K-report
 

Archiv do 03.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Vzkazy pro redakci, dotazy, připomínky apod. » Otázky, odpovědi, rady, upozornění atp. » Archiv do 03.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36813
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 21:48:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Místo slova odkaz za čárkou se napíše to, co tam má být.

Anebo pomocí syntaxe html - <A HREF="www.k-report.eu">K-report</A>, aby se zobrazilo K-report.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3620
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 21:49:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

louňáku, ty jsi dnes maličko mimo, ne? :-)
mrkni se do toho helpu:
https://www.k-report.net/cgi-bin/discus/discus.pl?pg=formatting#links
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 22:23:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ , Pavel2: Díky, já jsem právě vždycky nevěděl jak to udělat. A mimo nejsem
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 22:40:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych dotaz: Nechci to dávat do PF 2007, protože už bude rok 2008, ale to je jedno. Bude se na příští rok plánovat nějaká úprava tohoto webu? (Grafická, trvalé přihlášení, atd? Třeba Martin z nevím jaké zlivi (snad ČB)? se musel již skoro 38tisíckrát přihlásit, to je jaxi nepraktické. Jenom návrh, nekamenujte mně, dík :-)
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2360
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 22:46:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanzhonzik:
PF 2008 by se už dalo založit, dík za připomenutí. Změn se plánuje hodně, některé už jsou doslova za dveřmi. Bohužel jejich realizaci zpožďují vnější vlivy mimo redakci.

Třeba Martin z nevím jaké zlivi (snad ČB)? se musel již skoro 38tisíckrát přihlásit
Používáte cookies?
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3495
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 07:29:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slyšel jsem, že to není zrovna dvakrát bezpečné, co je na tom pravdy?
administrator @ mestskadoprava.com
Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis / MHD v Hradci Králové
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3633
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 08:29:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hanzhonzik:
trvalý přihlášení je úžasná fičura pokud používáš jeden počítač a máš ho pouze sám pro sebe. pakliže migruješ mezi různýma strojema a někdo ti trvalý přihlášení zafajfkuje, nejradši bys komp rozšlapal, protože ne vždycky se tý vyfikundace snadno zbavíš.

tudíž MĚ tahleta věc nechybí a jsem PROTI jejímu zavedení (pokud by to snad chtěl někdo z adminů realizovat...). já si vystačím s automatickým doplňováním obsahu formulářových polí a to heslo tam vždycky majznu, páč je to menší komplikace než jeho prozrazení.

btw za 3 roky každodenního používání pc se dá na klávesnici zvyknout do tý míry, že tě její používání přestane obtěžovat :-)

21272:
viz výše, sedneš si někam k veřejnýmu počítači, bude to tam zaplý a pak už se to bude defaultně přihlašovat jen na toho jednoho uživatele...

pěkně děkuju, tohle opravdu nechci.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36925
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 10:27:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, pak je třeba si hlídat, aby se člověk pokaždé odhlásil. A v mém případě dvojnásob, protože neodhlášení by mohlo mít docela nepříjemné následky.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2928
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 12:09:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

měls štěstí, že tehdy do myšilapu chodilo jenom pár lidí...
...nikdo mi nerozumí - jsem... záhadný... (mazaný Phil Marlowe)
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2365
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 12:14:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tudíž MĚ tahleta věc nechybí a jsem PROTI jejímu zavedení
Formulářové pole umí prohlížeč vyplnit včetně hesla, tak moc nevím o čem je tu řeč. Já heslo do políčka nedopisoval doma už dobře pět let
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3635
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 12:31:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mašinka:
a co když se ke kompu dostane nepovolaná osoba s úmyslem škodit? to taky nemůže heslo zneužít? že třeba automaticky vyplní hvězdičky, jejichž obsah ani nemusí znát? já to pro jistotu nepoužívám, tak mě to zajímá
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36928
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 15:17:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PK:
A že většina počítačů při restartu hesla (a taková přihlášení) zapomene. I když „tady dole” se to pamatuje stále, i v hlavním stanu vedle ího kalendáře.

P2:
To je nebezpečné, ať už to udělá prohlížeč na základě zapamatovaných hesel (ta hesla se obvykle nechají vyzískat i v nehvězdičkové podobě...), tak prostřednictvím cookies.
Přihlášen zůstávám jen tam, kde jsem si jist, že zneužití nehrozí (=zhruba na třech počítačích v této republice).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3637
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 23:46:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
Ď. takže jsem opatrnej na správných místech. balíček programů od toho slavnýho rusáka co měl oplétačky s amíkama mám taky soslej a už jsem před časem vyzkoušel :-)

je to šikula (program i jeho autor). s výpočetním výkonem běžnýho dnešního počítače si před ním žádný uložený heslo nemůže být jistý. někdy je to +, někdy -. proto hesla neukládám.
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 16:28:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč se mi nezměnil obrázek u jména? Dával jsem si nový, vybaflo to na mě že se to úspěšně uložilo a mám pořád starej
Brejlovci!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36998
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 16:29:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zřejmě visí v nějaký cache. Obvykle pomůže stisknutí klávesy F5, resp. kombinace kláves Ctrl+F5.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 17:52:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OK, dík už to jede
Brejlovci!
Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 21:23:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mel bych dotaz. Muj prispevek ze skupiny Tramvaje a metro/Nove tramvaje byl smazan z duvodu nevhodnosti nebo jsem ho tam vubec nevlozil?
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2414
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 21:51:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gor:
Nikdo jsme nic nemazali.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37202
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 21:52:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ani po něm není v systému žádný pozůstatek. Nejspíš to souvisí s pádem železnice a probíhající opravou...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Gor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 517
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 22:48:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Masinka:
Martin_zlivský:
Nebo to souvisi s tim zelenym muzickem s kravatou co mi beha s paketama :-) Je to lump a tak se obcas stane, ze doruci dvakrat a obcas nedoruci vubec...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37213
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 23:10:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem to radši ještě prověřil a nejspíš nebyl ani proveden pokus o odeslání toho příspěvku. Příspěvek č. 514 byl odeslán do sekce o 814+914 ve čtvrtek v 22:25:35, příspěvek č. 515 pak dnes do tohoto tématu v 21:22:16, pak byl ale smazán a v upřesněné verzi odeslán jako příspěvek č. 516 v 21:23:12.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 22:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer ve spolek, chtěl bych se zeptat moderátorů, jaký mají názor na existenci dvou osob s nebezpečně podobnými přezdívkami.
Jde mi o to, že po roce a půl, co sem přispívám jako registrovaný uživatel, a celkově po více než čtyřech letech, co na internetu vystupuji jako "tramvajak", se objeví někdo, kdo si dá přezdívku "tramvajak14"... já vím, že je to oficiálně v pořádku, ale zajímá mne váš názor. Obávám se totiž, že to akorát vzbudí zmatek.
Dotyčného jsem kontaktoval, marně. Odmítá pochopit, že přišel později...
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Poslední aktualizace: nová galerie ostravských tramvají - ucelený tématický přehled, celkem 301 fotografií.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37325
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 12:54:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem to zaznamenal. Bohužel je tu kolem tří tisíc registrovaných a neregistrovaných uživatelů, takže se s tím asi dá bohužel těžko něco dělat. Ty nejpodobnější nicky už jsme zakázali, ale zde sám nemám jasný názor, co s tím dělat nebo nedělat. Nejlepší by bylo, kdyby se chtěl domluvit.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 13:06:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: domlouvat se s ním je opravdu těžké, alespoň na úrovni uživatel - uživatel určitě. Jak by vzal návrh třeba od moderátora, netuším.
Obávám se, že neochota domluvit se souvisí také s věkem dotyčného; zřejmě je mu teprve 14 let (nic proti dětem).
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Poslední aktualizace: nová galerie ostravských tramvají - ucelený tématický přehled, celkem 301 fotografií.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37334
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 13:49:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aspoň jsem mu smazal dva další profily, které nepoužívá. Víc než se s ním domluvit ale asi nejde, protože kdybych mu takový účet zakázal (přejmenovat nelze), tak by se ozvalo dalších x lidí, co by chtěli to samé... A toho bych se rád vyvaroval, už takhle toho mám dost.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 14:05:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ani nechci, aby mu ten účet někdo zakazoval nebo přejmenovával, jen si říkám, jestli by nepomohlo, kdyby mu přejmenování navrhl kromě mě také někdo z moderátorů...
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
Poslední aktualizace: nová galerie ostravských tramvají - ucelený tématický přehled, celkem 301 fotografií.
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2428
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 16:18:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvajak:
Nezlobte se, ale s tímhle nemůžeme nic dělat. Praxe přidaných čísel za jménem je na internetu zcela běžná. Těžko si lze představit, že tu budou 3000 zcela odlišných uživatelských jmen. Na podobnosti Tramvajak - Tramvajak14 bych neviděl nic tak drastického.

Za příklad třeba tohle: Petr_k, Petr_l, Petr_lit, Petr_s, Petr_v, ...
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 733
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 21:17:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Například ani uživatelé Martin_j a Martin_I nemají problémy.
Myslím, že tramvajak14 a tramvajak si nikdo plést nebude, už i díky tomu, že mají pod jménem dost dobře viditelný obrázek.
stránky o olomoucké dopravě zde:http://www.olomouckadoprava.estranky.cz/
stránky o provozu ČSAD a DP Mariánské Lázně
zde:http://www.mhdfoto.estranky.cz/
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3708
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 21:56:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pepa_103:
dost špatnej příklad. právě že martinové _J a _L mají díky podobnosti malých liter j a l (navíc v kombinaci s podtrženým jménem - emailovým linkem) a zaměnitelnosti malýho L (el) a velkýho I (ííí) problémy neustále, furt si je někdo plete, zaměňuje a komolí. ale lepší se to
dědkovo A.Á.čko + S + J rekordi :-)
stav k 27.10.2007
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 22:38:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: já jsem vůl!, teď na to koukám, tedy jsem chtěl napsat že MAJÍ problémy, sám jsem si je ze začátku pletl, ale Martina_j už bezpečně poznám podle té 99.
stránky o olomoucké dopravě zde:http://www.olomouckadoprava.estranky.cz/
stránky o provozu ČSAD a DP Mariánské Lázně
zde:http://www.mhdfoto.estranky.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37360
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 12:40:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I Mclain tu vedle Mcbaina bez problémů „žije”.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2433
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 12:44:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský:
A co na to řiká Mbican?
Admin
Administrátor

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 13:46:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

:-O

Ono i Admin1987 by mohl zavánět něčím nepravým...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3710
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 01:32:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pepa103:
nojo, 2x čti a 1x odesílej :-)
to chce klid, normální lidi do toho časem přijdou a střevoni to stejně nepochopí
dědkovo A.Á.čko + S + J rekordi :-)
stav k 27.10.2007
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7658
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 20:47:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale Martina_j už bezpečně poznám podle té 99.

A to ještě počkej, až mi ten autobus za rok prodají a já si tam budu muset dát něco jiného
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5518
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 21:39:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kolik tady je Petrů, od bílého až po polomáčeného , ani nevím, kolik jich je celkem...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37389
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 21:48:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co teprve různí ****razové.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 23:42:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz, když mám takhle RegioMap Ústeckého kraje a kliknu např. na 1U1 08 a zobrazí se 0895 105 a zajímalo by mě jak se dělá když bych tam chtěl např. doplnit 0898 106.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3714
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 03:04:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

louňák:
rightclick na buňce - přidat komentář/odstranit komentář. je na to klávesová zkratka shift+F2.

jinak na web dávej html, php, asp, cgi...., ale ne xls, doc, ppt. když chceš vědět jak pověsit stránku na net, nalaď http://jakpsatweb.cz :-)
dědkovo A.Á.čko + S + J rekordi :-)
stav k 27.10.2007
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 11:14:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvajak:
Já bych si s tím hlavu nelámal. Každý snad pozná rozdíl mezi "Tramvajak" a "Tramvajak14," navíc mnohé napoví i obrázek, pokud se nebude příliš často měnit.
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 17:29:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: Díky
David_jaša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 22:17:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám pár dotazů k mizení diskusí a obrázků:
- kolik místa zabírá aktuální db k-reportu?
- kolik místa máte na hostingu?
- co může udělat běžný čtenář k-repu pro to, aby alespoň archivy diskusí přestaly po čase mizet?
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 22:37:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lze do příspěvku nějak vložit obrázek z jiného serveru bez nutnosti nahrávat ho tady? Konkrétně se mi jedná o smajlíky.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš. Dobrý každý vagón, který pošle jednu 021 do šrotu.
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2446
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 22:48:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

David_jaša:
- databáze má asi 150 mega
- zatim dost
- vůbec nic, archivy už nemizí dva roky (letošní jsou normálně v archivech, loňské pod zvláštním odkazem z hlavní stránky diskuse)

Velké obrázky se mažou a mazat budou, jinak bychom se v nich utopili. 70 dní je myslím dostatečná doba na prohlédnutí. Navíc některé (ty zajímavější) obrázky zůstávají ve velkém natrvalo
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2447
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 22:51:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bugear:
Ne. Ale k čemu by to bylo dobré?
David_jaša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 23:15:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, nejstarší dostupný post z přestavby ŽUB je téměř přesně rok starý (28.11.2006) a téma je uříznuté uprostřed mého flamu s Goldfingerem - podle toho, co píšeš by tam měl být nejstarší příspěvek starý minimálně dva roky a podobných diskusí se určitě dá najít víc...
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2449
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 23:35:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

opakuju:
loňské pod zvláštním odkazem z hlavní stránky diskuse

Jako poslední téma je Archiv 2006, kde je umístěna celá diskuse za loňský rok
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37418
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 23:42:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedy konkrétně zde: https://www.k-report.net/discus/archiv2006/28/14010.html
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


David_jaša
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 23:44:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo ták, díky za nakopnutí. :-) Pak zbývá jediná otázka - proč jsou vlastně archivy zvlášť?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37423
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 00:47:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby byly zvlášť. :-O

Jde o to, že tento krok (tzv. exportace) vyrve na databázi propojené stránky diskuse z jejích spárů, a tedy pak už se jedná jen o prosté stabilní html soubory, které diskusi nijak nezatěžují.
Tedy tento krok přispívá ke stabilitě systému.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


8171
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 11-2007
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 01:15:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim, zhanam material co uz textovy alebo fotky ohladne restauracnych/jedalenskych voznov ČSD, najma 70. a 80. roky za ucelom predlohy pre model v mierke HO. Potesil by som sa akymkolvek materialom o provoze, druhoch, seriach, zaujimavostiach a hlavne fotkach ako celkove nahlady a aj detaily. Material mozte posielat na jonny83@centrum.sk
VDAKA za pomoc a ochotu,ked zozeniem dostatok vecí a vznikne model,rad ho tu ukazem :-)
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 500
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 10:15:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych upozornit na posledních pár příspěvků... odkaz
www.bmhd.cz - vše o MHD v Brně a okolí
Dada
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 18:40:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Interaktivní mapce železničních tratí je chybička - U trati Choceň - Litomyšl je uvedena jako poslední stanice Vysoké Mýto, správně je Litomyšl
Český Jazyk je můj nepřítel proto berte mé příspěvky po stránce jazykové z rezervou,totéž platí u příspěvků. ICQ:337 648 568
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37559
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 18:45:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opravíme.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4655
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 18:52:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi půl hodiny mi nejede www.seznam.cz, je to připojením nebo rukama? Zrovna když potřebuju něco vyhledat ....
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754, bart5(zavináč)centrum.cz
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4657
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 18:57:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jede...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754, bart5(zavináč)centrum.cz
Tomislav_stokurev
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 21:33:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: můžeš prosím nějak vysvětlit, co má seznam.cz společného s K-reportem? Nebo chudák MZ spravuje oboje?
Tomislav Stokurev - postrach českých DKV
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 799
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 22:08:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bych se divil, už beztak má dost práce s k-rep.
Jen taky nechápu proč to Bart píše sem.
stránky o olomoucké dopravě - http://www.olomouckadoprava.estranky.cz
stránky o ČSAD a DP Mariánské Lázně
- http://www.mhdfoto.estranky.cz

e-mail:jkulaviak@seznam.cz,strojvuda@seznam.cz
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5085
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 22:25:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je jednoduché; 4655 + 4657 = + 2...
Sháníme fotografie a informace ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a informace o provozu v podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - aktualizováno
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 801
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 03. prosince 2007 - 22:52:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: myslím, že počtem příspěvků na MZ nikdo nemáme. ale jak koukám, možná tě chce Bart dohnat...
stránky o olomoucké dopravě - http://www.olomouckadoprava.estranky.cz
stránky o ČSAD a DP Mariánské Lázně
- http://www.mhdfoto.estranky.cz

e-mail:jkulaviak@seznam.cz,strojvuda@seznam.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace