K-report
 

Archiv do 21. července 2009  

Diskuse K-report » Archiv 2009 » Železnice » 380 - nové třísystémové stroje ze Škody Plzeň » Archiv do 21. července 2009 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3117
Registrován: 6-2006

Odesláno Středa, 15. července 2009 - 23:08:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vidím tam stopy sražené krve

Tak se nech pořádně na perský proklepnout a řekni si wo brýle.
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2658
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 16. července 2009 - 00:13:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Fýra: No jooo 2 mašiny do bývalého Československa, no to jsem prostě jen nepošéfoval
Vošéfoval nevošéfoval, Vaše řeč zněla vcelku jasně o jakýchkoliv mašinách nad 20 pro ČD (takže klidně i další pro ČD).
Holt panáček nemá gule a kroutí se jako had...
Kanape
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.201.60.145
Odesláno Čtvrtek, 16. července 2009 - 01:59:11    Odkaz na tento příspěvek  

Fýra: No jooo 2 mašiny do bývalého Československa, no to jsem prostě jen nepošéfoval, čekal jsem spíš, že z úžasu nad Zázrakem někdo postaví Taurusy do kopřiv a objedná si pořádnou sérii Zázraků.

Ošéfoval, nepošéfoval .. no to ses pak panáčku neměl vsázet a pokud se nemýlím, sázka byla jasně řečena a Tebou akceptována, jakákoliv mašina řady 380 mimo těch 20 kousků pro ČD. Takže takovéto prupovídky jsou zcela zbytečné. Zkrátka a jednoduše jsi to prosral.

A vono ZSSK, tak ještě zacvakají daň poplatníci na Slovensku, tam by si je mohlo dovolit aj Cargo, bo tomu tam Fico taky dosype, když je potřeba.

Ať se Ti to nezdá, tak ono i na tom západě a jihu kolem nás je osobní přeprava v rámci ZDO ztrátová a objednavatel má ze zákona povinost vykrýt vzniklou ztrátu a dokonce přiměřený zisk. Tam ale naštěstí funguje to co se tady chystá, dlouhodé smlouvy, na 10 - 15 let a s tím se už dají pořídit nová vozidla, neboť na tohle banky slyší.

A upřímně, pořád jsem radši, když se z daní nakoupí něco pořádného nebo postaví něco užitečného než to nastrkat do chřtánu jisté skupině obyvatel.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3119
Registrován: 6-2006

Odesláno Čtvrtek, 16. července 2009 - 08:33:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hajnej kanape možná jsem to posral tím, že jsem na Slovensko jako na cizinu prostě nemyslel. Především jsem měl na mysli trh, kde už jezdí zlé Zýmensy a kvůli Zázraku je postaví do kopřiv třeba. Aj tu Litvu bych bral



A upřímně, pořád jsem radši, když se z daní nakoupí něco pořádného nebo postaví něco užitečného než to nastrkat do chřtánu jisté skupině obyvatel.

No z části souhlas, kdyby se to nenakupovalo pro jednu jedinou, několikárt oddluženou a stále přisypávanou firmu, u které je to adekvátní jako vyhazování peněz oknem. Už se těším na ten liberální železniční trh a na to, jak stát bude dávat peníze i jiným dopravcům, když je tak štědrý k Dráze.

dlouhodé smlouvy, na 10 - 15 let

Mně se to zdá až moc dlouhá doba, zase 10 let státního monopolu...jen posvěceného papírem
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2767
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. července 2009 - 09:12:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jsem zvědavej, kolikrát ještě fýra poruší slib, že dotohoto tématu nic nenapíše.
Fýra
Číslo příspěvku: 3115
Odesláno Středa, 15. července 2009 - 21:56:37 ...No v tomto případě volím za 2, já opravdu Gay report zase až tak k životu nepotřebuju

Stránky o lok. 109E: http://109-e.wgz.cz
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2166
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. července 2009 - 09:19:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jak budou vypadat ty soupravy pro Slováky? Jako ešusy s opravdickými nárazníky a šroubovkou?
detznj
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.253.77
Odesláno Čtvrtek, 16. července 2009 - 09:57:36    Odkaz na tento příspěvek  

Drn:



742 505 v nejvyšším nasazení, skoro jako zlý Zýmenz...

Drne, ten příspěvek 3865 si trefil přesně To nemá chybu Vidím, že máte Janáče alias Fýru a nebo ještě dalších 10 nicků z Číny, Ukrajiny a nebo odkudkoliv všichni rádi. Jen do něj, počtu si rád, hahahhahahaha
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3120
Registrován: 6-2006

Odesláno Čtvrtek, 16. července 2009 - 10:05:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Aááá pan Matějíček se nám vrátil z Nymburka
Víš co Vlastíku z tebe se stal trotl ve smyslu Drna, už jen ti zbývá vstoupit do Federace, Drn ti tam drží teplý místo a prozazovat požadavky stylem přimete naše požadavky a nebo stávka.
Přestaň se o mě proto otírat, pryč jsou ty časy, kdy já jsem tě bral jako kamaráda, ačkoli nikdo v jedné firmě tě nemohl ani cítit.
A nechtěj abych tě tu rozebral více...zatím jsi nezašel za tu hranici, ale dost se k ní blížíš.

Třeba by mohl věděl, jak zapáleně jsi se choval a dával jsi najevo všem kolegům ve firmě, jak oni jsou kusovky a ty jsi opravdový nejlepší fíra, jak jsi nahlížel na všechno ČD (výraz federant prakticky pochází od tebe, ne ode mne) a to mnohem, mnohem brutálněji, než já. Udělal sis nepřátele, kde jsi mohl a potom jsi už MUSEL odejít, nic jinýho nezbývalo, nechtěli tě ani zpět i když ti to odůvodnili tím, že nemáš tramvaje, po tobě byli chlapi bez nich přijmuti, takže si to přeber sám. Jsi prostě kam korouhev, tam plášť, aneb koho psa jíš, toho píseň zpívej.
Sám jsi dělal tu samou práci co já na působišti ze kterého tu dáváš MNOU naskenované fotky a stejně tak měl "svoji" mašinu a "svoji" maringotku a žral jsi to, jako nikdo.
Jo, už ten tvůj štetkolak přestříkali, tak už tu po tobě zbyly jen nadávky správkařům jedné firmy v knihách oprav a předávek.

(Příspěvek byl editován uživatelem Fýra.)
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3121
Registrován: 6-2006

Odesláno Čtvrtek, 16. července 2009 - 10:21:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jsem zvědavej, kolikrát ještě fýra poruší slib, že dotohoto tématu nic nenapíše.
No nebýt toho, že mě tu stále nějakej idijot řeší...
Stanin84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 1-2006

Odesláno Čtvrtek, 16. července 2009 - 10:30:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Už se na to vys*rte, trotli.. Tohle je vlákno o 380 a ne o buzeraci a házení špíny na druhé! Poslední dobou tu každý druhý řve a kope kolem sebe. Fakt jak dementi!
fgzik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.253.77
Odesláno Čtvrtek, 16. července 2009 - 12:54:54    Odkaz na tento příspěvek  

Fýra:

Nazdárek Janáču, nikoliv z Nymburka, ale z jáchymovských dolů, do kterých si mě poslal po krátkém půl ročním hostování na Sibiři. Nepamatuješ??? Tak zavzpomínej, co si tady psal za věci hodné tématu.

Takže vše zkopírováno, do pondělí 28.7.2008 máš čas Matějíčku svá obvinění přehodnotit a zde se mi veřejně omluvit, že jsi to nemyslel vážně ...
...Pokud se tak nestane, v pondělí předám tato obvinění Policii ČR a podám na tebe trestní oznámení pro křivá obvinění a budeš tohle všechno muset dokázat. Pokud nedokážeš, budeš se mi muset stejně omluvit + něco už vymyslím, třeba nějakou finanční kompenzaci, kterou dám na charitu, aby jsi si příště rozmyslel, než otevřeš tu svoji špinavou nevymáchanou hubu.


Jééé, to bylo ale keců, tak jako pořád v podstatě dokolečka.

Píšeš o sobě pořád dokolečka stejný věci, ale pod jinejma nickama. Že se ti to neomrzí, to je mi Tě upřímně líto chlapečku. Na charitu? Na Tvoje skomírající stránky? Jde vidět, že kam šlápneš, tam si naděláš jen nepřátele. A nejlepší na tom je, že to o jiných píšeš. To už si tady mockrát no sobě psal, neměl by ses tak často po sobě tolikrát opakovat. My to o Tobě všichni víme, co tady pořád o sobě píšeš. N E O P A K U J SE !!!

K reportu se jako vždy opět omlouvám, ale....
jinak to nešlo.

Tohle píše ten, který, když jsem se s ním pokoušel tyto věci řešit po sms a emailu, mi tady odpovídal, ať se mu nevnucuju a vše ignoroval.
Prostě psychopat.
Tak se zase odmlčím, přijdu se po konci soudního sporu podívat na Matějíčkovu omluvu. Do té doby se nezůčastním, mějte se.


Kua, sem nějak minul ten velké soudné proces, napodobeninu 50-tých let. A už seš zase tady??? Dyk si říkal, že vytáhneš hlavu z až po super velkým soudním procesu, kdy Kájínkova kauza je póhé odštěpek teho co chystáš...
Vidíš to Janáču??? Seš pořád stejnej, pořád se opakující. Jen obtěžuješ normální lidi svýma nechutnýma sprostýma kecama. Urážíš všechno a všechny kolem. I tu mašinu, která je jen ve fázi prototypu a nedokáže se bránit, jelikož je ještě v plenkách a na skutečné výkony terpve čeká. Věřím že to bude dobrý stroj, tak jako zlý Zýmenz, ale až se vychytají chyby. I ten měl své problémy a to už v době, kdy byla vyrobená 100 kusová série a byla plně v provozu. Stačí si připomenout praskající čela loko...

Je to jen Tvá závist, jen závist nic jiného. Protože Ty se na ni nikdy nedostaneš...
detzh
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.253.77
Odesláno Čtvrtek, 16. července 2009 - 13:16:08    Odkaz na tento příspěvek  

The P:
Fyra: Prosimvas, K-report dlouhodobe (roky) pouze procitam ale Vy jste mne donutil napsat svuj prvni a dle Vaseho pristupu nepochybuji i posledni prispevek. Uz par mesicu zpet je kazdy druhy prispevek v tomto tematu od Vas a temer v kazdem opakujete to same.

...bohužel je to taková veš v kožichu, že se s ní ani zdejší redakce za ty roky nedokázala vypořádat...

Jooo, terazky to nemůžu najít. Kdosi se s ním chtěl vsadit. Klidně se vsaďte, Janáč alias Fýra je na tom do stránce vědomostí dost blbě, není problém na něm vyhrát cokoliv. Já jsem na něm vyhrál tolik šampaňského, že jsem se mohl v tom koupat. On těží jen z minulosti, to že se píše rok 2009 nějak minul. O mašinách ví akurát to, že je cituji:
...Jo, už ten tvůj štetkolak přestříkali,...

...přestříkaná, nic víc. Poněkud slabší na to, že se ODOS pokoušel pronajat ESA, na které Janáč nemá papíry. Co by tam dělal, že? Vlakvedoucího???
Zdenek84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 16. července 2009 - 14:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

fýra ban, ostatní mlčet
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2168
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. července 2009 - 20:43:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

1)Exisuje nějaký projekt s názvem 108E? Nebo bylo toto označení přeskočeno? Resp. jde škodovka po číslech typů důsledně, nebo občas nějaké vynechá?

2)Jak budou vypadat ty soupravy pro Slováky? Jako ešusy s opravdickými nárazníky a šroubovkou?
Es499009
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 2-2009

Odesláno Čtvrtek, 16. července 2009 - 23:00:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Takže by to pánové asi mohlo stačit.Za posledních pár dnů se tady řeší jenom vaše problémy.Už se na to vyse... Existuje i jiná forma komunikace na netu,tak ji využijte.Prosím.A děkuji
NÁCHOĎÁK JAK POLENO
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3871
Registrován: 4-2007

Odesláno Čtvrtek, 16. července 2009 - 23:07:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vidím, že máte Janáče alias Fýru a nebo ještě dalších 10 nicků z Číny, Ukrajiny a nebo odkudkoliv všichni rádi. Jen do něj, počtu si rád

Nene. Nebudu to komentovat. Je to ztráta času a nasírání normálních členů K-reportu. Uznávám, že jsem ho často vědomě točil do běla a dařilo se. Proč jsem to dělal? Na hrubý pytel hrubá záplata. Za jeho sprosté útoky na všechno, co mi není lhostejné. Proti lidem, které znám a kteří mi nejsou lhostejní. Nemohl jsem si pomoci. Ale už mne to nebaví, bo jeho reakce jsou stále stejné, trapné, sprosté, urážející. Když už neví, jak by urazil, vytře si svou držku (nedivil bych se, kdyby jí vysral i to hovno na Nářcích strojvůdce) členy mé rodiny, včetně mé bývalky (na DF ČD) a dalšími lidmi. Lže jako když tiskne a obviňuje z toho druhé. Tvrdí, že se nebojí říct cokoli pod svým nickem a pak sem leze z polské IP adresy, zbabělec, aby sem vytelil mé jméno a příjmení, ale chudák neví, že je banované. Nepovedlo se. Třeba se pokusí jinak, ale mně to nevadí. Mně už tu stejně většina zná jménem a nevadí mi to. S nemocnýma lidma mám soucit a ten dobytek, co tu ukazuje světu svá vlastní hovna, si nic než soucit nezaslouží. A já tímto vyzývám všechny ostatní, aby ho nechali být. Hádáním s Fýrou tu jen zasíráme prostor.

Já už s tím nešťastným chudáčkem neztratím ani slovo, to slibuju.

P.S. Ostatním, kterým jeho styl vadí, radím totéž, on naše odpovědi potřebuje, nemohl by bez nich totiž exhibovat.
P.S.2 A jsem zvědav, jestli alespoň jednou najde tu kuráž a splní slib, který mi dal jinde. Moc se na to rozkopání mé držky těším.

P.S.3....Všem se za svůj podíl na běsnění řešeného nebožáka omlouvám. Prostě jsem ujel.

(Příspěvek byl editován uživatelem Drn.)
S optimismem nejdál dojdeš.....pesimisté již teď přesně vědí kam.
rtejzr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.253.77
Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 13:07:56    Odkaz na tento příspěvek  

ES499009:

ano pane, máte naprostou pravdu, toto téma už snad po 3 letech (!!!!) a nekonečně mnoho pokusech končí. Ale mýlíte se v tom, že cituji: ...Za posledních pár dnů se tady řeší jenom VAŠE problémy... Neřeší se tady NAŠE problémy,neřeší se to za posledních několik dnů, řeší se tady trestný čin zvaný STALKING. Nekonečné množství urážek všeho druhu a všeho kalibru na cokoliv a hlavně kohokoliv. Desítky mailů a smsek nechutných textů. A nejen zde lidem tohoto diskusního fóra, ale hodně lidem i na jiných DF. Typický ukázkový příklad stalkingu.

I já si přál mnohokrát jen a jen diškutovat o vlákně, ve kterém jsem se právě nacházel. Bez urážek a ponižování. To mi připomíná ještě jednu dlužnou omluvu.
Před nedávnem se od něj objevil tento text, který měl "IMITOVAT NĚKOHO" z Valašského Meziříčí:

Freeinfos
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.80.111.133

To je blbeček Vlastík Matějíčků z Valmezu, blbeček bonzáček, prej ho nikdo neměl rád ani u bývalého zaměstnavatele ODOS a teď se nám nasomrovoval do Valach, pozor na něj, je to hňup co si nevidí do huby!


Vím až moc dobře, že NIKDO z Valašského Meziříčí takové prasárny nepíše, ani z ČD a ani z Carga, jelikož k tomu nemají prostě důvod. Všem z Valach se omlouvám za něho, že byli vtaženi do jeho nechutných příspěvků.

I já si pane nepřeji nic jiného než v klídku diškutovat a pokud se mi podaří "ulovit" nějaký ten postřeh z provozu, raritku, tak ji doložit fotečkou. Nic jiného jsem si nikdy nepřál. Snad po 3 letech mi bude přáno, takže...
... takže si jdu vyrobit kvůli sprostému jednání jednoho nejmenovaného nepřizpůsobivého jedince další již třetí nick, třetí mailovou adresu a snad se mi podaří v klídku hodit řeč s normálníma lidičkama.


Tímto i já končím s problémem zvaný Janáč, alias Fýra a spousta dalších anonymních nicků a IP adres.


...na Ouklice V O L N O !!!!
rtzbn
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.253.77
Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 13:23:35    Odkaz na tento příspěvek  

jooo, ještě mám prosbičku na redakci, kluci myslím že problém je vyřešen, tak těch několik dní pozpátku můžete smazat ze stránek 380. Myslím, že lidičky to moc nezajímá a zbytečně to bude plevelit fotky a otázky - odpovědi diškutujících.

Díky Šari a nebo Mašinko. Mates
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3123
Registrován: 6-2006

Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 14:58:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Matějíčku, tebe to klíště asi tak poznamenalo, že máš v hlavě pořádnej brajgl.
Problém teprve budeš mít, jestliže se my dva někde potkáme.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3124
Registrován: 6-2006

Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 15:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vím až moc dobře, že NIKDO z Valašského Meziříčí takové prasárny nepíše, ani z ČD a ani z Carga, jelikož k tomu nemají prostě důvod

To bych se divil, ty jsi totiž problém sám, aktivní BLB co leze do všeho plomby nevyjímaje na mašině od oka pánové dokáže štelovat čerpadla a elektrický výkon na odporech u kompenzátoru, leze do karet regulátoru na řadě 730 a pod. Píše do kih předávej kolegům a knih oprav správkařům urážlivé a ponižující vzkazy...divil bych se, kdyby se tento trotl změnil, takže věřím, že někdo z Valmezu má důvod tohle psát. Já se tohodle BLBA vždycky a před všemi zastával a ne jen já. Tento člověk dokáže svému nadřízenému ve věku svého otce v návalu zlosti nadávat do pánských i dámských přirození, všichni jsou blbci kusovky, nic neumí a nic neznají, jen pan Matějíček, to je kádr. Ač ho už znají asi u všech Externích dopravců, kde ho mají plné zuby a nechtěli ho, naposled od firmy SKANSKA odešel do ČD Carga, ač prý tam pobíral až 50ti tisícové platy, no považte, není to blázen?
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3125
Registrován: 6-2006

Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 15:11:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jinak já jsem tě Matějíčku naopak dělší dobu nechal být, blb jako ty se umlátí sám.
Varoval jsem tě, ať nerozjíždíš další kolo, jak chceš...
Radekc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 15:26:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Myslel jsem, že se tu dozvím něco nového o 380....moderátoři spí???
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3126
Registrován: 6-2006

Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 15:33:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já se omlouvám, nebýt toho, že tady už když se zdálo, že bude klid, začal útočit ještě tento zakomplexovaný trotl, neměl jsem už v úmyslu sem psát, dokonce nepíšu ani hanlivě o Zázraku
Teď se tu to přejmenovalo na řešení fýry dementy a zakomplexovanci
Bimdz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 78.45.58.133
Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 15:33:21    Odkaz na tento příspěvek  

Můžete už jít do pí** s těma debiltima??Celá diskuze sesr***.
bimdz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 78.45.58.133
Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 15:35:34    Odkaz na tento příspěvek  

A zdejší modeátoři buďto spí nebo jsou podmázlí.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3874
Registrován: 4-2007

Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 15:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nebo na dovolené?
S optimismem nejdál dojdeš.....pesimisté již teď přesně vědí kam.
Aquilegia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 2-2009
Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 16:14:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já už jsem to říkal před časem, že tento pán (Fýra) už dávno překročil hranice diskuse na dané téma. Možná by stálo za to hromadně bombardovat admina, pokud jsou moderátoři neschopní.
v.č.8143
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.183.93.134
Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 16:23:36    Odkaz na tento příspěvek  

Já bch to viděl tak že to nemá smysl tu mazat bo stejně to tu začne na novo , spíše bych doporučil promaznout a na týden zamknout
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 50404
Registrován: 4-2003

Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 16:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Admin nebo moderátor, to je víceméně jedno. Ale tohle prostě nemá cenu mazat. Maximálně můžu Fýrovi říct, ať už toho nechá, protože když bude chtít, tak mu v psaní sem stejně nikdo nezabrání. (Navíc je mi docela trapné napomínat zde dospělé lidi...)

A částečně má pravdu i Drn. Je liché si představovat, že tu bude bdít někdo 24 hodin v kuse... (Za sebe mohu slíbit, že se tu do pondělí už neobjevím.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4271
Registrován: 1-2006

Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 17:13:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak se vrátíme k tématu ,že ....
380 001,002,003 - jsou vesměs hotové ...

380 004,005,006 ve značném stupni rozpracování ...

380 007,008 - montáž skeletu
Posláno z mobilu.
Pershink
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 18:21:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Taková otázečka - od jákého kousku budou 380ky lakovány najbrtem? od 003?
Werkie
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 5-2007

Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 19:09:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pershink: nevim jak to je dále, ale minimálně po 5ku jsou kastle už nalakované v "továrním" laku. Když byl ve Škodě den otevřených dveří tak se tady ukázaly i fotky.
Sůva_duajer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 9-2008

Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 19:11:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pershink

Podle fotek z výroby, co jsem měl možnost vidět to určitě nebude 001-006. Pochybuju, že by je přelakovávali.
Pershink
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 19:40:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

dík, aspoň že tak
Sůva_duajer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 9-2008

Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 21:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pershink

A dle zdroje níže by měla 008 a patrně i další dostat Najbrta. 007 bude ještě tovární. Autorem stránek je tuším Qěci, tak to možná upřesní.

http://109-e.wgz.cz/vyroba-a-zkousky-l-p-2009/5-cast-4.html

Osobně si to tedy nějak nedokážu představit, ale což. Na ten lak to beztak nejezdí, ale docela se mi líbila 380-ka v Blonskim (někde jsem tu na takový pokus narazil).
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3127
Registrován: 6-2006

Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 21:46:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martine, jak jsem říkal, kdyby mě tu x lidí ještě týden po dvou, třech vskutku "hanlivých" urážkách Zázraku neřešilo, nebylo by už dááávo co psát
Můžu taky slíbit, že do pondělí se tu neobjevím
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2653
Registrován: 3-2004

Odesláno Pátek, 17. července 2009 - 22:10:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jednička se nejspíše zítra vydá na cestu do Velimi.

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Vlakomil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 12-2007

Odesláno Sobota, 18. července 2009 - 16:19:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nevíte kdy začnou jezdit 380 v pravidelném provozu?
362_002
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 3-2009

Odesláno Sobota, 18. července 2009 - 16:47:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mali by jazdiť od nového GVD.
362 002 Icq je 596356273.......362\363 záľuby fotenie vlakov www.spdz.estranky.sk - stránka venovaná motorovému vozu M131.1443
262
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.249.70
Odesláno Sobota, 18. července 2009 - 18:22:09    Odkaz na tento příspěvek  

Na moje tři otázečky nikdo neodpověděl,jen jak to pročítám,diskutující chtějí vědět stejné věci.
Bohužel...od grafikonu to vidím nereálně.Zatím nejezdí nikde ani ve zkušebním provozu,natož před vánoci na ostro.Možná přípřežně jako jezdívala jeden čas asynchron.Leč čas běží a výroba probíhá.Jednička je "rozpracovaná".To znamená,že se na ní něco předodělává,pak se to bude zkoušet znovu...Jsem zvědav na ten výtvor.Nejspíše to bude výrobek ve zlatém provedení.
Žlutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 4-2006

Odesláno Sobota, 18. července 2009 - 18:54:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

.Jednička je "rozpracovaná".To znamená,že se na ní něco předodělává,pak se to bude zkoušet znovu...

Drobné úpravy se dostatečně vyzkouší "samy" při ostatních testech (např. úprava těsnosti převodovky)
Velkou knihu přírody mohou číst jen ti, kteří rozumějí jazyku, jímž byla napsána. A tímto jazykem je matematika. (Galileo Galilei)
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4289
Registrován: 1-2006

Odesláno Sobota, 18. července 2009 - 19:00:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

262 - meleš ...
jednička je připravena na zkoušky - to že budou nějaký mouchy se předpokládalo ... Neznám jedinej stroj,kde by to klaplo napoprvé ..
Pokut se provedené úpravy osvědčí,nevidím důvod,proč by zk.provoz nezačal ...
Posláno z mobilu.
Vlakomil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 12-2007

Odesláno Sobota, 18. července 2009 - 20:37:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

362 002:Díky moc.
Thomas16x07
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 356
Registrován: 12-2007
Odesláno Neděle, 19. července 2009 - 12:35:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sůva_duajer minimálne dva kusy sa určite objavia v blonski laku
História a aktuálne nasadenie HDV 350,362,363 ZSSK - http://knihajazd.tk

Moje foto http://www.flickr.com/photos/thomasfoto/
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8857
Registrován: 5-2002

Odesláno Neděle, 19. července 2009 - 13:57:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

a co EMC? už je změřený nebo teprv bude? a výsleky budou hodně tajný, nebo se tu něco dozvíme?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Nms
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 9-2008
Odesláno Neděle, 19. července 2009 - 15:07:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Asi ne: http://www.zelpage.cz/clanky/rozhovor---antonin-blazek-o-obnove-v ozoveho-parku-ceskych-drah

Ptát se, jestli proběhl test EMC kompatibility, je tedy předčasné?
Určitě neproběhl. Proběhly oživovací zkoušky.


Ale to není podstatné, protože než 380 vyjede, budeme mít už ETCS level 3.
Všd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 387
Registrován: 7-2008
Odesláno Neděle, 19. července 2009 - 17:18:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ta fotka jedničky s uhláky v ČT, to je ze zkoušky v běžném provozu?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5057
Registrován: 8-2003

Odesláno Neděle, 19. července 2009 - 17:26:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Všd:
Ne, to je z přepravy na konci nákladního vlaku.
Jsem anděl, co tě dostal na povel, ale mám-li tě vzít do nebe, chci z toho něco pro sebe
VláďaH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.209.6.26
Odesláno Neděle, 19. července 2009 - 21:28:40    Odkaz na tento příspěvek  

Bkp: No na konci vlaku asi ne, tohle je odstavení a čekání na vlak směr Ostrava. Takto to dojelo do Ostravy, vlaková 130 již odjela, 380 je první ,,vagon".
Taurus4you
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 3-2007

Odesláno Neděle, 19. července 2009 - 22:06:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

>>>Fýra 3124<<<
Kdysik mi někdo vykládal též o takovémto pánu mašinfírovi. Neustále psal do dílen, že ta mašina jezdí podchlazená. No a když dílna nic...pošteloval to sám. Docela mě to pobavilo
exkurz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.235.30.15
Odesláno Neděle, 19. července 2009 - 22:34:26    Odkaz na tento příspěvek  

Nejsem častým přispivatelem, ale Tauři nám tu skvěle podávájí výkony, tak doufám, jak zde bylo uvedeno, že 380 vyjedou od nového grafikonu.

PS: Je zajímavé porovnat diskuzi a šichtu na mašině. Co vám nedovolí provoz, tak to tu na diskuzi rozvíjíte do románů a bohužel i do urážek.
262
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.249.70
Odesláno Úterý, 21. července 2009 - 14:36:01    Odkaz na tento příspěvek  

Pepa rákos:Pokud je tedy prototyp hotov,proč potom nejezdí?
Pokud se dělají nějaké tekoucí převodovky,tak to beru jako rozpracované,protože se to ještě bude nejspíše testovat a pak,bude-li úpravička provedena dostatečně dobře teprve nejspíše vyjede na nějakém vlaku vlastní silou,byť třebas přípřežně...
V každém případě jsem se ptal,jaký je stav a zda již některá z nich jezdí.
Odpověď ale nepřišla.Totéž zajímá i ostatní.
Dále to radši nebudu komentovat,protože by se to zde hltilo různými názory.
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2675
Registrován: 5-2002

Odesláno Úterý, 21. července 2009 - 16:32:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

262: Odpověď ale nepřišla.
Pokud zde již mnohokrát prezentovanou informaci, že momentálně probíhá schvalovací proces a mašina se na trati vlastní silou objeví až v okamžiku, kdy tento proces dojde do určité fáze, nepovažujete za odpověď, pak tedy Vaše otázka zůstává bez odpovědi...
kanape
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.201.60.145
Odesláno Úterý, 21. července 2009 - 19:16:13    Odkaz na tento příspěvek  

262: Pokud máš takovou nutnou potřebu znát jaký je aktualní stav kolem ČD 380, proč svůj dotaz nesměřuješ na výrobce, tj. Škoda Transportation a.s. nebo na budoucího vlastníka mašiny, tj. České Dráhy a.s.? Nebo si myslíš, že pokud někdo něco ví, ať díky svým osobním kontaktům nebo proto, že k těmto informacím má ze své pracovní pozice přístup, tak že to bude házt veřejně na sklo do diskusního fóra? A jak napsal Hajnej, informace, že probíhá schvalovací proces si myslím, že je pro běžné šotoustvo dostačující, nebo čekáš, že se tu bude každý den objevovat co se přesně na mašině dělá či dělalo?
Průmyslník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Úterý, 21. července 2009 - 19:58:55    Odkaz na tento příspěvek  

Kanape: jen doplním, na mašině (tedy těch dokončených) se v podstatě nedělá nic. Čeká se na razítka dotčených dopravních úřadů, které teď u stolů nad dodanými čísly dumou, zda a kam vrazit potřebná razítka či zda je třeba ještě něco přezkoušet navíc a v kladném případě co. A bez těch razítek nemá smyslu pokračovat v jakýchkoli zkouškách a zejména nelze vyjet s činnou mašinou na veřejné koleje. Pokud vím, výroba seriových strojů běží.
Pepe83
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 21. července 2009 - 20:12:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad Petr_k 4446 (12.7.)
Pokud byl původní termín o rok posunut, opravdu se divím, proč, i když už byla skříň přepracována podle nových norem, stále projektový ředitel tvrdil, že budou dva kusy vyrobeny v roce 2007 a dodány ČD 2008...zvlášť, když jednu dobu psala o vývoji 380 Škodovka každou prkotinu.
Objednávky dle nákresu možná jsou běžné, ale dá se některý z Vámi uvedených případů srovnávat s ČD? OBB si taky musely půjčovat pro vozbu vlaků lokomotivy ze zahraničí (navíc stejně spolehlivé jako 350) příp. platit za vyrovnávky výkonů? Uběhla od podpisu do dodání prvních kusů také tak dlouhá doba jako v tomto případě?
Ad kanape o pár příspěvků níž:
Pokud byl Taurus 1216 stejně na papíře jako Škoda 380, pak si lámu hlavu, kdeže udělali soudruzi ze Škody chybu když 1216 vesele tahá vlaky zatímco by se dalo parafrázovat, že 380 stále "tahá kačera"... zdá se mi, že si tehdy přední manažeři Škody vzali do huby trochu velké sousto.
Aby bylo jasno a už jsem to tu i psal, je dobře, že podobné projekty jako 380 vznikají (leč i za mé peníze) a klobouk dolů před těmi, kteří ji vyvíjejí. Bohužel nejvíc (ne-li všechnu) smetanu si pak slíznou ti, co na tom mají pramalý podíl. Při případném neúspěchu se ti samí o sebe taky pěkně postarají
Průmyslník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.42.147
Odesláno Úterý, 21. července 2009 - 20:25:43    Odkaz na tento příspěvek  

Pepe: co nechápete, je Váš problém. Problémem projektu 380 je něco jiného: Pět dopravních úřadů, které si léta dávaly záležet na své nezávislosti, je nyní postaveno před otázku, jak vydat v podstatě společné rozhodnutí a přitom se neztrapnit tím, že to, co jinde bylo schváleno, jeden konkrétní úřad neschválí.

Vámi uváděný Taurus budiž zářným příkladem: jsou pro něj schváleny stejné provozní podmínky u OeBB a u ČD? Mimochodem, je Taurus schválen podle jednotných evropských předpisů? A proč tedy jezdí v ČR podle kulatých rychlostníků a mimo schválené tratě má povolenou pouze rychlost 50 km/h? Jo, zkuste ho poslat odklonem pes Havlbrod.
Pershink
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 21. července 2009 - 20:34:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Navíc - Nebyl taurus 1216 schvalován jen jako modifikace BR189? (ES4U4? ) Na kterou se jen daly kabiny z tauruse (který taky aspoň z počátku si taky pár děstských nemocí prožil...) a podvozky
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 977
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 21. července 2009 - 20:50:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A proč tedy jezdí v ČR podle kulatých rychlostníků a mimo schválené tratě má povolenou pouze rychlost 50 km/h

Na síti DBa OeBB taky jezdí podle "kulatých" rychlostníků a jinde 50km/h? Není to takhle náhodou problém na straně infrastruktury? Zatímco 380 parametry TSI (zřejmě) splňuje, splňuje je i rozhodující část našich tratí?
Rudolf_33
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1275
Registrován: 11-2007
Odesláno Úterý, 21. července 2009 - 21:08:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dušanh: " Zatímco 380 parametry TSI (zřejmě) splňuje, splňuje je i rozhodující část našich tratí?"

Špatně položená otázka. Chce-li někdo jezdit po nějaké trati, musí splňovat podmínky pro provoz na takové trati.

A právě tohle zkoumají drážní úřady. Nebyla evropsky určena povinnost přestavět všechny tratě podle lok. 1216.

Prostě chcete-li mít loko pro provoz na určité trati, musíte jí přizpůsobit podmínkám. A musíte způsobilost loko prokázat a pokud to bude někdo zpochybňovat, tak to podle pravidel řízení musíte řešit.

Za vstup do diskuze se Průmyslníkovi omlouvám,