K-report
 

Archiv do 23.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » MHD - malé provozy » Archiv do 23.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 17:26:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

magig-a mlhovky to má kde.?
http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
Ives
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 13:30:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V MF Dnes zas něco vykoumali.. http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=051&r=mfjiznimorava&c=695458
Nésu žádné šotouš!
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1421
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 21:41:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ives: Protože to tam už zítra nebude, tak si to sem dovoluji zkopírovat.
Do hodonínských ulic včera vyjely dva nové nízkopodlažní autobusy. Radnice tak dokončila dvouletý projekt obnovy vozového parku, který nyní čítá pět bezbariérových autobusů.

Co víc k tomu dodat? Snad jen, že se pokusím zjistit jejich RZ. Tedy, pokud budu mít štěstí.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1422
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 20:58:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, štěstí jsem neměl. Nové vozy totiž, navzdory informacím v MF Dnes, do hodonínských ulic ještě nevyrazily. Za to ale dnes byla jedna z posledních (možná úplně poslední) možností svézt se na hodonínské MHD B932E. Po zprovoznění obou hrbáčů se plánuje přesun na meziměsto a do budoucna možná i odprodej.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Mhd_přerov__tom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 09:34:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nezajímá se tady někdo MHD provozem v Hranicích na Moravě?
MHD Přerov : http://mhdprerov.ic.cz

SOR BN10,5 nově od července 2007
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1018
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 17:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MHF přerov tom:no já o tom moc nevím ale na ids v rousínově by měla jezdit sorka EX Fedos (u fedosu jezdila na MHD v Berouně) a pak v hranicích jezdí nějaké B 732 http://bmhd.goo.cz/OVD_Hranice/autobusy/
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1433
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 18:46:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Ty B732 z Vašeho odkazu nejezdí v Hranicích, ale v Brně. Konkrétně na linkách k OC Královo Pole, které OVD provozuje. To ale o MHD v Hranicích Tomovi nic neprozradí.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1025
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 20:18:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno:aha tak to jo já jsem z Prahy tak to nevím,tak se omlouvám a jinak není důvod proč by jsi mi neměl tykat
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1378
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 10:25:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukal jsem Peno, že asi budeš mít zase radost. Tenhle rok bych to odhadoval zase na C10,5, a to hned šest kousků. Třeba ale překvapí...
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 673
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 12:06:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní článek v pardubické mutaci Mf DNES:

-------------------------------------------
Lidé rozhodnou o městské dopravě v Chotěboři

Chotěboř na Havlíčkobrodsku zvažuje zavedení městské dopravy. Věří, že pravidelný autobusový spoj by mohl pomoci snížit počet osobních aut, pro něž ve městě chybí parkovací místa.

„Zda bude projekt za 3,5 milionu korun uskutečněn, bude záviset na zájmu obyvatel,“ řekl starosta Tomáš Škaryd. Chotěbořští se k záměru mohou vyjadřovat v anketě do začátku příštího týdne.

„Pokud lidé zájem mít nebudou, nemá smysl něco takového připravovat,“ vysvětlil starosta.

Podle dosavadních plánů by měl po okružní trase kolem městského centra pravidelně jezdit menší autobus. Jízdenka by stála asi pět korun. Město věří, že doprava nebude ztrátová, pokud autobus měsíčně přepraví alespoň 500 lidí.

Městská doprava zatím funguje jen v pěti největších městech Vysočiny. V Chotěboři žije kolem 10 000 obyvatel. Chotěbořská radnice uvažuje o zavedení městské dopravy asi od příštího roku. Náklady na potřebnou úpravu městských komunikací a vybudování zastávek odhaduje na jeden milion korun, dalších 2,5 milionu by stál menší autobus s 15 sedadly a necelými dvěma desítkami míst k stání. Pokud lidé zavedení dopravy podpoří, pokusí se město na úhradu projektu sehnat dotace.
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2362
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 09:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kroměřížská Volva už jsou na cestě do Kroměříže.
Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 12:43:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Volva uz jsou opravdu v KM.
MHD Kroměříž: http://www.mesto-kromeriz.cz/mhd/

Fotky SPVD (rok 2006): http://spvd.cz/fotogalerie/kromeriz_2006/
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 15:41:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jsou už v podniku a jsou podle lidí škaredé,sklo až do vrchu-to bude peněz,až se bude měnit.Expanzka je dosažitelná s vysokýho žebřa.Ty světla se vůbec nehodí do Kroměříže,jak na matějské pouti.Výfuk je vedenej až na střechu.A ty mlhovky,na to se ještě podívám,jestli to má nějakou vyjímku.
http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 17:38:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od tohoto cloveka (Petrumr) jsem jeste neslysel za celou dobu zadnou pochvalu. Sam nic nedokazal, ale do vseho jen kafra a vse pomlouva. Takove lidi kteri nedokazou nic pochvalit a jen hledaji nejake nedostatky naprosto nesnasim a urcite nejsem sam. Co prispevek to pomluva nebo hledani problemu.
MHD Kroměříž: http://www.mesto-kromeriz.cz/mhd/

Fotky SPVD (rok 2006): http://spvd.cz/fotogalerie/kromeriz_2006/
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2364
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 17:46:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jarek_km: Ty Volva jsou fakt moc pěkná. A ten příspěvek nad tebou neřeš, blahoslavení chudí duchem...........
Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 17:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Dekuji za podporu. Mam naprosto stejny nazor jako ty.
MHD Kroměříž: http://www.mesto-kromeriz.cz/mhd/

Fotky SPVD (rok 2006): http://spvd.cz/fotogalerie/kromeriz_2006/
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1436
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 19:02:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hodonín: Navzdory velkohubým kecům naší radnice, která k dodávce nových autobusů vydala i poněkud zmatečnou tiskovou zprávu (k té se ještě s dovolením vrátím), dodnes nejsou autobusy v provozu. Na lince 3 však dnes byla záložní B932E HOJ 75-31. Může to znamenat cokoliv, ale osobně si myslím, že HOK 17-90 je již na odstrojování, aby její infosystém mohli dát do jednoho z nových hrbáčů.
A teď ta tiskovka. Je tady (jako úplně poslední).
Město tak pokračuje v postupné obměně vozového parku čítajícího nyní pět nízkopodlažních autobusů, což je prozatím jejich konečný počet.
A teď počítejte:
Z těchto prostředků byl zakoupen v roce 2005 první nízkopodlažní autobus, v roce 2006 další tři a nyní poslední dva autobusy značky SOR BN 12.
Počítáte-li stejně jako já a vyšlo-li vám 6 autobusů značky SOR BN 12, vězte že chyba není na vaší straně. To jen pan Koliba (mimochodem bývalý starosta) který je pod tiskovkou podepsán, si neumí spočítat autobusy.
A jak to má být správně? První hrbáč přišel loni v lednu a jezdit začal s velkou pompou 1.února 2006. Druhý se, již bez povšimnutí médii, objevil v druhé polovině března, třetí pak v říjnu. A Teď tedy poslední dva.
A teď další zábavné vyjádření:
Kromě toho město vlastní ještě nízkopodlažní autobus značky SITY BUS, který byl zakoupen před pěti lety a slouží jako záložní pro případ poruchy některého z ostatních autobusů.
Neumět správně napsat typ autobusu, který je na něm mimochodem dost výrazně napsaný, je jistě jen opomenutí. Ale odkdy je Citybus v majetku města? Pokud je mi známo, majitelem Citybusu je ČSAD Hodonín. Město vlastní jen hrbáče. Další věc je stáří Citybusu. Pochází z října 2003, což znamená, že je stár jen tři roky a pět měsíců!
Suma sumárum, pan Koliba by si měl zjistit fakta, než zase napíše nějakou podobně informačně "chutnou" tiskovku.
Mirek: Odkud jsou ty informace? Já jsem nikde nic nenašel.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 12-2003
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 11:09:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno:
SORky: XII/05 3B8 4883
II/06 4B2 9294
X/06 4B8 5434
a ted dve nove, jine nejsou. Me tedy vychazi pet.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1713
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 15:51:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Peno nic si z novinářů nedělej.U nás několikrát napsal místo Tedom ...Tendom,upozornil jsem ho na to jestli ví jak se ta firma jmenuje a že na busu je to několikrát napsáno.Odvětil že ví .tak jsem mu doporučil opravu,někteří lidé mu totiž začali říkat Tendom.Napsal mi ,že to není třeba,že je to dlouho.tak asi tak
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 17:57:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak at ty volva si koupí taky FTL,když tam mají ten jejich slavnej servis.A jarku,hlavně když jdeš do podniku,tak tam je kniha návštěv.Jestli nejsi tipař,nebo ta vloupačka do podniku a ten tvůj kamarád z volva co měl zrovna směnu mě nesedí.
http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 18:07:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a pro magica-proč bych měl být zemřelej.každý má svůj názor,nebo je to jak za komoušů,kdo nemá stejnej názor půjde do dolu?Co je mě podezřelí,že ty zloději jeli na PV
http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1440
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 18:56:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Kdyby to byl novinář, tak se nad tím ani nepozastavuju. Tohle ale je oficiální tisková zpráva města, pod kterou je podepsaný bývalý starosta a současný místostarosta Jiří Koliba, který se na projektu podílí od jeho samotného počátku. A proto by mu takovéto drobnosti rozhodně neměly uniknout.
A ještě jedna věc k Hodonínu. Město počítá s tím, že provoz nových autobusů bude levnější a tím pádem se ušetří. Osobně si o tom dovolím zapochybovat. Město ale plánuje, že ušetřené peníze „vyhodí oknem“ na jeden z předvolebních slibů, dopravu zdarma pro důchodce. Tak to už ta MHD bude definitivně socka. Pokud radnice novými autobusy opravdu ušetří, tak ať ty peníze raději dá na něco, co MHD v Hodoníně opravdu pomůže, pořádnou optimalizaci linkového vedení. Doprava zdarma pro důchodce MHD jen ublíží.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1715
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 19:01:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jo Peno politik to je ještě horší svolož než novinář.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2369
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 09. března 2007 - 23:21:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Petrumr: Názor si měj jaký chceš, já jen řekl svůj, nic více, nic méně.
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 10:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dík,mě už nikdo nezmění,ale je tu ale-číslo konta znáte,tak s jarkem tam pošlite něco a budu taky Volva propagovat,zadarmo nehrabe nikdo a jarek obzvlášt.
http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 10. března 2007 - 14:56:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 938
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 18:10:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petrumr: Tak osobní napadání hraničící s pomluvou na K-Repu? Jarka znám víc jak polovinu svého života a je ten poslední, koho bych spojoval se slovy "zadarmo nehrabe nikdo"
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 18:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kroměřížská Volva na Busportále:

http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=2971

Něco textu, něco fotek

btw: už nějaký ten pátek se chystám na jednoduchý papírový model Volva jakožto busu z domovského města, ale furt jaksi není času...
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 20:14:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SWE-přečti si to tři roky nazpátek,já sem nezačal,já tady na foru budu diskutovat,ale jestli on s téhle diskuze to přenáší dál,mimo net,tiskne řidičům pomluvy na mou osobu atd.tak asi ho neznáš.Když něco napíši,tak jarek je hned tady a napíše,hned pomluvu na mou osobu a já sem takový,že né oko za oko,ale oko za hlavu.Když se mu nelíbím,tak at sem nechodí,nebo aspon at zaplatí ten plyn,co protopijou,aby měli menší spotřebu.To je to jeho,co sem dokázal-co je mu do toho.Píši jarek,to se rozumí jarek-km,nepíši jménem,nebo nevím kdo to psal,nejsem takovej,když sousedka si stěžovala na řidiče 3X a dozvěděl jsem se,že IP adresa je stejná a vedoucí si myslel,že to píši já.Doufám,že něco napíšeš.Když sem kritizoval,že FTL doporučili do volv olej co je vhodný na dálniční provoz,taky mě poslal do ....,až volva začala kouřit,tak olej se ztáhl a ticho,kdyby se aspon omluvil....
http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 21:36:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen pro zajimavost zde uverejnim co pise (Petrumr) v jine casti diskuze a to v casti: Volná diskuse (s nedopravní náplní)-
**************************************************
Jsou Jarek-KM s magigem kamarádi-řeším vloupačku do podniku a před tym jarek tam fotil a s jednym autobusákem co měl směnu prolezl aji kotelnu-prý tam fotili dokumentaci,kde mám rozpočet spotřeby plynu,ale tomu nevěřím,že právě tou kotelnou se dostali na podnik a prolezli vše kromě MHD a to je to podezřelý,že ten den měl směnu tentýž šofér.ředitel mě obvinil,že sem jim dal tip a já se musím očistit,ted sem poznal že magig s jarkem sou proti mě a zloději odjeli magigovým směrem.A ještě mě vyhrožují,že na mě mají plno materiálu,tak v té kotelně byli.Co byste podnikli?
MHD Kroměříž: http://www.mesto-kromeriz.cz/mhd/

Fotky SPVD (rok 2006): http://spvd.cz/fotogalerie/kromeriz_2006/
Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 21:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen to okomentuju tim ze si takove obvineni nenecham libit a zacnu to v prubehu tydne resit! Vice cloveka (Petrumr)nebudu komentovat. Snad kazdy pochopi ze tohle co zde napsal neni uz zadna sranda.
MHD Kroměříž: http://www.mesto-kromeriz.cz/mhd/

Fotky SPVD (rok 2006): http://spvd.cz/fotogalerie/kromeriz_2006/
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 22:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, na foru města Kroměříž se objevilo něco o záměru vybudovat "nádraží" pro MHD na místě dnešního vlakového depa. Ví o tom někdo něco víc? Podle mě je to naprosto zbytečná investice, současná poloha zastávek je mnohem ideálnější, snad možná ještě nějaký ten přístřešek a informační panel.
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 11. března 2007 - 22:50:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minibox:Ano je to pravda ze se ma budovat nove nadrazi MHD. Bude se budovat kompletne nove vlakove nadrazi vcetne nastupist a zastreseni a zaroven je v planu i male nadrazi pro MHD. Ta investice bude z dotaci a tak jde o to mit nejaky prestupni terminal pro vlak a MHD. Samozrejme jsou tam pozadavky na zachovani depa a tak bude pak zalezet jen na CD jak se rozhodnou a ktere varijante daji prednost, zda nadrazi MHD a nebo se prikloni k zachovani depa CD. Protoze zadna dokumentace o vzhledu nikde neni tak je slozite komentovat zda nove nadrazicko pro MHD bude prinosem a nebo nic noveho neprinese. Kazdopadne je vse zatim stale v jednani.
MHD Kroměříž: http://www.mesto-kromeriz.cz/mhd/

Fotky SPVD (rok 2006): http://spvd.cz/fotogalerie/kromeriz_2006/
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 18:36:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To už říkals dvacetkrát,že na moje blbosti nebudeš odpovídat.A pořád odpovídáš.Kdybys ty Volva nechválil,tak by prodejce dal slevu,ale s cizího krev neteče.
http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 18:44:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1449
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 14:23:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hodonín: Tak, nové SORy BN12 konečně vyjely do ulic. Jeden na linky 2 a 3 místo B932E a ten druhý zaujal místo po Citybusu na linkách 1, 2 a 4. RZ 4B8 6727 a 6737. Oba mají pochopitelně již motor Euro 4.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Mpenc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 19:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude mít někdo zájem takováhle schemata vystavit na svém webu?
 

A bude někdo ochoten je připomínkovat? Neb je tvořím z plánů měst a IDOSu, kde je pátrání poněkud detektivní. Začal jsem nad tím přemýšlet někdy před dvěma lety, kdy jsem chtěl v Kutné Hoře zjistit, kdy odjíždí autobus od hlavního nádraží do centra, ale ouha... Jak v IDOSu zadat správný název autobusové zastávky u nádraží? Zkusil jsem nádraží, ale "skvělý" program na vyhledání dopravního spojení mne hláškou NEEXISTUJE poslal do háje. Tak jsem postupně zkusil železniční stanice, nádr., hl. nádr. a pořád nic. Nakonec se podařilo Hlavní nádraží. Ale neměl jsem vyhráno. IDOS nemilosrdně požadoval ještě cílovou zastávku. Jak, když město a názvy jeho zastávek neznám? No nic, koupil jsem si plán města se sítí MHD a pátral dál. Nejprve jsem zkusil autobusové nádraží - zase špatně. Pak jsem si všiml, že všechny linky od nádraží jezdí ulicí 17. listopadu. Ale než jsem zjistil, že musím zadat buď ul. 17. listopadu I nebo 17. listopadu II, jinak mne IDOS zase pošle do háje, to mi trvalo hodně dlouho.
No, a když si pomyslím, že běžného občana tohle hledání přestane bavit po pěti minutách... A navíc, zpravidla potřebuji jet odněkud někam, což v IDOSu znamená nejprve s detektivním nadáním vyčmuchat jeden systém MHD, pak zjistit, jak přestoupit na meziměstskou linku (názvy zastávek v jednom přestupním uzlu se "pochopitelně" liší , a to se netýká jen železnice a MHD, ale i dálkových autobusových a místních autobusových linek), vyhledat meziměstské spojení a pak zase vyslídit druhou MHD. Protože mne IDOS i přes některá vylepšení stále přijde uživatelsky totálně nepřívětivý, chtěl bych postupně sestavit schemata MHD těch měst, která nejsou na netu dosažitelná. Je někdo schopen a ochoten vytvořit jakousi webovou databázi schemat? Bude někdo ochoten nově vytvořená schemata korigovat? Předem varuji, že mi všechno bude trvat poměrně dlouho, ale myslím, že to stojí za to.
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 19:31:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle přesně sem taky hledal-pha hl.n a chtěl sem do pha krč,ale už sem byl v konci,kde sem nic nevěděl.Kup si prostor pro webový stránky,třeba na seznamu-moc to nestojí na rok-podle bajtů-platíš sms a tam to dávej a sem si dej odkaz.
http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 22:05:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se zadari, tak ve stredu uz budou v Kromerizi dve nova Volva v provozu.
MHD Kroměříž: http://www.mesto-kromeriz.cz/mhd/

Fotky SPVD (rok 2006): http://spvd.cz/fotogalerie/kromeriz_2006/
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2388
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 07:14:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jarek_km: Tak to si budeme muset udělat výlet.
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 905
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 14:01:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mpenc: Super Takouvouto snahu jen vítám, neb schémata malých provozů většinou vůbec neexistují a přitom by se občas hodily nejen ke zjištění názvů zastávek, ale jen tak pro udělání si obrázku o rozsahu obsluhy toho kterého města.

S webem sice neporadím, ale pokud by se to podařilo někde vystavit, tak se klidně hlásím k připomínkování (tedy tam, kde to alespoň trochu znám).

P.S.: Sám už jsem taky několik shémátek vytvořil, z části pro zábavu a zčásti jako doplnění článků na www.spvd.cz Namátkou třeba Vlašim, Jindřichův Hradec nebo Pelhřimov.

(Příspěvek byl editován uživatelem R B.)
Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 19:25:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Tu stredu jeste upresnim, jeste bude zalezet jak se bude EMtest snazit. V pondeli a v utery maji montovat cedule a odbavovaci system. Urcite se tesis az uvidis nova Volva na vlastni oci
MHD Kroměříž: http://www.mesto-kromeriz.cz/mhd/

Fotky SPVD (rok 2006): http://spvd.cz/fotogalerie/kromeriz_2006/
Mirbed
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 21:28:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hodonín: (doplnění Peno 14.3.)
4B8 6727 "kmenově" jezdí a-3 s přejezdem na a-2, má kasu 99995, která původně byla v krátkém SORu. Má namontované digipanely a kupodivu fungují všechny. Co není slyšet, to je akustické hlášení zastávek.
4B8 6737 má namontované taky 4 digipanely, ale fungují jen přední boční a vnitřní, zadní nesvítí (přesněji 14.3. nesvítil).

Když jsem zmínil krátký SOR B9.5: v posledních dvou měsících jej celkem pravidelně vídávám na příměstě 750200 na spoji z HO v 11:30 do Vacenovic. V lednu a únoru měl ještě funkční digipanely, které někdy koncem února nebo začátkem března "odevzdal" některému novému hrbáčovi. Tento týden jsem jej opět viděl na zmíněném spoji, ovšem již bez panelů.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31439
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 01:58:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mpenc:
Nebyl by snad problém ta schémata umístit přímo sem (třeba formou speciálního článku, nebo přímo sekce v odkazovníku) nebo na stránky SpVD.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1450
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 00:09:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbed: Nespletl jste se s tím zadním panelem? Zatím jsem 4B8 6737 potkal dvakrát, poprvé 14.3. a podruhé dnes a v obou případech mu zadní panel fungoval. Pokud vím tak jediným busem u kterého zadní panel nefunguje je 4B8 5434. U něj ale nefunguje už od té doby co přišel.
Jinak je zajímavé, že řidič u 4B8 6737 důsledně využívá kneeling na každé zastávce. A protoře zrovna u tohoto řidiče pochybuji že by to dělal dobrovolně, tak mě napadlo, jestli není možné že je u toho busu nějaké nastavení kneelingu před otevřením dveří.
Jinak hlášení u 4B8 6737 funguje.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Mirbed
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 10:07:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: 4B8 6737 jsem viděl ve středu 14.3. před žel.st. jak čekal na odjezd na spoj v 16:10. Obešel jsem ho ze tří stran a viděl, co jsem napsal. Fakt je ten, že jsem ho viděl i dnes a přes záplavy sněhu bylo vidět, že zadní panel je funkční.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1451
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 13:01:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem ho potkal 14.3. na spoji linky 4 s odjezdem z nádraží ve 12:30 a panel fungoval. Vím to, protože jsem si právě vzadu opisoval RZ. Pak jsem ho potkal znovu okolo půl druhé odstavený na zastávce Bažantnice penzion, kde ke mě byl otočený zadem a tak bylo jasně vidět že panel svítí. Tak nevím. Možná na tom panelu neměli nahrané číslo 2.
Zákaz kouření není žádná sranda

Ares: To nejlepší z Irisbusu
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 15:26:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je středa a nový volva pořád nejsou v provozu.
http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 06:27:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nové Kroměřížské Volvo už je od 4:58 v provozu a kromě dvouhodinové polední přestávky bude k vidění až do 22:51. To druhé Volvo se ještě připravuje.
MHD Kroměříž: http://www.mesto-kromeriz.cz/mhd/

Fotky SPVD (rok 2006): http://spvd.cz/fotogalerie/kromeriz_2006/
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2410
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 07:20:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jarek km: Šlo by napsat, co bude jezdit v sobotu? Díky.
Jarek_km
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 07:33:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Nejspíš už bude v provozu i to druhé Volvo a tak by neměl být problém na nové Volvo narazit, protože obě Volva budou nasazovány na vikendový provoz (o víkendu jezdí pouze linky 4 a 6 a omezeně 8). Teď bohužel nebudu do pátku v KM a tak vše upřesním v pátek večer a pokuď tě bude zajímat nějaký čas tak napiš a já Ti napíšu přesné odjezdy.
MHD Kroměříž: http://www.mesto-kromeriz.cz/mhd/

Fotky SPVD (rok 2006): http://spvd.cz/fotogalerie/kromeriz_2006/
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2411
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 07:47:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jarek_km: Díky.
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 17:32:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes nové volvo bylo odstaveno a na odpolední turnus vyjelo zase staré,druhé volvo ještě dnes ve 13hod nebylo doděláno-em-test z 90-78.Jestli se servis volva dostaví včas,tak v sobotu na 15% by měli jezdit obě nový.Jestli chcete se na něco zeptat,není problém.Jsem 24 hodin na telefonu.Nový volva správně nesmí vyjet z podniku-tohle jen mailem.
http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 17:56:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nejlepší je o víkendu fakticky ta 8.Na točně je po 13,35 a je tam čas na focení.
http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
Minibox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 19:26:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čím dál tím víc si říkám, jestli by těm Volvům neprospěl jiný nátěr než "klasický" červenobílý...
www.minibox.webz.cz

ICQ 262 816 345
Mpenc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 278
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 20:04:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petrumr: na platbu sms bych si musel koupit mobil a to v nejbližší době neplánuju
Jinak jeden web jsem si zřídil, ale radši bych s tím neměl starosti a navíc bych chtěl, aby schémata byla dostupná, aby je našel někdo, kdo skutečně hledá dopravní spojení a ne jen schemata do sbírky jako já. Čekal jsem, že se třeba chytí někdo z BusPortálu nebo SPVD (třeba T_M). Nemám ale energii a leckdy ani informace, abych ke schématu vytvořil článek nebo dodal fotky.

R_b: Vaše schémata jsou moc pěkná. Jak snad vyplývá z toho, co píšu výše, klidně mohou být ta moje součástí článku někoho jiného. Mám ale dva problémy: 1) nemám korekci, zda schéma odpovídá skutečnosti. Zrychlené spoje jedoucí kudy si řidič vzpomene vem čert, ale jestli je závlek vlevo nebo vpravo od hlavní trasy nebo zda je zastávka před železničním přejezdem nebo až za ním, to je to, oč mi tu běží a 2) chtěl bych s něčí pomocí vytvořit seznam dostupných schémat, abych přednostně dělal schémata těch měst, u nichž vůbec neexistují.

Sám znám schémata všech větších měst, a z menších pak ta na SPVD a dále jsem na různých stránkách dopravců nalezl Klatovy, Tachov, Domažlice, Kroměříž, Kladno, Písek a Mladou Boleslav. Vydavatel map ShoCart vydal velmi kvalitní schéma sítě k mapě Českého Těšína (+ polského Cieszyna) a Žaket občas zakresluje do svých map trasy MHD s názvy zastávek (např. Rakovník). Toť vše, co znám. Neexistuje ještě něco?

Martin_zlivský: Beru. Úvodní text je v mém příspěvku výše. Neměl jsem na mysli nějaké výběrové řízení a exkluzivitu, zkrátka kdo bude mít zájem schémata nekomerčně využít nebo vywebit tak ať je vywebí a využije. Chtěl bych, aby z nich byl především užitek. Aby byly k nalezení na webu, když už CIS ani MD nejsou schopni zajistit něco takového, co pomůže srozumitelnosti jejich produktu - IDOSu. Proto se ptám a proto říkám, že nemohu zaručit 100 % správnost.
Mpenc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 279
Registrován: 6-2002
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 20:07:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A teď méně řečí:
 
 
 
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 21:12:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minibox- a ještě jezdí s logem FMTo je od doby co chtěli ve FM ještě jedno a potom řekli NE .Mě nejvíc vadí,že mají všechny stejný barvy vnitřní madla.}
http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 21:18:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mpenc -je to dobrý,akorát,jestli to jde tam namaluj nějakou řeku,potok atd.Já se vždy orientuji podle kompasu a řeky.
http://petrumr.rajce.net/autotec_06/
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 916
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 15:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jestli můžu k Kralupům:

Zastávka V luhu není jako blokový objezd, ale na konci ulice je točna (takto se asi jezdilo dříve, protože v jedné boční ulici u paneláku je zapomenutý označník). Od zastávky MěÚ směrem na Lobeč autobus projížní jinou ulicí (ale jen v tomto směru), čili za železniční trať vedou dvě paralelní trasy. Dále zastávka U Čejků je blíže k hlavní silnice, prakticky hned za křižovatkou, úsek se zastávku Revoluční je přibližně rovnoběžný s hlavní ulicí (Lobeček) a zastávka Koupaliště je pokud si to dobře vybavuji u křižovatky, kde se připojuje trasa linky 1.

Strakonice:

Některé spoje jezdí přímo mezi zastávkami Zvolenská a Husova, ale jen směrem do centra. Stejně tak myslím některé spoje jedou přímo mezi zastávkami Radomyšlská a Ellerova - MŠ. Na tomto úseku by se měla ještě nacházet mezilehlá zastávka U Švandy Dudáka. Konečná Katovice, u Trčků je pak blíže k želecniční stanici - točna je přímo pod náspem železnice.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace