K-report
 

Archiv do 25.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Brně » Staré archivy » Archiv do 25.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 975
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 14:15:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jen neházejte všechno na EU, byrokracie tady byla už za císaře pána.

Tak nejak. A Rakousko-Uhersko bylo primo mistr na papirovani. A vsem nastupnickym zemim to zustalo. Ale treba Francie neni o moc lepsi. Velka vyhoda je akorat to, ze se da ledacos vyridit tak, ze se ten vyplneni papir da do obalky a hodi do schranky.

Jinak EU je klasicka vymluva (nejen v CZ) ve vsech pripadech, kdy je treba zavest nejake nepopularni opatreni.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2333
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 18:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak - jezdí to. Zatím. Ty vozy jsou zvyklý na nulovou údržbu, ne jako my že tady pucujem staťák hadrou a štetečkem. Cvičně jsme si vyměnili ty úplně nejvíc rozpadlý součástky typu upadený brzdový válec, neexistující spojku v kompresorech Hydrovane a pod. a dál už na to moc nehrabem. Teď stojí na kanále 3259, kde chčije (neprosakuje, prostě teče) diferenciál. Na kontrolní prohlídce jsme tu 3259 měli asi před týdnem, tolik čokolád a izolačky jsem v životě neviděl. Ten vůz je v horším stavu než ta 3204 na dvoře a ať si o tom klidně každej myslí co chce, a ať mi třeba zase nadá, že si vymýšlím. A vůbec ... dál se k tomu jako nebudu vyjadřovat, kvůli těm, kteří svoji práci odvádějí dobře.

3204 de do šrotu, zítra "nálet" = fofrrozebírka všeho použitelného, poté odtah k HZS a zde použití na cvičení.
Časem se to stejně rozpálí všechno.
Tak dlouho se chodí do skladu pro staťák, až se donese eMGéčko.
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1076
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 19:19:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha - doufám, že na 3204 zbylo to, o čem jsme kdysi mluvili...
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2335
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 21:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio - pokusím se to nějak vybastlit, vzhledem k zanýtování onoho okna a tomu, že zájem o obyčejný sklo s oloupaným nápisem Škoda Tr14 má už asi dvacet lidí, jsou možné dvě varianty - á) sklo rupne při vydělávání anebo za bé) zůstane moje

Nový přírustek do vozového parku voz. Komín

 
 
 
Tak dlouho se chodí do skladu pro staťák, až se donese eMGéčko.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 939
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 22:49:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veru: Nemá bejt v Szegedu a v jinejch barvách?? Ale klobouk dolů!!
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 23:26:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

..."nemocnice report"...

 
 
 
 
 
 
Na BMHD nově i evidence ČSAD Tišnov
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6517
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 13:39:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ver - jestli tam bude ještě L.P. z ostrova, tak ho pozdravuj. že jsme ten, co mu kreslil schémata na budějický 15Tr
třeba bude vědět o koho jde...
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2343
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 14:53:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo, L.P. nevyskytnut. Ale jeden z "tatíků" toho ACčka, tj. pan Říha, ano.
Tak dlouho se chodí do skladu pro staťák, až se donese eMGéčko.
Šotouš_kuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 16:18:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: HZS = hasičský záchranný sbor??? To jako hasiči budou zapalovat a pak hasit trajf?
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1996
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 16:58:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Náhodou ten držáka na zrcátku už by asi nešlo uklovnout, že (Jonder ti nestihl napsat a omlouvá se ti)?

(Příspěvek byl editován uživatelem opavacek.)
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Izidor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 18:54:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha:Nechcete tu 3204 radši vytlačit před vozovnu: Šotouši by si ozobali suvenýry a zbytek mršiny by rozebrali saracéni.A k tomu všechno rádi a zadarmo
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2344
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 22:30:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opavacek - ty zrcátka jsou velkej problém, protože podmínkou je, aby vůz po našem náletu, rozumněj vytěžení ND, zůstal odtáhnutený. Tj. aby měl kola, volant a právě zrcátka, protože nikdo nebude zbytečně riskovat, že při odtahu, a bůhví kam si to hasiči potáhnou, tím někde ve městě něco odře. Dneska jsme to táhli na kanál a bez serva je to slušná posilovna, ti povím. Zkoušel jsem, jestli by ty zrcátka nešlo vyměnit za jiná ramena, ale bohužel je to natolik silně zarezlé, že bych musel šrouby leda urazit s velkou šancí destrukce těch ramen. Takže bohužel, zrovna ty zrcátka jsou jednou z věcí, kterou vám věnovat z uvedených důvodů vymontovat opravdu nemůžu. Navíc, takhle podle vzhledu si nejsem úplně na sto pro jist, jestli jsou tyhle ramena originální, jedná se totiž velmi pravděpodobně o Made in Husovice, byť to vypadá velice podobně.
Izidor, Kuba - vzhledem k nácviku zásahu je nutno, aby ten vůz zůstal alepoň trochu kompletní zejména co se týče interiéru, což je bohužel ta nejmíň vhodná varianta, původně jsme předpokládali rozklad typu 3206, kde zbyla fakt jenom kastle plná volovin, co jsou vážně k ničemu. Já si stejně myslím, že ze zásahu nic nebude, protože první hasič, kterej poběží dovnitř dveřma něco operovat, se prolomí i s hydraulickýma nůžkama schodem dveří

(Příspěvek byl editován uživatelem verusha.)
Tak dlouho se chodí do skladu pro staťák, až se donese eMGéčko.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 975
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 09:18:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veru - dík za informace. Budete se snažit husovické a slatinské trolejbusy dávat nějak víc do kupy (viz např. 3259 - čokolády, izolačky), nebo ponecháte stávající stav?
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 977
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 11:06:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Úvoze kolem půl jedenácté slatinská 3234 na cvičné jízdě.
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1340
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 15:17:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, jak je to aktuální, ale včera byla na slatinské lince 3212.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2347
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 15:42:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak - dneska se jezdí zadarmo, tak já pracuju taky zadarmo :D . Opravovat se to nebude, dokud to funguje.
Tak dlouho se chodí do skladu pro staťák, až se donese eMGéčko.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 978
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 15:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil - Ano, víme, viděl, naháněl, nafotil, stačí se mrknout o stránku vzad.

(Příspěvek byl editován uživatelem janatak.)
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1708
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 18:25:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: dneska se jezdí zadarmo
Pardon, ale musím si rejpnout. To že se jezdí zadarmo jistě ocení hlavně ti cestující, kteří si ve funkčním označovači označili jízdenku. To je opravdu takový problém odstavit označovače ve všech vozech? Ještě bych to snad pochopil u linek, které jezdí mimo zóny 100 a 101. Ale to jistě není případ d-3, d-5, t-25 a-50, a-61 a spousty dalších. Prostě, z toho co jsem dneska viděl, byly nefunkční označovače jen asi ve třetině vozů. Ale alespoň se to nedělalo na poslední chvíli, jako loni
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1342
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 19:37:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno:
Někteří řidiči je měli vypnuté, pomocí modu "revize".
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2350
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 22:51:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno - brečíš správně. Ale úplně jinde. Ráno se několikrát přes generální výzvu hlásilo všem vozidlům, že dnes se jezdí zadarmo a že je třeba zadat revizi, jak píše Manil; tj. (nečekaně a pro některé řidiče zjevně složitě) zmáčknout na palubáku tšudlik "revize" a "potvrdit", načež značkovače musí okamžitě zhasnout. Že to někteří nepochopili, není chyba systému, ale konkrétních řidičů. My jsme kupříkladu měnili 3606 a první co jsem udělal už ve vozovně, tak jsem vypínal značkovače, aby se na to pak při výměně nezapomnělo.
Tak dlouho se chodí do skladu pro staťák, až se donese eMGéčko.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7370
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 09:17:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Máš pravdu, také jsem se nad tím pozastavoval. Ovšem včerejší Den bez aut přinesl i další úskalí. Například někteří řidiči na lince a-601 to zřejmě pochopili tak, že když jezdí brněnská MHD zdarma, tak mají vydávat o dvě zóny levnější lístek. To se sice substrátu líbilo, ovšem jen do doby, kdy chtěli jet zpátky do Slavkova a jiný řidič po nich správně chtěl 29 Kč. A samozřejmě si to slízl on...

3212 byla na slatinské lince i včera.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 10:06:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná to ti řidiči v průběhu služby zase zapnuli, aby si k nim nechodil na každé zastávce někdo stěžovat, že nefungují strojky.
Už i moje stránky mají fotogalerii MHD. Je to jako mor. ALOU
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6526
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 13:21:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak třeba ve varech se vesele lístkovalo, jako už po moctý při DBA.
já o tom bohužel něvěl, resp. se mi to z hlavy vykouřilo, takže jsem do práce . ale já to nahradim příští týden, slibuju.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Mour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 19:32:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte pravdu někteří řidiči raději zapnuly značkovače,než každou druhou zastávku někomu vysvětlovat proč nejdou značkovače.
Mour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 19:38:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu aktualit ze Slatiny:3023,3025,3222,3227 Velká prohlídka.
Pujčené vozy-3002,3240
3212 - dnes ráno opustila Slatinu a vydala se do domovské vozovny Husovice.
Kódl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 7-2007
Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 09:28:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3016 je na SO nebo GO?
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2353
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 11:12:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na SO. GO tohoto vozu byla zatím přesunuta a vyjíměčně prodloužena o jednu SO , ačkoliv vůz má nalítáno téměř to samé co 3017, která už je po GO asi před půl rokem. 3016 je ovšem "bržděná" tj. vypinknutá z přidělenky do záložáků, aby lítala co nejmíň.
Tak dlouho se chodí do skladu pro staťák, až se donese eMGéčko.
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 468
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 15:54:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé je, že do GO ještě nešly 3001, 02, 05 a 08, ač to jsou povětšinou záložky.
Na BMHD nově i evidence ČSAD Tišnov
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2354
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 22. září 2007 - 17:48:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eda - právě proto že to jsou záložáky. Má to různé důvody. 1 a 2 jednak byly zpočátku poměrně poruchové vozy, takže jezdily méně, a již několik sezón jsou to záložáky (minimálně 4 roky). 5ka je taky záložák, její proběh byl navíc dosti zbržděn před třemi roky nehodou s 2336 a následnou opravou. 8ička byla do záložáků dána cca před rokem, aby nenajížděla tolik kilometrů, místo ní byla přidělena 3010. Pěkně je to vidět na četnosti prohlídek KP, kdy běžný vůz 21Tr přistane na kanále přibližně jednou za měsíc, kdežto třeba 3001, 3002 a 3005 tu vidíš jednou za dva - tři měsíce. Nejvíce kilometrů má nalítáno 3003, z kloubů 3602. Ale na 3005 nesahat, kdo si mohl povšimnout, tak jsme se s kolegou posnažili a opravili zadní čelo, které bylo doposud nejrezavější ze všech 21Tr. Důvod, proč to tak rychle po dosazení nového čela zrezivělo, nebudeme rozebírat.
Tak dlouho se chodí do skladu pro staťák, až se donese eMGéčko.
Adamav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 13:51:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to vypadá s brněnskýma 25 Tr??
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 987
Registrován: 9-2004


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 13:57:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nijak, zatím víme, že budou.
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2196
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 14:13:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a (prý) někdy v listopadu
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Ms222
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 15:05:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a kolik těch 25Tr mají dodat?
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 18:19:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ms222: Letos 3, dohromady 21 a myslím, že se na to neptáš poprvé...
Ms222
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 18:21:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

určitě ne, ale díky.
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 18:26:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak možná to byl někdo jiný.
Ms222
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 19:02:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

wang: nic se neděje. Byl jsi v sobotu na Novobránské?
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 19:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ms222: Co tam?
Ms222
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 21:58:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Četl jsem na internetu, že tam byl den otevřených dveří.

Bylo to v PDF na stránkách www.brno.cz a taky v měsyčníku BEZ STAROSTI.
1560
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 10:04:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proboha šmerdo, ten "měsyčník", to už je síla. Projížděj si pls ty příspěvky kontrolou pravopisu!
Ms222
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 11:53:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jéžiš to je hrubka,pokusím se psát bez hrubek. Tak byl tam někdo?
Šotouš_kuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 14:57:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MS222: Já, na první prohlídce v 10.
Ms222
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 16:25:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáš foto?
Šotouš_kuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 18:55:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ms222: Mám
 
Mildadriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 19:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to je vše?Víc nemáš?Nebo je to tajný
Ms222
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 20:36:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no, to jsem se chtěl zeptat taky já, díky Mildadriver
Šotouš_kuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 20:39:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ještě něco přidám
 
Mildadriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 21:10:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty nás nějak napínáš,zkus přihodit ještě něco.Dík
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1079
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 21:19:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kolago, čím to je focený, že je to tak rozmazaný? Nebo ruce?
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2710
Registrován: 7-2003


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 21:22:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je v ramci utajeni :-))
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Ms222
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 5-2007


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 21:27:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šotouš_kuba: tak mě to pošli na e-mail: M.Smerda@iol.cz
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2361
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 22:06:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco podobnýho jako má Kuba na snímku, máme v Komíně taky. Akorát je to holt "sockoverze", leč velmi pěkně vyrobená kolegou. Transparenty máme dokonce tři: zadní, boční a přední, leč nejsou LEDkové, ale zářivkové, z autobusu. LED displej BS 120 taky nemáme, od doby, co nám to zakázali barvit načerno, s tím nekamarádím. No a tu perlošňůrku BS170 teda už vůbec nemáme, kam bysme přišli. Jinak ale repráček, palubáček, EPIS, IJN, modemy a radiostanice a to vše je v RISu vedeno jako ev. č. 3000. Napájeno jest to z bateríí ze 14Tr, takže nutno občas dobíjet. Na Slatině u autobusů mají také něco podobného (od dob nehody vozu 7208, ze kterého pochází většina komponentů).
Tak dlouho se chodí do skladu pro staťák, až se donese eMGéčko.
Freekey
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 22:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na jake frekvenci jsou prenaseny informace RISu? Je to 460.690 Mhz? Na jake frekvenci je radiprovoz DPMB?
Chci kvalitni IDS, ktery prinasi cestujicimu nove moznosti, ne nove problemy a starosti
Zlý_soused
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 00:19:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera večer jsem viděl na Vinohradech Škodu 17tr, nevíte co tam dělala?
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1372
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 01:11:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Freekey:
Nepletu-li se, datová frekvence se za určité časové období mění. DPMB užívá dohromady 6 frekvencí.
Šotouš_kuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 09:34:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maricio: Jsem s sebou neměl stativ.
Miladriver, MS222: Ještě nějaký fotky mám, ale jsou nějaký věci na nástěnkách (diametr, plán výhybek).
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 993
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 13:49:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno jsem tu vychvaloval rekonstrukci ulice Olomoucké v Černovicích. Nový živičný povrch není ještě ani nalajnovaný (něco přes týden uběhlo od pokládky) a jak mě upozornil kolega Mour při včerejší jízdě, povrch se už začíná před semafory křižovatky s Ostravskou rapidně vlnit. Takže to vidím na:

a) odfláknutou práci,
b) nekvalitní směs živice (rozumějme levnou),
c) těžká vozidla (příliš mnoho lidí se vozí mhd...),
d) technologicky nezvládnutá rekonstrukce - ono co lze taky čekat od výměny 4-5 cm živice, že?
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 14:03:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes zhruba v 7.45 došlo k přetržení nosného lana trolejového vedení mezi zastávkami Hlavní nádraží a Vlhká. Po bleskurychlé opravě byl obnoven provoz v 8.15. Mezitím se však s obou stran stihla vytvořit pěkná kolona trolejbusů a tramvají. Tady je pár fotek:

 
 
 
Poslouchám www.danceradio.cz.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 957
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 14:03:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlý_soused: zřejmě nějaká trolejáková výpomoc... no jinak nějaká 17Tr by snad měla být v TMB, ale co se jejich stavu týče, tak bych řekl, že jsou docela pěkné a provozu schopné...
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 17:29:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

471015 - Taky jste byl kolego onou situací postižen?

Ris - 17 Tr na výpomoc nehrozí . Od toho tu máme busy. I když 17Tr v brněnském pravidelném provozu...proč ne, že...Nakonec v muzeu máme několik provozuschopných trolejbusů včetně kloubu (Sanos). To by vyřešilo dnešní tristní situaci s nedostatkem vozidel s fajemi, ne?

Verusha - proslýchá se, že si slatinské vozejky 3254-56 prý necháte i po dodání 25Tr, je to tak?

(Příspěvek byl editován uživatelem janatak.)
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace