K-report
 

Archiv do 04.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Historická vozidla » Staré archivy » Archiv do 04.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 18:02:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Frost: Mě se zas tak hezká nezdá nevím proč ji uvedli do takovýho nikdy neexistujícího stavu. Má dost divnej lak a to ani nemluvím o detailech typu zrcátka alá Karosa. A viděli jste ji zezadu, Místo mlhovky má místo levý couvačky červenej kryt.
 
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 18:25:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je vážně boží. Tadyk se neustále volá po zachraňování vozů, kde kdo je chytrej, jak by se to mělo dělat líp a přitom sám neudělal na buse nebo jiném starém velkém voze ani Ň, aby vůbec věděl o čem to je, dokola se tu řeší jak u některejch lidí je vozům špatně a až bohorovně se tu vynášej soudy a návrhy co by se s tím mělo dělat a další podobné blablabla řeči a když se pracně podaří do Dopravního Podniku protlačit, uvést do nějakého stavu a ne zrovna bez obtíží a osobního nasazení provozovat dokonce na pravidelnej vyhlídkovej lince aspoň ŠLku, když ŠMky nejsou, tak jsou k tomu pro změnu taky výhrady. Tohle mně na tomhle fóru fascinuje a vážně baví
Froste za ten velkej kus práce a neustálého přesvědčování a vysvětlování a obhajování Ti patří dík.
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1095
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 18:48:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proč ji uvedli do takovýho nikdy neexistujícího stavu

Záleží na tom, jaký byl "právní stav" toho autobusu před rekonstrukcí. V každém případě ovšem potřebovali, aby to prošlo STK - takže zadní mlhové světlo na levé straně (dříve levá couvačka) je nutné, dokonce i pro vozy vyrobené před r. 1997. Nová zrcátka - tam je otázka, původní by asi kontrolou prošla, jenže s většími a vyhřívanými je to pro řidiče větší pohodlí. V případě nutnosti (soutěže o historicky nejvěrnější vozidlo) se dají vyměnit za vzor ze 70.let.
Takže snad jedině ta barva, ale i v tomhle případě se dělalo tolik různých variant (podle toho, co zrovna n.p. Barvy-Laky namíchal), že by se asi na nějaké sérii našla i tato barva.
ŠL z KV
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.88.91
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 18:58:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sxman: Presne jak pise Sysel...
Hele, frajer budes, az prijdes do DPKV a reknes, ze jim zaplatis komplet novej lak, aby odpovidal vzorniku barev, v jakejch to vyjelo z fabriky.
A taky jim muzes rict, ze zaplatis vymenu celyho predniho cela /je tam zadni, bez klapek/.
Pak se tady budes naparovat a pravem.
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 18:59:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sysel: Já sem se nechtěl nikoho nějak dotknout Samozřejmě, že je těžký zachovat a udržovat v provozu nějakej historickej vůz a hlavně pro soukromou osobu. Naproti tomu DP má daleko větší možnosti a takový drobnosti by mohl vychytat. A můžeš mi věřit, že vím jak je těžký mít nějakej vůz, kolik je s tím starostí. Mluvím ze zkušenosti, protože sám mám ŠL 11. Koupil jsem ji, když mi bylo 18 a pomalu ji dávám dohromady (je dost poznamená 30 letým provozem)a vím jaký je to starání a shánění co se stání, Náhradních dílů atd. týče.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 976
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 19:17:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hlavní je že ten autobus je v dobrym technickym stavu a je používan k super učelu typu vyhlídkové historické linky.odstín barvy a mlhovka by mě fakt netrápili škoda je že se u DPKV nakonec nenašlo místečko pro 311.
AV 15-30
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 19:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sxman: dá se tak nějak předpokládat, že s tou ŠLkou co máš v ikonce máš cosik společnýho, takže to s tím děláním na buse, bylo jako cca 90% toho mýho povzdechu myšleno obecně.
Ale není pravdou, že DP musí mít daleko větší možnosti. A nebo jinak, možnosti by mít mohlo, ale musí bejt zájem ze strany vedení. A mnohdy ani ne ze strany vedení, když třeba DP patří městu, tak musí bejt zájem "na radnici". Takže asi tak. A co tak trochu vím, tak v DPKV je problém tam ten vůz vůbec udržet a vymoct na něj pravidelnou údržbu a drobné nejnutnější opravy. Jenže to určitě nevíš.
A teď zas trochu obecně - a to je právě ten problém, že tu kde kdo z fotek dělá jasný a spolehlivý a nejpravdivější závěry, aniž by cokoliv konkrétního o dané věci věděl
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 19:40:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sysel: To máš určitě pravdu, nevím jaký vztahy jsou DP-KV a je asi fakt, že s tím zájmem o veterány to zas tak horký nebude, když si nenachali ani 1 Ikara. Těšit nás tak může jen to, že jeden z KV vozů se zachoval u soukromého sběratele. Hold asi nemůžou mít všechny DP a jiné společnosti svoje historický vozy.
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 19:58:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Komu patří ta ŠD11 BNA 27-70? jestli tam takhle chátrá, tak to na ní asi majitel nemá finance.Třeba by ji prodal někomu do lepších rukou, byla by škoda tetno bus potkat za nedlouho někde na šrotišti!

Máš špatný odhad. Měl jsem možnost rok chodit okolo ní do práce. Majitele sice osobně neznám, ale potkával jsem ho, když na ní po práci dělal. Ono je to těžké, když člověk nemá garáž či ohradu. Tomuto typu sice příliš nesvědčí parkování pod širým nebem, ale to o tom chátrání je trochu silné kafe! A že autobusu někdo přes zimu ulomí zrcátko, nebo rozbije blinkr, to je dnes bohužel normální. Kamarád má bus před barákem a stejně mu někdo rozbil čelní sklo

Jinak plně souhlasím s tím, co tu napsal Sysel
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 20:01:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v roku 2004 na parkovisku v Prešove som odfotil túto ŠL11 MI-028AY

 
 
 
www.mestskadoprava.net
231-475-399
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 20:30:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fousekx: to máš recht že těmto vozům nesvědčí stání veku a platí to i obecně. Když to stojí venku tak se to musí občas projet aby z toho vyzakla vody která je všede zateklá a tak. Jinak lidi jsou strašně nenechavý a pokud to nestojí v garáži a nebo za plotem je to o nervy
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 21:30:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sxman: i za plotem parkovat je málo. Už jsem se setkal i s tím, že kdosi přelezl plot a z busu-veterána přes noc ukradl hliníkové lišty.
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 22:59:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Len tak pre potesenie oka 2x SM11 1630 DPP z dobovej tlace.
 
 
Ivana Stužická
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.176.96
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 23:04:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo taky jsem se ráda vozila
Ikarusek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 14:27:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten rotel od Starý Boleslavi patří komu? Je ho docela škoda aby takhle chátral.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5679
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 10:29:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znáte někdu tuto eŠku? Stojí v areálu firmy Štěpánek v Horních Počernicích, SPZ JN 54-56. Je to jeho? Popř. jaké s tím má plány? A úplně nejvíc by mě potěšilo, kdyby někdo věděl, jaké Nezamyslice jsou míněny tím nápisem nad čelním sklem :-)

 
 
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
SL11
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.88.91
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 11:31:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to SL a u Jardy Stepanka ji ma uz leta ustajenou jeden nadsenec.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5683
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 11:36:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, díky
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
frost
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.95.242
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 10:23:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh: no na pohled vypadá stále téměř identicky jako po GO, sem tam už něco rezne,ale to se zatím daří včas eliminovat a vyspravovat ;o)

Sxman: ad.lak-červenobílý ŠL-ky existovaly-jak v Praze,tak i v KV a nejspíš i jinde.Jestli jsou odstíny stoprocentně shodný s tim,co vyjíždělo z fabriky,nevím,neřeším a upřímně řečeno mě to ani netrápí...; ad.zadní mlhovka - je to přesně, jak napsal Arj,přijde mi to lepší řešení,než tam dobastlovat nějakou přídavnou...; ad.zrcátka-jo, máš pravdu, originální tam nejsou, jsou tam ze sedmistovkový Karosy. Originalita je hezká věc, jenže když se srovná velikost a vezme v potaz praxe na našich silnicích... Prostě mít to jako veterána,kterej dvakrát za rok vyjede na nějakej sraz a jinak stojí ve stodole,tak tam ty originální necham. Jenže tenhle autobus je běžným provozním vozem, který půl roku každej víkend jezdí na vyhlídkový lince a mimo to je každoročně používanej krom zájezdů i na výluky za ČD a člověk se pořád musí protahovat mezi zaparkovanejma autama, kde jsou na každý straně 2 centimetry (letiště, lázeňské území během MFF) anebo se na couvačku otáčet někde u přejezdu (výluky) a tam jsou větší zrcátka fakt k nezaplacení. Takže to má důvody čistě praktický.
frost
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.95.242
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 10:24:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sysel: dík za podporu, osvětlil jsi tu podstatu věci celkem výstižně. Kdyby byla situace taková, že by si DPKV řeklo: uděláme si supr veterána a uvedeme ho do 100% ního stavu, tak je to sice hezký, ale tady si úzká skupina lidí,kteří historickým busům fandí, řekla, že zkusí prosadit aspoň střední opravu a zachování jedný ŠL-ky za cenu toho, že bude používána sem tam i v běžnym provozu. A na druhý straně barikády je samozřejmě řada lidí, pro který je ten autobus "zbytečnym vrakem,kterej akorát užírá peníze z koláče určenému pro údržbu ostatním - "potřebnějším" vozům. Takže pokaždý, když člověk chce, aby se zakytovala střecha a cestujícím tak neteklo na hlavu nebo aby přes zimu autobus stál uvnitř na hale a ne venku u plotu, musí absolvovat vleklý souboj s nejistym výsledkem. Takže asi tak. Nicméně -nerad bych to zakřiknul- v poslednim roce se situace o poznání zlepšila a v roce 2008 by snad měla přijít do úvahy kompletní GO kastle.
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 10:45:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takový dotaz v plén:čípak bylo RTOčko stojící vedle kunratické spojky, za plotem Remaxu?Je tam nějaká lakovna či co a na podzim tam stálo kompletně odstrojené asi na lak.Teď už tam nejni.Nemá někdo prosím foto po laku?A ještě v počernicích u hnízda Metrostavu prý stojí také jedno.Čí?
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 13:43:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě nešlo vůdec o odstín laku, vím že existovaly i červeno-bílý(krémový) ešely mě šlo o šablonu. Samozřejmě sem nevěděl jaký vztah k tomu vozu DPKV má ale to už sem psal.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6160
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 01:21:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Frost: A ještě jedna věc. Já si autobusy ŠL v pravidelném provozu pamatuju jen matně (vozy DP Plzeň) a ŠM jsem jel naposledy jako devítiletej v roce 1990. Nejsem tedy schopen poznat, že autobus má špatně zrcátko nebo mlhovku. A tak na to kouká i většina lidí, vidí historický autobus a detaily už neřeší.

Já osobně jsem schopnej takovéhle věci rozlišovat až na karosách 700 - a i tak, když jsem vlezl poprvé do atmosféráku, s úžasem jsem zjistil, že to má nějak jinak rozmístěné přístroje v pravé části palubní desky, než jsem zvyklej.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3293
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 21:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Historická ŠL11 na Slovensku: fotky zde
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 21:52:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo co stalo s tou plzeňskou ŠL 11 ev. č. 284?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6174
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 01:54:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Původní majitel jí prodal, snad kamsi do Prahy, a nový majitel jí používá pro nemuzejní a nehistorické účely. Pošlu kdyžtak původnímu majiteli odkaz na tuhle diskuzi, jestli se k tomu bude chtít vyjádřít sám, nechť tak učiní.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.60.20
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 08:36:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sxman: v prosinci stála u statku v Kojeticích.

George: v Počernicích RTO asi ne, bych řek, že si to někdo splet s ešelou J.K., ta je od Metrosu na dohled (viz Bobykovo foto v nedělním příspěvku)
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1877
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 11:12:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takovy dotaz, nejspis na Sysla: Kolik bylo vyrobenych vozu 706 RO Pullmann? Vim o jednom, ktery byl vyrobeny pro autosalon v Praze. Vi se kde skoncil, pripadne je mozne ze se replika teto karoserie dala na nektery vuz po GO?
Nový web o prostějovských autobusech

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 11:23:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Celkem bych i rád odpověděl, ale tohle já bohužel nevím
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 12-2003
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 11:34:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pullman byl jen jeden, ale kde skoncil nevim.
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 13:44:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych zase měl dotaz, zda někdo neví více o existenci a osudu RTO s dveřmi před přední nápravou a automatickou převodovkou ?
 
Foto a info Karosa
MK2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.158.159.55
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 15:12:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sxman: Čau, jsem bývalý majitel ŠL č.284 a oficiálně jsem ji prodal zájemci o další uchování jako veterán. Měl jsem toho času ešely dvě, ale náhlá ztráta krytého stání mně přinutila tu horší prodat.(Těžko se hledá dostupné stání pro jeden, natož pro dva busy.)Nový domov měla 284 najít v Jirkově u Chomutova,kam ale patrně nedorazila a potlouká se od té doby (listopad 2005)kolem Prahy. Když jsem se snažil pátrat proč s ní není naloženo tak, jak mi bylo slíbeno, dostal jsem odpověď že mi do toho už nic není. A je to vlastně pravda. Tak mi jí může být jen líto.Toliko k jejímu osudu.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 21:39:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Study,Sysel,Honza p: Nebyla by fotečka RO Pullman?
http://spvd.cz/skoda-bus/
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 8-2006


Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 22:20:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obrazek

První spací autobus v Evropě počne jezdit mezi Zlínem a Prahou

Novinkou, které dosud neznají silnice žádného z evropských států, je lůžkový autobus, jehož obrázek přinášíme. Tento pohodlný spací vůz, jehož vnitřní zařízení se právě dokončuje v našich strojírnách, patří Baťovým závodům a je první svého druhu v Evropě.
Autobus je určen pro pravidelnou noční dopravu mezi Zlínem a Prahou. Na tříosové chassis obrovského, desetitunového vozu Mercedes Benz s dieselovým motorem je namontována elegantní carosserie 11,50 m dlouhá, 2,10 m široká a 3,20 m vysoká. Středem, po celé délce vozu je chodba, po jejíž každé straně je ve čtyřech částech umístěno 22 lůžek. Vpředu vozu, za motorem je kabina pro dva řidiče a průvodčího, vzadu pak umývárna a malé oddělení pro lůžkové prádlo a přikrývky. Hlavní vchod do vozu je z kabiny pro řidiče, nouzové dveře pak vzadu, na konci chodby.
Autobus je poháněn šestiválcovým dieselovým motorem na naftu o síle 100 ks. Karoserie podle návrhů technických oddělení Baťových závodů byla vyrobena v karosárně automobilky Wikov v Prostějově.
Zlínský lůžkový autobus počne jezdit snad již příští týden na trati Zlín-Holešov-Kroměříž-Brno-Třebíč-Jihlava-Praha, kterou při průměrné rychlosti 35 km za hodinu hodlá uraziti za 10. hod.
"Zlín" dne 12. února 1932
(Zaujme-li nestranného čtenáře zvláštní průměrná rychlost, pak si musí uvědomit, že cestování na počátku třicátých let, a to i na dlouhé vzdálenosti, odehrávalo se často na silnicích ne nepodobných polním a lesním cestám. Při průjezdech vesnicemi musel dlouhý (dnešní délka standardního autobusu je 12,5 metru) vůz např. několikráte najíždět do zatáček, aby je vůbec vybral, někde zase narážel do nízkých střech hospodářských budov. Pozn. C.)
K vidění na http://www.zlin.estranky.cz/clanky/batove_-spolupracovnici/jan-antoni-bata---z-uvah-a-projevu

A já jen dodávám, že věčná škoda, že nejsou k dispozici i obrázky interiéru.

________________________________________________
www.bicnapadelky.ic.cz www.bicnapadelky.info
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 00:24:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

CO je to za bus to RO Pulman.Je to toto?
 
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.107.164
Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 10:49:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, je to on. A podle včeho byl jen jeden.
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 11:19:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A skončil v ČSAD
  SPZ NC 54-35
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 11:51:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MK2: Děkuji za informaci mě jen vrtalo hlavou proč jsou dvě plzeňské ŠL ev. č. 282+284. Toho 284 je škoda, ale co se dá dělat.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1882
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 16:55:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono jde totiz o to, ze jsem byl na schuzi s panem ktery delal 40let fotografa CSAD Prostejov a zacl vykladat co tu jezdilo: "No, byl tu jeden RO Pullmann, jezdil s nim na Prahu pan K., a..." Tak sem na neho vyvalil oci a bylo mi divne ze skoncil zrovna tady. Pokud se vse podari trak budu mit pujceny ony fotky. Prave proto se ptam, aby nedoslo k omylu, ze jich bylo vic, byl prodan do ciziny apod.
Nový web o prostějovských autobusech

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 19:20:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je toto presnejsie??
 
MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride
ICQ:233 682 093
E-MAIL: hugo20@post.sk
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 960
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 19:23:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hugo:kde to stojí? jinak mi to připomíná karosu/tatru 500 HB
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 19:26:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos v dopravnom muzeu bratislava...
MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride
ICQ:233 682 093
E-MAIL: hugo20@post.sk
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 22:56:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aktuální fotky z Motola od kamaráda.
 
 
 

(Příspěvek byl editován uživatelem fousekx.)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2227
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 23:10:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slime, ještě pořád jsi přesvědčený, že to dají dohromady? Mám spíše opačný pocit.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1886
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 23:34:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ta vypada...
Nový web o prostějovských autobusech

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1672
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 23:44:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ježišmarjá, chyběj tam akorát nějaký blinkry a světla a dva šroubky a možná urezly tři nýtky. Co furt máte. Viděl tady vůbec někdo, jak vypadá opravdový vrak? Tohle je ještě téměř excelentně zachovanej kus a ty chybějící prkotiny se dají poměrně jednoduše sehnat i v dnešní době.
Bára!
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2228
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 23:50:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Verusha: Ale já netvrdím, že ne. Já jsem jen reagoval na Slima (kterého si velmi vážím už jen pro jeho ŠD), který tvrdil, že se to chystají dát do kupy. Základní věc je najít parkování a to se dá i v Praze. Ale tady evidentně snaha není. Je to můj názor, možná ne správný. Ale pokud už je v takovém stavu, konec bude rychlý. Jedno okno, druhé .....
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1887
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 23:53:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: A jestli to nedaji hned do kupy tak si z toho bude brat kazdy co chce a nezastavis je...
Nový web o prostějovských autobusech

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583
Jardik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 23:55:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No,a to bylo řečí jak se o ní starají.Já proti nim nic nemám,ale na hudební aparaturu by si mohli pořídit Škodu 1203 nebo něco podobného,a tohle prodat nejaké rozumné osobě.
Get
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 00:10:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ku.wa co tady brečíte ???
Neřeknu kdyby to byl nějakej super unikát. S ečkou ať si každej dělá co uzná za vhodné. Těch historickejch je dost... a těch co rezavěj je taky dost nevim proč vám pije krev zrovna tahle..
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 797
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 00:16:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Preto lebo sa je/bola v dobrom stave!!! A historických dosť není!!!
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
Get
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 00:26:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šoutouši, šotouši, šotouši.......
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1674
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 01:01:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Get - souhlasím. Nacházíme se v zemi, kde se brečí nad každou vyřazenou K2, nedejbože sešrotovanou 40 let starou T3 a chraň bůh aby se dochovalo o jednu Šku míň, když je to nejrozšířenější historičák vůbec a je jich opravdu dost a dost. Dneska je vůbec taková doba "každej šroubek uchovat", nejlíp každou Karosu 700, protože "to je krásný kousek" a zrovna tenhle šotouš ji měl jako svoji oblíbenou a to je přece škoda šrotovat. V tom vidím zásadní rozdíl od minulých dob, kdy naopak prošla autogenem řada zcela jedinečných vozidel či jiných technických památek. Současný stav vede ale zase do druhého extrému. Na jednu stranu se tady nadává na každou eŠku, která má nedejbože jiná zrcátka a patří nějakému soukromníkovi, kterému je historie u zadku, na stranu druhou se tu v tichosti šrotují prototypy RT6 a zahazují jiné technické skvosty dnešních dnů, od kterých za deset let zbyde jenom pár fotek, zatímco v každým muzeu bude vypucovaná Ška z roku 1980. Čímž nechci láteřit nad muzejními eŠkami, jen si myslím, že zrovna o nedochování se tohoto typu vozu nemusí mít nikdo obavy. A kdo ty obavy má, nechť sám přiloží ruku k dílu. Nechť si sám koupí svoji Šku a nechť si sám za své peníze hledá příštřešek a chrání si každý ukradený blinkr.
Bára!
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1889
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 08:30:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Myslis ze Š11 je vic nez Ertaku?
Nový web o prostějovských autobusech

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583
Get
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 10:02:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: muzejních opravenejch RTOček je víc než Š_11 (o vracích bych to netvrdil).
Na druhou stranu je takovejhle klasickej autobus patřící třeba hudební skupině hezky stylovej...

Takže tyhle výroky fakt "miluju":
"Základní věc je najít parkování a to se dá i v Praze. Ale tady evidentně snaha není."

"na hudební aparaturu by si mohli pořídit Škodu 1203 nebo něco podobného,a tohle prodat nejaké ROZUMNÉ OSOBĚ."
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 16:15:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zas diskuze vo , to se fakt nedá, nechte už prosím vás tu eŠku eŠkou.

to Hugo: nepřipomíná to, ale je to skutečně Tatra 500HB (Horský Bus)

to Study: je otázkou, co je to vlastně ten Pullman?, moc se mi nechtělo, ale tedy reagovat budu. Tomu prototypu od Sodomky na výstavu ve čtyřicátýmsedmým se tak říkalo. Je to tutově zas podle typu karoserie (nejspíš luxusní?). Jenže nejednou jsem slyšel říkat každýmu ROčku s "bouchacíma" dveřma Pullman ............. tak si pak vyber. Podle mně jste tam nejspíš měli dálkový ROčko s bouchacíma dveřma, kterýmu tenkrát strejdové říkali Pullman a s tím Sodomkovým to nebude mít pranic společnýho a žádný překvapení ani převratnosti se konat nebudou.
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 16:20:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sysel:dakujem za upresnenie lebo ani napisať tam nechcu čo to je...
MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride
ICQ:233 682 093
E-MAIL: hugo20@post.sk
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 16:53:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Get a Verusha - díky, řekli jste to za mne...Taky mi tady už dost lezou krkem kecy odsuzující lidi, co se snaží udělat, co je v jejich možnostech, od lidí, co jen kecají a nic jim není dost dobré. A tu motolskou ŠD už fakt nechte na pokoji, je plno idiotů, kteří mají podmínky a auta se jim rozpadají pod rukama, tak se nenavážejte do lidí, kteří dělají, co mohou a na co mají. Když jste tak chytří, tak tady nekecejte, kupte si z průměrných platů autobus, sežeňte si na něj v Praze garáž, kterou z těch platů utáhnete, a z těch platů si ten bus dávejte dohromady. Pak Vám jiný debil vykope světla a než je seženete, přečtěte si o sobě na k - netu, že jste debilové, kteří ten bus vedou do hrobu, že Vám vůbec neměl přijít do rukou a že jste si měli koupit dvanáctsettrojku, protože na víc nemáte. Fakt hodně motivující...ještě že oni sem asi nechodí...Píšete o tom busu, jako kdyby patřil Vám a oni Vám ho kurvili, tak si doprdele kupte něco svýho a ukažte, že jste lepší. Nebo Vás fakt tak moc sere, že jsou to technaři s dredama a piercingem? Kolik podobných busů někde v průběhu let zchátralo a chátrá, to ani nespočítáme, tak proč se navážíte zrovna do tohohle? Ostatně kdyby tenhle bus někdo chtěl vrakovat, nejspíš by si ode mne nekupoval nová s větla místo těch vykopaných...
Sorry za silnější slova, ale fakt si uvědomte, že každý má své možnosti a zaplať pánbůh za každého, do chce nejen tlachat na netu, ale něco udělat pro to, aby se něco zachovalo. Z tohohle pohledu mi víc vadí ta zbastlená karlovarská ŠL, protože tam to není o penězích, ale o chuti zabývat se detaily...
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 17:09:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tu karlovarskou ŠL jsi do toho teď ouplně šťastně nezahrnul ...
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1898
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 18:44:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sysel: Prave proto sem se nejdriv zeptal abych nerekl ze v PV byl Pullmann a poserte se a pak tu byl za blba ze melu hovadiny. Nejdriv pockam na tu fotku. Ikdyz se v tom vyzna tak porad nevim... Mimochodem u ktereho ČSAD to skoncilo?
Nový web o prostějovských autobusech

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace