K-report
 

Archiv do 25.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Koridor » Archiv do 25.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3004
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 21:49:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokračování II:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3005
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 22:04:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokračování III:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Jardadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 08:25:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hroch: Díky, !
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4041
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 21:53:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Pěkné fotky! Mmch. Kolín 115/135 - myslel jsem, že tam rychlosti budou poněkud jiné.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3021
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 23:32:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Řekl bych, že pod plachetkou se skrývá číslice 4 ... tedy 145/135.

Podle těch předvěstníků na jedné z dalších fotek bude ale přes peróny nejspíš 130/120.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 744
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 11:53:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Honzasl: ...po zrušení trati zůstane spousta použitelného materiálu - málo jetý koridorvý svršek, sloupy TV, návěstidla, kabely, štěrk...

Hm, a na nové místo určení se to přesune mávnutím kouzelného proutku ?

Vy si zřejmě neuvědomujete, že cena práce tvoří stále čím dál větší procentuelní část nákladů, že? A nakládat štěrk, aby se vezl někam jinam, to by se taky jistě vyplatilo. A vykopat kabely ?
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 12:37:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nakládat štěrk, aby se vezl někam jinam, to by se taky jistě vyplatilo.
Rekultivace vám nic neříká? Součástí stavebního povolení a podmínkou kolaudace nové tratě nepochybně bude uvedení stopy bývalé tratě do nějakých definovaných parametrů, včetně odtěžení štěrku. A když už bude na autech, dá se buď skládkovat, nebo recyklovat. A zrovna u tohoto typu 'odpadu' je ta recyklace výhodnější.
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 16:07:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale ano, říká. Akorát, když je někde něco, co je potřeba recyklovat, tak to v rozpočtu akce bude spíše figurovat jako náklad, když navíc musím započítat i přepravu (musím vynaložit úsilí, abych získal materiál, který má omezené použití), v lepším případě nula od nuly pojde (vyjde mě to stejně draho, jako kdybych to nakoupil). Ovšem, v žádném případě bych se na to nedíval jako na něco, co lze buďto výhodně zpeněžit, nebo někde výrazně ušetřit tím, že to použiju.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4051
Registrován: 8-2003


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 23:15:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: No jo, stárnu...
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1398
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 08:20:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slídil
Jenže ta trať se bude rušit tak jako tak. Takže náklady na demontáž stejně vynaložíme a náklady na převezení a namontování jinde jsou snad stejné, jako u nového sloupu. Takže jsme furt v plusu. Když se vyplatí trhat koleje (a použít jinde), musí se vyplatit recyklovat i sloupy.
Nu, kabely dráha možná vytahovat nebude, ovšem pokud je tam nechají, jistě se jich rád někdo JINÝ ujme, o tom bych něměl pochyb.
Štěrk - to to jsem trochu přehnal, tam by to asi bylo na hraně.
Ad rekultivace - no iluze bych si o tom nědělal, projděte si Třebovice - Krasíkov, tam se rekultivace omezila na sbourání umělých staveb a náspy atd. jsou tak jak byly - což je dobře, protože se jedná o docela cenná místa pro zvěř a floru.
Předpokládám, že opuštěné náspy zůstávají v majetku SŽDC, nebo se to prodává majitelům okolních pozemků?
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 19:10:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Docela by mě zajímalo, jestli (a kdy) se ještě letos kopne do nových staveb, tj. Břeclav, Cheb - Planá a Mosty - Bystřice?
Poslouchám www.danceradio.cz.
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 673
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 19:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Břeclavi se tahají kabely provizorek,takže Břeclav pokládám za zahájenou.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3067
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 22:06:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Kolíně se už pokládá 2.kolej mezi kontejnerem odb.Nadjezd a samotným nadjezdem. 1.SK za peróny směrem na Pardubice (viz fotky) už je v provozu.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3072
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 22:40:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes 2.kolej položena opět o kousek blíže k nadjezdu. U nástupišť se pracovalo na stávajících výhybkách 85 a 86 (budoucí 78 a 80) v 2.SK - vytrženy.

(Příspěvek byl editován uživatelem Hroch.)
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 3-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 20:50:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To 471015: Cheb - Planá, info viz sekce 3. koridor
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4072
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 17:47:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trocha rekapitulace aktuálních koridorových staveb:

I. kolejově dokončeno 2007, celkové dokončení I. pololetí 2008:
- uzel Ústí nad Labem
- Hostivař - Strančice

II. nyní běží, dokončení 2008+:
- Tábor - Doubí (cca do konce 2008)
- Červenka - Zábřeh (cca do přelomu 2008/2009)
- Plzeň - Stříbro (cca do přelomu 2008/2009)
- Kolín (cca do přelomu 2008/2009 - ?)
- Běchovice - Libeň (do 09/2009)
- Benešov - Strančice (do 2009)
- Nové spojení (cca do 2009)

III. k zahájení přelom konec 2007/začátek 2008:
- uzel Břeclav (do 11/2010)
- České Budějovice - Horní Dvořiště st. hr. (do 11/2009)
- Bystřice n/O - Mosty u Jablunkova st. hr. (do 08/2011)
- Cheb - Planá u M. L. (do 06/2011)
- Stříbro - Planá u M. L. - Stříbro (do 12/2011)

IV. možno v 2008 i:*
- Plzeň - Rokycany
- Rokycany - Zbiroh
- Zbiron - Beroun
- Český Těšín - Bystřice n/O
- Benešov - Votice (II. polovina roku)
( je připraveno i - Úvaly - Běchovice (po dokončení Běchovice - Libeň))

! termíny dokončení jso pouze orientační, v praxi je většina stavebních prací dokončena před tímto termínem dokončení
* tj. projekt (bude) připraven, záleží na výsledku výběrového řízení na zhotovitle, koordinaci s jinými stavbami, financemi,...
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1226
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 13:24:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Ad Zbiroh Beroun: Už? To asi nebudou žádný přeložky. Počítá se stále se zrušením žst Zbiroh a jejím nahrazením zast. Kařez?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4089
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 18:58:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S přeložkama se mezi Berounem a Ejpovicemi příliš nepočítá, (snad) jen s tunelem Osek mezi Hořovicemi a Kařezem. Tyto stavby ale jsou projekčně připraveny, neříkám, že příští rok určitě půjdou do realizace.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3109
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 22:04:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem zaznamenal, že provoz na trati Kolín - Kutná Hora je již veden po novém mostě přes trať 011 po 1.TK (vpravo směrem na HavlBrod). Mostní provizorium v 2.TK se demontuje.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Arakain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 12:23:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem konečně sesynchronizoval kapesní PC s fotkama
Kolín 29/9/2007 pohled na Pardubice z konce perónu
 
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 898
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 14:59:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iiii:
Ad Zbiroh Beroun: Už?

Pohledem na jízdní doby v konečném návrhu GVD 2007/2008 bych více než zahájení stavby Plzeň - Rokycany na 3. TŽK mezi Prahou a Plzní nečekal.
Poznejte kraj plný rybníků, lesů ale i křížků a božích muk, navštivte Zemi zamyšlenou.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3115
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 22:59:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolín: Provizorium demontováno, pražce položeny z obou stran až k mostu, pracuje se pod ním.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1267
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 21:21:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dne 1.10.2007 byla zahájena rekonstrukce ŽST Břeclav. Co nás v nejbližších letech čeká ?
To se nechejme překvapit - uvítal bych jakékoliv informace ohledně stavby,plánu !

Neveřil sem tomu, ale soudruzi začali opravdu trhat koleje . První práce začali "u skladu" za 1.peronem, kde byly komletně vytrhány koleje a začali se betonovat slúpky. Dále za peronama prujezdné a koleje do depa v krátkém úseku vytrhány v úrovni podchodu. Z toho soudím, že se bude prodlužovat podchod až dozadu, do Gumotexu. A v poslední řadě v úseku Hrušky - Břeclav přednádraží vyloučena jedna kolej - dnes vythány koleje.
Člověk se ani nestaší divit, jak mu to mizí před očima - každopádně je to zapotřebí!

 
 
 
 
 
 
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2234
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 22:09:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari:
Viz zde.
Huffnagell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 21:35:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari: Tak to teda čučim... Byl jsem v Břeclavi tak dva týdny zpátky a nic moc se tam nedělo... Fotky super!
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3144
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 17. října 2007 - 13:47:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolín:
U nástupišť už položeny nové výhybky i koleje.
V okolí nadjezdu uválcován hrubý štěrk a položeny kolejnice.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1060
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 09:50:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: smím se zeptat, u kterého nástupiště a které koleje...?
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3153
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 18. října 2007 - 22:18:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hajnej: Jedná se o výhybky 78 a 80 (postaru 85 a 86) a o 2.SK cca mezi návěstidly Lc 2 a Se 81. Psal sem o tom 5.října.
Nechtělo se mi to znovu rozepisovat, tak se omlouvám za případné uvedení v omyl.

Jinak 2.kolej pod nadjezdem položena a zaštěrkována.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1294
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 21:47:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aktuání pokrok práce v Břeclavi:
 
 
 
 
Práce postupují vcelku, až moc rychle
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3157
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 23:38:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari:
Jen aby ta rychlost nebyla na úkor kvality.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
neregJiří.Kocurek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.122.34
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 11:50:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari: k druhé fotografii - je to pažení, rozpírají se tím stěny výkopu, aby se nesesuly.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1204
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 15:08:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari Břeclavsko je známo dosti nestabilní zeminou, "slinovica" a tekuté písky tohle je rozpěra, která bude držet stěny výkopu, aby se nesesypal, i tak tam budou tyhle práce obtížné. Pamatuji z dob, kdy jsme tam dělali základy pro stožáry trakčního vedení v Hhruškách byla zemina, že když bylo sucho, byly to tekuté písky jak na pušti a když zapršelo, nalepilo se do do drapáku bargu a po každé lžíci to musel oklepávat a to tam polovina zůstala. V Moravském Písku, při kopání základu několik metrů od staniční budovy, se to tak sypalo, že se nakonec obnažily i základy budovy a na základ padlo dvakrát tolik betonu, než plánovali projektanti, protože jáma byla obrovský trychtýř :-)
Martyss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 11:20:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2Bkp:
Nemáš info, jak vypadají konečné projekty na tyto tratě?
- Plzeň - Rokycany
- Rokycany - Zbiroh
- Zbiron - Beroun
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3166
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:29:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolín: Kolej pod mostem vypadá hotově...jen jí zapojit do stávající od Záboří. Část u nástupišť (snad i Hajnej už bude vědět) je hotová.
Úvaly: Už docela dlouho nám v 0.SK na běchovickém zhlaví straší 50-ka.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4135
Registrován: 8-2003


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 21:42:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martyss:
Ne, bohužel nemám.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3185
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 11:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Kolíně už od středy napojují 2.kolej z pod mostu na traťovou kolej na Záboří. Od odb.Nadjezd do Záboří se tak jezdí pouze po 1.TK (dneska si tam třeba Zátopek postál 30 minut). Vypadá to ale, že by mohli mít snad už dnes hotovo. Následovat bude výluka 1.TK, kde krom zrušení odbočné výhybky schází dodělat ještě nějaké ty metříky přímo pod mostem. Mostovka pro 2.TK na Kutnou Horu už vypadá z pohledu zespoda hotově.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5388
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 13:37:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve dnech 1.11.2007 až 2.11.2007 se bude konat
výluka 1 traťové koleje a napětí TV nad touto kolejí
mezi železničními stanicemi Mosty u Jablunkova-Čadca.
Výluka bude zahájena v 7:00 hod. první den výluky a
ukončena v 17:00 hod. poslední den výluky.
Účel výluky: vložení vyh. Odb Šance

Ve dnech 3.11.2007 až 5.11.2007 se bude konat
výluka 2 traťové koleje a napětí TV nad touto kolejí
mezi železničními stanicemi Čadca-Mosty u Jablunkova.
Výluka bude zahájena v 7:00 hod. první den výluky a
ukončena v 17:00 hod. poslední den výluky.
Účel výluky: vložení vyh. Odb Šance

Takže konečně tady máme začátek prací na 3.koridoru v úseku Dětmarovice - Mosty st.hr.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3188
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 17:31:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po nějaké době opět pár foteček z Kolína. Omluvte, prosím, velmi nízkou kvalitu, ale jaké je venku počasí víte asi všichni sami.

 
 
 
 
 
 
 
 
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Comar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 17:45:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

par postrehu z Breclavi:
 
 
 
 
 
 
 
 
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1041
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 13:03:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen doplním Comara slovním popisem z dnešního rána:

1) na prvních fotkách (tuším v ose někdejší 9.SK) budoucí jazykové nástupiště, pod nímž se ještě pořád hloubí (odpad, kabelovody?) - k tomu i ty rozpěry,

2) na zbylých snímcích 2.TK do Hrušek vypadá kolejově hotová, drátenící pokračují v práci,

3) podchod za 10.SK (fotky nahoře u Šariho z 19.10.) už je z velké části zaarmovaný.

Takže frčí to opravdu rychle.
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1339
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 18:13:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K čemu je těch 5 sloupu hned vedle sebe - viz 4. Comarova fotka ? ?

Jinak trochu blíže:
 
 
 
 
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Steamer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 279
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 18:31:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty sloupy jsou na odpojovače...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3281
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 21:20:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapomněl jsem sem napsat, že výluky v Kolíně prozatím utichly. Výhybky odbočky Nadjezd vytrženy a za 50-kou u perónů směrem na Pardubice tak začíná nepřetržitý modernizovaný úsek, který končí až na vjezdu do Pardubek.

Pomalá v 0.SK na běchovickém zhlaví v Úvalech stále v platnosti.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
KvK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.39.28.222
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 23:18:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viditelné práce v Kolíně: vyloučení kolejí kolem pátého perónu a odhalování tělesa podchodu, práce na rampě pro invalidy před výpravní budovou a dokončování ústředního stavědla.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5494
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 23:54:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odbočka Šance, Jablunkovské tunely ad.
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1001
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 10:00:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mezi Červenkou a Moravičany jsou již položeny obě traťové koleje, ale jezdí se stále po 2. Jen mi vrtá hlavou, proč nově zrekonstruovaný přejezd zhruba v polovině úseku není osazen závorami, ale pouze světelnou signalizací? Dosud se využívala ke křižování odbočka Benkov, ale včera jsme s IC 581 čekali na protijedoucí R 600 už v Moravičanech, byla tma, a tak jsem neviděl, jestli je ještě Benkov v provozu (jestli už není snesen)?

V Července jsou již postavena všechna nástupiště, u nejvzdálenějšího od staniční budovy ještě stále není vybudován podchod a výtah. V Moravičanech kopnuto není, Moravičany mimo - Mohelnice včetně je hotovo, Lukavice na Moravě svršek a spodek hotov. Lukavice mimo - Zábřeh mimo kopnuto není.

Příjezdová komunikace k silničnímu nadjezdu na střeňském zhlaví žst Červenka je snesena a pokračuje snášení mostní konstrukce. Probíhá výstavba nových silničních mostů v Mohelnici a také v Lukavici na Moravě.
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
T.Z.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 129.132.33.54
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 14:21:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tento tyden se mela rusit pulka Benkova a pristi tyden druha.

Na Cervence je hotovo vcetne obou zhlavi?
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1004
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 14:35:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad T.Z.: Zábřežské zhlaví je hotovo, olomoucké nikoliv. Byly vytrhány staniční koleje, přibližně do úrovně odjezdových návěstidel ve směru na Olomouc, proběhla výměna spodku i svršku a toto pondělí již stály na nově položeném svršku pracovní vlaky a dráteníci pracovali na trolejovém vedení.
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3340
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 16:26:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Semolina:
Koukám, že technologie výluk Červenka-Moravičany je hodně zajímavá. Mohl by mi někdo říct, proč před létem ty výhybky na Benkově rušili, když teď tam zase jsou (byly)?
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4218
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 17:24:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:
Koukám, že technologie výluk Červenka-Moravičany je hodně zajímavá.

No jo, dlouhý úsek, nejasnosti okolo křížení se silnicí (přejezd na stávajícím místě, anebo nadjezd jinde), průchod CHKO,... a výsledek takový, jaký je.
Proto pro velký úspěch to nebyl poslední "zajímavý" úsek: Těš se na Běchovice - Úvaly (dlouhý úsek, dvě odbočky, průchod chráněným územím, tři koleje, problematické podloží, frekventovaná zastávka, silní provoz,...)
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3342
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 22:09:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: No už se nemůžu dočkat. (O důvod víc, proč pilně studovat a co nejdřív přestat do Pardubic jezdit.)
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4224
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 22:29:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se hezky uplatni a kup si auto. Po D11 (nový úsek) se jezdí báječně (bez legrace).
I když ta rekonstrukce ŽUP se mi také příliš nelíbí. Neříkám, že znám všechny okolnosti její přípravy, ale proč je dělení staveb de facto na širé trati v Běchovicích a jeden úsek mezi výhybkama se bude rekonstruovat nadvakrát (stejně jako Uhříněves - Říčany), spustí se NS, po kterém vlaky přijedou do Libně, kde část stanice bude "už" v rekonstrukci, další snad brzy...
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1397
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 22:58:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

FOTOINFO z ŽST Břeclav:
 
 

Jinak jedna TK v úseku Bv přednádraží - Hrušky je zprovozněna, ted se pokládají koleje na druhé koleji.

Podchod (foto néni - nestihl som) už tam mají vybudovaný nejaký betonový tunel, takže stavba pokračuje. Jinak sou včude natáhané káble

A vyrostl "provizorní" peron - zatím se nepoužívá. Kdo ví, jak to s ním bude.
 
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3344
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 00:56:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Tak se hezky uplatni a kup si auto. Děkuju nechci. To raději přes tu Lysou. (Navíc mám dost silný dojem, že by se mi to ani finančně nevyplatilo.)

Kolín: V současnosti je vyloučeno 5.nástupiště. Pracuje se třeba na podchodu. Dnes také probíhala výluka 2.TK do Záboří.

Úvaly: Výše zmiňovaná pomalá je fuč.

Jinak opakuji svůj dotaz na důvod vytržení a pozdějšího znovupoložení výhybek na odb.Benkov.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Martyss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 14:04:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co brání zavedení vyšších rychlostí (např. 200 km/h) na koridorech? Tedy když pominu, že není dostatek vhodných vozidel pro tuto rychlost. Díky za odpověď.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4227
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 15:09:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zaprvé zaváděná legislativa (patrně) bude upravovat problematiku nástupišť (úrovňová nástupiště vedle kolejí provozovaných takto vysokou rychlostí, a i u těch ostrovních by měla být ochraná zóna cca 3 metry), i to, že na takto rychle provozované trati by neměly být úrovňové přejezdy.
Zadruhé je zde technický problém s vlakovým zabezpečovačem, ten stávající je pro rychlosti do 160 km/h.
Zatřetí zde pokulhává smysluplnost. Na jedné straně minimální přínosy (zkrácení jízdních dob a z nich plynoucího zvýšení tržeb) a na druhé jsou zvýšené nároky jak na trakci, tak na dopravu.
A začtvrté, v současné době se připravuje projekt úpravy trati Brno - Břeclav na 200 km/h a Praha - Ostrava na místy 180 km/h.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Martyss
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 15:49:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2Bkp:
Jistě,pokud se kvůli zrychlení ze 160 km/h na 180 km/h musí na celé trati překopat zabezpečovačka, tak to smysl nemá. Pokud v ucelených celcích třeba naklápěcí soupravy využijí rychlosti 200 - 230 km/h, tak to dle mého názoru viditelný vliv na jízní dobu má.
Čili prvotním problém je, že ještě není dopracována konečná podoba legislativy?
Steamer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 16:11:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zvyšování traťové rychlosti na trati Brno - Břeclav je v souvislosti s budováním interoperability, při které se vyhází vnitřky SZZ a nahradí je ESA, trošku prořídnou oddíly traťoviny (AB3-74 bude nahrazen ABE-1), atd..
Takže to chvilku potrvá, než se svezeme rychlostí 200 km/h. Ale úprava legislativy do souladu s TSI se připravuje.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4230
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 16:15:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Upřímně řečeno, nevím v jaké fázi je legislativa, jestli v pokročilé, či schválené.
Ze zabezpečovačky je potřeba nový zabezpečovač (ale zde se ledy pohnou tak jako tak) a místní úpravy autobloku.
Naklápěcí soupravy budou moct využít maximálně 200 na dvou třech, tak 40 - 60 km dlouhých úsecích.
Zde ani tak nepůjde o minutky, jako prestiž a nácvik do budoucna, až třeba jednou budou nové expresní tratě.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1968
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 17:23:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Steamer: Na kolik bude potřeba prodloužit odddíl AB pro 200km/h ?

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace