K-report
 

Archive through 17.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v Karlovarském kraji » Staré archivy » Archive through 17.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19468
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 11:21:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V úterý jsem tam potkal 363.114 (na přípřež nastupovala nějaká 750). Honili nás všelijak odbočkama, takže nakonec jsme měli v Kadani nějaké +3, což je slušné. Jen nevím, zda se tam topilo, nějak ta souprava docela vychladla...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Wiking
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.72.1
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 15:50:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HA ! Ty jsi projel naším krajem bez předhlášky ? Mohli jsme zajít ke Klocům nebo k Úchylům...Ale jinak slibuji, že až sleze sníh tak na ten Arnoštov konečně vyrazíme. Zk. mám už komplet, takže teď mi chybí jen to počasí...
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.54.2
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 16:47:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen nevím, zda se tam topilo, nějak ta souprava docela vychladla...
Propojování kabelu topení z přípřežní lok. bylo zrušeno již na konci prosince,aby bylo zmenšeno zpoždění R vlaků.Taktéž stopování dízlové lok. asi 30x za den nebylo moc prospěšné.Nyní mají strojvedoucí ES lok nařízeno v tomto úseku přejít na 1.stanoviště lok(aby mohl vypnout zdroj 115 V)a v úseku Ostrov-Vojkovice má topit a pomáhat tahat přípřežní lok.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19485
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 17:23:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky. Na elektriku jsme jeli nejspíš až ke vjezdu do Vojkojc. Zda zabral i před Kadaní, to nevím.
Ale když je to talhle bleskové, tak to fakt asi nemá cenu zapojovat.

W:
Ten výlet byl pro mne zcela nečekaný... Dokonce i cíl se cestou (po uváznutí pod Kladrubama) změnil na trýznivou projížďku přes Rohozec...
Zkoušky jsem udělal v minimálním možném čase a nový rozvrh mám zatím s volným čtvrtkem i pátkem :-).
Ale ještě chci teď někdy v zimě vyrazit do Vejprt a Potůčků, tak snad to budu vědět dřív, než ráno ve vlaku u Plzně...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Wiking
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.72.1
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 18:00:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výlet přes Rohozec nemůže být nikdy trýznivý .
Za pár let budeš vzpomínat, jak jsi byl v Rohozci - vlakem !
Do Vejprt či Potůčků v tomto období snad jedině s běžkama...Dnes tu celej den chumelí a jsem zvědavej co najdu za pár hodin v dopr. deníku za výsledky. O víkendu je zajímavá v Potůčkách souprava 2*642 DB a tenhle víkend navíc samý parní vlaky v Johannu.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19494
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 19:06:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, jak se to vezme; 25 kilometrů se tam díky zajížďce (aspoň že ne i tarifní) jede 82 minut (cestovní rychlost nějakých 18 km/h, tedy průměrný cyklista by asi neměl problém stíhat);
z Vilémova do Vitčic je rychlejší jít snad i pěšky, za hodinu by ty tři kilometry ušla i babička Kropáčková s taškou nákupu (ale všichni jeli trpělivě až do Rohozce a zpět)...
A i dobrovolné šotoušení je tam utrpením, nebýt příjemného osazenstva vlaku, asi bych cestou nahoru usnul...

Právě že s běžkama bych tam docela vyrazil. Jen nevím kdy, nejspíš tak v pondělí by mi to mohlo vyjít... (V úterý chci odpočívat a ve středu mě čeká náročná cesta do Prahy přes Zlín...)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Borisak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.209.192.76
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 19:44:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen mohu potvrdit. Vilemov - Podlesice se dalo ujit za 40 minut, na kole cca 15 minut. Z valstni zkusenosti. Ve Vilemove jsem workoval. Pamatuju, kdy jezdil z Kadane do Vilemova pulnocni MOS a za nim manipulak...Bezne se jezdilo s vlecnakama. Ty jsem proklinal. A casy, kdy jezdily transporty do Rohozce , PLM. Je jen paradox, ze jsou opraveny temer vsechny prejezdy, vymeneny prazce, vytrhany vexle a manipulacni koleje v nz. Naps Vysoky, Vitcice. Ty se delaly v prosinci...
Wiking
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.29
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 10:48:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli myslíš tohle pon a út, tak to ti leda zamávám výpravkou :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19517
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 11:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejspíš tohle. Ale ještě se uvidí, kam mě nakonec vítr zavane :-).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Honza_z_kv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 4-2004
Odesláno Sobota, 11. února 2006 - 18:53:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani jsem poradne nepostrehl ze uz nam tu jezdi POSTOVNI SPORITELNA alias 363 086-0
Posta v KV Posta v ostrove
Se 749 102-0 na věčné časy a nikdy jinak!!

www.kzm-kv.cz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1115
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 00:28:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
Zdá se mi (dle příspěvku Jirkase ve skupině 160 a svých zážitků), že jsi měl na množství spolucestujících na cestě přes Rohozec vcelku štěstí.
Já jel v létě o vlak později a z Vilémova města do Rohozce a pak zpět do Vilémova jsem jel zcela sám. Z Kadaně města nás ale vyjíždělo asi 20-25 lidí. Z Vilémova do Kaštic pak jelo v průměru asi 5-8 lidí (přijeli dalším spojem z Kadaně).
Mimochodem o nějakém trýznivém zážitku nemůže být řeči. (A to nehledím na velmi originální a super zážitek (viz nedávná rozmluva) při zpáteční cestě z Rohozce do Vilémova.) V tomto ohledu pro mě byla nejhorší cesta Týniště n.O.-Meziměstí-Otovice z.-Václavice v 714+3*Btax, resp. 810. Sluníčko peklo a já myslel, že stačí jedno drncnutí a dušička už ze mě nadobro vyletí.

(Příspěvek editován uživatelem Hroch únor 12, 2006)
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19558
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 02:38:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, o vlak později... To je jiná, u toho se dá na Kaštice přestoupit a na Rohozec nedobrovolně nemusíš.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 399
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 11:19:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský: Abys náhodou neuvíznul i při té cestě do Vejprt :-) Jinak projížďka po trati 164 stojí za to, nádherné pohledy na Kadaň, Krušné hory, České středohoří, v Krásném Dvoře je zámek a jedna z nejstarších rozhleden u nás (vidět i z vlaku, loni v létě byla uzavřená), u Vysokých Třebušic opuštěný kostel hned u kolejí (ostatně toho opuštěného tam je mnohem víc, stačí se mrknout po okolí vilémovského nádraží). Takže je pořád na co koukat :-) Při troše pozornosti uvidíš i úzkou kolej. Takže žádné utrpení :-) V Krásném Dvoře ještě není celé kolejiště vytrhané.
ICQ -> 21 65 33 068
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1119
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 11:46:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
Nemusíš sice do Kaštic přes Rohozec, ale právě proto bych čekal, že z toho Vilémova směr Kaštice pojede lidí v tom pozdějším vlaku víc než v tom "Rohošotovlaku" a dle tvé fotky jich bylo v tom "výletním". No a z Kadaně města jich rozhodně 50 nejelo, nebylo jich ani 30. Řekl bych, že je frekvence vyšší ve dnech školního vyučování, ale to zase nekoresponduje s příspěvkem Jirkase, takže mi to vážně přijde jako štěstí.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19576
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 13:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proto jsem to taky vyfotil, aby mi to někdo vůbec věřil .

Bureš:
Z hlediska okolí je ta trať nádherná, bohužel až do Vilémova byla kvůli zaplněnosti zamlžená okna, takže jsem měl jen malý průzor :-(. Ale hlavně na odbočce na Rohozec jsou výhledy překrásné...
Je však třeba si při kochání dávat pozor, málem jsem si o okno rozbil hlavu, jak to tam háže...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 14:23:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to je takový problém se postarat o to, aby zamlžená nebyla? Vždyť je to tak jednoduché :-)
ICQ -> 21 65 33 068
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19587
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 18:32:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jako rozdat cestujícím hadry na utírání? :-) Já byl rád, že sedím, a byl jsem se svým místem plně spokojen :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1123
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 21:57:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
Vidíš. Když jsi byl spokojen, tak proč si stěžuješ? Mmch, já si i z tohoto důvodu (dále pak kvůli vyšší teplotě a hlavně delšímu dni) projíždím tratě obvykle v létě, obzvlášť v 810.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 22:26:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský: Tak to já bych byl výrazně nespokojený kdybych se někam trmácel půl republiky jen kvůli tomu projetí, zvlášť když jsem kvůli tomu spal jen skoro tři a půl hodiny. Máte doma auto?
ICQ -> 21 65 33 068
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1126
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 22:38:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš:
Hold máme každý jiné zájmy. Já třeba při projíždění poznávám nové kraje, kam se posléze třeba vypravím s kolem nebo s foťákem.
Některé zapadákovi jsou navíc opravdu nezapomenutelné. Zrovna třeba ten Rohozec. Nebo třeba hydra na plný výkon na koridoru. To je hukot. Vy máte určitě také nějaké koníčky a zájmy.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 23:02:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Tak teď nějak nechápu souvislosti mezi mými zájmy a Martinovými zapocenými okny :-) Já mu jen chtěl naznačit, že se toho dá zbavit, takže je zbytečné tady kvůli tomu naříkat :-)
ICQ -> 21 65 33 068
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1129
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 23:18:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš:
Reagoval jsem na větu: Tak to já bych byl výrazně nespokojený kdybych se někam trmácel půl republiky jen kvůli tomu projetí. Pochopil jsem to ta, že narážíte na "podivné" Martinovi aktivity (projíždění lokálek), a že sám by jste nic takového nedělal (,což Vám nijak neberu).
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 00:13:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Koukám, že jsem to napsal špatně. Bylo to myšleno tak, že jsem tam jel především kvůli tomu projetí těch tratí a že by mě tím pádem hodně naštvalo, kdybych musel koukat na zamlžené okno. Doufám, že teď už je to srozumitelnější :-) Rozhodně nepovažuju Martinovu aktivitu za podivnou, když ji sám provozuju - ještě pár tratí a už budu mít u nás projeté všechny :-)
ICQ -> 21 65 33 068
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19624
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 00:27:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já na 164 původně vůbec nejel a hlavní cíl byl úplně jinde - pouze jsem to vzal drobet oklikou :-). A kdybych ML opravdu přejel (vzbudil jsem se, až když jsme už stáli), taxem asi skončil v závěji kdesi u Kovářské :-).
No a protože z Kadaně do Kaštic už jsem kdysi jel, tak mi zamlženost oken zas tak moc nevadila. Možná kdybych byl v motoru sám a nudil se, tak třeba (teď si vzpomínám třeba na Otovice, kde jsem usilovně okna na obou stranách otíral :-)).

PS:
Jednu chvíli to dokonce vypadalo, že nakonec půjdu do divadla na „Plácačku” :-) - nikdy nevíš, kam Tě vítr zavane
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19627
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 00:37:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš:
A to taktně mlčíš o „projíždění” všeho mechanického :-).
Když o tom tak píšu - asi si zejtra sjedu do Třeboně místo busu vlakem a zpátky taky, ale druhou stranou
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 00:43:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský: Taktně mlčím? Vždyť tohle každý ví Samozřejmě jsem si cvaknul i závory v Klášterci a omrknul mechanické zbytky na 160 - ale to byly podružné cíle, hlavní bylo projet si 164 a omrknout, co stojí za nafocení.
ICQ -> 21 65 33 068
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1131
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 11:19:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš:
Teď už je to úplně jasné.
Já projíždění tratí rovněž nepovažuji za podivné, spíš to přijde divné některým lidem z mého okolí, zejména těm, kteří se o železnici nezajímají.
Bohužel k celé projeté síti SŽDC mi zbývá ještě mnoho a mnoho kilometrů. I když třeba ty severní Čechy už mám projeté vcelku obstojně. Času mám ale do konce života snad ještě dost.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 11:53:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Času do konce života snad jo, ale aby pak bylo ještě co projíždět Mě už toho taky chybí jen dost málo, ale na tu 164 jsem se vypravil radši hned, když jsem měl síťovku a čas než začne škola. Ono totiž nikdy není jasné, kdy to zavřou. Na stránkých obce Poláky jsem našel, že rada obce vzala na vědomí, že od 1.3.2006 se zastavuje železniční doprava, tak si říkám, že když zaváhám, tak už to neprojedu. Změnu teda ještě nemám, ale prý tam zastavení dopravy není, tak uvidíme.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 12:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirkas: Až nebude co projíždět a co fotit, tak bude čas na to si založit rodinu atd. :-)

Hroch: V mém okolí to naštěstí nikdo za podivné nepovažuje, ani třeba v práci. Asi mám kolem sebe jen rozumné lidi :-)
ICQ -> 21 65 33 068
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1133
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 12:52:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirkas:
Změnu už mám a nic tam ohledně 164+165 není.
Aby bylo co projíždět se také bojím. Proto jsem také v létě projížděl převážně ty severní Čechy, kde to vypadalo nejakutněnji. Ještě mi toho tam ale zbývá vcelku dost (Šluknovsko, 132,135,137,114). Ty krušnohorské tratě mě nějak netáhnou, protože obnášejí jízdu obvykle tak 2* 1,5 hodiny v 810.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 13:09:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akorát mě mrzí, že ti kteří vědí o rušení provozu na 164/5 víc, že mlčí... Když jsem tam teď o víkendu byl, tak ani jeden fotič, ani jeden projížděč...

Hroch: 132 je pěkná trať, jel jsem po ní už dostkrát. Letos mám v plánu ji použít při návštěvě Tiských stěn a Děčínského sněžníku, tak doufám, že se tam ještě bude jezdit vlak a bude to tak pro mě dosažitelné. 135, 137 a 114 snad budou fungovat pořád, to se spíš bojím o 113.
ICQ -> 21 65 33 068
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1134
Registrován: 8-2004
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 13:27:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu 113-ku jsem si už projel a vcelku se mi líbila. Myslím tedy hlavně okolí tratě. Trať mi nepřišla v nehorším stavu a lidí také jelo docela dost (pohybovalo se to mezi 20 a 40 lidmi (polední spoj do Lovosic)). Jen mě rozčilovaly ty pomalé na přejezdech, zejména těch, co už byly osazeny PZZ!
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 13:33:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Přejezdy jsou pravděpodobně svedeny někam, kde na to dřív dohlížel zaměstnanec a teď je to neobsazené. Těch cestujících tam jezdívalo víc (i stojící), ale když nějaký debil zlikvidoval přípoje v Lovosicích...
ICQ -> 21 65 33 068
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1135
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 00:04:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš:
Jak to myslíte s těmi přejezdy? Já měl na mysli, že jsou pomalé stálei na přejezdech, kde už přitom jsou blikače. Z pohledu dráhy jsou tam vlastně zbytečně - stále se jezdí pomalu.
Ty ostatní přejezdy jsou "klasika". To by chtělo nějakou "akci přejezd".
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19666
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 00:16:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No že prostě ty PZZ nemají dohled (zaměstnancem nebo přejezdníkem), tudíž jako by neexistovaly.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 13:04:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Jezdí se pomalu, protože strojvedoucí neví, jestli náhodou není blikač v poruše. Jak už napsal Martin, není zpětná vazba ani do nějaké obsazené dopravny ani přes přejezdník. To samé bývalo před zastavením provozu na trati do Ždánic, mám takový dojem, že je to i na některém z přejezdů mezi Zlonicemi a Straškovem i jinde.
ICQ -> 21 65 33 068
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 15:13:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím že to je i na přejezdu před Lužnou, tam dokonce bliká i bílá a přesto tam je pro auta STOPka.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1136
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 12:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin, Bureš:
Takže jestli jsem to správně pochopil, tak všechny světelné přejezdy (popř. i se závorami - nikoliv mechanickými - u těch je ten zaměstanec jaksi automaticky) přes něž NEjsou pomalé jízdy typu 10, 20 km/h apod. mají vazbu do nějaké stanice nebo na přejezdník.
Předpokládám, že tento problém (zejména co se týče těch dopraven) je na D3-kových tratích, kde široko daleko nikdo není.
Pak by mě zajímalo:
a) To je takový problém dát tam se světly pro auta i přejezdník pro vlak?
b) Nevím, zda to tam někdo znáte, ale nechápu úplně, proč je nyní již pár let přejezdník v Rynohlci, když tam dříve nebyl a přitom pomalá jízda se tam rovněž nevyskytovala... Bylo tam snad nějaké závorářské stanoviště? To už si vzhledem k nízkému věku nějak nevybavuji.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 12:46:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: V Rynholci bývala hláska, při jejím rušení tam dali přejezdníky. Jinak některé přejezdy kryjí klasická světelná návěstidla AŽD.
ICQ -> 21 65 33 068
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1537
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 13:21:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak - v Rynholci byla hláska s mechanikama, ze které se ručně ovládaly přilehlé závory.

Jinak ty PJ snad mají vazbu na poruchový stav PZZ. Pokud je někde vybudováno PZZ, tak má buď přejezdník a nebo indikaci někam.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 13:53:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen upřesním, že ty závory v Rynholci u hlásky nebyly mechanické.

Já mám takový dojem, že některé přejezdy mají sice indikaci "někam", kde dřív zaměstnanec byl, ale nyní je to tam neobsazené. Proto ty pomalé jízdy.
ICQ -> 21 65 33 068
T-N
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.178.88.20
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 18:16:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K Rynholci. Byly tam mechaniky tak do poloviny 90. let (ovladané od budovy tehdejší hlásky), pak tam bylo světelné návěstidlo bez přejezdníků. Ty byly vybudovány v rámci likvidace hlasky cca. 2002/2003 (+- rok)
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 18:52:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T-N: Zajímavé nazývat závory s blikači světelným návěstidlem :-)
ICQ -> 21 65 33 068
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 19:00:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a) To je takový problém dát tam se světly pro auta i přejezdník pro vlak?

No, třeba VÚD přejezdníky mít nemůže (nevím proč),takže při zrušení funkce zaměstnance v dopravně a nedotažení drátu s kontrolou někam jinam se musí postupovat jako by ten přejezd byl out of order resp.tam nebyl.
Příkladem je situace na trati 122: Mezi Žvahovem a Smíchovem-společným je přejezd PZZ71,byl kontrolovaný ze Žvahova. Aby se zrušila pracovnice ve Žvahově, udělal se přejezdu přejezdník (u 71 jde) a baba byla zrušena. Další přejezd je mezi Žvahovem a Jinonicemi;je to VÚD. Tomu se přejezdník udělat nemůže,takže v Jinonicích musí sedět pracovník s jedinou funkcí:koukat na kontrolku. Překvapivě se dá VÚD zapojit a kontrolovat přes REMOTE...

Hrochu, rozlišuj: Přejezdník - pro vlaky; přejezdový výstražník - pro auta.
"... tak jsme si s ženou říkali,že když nám tak zmastili kádrovej profil,tak je využijeme aspoň devizově."
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1708
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 22:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro: A nedá se ten signál někam poslat bezdrátově? Tím by odpadl problém tahání kabelu na dlouhé vzdálenosti a nikdo by tam nemusel koukat na kontrolku.
T-N
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.178.88.20
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 12:50:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: Omlouvám se, je to hovadina. Přemýšlel jsem o těch přejezdnících, abych nepokazil názvosloví, protože nejsem "od fochu" a zkonil jsem to takhle :-( Prostě byly tam závory...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1140
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 13:09:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro:
a) Kdy jsem nerozlišoval přejezdový výstaržník pro auta a přejezdník??
Je sice fakt, že jsem si dříve myslel, že stačí přejezdový výstražník pro auta pro odstranění pomalé jízdy. To mi ale Bureš vysvětlil! Vždyť jsem se ještě ptal:To je takový problém dát tam se světly pro auta i přejezdník pro vlak? Z toho přeci jasně vyplývá, že toto rozlišuji
b) Zajímalo by mě, jak poznám, u kterého přejezdu jde udělat přejezdník a u kterého ne. Pojem VÚD v této souvislosti vůůůbec neznám. A dále, proč se tedy nezřizují jen přejezdy, u kterých ty přejezdníky lze udělat?
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 446
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 13:47:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: VÚD je druh výstražníku pro auta (snad to píšu správně). Proč se nezřizují přejezdy, u kterých jde přejezdníky udělat? Některá přejezdová zabezpečovací zařízení jsou třeba desítky let stará a právě u nich to jít nemusí. Když se zřizuje nové, tak v případě potřeby se to samozřejmě udělá tak, aby tam ten přejezdník být mohl. Jen tak pro zajímavost - přejezdník může krýt i přejezd zabezpečený mechanickými závorami.
ICQ -> 21 65 33 068
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1141
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 16:12:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš:
Děkuji za další odpovědi. Tomu já říkám informace.
Když se zřizuje nové, tak v případě potřeby se to samozřejmě udělá tak, aby tam ten přejezdník být mohl.
Proto mě tedy zajímá, proč na té 113-ce (vida, kam jsem se z ní až dostali) ty přejezdníky nejsou, když výstražníky jsou zcela evidentně nové.
přejezdník může krýt i přejezd zabezpečený mechanickými závorami Hmmm. Zajímavé.
Teď už by mě jen zajímalo, jak to poznat (kde to jde a kde ne). A zároveň doufat, že výstražníků s přejezdníky (, či jinou závislostí) bude přibývat. Leckde může odstranění těchto pomalých jízd udělat úsporu několik minut. Toto polovičaté řešení je akorát provokace a do značné míry vyhozené peníze.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 447
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 16:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Obávám se, že obyčejný člověk to nepozná, jestli může být ten a ten přejezd s přejezdníky nebo ne. Podle čeho soudíte, že jsou výstražníky na 113 nové? Jinak nová přejezdníky jsou např. na trati Martinice - Rokytnice. V Jablonci je dokonce vzácnost, kterou jsem jinde neviděl - dva přejezdníky ve stanici vedle sebe. U mech. závor jsou např. v Prosetíně (238), bývaly i v Řešetově Lhotě (přejezdníky jsou minulostí, mech. závory naštěstí ne).
ICQ -> 21 65 33 068
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1143
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 18:25:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš:
No zdály se mi nové, když jsem tam jel. Navíc mám dojem, že to tu před časem někdo psal (snad Karloslt ). Ale úplně 100% to netvrdím. Třeba si to šptaně vybavuji. Každopádně projíždět kolem těch výstražníků 10,20 km/h je provokace jak pro cestující (ti tedy samozřejmě nevědí proč jedou tak pomalu), tak pro motoristy (ti to nevědí zrovna tak).
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 18:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Sorry, ale nemusíš se tak čertit.

Zajímalo by mě, jak poznám, u kterého přejezdu jde udělat přejezdník a u kterého ne. Pojem VÚD v této souvislosti vůůůbec neznám

PZZ VÚD bylo určeno pro použití na vedlejších tratích,dnes už se neinstaluje (a to už minimálně dvacet let,spíš déle) a už jenom dožívá. Jak se dá poznat: z výroby byl dodáván se svými vlastními specifickými výstražníky,jsou takové velké "prohýbané" (bohužel nemám foto),jmenují se (překvapivě) VÚD . Takže pokud takové uvidíš,je to jasné:je to PZZ VÚD.Problém je,že později, v rámci oprav PZZ VÚD po ukončení výroby výstražníků VÚD byly tyto přejezdy vybavovány výstražníky vzor 71 ( a předpokládám,že by nebyl problém je vybavit i výstražníky vzor 97),takže dnes se to tak jednoduše pohledem nedá zjistit,co to je za typ PZZ, tj. výstražník může být fungl nový, ale přesto je to PZZ VÚD (jde totiž o "vnitřnosti").

Dnes instalované PZZ (71, RE, EA) je samozřejmě možné zapojit s přejezdníkem.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 19:14:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MV: Málem bych na tebe zapomněl.

To nevím - nejsem zabezpečovák - ale spíše bych řekl, že to už nikdo dělat nebude a to z již zmíněných důvodů stáří, zastaralosti a tedy neprogresivnosti systému.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19770
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 22:15:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš:
Ty mechaniky s přejezdníkem jsou u Příbrami?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 13:17:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Nejsou. Sice to tak na první pohled může vypadat, ale patří až k tomu přejezdu s blikači dál směrem na Čenkov.
ICQ -> 21 65 33 068
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19811
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 13:32:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky. Nebyl jsem si vůbec jistý, kam je ten přejezdník zavázán. Kde tedy takové jsou?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 14:04:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Ty nečteš moje příspěvky pozorně, co?
ICQ -> 21 65 33 068
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19814
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 14:13:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čtu, ale skleněná je mocná... :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 15:12:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Vždyť je to pár příspěvků nahoru :-)
ICQ -> 21 65 33 068
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19816
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 16:33:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už to vidím...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace