K-report
 

Archiv diskuse RegioJet do 11. 01. 2012  

Diskuse K-report » Archiv 2012 » Železnice » RegioJet » Archiv diskuse RegioJet do 11. 01. 2012 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2187
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 08:01:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ještě jedna poznámka k těm vagónům: Předpokládám, že do takových zakázek se žádný výrobce, Stadler ani Astra, nepustí bez toho, aby měli velmi věrohodnou záruku, že ty vozy někdo odebere a hlavně zaplatí. Vzhledem k tomu si troufám předpovědět, že jednání s oběma u Jančury nikdy nedospěly do fáze podpisu jakékoli třeba jen smlouvy o smlouvě budoucí, resp. tak daleko, aby ty firmy nakoupily plech a traverzy, protože pokud by tomu tak bylo, pak penále za odstoupení od smlouvy by byla obrovská rána i pro firmu vydělající 100 milionů. Z toho si troufám usoudit, že to celé byla od prvního okamžiku jedna obrovská lež, resp. že v té lži pokračoval vědomě od chvíle, kdy mu Paroubek umožnil postavit se nohama na zem a rozjet dopravu pomocí ojetin. Tím nevylučuju, že ve své megalomanii tomu zpočátku věřil sám...
Už se začínám psychicky připravovat na tu mediální hysterii, až to jedna z 25 osobností roku bude na dráze balit...Snad jedině toho Havla už z toho nebude moci obvinit...jinak počítám, že to snad odnesou i šotouši...
Pro ty soudnější - netančím tady na hrobě budoucí mrtvoly s radostí, že skončí konkurence na dráze, ale s radostí, že Jančurovi někdo konečně ty jeho blitky a megalži nacpe do chřtánu...
Ohl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2071
Registrován: 12-2009
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 08:09:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

velmi závažná závada, protože jízda takového vozu velmi silně ničí kolejový svršek, Bohužel, u nás se tomu moc pozornosti nevěnuje, to je ale vinou SŽDC.
Jo a proto SŽDC dává do kolejí čidla na klepání a horkoběžnost. z peněz daňových poplatníků, to by se mělo zakázat.
Velmi závažná závada je to až od určité úrovně.
Ten žlutý klepáč bych odhadl někde k zatím blížení se té úrovni.

komousovi nevysvetlite
Klasika-kdo nemyslí modrokomsomolsky, je komunista. Demokratický jiný názor je fuj.

Ktere vagony jsou podle zdejsiho sotoustva lepsi
Asi podle gusta každého šotouše. Někomu stačí žlutá barva skříně a tím paádem považuje stejný typ vozu za lepší než ten v jiné barvě.
Nejlepší vozy asi má RŽD, které jezdí do Nice.
Srovmatelné vozy jsou všechny všech dopravců jezdící na mezinárodních EC. Mi se např. nejvíc líbí poslední polské nové nebo reko. Displeje informující nejen o zastávkách,ale i rychlosti,teplotě venku + další info o jídelňáku atd. Zásuvky za opěrkami rukou, tudíž nejen ten u okna má pohodlí, že mu nejdou prodlužky přes nohy.

čtyři vozy, z toho jeden úplně prázdný
Buď nestíhají ani odpojit vadný vůz, nebo zrovna v tomto se šetří za osvětlení:-) Včera jel ze Žiliny zas.
jiri.jakes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 10-2011
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 08:15:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak ještě jednou, bo tu se selektivně přeskakují některé komentáře:

Jasná otázka: Budou vagony z Astry, nebo ne?

Jasná odpověď: budou, ale vinou zpoždění se neobjeví na ostravské trase v takovém rozsahu, jak se původně plánovalo. Místo toho Havířov a Žilinu zajistíme primárně dalšími rakouskými vozy (Ampz, ASmz) a Astry následně využijeme jako základ vozového parku pro další komerční linku od roku 2013.

...

Plánujeme [v modernizovaných vozech] plošinu pro vozíčkáře + příslušné kupé, dětský oddíl, prostor pro kola a taky nějaký business oddíl/kancelář.

...

ABmz spíš zůstanou jako posily. Jinak o Astry nikdo nepřijde - i na Ostravu se časem určitě dostanou, ale vlivem okolností budou patrně tvořit základ brněnské linky.

...

Kromě toho jsme si stanovili deadline na Praha - Brno: 12/2013, buď namísto ČD nebo proti ČD.


http://www.facebook.com/regiojet/posts/300060263379897

Pokud je pro někoho iDnes důvěryhodnější (já vím, jsou to zprávy, kterým můžete věřit), to je jeho věc :-)
Sim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1314
Registrován: 11-2009

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 08:39:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čsad_zastávka > ZSSK vozy ... v zadnem pripade netvrdim, ze jejich rady A/Bm(p)eer jsou spatne ... ale je to cele jen a pouze o tom, ze soupravy s temito vozy byly jedine snesitelne ve smeru na Ostravu/Vsetin (vyjimku tvoril emzetovy par 110/111), ktere pred cca dvema lety jezdily. A take byly jedine, ktere nebyly ve velke mire nahrazovany kozenkou (zde par 110/111 vyjimka nebyla.
Navic v tech slovenskych vozech byly zasuvky ve dvojce uz davno pred tim (minimalne Bmeer), nez si modre vedeno pripustilo, ze preci jen pro cestujiciho s notesem muzou neco malo udelat a nainstaluji je aspon do potemkina.

Takze, ano, ZSSK vozy patrily k tomu nejlepsimu, co slo na severni vetvi potkat. Take patrily k tomu, co tam slo potkat nejspolehliveji. Vedle emzet (bez ohledu na barvu) jsou to ale vozy preci jen o kategorii nize - at uz rychlosti (neplati vzdy a u nas neni vyuzito), tlakotesnosti (neplati vzdy) nebo zvukovou izolaci (take neplati vzdy bez vyhrad).

Petr_vlček > Bmee byly nejlepsi vagony, ktere jsem mel (spolu s Bee272) sanci obcas na mem spoji potkat - ovsem technicky stav odpovidal spis Beckum, takze s emzetami nesrovnatelne. Amee - krome toho, ze jaksi uz davno nejsou na nasich kolejich - mely jeden zasadni prohresek proti prvni tride - roztec sedadel. Takze opet nesrovnatelne. Nehlede na to, ze ani jeden z techto vozu nebyl a neni doposud vybaven klimou.

Slim: A jaké že to noviny v neděli rozdává Jančura? posledne jsem si vybral treba casopis Turista

Můžeme třeba slyšet nějaký Vás objektnivní nezaujatý názor na jeho PR ohledně těch vozů z Aradu? Bez komparace s modrými, prosím, jen názor na kydy versus nyní odhalená realita? Nemuzete, protoze sam nevim, co si o tom mam myslet. Nehlede na to, ze vim, jaky je rozdil mezi vranou.
A ja misto toho, abych srovnaval, ze ma obe nohy stejne dlouhy, hlavne tu levou, radsi srovnavam to, co muzu vyuzit - to je totiz ten rozdil mezi nami.

Me je uplne u dvou pulek, co si kde kdo prohlasuje v novinach nebo v televizi, pokud vysledkem je pro me zlepseni nad uroven, kterou mam v tu chvili dostupnou. Proto radim nasazeni exrakouskych emzet na 170 a dodani zlutych Aradu do naprosto stejne skupiny.

A mimochodem, jaka je ta nyni odhalena realita? Pro me realitou je, ze jezdi pet paru trivozovych vlaku podle jizdniho radu s nejakou pravdepodobnosti, pricemz minimalne jeden vuz je neobuty a minimalne jeden obuty. Zaroven je pro mne realitou, ze ve dvojce modreho nadvlaku jsou instalovany zasuvky, takze pro me pada duvod priplacet si za jednicku. A dale je moznost v sobotu, v poledne a za uplnku se svezt timto vlakem z Plzne do Prahy s prakticky stejnou dobou jizdy, jako ma chebska kozenka - cimz mimo jine cestujici z Plzne do Prahy ziskali opet po letech moznost (zde konkretne nutnost) rezervace mista v DCNV. Sice jednou tydne, ale dostal. To je pro me realita.

Nechtejte po me, abych se ucastnil vasi boure ve sklenici vody - nejsem politik, abych se zivil tim, co si dokazu vycucat z prstu pri tiskove konferenci. Jsem technik, takze moji praci je funkcni sluzba ci produkt. A stejnym zpusobem k tomu pristupuju i v ostatnich cinnostech, vcetne "konzumace" sluzeb a produktu.

Takze se tu klidne dal s Krivim, diakritickym onanistou, Dj_la_défensem a dalsimi placejte po ramenou, jak jsou modri dobri, kdyz se drzi s nabidkou sluzeb v zavesu a presto jeste neztratili vsechny ovcany. Klidne se smejte ruzove kosili, zlutemu vlaku a nebo vychvalujte do nebe Klausovo kravatu - jak maly decka ve skolce nebo naopak geronti v ustavu, kterym staci sebemensi zaminka k tomu, aby zaradili nekoho do skatulky smejdu nebo spasitelu, protoze to kvuli cernobilemu videni sveta potrebuji a neumi to jinak.

Jenze svet je mnohem barevnejsi
ChacharCity 142 Odra - Vrak vyssi kvality
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2188
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 08:40:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jiri.Jakeš: kromě toho, že pro mne je jakákoli informace důvěryhodnější než informace vyblitá Jančurou, vidím to tak, že Idnes si to z prstu nevycucalo, citujou ho tam. A protože na FB RJ evidentně lezou akorát fandové, kterým je jednoduché nabulíkovat cokoliv a oni tomu radostně věří, neberu to jako směroplatný.

Zcela nové vagony, o kterých firma ještě loni mluvila, jsou ale na této trase u RegioJetu zřejmě definitivně už jen na papíře. Jančura dnes potvrdil, že na trasu bude stačit zhruba dvacítka dalších použitých vagonů po rakouských drahách, které ještě neprošly modernizací. "Proběhne jejich kompletní modernizace, budou jako nové," tvrdí Jančura....Celkem bude mít firma v provozu kolem čtyřiceti vagonů. "To by nám mělo pro trať do Ostravy stačit," dodal Jančura.

Všimněte si, že při jeho talentu pro lež nelež se tam nepraví, že Astry nebudou, pouze se nehovoří o tom, že by kdy měly být. Ale zrovna tam tam nepadá ani slovo o tom, že by RJ kdy skutečně začal jezdit to Brno. 40 vozů na 9 párů spojů je asi OK, ale taky ani slovo o jakémkoli počtu vagónů na to Brno, jak to jde dohromady?
Prostě lži, lži, lži, do kterých se zaplétá hlouběji, ze kterých jedna popírá druhou a které už mu fakt žerou jen žlutí...A přijde doba, kdy se i nešoutouší cestující začnou po těch nových vozech a spojích a Brně ptát...
jregent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 10-2011
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 08:43:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

čelakovičan: Já teda nevim, ale když někdy v 90-tých letech začal jezdit EC Antonín Dvořák Vídeň-HB-Praha, tak sem tam nasranýho průvodčího nikdy neviděl

Někdy v roce 2002 jsem zažil, jak průvodčí slušně, leč asertivně vysvětluje nějakým Japoncům, že musí připlatit za vlak vyšší kvality. Legrační bylo, že:
- vlak byl rakouský
- jel Vídeň - Berlín
- Japonci měli celoevropskou síťovou jízdenku

Průvodčí je prudil mezi Brnem a Prahou. Oni jeli z Vídně do Berlína a při průletu Českem po nich nějaký panáček v modrém chtěl příplatek a to dost důrazně.
Myslím, že odolali
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8737
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 08:45:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim: netančím tady na hrobě budoucí mrtvoly s radostí, že skončí konkurence na dráze, ale s radostí, že Jančurovi někdo konečně ty jeho blitky - a nemá být kromě RJ do roka a do dne na dráze ještě další žlutý dopravce? Je asi málo pravdědobné, že by zde oba najednou mohli fungovat dlouhodobě (ale vyloučit to nejde), spíš bych si dovolil vyslovit názor, že jeden z nich svou pozici na dráze časem vyklidí ve prospěch toho druhého. Aniž to bude někomu z dotyčných vadit..
jregent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 10-2011
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 08:47:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čsad_zastávka: Čekat přece můžete i nadále.

Ve hře může být i vyvažování trumfů na trase Praha-Hamburk.. (Nové Astry proti novým Siemensům)
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2189
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 08:48:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sim: Na to se dá asi napsat jen jediný - tahle místnost není o službách, které dostáváte a využíváte při svém cestování Vy, ale o Regiojetu a srovnání s ČD nejen z pohledu Vašeho zadku a žaludku.
Mně je - řečeno Vašimi slovy - úplně u dvou půlek, čím jezdíte zrovna Vy, proč si musíte nebo nemusíte připlácet za to či ono a kde se Vy cítíte subjektivně líp. Tohle fakt není mostnost o Simových zážitcích z cestování a jestli s ena to neumíte podívat z větší výšky než je sedadlo, na kterém zrovna sedíte, mluvíme tady každý úplně o něčem jiném. Jinak jsem upřímně řečeno nečekal, že Vy dojdete až k obecným osobním výpadům, svědčí to o tom, že další argument ynejsou k dispozici? Už jen to, že mne (nás) opakovaně obviňujete z totální nenávisti k RJ, ačkoliv jsem Vám tady přednedávnem umístil několik svých citací, které svědčí jasně o opaku, o tom svědčí.
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2190
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 08:50:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jena: OK, s tím naprosto nemám problém jakož obecně s konkurencí na dráze, v principu ji musí každý soudný člověk vítat. Ale neubráním se škodolibé radosti z toho, že nejlepším vyvrácením Jančurových lží je realita sama...a ta realita se s těmi lžemi evidentně rozchází víc a víc...jinak se to dá říct i tak, že von se utluče sám...Von, nikoliv konkurence na dráze.
Výp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 12-2009
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 08:59:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kdo lže,ten krade,to platilo,platí a platit bude
názor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.96.187.152
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 09:00:52    Odkaz na tento příspěvek  

řeší te tu naprostou blbost.
Kdo má lepší vozy????!!!!!!! to je úplně jedno to je jen reklamní tahák.
Podívejete se ve švajcu jak vypadá interiér vozů!
Čekal bych luxus jak v Puppu, ale omyl!
Tak jsou obyč sedačky, všude velkoprostory, zásuvky a čisto!
A vlaky tam jsou furt totálně plné!!!!
Jančurák má možná pár velice luxusních vozů, ale pokud s nima nebude jezdit na Vindoboně a pod, tak mu jsou skoro k ničemu!!!!!!

S tím co teď udělal si upletl nad sebou smyčku bo ho leo a ČD smetou.
jregent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 10-2011
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 09:06:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jajdulak: ztotožnuji s názorem Slima, že mi nevadí Žluté vlaky (naopak,jen dobře že je na kolejích rušno), ale to jak dělají RJ opakovaně z lidí hlupáky.

Prostě listujeme nabídkami, filtrujeme finty obchodníků modrých žlutých, oranžových a vybíráme cena/výkon.
Sřízlivost vystupování Lea je výjimečná.

(Příspěvek byl editován uživatelem jregent.)
zhasnuto
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.126.207
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 09:16:27    Odkaz na tento příspěvek  

Vůz po tmě jel i v 8:30 směr Ostrava, ve zbylých možná až 30 lidí. Protijedoucí byl plnější až dvojnásobně a jeden vůz řádně dupal.
jregent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 10-2011
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 09:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim: jaké že to noviny v neděli rozdává Jančura?

V neděli rozdává sobotní vydání. Jsou tam víkendové přílohy, tak to snad tolik nevadí. Bleska a Aha ani náhodou

(Příspěvek byl editován uživatelem jregent.)
Pavlík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1738
Registrován: 5-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 09:48:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pokud je pro někoho iDnes důvěryhodnější (já vím, jsou to zprávy, kterým můžete věřit), to je jeho věc :-)

Pro někoho je Facebook důvěryhodnější než IDnes

Navíc ta stránka není oficiální stránkou RegioJetu na FB.
jiri.jakes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 10-2011
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 10:04:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Co to znamená oficiální? Lidé, co tam za Regiojet odpovídají, jsou zaměstnanci Regiojetu (nebo SA, nevím přesně) a je to náplní jejich práce (FB, Twitter, G+ atd.).
Kotva_trakčního_motoru
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 5-2011

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 10:08:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nevěřím tomu,že ty Astry vůbec kdy budou. Už tenkrát skloňovaná cena 25M za vůz byla nesmyslná. A jestli tedka tvrdí,že ty fiktivní vozy půjdou na Brno od prosince 2013,tak nevěřím. Tu linku mu zadarmo nikdo nedá.
Sim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1315
Registrován: 11-2009

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 10:17:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim 2189 > dobra, vyhral jste. Zazadejte adminy o prejmenovani tohoto vlakna na "nenavist k Radimu Jancurovi, jeho PR lzi a vse s tim spojene" a ja vyklidim pole a prestanu vas oznacovat za demagoga.

Pokud to neudelate, budu vas dal otravovat v plivani modreho jedu tim, ze sem obcas hodim nejakou informaci z provozu zlutych, protoze jsem presvedcen, ze prave proto bylo toto vlakno zrizeno.

To stejny blitky (= nasrani z osoby R.J. a vse, co nesouvisi s provozem) poustite z klavesnice i ve vlakne Student Agency v busove sekci?

edit: uz ponekolikate vas vyzyvam k slucovani prispevku a omezeni tapetovani teto diskuse. Akceptujte to laskave.

(Příspěvek byl editován uživatelem Sim.)
ChacharCity 142 Odra - Vrak vyssi kvality
Trupak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 5-2003

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 10:31:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

půjdou na Brno od prosince 2013,tak nevěřím. Tu linku mu zadarmo nikdo nedá.
Je vidět, že jste velmi dobře informován o praktikách na MD.:-(
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.131.18
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 10:56:18    Odkaz na tento příspěvek  

Jena: "nebýt Jančury, tak bychom dnes z Ovy do Prahy za těch 450,- ve smradlavých béčkách či jejich klonech asi stále jezdili. Tolik změn k lepšímu z pohledu cestujícího se na dráze neudělalo za X (desítek) let, jako teď, za těch několik (desítek) měsíců."

Ale to je docela tendenční tvrzení, které bych od Vás nečekal.
1. Už před 20 lety jsem jezdil do Ostravy v soupravě DB. Vlaky IC byly většinou naprosto super, některé roky jezdil i rakouský vůz, maďarská jednička, Bmz apod. Zrušením příplatku na IC se to trochu pokazilo. Ale koženky na Ostravu už 20 let nijak masově nejezdily - to se musíte vrátit do socialismu (už jsme tu řešili). Za totáče jsem jezdil každý týden do Žiliny a v 90. letech do Ostravy, naježděno tam nám fakt dost.
2. Za čtyři stovky a víc je jízdné pro pitomce jak u RJ, tak i u ČD. Po celých 20 let se jezdilo za podstatně míň - slev bylo vždycky dost.
3. Konkurence na železnici může být dobrá věc. Kdysi ji v diskuzi o RT Expresech jistý Křivi obhajoval proti ultras typu hrdina hlubin. Bohužel, žlutotlamova konkurence škodí veřejné dopravě jako celku, protože je to zlatokop. (Např. Slim 2175, 2176)
4. Diskuze o tom, které vlaky jsou lepší nemá smysl, volba je na cestujícím. Diskutuju tu pouze o tom, že kdo se tak nebetyčně a prasácky vytahuje (jeho vlak by ve Studénce před mostem zastavil apod.) a špiní ostatní NEMÁ PRÁVO NA TOLERANCI SVÝCH CHYB. Ať poskytuje kvalitní služby a nežvaní.
//SAMOCHVÁLASMRDÍ
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2191
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 11:03:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jregent: Shodujeme se v názoru na Lea, asi se neshnodneme v novinách - otázka, jestli je lepší dnešní bulvár nebo včerejší seriózní noviny, je asi podobná jako otázka, jestli je lepší pánský kožich nebo dámský (to jsem si vypůjčil od pana Nárožného). Každý si v něčem najde to svoje a každý z drážních konkurentů tak dokáže uspokojit část cestujících. Já osobně čtu noviny denně, takže včerejší vy mě nevzaly, někdo zase v životě neotevře bulvár...prostě věc názoru.

Jiří.Jakeš: takže jako bych si já založil stránku s názvem svého zaměstnavatele a psal si tam co chci? Nebo by si ji založil můj zaměstnavatel, ale jaký by měl důvod se tvářit, že to není jeho oficiální stránka? V prvním případě to není nic, co by se dalo brát za bernou minci, v druhém je otázka toho důvodu a důvěryhodnost je tudíž úplně stejná.
Sim. Evidentně už to berete příliš osobně, Váš modrý jed totiž v naprosté většině přichází v reakci na jakoukoliv kritiku žlutého, tj. ve stylu "no jo, ale ČD taky a ještě hůř."
A nevyzývejte mne k ničemu, nejste admin a já Vás taky nevyzývám, abyste psal kratší elaboráty...
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2192
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 11:07:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Křivi: kdo se tak nebetyčně a prasácky vytahuje (jeho vlak by ve Studénce před mostem zastavil apod.) a špiní ostatní NEMÁ PRÁVO NA TOLERANCI SVÝCH CHYB.
Naprosto přesné shrnutí toho, o čem tady diskutuju já. To není o nenávisti jako takové, to je o nejpřísnějších měřítcích na jeho činnost, která si vysloužil právě a jen tím velkohubým chvástáním, jak je dokonalý a nejlepší.
jiri.jakes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 10-2011
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 11:17:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim: Nechápu. Firma RegioJet má zaměstnance (tvořící social media team), kteří mají za úkol komunikaci po sociálních sítích (Twitter, Foursquare, Google Plus, Facebook). Je to jejich práce, jsou za to placeni. Vám prostě chybí to slovo "oficiální"?

Mimochodem, tento tým také používá email diskuze@regiojet.cz . Stačí?
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2194
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 11:21:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jojo, chybí. Proč teda stránky, které z popisu své práce udržují jeho zaměstnanci, nenweou ten oficiální titul twitter nebo facebook Radima Jančury a jeho firem? Napadá mne jediné - protože když někdo bude chtít někdy cokoliv popřít, přesně na tu neoficiálnost se odvolá...což přesně zapadá do jeho PR strategie, ve Vámi uvedeném příkladu s rumunskými vozy to evidentně přijde brzy ke cti...
jiri.jakes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 10-2011
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 11:28:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim: Na twitteru se jmenují RegioJet. Pravidla FB neumožňují změnu názvu stránky, když překročí určitý počet fanoušků (myslím, že 100). O změně názvu s FB jednají (i když to pravidla nepovolují, nějaké možnosti tam snad budou). URL ale mají http://www.facebook.com/regiojet
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2195
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 11:35:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A co je na tom teda neoficiálního, jak psal Pavlík? Asi to tam někde je uveeno, ne? Já tyhle sítě ignoruju, takže nevím...

O změně názvu s FB jednají (i když to pravidla nepovolují, nějaké možnosti tam snad budou).
taky myslím, jinak bude Facebook přiřazen do tábora nepřátel RJ av případě krachu bude o viníka víc. Facebook se z Jančury určitě posere a změní pravidla...

(Příspěvek byl editován uživatelem Slim.)
jiri.jakes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 10-2011
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 11:39:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim: Tak se tam podívejte. Klikněte na http://www.facebook.com/regiojet a porozhlédněte se. Netřeba registrace (také nemám).

Ohledně změny názvu: http://www.facebook.com/regiojet/posts/197347747010602

(Příspěvek byl editován uživatelem jiri.jakes.)
Sim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1316
Registrován: 11-2009

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 11:55:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Křivi > Ale koženky na Ostravu už 20 let nijak masově nejezdily - to se musíte vrátit do socialismu

Ano, ale ne do toho socialismu, ktery myslite vy. Je potreba se vratit do komercniho socialismu, ktery na draze zacal panovat po zprovozneni Pendolina, ktere zacalo byt protezovano deklasovanim vseho ostatniho na stejne trase, aby z nej byl umyslne a zcela ucelne vytvoren modry nadvlak pro vyvolene.

V tomhle obdobi dochazelo i k nahrazeni celych souprav - z tohoto obdobi pochazi i muj "podpis" tykajici se tehdejsiho EC 142, ktere v realu pomerne casto melo jeden jediny nekozenkovy vuz - prvni tridu.

Slim > pokud moje prispevky povazujete za zluty jed, posluzte si. Mate na tom sam svoji vinu, kdy kvuli zabomysim valkam (dela vam to aspon dobre?) donekonecna resite, jestli muze mit jen dvojku, kdyz nema jednicku. Z podobne skupiny temat si od dalsich modrych diskutujicich vytahneme to, jestli je regiojet lepsi o tridu, pul tridy, ctvrt, nebo deset trid.

A zde se dostavame k tomu, co me na vas (i ostatnich ultramodrych) prudi - nedokazete si pripustit, ze by ten zluty padouch mel pravdu. Narozdil od vas si ja jeho nepravdu pripustit dokazu a pocitam s tim, zrovna tak jako pocitam s urcitym procentem kecu a pravdy u modrych i kdekoliv jinde.

A pokud to vezmu v principu, se zakladnim heslem Regiojet pravdu ma - nabizi o tridu lepsi cestovani? Ano, nabizi; ve druhe tride, za ceny druhe tridy, nabizi uroven cestovani, ktera doposud byla obvykla ve tride prvni.

Zcela totozne heslo mohli modri razit pri nasazeni Pendolina nebo Manazera a v podstate by platilo taky.

A vyzyvat vas budu, protoze to (omezeni doublepostu) patri k zakladnim pravidlum slusnosti stejne, jako treba drzeni se tematu nebo nespamovani ci netapetovani smajliky. A jsem zvedavej, za jak dlouho se ozve diakriticky onanista , ktery stale jeste nepochopil, ze ceska diakritika neni stredem vesmiru
ChacharCity 142 Odra - Vrak vyssi kvality
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4093
Registrován: 9-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 12:13:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A jestli tedka tvrdí,že ty fiktivní vozy půjdou na Brno od prosince 2013,tak nevěřím.
Brno jen tak plácnul podle mě, aby opět nadopoval lidi nepravdivými informacemi a skryl negativní stránku věci. I kdyby je tedy nakonec náhodou měl (nějaké vagony z Astry), tak je stejně nebude mít čím tahat, protože když mu bylo zatěžko pronajmout či odkoupit lokomotivy pro výdělečnější Ostravu, tak pochybuji, že tady mu to bude líp ekonomicky vycházet. Navíc busy na této relaci Praha- Brno jsou pro něj velmi výdělečné. Pochybuji, že by je chtěl omezovat a zbavit se tak nemála cestujících z Jihlavy, která ovšem sama o sobě ty jeho busy nenaplní. Čili on ty autobusy na této relaci prostě zrušit "nemůže". A sám sobě si konkurovat nebude. To by byl blázen. Prostě jen kecá. To bych mu víc věřil, že obsadí Plzeň...
občasný cestující
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.76.48
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 12:25:07    Odkaz na tento příspěvek  

Amee - krome toho, ze jaksi uz davno nejsou na nasich kolejich - mely jeden zasadni prohresek proti prvni tride - roztec sedadel.

Brouku pytlíku, nějak ti nedochází, že Petr_vlček psal o "ex Amee", tedy o bývalých Amee jezdících po přeznačení jako dvojka Bmee. Akorát ty musíš za každou cenu najít chybu, tak pindáš něco o tom, že ty vozy nejsou vhodné jako jednička, ačkoliv o jedničce tu nebylo ani slovo...
Sim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1317
Registrován: 11-2009

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 12:40:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Petr_vlček > sorry, prehlid sem to ex. a videl a
ChacharCity 142 Odra - Vrak vyssi kvality
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8739
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 13:50:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Křivi: Ale to je docela tendenční tvrzení, které bych od Vás nečekal - chcete říci, že by ČD zavedly současné akviziční slevy, které umožní většině (lhostejno zda ve žlutém či modrém vlaku) cestovat za rozumný peníz, samy od sebe? Tomu snad nevěříte ani Vy sám...

1) Už před 20 lety jsem jezdil do Ostravy v soupravě DB. - ano, Perner byl tehdy jak z jiného světa. Stejně tak Praha a další vlaky tvořené zahraničními soupravami. Dokud byly povinné přípatky na vlaky IC/EC, nutilo to ČD snažit se dodržovat určitý standart. Po jejich zrušení šla kultura cestování do háje, náhrady koženkou byly na denním pořádku. Víceméně až do nástupu RJ...
2. Po celých 20 let se jezdilo za podstatně míň - slev bylo vždycky dost - většinou z kategorie "nechci slevu zadarmo"...
3. žlutotlamova konkurence škodí veřejné dopravě jako celku, protože je to zlatokop. - bez zlatokopa by to škodění dost možná zvládly ČD samy. Takže teď jsou na to maximálně dva, přičemž lidi si konečně nemusejí případat jako substrát...
4. kdo se tak nebetyčně a prasácky vytahuje a špiní ostatní NEMÁ PRÁVO NA TOLERANCI SVÝCH CHYB. - o tom žádná. Ale mě jako substráta velkohubé řeči nezajímají, resp. obdobné kecy se na nás valí ze všech stran denně. Pro mě (jako cestujícího) je podstatné, že vlezu do vlaku, kde si budu připadat jako zákazník a člověk. Barva vagónů mi je ukradená, když to zvládnou dráhy samy (aniž jim hoří koudel u zadku), nemám s tím žádný problém...

(Příspěvek byl editován uživatelem jena.)
Dj_la_défense
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1591
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 14:08:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jena: Různé slevy tady byly už jéje. Já takhle cestoval jednou do Brna a je to asi 3 roky dozadu. O Lidelnkách ani nemluvě ty taky začaly dřív než žlutej žvanil.
Jinak souprava Prahy byla tvořena dlouhou dobu z "polských Bmee", tak nevím, z čeho jste tam byl tak vyvařenej.

Jinak ty Jančurovy kecy vypadají pak komicky, když se před národem bije do prsou, že vozy od ÖBB (velice slušné) sešrotuje, a že koupí vagóny, jaké Evropa neviděla a pak ejhle, skutek utek. On totiž panáček pochopil, že nedokáže přetáhnout drahám tolik lidí, jak chtěl, a že až na zanedbatelné číslo vyjímek s ním cestují ti, které si přendal z autobusů do Ostravy a Zlína. Jinak totiž není možné, že soupravy o 3 vozech s uspořádáním první třídy obsazuje ze 70-80%.
HonzaP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.199.129
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 14:47:17    Odkaz na tento příspěvek  

to DJ:
Cena 295 Kč za cestu pro každého bez různých pseudokaret tady rozhodně nebyla.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8741
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 14:48:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dj_la_défense: Různé slevy tady byly už jéje. - já taky neříkám, že nebyly. Jsou i teď, možná ještě větší a je jich více. Vlastně tolik, že se v nich krom šotoušů už nevyznají ani samotní zaměstanci...

souprava Prahy byla tvořena dlouhou dobu z "polských Bmee", tak nevím, z čeho jste tam byl tak vyvařenej. - v porovnání s většinou vozů Č(S)D, vyskytujících se v té době na našich kolejích, to stále byla jiná kategorie... A i když to s tím už nesouvisí, zvláštní je, že poláci dokázali své "béčka" humanizovat dááááávno před humanizací našich koženek, kteréžto se s velkou slávou začaly "zcivilizovávat" vlastně až nedávno...
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2196
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 14:48:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sim: nedokazete si pripustit, ze by ten zluty padouch mel pravdu. Narozdil od vas si ja jeho nepravdu pripustit dokazu a pocitam s tim, zrovna tak jako pocitam s urcitym procentem kecu a pravdy u modrych i kdekoliv jinde.


Ale dokážu, vždycky jsem dokázal uznat, když byl dobrej a v něčem lepší než ČD, to jen Vám se nehodí to uznat. procento keců u něj a u ČD je ovšem fatálně odlišné, to zase nechcete uznat Vy.

A pokud to vezmu v principu, se zakladnim heslem Regiojet pravdu ma - nabizi o tridu lepsi cestovani? Ano, nabizi; ve druhe tride, za ceny druhe tridy, nabizi uroven cestovani, ktera doposud byla obvykla ve tride prvni

Taky jsem nikdy neřekl, že nenabízí, tak proč mi to vyvracíte?

(omezeni doublepostu) patri k zakladnim pravidlum slusnosti stejne....onanista , ktery stale jeste nepochopil, ze ceska diakritika neni stredem vesmiru
A tahle měřítka a standarty nastavujete Vy?
Kosac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 14:49:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

...o tom žádná. Ale mě jako substráta velkohubé řeči nezajímají, ...

Takze treba ani reci CD o nasazeni Railjetu na Plzen, nebo kam to bylo, a nesplneni?
Koreň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 4-2011
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 14:51:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

soupravy o 3 vozech s uspořádáním první třídy obsazuje ze 70-80%

Tak tak. Už snad pochopil, že nejde celotýdenně na celé trase ve všech směrech dosáhnout v průměru byť 90% obsazenosti. Těch 90-100% dosahuje jen úsekově a na některých vlacích, ale celkový průměr za všechny vlaky mu sráží méně výhodné relace, do kterých se s přidáním dalších vlaků dostal. Třeba dneska zbylé dva třívozové vlaky z Ovy do Phy v celé trase přes 50 volných míst (60 % obsazenost) a přes 100 (30 % obsazenost), úsekově mezi Ovou a Olomoucí je však obsazenost mnohem mnohem horší (než vlaky vyjedou, tak se určitě pár jízdenek ještě prodá, o tom není pochyb, ale plné to těžko bude - teď dokonce koukám, že míst z Ovy do Phy na dřívejší vlak přibylo, asi to stornovalo více lidí). Stejně tak dnešní 4-vozový z Prahy do Žiliny není prodán celý ani z Prahy (stále 40 míst), ovšem obsazenost logicky s průběhem trasy klesá, až do Žiliny doveze těch 30-40 lidí. Ráno opačně analogicky stejná situace, jen se lišící podle dnu v týdnu (zítra už se z žádné velké dálky moc lidí do Prahy nepohrne).
Takže je jasné, že s použitím nějakých vážených průměrů a zprůměrování obsazenosti na jeden km nemůže dosahovat těch 90%, které ale potřebuje, aby to finančně utáhnul.

Otázkou je, co s tím. Pokud přidá další vozy, na což se evidentně chystá, protože RJ není z těch, kteří by věci snadno vzdávali, tak sice natrhá více peněz v silných dnech na silných směrech, ale po zbytek týdne bude nadále vozit luft s ještě delší soupravou, nebo mu budou vozy stát na záloze, čímž zase narostou jejich průměrné náklady na ujetý km v případě nasazení. A jsme zase u toho, co jsem tu psal někdy na začátku RJ éry - všechny relace ve všechny dny obsadit nejde, a to jsem nepočítal s tím, že většina souprav bude třívozových.

Zatímním výsledkem stovek milionů, které do rozjezdu vložil, jsou třívozové vláčky, které nejsou zdaleka plně obsazené. Navíc je jich jen o něco málo více než polovina toho, co proklamoval. Včerejší cavyky s masérskými službami a prodejem dovolených jsou jen dalším pokusem zvrátit momentální nelichotivou bilanci a udělat z toho "výkladní skříň" svého holdingu. Je jasné, že vláčky musí masívně dotovat ze zisků SA.
Tak uvidíme, jak neúspěch obrátí v úspěch a bude mu to skutečně vydělávat :-)
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2197
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 15:02:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dj la défense:vozy od ÖBB (velice slušné) sešrotuje

Přitom
od rakouských drah jsme získali nádherné vagony, v Evropě v klasickém vagonovém provedení neexistují lepší.}

Holt od 8.8., kdy tenhle blábol vypustil, se nároky cestujících zásadním způsobem změnily a ty vozy už nejsou dobré k ničemu kromě šrotu...

Jena: souhlas s Honzou P, že cenovou politiku tady rozhýbal skutečně Jančura, ale na druhou stranu chcete říci, že by ČD zavedly současné akviziční slevy, které umožní většině (lhostejno zda ve žlutém či modrém vlaku) cestovat za rozumný peníz, samy od sebe? - proč by to monopolista dělal? Resp,. čekal byste že kdyby ten monopol měl Jančura, že by to udělal? To je negativum monopolu, nikoliv ČD...
Koreň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 4-2011
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 15:09:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jinak na justici.cz sice došlo k zveřejnění účetní závěrky za rok 2010, ale tím způsobem, že byla znovu zveřejněna závěrka za rok 2009. Takže asi tak k transparentnosti a solidnosti jeho podnikání. SA sice zveřejnily výroční zprávu za rok 2010, ale pro změnu ji nejde otevřít vůbec.

Vlastně, proč by mělo stádo žlutooveček zajímat nějaké účetní závěrky? Jezdíme, tak ať drží hubu a krok..
Ohl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2072
Registrován: 12-2009
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 15:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

poláci dokázali své "béčka" humanizovat dááááávno před humanizací našich koženek
Zatím co na regionálce to byl a někde stále je sajrajt, který s velkou slávou začaly "zcivilizovávat" vlastně až nedávno...
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2198
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 15:35:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Koreň: Jezdí si o třídu líp, do dalšího nikomu nic není. To jen já a několik dalších zpozdilců si mysleli, že v téhle místnosti se řeší RJ hlouběji...ale vony určitě ČD někdy taky zveřejnily účetní uzávěrku blbě, resp. za těch 40 let za komoušů, když nebyl internet, nevěšely ji tam ty svině vůbec!!!! Oproti tomu je stará uzávěrka a neotevíratelná výroční zpráva Jančury o třídu lepší...
soundman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 9-2011
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 15:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vlastně, proč by mělo stádo žlutooveček zajímat nějaké účetní závěrky? Jezdíme, tak ať drží hubu a krok..

Nevím jak vy, ale já v životě nepotřeboval něčí účetní závěrku k tomu, abych se s ním přepravil z A do B.

A např. u takových Skyeurope bych jí ani vidět nechtěl :-)
Přesto jsem si s nimi tu loterii jestli mě přepraví tam i zpět naposledy asi měsíc před koncem zahrál.

(Příspěvek byl editován uživatelem soundman.)
jiri.jakes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 10-2011
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 15:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Koreň: Myslíš tuhle výroční zprávu?

občasný cestující
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.76.48
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 15:43:15    Odkaz na tento příspěvek  

jiri.jakes: Z firemního intranetu to bude jiné, než z justice.cz.
jiri.jakes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 10-2011
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 15:45:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Samozřejmě jsem to stáhnul z justice.cz :-)
Sim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1319
Registrován: 11-2009

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 16:05:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim > v téhle místnosti se řeší RJ hlouběji

Jojo, to je hloubka, kdyz se resi to, jestli mel v televizi cervenej nos nebo jakou nosi kosili .

Kdybyste to sem driv nepsal, krasne jste mohl maskovat, ze jste manazer ... a ne jen tak ledajaky, vas totiz neprevezou tim, jestli neco funguje nebo ne! Vy se nenechate opit rohlikem ... vy totiz prijdete na to, ze tuhle neco rikal v televizi a ze to ma ted jinak!


(Příspěvek byl editován uživatelem Sim.)
ChacharCity 142 Odra - Vrak vyssi kvality
RJ Social Media
Neregistrovaný host
Odeslán z: 46.135.156.8
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 16:07:03    Odkaz na tento příspěvek  

Pavlík, Slim: Není běžnou praxí strkat všude slovo "oficiální", protože pokud není určeno jinak, firemní profily zpravidla oficiální jsou. Ale pokud vám to udělá radost, pánové: https://www.facebook.com/regiojet?sk=info
Nebo nám klidně napište na diskuze@regiojet.cz - pokud tedy nejste přesvědčeni, že by parta nějakých nadšenců zvenčí jen tak získala firemní adresu

A proč jsme tady? Protože článek na iDNES je trošičku (hodně) pomýlený. Je až s podivem, jak z obsahu tiskové konference, jež se účastnily desítky lidí, mohlo vzejít něco podobného; každopádně je to psáno jako daleko větší senzace, než co se doopravdy děje. Na druhé straně, zdejší publikum má senzace rádo, takže se to asi dá chápat
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2199
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 16:11:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sim. Klidně mi sem dejte nějaké moje vyjádření ohledně červeného nosu nebo růžové košile..si mě s někým pletete...Zbytek příspěvku jsem nepochopil, asi přece jen nejsem manažer...
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2200
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 16:12:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

RJ Social media: A kde všude tedy můžeme najít zprávy z té tiskové konference mimo Idnes a Vás?
Jspetrak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 600
Registrován: 5-2006

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 16:14:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slim: Byl jsem na té tiskovce za ŽelPage a problém je v tom, že vůbec nebyla o vagonech, ale o projektu dovolena.cz. Celé to vzniklo na základě jednoho dotazu Honzy Sůry po skončení prezentace. :-) Tzn. RegioJet to nikde sepsané nemá, protože to nebylo předmětem tiskovky.
RJ Social Media
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.76.48
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 16:48:55    Odkaz na tento příspěvek  

A samozřejmě, že lžeme ve všem co říkáme. Nebo si snad myslíte, že něco myslíme vážně?
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4097
Registrován: 9-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 17:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Protože článek na iDNES je trošičku (hodně) pomýlený.

Že by žlutá hlásná trouba (IDNES) byla najednou pomýlená? To je ta samá žlutá hlásná trouba, která plnila nedávno údernými žlutými PR články svůj web obden?! Vy už nevíte na co plivnout a na co ne, když už se v těch lžích a desinformacích utápíte... Najednou dochází ke kritice media, které RJ udělalo obrovskou službu a to zadarmo
Ekholmmesotitsch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 587
Registrován: 12-2009
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 17:06:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Happy: Třeba se opravdu MF tentokrát trochu spletla. Taky se mi z nějakého neznámého důvodu (komplexy?) nelíbí to neustálé odkládání, ale podle mě budou. Aspoň já tomu věřím.
zaměstnanec ČD
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.162.134.97
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 17:07:56    Odkaz na tento příspěvek  

On totiž panáček pochopil, že nedokáže přetáhnout drahám tolik lidí, jak chtěl

Kdo z nás by taky o ten jeho nejistej cirkus postavenej na nesplnitelných a neplněných slibech stál. Jedinej odborník na železnici (HP) odešel a jistě věděl proč, jeho nástupce je jeho slabý odvar. V rámci DKV Louny to rozhodně žádný hvězdoň nebyl, řadový THP.

Takoví fantastové, kaskadéři, ani zoufalci, ještě opravdu nejsme. Žlutá firma stojí na finančně podhodnocených postech (samozřejmě, kromě manažerů), dobrých tak akorát pro přivýdělek formou brigády, nebo přilepšení k důchodu. Se solidní mzdou pravidelně vyplácenou na účet co měsíc v jím inzerované výši, by to hošan neutáhl.

Jediné, za co ho mohu ocenit, že zahýbal s lemply na GŘ měrou nevídanou. Tak hysterickou reakci jsem fakt nečekal. V tom pomohl ČD a.s. měrou obrovskou. Jinak je to ale Šáša.
Jspetrak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 601
Registrován: 5-2006

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 17:39:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Happy: Výběr témat a jejich zpracování redaktoren idnesu ze své vlastní vůle se nepřipouští, co?
RJ Social Media
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.76.48
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 17:43:47    Odkaz na tento příspěvek  

Nehledejte za výpadky pana Sůry nějaké záhady. Měli jsme momentálně nějaké výpadky ve financování a nestihli jsme včas na jeho účet odeslat předem dohodnutou částku. Bohužel pan Sůra je na takové věci velmi citlivý. Věříme, že po odeslání patřičné částky bude psát ódy na naší firmu zase dál.
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2201
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 17:51:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zaměstanec ČD: Trošku se obávám, že to nebylo myšleno na personál ale na cestující. Nicméně Vaše poznámka o finačním ohodnocení a platbách na účet dává tušit, že o tomhle víte něco víc? že by podnikatel století platil na dřevo? No nakonec za korupci ušetří nějaký keš prachy....;-))))

Jinak by mě docela zajímalo, proč se v místnosti, kde se intenzivně celý kvartál řeší Regiojet, objeví RJ social media až ve chvíli, kdy se v médiích objeví takovéhle fatální informace a je třeba je dementovat....? O objektivitě tisku si iluze nedělám, ale zrovna pan Sůra o RJ něco ví a označit ho za osobu, která se k RJ staví negativně, bych si rozhodně netroufal...To nás RJ social media objevily ausgerechnet dneska?
Jinak ten poslední příspěvek je teda totální úlet...tohle jestli jsou fakt zaměstnanci RJ, tak to aby si zítra na pracáku připravili pár židlíé...Hlava to nebere...

(Příspěvek byl editován uživatelem Slim.)
jregent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 10-2011
Odesláno Středa, 11. ledna 2012 - 17:55:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ekholmmesotitsch nelíbí to neustálé odkládání, ale podle mě budou. Aspoň já tomu věřím.

Já tomu také věřím. Ať je to tu černé na bílém
Ale musí je, IMHO, primárně dát do nabídky pro Hamburk..