K-report
 

Archiv diskuse Historická vozidla do 28. 11. 2012  

Diskuse K-report » Archiv 2012 » Autobusy a trolejbusy » Historická vozidla » Archiv diskuse Historická vozidla do 28. 11. 2012 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Tomino
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4918
Registrován: 3-2007

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 17:55:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

6120: Tak. A zoznam tých "parchantov" visí/visel aj na internete - čo ma zarazilo bolo práve to, že väčšina z nich nemala ani 15 - na Slovensku do občianskeho združenia môžu vstúpiť len osoby s občianskym preukazom - čiže staršie ako 15 rokov a povinnosťou je minimálny počet troch ľudí a najmenej jedna osoba staršia ako 18 rokov.
Nedávno sme to tu riešili a tuším Study mi napísal, že v ČR môžu byť členmi aj mladší, ale s povolením rodičov.

18 tam mal Šikýř a možno ďalší dvaja, traja v celom združení... Taký real-Virtualbus.
www.SPZ.unas.cz
www.evidencia-dopravcov.eu

POSLANEC ROKA 2012
Slantour AD Slaný
Neregistrovaný host
Odeslán z: 37.188.236.14
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 18:16:16    Odkaz na tento příspěvek  

Opět Vás zdravím. Dnes jsem měl debatu s jedním už nečlenem MDT o.s. ze Slaného. Jak zde již sdělil kolega Vlastimír Vinš. To, že zde jmenujete stále obč. sdružení MDT, je irelevantní. Petr Šikýř měl systém zaveden velmi dobře. Je s podivem, že samotní členové na něj již nepodali trestní oznámení, za jasné poškozování jejich dobrého jména, pokus o podvod a další. Systém prý byl nastolen tak, že Vinařičák na klub zařídil likvidaci vlečky. Vlečku sdružení získalo za dumpingovou cenu. Ovšem při kasírování peněz, byl již jen sám protagonista Vinařičák, který peníze do sdružení nepředal. Bohužel pro tento klub byla situace v takovém stavu, že se MDT dozvídalo teprve se zpětnou platností, co se vlastně děje. A mnohé museli doplácet z vlastních kapes. To byl pak také důvod, proč tehdejší člen MDT z jejich řad odešel. Podvodným způsobem takto přicházel k sta tisícům, kde mnohé vlečky byli za minimální cenu. Mnohdy se i kupní cena pohybovala v hodnotě 1kč. Petr Šikýř, v podstatě byl a možná stále je, bez příjmů. Ze sociální sítě facebook jsem se dozvěděl, že vlastní spolek zřídil kvůli neshodám s prezidentem obč. sdružení, včetně členů. A to se mě dnes také v debatě potvrdilo. Nedivím se. Proto založil nový systém, jak tahat z lidí peníze. Být se v prsa před společnostmi, nad záchranou technických památek a mezi tím, si v klidu namastit vlastní kapsu. Upozorňuji také na jednu důležitou skutečnost. Veškeré Karosy, byli odhlašovány na osobu Petr Šikýř. On byl majitelem. Pouze u dvou autobusů (LC735 a LC736 ex Vlastimír Vinš) tomu prý bylo jinak. Tam prý byla smlouva na MDT. O Karosách prý nediskutoval. Z LC736 je podle bývalého člena včelín. Lokalita – snad jižní Čechy. LC735 sešrotována. Vlastimír Vinš teprve cca až po roce, předával MDT technické průkazy od karos a dluh na povinném ručení. Jak se s tím hoši vypořádali nevím. Na to jejich bývalí člen neodpověděl. Prý neví. Závěrem jen tolik. Snažím se získávat další informace. Soc. Síť Facebook prozradí velmi mnoho. Ale ať už je situace jakákoliv. Je s podivem, kolik věcí tomuto protagonistovi ještě projde. Velmi si cením informací od bývalého člena MDT, a prosil mě, abych ho nejmenoval. Nebudu, ale děkuji mu tímto za mnohé prosvětlení celé situace. A Vás bych chtěl poprosit. Budte k MDT o.s. šetrní. Osoba, jež tímto způsobem podniká, MDT využívala jen ke svému prospěchu. Mě i kolegovi Lindovi, to bylo jasné, jak začali divné machinace s autobusy. A u MHDT tomu nebude jinak.
Karosy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.175.221
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 18:21:37    Odkaz na tento příspěvek  

no, on to neni spolek jako gay club a PŠ tam dělal bordelpapá, jinak vše je pravda, myslím si, že každej kdo s nim měl co dělat si dodnes rve vlasy. Uvidíme co sem Vinařičák zas napíše za omluvné bludy.
Karbanatek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.155.44
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 19:04:33    Odkaz na tento příspěvek  

Vskutku zajímavé čtení, kam až ta úchylnost na Karosy (patnáctiletí parchanti a jím podobní), může zajít.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3762
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 19:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slantour AD Slaný : Nemyslete si že MDT je sváté a za všecko může jen šikýř.. Ona už je to celkem dávná historie viz odkaz
AV 15-30
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3156
Registrován: 9-2007

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 19:16:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No je to zamotaný, ale jedno vím, ani MDT ani MHDT nemá cenu pomáhat, je to jen parazitování u obou 2, mnohdy i koordinované. Prostě štěnice, co zasvini celé okolí, jak ji k sobě necháte vlézt


ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Slantour AD Slaný
Neregistrovaný host
Odeslán z: 37.188.236.14
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 19:48:17    Odkaz na tento příspěvek  

Bílá Rába.
Pokud jste to Vy, kdo na Facebooku má fotku LC736 v bílé barvě a jmenujete se Michaela, tak je možné, že kolega z druhé AD, Vám k tomuto tématu na Facebooku napíše. Pokud Jste to právě Vy napíšu jen tolik. Snad nejste tolik naivní. Vás nebyl do očí pohled kluka, který vypadá jak bezdomovec, a vozí si na odparkování do areálu jednu karosu za druhou? Kdykoliv jsme tam parkovali my, nestačil jsem se kolikrát ani divit. Horší pohled pro mě byl, že karosy, které jsem viděl pod pohnutkou záchrany, stáli pak různě odstavené nejen na Kladně, ale ve Slaném, Zlonicích a po dalších koutech republiky. Toto jste musela přece jasně vidět. Ano, člověk může věřit lecčemu. Ale tohle. Je to možná pro Vás zlý sen. Ale je to realita.

A abych nezapomněl. Bíla LC736 s klimou. Ví se o ní jen to, že si jí taktéž vzal pod křídla p. Josef Šelepa. Je tedy víc než pravděpodobné, že má stejný osud, jako B732.00 – AD Zlatovánek. RTO a ani o žádném ŠD nevím. Nikdy nic takového v areálu Zzn odparkováno nebylo.

Tomino.
Z dětí se tahají peníze jednodušeji, než z dospělých lidí. Jak jsem si tak dal dohromady myšlenky a důkazy, tak to vypadá asi takto. Dětem se vysvětlí, že karosy které viděli na fotkách stojí přeci různě po opravách a po areálech. A tam se nesmí. Perlička odjinud je ta, že si Vinařičák vzal od svého otce půjčku. Nakoupil autobusy a děti jsou spokojené. Ovšem je to všechno velmi krátkozraké. Nepíšu sem raději všechno, už jen proto, že bych třeba nechtěně, něco mohl napsat tak jak není. Snažím se dotýkat důkazů a podložených věcí z více stran. Ale jak myslíte, že to všechno skončí?! Až bude muset splatit dluh?! Tomino, hochům, kteří vidí poprvé v u někoho v ruce větší obnos peněz, jednoduše vysvětlíte, že jste vlastně milionář a že máte mnoho dlužníků. A když jim koupíte jejich oblíbenou Karosu, tak Vám přeci budou věřit. Akorát si ty děti neuvědomují, že lež, dělá další lež. A pokud jsou členové a autobusy psané již na klub (kdo ví), tak ať se pak těší co příjde od APK za dárek. Zakládající obč. sdružení musí být nejméně tři osoby, starší 18ti let. A zbytek řeší stanovy. Pokud je MV schválí, jsou platné.
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3157
Registrován: 9-2007

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 20:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

obč. sdružení musí být nejméně tři osoby, starší 18ti let. A zbytek řeší stanovy. Pokud je MV schválí, jsou platné.

Ku vzteku ale je, že když MDT rok vyhejbá požadované návštěvě Živ. úř. a MHDT nepokrytě šmelí a daně nic, udělaj oba úřady kontrolu u nás, páč máme sídlo. A taky u lokomotiv a vleček se rádo hlásá o naší podpoře, tak není divu

ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3763
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 20:19:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Žmz: To dávejte za vinu hlavně sobě, protože vás asi těžko někdo z nich nutil do spolupráce že..?
ŽMŽ a "spolky" jako MDT (který dle mého domění už ani žádným spolkem není) nebo nová kindermafia okolo šikýře s názvem MHDT, jsou totiž v očích dopravních fanoušků a šotoušů nerozlučně spjatí. Což nakonec vaše stránky jen dokazují..

Slantour AD Slaný: Ta slečna co si myslí že je na půl autobus a řiká si "bílá rába" za to opravdu nemůže, protože opravdu asi tak naivní bude. Navíc je od Kladna kde se tohle děje místem bydliště vzdálená stovky kilometrů. Takže jen další napálený člen.
AV 15-30
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3158
Registrován: 9-2007

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 20:34:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

6120: Jaká spolupráce? Odpracovanej nájem! To je naopak tedy Tvým pojetím-největší vinu nesou podvedení, co jim dali busy, vlečky a mně na žádost o pomoc ani neodověděli... ?
Já na výstavu nebo do nájmu pustím kdekoho... A nestěžuju si, dluhy udržuju od obou v jednotkách tisíc... Okrádat ve velkým se nechaj jiní v čele s MF ČR :-*

EDIT: Chceš tu vyjmenovat napálený firmy zde naříkající, který mně na žádost o cca 5 tisíc na jizdy busů při našich oslavách ani neodpoví, takže rád vemu za reklamu od MHDT ač je to možná za šrot z neuhrazenýho majetku toho co mi neodpověděl?

(Příspěvek byl editován uživatelem Žmz.)
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3764
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 20:43:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Žmž: Pane, prosím vás nehoupejte nás.. nebo akce dne 2. září 2012 "Spojení Praotce Čecha s muzeem zajistí Ruská Máša" tedy šikýřův rudý štětko lak a jiné, je taky odpracovaný nájem?? Ale samozřejmě že je to jen a jen vaše věc respektive věc dobrého jména Žmž :-*
AV 15-30
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3159
Registrován: 9-2007

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 20:53:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

6120: Ano, za to mi MHDT zaplatilo 4 tisíce za reklamu. Ani SlanTour ani f. Vinš na žádost ani neodpověděly.
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3765
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 20:58:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Žmž: Tak zrovna pro p.Vinše bude asi někdo kdo má něco společného s MHDT-MDT ač už to nazývá jakoliv, dost dobrý důvod aby reagoval na nabídku tak jak popisujete - vůbec. A třeba vám to objasní sám.
AV 15-30
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3160
Registrován: 9-2007

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 21:15:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

6120: Četl ste ji? Škoda, Sudop, ČDT, JUDr. Reiser a st. f. Kříž ji využily - asi blci dle Vás??? Nezbylo ale na J. Tomce ŠD11, tak jel ten co zaplatil taky - MHDT
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8466
Registrován: 4-2003

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 21:32:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

6120 - asi tolik: po bitvě je každý generálem.
"Kraft durch Freiheit!"
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3766
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 21:34:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Petr_k - Asi tolik: Ta bitva trvá několik let a ti co z ní vylezli po svých si už dávají sakra pozor ale ne všichni..
AV 15-30
Slantour AD Slaný
Neregistrovaný host
Odeslán z: 37.188.236.14
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 21:42:53    Odkaz na tento příspěvek  

Jak napsal zdejší diskutér 6120. A vše se mě potvrdilo s časovým horizontem několika měsíců po-té. Zda obě obč. sdružení shání jakýkoliv úřad, je celkem jejich věc. Koho na druhou stranu ne. Hypotéku tady má skoro každý. A dlužný a v insolvenci je tu lidí tolik, že to nestojí ani za řeč. Jak jsem se dočetl v jiných zdejších diskuzích, celé té kontrole předcházeli potyčky s Vaším bývalým členem. Pak nastala kontrola za přítomnosti PČR, kde byli vydávány vstupenky s hlavičkou Vašeho obč. sdružení. K nám do areálu tehdy ještě přijeli na Ikarus zkontrolovat VIN. Jak jsem se záhy dozvěděl, probíhala kontrola VIN zda opravdu souhlasí RZ. V diskuzi železniční muzea a spolky, jste o tom měl velikou debatu. Za tuhle chvíli jsem si pročetl pár Vašich komentářů k různým spolkům a seskupením. To, že Vás navštívili, když nemohou sehnat je. Nedivte se. Celou akci jste zastřešoval právě Vy. I to v příslušné diskuzi potvrzujete. A ta fotka, kde stojí oba protagonisté – vedoucí obou spolků – tu jste fotil Vy? Je to u Vás. Před Vaším muzeem? No vidíte jakou máte fotku. Podle mě, jste jedna banda dohromady a naše firma moc dobře ví, jako kolega Linda ze Zzn, proč s Vámi je lepší nespolupracovat. Akorát s malým rozdílem. Vašeho člena, kamarád, je můj dlouholetý známí a jezdili jsme spolu zájezdy do ciziny. Natolik mě Váš komentář k věci zaujal, že jsem mu zavolal. Pár informací mě řekl. A zase jsem o kousek blíž, k jasnému úsudku.

Nechtěl jsem tu řešit a ani špinit ani jeden ze spolků O to zde vůbec nešlo. Tady je na to mnoho jiných lobistů. Je to jako kdyby mě, někdo očerňoval firmu, protože máme špatného řidiče. Mnozí členové z konkrétního spolku, mohou být dobří a čestní lidé. Pro mě bylo důležité osvětlit všem, že Vinařičák nechal za svojí éru zlikvidovat tolik karos, co málo který renovátor. Hlavně mě k napsaní do zdejší diskuze přiměl jeho zdejší výrok . Že až nějakou karosu zase bude likvidovat, že nás ostatní upozorní. Na tuhle a několik dalších, by zas rychle zapomněl. Myslím si a i jsem se na Facebooku přesvědčil o tom, že ani jeden z členů MDT, neprahne mít sbírku karos. Jak jsem měl debatu i s jejich bývalým členem, stačí jim co mají. Sami s tím mají práce dost. A pokud jsem stále dobře v obraze, mají jen Ikarus 280.87 a LC736.00.
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3161
Registrován: 9-2007

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 21:49:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

6120: Vite, mě oslovili poprve těma nezaplacenejma busama od p. Vinše, takže s tou prvotní vinou, to si netrefil. Panu Vinšovi se tímto omlouvám, že jsem zde vzal do huby jeho jméno, ale co, je to tak HOWGH

EDIT: 736.00 má před barákem můj místopředseda, někdo musí se starat, ten je i legální
Mi to nedá - MDT má HOVNO: Ikarus v zástavě proti dávno po termínu dluhu a LC je v majetku Petra Kříže, nemá cenu lhát tu ve prospěch MDT!

(Příspěvek byl editován uživatelem Žmz.)
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3767
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 22:11:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To je samej předseda, místo předseda, prezident a k čemu to všechno když je za nima vidět akorát hromada nelegálních vraků a jeden prasáckej štětko lak? Koupit si kdejakej šrot před vyřazením dokáže každej blbec, ale udržet ho natož uskutečnit slovo "renovace" jak ti to výše popsaní mají rádi v hubě už tak jednoduché neni!
Dufám že ted, přitáhne šikýř, pokuď mu už neodstřihli internet za nezaplacený faktury a začne mě poučovat co to všecko stojí úsílí a paněz. S tím ovšem musí každý kdo do toho jde počítat a né se pak divit že na to némá.

Žmž: s váma je člověče těžká a skoro nemožná debata protože jste asi opravdu jedna banda dohromady .
Nezbylo ale na J. Tomce ŠD11, tak jel ten co zaplatil taky - MHDT - takže peníze o dnich vám evidentě nesmrděj a když je nemaj tak se k nám tady vesele přidáte do opozice nebo jak tomu mám už rozumět?
AV 15-30
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3162
Registrován: 9-2007

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 22:25:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slantour AD Slaný: Kontroly ČEZ, F. úřadu, živn. úřadu dopadly zcela OK. Lindu neznám, nemám dluh ... SlanTour? PCHE

6120: Jsem Tomáš Čech (ing.), majitel "muzea" provozovaného O.S., spolek řídím, mám místopředu, nevybírám od spolku nájem, na poštu odpovídám. S cca 10kKč-ročně (3-5k náštěvníků) z veřejných rozpočtů si v opozici přijdu - neumím krást

(Příspěvek byl editován uživatelem Žmz.)
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Diamant
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 8-2012

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 22:27:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Novinka na knižnom trhu:
http://www.grada.cz/autobus-karosa-s-11_7464/kniha/katalog/listov ani-google/
Karosa ŠL 11
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3768
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 22:37:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Žmz: Mě je pane celkem buřt kdo jste. Ale pokuď se honosíte titulem ing. a dokážete zformulovat větu typu Ikarus v zástavě proti dávno po termínu dluhu, je to teda síla. Alespoň to potvrzuje moje domění že MDT už neni dávno nic. Snažně vás prosím, pokuste se zodpovědět otázku na vás v mém příspěvku číslo 3767, ať se taky něco dozvíme k věci jak to teda je, protože zatim od vás mimo pár fotek stále nic. Nebo bude lepší se asi obrátit na uživatele Slantour AD Slaný? PCHE
AV 15-30
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3163
Registrován: 9-2007

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 22:58:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Komu? Hale, co se děje? Podrazili mě, změnil sem přístup a napsal to i sem. Mám karosy za dopravu 1km, nic víc... Zjistil sem prostě jak moc lžou, začli dlužit... Vy to za mě nevyřešíte...
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
7036
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 7-2003

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 23:02:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pointa je spíš v tom, že například já, a troufám si říct, že i spousta dalších zájemců, kteří denně nesledují nejnovější vyjádření představitelů jednotlivých spolků, klade mezi "subjekty" MDT, MHDT i ŽMZ rovnítko. Není se čemu divit, stejné osoby se průběžně objevují v různých spolcích, navenek se prezentují na společných akcích apod.
Pokud tedy máte potřebu se od nějakého jiného spolku, se kterým jste dříve spolupracovali, nyní distancovat, asi bude lepší učinit tak veřejně, krátce a jednoznačně.
Velká verze obrázku již prošla K-reportizací? Nevěš hlavu!
"pro tebe nejsem Plačko když už tak Martin Plačko nebo pan Plačko.. "
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3164
Registrován: 9-2007

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 23:17:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

7036: A jak? A co z toho? Keci v kleci. Mně je fuk, co si kdo a kam dá za znaménko, muzeum je o práci, věcech a penězích, kdo je dá jim... Válčete si tu sami, my máme své příznivce i web
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Karbanatek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.155.44
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 23:45:11    Odkaz na tento příspěvek  

A co takhle se počet příznivců tímto krokem, pokusit zvětšit... ?
Diamant
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 8-2012

Odesláno Neděle, 25. listopadu 2012 - 23:55:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Táto debata by si už pomaly zaslúžila samostatné vlákno.
Karosa ŠL 11
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3165
Registrován: 9-2007

Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 00:04:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dokud podnikatelé dávaj na dluh i lidem bez občanky, nehodlám řešit dobré jméno, není to na nic. Já musím třeba 5. 12. zaplatit 1/4letní zálohu za elektriku, to je muzeum...

Jdu,
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
karosy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.175.221
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 06:55:29    Odkaz na tento příspěvek  

Nechci se Vás tu nějak dotknout, ani jednoho z Vás, ale kolik lidí tu na p. Šikýře nadává, potažmo na M(H)DT, o tom jak nechává jezdit děcka busama, jak podvádí a šmelí, ale kolik z Vás dalo podnět k šetření k policii? Jistě, odnesou to i nevinní, kteří o tom nevěděli, ale existuje nějaké právní vědomí a neznalost zákona neomlouvá, takže řízení motorového vozidla bez ŘO je trestný čin musí vědět, ikdyž u řady z nich bude trestní stíhání zastaveno s ohledem na věk, takové bu bu bu se ale někdy vyplatí. Prostě, dejte dohromady důkazy, fotky videa na kterých je bezdomovec PŠ za volantem a jak jede, dejte to na policii a už má na krku trestní stíhání, možná z toho bude jen podmínka, ale pokud se prokáže, že usedal za volant opakovaně, může z toho být trest natvrdo, sice se bude ohánět těma právníkama jako minule, ale myslím si, že z tak průkazného porušení zákona dá každej ruce pryč, tak kdo začne........? Možná nám pak bude p. Šikýř posílat důkazy z Vinařic, ale z jiné strany barikády
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2182
Registrován: 5-2002

Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 07:59:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Přestávám mít náladu na podporu jakéhokoliv spolku .

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_o.)
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3219
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 10:02:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Karosy: připravit někoho o peníze je sice nepříjemný, ale tady jde o hubu...
že_by
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3874
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 11:51:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak, Diamante, aby se to zde nezúžilo na jedno jediné nechutné téma.
Odkaz na novou knížku je hezký, ale jméno "autora" dává záruku sračkovitosti textů. Očekávám, že je to jako obvykle - komerční zhodnocení potištěného papíru.
kolemjedoucibusak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 46.135.29.235
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 12:31:49    Odkaz na tento příspěvek  

Na druhou stranu... Jsou zde fundovani odbornici na dpravu, kterych si vazim, ti maji cele skrine materialu, ale nic z toho(fotky, planky, jizdenky, jizdni rady, vzpominky) nezverejni. Nebyt tech podle Vas "co pisi srackoidni literaturu" tak tu z dopravni literatury neni nic ...
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12402
Registrován: 11-2004

Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 15:03:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Odkaz na novou knížku je hezký, ale jméno "autora" dává záruku sračkovitosti textů

Já si ji stejně koupím, ale nad tímto jsem se taky pozastavil, neměl ji dělat náhodou taky p.Neumann?
Závistivci všech zemí, polibte mi prdel...!
Renovátor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.144.135.1
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 16:42:34    Odkaz na tento příspěvek  

Moc se omlouvám, ta atmosférická Karosa C 734 Milana Zachariáše není C 734.03, ale C 734.00. Z podtypu C 734.03 má snad pouze sedačky, zde jsou nějaké fotky s ní. Jinak nevěděl by někdo co ty zájezdové Karosy řady 700 MDT původem od pana Vinše byly za podtyp?
Diamant
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 8-2012

Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 17:02:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ja si tú knižku tiež plánujem kúpiť. Mám z tejto sady knižku o RTO a nepríde mi zase až taká mizerná. Ale popravde RTO príliš nesledujem, tak nie som schopný posúdiť, či informácie v knihe uvedené sú bludy, alebo nie.
Karosa ŠL 11
Zacharda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 4-2010

Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 20:38:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zdravím, co se týče těch Turb, tak ty byly moje ale vzhledem k tomu, že rádoby renovace Atmose je dost nákladná, tak jsem je prodal a peníze vrazil do Atmose. Jinak co se týče Atmose je dělaný na koleni a je to C 734.00 z 03 má pouze sedadla, protože původní byly v dezolátním stavu a proto je předchozí majitel vyměnil.. Jiné vysvětlení Vám podat nemohu. To že si někdo dá fotky autobusů na své stránky jde ovlivnit velmi těžko.
A pokud chce někdo vidět Atmose, není problém se domluvit...

(Příspěvek byl editován uživatelem zacharda.)
zacharda
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3166
Registrován: 9-2007

Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 21:04:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nejen vidět, ale muže Ti leckdo zdejší i poradit Njn, zvýšila se nám návštěvnost webu, seš na řadě, páč seš naším členem Hale ale žes BUS zaplatil a máš i řidičák bys tu měl prokázat, ale notářsky ověřeně a důkazy vyloučit, žes kdy byl členem MDT nebo MHDT abych tu nemusel číst hovna o přesouvání členů k a od KŽMZ
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Tykadlák Tykadlovič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 37.188.231.222
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2012 - 23:15:57    Odkaz na tento příspěvek  

Ono takové věci jako se dějí v MHDT či MDT jsou běžnou praktikou i v jiných klubech a sdruženích. OS Za Záchranu historických trolejbusů a autobusů Jihlava v čele s jakýmsi Ing. Bohuňovským si prý údajně počíná velmi podobně. Prý vykupuje staré autobusy s úmyslem je dále výhodně zpeněžit, za zástěrkou záchrany těchto vozů pro budoucí generace (asi na Ukrajině). Možná někdo z diskutujících osvětlí? Osobně s tímto člověkem nemám žádné zkušenosti, ale zatím jsem na něj slyšel jen samou "chválu". Hlavně od určitých vysoce postavených lidí v PMDP.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3769
Registrován: 4-2005

Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 00:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čeho se tady ještě nedočkáme.. Teď tu bude nějaký "anonym" házet špínu na ZHTA s argumentem - "A on to prýýý dělá taky".. Máte to snad podložené? Asi těžko, takže jako odvrácení pozornosti to fungovat nebude ale jako trapný jedovatý plivanec jo. Asi si myslíte že jsme všichni tak vylízaní že nevíme jaká je vidět práce okolo lidí ze ZHTA a šikýČem..
A někde něco "slyšet" a pak to veřejně psát je dobrý akorát tak na hovno nebo na žalobu.

(Příspěvek byl editován uživatelem 6120.)
AV 15-30
Žmz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3167
Registrován: 9-2007

Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 01:29:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

6120: Že Vy jste Brouk Pytlík? Prej na žalobu Najednou, zajímavé... Takže abysme si zdejší lži o nás ujasnili celé - prosím neberte to osobně na sebe. Začnu tím, že asi Klub Železničního muzea Zlonice bude už dle názvu o železnici a ne autobusech a též o Zlonicích jako místě činnosti, nikoli parkovišti autobusových vraků. Na zahájení naší sezony jely 2 busy J.Tomec s ŠD 11 (platili sme naftu, jezdil on sám zadara) a LCčko MDT (dali sme si řidiče-člena KŽMZ a naftu), na oslavy 15 let jezdil bus MHDT (dali sme si řidiče-člena KŽMZ a naftu). Jízda 29. 9. byla sice MHDT přesto řídil náš člen, aby byla jistota, že je vše OK. Ve všech případech měly busy dle mých informací technickou i pojištění. To čemu zde říkáte, že jsem náhle otočil vypadá ve skutečnosti tak, že když mělo Petra Kříže (MDT) LCčko platnou technickou (11/2012), smělo tu stát, bez ní tu stát nesmí, nejsem jako ZZN aby se mi to tu rozpadalo. To není otočení, to jsou smluvní podmínky, které důsledně vyžaduju. Dokud MHDT platilo nájem za garáž (9/2012) a nemělo tu bezdůvodně odloženou ZOO (10/2012), nebyl problém. To není otočení, to jsou smluvní podmínky. A obecně, myslím, že fotit si na AUTOBUSOVÉ ZASTÁVCE autobusy, není nic divného a že mi stojí tato u pozemku, to já ji tam prosím nepostavil. Ale rozhodně to že zastaví autobus na ní se mě ani našeho sdružení netýká, vyfotit to jdu, vidím na ni z kanceláře.
Ještě snad maličkost, naše sdružení nemá ve sbírkovém fondu žádný autobus (to na našich stránkách vidět je dost jasně), přesto potřebuje dopravit od zvláštního vlaku lidi ten 1 kilometr. A protože 3 naši členové jsou k řízení autobusu způsobilí, skutečně nezbývá, než využít nejlevnější nabídku půjčení busu. Každopádně lží je i to, že v busu platila naše vstupenka. Platila v ní jízdenka na vlak dopravce Posázavský Pacifik, resp. dopravce České dráhy. Zdejší argumentace o distancování se je tedy stejně trapná, jako kdybych já napsal, že z důvodu, že lístek ČD platí v busu MDT nebo MHDT, by se měla firma Vinš od toho distancovat tím, že přestane jezdit náhradní autobusovou dopravu při výlukách a že jí tedy peníze ČD/SŽDC, které jsou vlastně "propojené" s MDT/MHDT, nesmrděj.
A už jen poslední věta s omluvou za zaneřádění zdejší diskuse - moc by mě zajímalo, který bývalý člen MDT a zejména to, proč on je ten důvěryhodný - asi páč otočil tím vaším správným směrem a doznal se, že byl zmanipulován imperialistickou rozvědkou

(Příspěvek byl editován uživatelem Žmz.)
ZMZLONICE - VIDEO ZMZLONICE - AKTUALITY
Tykadlák Tykadlovič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 37.188.231.222
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 09:33:20    Odkaz na tento příspěvek  

Jakožto nezávislý pozorovatel, nikoliv člen žádného "dopraváckého" klubu, jsem zde chtěl jen vypíchnout a rozvést další debatu i o jiných spolcích, které mi leží v žaludku. Upozorňuji, že nemám s lidmi z MDT či MHDT, ŽMZ, OS ZHTA cokoliv společného. Jen mě prostě iritují takováhle "muzea" obecně. Nechci odvracet pozornost jinam, jen mě zajímalo, jaké mají zde diskutující názory na jiné spolky, sdružení a kluby. Myslím, že je ale obecným trendem, že si jedinec (většinou předseda takového spolku),takzvaně "hrabe do kapsy" na úkor druhých, tak jako to třeba dělali určití lidé v Chabařovicích, Jihlavě, Slaném a možná mnohde jinde. Dělá to pak ostudu opravdovým veteránistům, kteří to myslí dobře a kteří chtějí jakékoliv vozidlo uchovat pro časy budoucí.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3985
Registrován: 6-2005

Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 12:24:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kterak probíhaly nákupy vozidel z Plzně je podrobně popsáno v aktuálním čísle Československého Dopraváka, doporučuji přečíst, pak až dělat závěry.

Tykadlák: vždy je to o jednci a záleží, jací jedinci převládají v daném uskupení.
Makrelu neumeješ.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9719
Registrován: 3-2005

Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 13:42:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Můj názor na spolky v této branži obecně je negativní. Různá individua se zašťiťují navenek spolkem a zakrývají tak svou neschopnost (nebo naopak schopnost všeho). Většinou vypadá daleko lépe vozidlo, za které si zodpovídá a pečuje jeden konkrétní majitel.
Samozřejmě to nejde jen takto zjednodušit - například spolky v Pardubicích, Plzni aj. jsou vedeny na velmi slušné úrovni.
VDL Futura - Coach of the Year 2012!!!
VDL Citea - Bus of the Year 2011!!!
C_73403
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 2-2009
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 18:17:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tykadlák Tykadlovič: jen se tě optám velice chytrý pisálku- ty jsi snad někdy měl co dočinění se združením ZHTA? Popřípadě jsi byl u toho když se kupovak nějaký autobus a za jakým účelem? Pokud ne tak tu nešiř bludy. A jinak srovnávat ZHTA s divnými praktikami pana Šikýře je asi jako srovnávat Mercedes a Trabanta. Jinak až dokážeš něco na poli záchrany a renovace historických vozidel pak kritizuj ostatní
Puro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 1-2010

Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 18:45:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Prosím Vác čo je to v tomto videu za bus?
Turbik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.69.218
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 19:57:06    Odkaz na tento příspěvek  

C_73403: A můžeš mi říct, na co potřebuje jihlavské ZHTA z Ostravy několik desítek vyřazených Karos řady 700, 900 a několik Citybusů? Na záchranu to opravdu nevypadá. Nebo buduje DPO muzeum autobusů - pobočka Jihlava? Možná, že to chlapi u nás pochopili tak, že je to pro sZHTA. Protože to může brát Ing. Bohuňovský jako na svoji osobu (soukromě) a ne na ZHTA (předseda sdružení).
Karbanatek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.155.10
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 19:59:03    Odkaz na tento příspěvek  

Kdy a proč vlastně zanikl spolek z Chabařovic ? Párkrát jsem se to tom pídil, nikdo nic nevěděl.
C_73403
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 2-2009
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 20:00:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

turbik: tak na to se zeptej přímo pana inženýra a jsi si jistý, že ty vozy kupovalo ZHTA?
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3986
Registrován: 6-2005

Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 20:32:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Prom ty, co držkují a nedokáží si na internetu zjistit základní informace:
Plzeň: výběrové řízení- obálka- kdo dá více.
Ostrava: ceny vyvěšeny na internetu, mohl koupit kdokoliv, ale všechno bylo prodáváno BEZ KOL...

P.S. kdo to DOOPRAVDY kupoval si zjistěte u svých informátorů na dotyčných DP...
Makrelu neumeješ.
C_73403
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 2-2009
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 20:39:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

9 tr-souhlas
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2936
Registrován: 6-2005

Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 20:41:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No a není to jedno kluci? Když něco vlastním, tak s tím mám *neomezenou dispozici a klidně si tu věc můžu zničit. To je totiž podstata vlastnického práva. Čili se vám to může nelíbit, můžete s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno. Když se šrotuje nějakej unikát, tak je to pravda škoda, ale pokud se vrakujou 700, tak pořád má každej možnost si nějakou koupit, pač jich ještě notná řádka jezdí.

*) no s přihlédnutím k imisím a podobným věcem
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::www.zhta.ic.cz...stránky o.s. Za záchranu historických trolejbusů a autobusů
Tomino
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4926
Registrován: 3-2007

Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 20:49:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Eugen: Pozor... Ale keď to beriem takto, tak sa nevolám Muzeum blá blá blá, neberiem na tie autobusy od ľudí peniaze a neklamem všetkým, že sú po opravách - keď sa vynárajú otázky.
www.SPZ.unas.cz
www.evidencia-dopravcov.eu

POSLANEC ROKA 2012
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12404
Registrován: 11-2004

Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 21:05:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Běžte s těma řečima do (do prdele, kdo to nepozná). Když skončí autobus ve šmelcu, budete skákat dva metry vysoko, že jste z toho chtěli na památku magnetku pana řidiče Vocejpka z přístrojovky, když to koupí někdo k likvidaci, komu to pomůže udržet při životě další vozy a rád se podělí o všechno, co má nějakou hodnotu, je to taky špatně. Vy byste to nekoupili, respektive neprojevili žádný zájem, aby měl někdo důvod vám to přepustit k zachování, ale rozumovat budete vždycky.

Tohle (http://seznam-autobusu.cz/vuz/33398) jsme dotáhli onehdá z armybazaru z Plzně. Cena? 24 tisíc. Obuto na nových gumách v hodnotě 45 tisíc, půlka nádrže nafty, motor a převodovka v TOP stavu, elekrtika nově dělaná, komplet se to rozebralo, vytřídilo, posloužilo na řadu autobusů od mého béčka, céčka, kolegova Récrea, exZlinera místní kapely a fotbalistické atmosféry, ještě tak, že nevím kam ty díly mám skládat, v sobotu se odváží do šmelcu. Při ceně 4,5 Kč za kilo a údajné váze skeletu kolem šesti tun - no řekněte, že byste to nedělali taky, s takovou tuctovou mrdkou.

To musíte mít zachovanou kdejakou popelnici která opustí brány podniku? Včera jsem se stavoval v kovošrotě a našel tam tohle odkaz. Myslíte, že to srdce nebolí, když jsou to vozy, se kterými jsem jezdil do školy, na tom prostředním jsem se učil jezdit a jsou to vlastně první prostějovské CNG vozy, pár let po generálce nebo střední opravě? Co se dá dělat, člověk zamáčkne slzu, řekne si, co by s nima dělal, obral jsem z nich dnes věci na plyn a žebrovené dekly na svoji B732, vytipoval na zítra pár sedaček a smířil se s tím, že život jde dál a nikdy už to nebude, co bývalo.

Zkrátka, kdybych na to měl čas a prostor, tak přes to točím prachy a náhradní díly taky. Má to jít do šmelcu celé, nebo to má ještě někomu posloužit?

P.S.: Vinařičák se prý o moji prototypovou B732 taky zajímal. A v tomto případě bych myslím vzal klíč na kola a do toho Kladna si dojel osobně. A za autobusem by to nebylo.

...jo a Žito 44 vás sleduje a jestli se to do roka nezpraví, tak bude zle ...
Závistivci všech zemí, polibte mi prdel...!
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3987
Registrován: 6-2005

Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 22:06:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Study to má nejlépe vystihnuto v podpisu. Evidentně se tu také navíc vyskytl pivovarnický plaz, který nezkousl jednu věc. Nuže, závist je neomezená.
Makrelu neumeješ.
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 971
Registrován: 1-2007

Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 22:18:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Study: Nezbývá než souhlasit

9 Tr: Také naprostý ouhlas, koupit z Plzně i z Ostravy mohl kdokoli, příslušné DP autobusy veřejně nabízely na internetu.

Turbík: Zkus se nejdřív o Tebou zmiňovaném sdružení informovat a teprve potom tu šiř nějaké bludy a jmenuj konkrétní jména (mohl by jsi pro začátek začít svým jménem), svědčí to jen o Tvé neschopnosti práce s internetem.
Karosa ŠL 11!

Stránky o autobusech řady Š 11 www.sx11.ic.cz
Claudia.J
Neregistrovaný host
Odeslán z: 46.33.112.73
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2012 - 23:37:20    Odkaz na tento příspěvek  

Study: Tam ti Vrakosy Autosklo Hněda není moc škoda protože to byl už opravdu jezdící kupa šrotu. Ale samopalu a ti bíle GO Karosy je mi lito tych je opravdu škoda. Jinak i loni sešrotované GO Karosy PV 73-72 je mi lito. Co mě i vcelku překvapilo protože jsem si pravě myslela ze misto jí pravě půjde ta kupa šrotu Autosklo Hněda. Jinak jsem ráda ze si zachránil ten prototyp a držim ti palce aby se ti dařilo. Jinak mě vcelku zajímá jak ještě dlouho bude existovat poslední PV Becko (PV 80-89) a moje nejoblíbenější prostějovské Cecko (PV 92-18 "Barborka")? Škoda ze nemám tolik peněz abych mohla kupit autobus.
Kolar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.39
Odesláno Středa, 28. listopadu 2012 - 01:15:46    Odkaz na tento příspěvek  

Ad ZHTA : Co zase vím já, tak i z ČSAD Jablonec nad Nisou si jedinec jménem sdružení, ač sám na sebe pomohl k pár kusům starých karos za pakatel. Nikomu nic nezávidím, ale připadá mi to jako zneužití jména sdružení pro soukromou výdělečnou činnost. Pak se nemůže nikdo divit, že tato sdružení odsuzujeme. Ikdyž není to obdoba případu Šikýř.

Václav Kolář, Jindřichův Hradec
Kolar2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.45
Odesláno Středa, 28. listopadu 2012 - 01:21:52    Odkaz na tento příspěvek  

Ještě mě chytlo pár myšlenek. Ač do téhle duskuze nepíši ...
O jihlavácích není poslední dobou moc slyšet. Nevíte někdo, jak to vypadá s tím jejich muzeem?
Ukázkový člen je Milan Jiroš. Takhle by to alespoň mohlo vypadat. Jeho vozy vypadají slušně a dá se s nimi něco reprezentovat
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2186
Registrován: 5-2002

Odesláno Středa, 28. listopadu 2012 - 07:48:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Study: Hezky napsané . Jdeš na to aspoň bez vytáček: koupím -> vytřídím -> pošlu do hutí . Řekl bych, že některým lidem (právem) vadí, že kupující se zaštiťují zachováním i když s tím mají úplně stejné plány.