Diskuse » Archiv 2018 » Autobusy a trolejbusy » MHD v Chomutově a Jirkově (trolejbusy, autobusy) | předcházející | další |
MHD v Chomutově a Jirkově (trolejbusy, autobusy)dolů |
diskuse | posl. autor | příspěvků | stran | posl. příspěvek | |
---|---|---|---|---|---|
Archivy starších příspěvků
|
|
||||
![]() |
Archiv diskuse MHD v Chomutově a Jirkově (trole... do 03. 07. 2018 | Luky1992 | 60 | 1 | 03-07-18 22:27 |
autor | příspěvek |
---|---|
Pružinskij
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2657 Registrován: 4-2015 ![]() |
Parádní akce, škoda že jsem o tom nedozvěděl dřív, než z fotek ...
West code was broken.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 101 Registrován: 10-2008 ![]() |
Ahoj, 15Tr Nr. 025 na posledy jizda dne 30.06.2018. video z posledních dnů služby a konec (17:01 min): https://www.youtube.com/watch?v=eo0BSLf0rVQ s pozdravem z Plauen, Daniel |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 102 Registrován: 10-2008 ![]() |
Ahoj, jaká je situace u 25Tr? Slyšel jsem, že byl také prodán? ![]() Viele Grüße, Daniel ![]() |
Kuba_j
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 4389 Registrován: 8-2005 ![]() |
Kt4daniel: 25Tr odkoupil Zlín, kde bude jezdit jako ev.č.400. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 103 Registrován: 10-2008 ![]() |
@ Kuba_j: Děkujeme za potvrzení! ![]() Jsou některé nápady, co se stalo s 12AC a 15Tr? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 2 Registrován: 5-2018 ![]() |
Den otevřených dveří: http://www.dpchj.cz/den-otevrenych-dveri-v-dopravnim-podniku-2-9- 2018/ |
veryter20
|
|
Neregistrovaný host |
Situace v Dopravním podniku je prý k nevydržení, řidiči dávají výpovědi, spoje jsou kolikrát opožděny nebo naopak jedou velice dříve, ale já to chápu. Kdyby vedení DP mě ohodnotilo výplatou, jakou dostávají zdejší řidiči, z vysoka bych jim na to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Matyáš Škrabana
|
|
Neregistrovaný host |
Ahoj, tak 026 je v provozním stavu, má číslo 400 a pravděpodobně v pondělí vyjede poprvé na linku. Něco se tak vzduchem šířilo že údržba v DPCHJ stála za prd, proto to byl takový šrot. Hodili jsme si ji do latě, tak snad to bude dobrý vůz. Přikládám jednu dokumentační fotku :-) http://seznam-autobusu.cz/dokumentacka/202319?carId=10072#photo |
VIP person
|
|
Neregistrovaný host |
Jo, tady stojí údržba za prd na všem :D |
Ridiczuk
|
|
Neregistrovaný host |
No já bych to neviděl tak tragicky. Problém s řidiči je všude a například v Teplicích a Mostě už nevyjiždí nějaké spoje. Podle mých informaci v Chomutově jezdi všechno. A pokud jsem se s par řidiči bavil, tak zase až tak blbě je neplatí a jsou v poho. To jsem od nich slyšel, ze tam je nějaká skupinka řidičů, kteří lezli minulému vedení do zadku a měli jakési výhody, které jim teď skončili a proto dělají mezi řidiči zle. Ale těch je málo. No a že tady někdo fňukáte, tak to je jasný. Vždycky je někdo kdo je spokojený a někdo kdo bude kecat a mít ke všemu výhrady. A co si budem povídat, kvalita některých řidičů je žalostně hrozná s to napříč republikou. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 5600 Registrován: 6-2005 ![]() |
Mne zaujalo využití pracovní doby řidiče. Dojede na konečnou, 20 minut pauza, vrátí se zpět, klidně 40, a tak pořád dokola... Neříkám, že by se mně to nelíbilo ale pak nemá být provoz trolejbusů v CV tak drahý. Na každé konečné tak 10-15 minut, na okružní lince kolem 20. Ale 40 každé koloně fakt moc.
Makrelu neumeješ.
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 61 Registrován: 1-2006 |
kdyby 40..viz sedlo na lince 340: |
turnusy
|
|
Neregistrovaný host |
No ty turnusy jsou hrozný. Stejně tak jízdní řády, to tam dělá nějakej totální antitalent a nebo to takhle dementně kazí úmyslně? |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 62 Registrován: 1-2006 |
Jinak vypraveni trolejbusu v PD mi vychazi: Spicka 340-4/341-4/350+351+352+353-6..celkem 17 vozu Sedlo 340-3/341-2/352+353-3..celkem 8 vozu JR trolejbusu jsou sice v hezkych pravidelnych intervalech a prokladech, ale turnusy jsou naplanovany velkoryse, urcite by se tam dalo nejake poradi skrtnout, pripadne ukoncit drive a prestavky resit napr.predjizdenim spoju. Na linkach 350-353 aspon mezi sebou vozy prejizdeji, takze je ta efektivita vyuziti vozu vyssi.. Jinak je zajimave to porovnat s JR z roku 2004, kdy trolejbusy jezdily skoro 1 tak casteji, nicmene dlouhe pauzy na konecnych byly i tenkrat |
nereg.pozorovatel
|
|
Neregistrovaný host |
Vozů určitě není vypravováno 17, tolik provozních vozů ani u trolejbusů není. Je jich celkem 13, resp. 12. |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 63 Registrován: 1-2006 |
![]() "Vozů určitě není vypravováno 17, tolik provozních vozů ani u trolejbusů není. Je jich celkem 13, resp. 12. " ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 64 Registrován: 1-2006 |
Tak akutálně by to mělo být takto: PD-špička - CELKEM 13 vozů 340: 4 /341: 3 /350: 1 /351: 2 /352: 2 /353: 1 (vozy na svazku linek 350+351+352+353 mezi sebou přejíždí) PD-sedlo - CELKEM 8 vozů 340: 3 /341: 2 /352: 2 /353: 1 (vozy na svazku linek 352+353 mezi sebou přejíždí) SO+NE - dopoledne 7, odpoledne 6 vozů 340: 2 /341: 2 /352: dopoledne 2, odpoledne 1 /353: 1 (vozy na svazku linek 352+353 mezi sebou přejíždí) |
svart
|
|
Neregistrovaný host |
Vy dementi, co se tu snažíte psát tu vaší výpravu, si ověřte informace. To co tu píšete je kupa hoven. Dementi šotoušský. |
Phd
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 629 Registrován: 2-2007 ![]() |
svart: Zcela jistě máš dostatek informací, abys nám řekl, jak je to doopravdy. ![]() |
svart
|
|
Neregistrovaný host |
interní informace jako je výprava trolejbusů vám dementům a ano jste dementi, může být uplně u ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 11558 Registrován: 4-2006 ![]() |
Svart ty neregistrovaný pitomečku co má hlavu, aby mu neteklo do krku. Seber se a vypadni.
pyrotechnik:uvidíte-li m? utíkat,snažte se m? p?edb?hnout....
www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních ?echách a nejen tam |
Phd
|
|
Registrovaný uživatel Číslo příspěvku: 630 Registrován: 2-2007 ![]() |
svart: Rozumím, demente. Tak, svoje pocity jsme si navzájem vyjádřili, čili můžeme pokračovat v diskuzi. Jak je to tedy doopravdy? ![]() |
Petr 34
|
|
Neregistrovaný host |
Úsměvné jak nám tady ti exoti z Libereckého kraje nařizují a diktují co máme dělat. Nejdřív tady roz*ebe Bus line dopravu, potom ten blb Kuchyňka se znemožní svou hlouposti a teď nám tady bude nejakej další poskok Vařila říkat, abysme se sebrali a vypadli... 🤪😂 Myslím, že by bylo dobrý, abyste se starali o svoje problémy v Lb kraji. Mate jich tam až až.... |
Kadeřábek
|
|
Neregistrovaný host |
To je pravda. Navíc kluci z Ústí říkali, že včera ze zastupitelstva doslova vyhnali Tomse a Kuchynku, ze už jenechteli poslouchat. |