tam už někdo musí lízt, tak s vestou, aspoň v tom lepším případě každej fotič si veme vestu, hlavně u kindermafie by to chtělo, ti lítaj jak pominutí a ani se nerozhlídnou kam lezou a jdou za nosem
Mad_noodle2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2902
Odesláno Středa, 16. května 2012 - 21:21:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zeman - staraj se o prezidentský křeslo,,, a pravopis. Jinak si nám moc novinek nesdělil. Decentně porušuji předpisy už 40 let a vyjma pár pokut jsem újmu jiného druhu neutrpěl. Pochopitelně, že se tam nemotám jak ožralej ve skladišti.

Chary - svatá pravda, jen se Ti nějak rozdvojuje osobnost. Nebo že by mě šálily smysly ?

Luboš - ad Č. vepřová - ano , funguje to tam od doby, co se nad vstupem do depa skvěl nápis : ,, Zdravíme se Čest práci a říkáme si soudruhu." Od té doby je inkriminované depo známo jako ,,Středisko vrcholových železničářů, stejně jako byl, v těch dobách, Krnov zván Střediskem vrcholových OSOŽů.......
Kdyby každý fotič dbal striktně předpisů byly by dnešní sbírky ukrutně chudobné.... a velmi řídké - mělo by je jen pár vyvolených.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12824

Odesláno Středa, 16. května 2012 - 23:48:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mad.
Brr tak ten nápis nepamatuju a jedině dobře, protože to bych se styděl ještě víc než dnes...
Mad_noodle2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2903
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2012 - 07:20:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LUBOŠ - A PROČ ? Tys tam ten nápis nedával....
Es499009
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1041

Odesláno Čtvrtek, 17. května 2012 - 08:32:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš:
K tomu Štúrovu.Taky jsem tam nedávno fotil z lávky.Chvilku jsem na ni stál a čekal.Najednou kde se vzal tu se vzal,přišel policajt.Jen se zeptal co dělám,ukázal jsem mu foťák a jestli chce ať se do něj podívá,že si chci jen něco vyfotit.Byl naprosto v poho,jen říkal ať se nemotám v kolejišti.Musím přiznat,že se mě ulevilo.Mám z nich docela respekt.
Tass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255

Odesláno Čtvrtek, 17. května 2012 - 09:57:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek Odkaz na tento příspěvek  Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Es499009: Možná se přišel ujistit, že se nechystáte skočit dolů. Lávka nad tratí je vděčné místo pro sebevrahy.
TASS je zplnomocněn prohlásit, že 3x3 je 9, pakliže Nejvyšší sovět nerozhodne jinak...

Zadejte svůj příspěvek zde
Příspěvek:
Tučné Kurzíva Podtržení Vytvořte hypertextový odkaz Vložte klipárt

Uživatelské jméno: Informace o příspěvku:
Veřejně přístupná oblast diskusních skupin. Pokud máte svůj účet, zadejte uživatelské jméno a heslo. Jinak zadejte plné jméno a heslo nevyplňujte. E-mail můžete, ale nemusíte zadávat.
Heslo:
E-mail:
Volby: V příspěvku používám HTML kód
Odkazy (URL) v příspěvku automaticky aktivovat
Akce:

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Prohlížeč obrázků | Program Credits Administrace