K-report
 

Tratě v Karlovarském kraji Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v Karlovarském kraji « Předcházející Další »

  Dialog Autor Příspěvky Stran Posl. příspěvek
Staré archivyPetr_Šimral600 11   
  Novější archivy:        
Archiv do 01.října 2006Mzitka60  01-10-06  20:53
Archiv do 12.listopadu 2006Petr_k60  12-11-06  17:39
Archiv do 14.prosince 2006Malý_fotograf60  14-12-06  22:43
  ClosedUzavřeno: Další dialogy již nemůžete zahájit.        

Autor Příspěvek
kutipe
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.250.131.93
Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 22:54:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On už tam je dvouhodinový takt teď ty další spoje jsou jen do bečova, s těma vozíčkářema máš pravdu a co se týče DESIRA tak o tom pochybuju protože už RegioSprintery jsou dost ztrátový, díky pronájmu! A podle zkušeností z mých jízd většina lidí vystupovala/ nastupovala v Bečově a v Teplý a zbytek ML většinou právě přípoje což je teď nemožné! Hádat se tady nechci určitě máte pravdu ale nemůžem to vidět tak růžově!!! Vždyť nic není jejich všechno pronajatý! No a počet spojů KV - ML je zhruba stejný jako předtím! Uvidíme jak to tam bude vypadat asi je brzo soudit po necelým tejdnu co platí nový GVD
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5855
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 23:06:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nízkopodlažnost s ohledem na nástupiště může být jednomu pendrek, protože vozíčkáře jsem ve vlaku ještě neviděl!

Nejde jen o vozíčkáře, v září jsme vezli babičku vlakem na promoci do Pardubic a naložit jí těmi úzkými dveřmi po schodech do vagónu byl docela problém, bez naší pomoci by to asi nezvládla.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Klimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 17:01:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes Lamina 230 099 v Klášterci.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1940
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 21:31:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ - na zastávku? Tam se jezdí trolejbusem... Opravdu, tam cestou do Kárlsbádu prakticky nikdo nevystupuje.
Je teda pravda, že tyhle odporně ranní vlaky nerad používám a ostatní jenom když je hodně hnusně (a tudíž do Teplý jezdim výhradně na kole). Záleží na sezoně, hodně lidí jezdí do Teplý (klášter) a Bečova (hrad), asi před 14 dněma přestupovalo nějakých pět lidí.

K nízkopodlažnosti - nemá cenu se o tom hádat, duewagy mají (jako leccos ostatního) výsuvnou plošinu, která je dlouhá tak, aby výškovej rozdíl mezi peronem a dveřma vyrovnala. Jediný, co tomu teď vadí, jsou malý odsuny os kolejí a tudíž úzký peróny.

kutipe - a víš, z čeho a na co tihle lidi přestupují? Z těch tří osobáků, kterejch se nepřípoje týkají, to zcela určitě neni... Dobře ti radim, zjisti si pořádně přepravní proudy a až pak machruj. Ohledně toho, že "nic neni jejich, všecko je pronajatý" se odmítám hádat. Celý to smrdí pěknou šotopravdou, mohu-li v tomdle auditku tenhle terminus technicus užít.
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28502
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 21:45:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tam se jezdí trolejbusem... Opravdu, tam cestou do Kárlsbádu prakticky nikdo nevystupuje.

Tím hůř, když teď je tam hodinu pobyt... Kdyby šlo jen o zastávku, tak vám tam aspoň tykadlem pojede víc lidí, ale tohle je docela blbý.
U těch vlaků v osm a deset z Plzně se mnou na Bečov vždy přestupovalo alespoň dvacet kousků. Mně je to jedno, klidně pojedu i přes Cheb, jen přes Bečov je to na koukání trasa hezčí - neroste tam tolik bolševníků :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1941
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 20:14:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...eště aby v údolí Teplý rostly, tam je to chráněný .

Jak jsem řekl, záleží na sezoně a počasí (a u toho taky zůstanu). Kdy, Martine, jsi tu byl?
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28541
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 21:22:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nějak průběžně. :-) Celkem řádově tak desetkrát, zejména asi v zimě a létě.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


kutipe
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.27.192.25
Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 08:32:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já už to nebudu rozvádět pokrok to svým způsobem je ale hodně mě mrzí to že ta trať ztratí romantiku s novými vozy a že v Ml nejsou přestupy. Já když sem tam jezdil tak vždy přestupovalo dost lidí, je pravda že nevím jak je to poslední dobou protože na to nemám čas! Omlouvám se že sem vyvolal takovou diskuzi dozvěděl jsem se spoustu nového! A jenom tak mimořeč nevíte někdo co je teď ve varech na dolním v depu od novýho GVD, mají tam ještě 714 a 820???
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 13:39:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kutipe: Jestli je trať romantická, je čistě subjektivní. Mně například 810+010 romantický nepřijde.
(nejdřív tak za 20 let :-))
Přestupy v ML by šly vyřešit, ale znamenalo by to soupravu navíc nebo překopat 170.
kutipe
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.250.131.93
Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 14:02:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já už tohle nechci řešit poučil jsem se z toho ale zajímalo by mě jestli je ve varech ještě nějaká ta 714 a 820?? Protože jsem z varů ale teď dlouhodobě nemám moc příležitosti a času se tam dostat.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1353
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 18:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na samotnou ML - zastávku nepřestupoval nikdy nikdo, vždyť je to k ničemu. Ani opačným směrem. Přípoje na Plzeň byly na houby vždycky, jednou jedním, jednou opačným směrem. Předchozí GVD zrovna byly špatný na Plzeň, teď jsou špatné zase od Plzně, střídá se to takto už hodně dlouho. A vždycky byly krom dvou - tří mizerné na Toužim, ale to jen tak na okraj.

Takže zaplaťZborník za Regiosprintery, poslední novinkou ČD byla 810 + kolovůz celou zimu, jako pravidelná souprava, mizerných 60 míst k sezení, odporná zima, odporně pomalý a ještě to všude čekalo na čas...

(Příspěvek byl editován uživatelem H K.)
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 08:10:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano - kovaným M.G. doporučuji k prostudování SJŘ. Myslím, že dostanou amok. Nikdo se už nevylže z toho, že podobné jízdní doby, pobyty, křižování mohly sestavit i ČD. Jenže to by se asi muselo chtít pracovat.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1943
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 13:36:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechápu, co by mělo bejt na soupravě krabka + aqárko romantickýho...
Kdyby se chtělo, ta trať má obrovskej potenciál na pravidelnou historii ve formě páry&spol., ale bylo by potřeba vyladit hodně věcí okolo.

K Toužimi - hodně lidí jezdí autobusem (nepopsatelně rychlejší a četnější, stačí se mrknout do mapy) a na cestě do ML pro ně neni problém přesedat v Teplý z autobusu na vlak. Teď má třeba Ligneta v jízdních řádech dokonce i patřičný poznámky (stačí prošounit idos).
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 14:53:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toužim - KV je bezpochyby autobusová relace.

Mimochodem - kdopak z vás je ten co s náma seděl asi před 2,5 mesícem v hospodě a fanaticky opisoval čísla mašin z Družby let sedmdesátých a osmdesátých ?
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1356
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 20:35:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ne.:-) Petr_K myslel relaci Toužim - Mariánky, tam jezdí bus linka, ale občas to někdo vlakem taky jede, v neděli jezdívalo na Toužim dost studentů, asi teda spíš do Žlutic... To je jedno... Pro mě je spíš potěšení platit u kasy 44 místo 76...
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 9-2004
Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 18:59:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžu se zeptat, byla při elektrifikaci 140 použita v reko úsecích bezstyková kolej?
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 20:21:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžu odpovědět:byla!
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 20:32:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V úseku Karlovy Vary Vary - Chodov byla po půl roce opravena trolej (klikatost) v místech bývalé pojízdné napáječky Jenišov.Nyní je trolej sjízdná v obou kolejích.Nadále je mimořádná stahovačka u zast.K.V. Dvory(výstavba nadjezdu dálnice).
Po rekonstrukci je chebské zhlaví žst.Tršnice,kynšperské zhlaví stále PJ 40 km/h ve 2 TK.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1944
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 22:34:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

W. + HK - myslel jsem obojí (jak Toužim - KV, tak Toužim - Teplá - ML), ale ono to je jedno, hlavně že si rozumíme.
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 00:04:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Apollo17: 40? To je pokrok. Já pamatuju 20.
(myslíme stejného angličáka :-)
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1036
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 00:26:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I já byl v létě mile překvapen. ; - )
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5718
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 13:59:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mohli jsme pro vás připravit normální přípoje a krásné: falešní bezdomovci, umělý pragotron. ale my jsme řekli NE! když přestupy s čekáním, tak pro fšechny!
váš kv kraj
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Klimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 13:28:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dneska sudý Šohaj mám v Kralupech 80 minut zpoždění takže v Klacíkově bude tak kolem 15:45.Prej v Praze vypadl proud.

(Příspěvek byl editován uživatelem klimi.)
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 14:24:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dneska sudý Šohaj mám v Kralupech 80 minut zpoždění
A protože v Chebu přechází lok. na R 611 s odjezdem v 16.15 bude mít tento rychlík okolo 40 minut již z Chebu.
chasi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.11.100
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 14:38:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proc nevyveze R 611 loko 24x napr. do Varu a tam se nevymeni s loko 362? Ja do organizace dopravy na CD vubec nevidim, tak me zajima jestli tomu neco brani...
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 15:40:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebrání tomu nic,je-li lok 24x momentálně k dispozici.Z K. Varů by navíc byl potřeba strojvedoucí(strojvedoucí Šohaje je z PJ Ústí a těžko má oprávnění E2 k řízení střídavých lok.).
Možná se to takto podaří vyřešit.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28844
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 21:06:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi se něco podařilo - R 611 má z Vršek pouhých +5.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 22:04:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Chebu měl jen 10 minut,takže se zpoždění na tento vlak nakonec přeneslo jen v malé míře.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 13:10:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v noci opět ty černý svině ukradly lano od PZZ ve St. Roli. Čili jako dárek k Novému roku dostanou obyvatelé kolem dráhy houkání vlaků zpravených "Op"
Inu, Silvestr se blíží a i místní nepřizpůsobiví občané potřebují nějak vydělat na pár flašek nekvalitního alkoholu...
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1043
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 22:56:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tchýně už řádí.
Bydlí v prvním baráku za mostem vpravo.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5721
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 13:04:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ty to snad tchýni nepřeješ?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1044
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 13:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale to víš, že přeji

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace