K-report
 

Archive through 12.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Plzni » Staré archivy » Archive through 12.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 14:33:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor hh: Díky za názor!
Tramvaje v Plzni - Informace o tramvajové dopravě v Plzni
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - více než 500 fotografií v galerii
Aktuálně - Aktuální informace
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 16:47:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad P.růžička: není zač!
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1049
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 17:53:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MartinJ, Bart, Vlastík: Společné stránky? Chtěli by jste odpověď? Byla by dost drsná a zase by se to tu zvrhlo!
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 17:58:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tak
Tramvaje v Plzni - Informace o tramvajové dopravě v Plzni
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - více než 500 fotografií v galerii
Aktuálně - Aktuální informace
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 746
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 19:11:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano kluci přiznejte si taky, že vám jde také o osobní zviditenlění a získání uznání mezi šotouši, ale uvědomte si, že tímhle vzájemným pomlouváním a schazováním to uznání šotoušů ztrácíte, protože si to čtou a dělají si o vás obrázek. A může to zklamat i jiný lidi včetně mě, kteří o vás měli doteď dobré mínění. Jinak až si každej zajdete s tou svou na radnici tak se uvidí jak je společná stránka reálná
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.192.16
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 19:11:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na lince č.4 stará souprava T3 180+181.
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.45.98
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 19:21:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No je mi jasné, že tvorba společných stránek je asi tak pravděpodobná jako přátelská náštvěva Usámy bin Ládina v Bílém domě.
Jenom jsem chtěl říct, že tyhle spory jsou dost o ničem. A fandové dopravy by zkrátka měli držet pohromadě. Udělejte si z mého příspěvku závěr jaký chcete, toto je můj názor.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 19:47:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale Vlastíku v podsatě to samé tady už psal na začátku Maťej Plzák. A stejně nepomohlo... Ten první odstavec se mi moc líbí a bohužel musím konstatovat, že je pravdivej...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 07:13:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak říká náš tatík, nejlepší je lidi spojit společným utrpením. Takže od zítřka se ruší tramvaje v Plzni....Jsou stejně nákladné a hlučné...

Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1050
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 08:56:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diskusní skupina se jmenuje Tramvaje a metro, tak se sem hodí možná i informace, že se do dalších měst dostávají noviny Metro a dnes jsem viděl, že je rozdávali na zastávce Sady Pětatřicátníků.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3907
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 14:16:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a spolužák z Ostravy je dnes přitáhl s sebou do školy. Mmch. tyhle noviny jsou medzištátná záležitosť, viděl jsem je i ve Španělsku.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 15:01:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěli by jste odpověď? Byla by dost drsná a zase by se to tu zvrhlo!

Tak tak

No vidíte, alespoň na něčem jste se shodli...

tvorba společných stránek

Já nechápu, proč se pořád držíš utopické teorie společných stránek? Přiznejme si, že současný konkurenční boj (připusťme bez skrupulí, že existuje) prospěl kvalitě jak jedněch tak druhých stránek. Už jen vědomí, aby ten druhý to neměl lepší než já žene oba tvůrce k lepším výsledkům. Například frekvence aktualizací vzrostla o desítky, stovky procent...

--------------------------------------

T3P 283 jezdila o víkendu jako sólo.
Vario LF: Kardause ničím nenahradíš...

www.spsstav.cz
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 15:59:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, stejně je to ale plýtvání energií. Vždyť ty jejich stránky vypadají i po grafické stránce tak podobně a obsah skoro také. Kdyby se alespoň třeba byli schopni domluvit na nějakém rozdělení trhu a celkově úroveň těch stránek vytáhli o něco výše. Takhle se obávám, že si budou stavět bábovičky zvlášť až do:
a) skonání světa
b) do doby než manželky courání se po Plzni s foťákem udělají přítrž
c) než dojde k vyřízení si účtů za ranního kuropění před bránou vozovny kde dva kovbojové ve při, vytaženými teláky si to definitivně vyříkají
P.S.Web SPVD bude brzy schopen zájemcům z řad dopravních fandů nabídnout zcela novou technickou (jednoduchou) a grafickou možnost inteligentního(!) webení si stránek o plzeňské MHD za vlastního přístupu. Pokud někdo bud emít zájem začít v novém, technicky i graficky podstatně lepším prostředí, je možno se domluvit. Viz pan předseda Kohout.....
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 831
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 16:56:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, já teda nevím, ale na www.dopravni.net už to "inteligentní webení" funguje...
Ve waně se nekoupe, ve waně se jezdí!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 17:56:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k ...od zítřka se v Plzni tramvaje ruší...Jsou stejně nákladné a hlučné
To si necham zarámovat,konečně pár rozumných slov od nerozumnýho maxišotouše
Konečně bude ve městě klid,žlutý buřty zmizí z ulic a IAD se může volně rozvíjet.

(trocha nadsázky neuškodí)
Třikrát Ti provolávám sláva sláva sláva
TUPÁ VAČKA team_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3909
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 18:01:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc: A on snad má dopravní net výhradní a jedinečné právo k tomu, aby jako jediný směl používat tohleto inteligentní webení?

A nebo jsi ten svůj příspěvek myslel nějak jinak?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 18:30:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No sergej to asi myslel tak, že to neni žádná novinka a tam už se to bez žádnýho machrování pár týdnů provozuje. Tolik z toho co jsem porozuměl. Jinak web SPVD si novej design fakt zaslouží.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Mobby
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 18:46:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dneska mezi cvrtou a patou jsem na dalnici u Berouna smerem do Prahy potkal na podvalnicich nejakou Astru nebo Anitru v cervenobilem nateru, nevi nekdo kam jela?
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 23:14:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dneska mezi cvrtou a patou jsem na dalnici u Berouna smerem do Prahy potkal na podvalnicich nejakou Astru nebo Anitru v cervenobilem nateru, nevi nekdo kam jela?
Ze by brnenska 1820 . Na letosek jsou objednany 2 nove vozy (skodovka je vyrobila jiz loni v lete).
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 390
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 07:58:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo 1820 jsem viděl skoro hotovou už koncem srpna
Dobré světlo v roce 2006 přeje Absolut.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 08:43:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 100: Dráždíš hada bosou nohou, očekávej kuple od žlutýho buřta ve dveřích.
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 834
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 09:17:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M.J.: Potvrzuji, myslel jsem to tak, jak již uvedl M_f....
Ve waně se nekoupe, ve waně se jezdí!
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.105
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 09:52:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem viděl 282 s 283. Když jsem viděl 239+240, zaradoval jsem se, že se na můj popud plastové dveře budou dávat i do nemodernizovaných vozů. Ale jak vidím, při VP se značně šetří, s vyjímkou nového laku a pantografu se tam nic nového asi neudělalo. Alespoň ty dveře v 282 a 283 mohli vyměnit za plastové, ty alespoň nebudou hnít.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 10:05:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty plastový dveře jsou duté a nebo vyplněné nějakou izolací??
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1051
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 10:35:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ona představa o 239+240 byla původně dostat jí do stejné podoby jako 274+275. Ale asi nebyly many, tak se udělalo jen něco.
Když se dávaly první dveře, ptal jsem se tu někde Jenkiho na výhody a nevýhody plastových dveří a mám dojem že uváděl jako nevýhodu obavy ze zamrznutí vody uvnitř a popraskání. Ale jestli se to děje nevím.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 654
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 14:35:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty plastový dveře jsou duté a nebo vyplněné nějakou izolací??

To je stejně jedno, když Progressy netopí
Vario LF: Kardause ničím nenahradíš...

www.spsstav.cz
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 19:37:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolik těch tramvají v Plzni vlastně přijatelně topí? Tak 20 - 25 vozů a to je sakra málo. V mrazech cestovat tramvají je snad za trest, u autobusu to je téměř stejný, ZIMA, ZIMA a zase ZIMA! KDYBY ALESPOŇ BYLA VYUŽITA POPTÁVKA OTEVÍRÁNÍ DVEŘÍ Zlatý starý tramvaje T3 a zlatý starý Karosy.
Tramvaje v Plzni - Informace o tramvajové dopravě v Plzni
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - více než 500 fotografií v galerii
Aktuálně - Aktuální informace
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 19:42:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ono se šetří prostě tam kde nemá kdyby se to poprávkový otevírání zapnulo alespoň u autobusů a trolejbusů (95% vozů vybaveno) tak by se krásně šetřilo topení a tím i elektrická energie. Jóóó Plzeň! V MHD zima, venku zas smogové klima

(Příspěvek editován uživatelem malý fotograf leden 10, 2006)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1055
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 21:00:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono teď jde o to, proč se vlastně netopí. Zda je skutečně jen proto, že vozy mají nedostatečné (nefunkční) topení (kachny špatně topí, progressy špatně topí, no a taky co vůz to můžou být jiné závady v topení ...), nebo zda se netopí, protože se šetří.
Pokud je to z důvodu úspor, tak pak zase jde o to, zda jsou to úspory z nařízení (že se nesmí topit), nebo z vůle řidičů (že si řidiči myslí, že si ušetří na prémie). Pokud by šlo o druhý případ, tak je to totiž nevědomost řidičů, protože sledovaná spotřeba řidičů se týká skutečně jen "jízdní spotřeby". Alespoň u tramvají určitě.
A mohu potvrdit, že vytopenou tramvají jsem nejel už hodně dlouho a zprovoznit poptávkové otevírání by nebylo od věci.

(Příspěvek editován uživatelem Honza_Šlehofer leden 10, 2006)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 21:44:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím si, že hlavní příčina je nedostatečně účinné topení! Stačí se podívat na palubní desky řidiče (T3P, M), topení vozu je na maximum a ve voze to není poznat. Kryty topení jsou kolikrát rozžhavený, že nelze udržet ruku, ale to je vše. Když se dá ruka od topení 15cm neucítíte nic. Určitě by pomohly přídavné ventilátory. Další důvod proč si myslím, že topení nejsou účinná je ten fakt, že v ostravských progressech je vždy teplo, stejně jako ve 196-198.


Poptávka citelně chybí už řadu let a v takových mrazech obzvlášť. Lidé by si jistě zvykli a právě při takovém to počasí by to i ocenily. Menší informační kampaň formou letáčků v každém voze, hlasová informace o poptávce každou třetí zastávku by také neuškodila. Pro začátek bych zavedl poptávku o sobotách a nedělích. Když si zvykli v Praze, aj. proč by to nešlo i v Plzni? Lidé budou frfňat zpočátku tak jako tak.
Tramvaje v Plzni - Informace o tramvajové dopravě v Plzni
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - více než 500 fotografií v galerii
Aktuálně - Aktuální informace
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 22:02:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já bych řekl, že nezáleží jen na účinnosti, ale i na údržbě :-)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1056
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 22:34:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přídavné ventilátory se na topných kanálech T3P zkoušely (jsou viditelné asi ve 233+234 a 268+269), ale neosvědčilo se to a už jsou odpojené.
Ty přídavné topné fukary co jsou v ostravských progresech a 196+198 pod sedačkami jsou supr. Bohužel jsou ale zase dost poruchové ... některé už jen foukají a nehřejí ...
Rozpálené kryty jsem viděl maximálně v nějaké T3M (tam je občas ještě přijatelně), ale T3P jsou na tom nejhůř (s vyjímkou Ostrav a 196+198). No a ve starých T3 je to otázka, zda topení skutečně nefunguje, protože některé jsou vymrzlé, ale některé i příjemně vytopené včetně vyhřátých sedaček (ale těch je minimum) ... takže mám i podezření, že někteří řidič skutečně netopí tak jak by mohli ...

Co se poptávky týká, víceméně už to zaznívá každý rok (na stránkách tam mám už 3 roky psáno nezávisle na roční době ... S přicházející zimou je opět aktuální otázka ...)
Běžně se také na sklo dveří umísťují samolepky upozorňující na otevírání dveří tlačítky.


(Příspěvek editován uživatelem Honza_Šlehofer leden 10, 2006)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 22:59:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslim že když PMDP může rozlíždět kampaně jako kráva a dívčíma hlídkama a tak podobně tak by na nějakej ten leták a pár upomínek v novinách (třeba PLZEŇSKÝ VLASTÍK) našli nějakou kačku.Ale co babička Kropáčková...
Jinak tramvají sem jel naposled když ještě bylo nad nulou tak nevim jaká je zima ve vozech ale horší než v Plzenci na stavbě to nebude.

TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 00:04:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi na tom budou tramvaje stejně jako trolejbusy,kromě Tr 24 regulace topení žádná,buď topím nebo netopím,pokud klesne teplota venku pod -5 stupňů,topení v trolejbusech nestíhá.Nejlepší jsou vozy 339-478,tam jsou ventilátory,u 403-438 je teplo pouze v přední části vozu,dneska jem měl 417,ve předu a ve prostřed to šlo,ale vzadu zima jak.......v tanku.U 21 Tr je to tragédie topení celkově...
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 06:16:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už by mohly KT8D5 zmizet z linky jedna hezky zas na l.4. Dnes jsem v ní jel do práce a zima, zima....Topení nejde a ještě průvan od deseti vrat....
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4454
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 07:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

u 21 tr se s topením něco dělalo. teda u těch, co maj topení tušim z postřelmova. má to v sobě igbt a vlastní regulaci. bylo to nutný otevřít a přestavit požadovanou teplotu do polohy max.
možná se to udělalo jenom na pár kusech......
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1058
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 07:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No není to zrovna reprezentativní pohled, když vidíte jak si lidé po nastoupení do tramvaje oblékají rukavice, aby se mohli držet ....
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.117
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 09:50:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejvíce mě štve, když u Nádraží stojí tramvaj 5 minut a celou tu dobu má dveře otevřené. Příště bych uvítal, kdyby se dveře otvíraly pouze, když cestující nastupují a ne, když nikde nikdo není. Dnešek je pro tramvaje poruchový. Před hodinou mimo provoz 266+267 a v 8 ráno mimo provoz 286+287. 287 měla pantograf dole a za jízdy všechny dveře dokořán.
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.28
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 13:16:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad poptávkové otvírání
A taky zastávky na znamení, ono to souvisí.
Vzorový příklad, jak naučit i babičku Kropáčkovou předvedli asi před 4 lety v Jablonci nad Nisou. Po velké informační kampani spustili poptávkové otvírání v kombinaci se zavedením VŠECH zastávek (mimo konečných) na znamení a řidiči dostali pokyn, že pokud nikdo nezazvoní, tak se jede dál. I na sídlišti, kde vystupuje půl autobusu. Do týdne to uměl celý Jablonec ...
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 656
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 14:35:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na vědomost se dává, že T3P 260 je celá v bílém.
Vario LF: Kardause ničím nenahradíš...

www.spsstav.cz
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 15:12:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžu se zeptat jak topí Astra?Ještě jsem s ní nejel

průvan nebudjen v KT8 ale i třeba v T3 s rozhrkanejma dveřmama
Jakmile zazní zvonek,vyrážim z lavice,pak po mě podprsenkou hodí každá samice
Nemusim čekat 3 minuty,třicítka je tu stále,stáhl mě dav,ještě nejsme ve finále
Zvuk zavíranejch dveří utvrdí,že obhájim postoj,Jsm cestující,něco jako novodobej kovboj
Z týhle jízdy odcházim jako vítěz,mam svou hrdost,moji jízdenku si klidně sněz!


Důchodci=LS(elesáci) LS=lovci sedaček
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1059
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 15:19:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin L: Nedostatečně čteš (dole), to bude tvojí nákloností k

(Příspěvek editován uživatelem Honza_Šlehofer leden 11, 2006)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.45.98
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 15:22:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin 100: To mně zase bylo v tramvaji při poslední jízdě strašný horko. Ale je pravda, že to bylo koncem srpna
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1604
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 16:10:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S tím topením. Teď něco co jsem slyšel u nás. Podle mě je to blbost. Nějaký řidič povídal, ne mě, někomu, že topit nemůže, že to může zapnout dispečer, rozvodna nevím, co tam přesně povídal?!?

Poptáváka. To je dobrá věc, bohužel u nás taky není a ani se nedělá. U Aster se nepoužívá. Když se zkoušela, tak lidi nechápali a ještě remcali, že už jim ani dveře neotevřou. Hold lidi jsou natvrdlí!

U nás se topí, pokud to funguje. Z 80% je v tramvajích teplo, v autobusech prakticky vždy. Topí se i při vyšších teplotách než jsou teď.
Astry topí solidně, když topí. Ale vytopená konzole sedadla v T3 je hold lepší

HŠ: Na stránkách máš, že vaše první progressy byly u nás na VP, a že je provedena úsporně. Co to znamená?
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1060
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 16:29:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass: No tím jsem myslel, že se viditelně nic moc nezměnilo, tedy nedoplnily se nové plastové dveře, ani polopantograf jako mají ostatní progressy. V podstatě se udělal nový vnější nátěr, jsou přelakované sloupky kolem oken a pak zřejmě nějaké revize (podvozky a tak). Není to myšlené nijak proti DP Most, takto si to náš DP objednal.
Jinak i tady v Plzni fungovala možnost z hlavního energetického dispečinku vypnout topení ve všech vozech pomocí vysílačky. Mělo to sloužit pro vypnutí v případě nějakých špičkových stavů či energetickcýh problémů.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 752
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 17:41:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy Bus: Astra topí vynikajícně! Fakt super já s ní jezdím v 6:37 od nás z liliový když vytahuje na čtyřku a vůbec nepoznáš, že ta tramvaj před chvílí vyrazila z vozovny. Teplota uvnitř vozu je taky dána tím, že v astře leckdo neumí otevřít okýnko a lépe těsní dveře.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1608
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 17:56:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HŠ: Díky. Já to ani nemyslel na náš DP. Mě jen zajímalo, proč úsporně.
Ale přiznám se, že jsem měl strach, že interiér opatlali barvou. Myslím tyče, plochy kolem oken. Je to uděláno kvalitně a nástřikem?
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 21:37:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Honza Šlehofer:

Jinak i tady v Plzni fungovala možnost z hlavního energetického dispečinku vypnout topení ve všech vozech


To už je dávná minulost.Dnes nic takového není.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.192.19
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 01:07:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už aby se to poptávkové otevírání dveří i v Plzni začalo používat - hlavně v mrazech! Běžně to funguje např. v Ostravě či v Liberci.V Praze to ještě také všechny vozy nemají,ale ty,co jsou už tlačítky vybaveny,mají na skle obou polovin dveří samolepky s upozorněním (vč.červeného vykřičníku),že vůz je vybaven tlačítky pro otevírání dveří. Taktéž u ČD,je u novějších a modernizovaných motorových vozů,poptávkové otevírání dveří zavedeno - a cestující si zvykli. A všechny moderní soupravy RegioNova to budou mít též. Na takové lince č.4 přes den se to moc neuplatní,neboť téměř na všech stanicích vystupuje a nastupuje hodně lidí,ale ve večerních hodinách a o víkendech by se to uplatnilo. U autobusů a trolejbusů by se to vyplatilo používat ještě ve větší míře. Už v současné době často řidiči,když se nikdo nechystá vystupovat,dveře ani neotevírají. V některých našich i cizích městech mají opravdu hodně zastávek "na znamení" a řidič zastaví a otevře dveře pouze,když si cestující zmačkne tlačítko STOP.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3939
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 01:45:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U tramvají je problém ještě v jedné věci, která tu, pokud správně koukám, ještě nezazněla. Řidič trolejbusu nebo autobusu má díky zpětným zrcátkům přehled o tom, co se děje, takže právě proto nemusí dveře otevírat, když to není nutné. V tramvají nemůže řidič tušit, co se děje v zadním voze (2xT3) nebo v zadní části vozu (KT8), takže řidič musí v zastávce tak jako tak otevřít a počkat několik vteřin, aby každý, kdo chce vystoupit, měl šanci. I když nikdo nevystupuje, případně jen jeden dva lidi, zbytečně se tak větrá v celém voze.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
jj
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.84.154.56
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 08:26:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím kolik je v Plzni řidiču tramvají?
S.K.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.175.17
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 10:32:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Tak je to samozřejmé, ale tady v Plzni máme jen samé šikovné řidiče, kteří pečlivě počítají kolik lidí nastoupí a kolik vystoupí ;-) A pokud se mu přece jenom zdá že v prvním voze nikdo vystupovat nebude,může použít tlačítko pro blokování dveří v předním voze - pokud jde o soupravu.
V letosni zime se uz zcele jiste poptavkoveho otevirani dveri nedockame, chtelo by to vymyslet na tu nasledujici. Nejde totiz jen o to ze cestujici mrznou, ale vzhledem k tomu ze topeni bezi na plny vykon, topi se jen panu bohu do oken. Domnivam se, ze novejsi typy vozu, maji dokonce senzory teploty a pokud je ve voze porad zima, jede se na plny vykon.
Proc delat veci jednoduse kdyz to jde vzdycky slozitejsi cestou :-))

Mimochodem, vite o tom, že METRO nemá pro cestující vůbec žádné topení?
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.117
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 10:34:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

260 včera na jednotce před polednem mě dost naštvala - sic fungl nový vůz po modernizaci, ale skoro vůbec netopí - uvnitř padala námraza z oken a kouřilo se mi od úst (ačkoliv jsem nekuřák). Za socialismu tramvaje topily víc a to lístek stál 0,5 Kčs. PMDP trochu se snažte, peněz na to máte dost, od osmdesátých let jste zdražili na 24 násobek.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 11:02:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včerejší historka ze soupravy na jedničce.
Cestující MK:"Paní řidičko, máte asi na zadním voze utržený hrablo, v každém dolíku jdou od předku tramvaje velké rány!"
Odpověď:" Já tu nic neslyším. Mám zatáhnout do vozovny?"
MK: "To nevím, to přeci musíte zhodnotit vy:-))"

Cestující si dnes v Plzni sami topí, pípaj a ještě zhodnocují stav způsobilosti tramvaje.
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 12:04:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad James Bond: Neber to zle, ale kolikanásobně stouply ceny energií?
Dobré světlo v roce 2006 přeje Absolut.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1061
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 14:19:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass: sloupky kolem oken jsou natřené štětkou, tak nějak normálně ...
jj: můj odhad je něco kolem stovky, ale je to fakt jen odhad
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 659
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 14:38:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

od osmdesátých let jste zdražili na 24 násobek

To snad chápete i vy, že je to irelevantní...

Nedostatečně čteš (dole), to bude tvojí nákloností k

Ano, typický zakysle šotoušský pohled. Proč by jeden člověk nemohl mít v oblibě jak MHD tak IAD? Ale pravda je, že když teď aktualizuješ co chvíli, tak to všechno nestíham...

sloupky kolem oken jsou natřené štětkou

Já mám pocit, že takhle natřené jsou u všech progressů, ne?

Do Plzně dorazila další velkoměststká vymoženost - cestující čekající na zastávce Sady Pětatřicátníků mohou už několik týdnů sledovat pohyblivý reklamní displej na domě na rohu Palackého ulice.
Vario LF: Kardause ničím nenahradíš...

www.spsstav.cz
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.45.98
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 14:47:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bratr: Máš moji plnou podporu. To co je psáno v příspěvku HŠ je typicky šotoušky netolerantní. Musíme mít zkrátka rádi jenom hodné a hezké tramvajky.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1062
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 14:51:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

typický zakysle šotoušský pohled - ne jen jsem ti chtěl udělat radost
Na ty sloupky se ptal Vladas, zda je to uděláno kvalitně nástřikem, tak mu odpovídám že je to natřené štětkou. Ostravské vozy vypadají v tomto směru lépe.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 662
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 15:19:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ne jen jsem ti chtěl udělat radost

To mě těší . Mě jen zaujala ta iracionální argumentace - asi jako kdyby jsi napsal, že nedostatečně čtu kupříkladu proto, že jsem vegetarián nebo tak...
Pozn. Vegetarián nejsem, to byl jen ilustrační příklad.
Vario LF: Kardause ničím nenahradíš...

www.spsstav.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace