K-report
 

Archiv do 01.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Železnice a politika » Archiv do 01.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 16:39:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O tom, že komunistické hospodářství tuto zemi (nejen) ekonomicky zhuntovalo, snad netřeba pochybovat.

ODS zapřičinila krach veřejných financí

Nesmysl. K žádnému krach veřejných financí nedošlo.

Dodnes mám v živé paměti ekonomické balíčky pana Klause a utahování opasků.Pak přišel Zeman a hle!! Ekonomika začala fungovat.

Tak to je opravdu absurdní zjednodušení.
Liberté! Égalité! Sexualité!
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 16:48:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně, geniální zjednodušování ...
ODS dělala velký dluhy přes podniky, ČSSD je dělala přes rozpočty.

Jakej je v tom prosím vás rozdíl ??? Kradou úplně stejně a pokud by tam seděla Veverka a spol, tak začne taky :-)
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 397
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 16:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy:...Pak přišel Zeman a hle!! Ekonomika začala fungovat...

A zadlužení začalo růst.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 763
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 16:50:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Á, pánové Happy a Kristián už tomu zase tzv. "rozumí" ! Tentokrát naprosto přesně vědí, že za to může ODS... Zajímavé je,že když si tito dva něco myslí, většinou to bývá úplně jinak.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 922
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 16:51:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je pravda,ale z "hovna" barák neuplácáte,jak se říká.Anebo se taky říká:"Kde nic není ani smrt nebere".Prostě i na rozhýbání ekonomiky jsou potřeba finanční prostředky.Samo se od sebe nic neudělá
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 16:57:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Á, pánové Happy a Kristián už tomu zase tzv. "rozumí" ! Tentokrát naprosto přesně vědí, že za to může ODS... Zajímavé je,že když si tito dva něco myslí, většinou to bývá úplně jinak.

No a za zpackanou kuponovku a krach bank a podniků může samozřejmě děda mráz že Desiro?????

Kdo postavil na nohy chlouby českého strojírenství??Škodovku,Tatru,Zetor a jiné???
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3117
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 17:09:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za krachy bank může v první fáze nezkušennost jejich majitelů a jakýsi provizorní (přechodový) stav v první polovině 90. let. Později snahy o zlepšení systému narážely na partikulární zájmy (rozuměj částečný odpor) jednotlivých bank.
U podniků to bylo obdobné.

Třeba Škodovku (resp. část dopravního strojírenství) postavil na nohy DP Praha.
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 17:54:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je opravdu absurdní zjednodušení.

Tak to je opravdu absurdní nedorozumění.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1310
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 19:59:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zetor stojí na nohou?
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 924
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 20:18:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je v zisku :-)Takže hospodaří v černých číslech.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 20:21:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.zetor.cz/article.asp?nDepartmentID=137&nArticleID=298&nLanguageID=1
Posuďte sami,jak ta fabrika na "odstřel"dle některých produkuje kvalitní zboží o které je zájem.Jen se musí chtít a to se v 90.letech evidentně nechtělo a většina podniků padla na hubu
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1076
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 20:47:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nezkušennost jejich majitelů

No, náhrada ze státního ropočtu 100 miliard v IPB a podobná částka dohromady za několik soukromých bank (aniž se přitom dohledalo, kam kterákoliv z těch 200 miliard vlastně zmizela) - taky bych chtěl být tak "nezkušený".

Za což (samo)zřejmě nemůže ani stát jako celek, ani jednotlivé strany - jen se možná všechny ty strany měly starat o zavedení jasných a kontrolovatelných pravidel. Nemusely je ani vymýšlet, mohly je opsat v půlce západní Evropy.

Čímž se vlastně dostáváme zpátky k "dopravě a politice". Tak jako si na "západě" prožili své problémy s nekontrolovaným boomem automobilismu (protože zabývat se veřejnou dopravou bylo pod úroveň vrcholných politiků), stejně tak získali před mnoha a mnoha lety i zkušenost s nekontrolovaným bankovnictvím.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3119
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 21:36:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen se musí chtít a to se v 90.letech evidentně nechtělo a většina podniků padla na hubu

Jasně, stačí chtít...
Většina fabrik fyzicky téměř padala k zemi, vyráběly morálně zastaralé věci, o které byl zájem jen díky tomu, že nic jiného nebylo k dispozici a drtivou většinu vyvážela do SSSR, což byla situace, která přestávala být udržitelná i v podmínkách RVHP, natož tváří v tvář konkurenci ze západu.
Jinými slovy, lidé za komunistů když si chtěli koupit auto, tak to vesměs znamenalo zastaralý krám typu 130L, v "lepším" případě Favorit, na které navíc byly letité pořadníky. A najednou zde byla možnost okamžitého dovozu auta ze západu, z finančních důvodů sice ojetiny, ale i tak značně převyšujících nabídku Škody.
Některé podniky desítky let plundorování, zastarávání, či jiných vlivů komunistického pseudohospodářství dokázaly překonat celkem snadho, třeba s pomocí strategického investora, některé díky masivní státní pomoci, no a některým ani to nestačilo a stalo se nevyhnutelné.

se možná všechny ty strany měly starat o zavedení jasných a kontrolovatelných pravidel. Nemusely je ani vymýšlet, mohly je opsat v půlce západní Evropy.

To je taková hezká pohádka, která se často vypráví a to nejen před spaním, ale opravdu jen pohádka.
Jak "opsat v půlce západní Evropy"? To by nejprve někdo musel vědět, co v legislativě západní Evropy hledat, potom co si z toho vybrat k "opsání", potom to opsat - tj. vzít si v západní Evropě inspiraci a podle ní napsat nový zákon. Proti přesnému překladu je několik problémů: jiné nadřazené/návazné zákony a předpisy, jiné obecné podmínky, jiné zvyklosti, jazyková bariéra,...
Právě proto nešlo "na začátku" rychle přijmout legislativu; ta musela - zcela logicky - vzniknout přirozeným vývojem. Problém byl v tom, že tím, jak vznika(la) postupně, tak v mezičase vznikalo stále více subjektů, které buď takovou legislativu - z více, či méně čestných důvodů - odmítaly úplně, anebo v takové podobě, v jaké byla navržena.
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1079
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 22:49:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by nejprve někdo musel vědět, co v legislativě západní Evropy hledat, potom co si ...

Mám pocit, že několik velmi populárních politiků první poloviny 90.let si krátce před koncem předchozího -ismu (tedy ještě za naše peníze) udělalo ekonomické a právní doktoráty v US, UK a BE.

Takže spíš bych se přikláněl k tomu druhému odstavci: vznikalo stále více subjektů, které buď takovou legislativu - z více, či méně čestných důvodů - odmítaly. Koneckonců, i poslanec je jen člověk, který musí myslet na svoje zaopatření (čti "jak zákon obejít") po skončení mandátu.

Jinak teď jsem se zrovna pobavil při pořadu ČT1 "Ekonomika 2006". Dohoda s Nomurou znamená, že vztah této banky a tohoto státu se vrací na úroveň, kde byla den před vstupem Nomury do IPB.

Favorit, na které navíc byly letité pořadníky

Nevím, jestli jste tu dobu zažil - podle této věty asi ne. Frontu na Favorita jsem si odstál někdy v květnu/červnu 1988 a v srpnu 1988 jsem si ho mohl vyzvednout. Letité pořadníky skončily někdy v ČS v roce 1972. Jinak ovšem s vaším hodnocením "kam se ztratil ten dokonalý čs.průmysl" souhlas.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3121
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 23:38:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám pocit, že několik velmi populárních politiků první poloviny 90.let si krátce před koncem předchozího -ismu (tedy ještě za naše peníze) udělalo ekonomické a právní doktoráty v US, UK a BE.

Obávám se, že hrstka lidí s čerstvými diplomy není všehospásná.
Asi jako kdyby nyní dneska několik takových lidí nastoupilo řekněme na vysoké posty v ČD. Jak by to asi dopadlo? Revolucí na dráze, anebo semletím těch (toho času už) nešťastníků?

Takže spíš bych se přikláněl k tomu druhému odstavci: vznikalo stále více subjektů, které buď takovou legislativu - z více, či méně čestných důvodů - odmítaly. Koneckonců, i poslanec je jen člověk, který musí myslet na svoje zaopatření (čti "jak zákon obejít") po skončení mandátu.

Ale to je jen jedna varianta.
Mohli to být podniky řízené lidmi a principi s morálním kreditem Rychlých šípů, ale řídících se např. americkým modelem, zatímco zde byla snaha zavést model německý, ten americký vylučující.

Nevím, jestli jste tu dobu zažil - podle této věty asi ne.

Pravda, já pamatuji "pouze" fronty na mandarinky. Na kupování aut jsem v roce 1988 byl ještě příliš malý.
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 07:07:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravda, já pamatuji "pouze" fronty na mandarinky.

Já ještě frontu na toaleťák. To byl tehdy jistý problém v logistice zásobování a najednou toaleťák prostě nebyl. Ihned se vyprodaly ubrousky všeho druhu. Ale Rudé právo na stánkách bylo pořád, takže ihned fotka Husáka, či zpráva o plnění výkupu brambor pousloužila jinak.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 10:52:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako malý kluk se zájmem "o mašinky" jsem tenkrát dostal od známých starý železniční jízdní řád, pocházející cca z roku 1955. Nějaký čas jsem ho se zájmem studoval, ale pak přišla výše zmíněná krize s toaletním papírem - prostě NEBYL. Jelikož s tím Rudým Právem to nebylo mé dětské prdelce příliš příjemné, začal jsem k hygienickým účelům používat ten v té době již historický jízdní řád. Pak jsem si to vyčítal a dodnes si to vyčítám - jak by ten JŘ dnes byl sběratelsky a badatelsky cenný!
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 10:55:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to jste to tenkrát pěkně po...l
Jak jste to jeli ????
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 928
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 11:43:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oh NO!!!! to bych radši tu chvíli vydržel s Jakešem v ,než ničit něco tak ceného.Nezbyl vám kus??? nebo ste měl průjem a vytřel ste si i s tratěma na Vysočině????
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3126
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 13:31:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cogwheel: Obávám se, že po tomto přiznání ve vaše poslední hodina výrazně přiblížila...
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 14:38:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co si pamatuji, tak snad tehdy ta továrna vyhořela a jiná ta néž se rozhejbala. To nás tehdá pěkně natento.

nebo ste měl průjem a vytřel ste si i s tratěma na Vysočině????

No já myslím, že za takovéhoto stavu se mu o tratích ani nezdálo
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
M.Kunt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.25.181
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 20:50:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jistý problém v logistice zásobování a najednou toaleťák
Jestli si to dobře pamatuji (nebo jsem to viděl mnoooohem později v materiálech vlády), vyhořel tehdy Harmanec a Červená Řečice nestíhala...
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 21:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo kde sou ty časy voskovanejch toaleťáků
ICQ:450 504 903
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29731
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 21:18:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kelímků... Sice byly na houno, ale něco do sebe to mělo; v létě musel člověk pivo vypít velmi rychle, pokud nechtěl mít z kelímku kentus. :-O
Ještě vloni je měli v Platanově a Písku, ale i tam už asi železné zásoby došly...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29772
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 14:28:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zrušení výjimek o nezpoplatněných rychlostních silnicích a dálnicích nastaví spravedlivé prostředí v dopravě
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 14:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský : Ale za to se s voskovýma kelímkama dobře topilo.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3146
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 14:49:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský:Většina vyhlášek, které nařizují nezpoplatnění, vznikala za nelogických okolností.

Mnohdy vznikla třeba protože:
- ten (cca) patnáctikilometrový úsek by byl jediný široko daleko okolo (viz. Kamenný Dvůr - Cheb )
- zpoplatněním některých de facto obchvatů se regionální doprava dostala zpět do měst (viz. Beroun východ - Beroun centrum)
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 15:48:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomt
tenhle co?
 
nebo tenhle? :-)
 
a taky tohle
  za tohle :-)
 
A jak se nám jedlo a pilo v interhotelu :-)
 
než řekl soudruh Stalin
 

Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 15:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To máš doma soukromé muzeum ?
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 15:54:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tohle jsem taky miloval :-D
 
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 15:56:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mallard Já tak nějak schovávám takové atributy doby, i z té dnešní už mám exempláře, pro doby budoucí :-)
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1855
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 16:42:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad zrušení výjimek: tam je asi trochu problém v tom, že tyhle komunikace patří státu a ten chce za jejich používání nějaké peníze. To že pak budou jezdit auta skrz město je spíš problém toho města. I když zákon teda zatím asi ani neumožňuje zpoplatňování jiných silnic, než jen R a D.
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 513
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 19:16:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra, máš nějaké bony na prodej? Tak klidně i po 4,50 Kčs bych je bral.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 630
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 19:46:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra:ten hajzlák z Větřní,ten teda byl...
ICQ:450 504 903
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 21:59:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomt: ...ten byl tak hrozný, že i to Rudé právo bylo k přívětivější
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 411
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 19:08:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Raspi: Ty budou tak 14,50 Kčs.Dnes už jsou nedostatkovým zbožím.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 19:13:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K Větřní: nejezdil tam kdysi na vlečce nějaký prototyp nebo něco takového?
Uvezu to, pane Lorenc?
M.Kunt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.25.181
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 20:26:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale Větřní nikdy hajzlpapír nevyráběly, čtěte Fýrovic obrázek pořádně...
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 635
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 20:53:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M.Kunt:Neberu to jako že je to vyrobenu přímo v tý hnusný díře Větřní,ale celkově jako výrobek papíren Větřní.
ICQ:450 504 903
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 17:38:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: No dejme tomu, že seš to ty. Ale stačí jeden, páč mám v práci dobrej scan a tiskárnu. Safra, mít já trehdy tuhle výbavu, tak mám barák na Vinohradech, chatu ve Špindlu, barvu auta bych si mohl vybrat ...
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 15:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm. pánové, máte tady veselo.
Já bych si dovolil taky jeden názor: po revoluci začal p. Klaus uplatňovat volnou ruku trhu. Ta nás v ten okamžik začala srážet... a to dost hluboko. A teď se na nás tento pán ekonomik-teoretik směje z hradu, Viktor z Baham a bůh pozná, kam ještě kdo utekl a teď se směje.
Druhá věc: strana, která může neustále nominovat takého de***a jako je říman, hrobník české železnice, tak taková u mě skončila!
Není v současné době jediné rozumné strany, která by nebila namočena v nějakém rezortu až po uši, ale než ODS, smrt dnes, to radši Miloš na hrad!
Naseďněme do tanků a srovnejme šopu na nábřeží !
Karfík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 15:38:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milouš Jakeš?
Zavolejte Chocholouška, má tu práci!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 18:20:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Raspi mám jich víc :-) Asi tak 20 bonů mi zbylo, ono i v tom Tuzexu bylo h..., občas člověk nevěděl, za co to udat, pokud nepřijel s tím, že koupí něco konkrétního :-)
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 19:02:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ono i v tom Tuzexu bylo h...

Jéžiš mankote, no přeci ten ruský hrací automat "Nu Pogodi", kalkulačka, digi hodinky s 8 melodiema. I když pravda, bylo to k h***u, ale kdo to měl, byl prostě borec.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 22:14:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ono i v tom Tuzexu bylo h...

No nevím,ale v "našich" pubertálních letech byl IN hlavně ten,kdo měl značkové džíny z Tůzu .. na to si dodnes moc dobře zpomínám ...
Co mě to stálo tenkrát slz,než mě je naši konečně pořídili ...


ICQ 237-113-861
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 07:14:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale kdepak. Kdo je více IN se bralo podle množství céček. To byly bitvy na základce, když se házela čára. Vždycky na závěr při zvonění se hodilo o deset céček, to byly nervy. Kam se na to hrabe Warcraft či Unrealturnament
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 12:53:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Raspi
No asi mluvíme každý o jiné době .. Céda byli v mnou popisované době ještě hudbou budoucnosti ...


ICQ 237-113-861
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 13:42:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa Nemyslí céda, jako cédéčka, ale céčka, takový ty ozdobný vylisovaný nesmysly, byly i fosforový a tak, to bylo taky osobní bohatství.
Tohle :
 

Džíny jsem většinou stejně jako LP desky zakázaných zahraničních kapel kupoval na černý burze. Jednou jsem nakoupil i zadarmo, stačilo se vhodně ukrýt, když byla šťára a koukat, kam svoje zboží ve snaze zbavit se ho obchodníci zahazují. No a pak jít a vzít si :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30034
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 14:41:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde je časům céček konec. :-(:-(:-( Ale zhruba dvoumetrovej řetěz ještě n+kde schovanej mám... :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 14:53:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra
Tak to jsi mě teď dostal,špatně jsem si to přečetla,sory ...
Já to tedy nikdá nesbírala .. ale ségra v tom byla mistr /céčka a eska/ ...
Rifle mě většinou pak už vozil strýček-řidič kamiónový a hlavně za český Kč ..
A pro LP se jezdilo do Maďároš na burzy .. si pametám ...

ICQ 237-113-861
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 14:59:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_Z
Se nedivím,že nevíš kde ten řetěz máš .. když jste se u Vás ve vsi přeorientovali na chov barevných Kój kapříků .. jak teď říkali na ČT1 /Toulavá kamera/ ...


ICQ 237-113-861
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30038
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 15:12:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



A stejnak - i u Bezdreva jedině mrkefffff!!!!! :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1880
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 15:28:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://pictures.nicolas.delerue.org/japan/20040807_Carps/ - třeba
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 19:40:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady to máš odkaz .. že nelžu ...
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/....
Koi kapři
Jde o japonského kapra – a ten symbolizuje tamním mužnost, odvahu a štěstí. My jsme navštívili pana Luďka Štecha. Žije nedaleko Hluboké nad Vltavou, ve Zlivy, a právě tady si s manželkou založil největší chovnou stanici koi kapříků.
Barevní kapři
U Stadionu 502
Zliv
www.kapr-koi.cz


ICQ 237-113-861
kpt.Hejl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 01:18:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za dvacet bonů byla flaška Key Rumu a několik sad kulatých žvýkaček.Obojí na svou dobu luxusní zboží.
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 356
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 16:36:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co s těma džínama blbnete???Nosil a měl je každý,je jich plno ve filmech z předlistopadový éry a potvrdil to i národ v anketě Impulsu...Nedřív se sem nesměli dovážet kvůli embargu od USA a pak se s nima roztrhnul pytel,výroba byla i v ČSSR v licenci+dovoz třeba z Francie...Kromě Tuzáče bylo i ESO...
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 17:04:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pan Viamont se v kladném vztahu k železnici moc nevyjadřuje...nebo že by nezpoplatnění silnic I.třídy dráze pomohlo???
Ostatně Viamont si zařídil na trati So-Kra zrušení všech vleček....
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3174
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 18:25:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co s těma džínama blbnete???Nosil a měl je každý,je jich plno ve filmech z předlistopadový éry a potvrdil to i národ v anketě Impulsu...Nedřív se sem nesměli dovážet kvůli embargu od USA a pak se s nima roztrhnul pytel,výroba byla i v ČSSR v licenci+dovoz třeba z Francie...Kromě Tuzáče bylo i ESO...

Tak si to prověříme:
"Miram
Povolání: oběť kapitalismu (!!!!! - pozn. bkp)
Věk: 25"
A ostatně i ten automatický podpis o mnohém vypovídá.
Hochu, hochu,...
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 21:14:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a???

(Příspěvek byl editován uživatelem miram.)
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30071
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 21:23:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa:
Však já věřím, hlavně když se mne na to dneska už ptalo snad 30 lidí.
Ale pustím si to, ať jsem v obraze. :-)

PS:
Zliv jako kost.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace