K-report
 

Archiv do 25.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Historická vozidla » Staré archivy » Archiv do 25.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Maditel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 15:54:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos:v pohode, klidne pouzivej.Na netu jsem zadny fotky toho rotelu nenasel tak jsem si ho musel jet vyfotit, mam model ty SD modry z vystavy ve Francii a snazil jsem se udelat i ten rotel, ale nedopadlo to dobre z fotek.

(Příspěvek byl editován uživatelem maditel.)
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 17:35:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za objasnění případu Bratislavské ŠD 11. Škoda jen že není nějaká aktuální fotka, třeba z průběhu rekonstrukce. Když to tak shrnu tak se nám z 1. série zachovaly 3 vozy (o kterých vím, možná že je ještě někde nějakej ten kousek schovanej),což je docela slušný, protože kdyby se z každýho sta vyrobenejch vozů měly 3 zachovat tak bysme tady dneska měli 800 zachovanech ešek.
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 18:35:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, jo jsou eště dochované další dva exempláře z tejhle ŠD série - takže jich je minimálně pět
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 19:02:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta ŠD číslo 009 se dělá momentálně v Čechách (ale ne v Karose), moje ŠD je výrobní číslo 054/69, první majitel ČSAD Frýdek-Místek. Zadní nápravy byly u všech šestikvaltů bez kolových redukcí část Leyland, část LIAZ, viz foto - s RTO to nemělo nic společného, ale je to krásně tiché... Jinak šestikvalty se dochovaly ne tři ale čtyři a půl - zapomněli jste na vytuněnou ŠD pana Kolenského plus jeden vrak, který patří taky jemu. Jinak ta pardubická je už asi v nebi (nebo v Albánii), ten pardubický rotel je ten, který dělá Jihotrans.
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 19:03:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a ještě pro Dandyzdata - můj bus je typ 2036...
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 19:09:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To 6120:
Kde jsi vzal právo na podobné soudy? Podle čeho soudíš, že nemají vztah k věcem a na základě čeho jsi rozhodl, že takové auto nepatří na nějaké akce? Kup si takový bus, starej se o něj z výplaty a pak se s nimi porovnej. Kde bereš jistotu, že kdyby ho neměli oni, koupil by ho někdo soudný a staral by se o něj jako o vlastní dítě? Kdy jsi ten bus viděl naposled a kdy jsi ho viděl zblízka? Ohromuje mě bohorovnost, se kterou tady občas někdo vynáší soudy bez toho, aby o něčem cokoliv věděl...
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 19:50:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě existuje tenhle kousek ale ten je úplně spaskvilněnej ... Má to prý Turbo atd ...
 
 
 
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1021
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 20:05:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to je ale ta, o ktery se zminuje Slim.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 20:12:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já si toho nevšiml ... Omlouvám se ...
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 21:13:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak ten je omluvte ten výraz hodně sprasenej
Nechápu lidi co mají tak cennou věc a udělájí s ní tohle. Jedíný co je na ní originál je snad čelní sklo a to by se hodilo Slimovi, myslím, že majitel by se klidně obešel s klasickým děleným.
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 21:26:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ona je zrepasovana nadherne. Akurat ze v majitelovej hrudi tluce srdce tunera nie veteranistu.
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 21:29:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maditel
Nieco pre teba
 
 
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 22:03:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandyzdat to vystihl úplně přesně...na tom voze je super řemeslo a spousta dobrých nápadů, bohužel neslouží jako veterán, ale k obživě...
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 22:17:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale na tunění by mu stačila normální Karosa 700 a nebo normální
Šdéčko nemyslíte i když musím uznat že z pohledu laika to vypadá pěkně a může to i zaujmout
Maditel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 22:40:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandyzat: oooo diky, veskere podobne fotky vitam
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 22. ledna 2007 - 23:25:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NO přeci jen by ta ŠD vypadala líp s původníma světlama, stěračema a tak. Ale asi bude v dobrém stavu. Třeba to bude časem adept na historické vozidlo... kdo ví.
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 00:03:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slim
Ale to celne sklo by si s nim vymenil ne?
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 00:43:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak ta pardubická je už asi v nebi (nebo v Albánii)...

Pokud je v Albánii, tak je v dobré společnosti, na tenhle obrázek jsem dneska jen tak mimochodem narazil při googlení...
http://jim.rees.org/trips/Albania/berat-bus-stn.jpg
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 06:42:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Trolleybus: Bomba, kde to je,to je Albánie?
To Dandyzdat: Okno bude...Keď dá boh, do Lešan...
To Sxman: On to takhle neřeší, ví moc dobře, co má v rukou,ale prostě koupil super autobus ve špatném stavu na podnikání, uvedl ho do super stavu po technické stránce a zmodernizoval tak, aby s ním mohl dodnes jezdit po celé Evropě...což je obdivuhodné, docela jsem ten bus prolezl porobně a můžu potvrdit, že jsem viděl málo busů v tak perfektním technickém stavu a upravených s takovým řemeslem. On prostě není veteránista, ale fanda a taky podnikatel. Bůhví, jak by ten bus dopadl, nebýt jeho...To prostě není veterán a ani neměl být...Ne že bych z toho skákal blahem jako veteránista, ale zaplaťpánbůh, že je to takhle a bus žije...
Karel_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 07:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo co se stalo s ŠL 11 od TurBus z Domažlic?? Před časem jezdil výluky za ČD a ta ŠL vypadala solidně. Prý s ní jezdil osobně majitel firmy p. Turek. Měl (možná ještě má) ještě jeden celkem nezkorodovanej vrak ŠL 11. Za bližší info předem dík.
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 10:36:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pre potesenie oka tento krasavec.
 
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 11:06:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
Ten s rotelom ma SPZ PU 30-O7.Mozna je to ten z RAJ Pardubice
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 11:29:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Podle mě zajímavé foto. (z prospektu na ŠL 11 1307 Turist)
Karlos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 271
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 11:42:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dejte sem prosím tu fotku z Albánie. Odkaz mi nefunguje.
Čus bus Karlos
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 15:21:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel_Š: Jo, asi tuhle ŠL11 jsem právě v Plzni na NAD za ČD viděl, byla ve velice slušném stavu, ale už je to tak 6 let zpátky. Taky by mě velice zajímalo, co s ní je.
Možná to chce se zeptat v "Autobusy v Plzeňském kraji"...
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 759
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 17:08:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend: Tu zbastlenou ŠD jsem viděl ale už nevím jestli to bylo loni nebo předloni v ČB a za sebou táhla vlek s kánojema.
Danzydat: Koukám že na té druhé fotce za ŠD s caravanem je jediný prototyp autocaru na podvozku ŠD, kdyby nebyly ty nápisy na fotce že je z roku 1969 tak laik si řekne že za tím ŠD stojí nějaká nová Karosa.
Karlos: Mně ten odkaz z Albánie funguje ale pro tebe a ostatní co jim nejde:

 

(Příspěvek byl editován uživatelem Macek.)
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479
S rábou mně baví svět
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 760
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 17:14:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě komentář k té fotce z Albánie, mmch. ten třetí autobus zprava je také RTO po albánsku, kde je použita nová karoserie jejich výroby, a podvozek a motor je původní, tuším že už se tad o nich diskutovalo a byly tu i nějaké fotky.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479
S rábou mně baví svět
Maditel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 18:23:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandyzat:ty fotky jsou paradni, nemas jich vic? Pripadne tehle SD kdyz ne rotelu? pripadne i vymenim za svoje, ikdyz pochybuju ze tady budou nejake moje fotky nezname.
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 18:34:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr proper
Krasna fotka.To v pozadi su Vysoke Tatry.Mal som zato ze prve SD-cka boli len jednodverove. No ta na tvojej fotke ma dvere aj vzadu. Snsd k tomu bude nieco vediet Slim alebo Onvo.
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 18:38:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macik
Ano zatou SD je prototyp SD11 2050 Super Lux
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 19:16:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale za tou "ŠD" je ešela s bochacíma dveřma. Když už sem u toho nevíte kolik těch ešel s bouchacíma dveřna řádově bylo, jestli nějaká existuje a proč se vůbec vyráběly, když je to pro linkový provoz celkem nepraktická věc?
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 19:26:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 19:45:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na té fotce se Superluxem je skutečně ta pardubická ŠD s rotelem, myslím, že výrobní číslo 001. Jinak k té fotce z tater - na ní je klasický jednodveřový šestikvalt, ale soudruzi tu fotku (asi proto, že byla hezká) použili na titulní stranu prospektu na ŠL 1307, a aby to tolik netlouklo do očí, přiretušovali tam ty druhé dveře a horní poziční světla. Tak se holt dřív dělala reklama...A paradoxně nejspíš z tohohle prospektu někdo převzal tvrzení, že ten šestikvalt byl typ 1307, což se už objevilo v několika publikacích....Jinak až na velké výjimky se jako ŠL s bouchacíma dveřma vyráběl sériově jen typ 1307 a 1311, což je vlastně totéž auto jako pozdější ŠD 2040, tzn. s motorem vcelku s převodovkou, dvěma bouchacíma dveřma a s podiem a liší se akorát typem sedaček (1311 koženkové modrozelené polovysoké, 1307 vysoké, ale nesklápěcí). A na rozdíl od ŠD byly všechny v klasické modrobílé linkové barvě, ale s bílým pruhem a la ŠD v horním modrém...Jinak klasických linkáčů s bouchacíma dveřma asi taky pár z fabriky vyjelo, ale daleko častější bylo, že si je pozdější majitel překopal...U fotbalistů nebo jezetďáků to nevadilo a líp to těsnilo...
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 964
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 19:52:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slim:
vynáší soudy bez toho, aby o něčem cokoliv věděl... budu rád když mě zasvětíš.zatim nevidim nic víc než že se z krásného auta stal polovrak zralý na výzvu k odtažení!
Kdy jsi ten bus viděl naposled u povodního majitele ještě s nápisem zájezd.
Kup si takový bus, starej se o něj když budu mít dost prostředků a rozumnej důvod si kupovat vůz řady Š,RTO a jiné historické a budu vědět že se díky mému přičinění nedostane předčasně do šrotu proč ne..
AV 15-30
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.60.20
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 20:12:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel_Š: Turkova ŠL je v Kyjově.
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 20:14:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slim: retuše ? Díky Slime, cenná informace.
felmel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.52.75
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 20:27:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta DP Pardubice byla 002. Kromě ní jezdila u ČSAD ještě jedna velmi dlouho, až hluboko do 80. let. Myslím ale, že měla dobastlené dělené přední okno a krátce před vyřazením prodělala havárii na zadek a zadní čelo bylo vyměněno za standardní - velmi mne to tehdy překvapilo, že byl vůz ještě opraven - tak že nakonec skončil jako zdánlivě naprosto nezajímavý kus .... Další dlouho provozovanou ŠD vlastnil sport. klub RH Praha pro přepravu plochodrážních jezdců na závody (určitě zadní náprava ala RTO) ještě min. v roce 1983. Nemá někdo povědomí, jak tyto vozy dopadly?
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.60.20
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 21:03:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pardubický vůz (teď mám na mysli ten z DP) existoval ještě počátkem devadesátých let, jezdili s ním hudlaři z Boršic. Jak nakonec skončil se mi zjistit nepodařilo.

Rudá hvězda Praha... Neměla vona takový humpolácky udělaný střešní nosiče? Jestli jo, tak ta stávala v Autobazaru Klenotů na Vypichu - ale to bylo ještě za komančů...
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 765
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 21:31:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr proper: Keď sa na tu fotku zapozeráš tak tam vidno že je to retuš. Na "zadných" dverách je sklo až uplne hore a keby tam boli fakt dverwe take by bolo normálne...

Dandyzat: Karosa ŠD11 Autokar sa líšila čím? Vidím tam uplne vzadu nejaké závesy, bol tam záchod alebo lehátko pre druhého vodiča?
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 766
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 21:33:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ešte k tej fotke z prospektu, horná pozička je tam iba jedna takže další znak retušu.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD --> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.213.60.20
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 21:38:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V zadní části byla buď klasická pětka, nebo šatna, nebo kuchyňka... Podle toho kdo si co objednal.
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 23. ledna 2007 - 21:58:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto5220: pod lupou je na tý retuši vidět, že u těch přidělaných dveří nechali zámek kufru. Pozička se po zvětšení jeví jako žlutý ovál.
Ale stejně, kdyby Slim nenapsal, že je to retuš, tak by mě tahle možnost nikdy nenapadla.
Karel_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 06:54:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čmelda: Dík za info. Nevíš ještě něco bližšího? Např. k jakému účelu dál slouží a v jakém je stavu?
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1091
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 10:12:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosa ŠD11 Autokar sa líšila čím? Vidím tam uplne vzadu nejaké závesy, bol tam záchod alebo lehátko pre druhého vodiča?...V zadní části byla buď klasická pětka, nebo šatna, nebo kuchyňka... Podle toho kdo si co objednal.

To si skutečně někdo někdy objednal? Minimálně nepamatuji, že by v pražském DP a středočeských ČSAD bylo nějaké ŠD, které by mělo vzadu jiné uspořádání než pětisedačku.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 21:01:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naposledy jsem ho viděl v Lešanech v roce 2001? Nevíte další osud RTO?
 
http://spvd.cz/skoda-bus/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 522
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 21:05:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to samé mě zajímá u zelené ešdy.
 
http://spvd.cz/skoda-bus/
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1024
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 21:14:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta esda stoji v Benesove. Myslim, ze to bylo minulej rok, co jsem ji videl jeste v pohybu nedaleko Konopiste, ale nekdy koncem leta vypadala neprovozni.
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 21:14:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Borec co s ním tenkrat do Lešan dojel ho loni prodal.
Já osobně jsem ten vůz viděl naposledy v říjnu 2006 v Bučicích.......
 
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 21:20:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



(Příspěvek byl editován uživatelem busmaniac.)
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 21:20:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta ešda BNA 27-70 je momentálně v docela zchátalém stavu. Stále stojí u nádraží v Benešově. Chybí jí zrcátka, rozbité blinkry a podobně.
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 972
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 21:33:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdopak mě to jen posílal..
 
Minulej rok v Benešově
AV 15-30
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 21:54:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach jo,to jsou zprávy,je to škoda,hlavně ešdy. A nevíte někdo,to RTO,co to bylo nebo je zač? To byl dříve Lux?
http://spvd.cz/skoda-bus/
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 22:03:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

? No jasně že LUX.
Bylo to prodáno někomu, kdo to chtěl dělat (to přesně nevim komu) a s ohledem na to, že to stálo na dvoře firmy, kde se busy dělaj, jak nové tak staré, tak bych to jako špatnou zprávu rozhodně nebral. Halt tam ale makali na NO80 pro Nymburk, tak tohle nejspíš muselo čekat v pořadníku.
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 524
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 23:26:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to jó,nejsem ve vobraze,proto se ptám

malá vzpomínka na přetah:
 


p.s.měli jsme a nemáme............
http://spvd.cz/skoda-bus/
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3259
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 23:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Komu patří tato ŠL11?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
frost
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.95.242
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 09:44:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DPKV - ev.č.114
 
frost
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.95.242
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 09:46:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...no, eště bych možná moh´ dodat, že ten předchozí příspěvek byl odpovědí na Bartův dotaz ;o)))
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 527
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 11:08:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Frost: Je furt tak hezká,jako bývala po GO? Už jsem jí alespoň 4 roky neviděl.

(Příspěvek byl editován uživatelem libor hh.)
http://spvd.cz/skoda-bus/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 528
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 15:19:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak mi dal dnes kamarád fotky ešdy z Benešova,fotil jí 8.10 2006.
 
 
http://spvd.cz/skoda-bus/
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 16:52:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Komu patří ta ŠD11 BNA 27-70? jestli tam takhle chátrá, tak to na ní asi majitel nemá finance.Třeba by ji prodal někomu do lepších rukou, byla by škoda tetno bus potkat za nedlouho někde na šrotišti!
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace