K-report
 

Archiv do 07.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Historická vozidla » Staré archivy » Archiv do 07.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 07:27:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tatrman: Od stolu, od fotek a od complu se snadno kritizuje a chytračí, ale kdo si zkusil na velkým autě někdy sám něco dělat, ví co to obnáší a vyjadřuje se jinak. Musím říct, že jste teda mákli pěkně!! A krom tej poličky na zavazadla, Ti do Lešan přivezu i ten mikrofon, ajť Ti ta renovace pěkně pokračuje (už jsem ho včera vyštrachal ve sklepě)
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2470
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 09:50:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevim , ja tu hvezdu bral jako zpestreni, aby to nebyla dalsi radova ska . Snad se do lesan dostanu..
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 13:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Hvězdu to sice má, ale vzhůru nohama.
Tatrman a spol: Musím tu vaší ŠL pochválit, podle mě nemá chybu.
Jinak otázka k zamyšlení: Když se dívám na různé, dnes točené filmy odehrávající se v historii, tak jsou tam zpravidla jen vozy nablejskané, perfektně udržované atd. Copak tenkrát nejezdily taky špinavé, rezavé a špatně udržované vozy ?! Co taky zrekonstruovat pár historických vozů do jejich podoby z konce jejich tehdejší životnosti ?
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 16:20:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Potvrzuju hvězdy zejména u ČSAD ve východních Čechách, tam myslím byli soudruzi úplně nejkovanější....ti ji vozili ještě i na sedmičkách karosách, což jinak byla celkem hodně vzácné....ostatně kéž bych takovou hvězdu sehnal (ale fakt trošku menší)...nevíte o nějaké?
Tatrman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 18:12:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já vím,že kritizovat se bude,sám si to kritizuju a už vím co mám špatně,ale měl jsem jako vzor jen prospekt a model,takže mám špatně pruhy a něco jsme špatně vybrousily atd najde se toho hodně.Já měl namysly jen ty největší rejpaly.Mákly jsme opravdu.Ono se to nezdá.Příští auto už bude zase tatra autobusu jsem si už užil.Přece jen má tatra menší kabinu a na rámu tolik nezáleží,takže chci T 148 S1
Karlos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 20:38:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tatrman: rejpalů bude. To stačí se pohybovat okolo auta a nedávat najevo, že k tomu mám nějakej vztah. Každou chvíli přijde někdo a začne: chybí mu to a tamto, tady je to nějaký divný, atd... Jednou jsem dokonce vyslech takovou připomínku u nějakýho Erťáka, kdy někdo počítal a skoro přeměřoval nejtky, jestli jsou stejně daleko od sebe! Nejlepší ovšem bylo, když někdo v Lešanech u mýho autobusu celkem vážně prohlásil: Se mu divím, že z toho neudělá Ešemku...???? A já na to: Cooo???? A ten dotyčnej řek: Vždyť jsou to jen dvoje dveře navíc... To mi stačilo, otočil jsem se a dál jsem se s ním nebavil. No prostě se obrň trpělivostí.
Dál přeju plno dalších úspěchů v restaurování veteránů a mnoho šťastných kilometrů...
P.S.: samozřejmě se mi ta Eška moc líbí.
Čus bus Karlos
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1940
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 22:14:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houmr - není problém, viz diskuse trol. v Brně a jihlavská ŠD11 ... myslím že to je nadstandartně "patinované" provedení...
1997 - 2007 Trolejbusová VOZOVNA KOMÍN 10 LET - Den otevřených dveří sobota, 2. června
(Bára!)
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 22:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veru: Taky na ní dojde. Holt teď mají jiné priority na reko a na ostatní nejsou peníze a lidi. Ale jinak se mi nápad, že ne jako nové se mi také líbí.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
...30.5.2007 -> 10 let od ukončení pravidelného provozu vozů 9 Tr
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1942
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 22:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen - neberte to jako že rejpu, jen mi ten autobus a btw ke všemu s tím trolejbusem na tyčce přišel jako úplně bláznivá souprava .
1997 - 2007 Trolejbusová VOZOVNA KOMÍN 10 LET - Den otevřených dveří sobota, 2. června
(Bára!)
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 22:44:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To teda byla bláznivá, taky se jim směju. Jako úlet to není špatný.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
...30.5.2007 -> 10 let od ukončení pravidelného provozu vozů 9 Tr
Erťak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 23:34:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo v lešanech se človek dopátrá věcí. V loni jsem od jednoho učastníka(byl tam s busem)dozvěděl dokonce postup odvozu mé ŠD po té co jsem jí koupil. Akorát trochu jinej postup odvozu.
A hvězdu bych taky koupil jako slim.
AP-76-88 BEST OF RTO
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 06:58:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: dík, kouknul jsem. Ale nejdál jsou s tím nápadem asi v Bratislavě - tam už to trochu přehání. (viz jejich Sanosy a ŠM )
catzita
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.73.221
Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 13:24:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím může mi někdo říct co je to za trolejbus z Litvínova ? cca 50 léta? Děkuji!
 
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2474
Registrován: 7-2003


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 14:32:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A uz vim, kde skoncily pohledy z aukra :-)
Tusim fiat ansaldo ..
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
3503
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.70.170
Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 17:14:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad catzita:
Ten trolejbus na který se ptáš je italský trolejbus,který pochází z Milána.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2271
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 19:08:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

catzita - je to jeden z trolejbusů OMS-TIBB-Isotta, zavlečený do Československa německou armádou z Milána, jak píše 3503. Před nasazením v Mostě a Litvínově prošly opravou ve Škodovce v Plzni a pár let nato byly kvůli nedostatku náhradních dílů vyřazeny a sešrotovány.
ČESKÝ NÁROD JE SPOLEČENSTVO BLBÉ, ZLÉ A ZLOČINNÉ.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 19:52:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1949
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 20:02:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2540
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 20:10:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Mirbusák: , objeví se v Lešanech?
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2819
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 20:12:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1847
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 20:57:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak: No to je žrádlo.
Pokud dobře vidím, tak je to DZ Týn.
Doufám, jako kolegové, že ji uvidíme v Lešanech i s "vlekem"
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2705
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 21:08:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusák: ten vlek už je hotovej? Na tak to zírám. Vloni byla před Lešanama dodělaná ŠD, letos i její "druhá půlka".
Už se těším na blízké setkání.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 270
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 21:20:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Venco, je to u nás ne u me doma:-), je to za Volvem jak se dělaj gumy.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2824
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 21:29:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Má i vnitřek?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1848
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 21:29:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha, tak to pardon, nějak mě to zmátlo.
Už jsem myslel, že sis ji nechal přivést domu, abys to neměl daleko na focení
Staré lidi klidně rád pustím nastupovat..... pokud ovšem oni mě pustí vystoupit
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 271
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 21:48:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ji fotil dnes ráno - nuceně jsem musel do práce. Mám jen tuhle fotku. Snad v pondělí bude tam kde jí ráno nechali....
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 08:51:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rotel je v CB už skoro tejden;-)
Myslím,že není důvodů, proč by neměl být v Lešanech.
Samozřejmě má i vnitřek. Hezky očíslovaný lehátka, chromovaný madýlka, starý vypínače .... také se na něj těším na cestách
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 17:39:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znáte tuhle krásnou ŠL11T? Dnes focena v Turnově v centru. Vypadala po laku a hodně zachovalá ...
 
 
 
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6138
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 17:42:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotky nádherné ešky mě inspirovaly k podobnému dotazu. V Čestlicích na vrakovišti jsem onehdy viděl modrou ŠD 11 (nebo ŠL? Teď nevím jistě.), SPZ začínala na PS, za bočním oknem cedule FALCO LINES Košice-Bratislava-Praha. Neví někdo, čípak je?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2836
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 17:45:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend: Mám taky dotaz. Jakže se to rozezná ŠD11 od ŠL11T?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 17:48:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Study: No vždy to beru podle toho že nemá náporovku ...
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2839
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 17:51:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náporovka - nasávání na střeše?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 17:58:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo přesně to ...
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2842
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 18:04:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže z této fotky se to poznat nedá, co?

 
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2843
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 18:05:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...ikdyž - jsou tam vidět síťky nad sedadlama. Z toho se nic usoudit nedá?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Z.N.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.55.235
Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 18:09:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: ŠL11T má v interiéru nad sedadly normální vyplétané police na zavazadla, ŠD v nich má lampičky a výdechy vzduchu - kvůli nim byla ta náporovka na střeše...
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 18:12:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak, takže dle mého na Tvé fotce je také ŠL11Turist
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2846
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 18:34:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže pokud je náporovka, musí být nad sedadly výdechy. Třeba LC736 má v některých případech nad sedaldy síťky a výdechy klimy jsou nad uličkou, což mate a někdo může říct, že je to 735.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2554
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 18:42:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LC 736 nemá nikdy (pokud vím) síťky nad sedadly.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2849
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 18:52:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podívej se třeba na PVA 15-62:

 

...moc to tam nejde vidět, ale ten vůz určitě znáš, tak na to pak mrkni.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2850
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 18:54:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...jo počkat, to je myslím hovadina, zvenku to vypadá jako 735 a je to tam nějak dodělávaný. Počkáme na Bobyka, ten mi o tom říkal.

(Příspěvek byl editován uživatelem study.)
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2706
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 18:57:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Tahle?
 
Ta tam jen parkuje. Společnost jí tam dělá Van Hool Alizeé nebo jak se to jmenuje.
Majitelem je někdo, kdo se tu taky objevuje, tak se možná přihlásí sám.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 997
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 20:24:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: PV 15-62 je 735, je to vcelku zajímavá dodělávka, ze třech stropních větráků je to svedeno uvnitř do jednoho stropního kanálu a z něj pak po stranách fouká vzduch přes výdechy z Favorita. Funkční a pěkné, až na to, že se pod tím nemůžu narovnat.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6142
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 20:38:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Jo, to je ona, díky za pěknou fotku. Když jsem tam byl, stála obskládaná nějakými vraky. Majitel je mi už asi znám :-)

Study: Přesně, jak píše Swe. Je to LC 735.1011

(Příspěvek byl editován uživatelem bobyk.)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Huples
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 20:45:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta ŠD11 Praha-Košice je pana Lukáše Cvejna, který zde vystupuje pod jménem Erťák. Mužete se na ni těšit v Lešanech.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6143
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 20:46:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se v editaci trefil :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2852
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 20:51:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Swe: PV 15-62 bych rád viděl. Znám akorát PVA 15-62

Huples: Kurňa kolik toho Erťák ještě má?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Huples
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 21:07:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: Tuto ŠD11 a RTO Lux, který má pod jménem - historické. A k obživě zde zmíněný Van Hool a 736 "lepeňák", který dává dohromady. Je před dokončením.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2865
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 06. května 2007 - 22:29:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lepeňák bude na linku? Já myslel, že veterán.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 11:02:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Study:
Originál 735 má vždycky síťky nad uličkou, originál 736 vždycky výdechy a uši vzadu zvenku. Při montáži klimatizace na 735 se doplní výdechy, takže to je 735 bez sítěk, při montáži klimatizace do 736 tam většinou zůstávají ty uši, takže se typ dá i tak identifikovat. Pokud jsou výdechy na stropě a má to síťky, je to vždycky 735. klimatizace originál z Karosy je vždycky lepeňák (mimo nesériových kusů typu invalidní pro DP Plzeň)
Náměstek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 11:07:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nebyli by ty fotky to invalidniho vozu DP plzen i ze vnitrku
ICQ 339-511-487
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2881
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 12:18:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slim: Originál 735 má vždycky síťky nad uličkou ...myslels nad sedadlama, ne?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1955
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 12:24:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: Nechytej se pořád každého slova! Viděl jsi někdy síťky nad uličkou?!?
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1000
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 12:37:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám pocit, a ten je den co den silnější, že existují lidé, co sbírají příspěvky opravami překlepů druhých, že Study.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2884
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 12:41:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už to zase začíná... Pořád mi tu někdo trdí, že sem neviděl hromadu věcí, co když síťky nad uličkou existují...
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2889
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 12:51:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a samozřjmě tam musím mít překlep... Ehm, editoval bych to, ale strašně dlouho mi to trvá...
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1490
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 13:08:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně, že za těch deset minut jsi musel napsat další 4 příspěvky, já chápu, v tvém tempu tě zřejmě editace zdržuje a tak radši napíšeš 2889. vejšplecht, fakt "řešení vaší dopravy"... Měl by sis dát trochu pohov... A lepeňák je určitě na zájezdy i na linku ještě v pohodě, proč by měl stát, když může přispět do prasátka..
DPmÚL naboural teorii, že nic netrvá věčně. 80. léta jsou ta nejdelší, co kdy v DPmÚL zažili.

ICQ: 221-908-090. Klidně napište, ale ne ve věcech Virtual busu!
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1956
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 13:56:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a překlep opravíš překlepem...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Ikarusek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 15:21:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K té ŠD s Rotelem: Ona má upravenej rám na tahání rotelu? A jakou má prosím převodovku??? Já že ta co sloužila v pardubicích měla šestikvaltovou s půlkama. Říkal mi to řidič co s ní jezdil po celou dobu co byla u DP.
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1491
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 15:27:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ikarusek: To asi nemá, protože než jí odkoupil Jihotrans, jezdila samozřejmě sólo www.cnds.cz/ul/evd/ulev27_x9.htm
DPmÚL naboural teorii, že nic netrvá věčně. 80. léta jsou ta nejdelší, co kdy v DPmÚL zažili.

ICQ: 221-908-090. Klidně napište, ale ne ve věcech Virtual busu!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace