K-report
 

Archiv do 22.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v Královéhradeckém kraji » Archiv do 22.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1535
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 19:06:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autrans: Takže vůz u mého nicku důvěrně znáš, že? Já mám špindlerovskou MHD rád zejména v zimním období, kdy dostává docela dobrodružný charakter. Cesta ořetězenou ex-ostravskou Vrakosou B732 na Špindlerovku ve vánici patří k mým nejsilnějším dopraváckým zážitkům...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1536
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 19:15:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Vlček: Já o tomhle nemám přehled, ale odhaduju, že bude snaha zavést mýto (byť trochu nižší) i na takovýchto silnicích II. třídy, protože jinak by kamioňáci snadno ušetřili jízdou po nich místo po dálnici. Pro ně je rozdíl rychlosti jízdy po dálnici a po takovéto rovné silnici II. třídy minimální, takže musí vzniknout něco, co jim v tom objíždění zabrání. Může to být buď mýto i na té silnici nebo vhodně rozmístěné zákazy vjezdu pro těžká vozidla. Kdyby se to řešilo pomocí těch zákazů, busů by se to asi nedotklo, protože pro linkovou dopravu zpravidla bývá výjimka.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 810
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 20:01:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Autrans ty iveca jsou dvě a měli by tam jezdit hlavně mimo sezonu.(nejsou ovšem na středisku Jilemnice).(Jilemnice je ale střediskem které vypravuje bus na tuto linku)Jinak ten Ikarus již nemáme místo toho jezdí Mercedes Intouro.Viz možno vidět na stránkách co mám dole v odkazu.Jinak jsem Jilemničák.
Jinak vítej mezi námi aktivními.
Pokud by si chtěl vyměnit si nějaké info napiš na mejl.Jsem rád že je někdo i tady nablízku.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
informator
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.204.233.78
Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 18:33:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další integrace vlak+bus v kraji:
Podle informací, které mám od Oreda, by ještě letos mělo být spuštěno IREDO v okolí Červeného Kostelce. Má být rozšířen autobusový provoz na lince Trutnov-Náchod a měly by jezdit i nové spoje do okolních vesnic. Osnado bude na lince Úpice-Hořičky nasazovat malý autobus, bude se jezdit i o víkendu. Úpice by měla mít nové návaznosti v Malých Svatoňovicích na vlaky a v autobuse i ve vlaku by mělo jít koupit si integrovanou jízdenku pro kombinaci vlak+bus.
Jízdní řády prý budou na webu Oredo jeětě do konce tohoto týdne a vydávají se i sešitové jízdní řády IREDO - ty by se měly začít někdy v prosinci prodávat mimo jiné v HK na nádraží.
Už se těším na šotovýpravu spojenou s výletem do Babiččinna údolí...
Autrans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 16:01:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1 : To Intouro jsem už zaregistroval, před cca 14 měsíci jsem se i svezl na Vrchlabí-UL do Lbc, jel s tím takovej vcelku mladej chlapík, jestli mně paměť slouží. Jinak - jezdí s tím Berlínem někdo? Já to náhodou viděl jednu neděli v Drážďanech (ještě Ikarus) a seděli tam tři lidi (v září).
Jinak děkuji za přivítání, můžeme dát i výhledově nějaký drink na půl cesty ....

Jenda z HK : Tu SORku (i to místo) znám moc dobře, jenom už jsem ji dlouho neviděl. Optám se, jestli ji ještě mají. Ty Špindlerovky a Svatý Petry v zimě jsou fakt dobrodružství. Kolikrát si říkám, že Ti kluci a chlapi co to jezdí, by měli dostávat na jaře řád práce - kdyby teda ještě nějakej existoval .
Autrans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 16:04:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak pochvala pro Kad: pár dní potom, co jsem se zmiňoval o záclonkách na novou 3H0 9596, dostala je. Nedělám si iluze, že to souvisí, ale potěšilo mně to.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 819
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 16:48:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Autrans jo jezdil s ním P.D.,ale ten v létě odešel.Prý se chce vrátit šel jezdit na truck,ale nelíbí se mu to.Jinak pánem v tom Intouru je J.H. urostlý padesátník.Jinak ten Berlín loni změnil trasu a ted jezdí přes Bautzen,ted tam právě jsou minibusy,ale v sezoně jezdí velkej.
ad Kad jo změna majitele prospěla,dal si rok a pak prý uvidí co dál.Jinak to bude asi příprava 954 na Prahu.
Jinak určitě někdy dáme nějaký sraz a pokecáme o dopravě
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1539
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 18:55:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autrans: No to já nevím, jestli jí ještě mají. Ale minulou zimu ještě jezdila, tak třeba teď v zimě vyjede zase. Možná stojí jen proto, že prostě není potřeba. Ale na druhou stranu vyřazení není úplně nemožné, protože je to jedna z prvních vyrobených SORek a těch cca 12 let náročného provozu ve Špindlu se na ní asi podepsalo. Těžko říct. Uvidíme. Já jsem z Hradce Králové, takže o dění ve Špindlu nemám až takový přehled.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 19:38:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A je to venku!v Osnadu ve Svobodě n. úpou už prý stojí citelis 18m CNG a 2 plynový sory -plyn by se jim měl do vážet cisternou
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 822
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 19:43:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Maxwilien no konečně podrobnosti by nebyli? co je to za sory?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 19:49:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

podrobnosti ne ... bohužel se do svobody dostanu nejdřív příští týden,jestli vůbec - sory jsou na 99% CN 12 CNG doufám,že se brzo objeví v provozu abych je mohl řádně našotit
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 20:21:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jaký je tam vůbec přístup ,kde je tam vůbec ta provozovna?Já bohužel se tam také nedostanu.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 20:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je to hned vedle nádraží(vlak i bus)zatím jsem se tam nikdy nepokoušel dostat tak nevím
  ale busy jsou trochu vidět ikdyž se jede po hlavní silnici - stojí podél plotu.škoda,že už nemá osnado provozovnu v trutnově
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 825
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 20:54:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proč opustily Trutnov?To najíždí busy až ze Svobody?myslel jsem že to koupily na Polské tenkrát...A kam zmizela nákladní doprava?prodali to nebo to jen na něco převedli?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 21:57:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

trutnov opustili s pár duvodu:málo peněz,myslím že pozemky byly města, pro které je vyhodnější když to prodali Lidlu.Ano busy najíždí ze svobody - tím že odešli z Trutnova nemají ani myčku,což je docela problém.casto potkávám kloubáky na hlavním tahu do Pece p. sněžkou. když najíždí do Trutnova.Kamiony potkávám takže je asi pořád mají.Akorát se od celého celku oddělila CK Osnado - ted berou dopravu u nás.V trutnově mají ještě odstavnou plochu v poříči(ulice Ječná),jinak parkují autobusy na zastávkách a na parkovišti za Lidlem dost často taky něco stojí.Tady jedna fotka z toho poříčí:
 
je toho moc tak doufám že jsem tak nějak odpověděl na všechno co tě zajímalo
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 827
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 00:44:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no tak to nemaj moc vychytaný.docela se divím že si neseženou něco v Trutnově.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 14:56:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to já se jim divím ve víc věcech v TU je dost těžký něco sehnat
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 17:30:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes už citelis jezdil - 3H2 1590.Fotky dodám zítra.1H9 6707 podle předpokladů zatím stojí ve Svobodě ... její další osud je nejistý
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1552
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 17:39:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Firma Car-tour přišla s dalším pokusem o proniknutí do linkové dopravy. Po lince na Slovensko, která dlouho nevydržela, a zimní víkendové lince Hradec Králové - Pec p./S. je to linka Hradec Králové - České Budějovice, která bude jezdit 6x týdně. Její odjezdy posadili zcela bezostyšně cca půl hodiny před tradiční spoj Connexu ve stejné trase. Divím se, že jim dopravní úřad tyhle časy schválil. Ale pokud Connex bude zachovávat svou tradiční pozici mrtvého brouka, dá se očekávat, že Car-tour si díky lepšímu vozovému parku přitáhne cestující a Connex na této trase skončí.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1554
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 18:18:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A taky bude, jak už tu bylo zmíněno, nová linka Tredosu z Moravských Budějovic, resp. Třebíče do HK. V části trasy jede před linkou ČASu, většinou ale až po ní, nicméně záměr přebrat ČASu zákazníky je zřejmý. Jsem docela zvědavý, jaká vypraví vozidla. Na tom bude úspěch linky do značné míry záviset. Možná je tato linka součástí širší strategie, jak odrovnat ČAS, protože ten je už teď dost oslabený tím, že nedávno přišel o místní linky.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 497
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 18:33:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk:Tipoval bych,že Connex časem zruší všechny dálkové linky,každý rok ruší několik spojů.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1557
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 19:50:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravda, hlavně pražskou linku Connex osekává neustále a to, co nechal do nového JŘ, už je fakt výsměch. Na druhou stranu některé spoje nahradil Orlobus, takže to omezení nebude tolik bolet...
Prgy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 07:58:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

C954E od KAD i se záclonkama focená v pátek v Jičíně. Ta reklama je pěkná.
 
www.mhdvmb.wz.cz fotogalerie MHD v severovýchodních čechách
ICQ 195466589
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 15:49:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
 
Tady ty slíbený fotky ... škoda,že bude bílej jako všechny vozy Osnada bez CVR řidič říkal,že by zase radši zpátky svoji 2H2 5015
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 16:22:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk:Connex osekává úplně všechno-nejprve zrušil linku na Slovensko,kterou nahradil dálkovou linkou do Luhačovic,která jezdila denně,nyní jezdí pouze ve dnech školního vyučování.Další omezení loni na lince Hlinsko-Liberec,zrušen 1 pár spojů v PD a jeden pár v sobotu,před 3 roky jeden pár na lince Pce-Praha,dále méně spojů na lince HK-Teplice,Žleby-Praha.Prostě každý rok ubere pár spojů.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 19:42:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 nevíte čí to je?
Ad Ares: zařadíš ten citelis na www.mhdvmb.wz.cz?
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 841
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 20:41:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Max vepředu má ta sorka nějaký nápis.ale z tady toho pohledu.
A jaký myslíš ten cng? nebo ten předváděcí v Kadu...
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 20:54:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ares: myslím ten CNG ...psal jsem citelis a ta sorka myslim vepředu nápis nemá ...je to ex-dpúk?
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 843
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 21:20:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ty jo ty si změnil obrázek
jistěže tam ten citelis patří a vidím to na tvoje foto.
Jo ta sorka je ex DPÚK ty pruhy tomu nasvědčují.
Podívej u blinkru je nějaký nápis
Jinak citelis ve Vrchlabí
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 21:40:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U blinkru byl ten nápis nějakej strhanej - nedal se přečíst
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Prgy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 08:39:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud mohu použít fotky toho trutnovskýho citelisu odsud tak se pokusím je do pátku na web www.mhdvmb.wz.cz hodit. Jak to vypadá s B741 bude jezdit nadále anebo půjde pryč?
www.mhdvmb.wz.cz fotogalerie MHD v severovýchodních čechách
ICQ 195466589
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 10:24:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotky klidně použij B 741 zatím stojí ve svobodě ... tak nevim jestli si ji nechaj jako záložní vůz
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 792
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 11:41:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co ten Citelis dělal ve Vrchlabí? Předváděčka za účelem pořízení stejného typu vozu?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 844
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 15:57:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad R B Je tam na předváděčce.už pár dní.Možná se dájí očekávat i jiní výrobci SOR,TEDOM
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 10:16:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten sor C7,5 je stoprocentně ex.Zlatovánek.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Tomáš_hradecký
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 13:47:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozšíření IDS v Královéhradeckém kraji - IREDO se rozšiřuje na Úpicko a Červenokostelecko - viz http://www.oredo.cz

Těšíme se na všechny zájemce o svezení novými autobusovými spoji :-)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 856
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 19:24:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nová aktualizace na http://www.mhdvmb.wz.cz
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 857
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 19:29:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě otázečka na Maxwiliena kde je to foceno?(ten citelis cng)Tuším že na té točně v HSM,ale nejsem si jist
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 21:03:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ares:je to HSM.Jinak dnes jsem viděl jeden z nových CN 12 CNG - rz 3H2 1570 takže ten druhý by teoreticky měl být 3H2 1580 a citelis je 3H2 1590
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 861
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 22:44:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Max díky za upřesnění a za info o dalších CNG vozech
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 12:05:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes u nás v ulici:
 
Možná,že dneska vyfotím i nové sory.
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 875
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 20:39:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD MAXWILIEN mám na tebe dotaz dnes jsem viděl ráno nějakou osnado 900 s celovozovou reklamou.Nevíš o tom něco?bohužel byla tma a navíc jsem ji nečekal tak ani nevím nač byla ta reklama.ale zdálo se mi že je dost tmavá a asi je i přes okna.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 21:46:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: netuším ... ale nedávno se mi zdálo,že v Osnadu stál za plotem bus,který byl celý modrý-nějaká reklama nevim jestli jsem neměl halucinace ...v trutnově ho nevídám
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 878
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 22:12:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska přijel bud od Hostinného nebo od Paky.Budu se ted lépe dívat.Trošku mi to připadlo že je to z Paky.No kdybys něco objevil dej mi vědět dík
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Prgy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 06:15:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek jsem taky zaregistroval. Modrej je Axer 2H2 5133 (Hostinné).
 
www.mhdvmb.wz.cz fotogalerie MHD v severovýchodních čechách
ICQ 195466589
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 15:46:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zase další reklama radši,kdyby udělali nějaký jednotný firemní nátěr ... jinak tady fotka citelisu a nového soru ... u toho druhého můžu jen potvrdit rz- 3H2 1580,ale fotku zatím nemám
 
 
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 880
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 17:17:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Maxwilien souhlasím s tím firemním nátěrem Osnado by ho potřebovalo.Nějaké ty modré pruhy by se dali vymyslet.A ani by to moc nestálo.
Ad bus s tou reklamou asi to bude ona,ale mám pocit,že to není jen na jednom busu.Ten co jsem viděl včera měl podle mě vzadu nad motorem jen jednu větračku na jedné straně.Ale mohl jsem to přehlédnout.
Jinak chválím fotky!!!
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 21:08:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár novinek z Trutnova:2H7 8280 - zmizla reklama,bus už jezdí asi týden z cedulemi - em-test asi nefunguje 2H2 5015 nejezdí.... jinak k té reklamě na axeru - koukal jsem na ty stranky www.fmservis.cz a Osnado je jedním ze zákazníků ... není náhodou z druhý strany reklama na plavání?někdy by měla bejt ...jesi není na 2H2 5133 je tu tedy ještě jiný s modrou CVR
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 893
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 21:18:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no my jsme tam také uvedeni jako zákazníci.Ale u nás mají podmínku s výstrahou příště letí.Moc s nimi u nás ve firmě nejsou spokojeni.Včera jsem viděl z dálky jednu karosu(rz nevím seděl jsem v buse domů) v Praze po 16 hod na ČM
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Prgy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 06:18:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Potvrzuji na druhý straně 2H2-5133 nějakej plavec plave.
www.mhdvmb.wz.cz fotogalerie MHD v severovýchodních čechách
ICQ 195466589
SIM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.47.199
Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 17:12:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ted jsem koukal, ze od novyho jizdniho radu vynechavaji autobusy cds nachod zastavku v chlumci nad cidlinou. ze by od zitra jezdily z hradce kralove po dalnici? p-transport, orlobus i csad uo zrejme budou nadale jezdit na prahu po stare silnici...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1588
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 18:56:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SIM: Přísahal bych, že při zveřejnění na portálu CIS JŘ všechny spoje CDS měly psanou zastávku v Chlumci. Teď tam vidím vynechaný Chlumec u 1 spoje v každém směru, což až taková sláva není, ale uvidíme...
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 16:06:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár fotek z Trutnova:
 
 
 
 
 
autoškola,nové reklamy a uražené zrcátko na sorce
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1591
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 18:13:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, dnes jsem vyzkoušel jeden ze spojů CDS vynechávajících Chlumec a potvrdilo se moje očekávání. Po nové dálnici se jelo, ale řidič říkal, že od ledna bude vše postaru, resp. za čas se uvidí, jestli bude lepší jezdit po dálnici a kvůli mýtnému muset zdražit jízdné nebo nechat věci tak, jak jsou (ačkoliv drobné zdražení asi bude nevyhnutelné kvůli úseku Poděbrady - Praha). No a teď pocity z jízdy. Byl to spoj ve 14.40 z HK na Prahu a jel třínápravový MAN. Protože je vysoký, musel jet mimo kuklenský podjezd. Řidič zvolil standartní cestu přes křižovatku u ČKD. Říkal jsem si, že kdyby chtěl jet na dálnici, asi by to střihnul na Pardubice a projel přes Březhrad, nicméně na Bláhovce jsme přeci jen odbočili směr Plačice. Jelo se až kousek za Libišany, kde je nájezd na dálnici. Silnice mezi Bláhovkou a Libišany má nový povrch, ale je relativně úzká a provoz na ní díky dálnici výrazně zesílil. To má za následek, že se tam jede celkem pomalu a taky jsme jen v tomto krátkém úseku potkali dvě nehody, což jistě není samo sebou. Cesta od hradeckého vlakového nádraží k nájezdu na dálnici tímto způsobem trvala celých 20 minut. Následná cesta na opačný konec dálnice do Prahy trvala 50 minut. Myslím si, že pro nižší autobusy, které nemusí jezdit přes ČKD, a normální stav, kdy provoz nezdržují žádné nehody, by se dalo počítat s jízdní dobou HK, žel. st. - Praha, Černý Most po dálnici nějakých 65 minut. To není špatné a kdyby nějaký dopravce nakoupil SORky Economic nepodléhající mýtu, dalo by se na této trase profitovat. Ale pro CDS, která část spojů zajišťuje vysokými busy, už ta výhoda tak velká není, protože je zdržuje objíždění kuklenského podjezdu a možná se ukáže, že na staré silnici, která teď bude méně vytížená, mohou dosáhnout téměř stejné jízdní doby jako na dálnici. No a pro tříosý vůz, který platí zvýšenou sazbu mýtného, už je cesta po dálnici spíše nevýhodná.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 19:19:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Maxwilien copak to kloubák onemocněl?že by zimní viróza
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Kříž
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 19:56:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak jsem dnes a včera jel do Prahy a zpět busem a jelo se po staré 11 (CDS, Orlobus, ČSAD úo). Vše, kromě Orlu, jelo mimo Poděbrady. Mezi Chlumcem včetně a Poděbrady je však znatelně nižší provoz.

(Příspěvek byl editován uživatelem kříž.)
SIM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.95.67
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 22:11:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ja jel do prahy s cds uz v utery (14:40) a ridic toho manu poslouchal radio, jestli uz je dalnice otevrena nebo ne. nebyla a tak nakonec se jelo po stary silnici. jinak nevim jestli jsou sorky ekonomic vhodny na cestu do prahy... to spis jet trinapravovymi busy celou cestu po stare silnici na neplatit tak myto...
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 23:41:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares: zimní viroza? Osnado by mělo věnovat vvíc času údržbě a mytí ... ty B 941 jsou fakt zanedbaný ...ta druhá ještě víc
PS: nemáš ještě nějaký zajímavý fotky z TU?

(Příspěvek byl editován uživatelem Maxwilien.)
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1592
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 14:10:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SIM: SORky Economic se od normálních SORek liší jen nižší obsaditelností, tzn. většími rozestupy sedaček. Takže není problém dodat takovou SORku v dálkovém provedení plně dostačujícím pro cestu HK - Praha. Co víc, díky těm větším rozestupům bude vůz pohodlnější pro cestující. Záporem je nižší obsaditelnost, ale nízká spotřeba a neplacení mýta by tuto nevýhodu mohly vyvážit. Díky sníženým provozním nákladům by bylo možné jezdit i v méně atraktivních časech a tím vytvořit ucelenou nabídku spojů. To je důležité, protože tu trasu jezdí řada firem, které jezdí dál než do HK a počet spojů je už teď dost velký. Takže snáze uspěje dopravce se SORkami jezdícími aspoň v hodinovém taktu než ten, kdo nasadí 15m busy jezdící třeba po dvou hodinách. Zatímco ten první si své cestující "urve", tomu druhému jich většina odjede busy konkurenčních firem, které během 2hod. intervalu pojedou třeba 3. Podle mě by to mohlo být zajímavé, ale samozřejmě by to chtělo nějaký hlubší ekonomický rozbor.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1594
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 14:30:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, a ten nápad jezdit po staré silnici z HK až do Prahy... Sice to vypadá lákavě, ale ono by to bylo dost pomalé. HK-Poděbrady by se ujelo za 50 minut v pohodě, ale dál na Prahu by to místo 25 minut po dálnici mohlo být dalších 50. Tam je totiž na staré silnici docela silný provoz příměstské dopravy a v Horních Počernicích se to občas úplně zacpe. Takže to bych neviděl jako nejšťastnější řešení.

A pokud někdo máte zájem svézt se autobusem po nové dálnici, tak vyzkoušejte Connex Morava a jeho linku Jeseník - Praha. Ta má totiž od nového JŘ skoro u všech spojů vyškrtané zastávky v Chlumci a Poděbradech, takže nejspíše pojede po dálnici. Ovšem jízdní dobu v úseku HK-Pha má takovou, že by klidně mohla jet po staré silnici... Ale já touto linkou zásadně nejezdím kvůli vysokému jízdnému.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace