K-report
 

Archiv diskuse Youngtimery do 29. 08. 2015  

Diskuse K-report » Archiv 2015 » Automobily, lodě a letadla » Youngtimery » Archiv diskuse Youngtimery do 29. 08. 2015 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1047
Registrován: 4-2014

Odesláno Čtvrtek, 20. srpna 2015 - 15:48:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

taky si všimni že to má embéčkový - tisícovkový kliky takže to bude pod kabátem pravděpodobně litr s plechařinou z kila

Já mám pocit, že úplně první stovky měly tyto eMBéčkové kliky. Ale ruku do ohně za to nedám...
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5371
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 20. srpna 2015 - 15:51:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já myslím, že ty kliky jsou úplně normální ze Š 100/110 z prvních let výroby. Jak by se dnes řeklo, "před fejsliftem"[wink].
Tisícovka měla kliky ještě jiné, takové oblejší... na fotce z Kuby je možná matoucí jen to olakování nebo co to tam má.
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1048
Registrován: 4-2014

Odesláno Čtvrtek, 20. srpna 2015 - 16:11:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jojo, tak je to tak. Trochu jsem pogůglil a našel jsem stovku z prvních let výroby. Je tam i ta jiná maska, kterou měly první stovky. Na druhé fotce je stovečka v Austrálii, ani jsem nevěsěl, že se tam vyvážely. Ta už je z pozdější doby. Při porovnání těch fotek je i patrné, že ty starší mají jinak posazené víčko nádrže..

Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5373
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 20. srpna 2015 - 16:59:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Úplně první stovky ale neměly vůbec takovéhle víčko nádrže, ale jen takový ten odklápěcí okřídlený šíp... ta z první fotky má přední blatník nějaký nepůvodní.

Jinak sem dám ještě něco od nás - jen kousek od té benzínky se simkou a avií stávají už mnoho let kousek od sebe škodovka, dacia a trabant, všichni na původních SPZ z přelomu 70. a 80. let. No a teď v horkých dnech, kdy bylo v některých časech parkujících aut celkově minimum, se občas daly pořídit fotky jako někdy z těch 80. let (až na pár detailů jako doprvaní značka nebo plastová okna v bytech):



(Trabanta jsem na společnou fotku nedostal, stává o pár domů dál a mezi nimi bylo několik současných aut...).
DENNIS*EMO-KIDS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 188.116.79.201
Odesláno Čtvrtek, 20. srpna 2015 - 17:06:50    Odkaz na tento příspěvek  

..... ..........
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1857
Registrován: 9-2012

Odesláno Čtvrtek, 20. srpna 2015 - 17:22:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  


Stovka se s zničeho nic objevila na kruháku, tak jsem prostě vytáhl a zapnul foťák, namířil a vyfotil, no bohužel kvalita na dvě slova... Řídil to cca čtyřicátník a auto jsem viděl ještě za cca 10 minut jet pryč z Rychnova, ale to jen z dálky. To emko jsem na místě právě viděl už dnes ráno pár minut před tím fiatem a hnědou škodulí, a odpoledne jsem se tam dostal znova tak už mi to nedalo a šel jsem to tam nafotit. Obě dvě auta stav moc dobrej.

IQ+Love= Škoda Auto [auto] [ok]
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
RnK - Rychnov nad Kněžnou - můj rajon [biggrin]
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5828
Registrován: 12-2005

Odesláno Čtvrtek, 20. srpna 2015 - 19:04:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

že ty starší mají jinak posazené víčko nádrže..
To měl pouze modelovej rok 72 první model kterej měl velký víčko a ne jen šipku. Dneska vzácnej úkaz. Ty auta se začaly tak dělat v létě 71 po celozávoidní dovolený a dělaly se jen do léta 72 do celozávodní dovolený.

Jinak pravda na tý kubě mě zmátlo to ohraničení klik. MB mělo celotahací kdežto první kila do léta 72 měly kliky s páčkou a to je tuten případ.

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_100.)

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
PAZ_672M
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 11-2014

Odesláno Čtvrtek, 20. srpna 2015 - 19:27:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lancia Thema

Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3279
Registrován: 1-2012

Odesláno Čtvrtek, 20. srpna 2015 - 20:39:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

PAZ 672M
Další vozidlo, kterých je na našich silnicích velice málo. Tento kus také nevypadá, že by se účastnil silničního provozu...
Škoda těchto aut. Kdysi nabízely neopakovatelný komfort, vynikající jízdní vlastnosti a technologicky vyspělé motory (ačkoliv od Fiatu, tak stejně ne ty samé jako třeba u příbuzné Cromy). Jenže na druhou stranu také dražší servis a provozní náklady. Což je asi také hlavním důvodem, proč čecháčkům, šetřícím úplně vždy a všude, tyto vozy prostě nevydržely.

Já osobně jsem za poslední roky u nás fotil tento celkem pěkný kousek druhé série v centru Prahy v Opletalově ulici:

Už tam nestává, ale možná ještě někde jezdí.

Naposledy jsem viděl tento ještě poměrně slušný exemplář třetí série v Kostelci nad Černými lesy:

Jak je ale na fotkách vidět, už jsou to také 3 roky... Vzpomínám si, že zrovna jak jsem to auto fotil, tak najednou slyším jak za mnou někdo povídá "on si to fotí!", načež jsem se otočil a už nade mnou stál majitel se svojí ženou (podle xichtu takový správný sedlák). Tak jsem mu rovnou říkal, že má poměrně raritní auto v našich končinách. Usmál se a jen kejvnul hlavou. Snad ještě jezdí (ČKP dává naději).

Pamatuji si že v roce 2004 ještě jeden ze šéftechniků kladenského autosalonu Peugeot jezdil s pěkným bílým kombíkem, což je u nás ještě větší rarita. Tehdy jsem však ještě zdaleka neměl foťák takže zbyly jen vzpomínky. Kdoví, kde je tomu autu konec...

Nejnovější zážitek s váže k loňsku, když jsem přímo pod Etnou na Sicílii potkal tuto moc pěknou Themu z nejstarší první série, patrně s původními značkami z Benátek:

Byla to také jediná Thema, kterou jsem za 10 dnů patřil v její domovské zemi...
PAZ_672M
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 11-2014

Odesláno Čtvrtek, 20. srpna 2015 - 21:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mr._Peugeot: Ta Lancia stojí v obci, kde bydlím, takže mám o ní docela přehled. Naposledy byla v provozu zhruba před dvěma měsíci. Od té doby je odstavená a kdoví co s ní bude.

Ještě bych se chtěl zeptat; ve svém příspěvku č. 35 jsem sem dával Forda Granadu; ten je u nás taky raritní? V mém okolí jsem žádného jiného ještě neviděl. Tento konkrétní kus byl bohužel už odstavený.
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3280
Registrován: 1-2012

Odesláno Čtvrtek, 20. srpna 2015 - 22:41:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

PAZ 672M
Zrovna tyto Granady navzdory vyššímu věku než ty Themy zase až tak raritní nejsou. Ba dokonce řekl bych, že v ČR jde o jedno z nejrozšířenějších youngtimerů této věkové kategorie (přelom 70. a 80. let).
Výhodou Granady pro naše poměry je práve jednoduchost a celková robustnost jejich konstrukce, jenž jim zajišťuje dlouhý život i v ne úplně nejlepších podmínkách. Třeba v Praze jich podle mého úsudku doteď jezdí několik desítek.
Jedná se ale zejména o tebou zobrazený model Grandady mk2 z druhé série, kterou poznáš podle těch plastových koncovek nárazníků a vroubkovaných zadních světel. První série už tolik vidět není, ale v Práglu vím minimálně o dvou velice hezky udržovaných exemplářích. Jednoho majitele i znám, páč bydlí ve stejném paneláku, kde jsem ještě před dvěma lety bydlel také (takže Granady mi normálně stávaly pod okny). Co je ovšem už rarita, to je Granada mk1,, zvaná díky svým oblým a masivním tvarům taktéž "barokní". Je to podle mě nádherné auto, ale 70. léta již byla přeci jen dávno a moc jich už nejezdí (ačkoliv vím také o nějakých kusech na našem území).
kwasi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 8-2015
Odesláno Pátek, 21. srpna 2015 - 05:11:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Patrový trabant asi z Německa z https://www.facebook.com/pages/Aut%C3%A1-a-motorky-z-%C4%8Dias-so cializmu/406959052771046?fref=nf Jsou tam i další stará auta. Podrobnosti vítány :-) Díky Kwasi
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2834
Registrován: 11-2006

Odesláno Pátek, 21. srpna 2015 - 09:29:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mr.Peugeot: Jenže na druhou stranu také dražší servis a provozní náklady. Což je asi také hlavním důvodem, proč čecháčkům, šetřícím úplně vždy a všude, tyto vozy prostě nevydržely.

On i Mercedes má drahý servis a přesto jezdí, spíše jestli to nebudou proslulou italskou kvalitou. Neberu dnešní auta, ale z těch starších, byly tu záplavy Fiatů (Corma, Regata, Uno, Tipo, Tempra, atd.) a kolik jich dneska jezdí? Stejné je to s Lancií. Jasně, Lancií tu nikdy moc nebylo, ale přeci jen se potkat daly a kolik je jich dnes? většinou je drží jen fandové značky. Stejné je to s Alfou. Ona prostě životnost těchto aut je jiná, než třeba u Němců. Známí měli Regatu a aby jí mohli provozovat, museli koupit ještě jednu, ze které používali díly [happy].
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3283
Registrován: 1-2012

Odesláno Pátek, 21. srpna 2015 - 18:23:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mirous
Ano, to máš pravdu, ale asi si nepochopil úplně to, co jsem napsal v mém příspěvku k Lanciim. Když si to pozorně přečteš, tak pochopíš, že jsem myslel to samé co ty. Italská auta také mohou klidně fungovat dobře, jenže pro to musí majitel také něco udělat. Nezanedbat doporučenou údržbu atd. Jasně, ne vždy to pomůže, ale je to základ pro dobré fungování těch vozidel.
Německá auta a Mercedesy obzvláště (ty staré jsou co do poctivosti úplně jinou třídou než cokoli dalšího toho věku) takové fifleny nejsou, fungují i když se k nim člověk nechová zrovna tak, jak by měl.
No a to je kámen úrazu. Zdejší majitelé právě hodně vozidel odrovnali právě svojí laxností. Ať se nám to líbí nebo nebo ne, je to tak. U nás vztah k autům zdaleka není na takové úrovni, jako třeba ve státech typu GB. Jasně ani tam se nedochová úplně vše, ale je to prostě někde jinde.
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5374
Registrován: 5-2002

Odesláno Pátek, 21. srpna 2015 - 19:17:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zdejší majitelé právě hodně vozidel odrovnali právě svojí laxností. Ať se nám to líbí nebo nebo ne, je to tak. U nás vztah k autům zdaleka není na takové úrovni, jako třeba ve státech typu GB.

To podle mě nejde říct tak jednoznačně - ona je otázka, čí vztah k jakým autům. Strýců garážujících a leštících favorita nebo felicii dvacet let je naše země plná, ale holt auta jako Lancia Prisma/Thema nebo Fiat Regata/Croma se sem většinou dostávaly jako desetileté ojetiny s kdovíjakou minulostí. A kupovali si je často lidé, kteří chtěli honit vodu v "zápaďáckým kočáru" pokud možno za minimální cenu a s minimální péčí. Ani to většinou nebyli žádní fandové značky (původně do toho Německa jeli pro BMW, ale za jejich rozpočet tam měli jen úplně prohnilé, no a vedle stála podobně tvarovaná Lancia v lepším stavu za nižší cenu...).

U aut koupených tady jako nové to často bylo úplně jinak - se podívej, kolik se u nás dochovalo v krásně udržovaném stavu třeba Escortů MkIII z let osmdesátých nebo Cortin MkI a II z let šedesátých, stejně jako škodovek, fiatů apod. - to by zase mohli závidět Britové, kteří si takovéhle "spotřebáky" až na pár výjimek vymlátili po deseti až patnácti letech a Cortiny u nich přežily leda ve výkonnějším provedení 1600E...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8101
Registrován: 5-2002

Odesláno Pátek, 21. srpna 2015 - 19:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dovolím si skoro z vlastní zahrádky, tedy dvorečku takovou barevnou kompozici [happy]

www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * Facebook DPMP a.s. * moskvich.cz
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3287
Registrován: 1-2012

Odesláno Pátek, 21. srpna 2015 - 20:25:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jef
Tím jsem vlastně i končil předchozí příspěvek. Vše je relativní a ta zanedbaná údržba právě vyřadila z provoz naprostou většinu toho typu aut, o kterém i ty píšeš. Zmizelo nám tak beze zbytku ze silnic několik velice zajímavých automobilů, které by dnes nejednoho zájemce o youngtimery mohly zajímat. Jenže u nás už moc není z čeho brát. Většina takových vozidel (ale to už se bavíme vozidlech, kteří s těmi auty v roce 2015 chtějí jezdit) se pak u nás v dnešní době zase jednou objevuje z dovozu z jiných zemí.

Auta, která tu jezdila za minulého režimu a nejrůznější Favority (a pomalu i Felicie) v dobrém stavu, jsou kategorii naprosto odlišnou. Dnes o takové vozy pečují z 90% lidi nad 60 let, kteří je mají jako první majitelé. Samozřejmě tu pak máme těch zbylých 10% mladších lidí, co si něco podobného pořídí z fandovství. Bohužel však právě těch 90% do několika let z valné většiny vymizí, protože nikdo tu z nás není věčně a nedělám si iluzi o osudu těch vozidel po smrti jejich majitelů. Jen velmi malé procento těch aut bude po nich žít dál.
Takže si ty vozy v našich ulicích užívejme, dokud jsou!
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2837
Registrován: 11-2006

Odesláno Pátek, 21. srpna 2015 - 21:44:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Takze si me utvrdil v tom,ze Feldu musim hyckat protoze jednou bude zazrak ji videt. Uz potkat pekneho Favorita je umeni. Fakt ne ten, ze dneska je mnohem rychlejsi obmena vozoveho parku nez pred lety a tak ty auta z devadesatych let paradoxne vymizi mozna driv, nez auta starsi.
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3289
Registrován: 1-2012

Odesláno Sobota, 22. srpna 2015 - 11:02:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mirous
Jo, asi tak. Pokud máš svoje auto opravdu rád, tak ho určitě hýčkej. Felicii dnes ještě jezdí 3[zadnice], ale navždy tomu tak nebude.
Ještě v roce 2005 byly škodovky s motorem vzadu nejrozšířenějšími auty na našich silnicích. Před 10ti lety jsem si také myslel, že 105-ky, 120-ky, Lady a Wartburgy tu budou navěky, ale jak víš, najednou zčista jasna zmizely. Samozřejmě nedělá člověku až tak veliký problém na ně natrefit, ale časy, kdy některé z těchto vozů tvořily neoddělitelnou součást každé ulice, jsou už pryč.
Něco podobného nastane do 5ti let i s Feliciemi, Favority nám už totiž před očima mizet začaly.
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3292
Registrován: 1-2012

Odesláno Sobota, 22. srpna 2015 - 13:27:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ještě něco k mizejícím západním vozům, které se sem dostaly v 90. letech - jeden již lehce unavený Escort mk4 odlovený včera v Čáslavi:

CX prví série ze stejného města (jehož jsem už loni viděl u Českého Šternberka, bohužel bez šance na focení):


a dnes už velice zřídkavý pohled na hned dva Oply Rekord E2:

Bílý kousek již nejspíš dojezdil, ale ten druhý se evidentně i po 30ti letech těší dobrému zdraví.
kwasi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 8-2015
Odesláno Sobota, 22. srpna 2015 - 17:51:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Má Škoda 120 s vlekem. Vlek lze upravit pro přepravu nákladů i drezíny :-)
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3294
Registrován: 1-2012

Odesláno Sobota, 22. srpna 2015 - 17:54:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

kwasi
Koukám, že i vozík máš barevně sladěný s autem. Vypadá to moc pěkně. [ok]
PAZ_672M
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 11-2014

Odesláno Sobota, 22. srpna 2015 - 19:15:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Další Lancia Thema a tentokrát provozní [happy].

Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3295
Registrován: 1-2012

Odesláno Sobota, 22. srpna 2015 - 20:20:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

PAZ 672M
No vida, tak alespoň někde v republice to ještě není tak beznadějné. [ok]
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2839
Registrován: 11-2006

Odesláno Sobota, 22. srpna 2015 - 22:39:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Do Lancii je blazen jeden chlapek u nas v ulici, ma dve Kappy (sedan a kombi) a jeho zena jezdi Ypsilonkou. Vubec tam mame zajimave nadsence, jeden do Lancii, jeden kluk jezdi Dacii, jeden blazen do starych Peugeotu (ma mimo jine krasne 406 coupe), a jeden chlapik tam ma Rencka 25. Obcas tam nekdo jezdi se starym Peugeotem, taky mladej kluk, je to hnedej sedan, taky uz tu nekolikrat byl, je tusim z Benesova, ja ted z hlavy neznam ten typ, jestli snad 304?
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5832
Registrován: 12-2005

Odesláno Neděle, 23. srpna 2015 - 00:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

lehce unavený Escort mk4
Kamarád jich má 7 nebo možná už víc ... krom exprese skoro všechny karosářský verze dokonce i raritní 3dv kombi [lol]

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1867
Registrován: 9-2012

Odesláno Neděle, 23. srpna 2015 - 08:46:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Themy jsem viděl letos minimálně dvě tady v RK, ale nefotil jsem je, nějak mě to neoslovilo. Jedna tuším 5H2 xx-xx, a druhá 3Ax xx-xx. ta Háčková byla dokonce v kombíku..

IQ+Love= Škoda Auto [auto] [ok]
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
RnK - Rychnov nad Kněžnou - můj rajon [biggrin]
JohnyTDI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 989
Registrován: 1-2013

Odesláno Neděle, 23. srpna 2015 - 11:31:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ze Zlínského Truck srazu 2015



Moje album s autovraky ve Zlínském kraji
venca58
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 1-2015
Odesláno Neděle, 23. srpna 2015 - 17:30:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jdu takhle ulicí ,a tento skvost přistál u chodníku ,řidič mladíček který zřejmě má cit,pro veteránka .
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1870
Registrován: 9-2012

Odesláno Neděle, 23. srpna 2015 - 19:46:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Něco co mi dnes odpoledne padlo do očka u Tesca.

Vejfuk k zblití. Spz mu visela jen na vlásku.

IQ+Love= Škoda Auto [auto] [ok]
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
RnK - Rychnov nad Kněžnou - můj rajon [biggrin]
-OndraS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 78.102.116.85
Odesláno Pondělí, 24. srpna 2015 - 17:12:53    Odkaz na tento příspěvek  

venca - tak ta je opravdu hezká! A hlavně konečně někdo, kdo si odpustil rádoby veteránský bílý boky pneumatik.
PAZ_672M
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 11-2014

Odesláno Pondělí, 24. srpna 2015 - 21:01:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

"Stodvacítka",



Alfa Romeo 33, hned vedle byl další kus, ale ten už byl nepojízný,



Wartburg 353,



2x Ford Escort mk4,




Nissan 200SX Bluebird,



Škoda 135 Rapid,



Mercedes Benz 300TE a 230TE,



a nakonec Fiat Panda offroad.

Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3307
Registrován: 1-2012

Odesláno Pondělí, 24. srpna 2015 - 22:11:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

PAZ 672M
[ok] za tu 33-ku. Toho warťase jsem v Blansku fotil před 2 lety. Jsem rád, že se o něj někdo dobře stará i po tolika letech.
gred
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 9-2011

Odesláno Pondělí, 24. srpna 2015 - 22:17:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

PAZ_672M:[ok]u mě hlavně za toho bluebirda,samozdřejmě[lol]

nissan sunny 1.6 12v,škoda 120l m1
Lubos1993
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1133
Registrován: 8-2013

Odesláno Pondělí, 24. srpna 2015 - 23:09:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

JohnyTDI číslo príspevku 989 tá tatra 613 je zo slovenska??? lebo na čelnom okne má ešte slovenské nálepky EK a TK

http://s1sk.boxingduel.sk/r843
JohnyTDI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 991
Registrován: 1-2013

Odesláno Úterý, 25. srpna 2015 - 07:39:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lubos1993: toho jsem si ani nevšiml že má za sklem SK EK a TK... netuším jelikož měla normální české RZ...

Moje album s autovraky ve Zlínském kraji
PAZ_672M
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 11-2014

Odesláno Úterý, 25. srpna 2015 - 09:50:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Peugeot 405 GRD,



Lada Samara,



a Škoda 125L

transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1873
Registrován: 9-2012

Odesláno Úterý, 25. srpna 2015 - 11:44:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Peugeot 405 GRD
Nevím jak u vás, tady to jezdí ještě celkem běžně.

IQ+Love= Škoda Auto [auto] [ok]
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
RnK - Rychnov nad Kněžnou - můj rajon [biggrin]
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1051
Registrován: 4-2014

Odesláno Úterý, 25. srpna 2015 - 15:27:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bluebird je taky z těch, kterých bývalo docela dost a dneska už ho nepotkáš. Já ho neviděl už spoustu let.
PAZ_672M
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 11-2014

Odesláno Úterý, 25. srpna 2015 - 16:40:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

transit01: Sedan ano, ten nefotím, ale kombík je alespoň u nás o poznání vzácnější. Nicméně pokud se sem ještě nehodí, tak se ho příště vyvaruji a ten jeden mi snad promineš [wink].
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1874
Registrován: 9-2012

Odesláno Úterý, 25. srpna 2015 - 16:45:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já to nemyslím špatně, už to pomalu youngtimer je, já to spíš myslel jako zajímavost že u vás je to vzácné a tady to běžně jezdí [wink]

IQ+Love= Škoda Auto [auto] [ok]
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
RnK - Rychnov nad Kněžnou - můj rajon [biggrin]
PAZ_672M
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 11-2014

Odesláno Úterý, 25. srpna 2015 - 18:54:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

transit01: To potom ano, vše v pořádku [happy].

Mám tu jednu těžce dokumentační fotku Mercedesu v provedení kupé pořízenou skrz mezeru v bráně (proto ta špatná kvalita). Věděl by někdo přesný typ? Myslím si, že by to mohl být Mercedes Benz 560 SEC, ale tolik se ještě v Mercedesech nevyznám, abych si mohl být jist. Předem děkuji za odpověď.

Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3311
Registrován: 1-2012

Odesláno Úterý, 25. srpna 2015 - 20:42:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

PAZ 672M
Jestli 560 SEC to nevím (těch motorických variant tam bylo víc), ale SEC ze série C126 to je určitě.
Combaynista
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 532
Registrován: 12-2013
Odesláno Středa, 26. srpna 2015 - 12:50:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pri prechádzaní kľudnou ulicou na periférií Budapešti som nechcel veriť vlastným očiam: Isuzu Coupé! Ale presné označenie typu ma nenapadlo, celý dnes som nad tým rozmýšlal, no prišiel som len na to že má taliansky názov.
Večer som sa na miesto vrátil bicyklom a bolo to: Piazza, navyše Turbo! Nepripomína Vám tá zadná časť niečo?

Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3313
Registrován: 1-2012

Odesláno Středa, 26. srpna 2015 - 13:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Combaynista
Nepripomína Vám tá zadná časť niečo?
Tak trochu Porsche 928 druhej série. V Komárne niekedy pred 15 rokmi jazdil jeden biely exemplár. Ináč Piazza nebolo jediné meno pre toto auto, predávalo sa aj po názvom Impulse, ale mám taký pocit, že to boli modely určené pre severoamerický export.
-OndraS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 78.102.116.85
Odesláno Středa, 26. srpna 2015 - 15:22:14    Odkaz na tento příspěvek  

Ono se to jestli se nepletu prodávalo dokonce i jako australský Holden. Pěkný úlovek.
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3314
Registrován: 1-2012

Odesláno Středa, 26. srpna 2015 - 16:53:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nepleteš se, prodávalo.
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1876
Registrován: 9-2012

Odesláno Středa, 26. srpna 2015 - 17:54:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dneska se mi povedlo odlovit jednu z posledních žijících Rychnovských Dáčii [jidlo] tento kousek jsem neznal ani nikdy z minulosti, takže obrovské překvapení [ok] Asi předminulé léto jsem na světlech viděl světle modrou RKA, ale co si pamatuju tak jsem tehda stihl jen dost šílené foto na dálku, a od té doby jí nikdy neviděl... Poblíž sedící pár náctiletejch koukal jak na hračky v kanále, jestli je ten kluk s foťákem co půl hodiny obchází tu plechovku v pohodě, a to se mi líbí, jsem svůj.


Pak se mi povedlo na tip kamaráda vyfotit toto sjetí, busíka neznám, ale burg je mnoholetá stálice [ok]

Ten Rychnov je kouzelenej, za těch 6 let co tu fotím auta pořád objevuji něco nového [ok] Jen ať to jde tak dál, představa o záplavě těch super moderních úsporných aut za pár let se mi vůbec nezamlouvá.

IQ+Love= Škoda Auto [auto] [ok]
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
RnK - Rychnov nad Kněžnou - můj rajon [biggrin]
gred
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 9-2011

Odesláno Středa, 26. srpna 2015 - 18:35:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Combaynista:piazza[jidlo]ty se mi hodně líběj,škoda že jich v čechách moc neni...pamatuju na prodej 2,za jednu chtěl přes 200tisíc a ta druhá byla asi za 25 s tim že potřebovala nalakovat zadní blatníky,jinak vypadala celkem k světu

nissan sunny 1.6 12v,škoda 120l m1
Combaynista
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 533
Registrován: 12-2013
Odesláno Středa, 26. srpna 2015 - 18:43:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zhodou okolností aj mnou odfotený exemplár je na predaj, ale tá cena takmer 7 ticíc eur/180 tis. kč je asi dosť prehnaná.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/isuzu/piazza/isuzu_piazza_turbo-7 741670
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1877
Registrován: 9-2012

Odesláno Středa, 26. srpna 2015 - 19:30:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Něco málo z "Ifa Srazu"





Zbytek v nákladních. Ještě tam byla na parkovišti tmavě červená stovka UOB, ale ta mi ujela [ko] ...

IQ+Love= Škoda Auto [auto] [ok]
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
RnK - Rychnov nad Kněžnou - můj rajon [biggrin]
PAZ_672M
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 11-2014

Odesláno Středa, 26. srpna 2015 - 19:37:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Opel Omega



a Mercedes Benz 240 D

Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1052
Registrován: 4-2014

Odesláno Čtvrtek, 27. srpna 2015 - 09:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

PAZ. Ta Omega je [jidlo], 2,4i jsem taky míval, akorát v sedanu. Pryč jsem ji dával před čtyřmi roky docela nerad, ale letos bych o ni stejně přišel, díky jen velice těžko řešitelnému polopřevodu.
PAZ_672M
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 11-2014

Odesláno Čtvrtek, 27. srpna 2015 - 20:59:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

VW Golf 2. generace

transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1881
Registrován: 9-2012

Odesláno Pátek, 28. srpna 2015 - 09:08:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jeden frajerskej sporťák u Tesca v RK [satan]

Tohle stálo o pár míst vedle. Ale ta už tu snad i byla.

Nějakým klukům opodál to přišlo strašně ftipné a cosi remcali, tak jsem za nima šel že jestli něco na srdíčku ať to řeknou nahlas ale rychle se klidily, škoda, chtěl jsem jím také říct proč si to fotím. Stává se mi to čím dál častěji. Až začne škola tak bude klid nejenom odemne na k.reportu, ale i od nich, protože nejvíc takových bývá právě o prázdninách když nevědí co s časem.

IQ+Love= Škoda Auto [auto] [ok]
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
RnK - Rychnov nad Kněžnou - můj rajon [biggrin]
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2857
Registrován: 11-2006

Odesláno Pátek, 28. srpna 2015 - 11:29:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jeden pěkněj Saabík v Mladé Boleslavi:

kwasi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 8-2015
Odesláno Sobota, 29. srpna 2015 - 16:57:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mé dnešní fotky aut: Stará Octavia Zlín Lazy

Avie 31 a 21 Zlín Jižní Svahy

má Škoda 120 Vizovice podjezd školy

Všechny fotky 29.8.2015
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3332
Registrován: 1-2012

Odesláno Sobota, 29. srpna 2015 - 17:00:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zcela náhodou odchycená Cortina mk1 druhé série při odpolední vycházce:

Krásné auto, ale ten zelený pruh alá Lotus Cortina mi na sedanu přišel trochu vtipný. No co, majiteli se líbil, tak si ho tam dal...
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1885
Registrován: 9-2012

Odesláno Sobota, 29. srpna 2015 - 17:04:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Taky jsem dnes odpoledne měl štěstí na veterány, tuším že hodně stará bílá Aerovka, pak oranžový MG midget, ale oba dva byly fuč dřív než jsem vytáhl foťák.

IQ+Love= Škoda Auto [auto] [ok]
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
RnK - Rychnov nad Kněžnou - můj rajon [biggrin]
Sbírám poklice, né značky. Proto se mne prosím neptejte přes email jestli neprodávám Rychnovské značky, děkuji.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8103
Registrován: 5-2002

Odesláno Sobota, 29. srpna 2015 - 21:57:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Takhle nějak vypadá AUTOturistika:


A tohohle jindřichohradeckého moskviče jsem na jaře podezíral z toho že už nejezdí, ale kdepak - stále v provozu.

www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * Facebook DPMP a.s. * moskvich.cz