K-report
 

Nákladní, užitková a speciální vozidla Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » Nákladní, užitková a speciální vozidla « Předcházející Další »

  Dialog Autor Příspěvky Stran Posl. příspěvek
Staré archivyBílý_petr900 16   
  Novější archivy:        
Archiv do 03.prosince 2006Jef60  03-12-06  19:08
  ClosedUzavřeno: Další dialogy již nemůžete zahájit.        

Autor Příspěvek
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1140
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 10:09:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otázka:
Občas záhlednu v provozu "Matese (š706)" který má zvuk jako Liaz 100 a má prostě překuchaný motor na turbo. Jinak vše je staré (budka) Máte o tom někdo nějaké informace?

A jestě jedna:
Jeden čas se u SUS Žamberk vyskytovalo vozidlo které mělo podvozek Mates 4x4, ale budku mělo hranatou Liaz. Na první pohled to vypadalo jako obyčejná líza 100, ale motor(podle zvuku) byl starej a nebylo to nakloněný dozadu jako Liazka 4x4.
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 12:18:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzasl: Asik je možný všechno. Já zas viděl původně kropičku 706RT AKV s kabinou a motorem LIAZ. Byla to individuální přestavba také u SÚS.
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 20:32:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pánové, co říkáte na náš slavný mýtný systém a tu pachuť někalosti, která něj je.... kdo jste neviděl reportáž "Na vlastní oči" z 29.11.06 tak si jí určitě pusťte, stojí to za to. http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=29.11.2006&238m=p&238p=OCI&238v=43432
Magnum - život je otázkou priorit
Koblížek_s_polevou
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 10:30:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klasika - nová garnitura na MD zase protlačuje svoje koně a Kapsch bude muset od válu. To samozřejmě není obhajoba mikrovlnného systému - to je v současnosti skutečně přežitek.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2570
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 17:23:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nejlepší na tom je, že pan dnes již bývalý ministr řekne, že už na ministerstvu půl roku není a myslí si něco o , on už nahrabáno má, tak co by se staral

složení členů i nezvaných nečlenů komise a obsazování náhradníkama nemělo chybu. pakliže to takhle funguje i v praxi, je to kocourkov jak vyšitej

kdyby tam posadili deset šimpanzů tak to dopadne líp.
Karlos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 17:59:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To této diskuse to úplně nepatří, ale musím se pochlubit, co jsem koupil dětem.
 
 
 
Úžasný model od firmy EMEK . Krásný detaily a plno typů. V Čechách se taky prodává. Doporučuju jako perfektní dárek.
P.S. ještě tomu chybí stěrače a zrcátka, ale ty jsem tam ještě nedal, protože ten mladší syn by je asi .
Čus bus Karlos
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 20:25:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karlos: No, spíše bych řekl, žes to koupil pro sebe.
Karlos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 08:47:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nakupování takových věcí mě baví.
 
a vánocům dostanou tři další. Jen nevím kdo se těší víc...
Když sem byl malej, tak nic takovýho nebylo a nebo to nebylo k dostání.
Čus bus Karlos
Karlos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 17:58:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Antverpách nad Kennedytunelem je zajímavý místo, kde se připravují auta na export do Afriky. Chvíli jsem tam fotil, ale pak se o mě začal zalímat pán černé pleti a s focením byl konec. Nic si nenechal vysvětlit. Bylo tam mnoho úžasných dneskauž veteránů, ale byly tak blízko u sebe, že fotit se moc nedalo. Aspoň výběr toho nejlepšího. Bylo tam i plno osobáků, který byly až po střechu naložený starýma televizema, gumama, náhradníma dílama atd...
 
 
 
na ulici čekalo tohle Volvíčko s pěknýma baterkama (mimochodem, s podobným jsem v roce 1994 jezdil)
 
 
tenhle Saviem bych rád viděl i zepředu
 
 
na závěr jedno auto u kterýho si nejsem jistý značkou
 
a Mercedes, kterýmu někdo naimplantoval poslední nápravu. Tento typ jsem viděl vždy dvouosý. I označení měl 1824.
 
P.S. nevíte označení toho kapotovýho Renaulta?
Čus bus Karlos
O
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.220.9
Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 19:56:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ono to s tim mýtným je ale úplně jinak, než nás masírujou média. Halvním důvodem pro mikrovlnu je, ž edo tří let takhle budou platit všechna auta. A že to vyjde levneji (s ohledem na to, ze zarizeni si nikdo nebude kupavat, ale jen pujcovat) je jasny. Dále jsou vtipné řeči typu satelitní systém nepotřebuje pozemní infrastrukturu. No bez pozemní infrastruktury by proste stacilo nakladakum jezdit s vypnutyma masinkama na mereni a pri minimalnich kontrolach ze strany orgamu by se asi moc penez nevybralo ...
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1638
Registrován: 1-2004


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 20:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karlos: Kapotové Renaulty byly řada C, ale konkrétní označení by jsi musel vyčíst z toho štítku co má jeden na dveřích.
Ta červená čtyřnáprava bude určitě španělské Pegaso.
A MB LK se třetí nápravou by měl být snad i originální produkt, protože se dělaly i 15-ti tuny, ale k tomu zase nesedí to 1824 .
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5828
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 20:45:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle bude docela určitě pirát silnic:

 

P.S.: netušíte, kde se dá takováhle vlaječka sehnat?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 23:22:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin J: Takovou vlaječku mám doma, sehnal jsem ji v německém HansaParku v roce 1992.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5838
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 00:33:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://shop.t-yacht.cz/scripts/zbozi.php?KID=45

... a další. Stačil gůgl.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 01:23:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moravský Beroun:
 
 
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 20:10:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koukám že diskuse tady poněkud vázne :-) tak alespoň nějakou fotečku....
 
Magnum - život je otázkou priorit
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8114
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 02:06:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto je zajímavé. Mohli by založit novou značku - ScAN, nebo MANia...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8115
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 02:08:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Horny - to je docela zajímavá fotka ten vysokej Actross. Odkud to ě?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1671
Registrován: 1-2004


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 15:14:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: Ono to s tou Scanií je ještě akčnější, i když se VW nechal slyšet že to udělá jen se souhlasem Scanie.

Ten Actros Space-Max byl v Hannoveru - jen jakási sudie obyváku pro řidiče.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8119
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 15:50:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jen jakási sudie obyváku pro řidiče.

Existuje vůbec vysoký Actros? Nějaxi nemůžu vybavit, že bych někdy něco podobnýho viděl.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1672
Registrován: 1-2004


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 16:10:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale jo, existuje. Jen to zvenku vypadá jako výš posazená dálková budka - prostě nenarostla nahoře nad oknem, ale dole nad motorem - má plochou podlahu.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1446
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 21:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Úplně novej Actros u mně na stole u PC:
 

www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 12:51:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Magnum - život je otázkou priorit
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1443
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 18:42:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár fotek různé techniky z ruzyňského letiště (28.12.2006):

odmražování letadel:
 
 

u nákladního terminálu ČSA Cargo:
 
 

sanitky, připravené k zásahu u uneseného letadla a unesený ruský Airbus A321:
 
 

A jedna starší tatra na výpomoci u carga. Nevím, kde se tam vzala.
 
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 19:26:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Horny: nedávno jsi sem dával fotku actrosse...nebyl nahodou ze stránek www.burky.rajce.net ? né že by mi to vadilo,ale aspon se hodí napsat zdroj
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
VELKÉ PŘEKVAPENÍ MOŽNÁ UŽ 1.3. 2007

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace