K-report
 

Archiv do 03.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » Nákladní, užitková a speciální vozidla » Archiv do 03.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7756
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 12:41:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, fakt to existuje. To jsem věděl.
To by člověk neřek, k čemu všemu je ten Krep dobrej.


Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 11:46:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain - Aspoň se tu člověk taky něco dozví
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 17:19:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tyhle dvě vozidla stojí v Havířově na centrálním parkovišti:
 
 
 
 
 
 
Globewwwliaztruckscom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 12:39:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: Cetl jsem archivy nekolik mesicu dozadu a prekvapuje me ze TY jsi neco nevedel, vzdyt ve vsech diskusich na jakekoliv tema jsi ten nejchytrejsi a nejbajecnejsi user na svete... Nekdy bych si s tebou chtel pohovorit vic, pripadas mi totiz jako arogantni namysleny blbec. (bez urazky). A k tomu volvu: je to snad pres pul roku stary auto, nova generace kdy misto FH12 (12 litru objemju) a FH16 (16 litru objemu) nastoupilo FH (=FH13), kteremu chybi 13 v oznaceni kvuli marketingu (13 je nestastne cislo a zakaznici na to v nekterych zemich dost daji...)
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7781
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 12:46:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vzdyt ve vsech diskusich na jakekoliv tema jsi ten nejchytrejsi a nejbajecnejsi user na svete...

To je pravda . Ale informací je dnes prostě tolik, že ani kapacita mého formátu nemůže vědět všechno. F13 mi skutečně uteklo. Občas se holt stane.

P.S. - jak si mám vysvětlit výraz "blbec bez urážky"? Připadá mi to trochu jako protimluv...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Globewwwliaztruckscom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 12:50:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hehe, i kdyz si mi nesedl jako clovek tak takhle odpoved me uprimne pobavila, mas za to u me male bezvyznamne plus =D blbec bez urazky je ze ti tim nechci jen tak bezduse nadavat, jen tim vyjadruji svuj postoj k tvym "nazorum"
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7783
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 12:59:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

i kdyz si mi nesedl jako clovek

To mě mrzí. Ale nemám pocit, že bysme se někdy jako "lidi" setkali. Nebo snad ano?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Globewwwliaztruckscom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 13:01:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: Kdyz to procitam zpetne, kdysi ses ptal kteri autodopravci jezdi s LIAZem ven a s jakymi typy, mrkni se k nam na liaz.developstudio.com, mas tam o nich spoustu informaci a rozsahle fotogalerie... namatkou AD Viktoria (Xena Francie), Autodoprava Mynar (Xena Anglie), JA Dukovany (Xena Nemecko), Stepan Chlum (110 Rusko), Mamut Pauli (Autobus, cela evropa) a mnohe a mnohe dalsi)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1933
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 14:58:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Globewwwliaztruckscom: Aha, tak už tuším odkud vítr vane, někdo ti šlápl na Liaz,že?}. Já bych také vyjádřil postoj k tvým názorům, ale to už by urážka byla a tak to neudělám.
Globewwwliaztruckscom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 17:39:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: me nevadi ze nekdo slape na liaz, to je nazor a ja ho nikomu neberu.. ale slo mi o to jakym to Mcbain dela zpusobem.. btw. klidne se vyjadri, rad si vyslechnu a zareaguju =)
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5261
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 23:02:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Globe atd...: Promiň, ale pokud se takto vyjadřuješ coby nováček (registrovaný) o člověku, co pro toto fórum udělal a dělá mnoho a dost, tak se nediv...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7794
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 12:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Globettrotere, taxem si prohlédl odkazované stránky. Je vidět, že máte Liazky opravdu rád .
Ovšem nad heslem "Liaz navžy" jsem se musel jen shovívavě pousmát. Též bez urážky.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 22:21:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LHV soupravy:

Párkrát jsem viděl v čechách soupravu Scania (3 náprava) + vlek (4 náprava - 2 nápravy na točnici a 2 vzadu)...nástavba vypadá jako nějaká zaplachtovaná sklopka nebo nástavba na sypký hmoty... Celá souprava je dlouhá jak tejden i dyž asi nedosahuje 25,25 metru, tak určitě překračuje max délku pro valník+vlek...nevivěl jste jí taky někdo a nemáte k ní nějaký bližší info, jestli má vyjímku?
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 22:58:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magnum, život je otázkou priorit
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 23:04:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LHV po česku: Nevim jestli mě nešálí zrak, ale připadá mi, že ta Líza s extrémě vysokou nástavbou táhne za jumbem ještě tandem... Švédové by se od nás ještě mohli učit :D
 
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 23:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám tady jednoho krasavce, sice to neni podle některejch pořádnej kamion...ale mě se tenhle Midlum zdá jako hodně podařenej. S tou spací nástavbou vypadá jako malý Premium (jinak má i jednu postel za sedadly).
 
 
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 23:15:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo jinak je to spacák od Zako, a musim říct, že je snad hezčí než Pony, ale tim tady nechci protěžovat slováky :D
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7808
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 08:30:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale připadá mi, že ta Líza s extrémě vysokou nástavbou táhne za jumbem ještě tandem...

Táhne. Kde to je focený, někde u Mladý Boleslavi?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Karlos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 09:31:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Horny: To je (bylo) možno vídat právě v okolí MB, protože tím vozí nápravy pro Škodovky. Má to vyjímku a proto má ta Líza maják. Je pravdou, že v poslední době jsem tyhle soupravy už neviděl a jezdí tam jen ty Jumba např. za Volvem F12.
Čus bus Karlos
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 1692
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 09:37:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad megasouprava s lízou - tahleta "šapita" jezdívala pokud vím MB - Kvasiny. A byly v tom karoserie. Na nápravy by něco takového fakt asi nebylo nutné. Je to samozřejmě nadměrný náklad a jezdilo to na nějakou trvalou výjimku. Taky se lidi na trase bouřili, že by správně ještě před tím mělo jezdit doprovodné vozidlo. Fakt je, že už jsem to taky pár let neviděl, takže už to zřejmě skončilo.
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 10:10:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já v Boleslavi potkal soupravu Volvo F12 + Jumbo (ale jen dvounápravové) + i ten tandem (jako je na tej fotce za tou Lízou) 15.6.2004 a mělo to co do činění s ČSAD Rychnov nad Kněžnou.
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Horny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 14:11:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

extrem liza...
dik za info...docela narez.jinak tohle foto je z liaztrucks.com
Jeste jsem vidaval jezdit magnum+naves do maersku v hostivicich u prahy a mel pres 4 metry vejsky, tak na to musi bejt asi taky vyjimka, ze?
Magnum - život je otázkou priorit
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 16:19:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidičky, taky se tak rádi díváte na terénní práce jako já? Tenhle výkop je hned vele pivovaru v Ostravě, všichni makali jako šroubi, ani jeden stroj nestál, řev motoru a řinčení pásů jako v bitvě u Kurska.
 
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 19:17:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSAD Rychnov nad Kněžnou Volvo F12
 
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7819
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 00:46:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul taky se tak rádi díváte na terénní práce jako já

Ta černá vysoká Scania "toplajnka" vlevo je prostě pěkná .
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1763
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 08:38:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je odvaha co? Opravdu to vycniva z toho modrozluteho na zemi!

 
Nový web o prostějovských autobusech

PV-67-39 a PV-57-09 zůstanou navždy legendami...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2512
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 00:11:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sakra, study, to tu fotku nemuzes otocit a treba zesvetlit, kdyz uz tam mas vlastni kopyrajt...?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27490
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 00:28:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A Ty si snad nemůžeš obrátit monitor o 90°?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 19:20:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: Ja som eštwe nevidel takú dlhú 1203ku alebo niečo podobné alebo je to nejaký valník
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.bus5220.wbs.cz/
Eurobusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 18:48:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend To Volvo F este jazdi u oca vo firme to vyradily v roku 2000
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 18:31:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Eurobusák: Hmmm tak to nevím, fotil jsem to letos v červenci ...
No a když už jsme u těch vysokých aut co jezdí pro Škodovku tak přihodím ještě naše Libáňský autí ...
 
 
 
 
 
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 7-2005


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 22:43:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se zase toulal, a podívejte co jsem našel:

 
 
 
 
 
 
 
 
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5659
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 23:03:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je zač to auto nahoře?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7886
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 23:07:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tatra 805

http://www.veteran.plivnik.cz/tatra/t805/t805.htm
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 7-2005


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 23:19:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj - máš pravdu Mcbaine, ještě to pamatuju z vojny, ale dlouho jsem jí potom neviděl. Ale myslím, že to byly docela dobrý autíčka.
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 01:57:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není to zas tak dávno, kdy vedle tej T805 stávala i T111 cisterna.
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Fido
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 18:52:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílý_petr T 805 ja teda nevim ale co jsem slysel ostatni lidi tak ho moc nechvalili ze to snad byla jedna z nejhorsich Tatrovek.
I LOVE LIAZ
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1135
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 23:29:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T805 dle vyjádření jednoho z pánů Hanzelka+Zikmund to byla "krám k pohledání" a tihle dva o ní sakra něco vědeli...
Jinak hasiči u nás na vesnici meli T805 v provedení sanitní předělanou na převoz mašiny a materiálu, poslední roky provozu se používala pouze jako "přívěs" za naši Š706 (na tyči). Bohužel už to bude skoro 10 let co zahořela pod plameny autogenu. Nástavbu lze dodnes nalézt v sousední vednici - už se z ní postupně loupe hasičská červená a dostává tu správnou vojenskou hnědou.

V sousedních vesnicích nebyli tak šrotuchtiví mají je dodnes(valníky), ale vyjíždějí s ními jen sem tam. On je fakt strašnej krám poruchovej a hlavně benzínožroutskej.
Ale v terénu se tomu nic nevyrovná a pánové ten zvuk.... Ten zvuk je na tom to nejkrásnější, prostě osmiválec s krátkým výfukem, když se pořádně voroštuje, nikdo ji nepřeslechne.

Jinak Taz 1203 s vysokozdvižnou plošinou se dá uvidět v Žamberku, patří firmě RELS, která se tam stará o veřejné osvětlení.
Mojmir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 11:52:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílý petr.
Ta vojenská T-148 NT je hezká.Kde to je?Na copa ji asi měl.Pomalu se ztoho stává nejrozšířenější veterán.Nízké náklady,málo gum a tak.
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 12:55:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co vím o Tatře 805, tak byla vyvíjena docela narychlo kvůli korejské válce. No a z toho plyne zrovna ne ideální kvalita tohoto vozidla.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7908
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 13:28:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě by zajímalo, jestli ta podobnost její kabiny s kabinou "vejtřasky" je čistě náhodná.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7909
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 14:07:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a když už jsme u těch "vojenských třítun speciál" - tohle jsem viděl v úterý u Dobrovíze.

 
 
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1136
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 17:05:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McBain
Nad tím už pátrám od klukovských let. Zatím jsem se nedopátral, ale podle důkladných studií se jedná o naprosto totožnou budku, včetně poklopu....
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 18:48:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pár fotek z dneška :
 
 
 
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 09:56:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mojmir)
"Ta vojenská T-148 NT je hezká." ..... Jo, jo, je moc hezká a je to T-138. Je to u trucktrialisty jihozápadně od ČB. K čemu všemu jí měl nevím, tuším že s ní kdysi tahal poloobytnej návěs právě s tou trialovou T138, teď už je asik jako případný zdroj náhradních dílů. Těch T138 se tam totiž vyskytovalo více, jedna 4x4 třeba předělaná na krátkej valníček.
S ohledem na to, že za poslední dobu odprodal dva ks T111 (cisternu a jeřáb) možná by prodal i tohle. Možná.
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 22:35:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím jsem se nedopátral, ale podle důkladných studií se jedná o naprosto totožnou budku, včetně poklopu....

No, a proč by dva náklaďáky do terénu a zejména pro vojenský účely, vyvinutý znárodněným průmyslem stejnýho státu v přibližně stejný době, měly mít každej jinou budku?
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 20:12:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
frézy - horská silnice GroBglocknerr straBe
 
 
krásnej daf+scanie což je podle mě nejhezčí nakladák vubec
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5736
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 00:06:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, a ještě předtím, než půjdu spát a než přestanu zaplavovat K-Report fotkama z Bulharska (no jo, po třech měsících jsem se dostal k tomu, abych je setřídil a popsal), sem vrhnu porci autíček:

DP Pleven, ZIL

 

DP Pazardžik, traktor

 

DP Burgas, ZIL a Kamaz

 
 

DP Sliven, tenhle liaz, který stojí na zákazu zastavení, je prý ze Zlina.....

 
 
 
 

DP Sofia, ZIL

 

A zítra pokračujem.....
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5750
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 16:14:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pokračujem:

Dílenské vozidlo DP Sofia:

 
 
 

Směska:

 
 
 
 
 
 
 
 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
kpt.Hejl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 19:56:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Sysel:Ta Tatra"138" 4x4 by měla být Tatra 128.Ještě nedávno jsem jednu viděl v Kopřivnici v provozu.Jinak několik 805 jsem zahlédl v nějakém shromaždišti vyřazené? vojenské techniky u Nového Jičína.Kromě nich tam bylo hafo V3S a ještě něco co jsem nestačil rozeznat.Zřejmě armáda vyřazuje nějaké hooodně staré NZ,což by mohlo být potencionálně zajímavé pro veteranisty nebo ty co s 805 jezdí trialové závody.Každé auto má za předním okneknem nějaký bílý papír jako v autobazaru.Jo a ještě jedna perlička přímo z NJ,na nádraží byla naložena nějaká vojenská technika a mezi jiným i nějaké valníky co jsem z počátku považoval za Bucegi,ale ono to zřejmě byly nějaké ruské vozy,ale ne ZILy.Čumák ve stylu S5T.Není zde nějaký řidič pamětník.Naloženo na tom bylo něco ve stylu talíře k satelitu na bedýnce,přikryté hadrem.:-)))
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7981
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 20:26:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j - na té poslední noční fotce (Zil DP Žofie) se mi líbí kontrast s osobními vozy v pozadí.

Ostatní jsou též .
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5754
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 20:32:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, tohle je tam bohužel normální. Všichni Bulhaři jezdí auty, za která by se nestyděl ani Čech - a v MHD vraky z roku raz dva. Skoro si až říkám, kde na ta auta berou, když vidím, jaké tam mají platy...

Auta jsem teda moc nefotil, napřed jsem šetřil prostor na kartách a pak už jsem toho za posledních pár dní moc nafotit nestihl.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 23:04:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kpt.Hejl: Ta Tatra"138" 4x4 by měla být Tatra 128.

Ouplně přesně netuším co má tohle bejt za provokaci???
To auto je Tatra138 a nevím co znamená "že by měla být Tatra 128"? Jednou je to T138, tak by to měla být T138. Tatra 128 je krapet něco jinýho ...... A nic ve zlým, ale dost pochybuju, že jsi viděl eště nedávno T128 v Kopřivnici v provozu. To by chtělo foto
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
dežo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.25.107
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 07:18:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no sysle, co to tam píšeš,to není Tatra to je přeci Škodovka 111,ještě nedávno jich byl plnej vlak v Kopřivnici, je tam jasně vidět chladič, jak s něj kape fridex,

to ruský bude Ural..
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1424
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 22:52:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před časem tady bojovali Liazomilci a Liazobijci... Dneska jsem s potomkem dělal STK v našem vozovém parku, a až na nějaké to zrcátko sem tam všechno prošlo. Liazomilcům by se určitě líbila dopravní firma s touhle flotilou:
 
Komu se nezdá čtvrtý Liaz zleva moc ve formě, tak to bude tím, že jsem si ho kupoval asi před dvaceti lety ... a stále poctivě slouží
 
 

Celé to potom vypadalo takhle:
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Fik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 12:57:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několik doplňujících informací k Tatře T138 nt 4x4.je to přesný typ z tech.průkazu.Tento typ vznikl jako T137 současně s T138.Byly postaveny 3vzorky v provedení návěsový tahač,valník a sklápěč.Hřebíkem do jejich rakve bylo tehdejší rozdělení výroby nákl.aut v ČSSR.Liaz vyráběl vozy do 9 tun nosnosti a Tatra nad 9t.Tatra 137 měla nosnost 7t,takže nebylo co řešit.Obchodně to nebylo dobře,protože ihned po předvedení prototypů se objevili zájemci o cca 300 vozů z Indie,ale!Z tří prototypů se dostal později do výroby jen náv.tahač v malých seriích výlučně pro armádu ČSSR a i typ musel být upraven naT138 4x4.
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 17:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Na tyhle stavebnice si pamatuji. Byla to podpultovka jak To bylo vždycky na vánoce radosti. Dodnes to mám u rodičů na stěně svého bývalého pokoje.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
kpt.Hejl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 21:56:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všem:liju si sračky na hlavu,věděl jsem že to není T138,za ty 128 se omlouvám.Nic to nemění na tom že tohle auto-teda T137 jsem pravidelně vídával v provedení valník parkovat v Kopřivnici na ulici která vede ke koupališti.Mělo modrou barvu.V provedení tahač návěsu ho vídávám minimálně jednou týdně v práci,má trvale navěšený jednonápravový přívěs,vozej na něm trubky.SPZ FMA-xx-xx.Co se týče toho kapajícího fridexu,tak to opravdu byly ZILy,ale takové jaké zde jsou na fotkách z Bulharska.Ty jsem u nás nikdy v provozu neviděl,a v armádě už vůbec né,netušil jsem že i tohle jsou ZILy.Mám je zafixované jako třínápravové obludy zvané 100 na 100.Ještě jednou sorry.
dežo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.25.107
Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 09:36:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pozor, ty bulharské "Zily" jsou ve skutečnosti GAZ, podívej se pozorně na houbnu...
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 937
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 19:08:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dežo: To je pravda, ta Sofie a ty havarijní zařazené jako "směska" jsou Gazy, ale skříňové z DP Pleven a z DP Burgas budou podle mě skutečně ZILy (celkově robustnější, ještě staromódnější tvary než GAZ), je to tak?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace