K-report
 

Archiv do 05.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » MHD - malé provozy » Archiv do 05.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2858
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 23:07:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD mAZDA 6 díky to je dobře že to není daleko.jak je to s mhd přestupní uzel je také poblíž aut.nadr?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Mazda_6
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 07:28:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neboj se, je to všechno při sobě na ulici Dr.Horákové před vlakovým nádražím.
Nevím však, do jaké míry to tam funguje jako přestupní uzel MHD. To musíš okouknout. Zastavují tam snad všechny linky.
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1100
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 16:37:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MHD tam má pro každý směr tři zastávky rozdělené nějak podle linek a směrů. Staví tam všechny linky, některé spoje tam jsou ukončeny a autobusy pak stojí buď na výstupní zastávce nebo na autobusáku. V Pražské ulici, tedy na opačné straně centra je pak takový malý autobusák asi se čtyřmi "štafly". Možná to tam spravuje Psota, ale to jen tak odhaduju.
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1154
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 18:26:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten malý autobusák ve Znojmě není na Pražské ulici, ale na náměstí Svobody, skutečně je to na druhé straně centra než nádraží. Zastávka Pražská pro linkové autobusy je na konci města poblíž čerpací stanice OMV (to je ted snad, dříve Aral).
Z nejhoršího jsme uvnitř!
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1101
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 19:04:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo pravda, nechal jsem se zmást
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1669
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 18:03:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Bacha abys nebyl v Hodoníně zklamaný. Ares nejezdí o prázdninách ani jeden a C943 myslím taky ne. Takže kloubáka a Aresa v Hodoníně potkáš jenom ty kyjovské. Zato si ale budeš moct vyfotit hrbatou MHD a pokud budeš mít štěstí, možná bude i Citybus. Člověk by čekal, že když o prázdninách vyškrtali čtvrtinu spojů, budou po městě jezdit jenom hrbáči. Ale ouha, minulý týden jsem viděl Citybus v provozu
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 871
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 18:21:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl jsem v Hodoníně minulý týden a žádný ARES ani ta C943 nejela.Jezdily pouze C934,C954,sorky a viděl jsem 2 C734.
Za to v Kyjově ARes jezdil dále C934 a C954,asi 3 C734 a jedna B732 na mhd.a taky Crossway jezdil.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
mirdas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.244.26
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 19:33:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte někdo v kterém městě není přes prázdniny omezen provoz MHD? tím nemyslím zrušení školních spojů, vím o Vsetínu, víte dál?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2870
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 21:39:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Peno no to je tedy škoda to mě mrzí.ale výlet už rušit nebudu snad budou jiné vozy.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
4021
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 21:40:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ve Znojmě platí celoroční jízdní řády, a v PD obzvláště na linkách 3 a 4 jsou nějaký spoje který nejezdí o prázdninách, možná by se dali považovat za školní.
No prostě nevyvěšují se zde prázdninové JŘ.
http://pidservis.ic.cz/
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1671
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 23:34:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc: Tak ty hodonínské C734 už asi odjížděly své poslední kilometry. Něco mi říká, že po dodávce nových SORů už je s nimi asi konec. Ale kdoví, to samé jsem čekal už loni, ale tehdy došlo po dodání C12 k vyřazení B732 převedených na jaře z MHD, které nenahradily jiné vozy, ale jen navýšily stav. Tak kdoví, co nás letos čeká.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
a_z
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.121.254
Odesláno Sobota, 04. srpna 2007 - 21:01:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mirdas: V Novém Jičíně jezdí MHD ve všechny pracovní dny stejně, bez ohledu na školní vyučování. Takže i o prázdninách bez omezení.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1678
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 22:06:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A po nějaké době novinky z Hodonína
Vzniká nám v Hodoníně nová zastávka. Je v areálu bývalého cukrovaru, na silnici mezi OBI a Hypernovou. Má zbrusu nový označník zastávek a v přístřešku vitrínu, což je pro Hodonín také nezvyklé. Nějak mi ale uniká smysl této zastávky. Je totiž jen ve směru na autobusák a navíc jen asi 150 m od ní je další zastávka.
A když už jsme u těch zastávek, v prostoru zastávky Rybáře stadion došlo k úpravě vozovky a chodníku. Ale zapomnělo se na označník zastávky. Je vůbec taková zastávka legální, když je označená jen pruhy na silnici a ne označníkem?
Citybus se nám, zdá se, o prázdninách na MHD zabydlel, protože teď jezdí až moc pravidelně na záložní vůz. To nasvědčuje domněnce, že více než jeden hrbáč je na opravě.
A teď malé odbočení na meziměsto. Moje domněnka o vyřazování C734 po dodávce nových SORů se bohužel ukázala jako lichá. C734 stále jezdí a to jsou prázdniny, kdy je omezený provoz. Uvidíme co nastane po prázdninách.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7174
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 01:17:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...jsem se v úterý vyskytl ve Znojmě. Jeden atmosférák v provozu na trojce, druhý atmosférák stál sice v garážích, ale měl kasu, takže kdo ví, zda není ještě provozní. Cito prý jako obvykle udělalo první kolo na sedmičce a zdechlo, elektrobus má závadu na dobíjení a nejezdí.Moc se mi líbily taky jízdní řády...

 

Díky tomu systému písmenek a šipek je mnohem lépe pochopitelné, kam že to který ten spoj vlastně jede a nejede.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
4021
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 11:54:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No bral bych to, kdyby si to psal ironicky, ale moc mi to tak nepřijde.
Jízdní řády ve Znojmě jsou jedny z nejnepřehlednějších, který sem kdy měl tu čest pročítat. I když ono možná nejde tolik o to jak udělají graficky jízdní řád, ale o to jak udělají jízdní řády. No a protože se tam o to nikdo nestará tak to tam dopadá tak jak to dopadá. Vychází se pořád ze stoletých jízdních řádů, když je něco novýho (obchodní dům, stížnosti) tak se to nějak zaplácne neprakticky bez ohledu na přehlednost nebo praktičnost vůbec dopravního spojení. A tak má každá linka milion variant a který prase se v tom má vyznat... Když nejsou schopný to tam dát do pořádku (Kordis to ale doufám už brzo udělá) tak by mohli aspoň vyvěšovat linkové jízdní řády, tam by se to obešlo bez těch písmenek a různých hieroglifů.
http://pidservis.ic.cz/
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1112
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 12:03:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak musím se Znojma trochu zastat. Nemyslím si, že by to bylo horší než jinde. V malým provozech je spíš vyjímkou linka bez variant. To jsem tedy viděl daleko horší jízdní řády. Za otřesný příklad "přehlednosti" považuju MHD Vlašim. Ke zhlédnutí zde: www.mesto-vlasim.cz/Ope_service/busan.pdf
Pak mi něco povídejte o přehlednosti
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1400
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 12:28:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak znojemská MHD aspoň podle fotek nemá zas tak špatný jízdní řád, spíš by se měli zjednodušit ty poznámky. Ono mít zvlášť jízdní řády pro školní rok a zvlášť pro letní prázdniny by nebylo od věci. Bohužel zřejmě výměnaú přelepení jízdních řádů na krakorcích je asi moc velký problem. No ale proti jízdím řádum MHD Vlašim je to pořád ještě špičkové. Tam ty jízdní řády jsou doopravdy mazec!
M1 - Maracaibo
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2903
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 12:40:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jelikož jsem Znojmo v pondělí navštívil a přespal v něm tak musím říci, že to není tak špatné.Jízdní řád mi byl jasný hned (ale jelikož se o ně zajímám tak s tím problém nemám nikdy (i Vlašim uvedená není nic nového))
Z jizdních řádů je to jasné.Nesetkal jsem se ani s podváděním řidičů,fotil jsem bez omezení.Jen by se mohli domluvit a vypravovat busy ze stejného místa(linková doprava)
takže jsem byl až na drobnosti spokojen
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
4021
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 13:17:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak Vlašim je trochu něco jinýho, to je malý město, kde je jedna nebo dvě linky a MHD se tomu možná ani řikat nedá. To prostě neni městská doprava jako taková, to je pár spojů nejedoucích za hranice města. Kdežto ve Znojmě ne, to je vyloženě městská doprava. Proto asi ve Vsetíně používají linkový jízdní řády, kdyby tam byly zastávkový to by muselo bejt v abecedě stejnej počet písmen jako spojů tý linky aby bylo vysvětleno co kam jede. Myslim ale že linkovej jízdní řád je přehlednější u takovýchto linek a ve Znojmě by se osvědčil, nemusim složitě hledat písmena a hieroglifi a číst přes co jede a nejede (tam je stejně napsána jenom jedna vybraná zastávka přes kterou jede nebo ne). U většiny spojů je navíc víc než jeden znak a všechno zjišťovat. Když je linkovej jízdní řád tak prostě vidim kde jsou čísla a kde vlnovky a přesně kudy to je a žádný poznámky a vysvětlivky nejsou potřeba.
Ale řikám, radši než převěsit jízdní řády na linkovou verzi bych uplně změnil politiku ... no ona tam žádná neni :-). Prostě bych zavedl několik LINEK ve Znojmě s danou trasou a přestupy na nádraží s přestupním tarifem a každá linka by měla nějakej INTERVAL. A ne dnes kdy se na jednu jízdenku nedá přestoupit, musí se čekat na ten vyvolený přímý spoj, kterých je přes den třeba jenom pět pro mě... Propojit MAD ve Znojmě s příměstskou dopravou, ty linky do vesnic na Znojemsku klidně můžou stavět všude na Pražský, v Příměticích, na Vídeňce a brát lidi (pokud se tam vejdou) v rámci MHD. Prokládat ty okresní bus-linky s MAD, ušetří se a za to se může posílit ta doprava.

Prostě dnes je to tam totálně nesystémový, před revolucí to tam fungovalo uplně stejně hrozně...

(Příspěvek byl editován uživatelem 4021.)
http://pidservis.ic.cz/
7036
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 10:06:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco málo obrázků z mého čtvrtečního zastavení se v Hodoníně

 
 
 

 
 

V provozu byl krom těchto tří vozů ještě hrbáč 4B8 6727. Napadá mě, jsou na hodonínskou MHD nasazovány ještě nějaké vozy B732?
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 893
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 15:10:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomu Citybusu to celkem sluší.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1119
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 19:44:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechme už Znojma a podívejme se do Klatov.

MHD zde na třech linkách obstarávají 3 městské autobusy. Dopravce je místní závod ČSAD Autobusy Plzeň. Obě linky mají počáteční stanici u vlakového nádraží. Linka č. 1 odtud jede kolem nemocnice a přes centrum do sousedních Lubů. Linka č. 2 spojuje nádraží se sídlišti, nemocnicí a centrem. Linka č. 4 je pak kombinací tras obou předchozích linek a zajišťuje obsluhu města večer a o víkendech, kdy až na vyjímky nejsou v provozu linky 1 a 2.

Projížďku začneme na nádraží, kde je velkorysé nástupiště městských autobusů, kde nás uvítá jedna ze dvou zdejších Karos B732.
 

My ale nastoupíme do druhé Karosy, která zde svou čekající "sestřičku" po chvíli předjede.
 

Autobusy městské dopravy projíždí přímo přes hlavní náměstí v historickém centru města.
 

Linka č. 1 je v Lubech ukončena na točně u drůbežářského závodu. A protože je právě špička pracovního dne, po chvíli nás opět dohání druhý zdejší vůz B732.
 

Linka č. 2 má u nádraží vlastní stanoviště blíže k odbavovací hale. Zde nastoupíme do nejnovějšího autobusu klatovské MHD - částečně nízkopodlažního SORu BN10,5.
 

Některé spoje MHD jsou zajišťovány také autobusy z meziměstských linek. Např. touto Karosou C734, která právě zastavila na sídlišti v zastávce Podhůrecká, U prodejny.
 

"Dvojka" taktéč projíždí centrem, ale je ukončena v severní části města blokovým objezdem v zastávce Plánická ul., sídliště.
 

Po krátké přestávce řidič odbaví cestující, kteří mezitím přišli na zastávku a vydáme se zpět k nádraží...
 

...kde vystoupíme a tím naše projížďka končí.
 

(Příspěvek byl editován uživatelem R B.)

(Příspěvek byl editován uživatelem R B.)
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1681
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 21:06:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7036: Ne, v Hodoníně už žádná B732 nejezdí ani na MHD, ale už ani na neziměstě. Všechny B732 byly vyřazeny loni na podzim. Ve stavu ČSAD Hodonín zůstávají z bývalých městských vozů jen dvě B932E a SOR B9,5. SOR potkávám na meziměstě pravidelně, ale B932 jsem teď o prázdninách neviděl ani jednu. Tak nevím zda je to jen prázdninovým provozem, zda jsem měl smůlu, nebo jsou už vyřazené.
Pokud jde o MHD, tak tam už jezdí jen 5 hrbáčů (kromě výše zmíněných ještě 3B8 4883 a 4B2 9294), které jsou ve všední dny všechny turnusově nasazovány (ale teď o prázdninách je potřeba o jeden vůz méně, čehož se evidentně využilo k prohlídkám nejstarších hrbáčů) a onen Citybus, který slouží jako záloha.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2951
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 21:17:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Peno koukni do diskuse řidiči znáš odpověd?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1158
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 10:59:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několik amatérských fotek ze Znojma:

 
 
 

 
 
 
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1159
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 11:06:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě z Třebíče:
 
 

 
 

 
Z nejhoršího jsme uvnitř!
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1086
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 20:54:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidi, uvítal bych jakékoliv informace o provozu MHD ve Slušovicích. Od taťky jsem se dozvěděl, že to bylo na objednávku JZD, že se jezdilo v létě k hotelu na Všemině a že tu jezdila/y ŠL/M 11. Asi nejznatelnější pozůstatek a důkaz je točna s nástupištěm u budovy AB poblíž Nových Dvorů, kde jsem našel taky u vjezdu na točnu značku Zákaz vjezdu s doplňkovou tabulkou Mimo vozidel podniku a autobusů. Na Nových Dvorech v areálu ex Moštárny (nyní Greiner) jsem taky narazil na travnaté ostrůvky a kolem nich silnice jakoby točna, to ale může být jen domněnka.
Za každou sebemenší informaci budu vděčný. Děkuju.
Gasonův blog !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
NIKON COOLPIX L4, to je můj mazlíček
754 068 JE BEST foto pod nickem: Šari - Díky moc
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7201
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 11:04:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hodně zpětně:

když ono možná nejde tolik o to jak udělají graficky jízdní řád, ale o to jak udělají jízdní řády.

Nemůžu posoudit, já jsem se po Znojmě pohyboval na kole. Tady je ale jiná věc, pokud je někde nástup předními dveřmi, jsou s tím docela problémy, protože dodržení jízdního řádu závisí na počtu nastupujících cestujících a rychlosti odbavení. Vidím to třeba na tom, když mám u nás v DP noční. Když třeba na náměstí Republiky nastupuje větší dav lidí, stojím tam klidně tři minuty, než všem prodám lístky. Na Silvestra, když jezdilo hodně lidí, jsem jezdil běžně s desetiminutovým zpožděním. A naopak, když je lidí málo, jezdím po městě rychlostí kolem 30 km/h nebo to někde zapíchnu, pět minut si dám pauzu a za za pár zastávek už jedu zase na čas.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 903
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 16:13:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neměl sem,co dělat tak mě napadlo,že bych mohl zmapovat busy jednotlivých dopravců na městských linkách.Zatím sem vypracoval jen hodně malou část,za pár dní toho bude o dost více.
application/vnd.ms-excel
MHD.xls (20.5 k)

Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 904
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 16:46:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rychlá aktualizace.
application/vnd.ms-excel
MHD.xls (28.2 k)

Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1746
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 16:59:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc: Dobrý počin.

pro upřesnění:
Jindř. Hradec má ještě Citaro 1C3 6309
V Kralupech se v posledních měsících vyskytovaly B 732: PHA 27-82 a PHM 29-16 (PID 1552) a aktuálně jedna z žlutých Karos pův B. Černého, viděl jsem ji v průběhu posledních týdnů asi třikrát z dálky, z vlaku., časem zjistím která.

V Litoměřicích to DPÚK hrozně střídá.
Za poslední měsíce, tak od zimy do současnosti jsem tam na MHD fotil ještě Ekobusy 4A6 0196 a 4A6 0317, SORy 10,5 4A5 9468, 3A3 6247 a 4A6 7341.
www.fotodoprava.com
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 908
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 08:04:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit:Díky za info
Včera jsem databázi výrazně doplnil.
application/vnd.ms-excel
MHD.xls (58.4 k)

Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2965
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 12:45:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Švarc na doplnění
Citaro Borsu má RZ 4B2 7279
citybus Psoty má RZ 4B7 4243
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 13:21:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Švarc:
MAN NL 202 v Č.K. RZ 3C4 5331 ČSAD AUTOBUSY a.s.
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 18:20:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za doplnění.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1132
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 16:10:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malé doplnění seznamu

Břeclav:
B732 BVA 79-57
Citaro je 4B2 7279

Krnov:
B732 BR 91-28
B952E 4T1 58-32
mikrobus Mercedes BRA 01-31

Kutná Hora:
B732 KH 60-54

Stříbro:
B732 KTA 08-19

Hodonín:
SOR B9,5 HOJ 71-40

Kralupy nad Vltavou:
B732 PHA 23-49
B732 PHA 27-82
B732 PHM 29-16
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 916
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 16:44:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b:Díky,už je to doplněno,ale teď nemám moc času tak seznamy budou chvíli stát.Ale do konce srpna by mohly být skoro celé doplněny,alespoň o ty busy co mám ve svých seznamech a dopravní podniky.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 19:17:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco na doplnění:

1C0 1883, Mercedes-Benz O530 Citaro, Písek, ČSAD autobusy České Budějovice
1C0 3156, Karosa B 932, Písek, ČSAD autobusy České Budějovice
1C8 9242, Mercedes-Benz O530 Citaro, Písek, ČSAD autobusy České Budějovice
1C9 8281, Karosa B 732, Písek, ČSAD autobusy České Budějovice
3C1 7220, Mercedes-Benz O530 Citaro, Písek, ČSAD autobusy České Budějovice
3C4 5332, MAN NL 202, Písek, ČSAD autobusy České Budějovice

2T9 2119, Karosa B 952E, Šumperk, Connex Morava
4T1 3170, SOR BN12, Šumperk, Connex Morava
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1683
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 12:26:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já bych měl malou opravu. Hodonínský Citybus má RZ 2B2 6525 (což je ostatně dobře vidět na fotce od 7036 o pár příspěvků výše) nikoliv 9 jak je v seznamu mylně uvedeno. A ten SOR b 9,5 co zmínil R_b už na MHD nejezdí (jak jsem ostatně zmínil) a dokonce mu již byly odstraněny nápisy „Městská doprava“. Nicméně pokud je zájem i o vozy, které již na MHD nejezdí, mohu dodat i další vozy.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1171
Registrován: 9-2003


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 14:24:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě porovnání všech tří základních typů jízdenek v MAD Znojmo:
 

A nakonec porovnání Znojma a Třebíče:

 
Z nejhoršího jsme uvnitř!
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 938
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 15:40:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dneska sem se byl na chvíli podívat v Chrudimi a na zdejší MHD jezdily Karosa C954 CRI 35-44,Karosa C734 CR 82-62,Karosa B732 CR 80-45 a nový Sor BN12 2E8 5152.
1000.příspěvek se blíží
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 962
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 15:12:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po delší době aktualizace vozových parků mhd.
application/vnd.ms-excel
MHD.xls (75.3 k)

1000.příspěvek se blíží
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1760
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 20:59:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc, jen tak po letmém nahlédnutí do tvého soupisu: Třebíč má pouze tři Citara. RZ 2J4 6630 je Conecto.
www.fotodoprava.com
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2944
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 21:07:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemá někdo nějaké informace nebo fotografie k nově dokončenému terminálu autobusové dopravy v Havlíčkově Brodě?
Zaslechl jsem, že byl dokončen, ale zprovozněn má být až počátkem nového roku.
Docela by mě zajímalo, kde je umístěn, nějak si nedovedu vybavit, kde se něco stavělo.
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1138
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 11:42:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S tou stavbou byly nějaké problémy (ne technického, ale spíš legislativního charakteru), ale nedokážu to teď přesně popsat, takže se o tom dost dlouho jen mluvilo na stavbě se akorát srovnala pláň a oplotilo se to. Takhle to bylo asi dva roky.
No a ten terminál je u vlakového nádraží, jakoby za tím velkým zeleným barákem. Neviděl jsem to hotové, ale najíždět se tam bude asi kolem nádražní haly a výjezd do té ulice, kudy jezdí linka č. 3 do Vysočan. Měly by se tam kromě MHD přesunout i linkové autobusy a zrušit se má současný autobusák.
Fotky bych taky přivítal.
a_z
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.121.254
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 13:42:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to švarc: Nový Jičín má ještě 2x SOR BN9,5. Jeden je 3T7 3348 a ten druhý teď nevím, ale předpokládám, že 3T7 3345 nebo 3349 (můžu zjistit)
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1298
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 14:30:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle info z Kraje se terminálus otevře s platností nových jízdních řádů.
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
a_z
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.121.254
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 20:19:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to švarc: blbost, NJ má SORy BN9,5 3T7 3344/5/6 a SOR BN10,5 3T7 3347 (omlouvám se za předchozí mylnou informaci). Jinak asi včera spustili taky hlášení zastávek v autobusech
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 968
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 11:02:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a_z:díky
1000.příspěvek se blíží
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1687
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 14:25:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc: Drobný technický zádrhel. V přehled autobusů jsem schopen zobrazit jen několik posledních řádků. U staršich verzí dokumentu se mi toto nestává, ty fungují bez problémů. Kde je chyba? Používám Excel 2007.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
excelak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.114.194.32
Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 21:05:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

peno: zkus v hlavičce vedle dopravce je takový čtvereček s modrou šipkou tak na to klikni a dej (Vše)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 973
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 08:35:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno:je tam danej filtr...
1000.příspěvek se blíží
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
74
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.246.46
Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 10:18:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc: Ve Znojme vim o dvou Karosach B952, ta co v prehledu chybi ma RZ 1B8 1922. Pak jsem v prehledu nezahledl jeste M-B Cito. Jeho SPZ je ZN 32-60.
74
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.246.46
Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 10:23:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, tak jsem mel asi podobny problem jako Peno. Uvedene jsem v nejnovejsim prehledu jiz nalezl. Omluva..
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1691
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 10:50:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Excelak, Švarc: Jo, dík, nějak jsem si nevšiml.
Ale teď k věci, všiml jsem si, že RZ hodonínského Citybusu je pořád špatně. Viz. můj příspěvek z 22.8.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7181
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 14:23:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

74: Cito je ZNA 32-60
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
74
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.246.46
Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 22:31:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: No jiste, ze ZNA. A kdybych poradne mackal klavesy a cetl po sobe, co pisu, bylo by ZNA i tady. ;)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3030
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 20:26:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malá hádanka
Ve které MHD jsem vyfotil tuto B 952E.První správný tip vyhrává uznání
 
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily
kloubák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.45.226
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 21:46:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Jihlava
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3031
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 21:56:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ne ne kloubák bohužel se mýlíš.To není Jihlava.
Právě v tom je ten zádrhel.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Překvapení od září 2007 u ČSAD Semily

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace