Diskuse » Archiv 2017 » Železnice » Lipenka, Bechyňka, šumavské lokálky (ŠED) » Archiv diskuse Lipenka, Bechyňka, šumavské loká... do 03. 07. 2017 předcházející | další

Archiv diskuse Lipenka, Bechyňka, šumavské loká... do 03. 07. 2017

dolů
   autor příspěvek
Neděle, 25. června 2017 - 17:58:43  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3318
Registrován: 1-2010
Dokumentačně souprava s Béčkem na konci.

Soupravy na 194
Neděle, 25. června 2017 - 18:06:27  
Neregistrovaný host
94.113.214.131
1510015: díky za dokumentační foto
Neděle, 25. června 2017 - 19:12:19  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 31
Registrován: 6-2017
749.243-2:
"Toff: nikde nebyla řeč o nových vozidlech. Ono na trať se 4 měsíční výraznou špičkou a zbytkem roku chcíplým psem, těžko pořídit 100% nových vozidel, to je ekonomická sebevražda. Protože kam s nimi po zbylých 8 měsíců? Ono by bylo kam, ale zase by se muselo vyřešit, s čím tam jezdit přes léto. Čili tam, nebo jinde pořád musí být něco, co nebude 8 měsíců využito.

Ať jsou klidně vozidla ojetá, ale s Es komt der tag VT654, místo toho, co jezdí dosud, dojde k výraznému snížení kultury cestování. Že nebude kam dát nohy a batůžky, to popřít nešlo. Ano, VT654 je sice nízkopodlažní a poměrně živé vozidlo, ale bylo zkonstruováno pro použití v rámci MHD, nebo lehce předměstské dopravy. Přeloženo do řeči bývalého garážmistra od ČSAD (Jihotrans), je to jakoby se na linku, kde se hravě naplní tři dálkové Karosy+náklaďák na kola, nasadily nízkopodlažní SORy pro MHD, ale jen dva. Ano, bude nízkopodlažní, bude se všem lépe nastupovat, ale 842, 054, 814 i to letité patro, je proti VT654 při delší cestě hotovým Pullmanem. Na našich tratích se bohužel VT654 klepe, jak shnilý plot ve větru, o příčných rázech od jednonápravového podvozku v obloucích nemluvě. Jo, fungl nový svařený svršek ve Zwickau, to je jiné kafe. Vlastně bude bonus v podobě dobastlené klimatizace ve VT654, přičemž nezbylo ani rozváděcí kanál chladného vzduchu pod stropem po voze. Ve vedru doporučuju ochutnat cestu v linkovém hrbatém SORu, který má klimu udělanou stejně a náhodou se používá. Na cestující uprostřed vozu "lije" z výměníku studený vzduch, na koncích vozidla je k padnutí.

No, až to velmi prosklené vozidlo pojede nacpané i k stání pod pražícím slunce, jsem na účinnost klimy zvědavý. Aby nebyla lepší otevřená okna v klasickém voze. Když soukromník nemusí živit darmožrouty, právě proto bych čekal, že ušetřené peníze věnuje na kulturu cestování a ne že bude vozit lidi MHD krabicí, případně v 810. Ale asi se pletu...

Přitom i při spojení 3xVT654 je kapacita na 2/3 toho, co dnes nabízejí letní vlaky. Že jsou některé vlaky i při řazení 2xpatro, nebo 3xklasika, pěkně plné, to si přiznávají všichni, kromě Toffa. V případě vlaku 3xVT654+810 (=kapacita 2xpatro) to znamená strojvedoucího navíc. Obávám se, že v době dovolených (jako na potvoru v létě) a současné obecné personání nouzi o kvalifikovaný personál, asi strojvedoucích nebude tolik, aby se s nimi dalo dláždit. Ale opět se možná pletu...nebo snad pro ty, co se pravidelně nevejdou, bude zajištěna NAD? Opět nic proti Kelišovým Karosám Recreo (těžko budou v půlce Šumavy čekat 24h denně na zavolání dálkové Mercedesy), ale do pravidelné, nebo pravidelné posilové dopravy, organizované v rámci dotované ZDO, podle mě vůz s tímto uspořádáním sedadel+interiéru hrubě nepatří, byť jsou jich vrakoviště ve Francii plná.

Proti ř. 628 nemám naprosto nic. Až na malé větračky, ale to je celkem řešitelné, použitím několika stahovacích oken. Naopak, v době kdy se toto vozidlo v Německu vyrábělo po stovkách, trápil se náš průmysl s prototypy ř. 842 a vytrápil dvoumotorový domeček plný koleček, který se "sériové" výroby 36ks dožil už 6 let později. Bohužel, technická úroveň průmyslu v NSR a ČSSR v roce 1988 byla o generaci jinde. Za 842 a klasiky by 628 byly srovnatelná náhrada, i ten koloBaafx s kabelem průběžného řízení by mezi sebou dvě 628 jistě uvezly. Ovšem když soukromník nemusí živit darmožrouty (vystačí si ministrem propagandy), čekal bych, že na Šumavě začne za ušetřené peníze jezdit s vozidlem, známým na západ od nás, pod názvem Desiro. Ale to jsme u toho, že za půl darma Němec Desiro, na rozdíl pro něj už v podstatě odepsaných VT654, nedá.

628 je hydrodynamika, je těžší než VT654, čili minimálně na palivu by vás na Šumavě, na osobácích stavících co 3km, 628 proti VT654 sežraly i s trávou u trati...854 by udělaly to samé, o tom žádná. Aneb i soukromí dopravci, provozující pravidelné sezónní letní vlaky na různých lokálkách, tak nějak během pár sezon dospěli k tomu, že 820 nebo 850, je pěkný motorák, ale nejlevněji z toho, co je k sehnání, jezdí od zastávky k zastávce stará dobrá 810, tolik zatracovaná jako kostřitřas a tvrdosed a pojízdný skleník u ČSD i ČD..."

Tak konečně nějaký konstruktivní komentář. Jistě by se dalo i s něčím souhlasit, konkrétně známe jízdní vlastnosti Sprinterů a je jasné, že tady je to prostě dané a kvalita tratě se dost podepíše na kvalitě cestování. Je pravdou, pokud VT jezdí na dobré trati je to obstojné, ale na rozbitých tratích je to značně nepohodlné. Co se týká místa, to se prostě nedá lépe vyřešit a zrovna tak ve velkých vedrech, tyto stroje dostatečně vychladit, ale je tam dost ventilaček. S čím nesouhlasím je, že jsu to dávno vyřazené stroje, protože v Německu ještě jezdí a možná k údivu některých lidí, jsou to stále značně oblíbené stroje. A já pořád budu tvrdit, že na lokální tratě je to opravdu dobrý stroj i přes některé neduhy. Co se týká nasazování strojů na dané tratě, nebudu předbíhat a raději bych si počkal, co bude a nebude kde jezdit vjakém složení a podobně, protože není v zájmu soukromníka, nechat liddi na peronu, protože se nevejdou. Desiro je fajn, ale i to má svá úskalí, nedá se jednoznačně říct, že by to byla nějaká výhra a rozhodně cena je úplně jinde. PS : o nových vozidlech tu psal uživatel Libor hh, který rozumí úplně všemu. [biggrin][biggrin][satan]

(Příspěvek byl editován uživatelem Toff.)
Neděle, 25. června 2017 - 22:24:44  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 53
Registrován: 11-2007
749.243-2: Kolego, Vy na mně nenecháte nit suchou... Autobusů máme hodně, ale Rekrea už jen dvě..... 5P8 22-60 a 5P8 2975. A slibuji, že se jich časem zbavíme. Ale ani Vy byste si nekoupil drahé auto na dojíždění k metru na kraj Prahy 4x do měsíce. Je to o penězích, buď koupíme něco lepšího, ale určitě to pak nenecháme válet po Šumavě, aby to tam čekalo na svoji šanci někdy měsíc, někdy pravda, 4x do týdne na nějaký frc. Blbý je, že ten bus je tam potřeba hned, když se něco semele. Tak prosím trochu shovívavosti se mnou a tím mým ansámblem.... Děkuji. DK
Btax sype chechtáky
Pondělí, 26. června 2017 - 08:48:18  
Neregistrovaný host
92.62.226.10
Já myslím, že to vyjezdí. V součinnosti s Borovkovým (ODS) pelechem rutinně proškrtají spoje (viz. návrh), ani nebudou potřebovat všechny (slibované)náležitosti. Potom, co zmrvili dopravu ve většině kraje, nebude problém doničit zbytek. Navíc v situaci, kdy platí speciální pravidla (oproti dobám ČD) a která by se dala v kostce nezaobaleně shrnout do věty: Čím méně vlaků zavedete, tím více peněz vám zbyde. Zpětné toky financí od GW_T k jistým strukturám "zadavatele" jsou očekávány. Bez nich by transakce pozbývala smyslu. Už takhle je pozoruhodná i pro laika, do očí bijící skutečnost, že za stovku proškrtaných spojů v rámci kraje v letech minulých zde najednou máme provozovatele maximálně desítek spojů. Hlavně že privátního. U kohopak ty prašulky asi končí??!!
Střízlivý
Pondělí, 26. června 2017 - 17:45:30  
Neregistrovaný host
91.239.66.27
No tak nedržkujte. Kdybyste se podívali i na jiné tratě, zjistili byste, že mezi Pískem a ČB bude v pracovní dny fungovat dvouhodinový interval R. Nějaké osobáky přibyly i mezi Táborem a ČB. Obnovují se osobáky Horažďovice - Strakonice. Všechny tyto vlaky budou provozovat ČD.

Celkově dochází v Jihočeském kraji k nárůstu počtu vlaků. Stále je co zlepšovat, ale už teď k nějakému zlepšení dojde.
Btax čachruje s €
Pondělí, 26. června 2017 - 18:19:10  
Neregistrovaný host
92.62.226.10
Střízlivý: Jásám! Sláva! Všechno třikrát!! Ponejprv, v časovém rámci nějakých 8 roků zpět dopravu po kvantech cíleně kazíte, aby teď bylo co po kapičkách zlepšovat? S o to větší pompou a nabubřelou reklamou? To není "držkování" leč střízlivý popis bohorovného peciválství zástupců objednavatele. Hezky si s obyvateli JČ vytíráte.... Ale prachy Vám jdou, jdou a to je hlavní. Objednavatele, který namísto hledání řešení (jak více zatraktivnit veř. dopravu) a poučení kupř. Středočeským krajem raději pokukuje po veřejných službách zemí střihu Albánie. Není divu, když Žemlička starostům dával za vzor maršrůtky bývalých zemí SSSR, či "tržní" řešení veřejné dopravy USA od nějakého roku 40. JIKORD dostane prachy i bez výsledků, hrome, to je motivace, práce snů. Naštěstí - hraběcí rádce je pryč, definitivně, nyní je čas vyhrnout si rukávy a dát Augiášův chlév veřejné dopravy v JČ tak nějak dohromady.
Střízlivý
Pondělí, 26. června 2017 - 18:32:38  
Neregistrovaný host
91.239.66.27
Btax: Žemlička je dávno na onom světě. Kdo nevěří, nechť si přečte: http://www.jikord.cz/cs/novinka/smutecni-oznameni/
Pondělí, 26. června 2017 - 21:35:04  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 8
Registrován: 6-2017
Zdravím... Nevíte někdo co pojede zítra na Mn Strakonice - Vimperk a zpět ? popřípadně jestli vůbec pojede ? [vypravci] Nemám zdroje jako Pepa Rákos a ranní hlášení mi velmi chybí [sad]
2017 vs 2011
Úterý, 27. června 2017 - 17:12:09  
Neregistrovaný host
82.208.5.170
Je to tu celkem slabší, jen zkuste porovnat současný stav s archivem před 6 či 7 lety, diskutérská základna se zdá také poněkud prořídlá.

Setkal jsem se mj. s tím, že tu a tam v některých diskusích někdo přišel s tím, že pravidelné postřehy z provozu rovná se plevelení a přitom zapomínal na to, že pro některé jsou ty údaje přínosné a že by přišli o zdroj informací. Na sledovačky se též nelze moc spoléhat.
Úterý, 27. června 2017 - 20:06:01  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 560
Registrován: 4-2007
Bram : I ta silnice není žádná sláva......
749.243-2
Úterý, 27. června 2017 - 20:11:00  
Neregistrovaný host
37.188.151.103
Kelly: poznámka o Recreách vůbec nebyla myšlena na vaší firmu, nebo snad osobně. Naopak, vaše výkony a rychlost reakce na požadavek NAD při mimořádnostech, jsou pozoruhodné a to myslím zcela vážně, bez ironie. A že těch mimořádností všeho druhu (nejen poruchy železničních vozidel) je na Šumavě celkem dost. Když je ouvej, ber kde ber a ať při mimořádnosti klidně jede pro lidi třeba bus MHD, když se ho podaří někde vytelefonovat. To samé při NAD mezi dvěma stanicemi, kde se jede 15min. Na "horkou" zálohu za vlaky na pěti místech v Pošumaví nebude nikdo držet nic moc lepšího a dražšího, pro transport ožralého vodáka tuplem. Poznámka byla myšlena tak, že Recreo bylo vyrobeno jako vyloženě low-costový autobus, jehož účelem bylo odvézt ve Francii co nejvíce dětí do školy. V našich podmínkách jde o poslední jednoduchý autobus, který byl po skončení své plánované životnosti mnohdy nezrezavělý odložen a u mnoha dopravců po reexportu nahradil dožilé (vyhnilé) sedmistovky a devítistovky, případně shnilé SORy s tak vymlácenými podvozky, že má člověk pocit, že zavěšení dvojkolí [wink] se půjde podívat mezi cestující. Všechno tohle byly vozy určené pro linkovou dopravu dospělých i s jejich příručními zavazadly. Pokud majitel Recrea zmenší počet sedadel ve prospěch místa na nohy, případně přidá zrecyklované police na zavazadla, je z Recrea linkový autobus, řekněme nižšího standardu, svému účelu vyhovující. Ale pokud to majitel neudělá (a objednateli pravidelné dopravy v rámci dotované ZDO je to jedno, protože on linkovými autobusy necestuje), tak má cestující k dispozici ukázkový přepravník substrátu, kde se sedí s koleny narvanými v ledvninách toho vpředu. Jeslti se něco ve veřejné dopravě dá nazvat sockou, tak neupravené Recreo na lince s jízdní dobou přes hodinu určitě. Do hodněmístného Recrea se s čímkoli v ruce dost špatně nastupuje, kvůli vystrčeným sedadlům zabírajícím skoro polovinu šířky dveří. A ukázkový špek na závěr je v létě Recreo s úzkými výklopnými okénky bez klimatizace. [smrt] Přitom by stačilo málo, coby objednatel pravidelné linkové dopravy stanovit, že mezi sedákem a opěradlem musí být více než něco cm a něco určit tak, aby to pro neupravené 55 a vícemístné Recreo nevyšlo.
Os 8106
Středa, 28. června 2017 - 11:19:10  
Neregistrovaný host
82.208.5.170
Která 754 měla dnes poruchu v Hořicích na Os 8106? Ve sledovačce je poslední údaj z neděle (podle ní by to měla být .074, jestli se nic nezměnilo). Rád bych věděl jaké bude složení Os 8107, jestli se najde nějaká náhradní 754 (kterých není moc nazbyt), nebo zda pojede 842+057. Předem díky.
Středa, 28. června 2017 - 11:42:00  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 548
Registrován: 4-2014
Zdechla 022 . Alespoň podle PC .
Os 8106
Středa, 28. června 2017 - 12:17:38  
Neregistrovaný host
82.208.5.170
Díky za odpověď
Středa, 28. června 2017 - 12:22:01  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 549
Registrován: 4-2014
Na 8107 píšou 754 057 .
Středa, 28. června 2017 - 17:30:17  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 403
Registrován: 4-2014
VESNIČAN: Překvapivě 022 kaput.[lame] Potvrzuji 754.057+Bds+Bdmteeo+B na 8107/...}
Neznalý
Středa, 28. června 2017 - 17:41:57  
Neregistrovaný host
81.90.168.61
DOTAZ: Kde seženu jízdní řád na ty vlaky co budou jezdit na lipence ve středu a v neděli???
Středa, 28. června 2017 - 17:49:39  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 550
Registrován: 4-2014
Zatim asi nikde . [coze]
Ozvěte se na email , pošlu Vám je . [wink]
Středa, 28. června 2017 - 18:54:36  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4896
Registrován: 5-2007
VESNIČAN.....Luboši,co je pravdy na tom,že vo prázdninách maj na Lipence jezdit vláčky parní mašinou tažené? A to mezi Rožmberkem a Lipnem.
[kecal] Jsem bílý,nevěřící,heterosexuální muž a ještě k tomu navíc xenofob a nacionalista.Kde se mám jít udat?
Neznalý
Středa, 28. června 2017 - 19:00:34  
Neregistrovaný host
81.90.168.61
Vesnican, jsi dneska v práci, nebo kdy budeš??
Středa, 28. června 2017 - 19:10:29  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 551
Registrován: 4-2014
Právě jsem skončil . Další v pátek přes den
Neznalý
Středa, 28. června 2017 - 19:24:06  
Neregistrovaný host
81.90.168.61
Tak já ti zavolám v pátek do práce...
Středa, 28. června 2017 - 19:59:34  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 552
Registrován: 4-2014
Ne . Letos 714 . Pokud se akce ujme , tak příští rok . Doufám že se neujme a modrý blázinec bude jezdit jinde .[wink]
Středa, 28. června 2017 - 20:16:34  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 146
Registrován: 4-2014
Doufám že se neujme a modrý blázinec bude jezdit jinde
Ale když si můžeš vozit s modrým blázincem [zadnice] zadarmo, tak je ti dobrej, co? Trochu soudnosti, než něco vypustíš, by neškodilo [wink]

EDIT: Navíc jde o akci objednanou JČ krajem, tak by bylo lepší se dotazovat tam, co to má za význam a neplivat hned na "modrý blázinec". Hoši z ROC se drží jen hesla "náš zákazník, náš pán" [kladivo]

(Příspěvek byl editován uživatelem svatý_Petr.)
Čtvrtek, 29. června 2017 - 06:21:42  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 18948
Registrován: 1-2006
Noční Mn Číčenice - Prachatice - Protivín vezla 743 008


Mn dnes- zatím ...

210 027 + bat.vůz HD - Vyšší Brod a zpět
731 005 ČB - Polečnice a zpět


Dnešní Os Tábor - Bechyně 814 013

Na Os z ČB do Volar 754 074, 754 057, 842 006 + 034


bez záruky ...

(Příspěvek byl editován uživatelem Pépa_Rákos.)
ICQ 191300062
Čtvrtek, 29. června 2017 - 08:12:53  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 553
Registrován: 4-2014
svatý_Petr
K plánované akci Dakarem na Lipence jsou naprosto nevhodně zvolené časy , ostré křižování s pravidelnými osobními vlaky v Brodě , na Lipně 11 minut na objetí včetně sepsání písemných rozkazů a to za předpokladu , že " veselá kráva " dodrží jízdní doby . Proto se domnívám , že by bylo lepší , kdyby s tímto cirkusem ČD jezdily např. z ČB na Hlubokou ( vozit děti do zoo ) . Tam by tolik nepřekážely a děti by to pobavilo [lol]
Os ČB-Volary
Čtvrtek, 29. června 2017 - 09:26:30  
Neregistrovaný host
82.208.5.170
Vydra98, #403
Dík za info, zůstává souprava BDs+Bdmteeo+B v oběhu nadále, nebo to bylo jen provizorium a vrací se ta, co zůstala v Hořicích?
194
Čtvrtek, 29. června 2017 - 15:03:08  
Neregistrovaný host
81.201.59.121
Něco z mimořádností v provozu:

Porucha lokomotivy na vlaku Os 8107 ve stanici Horní Planá.
Porucha lokomotivy na vlaku Os 8109 ve stanici Boršov nad Vltavou.

Nějak se těm brejlovcům u Lipna nedaří [uhoh]
Čtvrtek, 29. června 2017 - 17:03:35  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 11556
Registrován: 9-2007
asi Rozvodí.... a dojede dnes něco na pravou jihočeskou Šumavu? [happy]
s Ropidem na věčné časy...ámen...
Čtvrtek, 29. června 2017 - 18:05:53  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 554
Registrován: 4-2014
Kelly s busem určitě [rofl]
Pátek, 30. června 2017 - 06:37:10  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 18951
Registrován: 1-2006
Mn dnes ...

708 701 Horažďovice - Sušice - Strakonice

Dnešní Os Tábor - Bechyně 814 157,pak 814 012

Na Os z ČB do Volar 754 039, 749 018, 842 006 + 034, 754 039, 754 015

Ex 531 - 754 078 ???


bez záruky ...
ICQ 191300062
Pátek, 30. června 2017 - 07:06:35  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 3
Registrován: 1-2017
Dobrý den,
co vlak vzít 749 018?
díky
Pátek, 30. června 2017 - 07:07:31  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 18955
Registrován: 1-2006
Os 8103 ... [vypravci]
ICQ 191300062
Pátek, 30. června 2017 - 17:47:22  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 13448
Registrován: 12-2007
Je 749.018 nasazena v osobní dopravě jen pro dnešní den, nebo ji lze čekat na některém z výkonů i zítra? Díky předem za info.
-----------------------------------

Z jiného soudku - jiná mimořádnost přesně před rokem:

Kuba okradl Btax
Pátek, 30. června 2017 - 18:49:00  
Neregistrovaný host
92.62.226.10
Kdo neznáte, čtěte: http://www.nfpk.cz/aktuality/4929
Pátek, 30. června 2017 - 20:17:45  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 50
Registrován: 10-2010
Tak tady aktualizované souhrny přímo z pramene pekelného.
application/pdfBusy, vlaky, nostalgie na Sumave 2017
2017_CD_SUMAVApro CD.pdf (546.7 k)
application/pdfVsekera doprava v Novem Udoli 2017
2017_Nove_Udoli_doprava_final.pdf (368.5 k)
GW je taky namočené
Pátek, 30. června 2017 - 20:32:25  
Neregistrovaný host
77.48.246.149
KUBA: Tvl [sad]
Pribal_gin
Pátek, 30. června 2017 - 21:46:16  
Neregistrovaný host
88.100.171.254
Kuba okradl Btax: Proto až budou volby, je potřeba kolem dokola volit stále stejné strany se stále stejnými lidmi [crazy] a žít v přesvědčení, že konečně něco změní. [lol]
Se stejnými stranami a se stejnými lidmi v nich to nemůže být nikdy jiné. [crazy]
Btax na mizině
Pátek, 30. června 2017 - 23:13:02  
Neregistrovaný host
92.62.226.10
Ba, ba. Je to tak. Ten odkaz pochází z naprosto stejně odporně všivého hnízda, které si vybralo za svého repreSSentanta učitelíka, jenž tak strašně moc toužil po chatě u Lipna. Akorát stranu v odkaze bonzující séře, že k tomu všemu nečuchli dříve, nežli 100x provařená jihočeská různobarevně strakatá banda. A v tom strkání, provalených nahrávkách, dehonestacích, prasárničkách se skrývá pODStata doopravdického "trhu". Ten "trh" předváděný pro občany je jen divadlo (pro důvěřivé, čili blbé): Kolik že (prý) kraj ušetří totiž spočívá jen a pouze v tom, že GW a jiní ví jak ušetřit na těch dole - zaměstnancích, jak vidno všude vůkol, u řidičů. Když odrbávání nepostačí, tak osekáme tu činnost, kvůli které si na ten "trh" hrajeme, tj. zrušíme další vlaky. A to je přece logické. ČD krmí jeden nenažraný menežment, zatímco "tržně vybíraní" dopravci x menežmentů, nejlépe v každém kraji zvlášť. Čili makejte a držte huby, bude líp.
Střízlivý
Pátek, 30. června 2017 - 23:18:57  
Neregistrovaný host
91.239.66.27
Btax: A jak mi vysvětlíš toto? http://www.nfpk.cz/aktuality/4948
Střízlivý
Pátek, 30. června 2017 - 23:27:01  
Neregistrovaný host
91.239.66.27
A vůbec - co takhle počkat na výsledky vyšetřování a verdikt soudu, než rozmazávat nějaké spekulace, které vůbec nemusí být pravdivé? Ale já chápu, modrým gumám se přece nelíbí, že na Šumavě budou jezdit jiný dopravce, a tak budou vytahovat něco, o čem zatím víme s prominutím produkt lidského trávicího procesu.

To jsou stejně hodnotné spekulace, jako údajné napojení Donalda Trumpa na Rusko. Jeho odpůrci nedokážou snést, že nevyhrála Hillary, a tak kydají na Trumpa špínu, kudy chodí, a vymýšlejí sebeabsurdnější konstrukce, aby jej zdiskreditovali. Dokonce novinářské děvky z CNN samy přiznávají, že lžou. Sice na skrytých nahrávkách, ale i to se počítá.
Střízlivý
Pátek, 30. června 2017 - 23:35:06  
Neregistrovaný host
91.239.66.27
Zkrátka a dobře - smiřte se s tím, kdo to bude jezdit. Co je důležité? Ty vlaky budou jezdit [vypravci]
Sobota, 01. července 2017 - 08:21:54  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 18961
Registrován: 1-2006
Dnešní Os Tábor - Bechyně 100 003, 401 001

Na Os z ČB do Volar 814 148, 754 078, 842 006 + 034, 754 039, 754 074


bez záruky ...
ICQ 191300062
Sobota, 01. července 2017 - 10:14:05  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 184
Registrován: 11-2016
Něco k poslednímu ročníku Šumavského parního léta: http://old.cd.cz/zazitky/kam-na-vylet/1734-sumavske-leto-s-parou
Sobota, 01. července 2017 - 10:24:21  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 18964
Registrován: 1-2006
Ex 531/532 - 754 015 ...
ICQ 191300062
Sobota, 01. července 2017 - 22:45:06  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 4
Registrován: 1-2017


Diky rakos
Neděle, 02. července 2017 - 07:57:14  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 18973
Registrován: 1-2006
Dnešní Os Tábor - Bechyně 100 003, 814 147

Na Os z ČB do Volar 814 148, 754 074, 842 006 + 034, 754 039 ...


bez záruky ...
ICQ 191300062
Neděle, 02. července 2017 - 09:06:40  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 18974
Registrován: 1-2006
doplnění - upřesnění ...

Ex 531 - 754 078
Na Os 8107 místo 754 039 pojede 754 015 ...
ICQ 191300062
Soupravy na 194
Neděle, 02. července 2017 - 12:41:40  
Neregistrovaný host
83.208.193.150
Aktuální složení souprav je:
1) Ds 090+B 861 + Bdmteeo 125
2) Bmto 109+Bmto 130+Ds 080

Bmto 109 je od včerejšího 8103. V pátek na 8114 tam bylo místo toho B 840, takže tam byla samá kulatá čísla.
Neděle, 02. července 2017 - 14:40:54  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 18975
Registrován: 1-2006
Místo 4-bobu pojede na Os 8111 754 039 ...
ICQ 191300062
Soupravy na 194
Neděle, 02. července 2017 - 17:08:07  
Neregistrovaný host
83.208.193.150
Potvrzuji - jede se soupravou B+BDs+Bdmteeo.
Jaký je předběžný výhled na zítra (zda 4-bob pojede normálně na 8105, nebo třeba již na 8101)?
Neděle, 02. července 2017 - 21:10:47  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 18976
Registrován: 1-2006
Soupravy na 194 - Tak předně, zase jiná IP adresa ze stejného místa [ko]

Jaký je výhled - uvidí se ...

V tuto chvilku by to bylo věštění z křišťálové koule ....
ICQ 191300062
Neděle, 02. července 2017 - 21:45:11  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 561
Registrován: 4-2014
V Lipenském oběhu nahrazen vůz Bmto 123 pro technickou závadu vozem Bdmteeo 126 .
Bmto 123 čeká odstavené v Rybníku na opravu táhlového ústrojí , poté bude odtaženo do města .
Pondělí, 03. července 2017 - 08:12:52  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 18978
Registrován: 1-2006
Mn dnes ...

708 703 Horažďovice - Malonice - Strakonice

Dnešní Os Tábor - Bechyně 814 026

Na Os z ČB do Volar 754 074, 754 078, 754 039



bez záruky ...
ICQ 191300062
Pondělí, 03. července 2017 - 09:44:39  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 193
Registrován: 11-2016
Pépa_rákos: V kolik bude ten Mn ve Strakonicích?? [happy]
Pondělí, 03. července 2017 - 10:19:32  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 18981
Registrován: 1-2006
Na Ex 531 jede 754 015 ...

Čenič - až tam dojede ...[wink]. To se jen tak dopředu nedá říci.

Můj odhad je tak cca okolo 13,30. Ale jak to ve skutečnosti bude ??? [happy]
ICQ 191300062
Pondělí, 03. července 2017 - 11:29:30  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 194
Registrován: 11-2016
Pépa_rákos: Díky, večer přidám foto [happy]
Pondělí, 03. července 2017 - 16:01:00  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 18983
Registrován: 1-2006
Noční Mn Číčenice - Volary - Protivín poveze 743 005 ...
ICQ 191300062
Pondělí, 03. července 2017 - 16:09:07  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 195
Registrován: 11-2016
Pépa_rákos: Tak bohužel, stihl jsem jenom posun.. [sad]