Diskuse » Archiv 2019 » Hry a simulátory » Brno předcházející | další

Brno

dolů

   autor příspěvek
Neděle, 02. června 2019 - 02:04:28  
Registrovaný uživatel
Číslo příspěvku: 1364
Registrován: 5-2009
Nedalo mi to a musel jsem tvořit dál - výsledek přikládám ke stažení. Pack oproti minulé verzi prošel mnoha změnami - hlavní je oddělení ikon, co se do Brna úplně nehodí co se místa či času týče, do samostatné složky, s tím, že stačí jen tuto složku vysypat do složky vozy - samozřejmě je možnost si ručně vybrat konkrétní ikony. Dalšími změnami je mnohem více ikon - například samostatná ikona pro vozy Bt, Bp apod., byly opraveny některé nákladní i osobní vagóny, lokomotivy mají vícero barevných schémat.

Druhá novinka spočívá v ČSD packu - jedná se o samostatný grafický set, představující 70. léta minulého století, některé elektrické lokomotivy jsou zde nahrazeny lokomotivami nezávislé trakce, použité ikony nekorespondují s původními řadami (například řada M240.0 místo 850), vozový park není z důvodu rozmanitosti cílen jen na Brno a stále je limitován enginem (např. do Adamova stále musí zajíždět i elektrické lokomotivy).

Pack obsahuje i soubor všech pěti mě známých GVD a save editor od Libchy (doufám že se nikdo nebude zlobit). Dále je přibalen save do Vojtíkova GVD2007 2.změna, do kterého byly přidány "bonusové" ikony - podbíječka, 892, nehodový vlak, "Marfuša" 835 (vše přibaleno do základní složky). Bližší informace najdete v readme.

Upozornění 1 - před instalací je třeba smazat/přejmenovat původní složku vozy, a to i v případě, že používáte předchozí verzi packu
Upozornění 2 - když ikona může být např. brejlovec a řada 363, simulátor to samozřejmě bere stále jako 363 (důležité hlavně u ČSD packu, hlavně u řidících vozů)



application/octet-streamBrno pack 2019 part 1
BRNO24.part01.rar (1782.6 k)
application/octet-streamBrno pack 2019 part 2
BRNO24.part02.rar (1521.8 k)


Je třeba stáhnout oba archivy a složky v nich obsažené je třeba vložit do složky se hrou.

Do budoucna ještě uvažuji o packu z 90. let, Najbrt packu a případně balíček se stejnosměrnými lokomotivami [satan] Doufám, že se bude líbit (pokud to ještě někdo hraje [proud])
Suzuki Swift Sedan 1.6 16V (1994)

Čtu v poslední době tak strašné věci o kouření, že jsem se tedy rozhodl přestat číst. (W. Churchill)