K-report
 

Archiv do 12.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » MHD v Mostě, Litvínově a okolí » Archiv do 12.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 09:12:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove mam dotaz jestli jsou v tramvajich v MaL nejak chraneny tlacitka nouzovych brzd? Mam tim na mysli sklicka, plast apod. nebo jestli jsou dostupne jen tak...pripadne jestli se to nejak lisi typem vozu...dekuji

(Příspěvek byl editován uživatelem izzy.)
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Ibar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 09:54:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To :Izzy ...u nás tomu říkáme zachraná brzda...... v prostoru cestujících jsou chráněný sklíčkem.../skleněný čtverec vsazený mezi kolejničky se zarážkou/
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 09:57:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ibar: je to tak reseno bez vyjimek u vsech tramvaji? Nepocitam Astry kde je to standartne...
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Ibar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 08:48:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Izzy : Ano......v tomhle to je...u nás,na všech vozech stejné.Jediný rozdíl je snad v umístění.Někde je ta záchranná brzda v pravo a někde v levo.
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 841
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 16:47:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po dvou letech jsem navštívil Most tramvaje nějak chátrájí lak se vesele odlupuje a provoz x let stagnuje v sedle pořád v provozu 7 vozů odpoledne ve špičce 31 vozů. 10 souprav a zbytek sólo.
pár foteček T3SUCS 233-269
 
 
305 T3M.3 a foto
  T3M.3 236-260.
Jsou ještě v Mostě odstavené tramvaje čísel 210,214,223,230,232,249,251,252 a 276 nebo byly již odprodány?

Tady mám ještě jednu fotečku ,ale busu ex.DP Praha čísla 7070 - RZ 1U2 6093.Neví někdo komu patří a jaké má popřípadě ev.číslo?
 
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 17:30:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nin: Karosa ex. DP Praha 7070 patří TJ Baník Souš, tudíž je bez evid. čísla. V Mostě je už tento bus přibližně dva, tři roky. Dřívě měl TJ Baník Souš ex. mosteckou B731 evid. č. 115, dále několik C734 neznámo odkud.
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2057
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 19:40:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T eďnevím co přesně, ale minimálně ještě jeden autobus Baník Souš má, mělo by se jednat o LC735, viděna snad letos zjara u sport. haly na Březenecké.
rok 2007 - konec provozu autobusů Š11, 80 let autobusů na Chomutovsku
MHD v Klášterci nad Ohří
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2403
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 10:23:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tommas: Mno jo, svršek je jaký je. Jízdně to tak hrozné není. Rekonstrukce je vždy otázkou peněz! A náš DP není žádný bohatý podnik, do kterého města a kraj lejou peníze velmi štědře. Města mají svých problémů dost a logicky se jim nechce dotovat meziměstskou dopravu za kraj. No a kraj je kraj!
Poptávkové dveře by byly fajn. Zatím nevím, nemluví se o tom.
Systém prodeje jízdenek ve voze je docela elegantní. Ono je třeba si uvědomit, že prodejci v našich končinách si házeli na jízdenky přirážku k její nominální ceně, takže takhle se to vyřešilo!
S dvěma nízkopodlažníma tramvajema se garance udělat nedá. Nicméně už zde byl případ, že Astra navečer skolabovala a jela normál T3. Vozíčkáři to dispečer zařídil tak, že kontaktoval městskou policii v Litvínově. Ti vozíčkáře na příslušné zastávce naložili a další hlídka městské policie v Mostě vozíčkáře opět z tramvaje vyložila.

Je mi jasné, že by tady spousta lidí nejraději viděla pětičlánkové oboustrané 14T na modernizované trati, bezbariérová nástupiště a alepsoň malý rozvoj kolejové sítě. Ale to je těžké sci-fi. To už není o tom chtít, to je o tom, aby někdo dal! To je bez politiky nereálné.
Stačí se podívat do Obchodního rejstříku na základní jmění DP a porovnat si to s případnými nutnými investicemi.

Nin: Co napsat. Rozvoj se přeci nedá čekat. Vše jezdí, lidi s tím jezdí. Účel to splňuje
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 10:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv: Vzpoměl jsem si, že mají(měli) ještě bílozelenou C734 ex. DTS-Vrbenský. Je ve stejném nátěru, jako šli C934 po generálce od Vrbenského k ExpresCaru Kladno. O LC735 nevím, ale je to možné. Baník Souš vždy parkovali autobusy před svým sportovním areálem, stačí se jen mrknout.
Samot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 18:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz: Zaznamenal jste někdo větší nárůst cestujících v tramvajích v rámci odstávky v "Chemopetrolu"? Nebo víte někdo něco o nějákých posilových spojích? zajímalo by mě to pouze pro info..
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2404
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 19:06:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samot: Pardon, chvíli mi to trvalo.
Větší počet cestujících je znát. Externí pracovníci v areálu Unipetrolu RPA, s.r.o. (dříve Chemopetrol, a.s.) pracují ve 12 hodinových směnách. Vždy se nával v tramvaji týká především několika spojů.
O posilách nevím, ale netvrdím, že nejsou. Neslyšel jsem, že by byly.

Nicméně tramvaje to stíhají. Důvodů je několik. Volná kapacita byla. Holt se určité spoje naplnily jako v minulých desetiletích
Další důvod je, že Kavka svým kloubákem odváží lidi do Mostu na ubytovnu(-y).
Jo jo, to se to podniká, když se vyžírají jen ty lukrativní směry a kšefty
Mno a další důvod je, že mnoho firem si své zaměstnance vozí svými auty, dodávkami a mnoho zaměstnanců má také svá služební auta. Tedy přesně tak, jak jsem tady onehdá psal.

Co mě osobně mrzí je to, že drtivá většina těchto pracovníků jezdí tzv. "načerno" bez placení jízdného

Jinak už více jak týden jezdí opět Astra 201. Pochvalu zaslouží, že byla snaha vyčistit zadní článek nejen od čmáranic vandalů! Hned to vypadá lépe.
Astra 202 by to ovšem potřebovala taky, ale vandalové jsou trpělivý a 202 jim asi sedí víc

Jinak kraj už zase vyhrožuje pokutama, tak se máme na co těšit
Jirka_most
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 18:42:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavý článek na:
odkaz
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2405
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 18:51:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_most: Díky za odkaz. Dalo se to čekat, ale nechtěl jsem to nikde šířit. Moje očekávání se ale splnilo.

Pravdou ale je, že to může být ze dvou pohledů. Z pohledu jako v tom článku.
Druhý pohled je ten, že to ty žáci nemají zadarmo. Májí to za stejné peníze jako mimo mostečtí, akorát to neplatí oni přímo, ale platí to za ně město (respektive magistrát).

Je to na právnících, víc nemá smysl to řešit!

Jinak jestli si někdo všiml, tak při poslední víkendové výluce byla vyměněna vnitří kolejnice na koleji směr Most mezi Cestou do Kopist a Sídlištěm ČD (je to oblouk od přejezdu k zastávce Sídliště ČD).

Na přejezdu mezi Zdravotním střediskem a Chemopetrolem je nově omezení rychlosti.
Moli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 17:34:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po dlouhé odmlce zdravím všechny diskutující (je jich tady jak šafránu) a připojují se k možná již zapomenutým diskutovaným tématům.

Nin:
- v poslední době je mnoho tramvají oprýskaných - když už nejsou prachy na pravidelnou obnovu laku, tak bych přivítal aspoň méně elegantní řešení - přetřít štětkou
- 10 vozů, které jsou od dubna 2006 definitivně odstaveny, jsou stále v DP. Ve velké zemi na východě by je možná brali, ale tak zadara. A v ČR by je za ty prachy v dnešní době taky asi nikdo nechtěl. Přikládám foto - malá vzpomínka na 210.

 

Výluky:
- během víkendové výluky v září se nejen měnily kolejnice, ale bylo vyčištěno kolejiště v prostoru zastávky Cesta do Kopist (u přejezdu na litvínovské straně) včetně vybudování (možná obnovení) odvodňovací betonové strouhy
- ve dnech 6.-7.10. byla také výluka mezi DP a Intersparem, opět se měnily koleje a došlo k výměně závaží na sloupech. Litinová závaží jsou v posledních letech terčem nájezdů sběratelů kovů - už mají smůlu v této lokalitě - jsou tady již betonová.
- přikládám jednu akční fotečku - trolejáře v akci. Stačilo by na červenou tramvaj (po stržené reklamě Valar) nalepit nápis "Dílenský vůz" a hned by se mohla rozšířit flotila našich pracáků.

 

Odstávka na Cheze
- je vidět, že se to zvládlo i bez posil. Většina lidí jezdila do práce auty, však byla přeplněná parkoviště a další volné plochy u CHZ. Kavka toho samozřejmě také využil, proč ne, hned se pozná podnikavý člověk. Vyžírá možná lukrativity (např. i dopravu na Triangl), ale u něj to není jako ve firmách, kde se dlouhou dobu o něčem přemýšlí a pak eventuelně zdlouhavě rozhoduje a schvaluje. Budiž mu přáno!
- zbytek lidí jezdil v tramvajích, různá směska od Ostraváků přes Slováky, Poláky, Ukrajince, snad i Rumuny. Však také revizoři říkali, jaké mají žně na tramvajích.
Jirka_most
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 12:36:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Posílám pár fotek jedné zatoulané tramvajky z dnešního dopoledne. Že by odklon způsobený dnešním požárem v bývalém Chemopetrolu?
 
 
 
 
 
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 17:10:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_most. Pěkné fotky
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 16. října 2007 - 16:23:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem v Lounech viděl Crossway DPmost a měl strhané jedničky (označení ev.č.1), RZ měl stejnou (4U5 5636).
B741
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 7-2005


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 10:03:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v dnešním Mosteckým deníku píšou, e litvínovská radnice chce zvýšit jízdné v MHD
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 17:45:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí v Mostě ještě tramvaje?, protože dnes jsem viděl na lince 2 u 1.náměstí projet po kolejích nejdříve autobus ev.č.129 a pak ev.č.125 a tramvaj nikde žádná.
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2409
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 18:00:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to vezmem postupně!

13. října došlo k výbuchu na jednotce "Mazut" v areálu Unipetrolu RPA (dříve Chemopetrol). Byl vyhláše poplach a "STOP" hlásiče na silnici i tramvajové tratě zastavovali dopravu. Řidiči tramvají uposlechli příkazy a zastavili. Bohužel, řidiči aut ne, a přestože bylo oznamováno, že to není cvičení, ale poplach, řidiči aut to ignorovali. Vše vyřešila až policie.
Stejně tak někteří cestující to nesli nelibě a nechápali, proč se nejede.
Inu, co dodat? Jsme nedisciplinovaný národ a nejsme schopni dodržovat pravidla, předpisy a normy

Louňák: Netuším, co s tím Crosswayem bylo. Prohlížel jsem ho na odstavné ploše, a čísla normálně byla!

B 741: K tomu není co dodat. Četl jsem také. Radnice Litvínova nerozhoduje sama, vše je složitější. Vždy existuje více variant budoucího vývoje.
Podstatnější tam je, že linka číslo 8, bude v Litvínově prodloužena z trasy Litvínov,nádraží - Litvínov,průmyslová zóna na trasu Litvínov,nádraží - Litvínov,hřbitov - Průmyslová zóna Louka. Což je velmi pozitivní!

Louňák: Je celovíkendová výluka tramvajové dopravy. Jsou měněny koleje, revize trolejí atd. Příprava na zimu.
Autobusy náhradní dopravy jezdí většinou po tramvajovém pásu, pokud to jde.
B741
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 7-2005


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 20:02:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte jestli se ve vozovnách DP nevyskytují vozy s BUSE na druhém okně na místo mezi 2.a 3. dveřmi? Ptám se protože sem toto viděl na buse na NAD za šalinu...

A ještě něco: jak maj na BUSE to nový písmo tak sem neviděl na lince 30 nic jinýho než nádraží to jako nejni Nemocnice k dispozici?
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2411
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:14:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

B 741: Vyskytují. Kolik nevím, ale litvínovský vůz 125 (Karosa B731) to tak má. Je tam buse dodatečně montované. Už tak jezdí docela dlouho.
Mám dojem, že ten vůz je jen jeden.

Není nové jen písmo. Je změna ovládání buse panelů. O problému na okružních linkách víme, intenzivně řešíme!
Jak jste si i ostatní určitě všimli, toto se vyskytovalo už před časem na nových kloubových Manech.
Ross95
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 17:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ona už má 125 buse jo? To jsou novinky, už jsem tam asi dlouho nebyl :-)

pamatuju když v Litvínově jediná s buse jezdila 180 (s reklamou ekologický vůz) a pak si jí vzali do mostu šmjedi... po pár letech se vrátila, samozřejmě bez buse

jj, to nový písmo je děs

(Příspěvek byl editován uživatelem ross95.)
P: [PM] U: [MO]
B741
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 21:55:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ross95 na eko bus mela reklamu 80
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 07:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

B741: I 180. Reklama na eko bus byla bílomodrá, střecha a prostor kolem oken bílý, spodek celej modrej s červeným proužkem. Teď je 180 už dlouho celá bílá a bez těch buse panelů.
80 byla zelená, spodní pruh bledě modrej, černý nárazníky a vždycky i s reklamou na eko bus byla 80 cedulák.

Novej font na panelech se mi taky nelíbí, starší byl lepší, ale je to jen otázka zvyku. Za nějakej čas nám to už tak tragický nepřijde.
Ross95
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 14:12:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj, Slayer_ ví u čem mluvim :-) byla snad i na jízdnim řádě na titulní stránce..

u toho novýho písma mi příde hlavně dost nevyužitýho prostoru..

p.s.:
kdo si ještě pamatuje starou 62 (+ věčně nevrlýho skálu) a 72 s manuálem? :-)
P: [PM] U: [MO]
B741
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 7-2005


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 14:49:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slayer_: nemela ta 80 ty barvy naopak?

A co je zac ten modrej? http://www.dpmost.cz/web/historie.php?kat=prostredky
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2413
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 17:29:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

B 741: To je právě ta 180.

Bus ev. č. 80 už si moc nepamatuju. Barva byla asi tak, jak píše Slayer.

Nové zobrazení na buse panelech: Děláme co můžeme, moc jiných možností není! Možnosti jako dříve, to dnes nemá.
Budem se snažit to ještě v rámci možností zlepšit, ale prozatím není moc, co s tím dělat.

Jinak dle tisku, Deník Mostecka, opět nehoda auta u Kopist. Tradičně smyk a rána do sloupu trolejového vedení. Bylo to brzy ráno, cca kolem půl čtvré, tramvajová doprava zastavena na cca 20 minut.
Bohužel, dva těžce zranění, to je na tom nejhorší!
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 20:03:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

B741: Měla měla, spletl jsem se. A neni těžký se o tom přesvědčit zde: http://www.mosteckamhd.cz/a45.htm

Vladass: Co k tomu dodat: http://www.pcr-mo.wz.cz/data/di/nehody.html
Až bude statistika za letošní rok, bude ještě horší. V tomto úseku je sice omezená rychlost, ale pro většinu jako by nebyla.

Ross95: Litvínovské busy moc nepamatuji, jsem z Mostu a do Litvínova jsem tenkrát jezdil akorát tak na hokej a sem tam na závody. Vím že 72 v Litvínově jezdila, poslední její lak byl tuším bílý s červenym spodkem, jako byli/jsou v laku 52,54,55,83,93 a ještě jedna litvínovská B731 (myslím 109). Na 62 si nevzpomínám.

(Příspěvek byl editován uživatelem Slayer_.)
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2062
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 09:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NA stránkách ČNDS je dodělán jednoduchý přehled linkové dopravy provozované mosteckým dopravním podnikem. Trošku mi tam, ale haprují SPZtky, pokud by jste je mohli doplnit, budu vám vděčný.
rok 2007 - konec provozu autobusů Š11, 80 let autobusů na Chomutovsku
MHD v Klášterci nad Ohří
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 10:22:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv: Moc pěkný přehled
Tady máš nějaké RZ, co potřebuješ doplnit:

C734:
34 - 3U8 3812
41 - 3U8 3660
74 - 1U2 6154
77 - 1U2 6043

SOR C.10,5:
160 - 4U5 6082

V přehledu ti pak chybí jediná C935, která má zájezdovej modrej lak (stejný jako dvě LC736), má evid. č. 47 a RZ 4U5 5485 a podle mě ex. dopravce je Fedos (ovšem neni to na 100%, jen soudím podle společných znaků mezi fotkami C935 co měl na prodej Fedorka a C935 co má nyní DPMaL)

A pak ti v přehledu chybí ještě B732, které zatím jezdí jedině linkovou dopravu (až na jednu vyjímku), než se všechny vyřadí:
42 - 1U2 6360 (ex. DPMB)
43 - 1U2 6362 (ex. DPMB)
44 - 1U2 6361 (ex. DPMB 7226)
45 - 4U1 7320 (ex. DPHK 193)
46 - 4U1 7321 (ex. DPHK 197) - to je ta vyjímka, častěji se vyskytuje na lince č. 24, než v linkové dopravě.

No a pak je tu 67 - 1U2 6041 je to přestavba z B732, ale jestli je na papírech C734, to fakt nevím.

Zbytek RZ, které ti chybí se mi zatím nepodařilo zjistit, ani ex. dopravce C934 evid. č. 5.
Jirka93
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 13:41:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím všechny! Po dlouhé době přidávám fotografie o mostecké MHD. Věřim, že se budou líbit...
 ,
 ,
 
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 16:39:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nemate nekdo fotky tech exbrnenskych busu?
Jirka93
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 16:51:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Filip_daněk: To bohužel nemám, ale seženeš je na odkaze www.mosteckamhd.cz v sekci autobusy-fotogalerie a jsou to ev.čísla 43, 44
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 18:03:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv:
7 = 4U3 7446
38 = 3U8 3809
40 = 3U8 3662
41 = 3U8 3660
162= 4U5 5947

Máte někdo fotky ev.č.5 ?
Moli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 19:29:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Louňák: ano, mám.
Samot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 20:12:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Ross95: p.Skála sice na manuálech nejezdí,ale má manuálního Pick-upa s přívěsným vozíkem a vozí s ním obědy. Akorád Vladass neví, že jim ujídá obědy, teda spíš Litvínovským loni jsem ho načapal jak z várnice ujídá hrnkem omáčku, stál zaparkovaný na proti "Vítězáku" u vjezdu na Etylenku, byl tam docela zašitej
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 20:36:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moli: A mohl bys je zde ukázat?
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2417
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 21:23:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samot: Vladass na obědy nechodí
Nicméně, tohle sem rozhodně nepatří

Taky něco nového. Kavka má malý Sor Lili 7,5. Už ve svém polepu a viděl jsem ho na lince Lítvínov-Louka-M.Radčice.
Docela zajímavě vypadalo setkání v Litvínově na nádraží. Sor DP a Sor Kavka stály vedle sebe.
Samot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 23:38:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Vladass: vím že nepatří, proto další komentáře nedělám ani dělat nebudu

Jinak měl jsem také tu čest vidět naší DP sorku s Kavkovo na nádraží a i ráno jsem jí viděl směr Mariánky od Polikliniky, nevím jak je to konsrukčně, ale připadá mi, že jela lépe.. jak to s ní uměl.

Já byl teď o víkendu v Ostravě a tam se to nízkopodlažníma autobusama a trolejbusma jen hemží, tramvaje co jsem jel několikrát, jsou dost poničené od vandalů, tak že musím uznat, že u nás je to přece jen o něco lepší.. nelze to uhlídat..

 
 
 
 
 
 
Mirek2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 10:50:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám pár poznatků z mostecké MHD i meziměstské linky do Litvínova.Co mě vadí nejvíc, je výběr jízdného.Přepravní kontrola není téměř žádná.Jízdné se vybírá jen na linkách 11,12 kde je předpoklad že zaplatí všichni.Po městě se jezdí běžně bez placení.Další úlet v tarifu je přeprava doprovodu dětského kočárku s dítětem bezplatně.Běžně se stává, že ve vozidle jsou až tři kočárky a maminy jedou jen jednu zastávku.Kočárek bezplatně ano, ale doprovod ať zaplatí jízdné.
Nevím proč se zaváděl složitý a ne jistě levný odbavovací systém.Úniky tržeb ve městě musí být značné.Stačí tak málo, vybírání jízdného řidiči včetně čipových karet, večer a o víkendech i v tramvajích.Jde to v Liberci, tak proč ne v Mostě.
A tamvaje do Litvínova, dopoledne jezdí solo vůz a to je dost málo.Zaplatit 18 korun a ještě se tlačit.....Kraj,město či kdo si spoje objedná, ale za dostatečnou kapacitu zodpovídá dopravce.
Z toho plyne,že místní dopravu používám zcela vyjímečně a po městě chodím raději pěšmo.
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2064
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 19:18:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za info, v nejbližší možné době to tam dodám. I ten kavkův sor, kdyby byla fotečka, nezlobil bych se. Nějak se tam k vám nemohu dostat.

Časem tam pak doplním i ty LC736. I když ty jezdí na lince,nebo patří pod nějakou podnikovou zájezdovou dopravu?
rok 2007 - konec provozu autobusů Š11, 80 let autobusů na Chomutovsku
MHD v Klášterci nad Ohří
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 07:27:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kavkův Cross:
 
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 11:20:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek2-aby neměl Most s Litvínovem úniky tržeb,se koukni jak mají opálené obyvatelstvo.
Jaktože nemá Most přepravní kontrolu,jen já vím o jednom statném revizorovi,takový vysoký kluk s brýlemi,jak má kamaráda v Jablonci.
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 12:06:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv: Obě dvě LC736 na linkách nejezdí. Jezdí jen podnikovou/smluvní zájezdovou dopravu (často jsou využívány mládežnickými týmy HC Most).

Á Kavka už má Crosse, jestli se nemýlím, tak se jedná o tu delší 12,8 metrovou verzi. Na Prahu jak dělanej a červená mu sluší Jsem zvědav, jestli koupí ještě tu bílou předváděčku.
Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 637
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 14:07:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samot. a líbilo se ti u nás? co bys na ODIS řekl?
Jinak s vandaly je to lepší než to bylo, ikdyž vymýšlí různé zlepšováky...trochu pomohly kamery, ale ty nejsou všude.
Ještě chvíli a poctivý Ostravan bude chodit do školy pěšky, protože ho do školy nic nedoveze, a nebo hůř, do toho co by ho tam dovezlo, se prostě nevleze..
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 14:46:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slayer: Prý by měl koupit ještě jednoho. A tento červený už byl včera v Praze.
Moli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 16:49:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Louňák: fotky ev.č. 5 ukážu, ale musím je nejdříve najít v tom množství snímků. Do neděle se je pokusím zveřejnit.
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2419
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 18:42:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kavka Crossway je určitě 12,8 verze. Ten bus vypadá opravdu parádně, hlavně ta výrazná červená tomu dodává atraktivnost!

LC 736: Zájezdová doprava, Slayer to doplnil.
Crossway ev. č. 1 se na zájezdech objevuje také. Nedávno jsem ho viděl s malými hokejisty Mostu.
Na zájezdech se mohou objevit i jiné vozy, je to dle potřeby.

DP přepravní kontrolu má. Určitě jste si všimli, že byly i inzeráty o přijetí dalších lidí do přepravní kontroly.
Revizoři chodí každý den, ale samozřejmě provoz je velký a rozptýlí se to.

Víte k těm různým zlepšovákům a poznatkům. Já jsem tedy ten poslední, kdo by tady měl poučovat, napsal jsem tady toho stohy.
Nicméně, je třeba si uvědomit, jak DP funguje, kdo tam rozhoduje, kdo má jaké kompetence. DP není soukromá společnost vlastněná jedním člověkem, který rozhodne a udělá se. V akciové společnosti to má své procedury a daná pravidla. Rozhoduje především představenstvo společnosti. Tam jsou pochopitelně zástupci vlastníků, a to jsou z naprosté většiny města. Tedy jejich zástupci reprezentují zájmy měst, které se v oněm rozhodování projevují.
Prostě neexistuje člověk, který narvhne rozhodne a udělá se.

Za sebe souhlasím s Mirek2. Nástupy předem kromě páteřních linek v Mostě a denní doby v tramvajích. Ovšem silně pochybuji o tom, že by to města dovolila.
Odpor veřejnosti by byl značný, prodloužení jízdních dob, nárůst pořadí na linkách atd. atd. To jsou další peníze, které někdo musí odsouhlasit a také poskytnout!!
Totéž sólo tramvaje dopoledne, výše jízdného atd.

Navíc je třeba také brát v úvahu složení obyvatelstva. Nástup předem neřeší vše, řeší to jen v případě důsledných řidičů. Řidič samozřejmě nebude riskovat zdraví své či rodiny, když se mu nahrnou nepřizpůsobiví utiskování členové menšiny do vozu bez placení! Opět z toho plynou trable, za které se někdo musí postavit. DP sám to těžko bude zvládat bez podpory.

Nehledám důvody proč to nejde! Samozřejmě, že toho spoustu jde a já jsem s tím otravoval už dávno! Ale vše nejde tak snadno, jak se na první pohled zdá.
Navíc za vším hledej peníze. Města nemají, kraj dát nechce, priorit a potřeb územní samosprávy je dost a dost. Můžeme se tady bavit o rozpočtovém určení daní, jeho systémech atd., ale to nemá smysl.

Jak už jsem jednou psal. Západní doprava se nedá dělat za současného financování!!!
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 380
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 19:42:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moli: To zase tak kvůli mě nemusíš spěchat
Samot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 20:18:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silesia: na ODIS nemám žádné připomínky, na hlavních zastávkách nákup jízdenky z automatu, na nádraží ve Svinově se mi líbil světelný panel s množstvím linek s aktuálním časem odjezdu.

Mě by osobně tohle líbilo u Mosteckého nádraží, město planuje nějákou úpravu okolí a přestavbu tak uvidíme

 
B741
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 22:16:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdrawim. Nevíte někdo jestli bude na dušičky v provozu nějaká posilová linka? Pokud ano, odkud a v kolik bude jezdit, díky
Moli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 15:49:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

B741: pokud máš na mysli Most, tak jezdí. Dám sem později několik postřehů včetně snímků z organizace dopravy ke "kremaci".
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 877
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 12:41:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nezná někdo výrobní čísla Karos C734 ev.čísel 30-38 ex.HOUSA CAR.
Možná ,že na mostecku jezdí nějaká ex.Olomoucká Karosa C734 některé C734 DPMO prodal právě dopravci HOUSA CAR.
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 21:15:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kavkův SOR
B741
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 7-2005


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 18:19:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vůz 102 bez nápisů 105 let MHD na Mostecku
Moli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 10:53:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

B741: v poslední době bylo více změn na B931 - 75 má reklamu, 102 je bez nápisů a 115 bez reklamy. Navíc by měly nějaké "devítistovky" jít do Litvínova, aby se papírově zmladil zdejší vozový park. Podmínky kraje na stáří vozů jsou neúprosné!
Jang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 20:34:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem potkal na dálnici D8 poblíž Varvažova na ústecku tři 12-metrové autobusy MAN Lion´s City v barvách DPMaL, směřující od německých hranic.
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 21:22:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jang:
B741
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 21:50:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak 106 má na prdeli novou reklamu

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace