K-report
 

Archiv diskuse Registrační značky - diskuse do 24. 03. 2012  

Diskuse K-report » Archiv 2012 » Automobily, lodě a letadla » Registrační značky - diskuse » Archiv diskuse Registrační značky - diskuse do 24. 03. 2012 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7848
Registrován: 10-2003

Odesláno Pátek, 16. března 2012 - 08:47:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dědek: nemám právnické vzdělání a právní svět je plný kliček. Zdá se, že jsem neuspěl tak jak jsem předpokládal a jelikož asi lze věřit tomuto:

Úřad pro ochranu osobních údajů sídlí v Praze. Postavení a působnost Úřadu jsou stanoveny v hlavě IV zákona o ochraně osobních údajů, organizace Úřadu v Hlavě V a jeho činnost v hlavě VI. Úřad je nezávislým orgánem, nepodléhá žádnému ministerstvu ani jinému státnímu orgánu. Jsou mu svěřeny kompetence ústředního správního úřadu pro oblast ochrany osobních údajů v rozsahu stanoveném zákonem o ochraně osobních údajů. Je velmi důležitý pro zajištění nezávislosti při dozoru nad zpracováním osobních údajů. Do činnosti Úřadu lze zasahovat pouze na základě zákona. Jeho činnost je hrazena ze samostatné kapitoly státního rozpočtu České republiky.


není pro mě jiné cesty než se obrátit na Kancelář veřejného ochránce práv, v jehož kompetenci je posuzování výkladu práva Úřadem pro ochranu osobních údajů.

Nebojte, já tu galerii občůrám, z toho co bylo ve druhém dopise je mnoho možností:


jsem přece grafik, ne?
ČESKÉ REGISTRAČNÍ ZNAČKY

Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1681
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 16. března 2012 - 12:02:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tady zveřejněný materiál asi není úplný. Jak už jsem psal, aby nějaká "Výzva" podobného typu získala právní relevanci, musí obsahovat konkrétní popis co je s čím v rozporu a jak s tím tedy má dotčená strana naložit aby tomu tak nebylo. Nic takového, a to ani v druhém dopise tam není - pouze obecné výklady.
Kancelář veřejného ochránce práv může posuzovat pouze případy kde nějaká státní instituce někoho konkrétně zkrátila na jeho právech. Ale to ÚOOÚ neudělala - pouze nekonkrétně zvedla varovně prst...

www.czechplates.cz
...co tě nezabije, to tě posílí...
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7849
Registrován: 10-2003

Odesláno Pátek, 16. března 2012 - 12:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Určitý posun v názoru ÚOOÚ je však patrný. Zatímco v prvním dopise tvrdí, že SPZ a RZ jsou osobními údaji, ve druhém už toto tvrzení popírá a tvrdí, že samotné RZ nejsou osobními údaji. Osobními údaji se stávají v případech, kdy je fotografie doplněna datem a místem pořízení fotografie nebo je-li z fotografie místo její pořízení poznatelné i bez popisku. Tzn., že se dostáváme na velmi tenký led. Když vyfotím auto u smrkového lesa nebo na parkovišti u diskontu Lídl, tak z toho místo pořízení poznatelné nebude (diskontů Lídl je skoro stejně jako smrkových lesů).

Budu se snažit dál tlačit úřad ke konkrétnějším odpovědím, klidně si nyní dám tu práci a pošlu jim to formou kvízu z autoškoly se zatrhávacími políčky „je osobním údajem“ „není osobním údajem“.

Hlavně si budu chtít nechat objasnit jakou formou je potřeba souhlas se zveřejněním fotografie. Jestli písemnou nebo stačí ústní a jak je ošetřen fakt, že registrační značka může být v různém čase jednou osobním údajem pana Nováka z Tišnova a podruhé pana Bartáčka z Kuřimi. To zásadní totiž víme všichni - registarční značka se nevztahuje na osobu, ale na vozidlo.

Ano, mohl bych to odbýt jednoduše jak navrhoval Rul: „Ke všem fotografiím mám souhals vlastníků s jejich zveřejněním, můžete si to ověřit.“, ale přijde mi zajímavější jít na to cestou vojáka Švejka. Dělat ze sebe blbce a z ÚOOÚ císaře pána.
ČESKÉ REGISTRAČNÍ ZNAČKY

Martin_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3067
Registrován: 12-2007

Odesláno Pátek, 16. března 2012 - 18:14:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

3260:
samotné RZ nejsou osobními údaji. Osobními údaji se stávají...
No ale o tom to celé ě :
Nestávají, protože jimi ze zákona nejsou. Bylo mi zcela jednoznačně sděleno, že osobním údajem se RZ může stát jedině změnou zákona, ničím jiným.

nemám právnické vzdělání...
I bez něj by nám mohlo stačit to, co shora píšu. Důležitá je ta "tečka". Tam by celá kauza měla právně (a správně) končit.
To, co je nám oním "úřadem" vytýkáno, je postaveno na vyspekulovaném souběhu okolností a indicií, který by eventuelně mohl následovat za onou právní tečkou. Něco ve stylu "coby-kdyby".

Zatímco v prvním dopise tvrdí, že SPZ a RZ jsou osobními údaji, ve druhém už toto tvrzení popírá a tvrdí, že samotné RZ nejsou osobními údaji.
No právě....ostatně úplně první, co mě napadlo, bylo to, jestli jsme si, Škopku, betelně jisti tím, s kým si ve skutečnosti dopisujeme.
Ale to jen tak na okraj...
Bratři_grimmové
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 3-2010

Odesláno Pátek, 16. března 2012 - 18:45:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

další kousky z Orlové: foceno 13.3.2012

jde vidět, že se to bere pěkně jak si kdo řekne, ty dvě 19tky, to je ZNP jak dělaná.
A borec co lezl z té 1978, tak mu mohlo být tak 34, takže v Orlové zřejmě není problém si říct a vzápětí to i dostat

Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6474
Registrován: 7-2006

Odesláno Sobota, 17. března 2012 - 00:04:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Něco málo z večerních Hranic:
3M6 6117 - typ 116 (Honda Ridgeline, bílá) A máš to Frl.
4M7 0932 - typ 101 (Nissan Note, zlatá)
4M7 1031 - typ 101 (Škoda Fabia I., černá)

Co se týká té Hondy, tak v Tomcatově tabulce figuruje 3M6 6117 jako zábřežský reláč typu 116, ale co když hoši se tyhle 116 vydávají v Hranicích, protože ta Honda je v Hranicích 100% doma.
Regiomap Moravskoslezského kraje - update k 29.2.2012
Relativní rekordy Moravskoslezského kraje - update k 29.2.2012
Regiomap Zlínského kraje - update k 29.2.2012
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5261
Registrován: 9-2006

Odesláno Sobota, 17. března 2012 - 00:09:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rul:
Díky za eMka i tu Hondu, alespoň se mi bude dobře spát, když víme, co je zač.. Ostatně, tobě se také bude dobře spát, protože ta Honda byla kdysi doma v Zábřehu a do Hranic se zřemě jen přestěhovala
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6476
Registrován: 7-2006

Odesláno Sobota, 17. března 2012 - 00:13:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Frl (5261):

To jsou teda věci, jakožto analytik bych už přepisoval tabulku, protože tam by ty 116ky mezi Zábřeh a Jeseník hezky abecedně zapadaly.
Regiomap Moravskoslezského kraje - update k 29.2.2012
Relativní rekordy Moravskoslezského kraje - update k 29.2.2012
Regiomap Zlínského kraje - update k 29.2.2012
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1682
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 17. března 2012 - 13:07:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

..To, co je nám oním "úřadem" vytýkáno, je postaveno na vyspekulovaném souběhu okolností a indicií, který by eventuelně mohl následovat za onou právní tečkou. Něco ve stylu "coby-kdyby".
Čas nazrál a tak to sem dám. Nikomu neuniklo, že drahná léta je veřejnost futrována sliby o "komfortu" značky na přání a značky pro nosič. Ó jaký pokrok...Ani ťuk o zavedení 3. značky za sklo nebo zrušení sezónního depozita. Teď se chvíli tvrdí, že značky budou stále na vozidlo a ne na "IČ", pak zase ne, pak něco mezi...hezky se v tom mlží. Nikdo nenajde odvahu dál rozebírat článek redaktora Mihálika (viz příspěvek Martin_h) který jde na jádro, ale široce komentují bulvární plácání s nástupcem Tomana/Pokorného které je o ničem. A dneska se dá přidat debilézní buzerace 3260, provozovatele stejnojmenné domény, se zcela specifickým a přitom neškodným obsahem. Jak pro koho...KOMU zrovna TOHLE najednou vadí? Všimli jste si, že proti změnám ležícím na vládě tvrdě vystoupily pojišťovny, polotvrdě policie, měkkce hasiči, záchranáři?
Spekuluju, že tu opět probíhá oblbovací kampaň na jejíž konci má být: RZ na osobu jako logická platforma zavedení povinného pojištění na osobu a ne na vozidlo. Na první pohled to vypadá logicky, ale v evropském kontextu ne - realizace v českém prostředí by představovala obrovské investice vyhozené z okna. Autoři tohoto plánu jsou známi a rozhodně je nevedou ušlechtilé cíle veřejného blaha. Pojišťovny také nejsou lidumilové, mají v popisu práce vydělávat peníze, ale české filiálky těch zahraničních rozhodně nevedou blbci. Velmi dobře vědí, že slibovaný vyšší výnos je zcela iluzorní v zemi, kde klasický evropský model nefunguje jak má a neplatičů je neúnosně moc. A proto jsou (zatím) rozhodně proti, což snad bude rozhodující pro to, aby zmíněné návrhy spadly se stolu. Ale znáte to, odmítnout takovou šanci na spuštění případného perpetum mobile na peníze, je proti přirozené lidské chamtivosti...Všechno souvisí se vším - doporučuju nagooglovat FAQ některých amerických přihlašoven vozidel...

www.czechplates.cz
...co tě nezabije, to tě posílí...
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4765
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 17. března 2012 - 23:38:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Minor: Teď se chvíli tvrdí, že značky budou stále na vozidlo a ne na "IČ"

To (asi jediné) se snad tvrdilo vždy, ne? Nic takového jako značka na majitele se reálně nikdy neplánovalo...

Nikdo nenajde odvahu dál rozebírat článek redaktora Mihálika (viz příspěvek Martin_h) který jde na jádro, ale široce komentují bulvární plácání s nástupcem Tomana/Pokorného které je o ničem.

Nebojte, pane kolego, odvahy máme dost a brzy přinese své výsledky.
RegioMap Plzeňského kraje
SPZ - Sdružení přátel značek
Západočeská univerzita v Plzni
Martin_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3069
Registrován: 12-2007

Odesláno Neděle, 18. března 2012 - 07:30:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin L.:
...odvahy máme dost a brzy přinese své výsledky.

...A tato informace se opravdu v nějakém médiu objevila, nebo je to jen zdejší hypotéza?
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4767
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 18. března 2012 - 14:05:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin_h: A tato informace se opravdu v nějakém médiu objevila, nebo je to jen zdejší hypotéza?

Dočkej času...
RegioMap Plzeňského kraje
SPZ - Sdružení přátel značek
Západočeská univerzita v Plzni
Martin_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3070
Registrován: 12-2007

Odesláno Neděle, 18. března 2012 - 20:09:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin L:
Dočkej času...
Proč? Já na nic nečekám...zcela jistě víš, že ona tázací věta je tvá vlastní.
Chceš-li, hledej souvislosti, nechceš-li, je mi to jedno


Z jiného (nebo stejného?) soudku:
Dnes jsem se na vlastní uši pokochal "znalostmi" dopravního(!) policisty, který do vysílačky hlásil kolegovi u počítače, aby mu prověřil registrační značku osobního vozu adam-hynek-nula (xx-xx).
A společně se jakou dobu divili, že jim z registru buď neleze nic, nebo když to ještě víc pomotaj, tak motorka.
Ach jo...
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4768
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 18. března 2012 - 20:47:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin_h: Proč? Já na nic nečekám...

Opravdu nečekáš na nějakou informaci z relevantního zdroje namísto leckdy zmatených a protichůdných údajů z médií? Já myslím, že by každý značkový fanda už jen čistě ze zvědavosti mohl...

zcela jistě víš, že ona tázací věta je tvá vlastní. Chceš-li, hledej souvislosti, nechceš-li, je mi to jedno

Větu znám, ale asi bys ji znovu nepoužil, kdyby zrovna nevyjadřovala nějaký tvůj aktuální postoj.
Tak tedy: V médiích se to sice (ještě) neobjevilo, ale nějaké skutečné kroky činíme, tudíž nejde o zdejší hypotézu.
RegioMap Plzeňského kraje
SPZ - Sdružení přátel značek
Západočeská univerzita v Plzni
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9674
Registrován: 8-2002

Odesláno Neděle, 18. března 2012 - 23:07:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

něco do Hiconí lisovací statistiky:

7S 5454, 118, výroba 07/01/09
byla nahrazena
4P 3042, 118, výroba 12/04/11, vydána v ORP Plzeň.

stroj je nějaká kroska, asi Yamaha, původní cedulka byla "ztracena", takže stále žije :-)
motorky nejsou moje parketa, takže si to dobře zapište, já to pouštím z hlavy, z bloku i kompu:-)
dědkovo Á.Á.čko, prehistorická verse :-)) stav k 27.10.2007
tabulka P-rekordů, průběžně aktualizovaná
Bmc5365
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681
Registrován: 4-2010

Odesláno Neděle, 18. března 2012 - 23:47:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nějaké ZNP zapomenuté v mém mobilu:

1B0 4000, Seat Toledo, ORP Brno, typ 101, Brno, ul. Štefáčkova
4B4 1111, VW Passat B5, ORP Brno, typ 101, Brno, ul.Kounicova
4B6 6666, Mercedes ML 420, ORP Břeclav, typ 101, Brno, Bavorská pivnice
5B7 5655, Peugeot 206, ORP Brno, typ 101, Kuřim




Jen tak ilustračně:

1B4 3264, Land Rover Martin, ORP Hodonín, typ 103, Brno HM Globus
2B2 4232, Nissan Patrol GR, ORP Brno, typ 106, Brno HM Globus - rámeček je evidentně na 103-ku
6B4 3260, Iveco Daily, ORP Brno, typ 101, Brno, ul. Úzká - pro pana Škopka
2AH 6972, Land Rover Defeder,ORP Praha, typ 103, Brno, ul.Jana Obrovského - zajímavej rámeček na 103-ku



V mé jihomoravské sbírce mi chybějí série značek: 2B0 2B2 6B3 7B4 7B6 7B8 8B0 8B1 8B2 8B3 8B4 8B5
V mé jihomoravské sbírce mi chybějí série značek: BMB BMD BME BMM BMO BMP BMR BMS BMV BZ BZC BZK
(¯`·.¸¸. > DCCCI <.¸¸.·`¯ )
Martin_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3071
Registrován: 12-2007

Odesláno Pondělí, 19. března 2012 - 00:32:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin L.:
Opravdu nečekáš na nějakou informaci z relevantního zdroje...
Opravdu nečekám. Skutečný relevantní zdroj se totiž vyznačuje tím, že do poslední chvíle mlčí...no a pak už jich přece bude plná Brněnská .
...každý značkový fanda už jen čistě ze zvědavosti mohl...
Asi holt nejsem každý značkový franta. Moje fandovství bylo v sedmdesátých letech minulého století založeno naopak na kouzlu nepoznaného a následném objevitelství, které si člověk pokud možno sám a sportovními metodami tvrdě odmakal (zejména Louňák ví ), aby si ho zasloužil a aby si ho o to víc mohl vážit. No, a takhle mě to (nejvíc) baví dodnes. I když přibylo fůra odnoží, tohle je kořen všeho.
Takže by se zcela jednoduše dalo říci, že mým relevantním zdrojem informací jsou oči, spatřující značku a hnacím motorem mého hobby je informační nóvum, které se z té značky vyčte.
Značkoví politici nechť se donekonečna přou o jejich podobu, já si vždy rád počkám se svým oblíbeným vercajkem v kapse a rád se zas a znovu nechám překvapit tím, co uvidím.
Vždy je o čem...

PS: Přiznám se, že už mám v hrubých obrysech připraven projekt na možný způsob evidence CZ z.n.p. - tak nějak, aby mě to zase svým způsobem bavilo

...a jinak, Majtine - samá voda
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3543
Registrován: 5-2002

Odesláno Pondělí, 19. března 2012 - 10:39:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dnes jsem se na vlastní uši pokochal "znalostmi" dopravního(!) policisty, který do vysílačky hlásil kolegovi u počítače, aby mu prověřil registrační značku osobního vozu adam-hynek-nula (xx-xx).


Holt jim zřejmě na školení důkladně vštípili, že kvůli 1M0 se nemá volat do Mostu ani kvůli 4S0 do Sokolova, ale je to "přece" jedna-em-nula a jedině tak se to musí zadávat do registru. No a potom mu to zase někdo takhle komplikuje...

(aneb jaké výhody mají státy s relativně pevným rozmístěním písmen X čísel...)
Joel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 970
Registrován: 4-2011
Odesláno Pondělí, 19. března 2012 - 12:46:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V tom policejním vyhledávači odcizených vozidel je psáno, že O se vždy mění na 0. Myslím, že to zas tak nebyla ani jeho chyba, prostě žádné O se nekoná
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1684
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 19. března 2012 - 12:58:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin_L
To (asi jediné) se snad tvrdilo vždy, ne? Nic takového jako značka na majitele se reálně nikdy neplánovalo...
...Nebojte, pane kolego, odvahy máme dost a brzy přinese své výsledky.


PROBOHA
www.czechplates.cz
...co tě nezabije, to tě posílí...
Martin_veselý
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 10-2008
Odesláno Pondělí, 19. března 2012 - 13:27:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pánové, máte prosím někdo zmapovány kódy jednotlivých států na českých diplomatických značkách?
Joel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 972
Registrován: 4-2011
Odesláno Pondělí, 19. března 2012 - 14:07:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ve starém systému ano, v současném žádné neexistují.
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 64711
Registrován: 4-2003

Odesláno Pondělí, 19. března 2012 - 16:39:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jedna „zdařilá”:

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bratři_grimmové
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 3-2010

Odesláno Pondělí, 19. března 2012 - 19:11:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Něco z dneška:
(v obou případech čtyřčísel kazí dojem pěkné kombinace zrezlé šrouby

Karviná:


Orlová:
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5272
Registrován: 9-2006

Odesláno Pondělí, 19. března 2012 - 19:27:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

BMC-53-65:
2AH 6972, Land Rover Defeder,ORP Praha, typ 103, Brno, ul.Jana Obrovského - zajímavej rámeček na 103-ku

Tady bych chtěl vidět překvapený výraz majitele (resp. toho, kdo dostal značku k umístění na auto) po svém příchodu a zjištění že, kýžený dvouřádek je poněkud větší, než očekával Inu, třeba se při řezání okrajů rámečku dalšímu člověku vrylo do paměti, že RZ mají více než jednu verzi dvouřádků..
Zeke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 1-2011

Odesláno Pondělí, 19. března 2012 - 20:21:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

nález z lesu na chatě
Bmc5365
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 684
Registrován: 4-2010

Odesláno Pondělí, 19. března 2012 - 20:55:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Freelander (5272): ne Martine, v tomto případě jde fakt o nový speciální držák na 103-ky .
Tvá připomínka ale obráceně se chtěla jistě dotknout RZ toho Nissanu Patrol GR 2B2 4232



A když značky na autobus Karosa, tak jedině 101-ky :
5B9 7676, typ 101, ORP Brno, parkoviště u zastávky mariánské náměstí
7B4 3807, typ 101, ORP Brno, parkoviště u zastávky mariánské náměstí


V mé jihomoravské sbírce mi chybějí série značek: 2B0 2B2 6B3 7B4 7B6 7B8 8B0 8B1 8B2 8B3 8B4 8B5
V mé jihomoravské sbírce mi chybějí série značek: BMB BMD BME BMM BMO BMP BMR BMS BMV BZ BZC BZK
(¯`·.¸¸. > DCCCI <.¸¸.·`¯ )
Joel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 973
Registrován: 4-2011
Odesláno Úterý, 20. března 2012 - 10:29:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zeke58:
Teda rozstříhanou hliníkovou O53ku už dlouho nikdo nenašel.
Bmc5365
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 685
Registrován: 4-2010

Odesláno Úterý, 20. března 2012 - 15:34:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chlapi, potřeboval bych prosím zjistit ORP a typ této RZ 5S4 1712.

Díky BMC-53-65

(Příspěvek byl editován uživatelem Bmc5365.)
V mé jihomoravské sbírce mi chybějí série značek: 2B0 2B2 6B3 7B4 7B6 7B8 8B0 8B1 8B2 8B3 8B4 8B5
V mé jihomoravské sbírce mi chybějí série značek: BMB BMD BME BMM BMO BMP BMR BMS BMV BZ BZC BZK
(¯`·.¸¸. > DCCCI <.¸¸.·`¯ )
Dan_g
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 20. března 2012 - 15:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bmc5365: Když jsem zadal do Googleu klíčové slovo "regionální analýza středočeský k-report", hned třetí odkaz vede na .doc soubor s regionální analýzou S-kraje. Nevím, kdo ho vytvořil (nejsem zrovna štamgastem zdejší diskuze), takže se autorovi předem omlouvám, že jej zde propaguji já. A podle tohoto souboru by 5S4 1712 měla být 101-čka z Černošic.
Zender
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 4-2010

Odesláno Úterý, 20. března 2012 - 15:59:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bmc5365: 101 Černošice

Zeke: Nejspíš ji někdo měl jako čp. na nějaké chatce nebo baráku, u nás na vesnici vím o jedné chatě která má čp. složený z kousků O86 až bude možnost tak vyfotím

Lovecvraků: Nález 2SA můj třetí nález
Hej to je luxusní značka, velká gratulace, moc pěkná
ICQ: 431183687
Jannys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 906
Registrován: 11-2009

Odesláno Úterý, 20. března 2012 - 19:19:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bez komentáře: 1S7 = typ 102 ORP Vlašim a ještě to má EU znak ! No to je paskvil všech paskvilů

1S7 1999 PŘÍPOJNÁ VOZIDLA, ČESKÁ PODNIKATELSKÁ POJIŠŤOVNA, A.S., VIENNA INSURANCE GROUP, 15.12.2003 - neuvedeno

Zeke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 1-2011

Odesláno Úterý, 20. března 2012 - 20:37:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

dvě exportky v Praze, jedna s nálepkama STK nekdy do roku 2013
363eso
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3226
Registrován: 2-2009

Odesláno Úterý, 20. března 2012 - 20:41:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kurník, to už jsou i kmotrovské exportky?...
ICQ - 473947128
http://www.flickr.com/photos/okdbrejle/
http://www.spz.estranky.cz/
Nestle
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 675
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 20. března 2012 - 22:04:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

1S7 1999

Nemůže to být 1SZ 1999? ČKP sice hlásí vozidlo "FORD" (tohleto je vozidlo "SKODA"), ale přijde mi, že za diagonální nožička na sedmičce je nedotažená - a že se jedná spíše o "Z", kde je spodní čára...zabělena.
Jannys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 907
Registrován: 11-2009

Odesláno Středa, 21. března 2012 - 16:39:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nestle:

poslal mi to kámoš, tak jsem mu zavolal o podrobnosti: trochu zavzpomínal, bylo to už dávno. Vzadu to samé, říkal, že mu to připadalo na té škodovce jako nalepené, což se dneska prý dá běžně sehnat, že si přelepí někdo něco jiného na Rzetu. Nepasuje ani typ auta, ani RZeta dle sídla firmy, viz níže. 1SZ by zase byly Černošice a jsme tam, kde jsme byli. Tak si do můžeme akorát zanadávat.

Registrace - aktivní subjekt
soud: Městský soud v Praze
spisová značka: B 4036
IČ: 25053370
obchodní firma: PRAGOMEDIKA PLUS, a.s.
právní forma: Akciová společnost
sídlo: Černokostelecká 447, 25101 Říčany
stav subjektu: aktivní subjekt
datum zápisu: 27.5.1996
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3555
Registrován: 5-2002

Odesláno Středa, 21. března 2012 - 17:18:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Když je na té fotce té Pragomediky očividně RZ upravovaná v počítači, tak je tam toho holt asi pozměněného víc než jen to Z / 7. Nebo jsem jediný, komu tam připadá divné i to S, ta jednička versus ty devítky a taky to, že ta poslední devítka je dost jiná než ta hned vedle...?
Pavluscha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2375
Registrován: 11-2007

Odesláno Středa, 21. března 2012 - 17:56:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jef :
Taky bych řekl, že je to upravované navíc ta RZ vypadá jako promáčkla.
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5276
Registrován: 9-2006

Odesláno Středa, 21. března 2012 - 20:58:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jednička versus ty devítky a taky to, že ta poslední devítka je dost jiná než ta hned vedle...?

Ty devítky si tam vesele poskakují, takže si jen někdo pohrál s 1SZ..
Voy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 691
Registrován: 3-2010
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2012 - 12:37:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Oblíbená manipulace B 88-88 tentokráte na zeleném vozu zřejmě americké výroby.
šmolko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2007
Registrován: 10-2008

Odesláno Čtvrtek, 22. března 2012 - 13:00:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Voy: Scion, teda preoblecena Toyota pre ludi ktori chcu byt cool
Podrobná orientačná mapa Bratislavského kraja
EČV - maximá
RZ - maximá
Bratři_grimmové
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 3-2010

Odesláno Čtvrtek, 22. března 2012 - 16:33:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

tento týden už po druhé 4x9



Tuto rzetu bych čekal spíše na značce Porsche, ale líbí se mi hlavně připevnění a taková ta jednoduchost a čistota, ketrá z toho kouká.
Takže

3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7854
Registrován: 10-2003

Odesláno Čtvrtek, 22. března 2012 - 18:52:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bratři grimmové: souhlasím, na bílém nárazníku vypadá bez podložky famózně... znám takto jednu Fabii RS.
ČESKÉ REGISTRAČNÍ ZNAČKY

Zender
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 4-2010

Odesláno Čtvrtek, 22. března 2012 - 21:27:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Plechy z Jižní spojky

Tento týden jsem měl štěstí, podařilo se mi zachránit další tři kousky
Bulharsko - tahle značka je fakt masakr, pěkně jí ty kamiony slisovaly, škoda mohla to být pěkná značka do sbírky



Také jsem si pohrál stou Polskou zmuchlaninou, ten tvrdej Polskej hliník dal pěkně zabrat



3H1 jsem zahlédl jen letmo mezi auty (jel sem zrovna až v levém pruhu) na sjezdu jsem hned sjel a došel si pro ní, cestou jsem ještě narazil na 4U8




A nakonec jedny hezké vrata z Jižních čech (foto z netu)

ICQ: 431183687
McBain
Administrátor

Číslo příspěvku: 20153
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 22. března 2012 - 21:29:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dnes jsem na moravsko-slovenském pomezí (v Bylnici) slyšel v rámci debaty o úplně něčem jiném zajímavý názor: "slovenské značky jsou hrozné, tam mají okres v každé dolině a jak se pak má člověk vyznat, odkud kdo je. U nás se na první pohled pozná aspoň něco".

Výstižněji bych to nenapsal .
Výpravní budova 16/H
Šedesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Nejlepší TV reklama všech dob
McBain
Administrátor

Číslo příspěvku: 20154
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 22. března 2012 - 21:32:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zendere, nešlo by něco udělat s tím pravopisem?

stou Polskou zmuchlaninou, ten tvrdej Polskej hliník

jedny hezké vrata z Jižních čech



Výpravní budova 16/H
Šedesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Nejlepší TV reklama všech dob
363eso
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3230
Registrován: 2-2009

Odesláno Čtvrtek, 22. března 2012 - 21:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zender: Moc pěkné nálezy... Té Varny je škoda, ale i tak pěkný nález. Pro ilustraci moje Loveč, a pak si můžu říkat, že byla v "hrozným stavu", to oproti tvojí je nula.

ICQ - 473947128
http://www.flickr.com/photos/okdbrejle/
http://www.spz.estranky.cz/
Joel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 4-2011
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2012 - 22:02:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Na Nově běží právě první díl nějaký Heleny a její starej má v garáži pár vystavených amerik, německou exportku N-713L a v okýnku, kam kamera moc nešvenkuje, něco zřejmě žlutýho českýho.
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5280
Registrován: 9-2006

Odesláno Čtvrtek, 22. března 2012 - 23:52:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zender:
Polská WND je Województwo Mazowieckie, powiat nowodworski (Nowy Dwór Mazowiecki)
gred
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 9-2011

Odesláno Pátek, 23. března 2012 - 07:54:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zender:dobrý
vlastním škodu favorit 136 LS :-)
Isoptin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 23. března 2012 - 08:27:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zender - Písni mi prosím na mail- isoptin@seznam.cz
Me se Tvuj nejak nezobrazuje. Diky moc.
Bmc5365
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 686
Registrován: 4-2010

Odesláno Pátek, 23. března 2012 - 09:52:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Isoptin: Á Jirkovi se něco zalíbilo na vratech :D

Zender: pokud bys chtěl, můžu Ti nějakou hezčí polskou věnovat, ať máš taky nějakou hezčí značku
V mé jihomoravské sbírce mi chybějí série značek: 2B0 2B2 6B3 7B4 7B6 7B8 8B0 8B1 8B2 8B3 8B4 8B5
V mé jihomoravské sbírce mi chybějí série značek: BMB BMD BME BMM BMO BMP BMR BMS BMV BZ BZC BZK
(¯`·.¸¸. > DCCCI <.¸¸.·`¯ )
Isoptin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 23. března 2012 - 11:37:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ale tak zalibilo... to asi ne... Mozna jen blbe vidim,ale podivej se pozorne....)))
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1552
Registrován: 9-2006

Odesláno Pátek, 23. března 2012 - 13:16:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

9S1:2121 | Hicon 24/06/08
text
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz

Poznávací značky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku zde
Martin_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3083
Registrován: 12-2007

Odesláno Pátek, 23. března 2012 - 14:09:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

|9S1:2014 | Eyecon 10/12/08
SPZ-RZ
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2993
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 23. března 2012 - 14:13:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  


Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Standač
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 7-2007
Odesláno Pátek, 23. března 2012 - 19:22:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

zender

včera na okruhu v napojovacím pruhu za druhým Agipem před obdočkou na Běchovice ležela přeložená s proužkem
Zender
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 4-2010

Odesláno Pátek, 23. března 2012 - 20:34:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Freelander: Děkuji za info
Bmc5365, Isoptin: Poslal jsem vám email
Standač: Dík za dobrej tip jak strávit dnešní večer
ICQ: 431183687
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9223
Registrován: 10-2004

Odesláno Pátek, 23. března 2012 - 20:48:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pro sběratele z Karvinska: na I/67 směrem na Těšín dneska ležel na krajnici nějaký ztracený dvouřádek, pravděpodobně motorkový typ 118. Přibližná poloha: tady
Joel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1000
Registrován: 4-2011
Odesláno Sobota, 24. března 2012 - 00:02:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Borovnička (TU)