K-report
 

Archiv do 04.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Historická vozidla » Staré archivy » Archiv do 04.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Chmelda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 18:21:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr_proper: Že na erťáka chybí díly a tím pádem se na něm nebude pokračovat jsi se dozvěděl do koho? Od někoho na dílně nebo trochu vejš?
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 21:36:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chmelda: mám to od kolegy z práce, který na tom voze dělal elektroinstalaci.
RO a RTO byly určeny na plánovanou historickou linku, která tím pádem nebude.
www.doz.estranky.cz
Tatracyber
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 22:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlek za RTO-S jsem videl stat v lete v praze na proseku u nejakych kolotocaru. Vozej v tom poniky.
http://www.tatraprehled.com
Chmelda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 23:13:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr_proper: Aha, tak to pan kolega elektrikář byl krapet mimo. Předně RO není rekonstruován pro komerci, ale pro muzeum a tak o nějaké lince nemůže být řeč. Tenhle vůz skončí ve Střešovicích vedle ešemy a jelcze a ven se podívá maximálně při nějaké slávě. A opravy na něm pokračují.
RTO se opravoval s tím, že bude využíván pro smluvní jízdy. O historické lince jsem nikdy neslyšel. V jeho případě bych ale i věřil tomu, že práce byly zastaveny. Von se už nepíše rok 04 a zájmy lidí, co to měli na starosti, jsou už dávno někde ouplně jinde.
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 23:48:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chmelda: Historická linka by se nikdy z jízdného nedokázala zaplatit. Tak jaká pak komerce.
Na této lince měly jezdit oba vozy, nyní je opravdu to RO děláno pro muzeum, RTO nám (Ústředním dílnám BUS) už ani nepřísluší.
Pokud by byl pan kolega "krapet mimo", tak společně s ním by byl mimo i pán, co ty vozy rekonstruuje (mimochodem vlastní nějaké to RTO).
Nevím, co a od koho jsi slyšel.
www.doz.estranky.cz
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3540
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 01:17:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

standač #16:
děkuji ti :-)

nejsou díly na RTO? co je to za kravinu? vraků je ještě fšude plno, stačí sundat klapky z očí. a z toho vozu co mr_proper se nechá vytěžit hafo součástek.
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.149.108.7
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 13:14:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RO bylo vždycky děláno pro Muzeum DP v jehož sbírce bylo už před renovací. A informace o nějakém záměru na jeho provoz na historické lince by byly zcela nesmyslné.
Huples
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 21:57:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S tím RTO je to vůbec o ničem, protože nějaký IGNORANTSKÝ HOVADO v Hostivaři po přitažení torza originál kubánce (4404) z roku 1964 rozhodlo o jeho šrotaci a kastle se tvořila z nějakého Jelcze pojízdné prodejny, takže "kubánec" po renovaci by měl s původním kubáncem společné snad jen nárazníky a okna, při možnostech DP hl. m. Prahy mimořádná ignorance. Pan Jan Arazím, který záchranu kubánce (4404) organizoval by to řekl ještě více "od srdce".
Chmelda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 15:07:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr_proper: Historická linka by se nikdy z jízdného nedokázala zaplatit. Tak jaká pak komerce.
Tak tomuhle nějak nerozumím. O lince tady stále píšeš ty, já tvrdím, že kubánec byl určen pro smluvní jízdy, čili pro komerční využití.

Na této lince měly jezdit oba vozy, nyní je opravdu to RO děláno pro muzeum, RTO nám (Ústředním dílnám BUS) už ani nepřísluší.
Ne. Tak jak píše TMB - RO vždy patřil do Střešovic a s DP-A nemělo nikdy nic společného, a to bohužel ani v období historickém. Druhé části věty jsem už neporozuměl vůbec. Vlastníkem RTO byly dílny? A to by jako provozovaly tu historickou linku?

Pokud by byl pan kolega "krapet mimo", tak společně s ním by byl mimo i pán, co ty vozy rekonstruuje
A taky vrátnej by vo tom moh´ něco vědět, ne?
Tihle lidé, při vší úctě, na vozech pouze pracují a o ničem nerozhodují. O to se starají jiní a pokud jsou z dílen, tak zhusta dost nešťastně a diletantsky. On totiž ten kubánec není prvním sešrotovaným historickým vozem, který mají tamní šmudlové na svědomí. Viz jelcz ve Střešovicích...
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 18:21:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chmelda: tím "nepřísluší" jsem myslel to, že my (ÚD BUS) už na tom RTO nemáme nárok dělat a že se nejspíš uklidí nedodělaný do depozitu střešovickýho muzea.
Jestli RTO mělo jít na komerční jízdy (chápu to jako pronájmy), nevím, možná je to nějaká další teorie, kterou jsem pro změnu neslyšel já. Komu ty busy budou patřit a kdo je bude provozovat, nevím a ani to není podstatný. Důležitý je, že existují.

No a zbytek tvých slov vyzní tak, jako by nikdo nemohl a ani nesměl nic vědět, krom prezidenta republiky.
Kamaráde (smím li tě tak oslovovat, protože věřím, že tahle debata je přátelská), chtělo by to víc úcty k lidem, co na tom dělají rukama. Věř, že to nejsou nějací blbci, co nic nevědí, ale jsou mezi nimi i zaměstnanci, co dělají u DP skoro 40 let (teda když nepočítám sezóně zaměstnané polské klempíře)
Věř tomu, že o šrotaci ale i o tom, co bude na díly, rozhodují lidé nahoře, kterým třeba zas až tak nevadí lepený plechy na RO a RTO či alternátor místo dynama, z čehož by se obyčejný šotouš asi připo
www.doz.estranky.cz
Chmelda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 20:51:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr_proper: ...nejspíš uklidí nedodělaný do depozitu střešovickýho muzea
Proč do Střešovic? Muzeum MHD nemá za A) místo, za B) s erťákem nic společného.

Komu ty busy budou patřit a kdo je bude provozovat, nevím a ani to není podstatný.
Dovolím si tvrdit, že je to naopak to nejpodstatnější. Ony se ty peníze na jejich opravu někde musí narodit, někdo ji musí zaplatit...

...chtělo by to víc úcty k lidem, co na tom dělají rukama. Věř, že to nejsou nějací blbci, co nic nevědí, ale jsou mezi nimi i zaměstnanci, co dělají u DP skoro 40 let
A tak jsi asi přehlídnul, že jsem tam psal "při vší úctě k lidem, kteří na vozech pracují". Ale ani čtyřicet odpracovaných let v DP neznamená, že vědí, pro koho auto opravují. Že mají ty správné informace.

Věř tomu, že o šrotaci ale i o tom, co bude na díly, rozhodují lidé nahoře
No vždyť jsem to odpoledne napsal, akorát jinými slovy. Ach jo.
Kebule
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:13:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdysi a kdesi ne netu jsem viděl foto Š 706 RO jak táhnou kolem Temelínských (JETE) věží. Bylo hodně zrezlý. Vybavuje se mi v souvislosti s "nickem" Sysel...nevíte někdo o koho jde?dík
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kebule: Tak Syslovo RO je teď Teterovo RO
Karosa ŠL 11!
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4744
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:58:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale zato má Krokodýla s krokodýlem .
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
706rto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 22:06:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To, jak dopadne RO a hlavně RTO pražského DP je skutečně asi věc, o které se, bohužel, rozhoduje někde nahoře, a za dané situace nového vedení a "nutnosti" šetření na nákladech při více než ze 2/3 dotovaném provozu pražské MHD se asi snadno stane, že někdo vyřkne - konec těmto kratochvílím. Ale kdo ví, jak to nakonec dopadne, protože se toho mezi lidmi dost napovídá... Každopádně, tím že Praha ve svém muzeu RTO už má, asi to další přírustek téhož druhu nemusí mít u tohoto majitele růžové.

Pánové, kdo víte o zdroji jakýchkoliv náhradních dílů na RTO? Kdo víte o RTO, které jsou rozprodávány na náhradní díly? Nebo kdo víte o RTO, které je na prodej vcelku, nevybrakované, leč na náhradní díly? Pošlete mne informace SZ nebo e-mailem, mám vskutku vážný zájem. Nejde mi o sežrané ani zdravé torzo karosérie a rámu, ale o velkou část mechanických a dalších dílů.

Sháním dost věcí už více jak rok, ale dosud jsem nenabyl pocit, že s náhradními díly na RTO není problém.

(Příspěvek byl editován uživatelem 706rto.)
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 22:46:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mr_proper a RO + RTO)
Diskutuje se v přátelském tónu, to jo, ale z Tvé strany bohužel krapet informačně zcestně .......

ad Kebule a hodně zrezlé ROčko)
Jde o mně a RO už je skutečně to zrenovované pana Tetery.
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Kebule
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 00:05:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dík.A nemáš něaký ty fotky jak se to táhlo kolem JETE?Popřípadně něaká historie?Odkuď pochází a tak....
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 700
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 09:04:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto jsem náhodou při sobotním výletu do Drážďan.
 
 
 
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 09:11:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěknýý.
AP-76-88 BEST OF RTO
Huples
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 10:15:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

706rto: Ve stejném duchu je to i s "vlnitou" ŠM11 u Karlových Varů. Pražský vůz 5123 z roku 1967, ale nějaká "hlava-mapa" prohlásila: "na co, když ve Střešovicách uz ŠM je".
Brtnik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.31.73
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 14:38:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Huples:

Prosím pokud o ní víte, dejte nám čas půl roku pracujeme na její záchraně ..... bylo by nemilé, kdyby se teď u ní objevilo "hafo" fotografů ...

Díky
Huples
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 21:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brtník: S podmínkou mlčenlivosti mi o ní kolegové z RTO klubu řekli a nemíním je zklamat, takže tato obava je v tomto případě zbytečná. Jednoznačně Vám držím palce na rukou i nohou a budu nadšen, když se to podaří. Samozřejmě Vám patří můj obdiv.
Rambo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 09:32:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protiradarový autobus, který dnes vyrazil z Prahy je modrobílá ŠD 11. Nestihnul jsem si ji vyfotit, ale nepamatuji si, že bych ji někde viděl. Takže neváhejte a běžte "protestovat" s foťákem a potom to sem šoupněte.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2327
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 13:44:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rambo: Ta ŠD je Kuklovo. Takže celkem profláknutý bus .
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4749
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 17:04:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to je zač? Ještě sem o tom nikde neslyšel, můžete dát info?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Rambo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 20:39:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To M_r: Stydím se, ale fakt jsem nepoznal "Devila" - autobus, se kterým jsem byl letos v Polsku a na Slovensku. Ty nálepky ho dost změnily.
Pro Ty co o akci nevědí, tak zadejte do Google nezákladňák
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 20:44:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nezákladňák byl i ve zprávách na TV Znova
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 21:25:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nejen na Nově, ale i na ČT.

Jo, je to ta druhá Kuklova, myslím s děčínskou poznávačkou a posprejovaným zadkem. Ale v televizi jsem ji nepoznal. Myslím, že ji Kukla zachraňoval asi před půl rokem.
COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIOEXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 22:18:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NOVA: Prej stařičký autobus co pak je pak erťak??
AP-76-88 BEST OF RTO
706rto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 22:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2, 9Tr, a příp. další, stále jsem nedostal žádné informace o tom, kde je dostatek dílů na RTO? Nebo mne nepomůžete sehnat nějaké kontakty, kde jsou k mání? Poměrně dost věcí potřebuji víceméně nutně. Děkuji.
Huples
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 08:14:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

706rto: www.rto-bus.cz
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 15:14:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poprosím zde diskutující, neposkytli by jste fotky Karosy r.v. 1984, jak vypadal původní lak? Předem děkuji.
http://spvd.cz/skoda-bus/
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1963
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 17:14:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

706RTO-tak si objeďte pár JRD, SSÚD, TS, tam se podobná vozidla a mechanické díly se najdou.
Makrelu neumeješ.
1.7.2007 15 let od ukončení provozu linek D a DI
30.5.2007 10 let od ukončení provozu trolejbusů 9 Tr v celé ČSSR
RÁBA mater trolinum ae businum
1982-2007-25 let od pořízení první Karosy B 731.00 ev.č. 301
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2331
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 18:56:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rambo: No já bych ji taky hned nepoznal, kdybych v televizi neviděl záběr na samolepku se jménem dopravce .
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Honza Kukla osobně
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.94.41
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 16:18:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdar,
Nezákladňák je opravdu náš "nový" ŠD 11 Devil.
Jinak dnes naše stará ŠD 11 na lince do Týna nad Vltavou. Dle sdělení řidiče ráno na Florenci šmejdili hoši s foťákama, tak se divim, že to tu ještě není. Kdo je on-line, může číhat na Roztylech a Mirbusák za minutu zamávat na mostě :-)
Honza
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 671
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 19:29:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kurna, já jel v poledne pryč, a v duchu jsem si říkal, vem to kolem autobusáku, pochopitelně nevzal.Ted se jen můžu fackovat, grrrrrr.Měl jsi to napsat v 11hodin.
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
706rto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 5-2007


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 19:53:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9 Tr: 706RTO-tak si objeďte pár JRD, SSÚD, TS, tam se podobná vozidla a mechanické díly se najdou.


To jsem si též ozkoušel,ale to že to někde stojí ještě neznamená, že je něco z toho k mání. Asi dvakrát to bylo k diskuzi, avšak požadovaná cena za cokoliv byla zlatokopecká. Někdy Ti lidé žijí v nějakém světě, že ten většinou nekompletní vrak má cenu statisíce. Bohužel to pro tyto autobusy bude znamenat rozpad. Nadšenců, kteří se rozhodnou je zachraňovat, až tak moc není. Bylo by lépe, když už je vlastní, aby je rozebrali, dávno nepoužitelné nebo nezajímavé věci dali do šrotu a vše co má smysl nabídli k prodeji, třeba i za ceny srovnatelné s novými díly, protože mnoho provozovatelů těch zachráněných sem tam ve svých NZ leccos postrádají.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4771
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 20:31:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co by to mělo být přesněji za díly?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Motoráček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 8-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 08:41:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jen na okraj - každý nepotřebný díl, který vyhodíte se záhy stane potřebným. Odzkoušeno z praxe.
Ještě horší ale je, když máte uloženy díly ve skládku a ten vám vykradou sběratelé kovů, aby měli za co koupit chlast. A ve sběrně zjistíte, že je to už tak demolované, že se to nedá na nic použít. Takto zkončily např. naše nové hliníkové lišty oddělující vrchní a spodní část RTO, 9Tr apod.
Zachrochtám, zavrčím, zahalím se do oblaku dýmu a zmizím jako červený sršeň!
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1350
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 15:37:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych dotaz v jakém stavu je nyní velk Jelcz DP Pardubice a zda jsou nějaké fotografie či něco z historie a kdy má býti dokončena GO ?

a za druhý jak to vypadá s ŠM 11 z Pardubic ? v létě byly v Mariánkách pro díly a tak bych rád věděl zda už to nějak pokračujě ? díky
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 18:57:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad fedos: Nemám přístup k oficiálnim informacím, tak Vám řeknu to, co vim jako šotouš. Co se vleku týče, tak ho dp připravil na lak ( snad už v r. 2005? ) - byl vystaven v tomto stavu v lakovně o výročí a totéž absolvoval v r. 2007. Jestli momentálně práce pokračují, nevim ale řek bych, že ne. Zato se opět rozjely práce na vozu 8tr. No a co se ŠM týče, tak mnoho informací nemám, snad jen, že asi probíhají takové ty přípravné fáze nefyzického typu, tzn naplánování, kam, jak a podobně.
Za pravdivost a aktuálnost informací však neručim.
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1351
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:01:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel358:díky,naprosto postačující

PS:tykání by neuškodilo
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:24:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně
Já sem ta "mladá" generace vzešlá rok po revoluci, tak tady všem raději vikám.
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1352
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:43:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel358:aha,tak to máš předemnou eště rok náskok
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:57:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až takhle?
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Fanagt11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 6-2007


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 12:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím kam to přidat...památka po ČSAD
 
 
706rto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 17:47:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Info pro Studyho: Třeba světlomety, stěrače, sklopné poličky na opěradla sedadel, dynamo, startér, vodní pumpa, kompresor, olejové čerpadlo, vstřikovače, chladič, spojka, klíče, pakny, bubny brzd, přední zadní brzdové válce, hlavní brzdič, čepy řízení, převodka řízení, vzduchový posilovač řízení, listová péra, a pak různé drobnosti...
Motoráček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 17:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hezké.
Ad ŠM 11 v Pardubicích - v současné době byla vozidla zakonzervována a čekají na renovaci. To bude ještě nějakou dobu trvat. Ono to záleží především na penězích. A jestliže nejsou, tak to nemá smysl. Protože by se to odstrojilo a tím to zkončilo. Takže šotouši, vydržte. Neboť těch polovičatých prací bylo už dost. U nás i jinde. Vše se to vymstí. Samozřejmě, že to nebude nikdy funglovka, jako když se to dělá v nějaké "DP", protože spolky pracující pod širým nebem prostě ty možnosti nemají. Ale lépe uchovat a opravit později, nežli nepodchytit vůbec.
O vleku Jelcz toho vím asi jako Pavel358.
Náš vlek B40 probíhá kompletní renovací - v podstatě se staví znova. Takže také hned tak nevyjede. Ale aspoň se už nerozpadne sám
Zachrochtám, zavrčím, zahalím se do oblaku dýmu a zmizím jako červený sršeň!
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4797
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 19:40:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jééžiš toho je... Kdyby byly potřeba okna, nebo linkový sedadla, tak bych o něčem věděl .
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Rambo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 20:22:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem si říkal jestli 706rto ten autobus opravuje, nebo si ho staví nový podle plánů-:-)
Dynamo a startér bych nechal zrenovovat v autoelektrice Radotín, ty nejlepší zkušenosti, cena nepřemrštěná. Pakny se dají nalepit, Vstřikovače se dá najít náhrada, spojka by se asi z něčeho jiného taky našla. Jestli se něčeho děsím, tak je to vzduchový posilovač řízení, ten jinde nebyl a s tou převodkou řízení, to taky nebude žádná sranda. Venkovských kovářů už taky asi moc není a bílé košile s kravatou péro vykovat neumí.
Huples
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 09:56:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: Ty linková sedadla by mě zajámala, zkus se prosím ozvat na huba@penta.cz, mmchd. jsme se potkali v Lešanech u autobusu Lukáše (Erťíka s tím sudem) jsem tan blonďák (albín).
706rto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 10:19:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Studymu. No, nějaké okno do foroty by taky nevadilo, prosím, je možný kontakt? Děkuji.

Rambovi. Novýho nestavím, ale bude se renovovat kompletně. Jasně, je to tak, dost věcí se nechá opravit, ale moje zkušenost se starými vozidly je ta, že je ideální mít náhradní díly, protože vždy se něco podělá v ten absolutně nejméně vhodný okamžik, a pokud nemáš na výměnu, tak je po fóglech, protože repase něčeho vždy nějakou dobu trvá, a ještě nějakého šikulu sehnat, taky je mnohdy problém.
Takže dost věcí, které jsem do seznamu nenapsal, tak už i třeba mám, ale na leccos jsem třeba i nevzpomněl, jako třeba na ta skla oken.
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 595
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 13:39:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavý klip.Hodně erťáků http://www.youtube.com/watch?v=tQX3EyB8NoM
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4800
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 18:20:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Huples, 706RTO: Poslal sem maily.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1915
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 18:54:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ať jedu do Drážďan kdykoli, potkám historický bus IFA H6 ev.č. 49. Čím to... Posledně se zadařilo před týdnem:
 

Dnes v Liberci-Pavlovicích - nevíte, čí je?
 
 
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7552
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 22:07:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska v Letňanech:

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Rambo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 18:10:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zelenou ŠD 11 někdo koupil minulou neděli od tělovýchovné jednoty na Moravě. K mání byla za 60 tisíc, a dva dny před tím, než jsem se na ní dojel podívat byla fuč. Také předminulý týden proběhla koupě RTO s vlekem za 110 tis. Podrobnosti neznám.
Ikarusek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 18:12:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár foteček veteránů u AD Bartoš.
 
 
 
 
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2358
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 18:19:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ikarusek: Čéče, ten krtek je fakt pořádnej! Toho bych u toho stromu taky nenechal .
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 23:31:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V areálu bývalého JZD v obci Cejle u Jihlavy stojí modrá ŠL11 a červené linkové RTO. Informaci mám z druhé ruky, tak se tu chci zeptat, zda někdo nezná podrobnosti.

Děkuji
S pozdravem
COACHWORK BY
D U P L E
BRITAINS LEADING COACHBUILDER

MABUS & BIOEXPRES - The Best Operators in Žilinský kraj...but with The Worst Buses...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace