K-report
 

Archiv do 21.srpna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Pražské autobusy » Staré archivy » Archiv do 21.srpna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1021
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 10:59:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: EvoBus má v nabídce Conecta.
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 755
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 17:57:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: no ony se muzou vyrabet vozy s EURO3 do konce roku nesmej vsak prekrocit urcite % vyroby vozu, ktery si tedka nepamatuju :-))
6120: SOR nastesti nepodal nabidku :-)
Kejvačka: nebyla, radsi bych 50 Citelisu nez ty podelany B951E nastesti uz budou posledni ...
Hihi to uz bych radeji 40 Conect + 10 Citar ... aspon mam to stesti, ze ty B95x ke mne moc nejezdej. A mimo to ve VR myslim letos nebyla podminka na to, aby vozy byly od jednoho vyrobce ...

(Příspěvek byl editován uživatelem 1099.)
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
7036
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 7-2003


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 00:05:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: A jinak to mas v hlave v poradku? Obcas si rikam, zda jsi videl Citelis i jinde nez na obrazku..
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 07:55:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7036: To víš i mezi námi jsou takový jedinci, kteří tu parodii na nízkopodlažní autobus (Citybus a Citelis) uctívají jako nejlepší autobus na světě (naštěstí jich není tolik). Omlouvám se, ale nemohl jsem se nějak překonat abych si nerejpnul.
V PID nám přibude nejspíš další dopravce s pořádnými nízkopodlažními autobusy (nechci tím narážet na SORky - určitě jsou lepší než Citybus a Citelis). U Connexu by údajně podle získaných informací mělo to zkušební Citaro zůstat delší než původně očekávanou dobu (vzhledem k tomu jak dlouho tu jezdí některé vozy, tak bych to tipoval na dalších cca 15 až 20 let).
Švarc: Ještě si mezi ty novinky zapomněl zahrnout jednu linku a to 606, kterou možná někdy ke konci roku doplní taky 605.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2204
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 08:45:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: Hihi to uz bych radeji 40 Conect + 10 Citar - Conecta? Do Prahy? Tak to bych teda chtěl skyšet ohlasy na tyhle "kvalitní" krámy z Turecka. S Conecty mám docela skušenosti, s linkovými i městskými, a horší krámy se nevyrábí snad ani v Rusku. Se divím, že vůbec Mercedes výrobu tohodle typu nezastaví. Citaro je pravý opak, to je z mého pohledu asi to nejlepší, co se dnes nabízí. Věcí názoru ale je design.
Jsem rád, že přijdou B951E, které se sice asi zase využijou na příměstských linkách, ale i tak.
Na Citelis mám sice neutrální názor, ale když jsem se seznámil s poslední dodávkou do ČB, kde je kvalita zpracování srovnatelná s východem (křivě přidělané tyče, nelícující díly, boční pozička plná vody apod.) začínají se mi tyhle vozy docela znechucovat, i když mi vůbec navadily. To u takové B951E (za mnohem méně pěnez) nehrozí. A u Citara už vůbec ne.
Jedno je jisté - Praha nové vozy potřebuje a tato volba je asi nejrozumějším řešením.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 10:57:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Conecta jsou v Praze (asi jako všude) u zaměstnanců i většiny častějších cestujících značně neoblíbená, ale zato ti, kteří je vidí poprvé,se rozplývají nad designem a značkou Mercedesu. Nové B 951E si nikdo z obyčejných kaštanů ani nevšimne.
B 951E těžko půjdou jen nebo hlavně na příměstské linky, protože tolik pořadí na nich DP naštěstí nemá

Connexák: To se mně nějak nezdá. Pokud by se tak ale opravdu stalo, zasloužilo by si vyhrazení pro 165 (nebo 173 - ne ba ne, 173 je vhodná pro BN 9.5).
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 13:14:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: A divíš se, že je Conecto neoblíbené? To co můžeš zažít s tímto typem v Praze je jen slaboučkým odvarem toho co můžeš zažít v jiných krajinách. Zkus se třeba s tímto rádoby kvalitním strojem svézt na takové krásné trase jako je linka Brno – Boskovice. To je krása. V Černý Hoře mi z toho (nádherného) zvuku málem praskla hlava a když jsem v Boskovicích vylezl z autobusu tak jsem ten zvuk musel rozdýchat deset minut na autobusovém nádraží. Ten perfektní zvuk mi v uších pískal ještě večer a ještě dlouho jsem litoval, že hodinu před tím jsem nechal ujet BODOS.
Na 173 když už tak NB 9,5. Když už, tak ať to stojí za to.

(Příspěvek byl editován uživatelem Connexák.)
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 761
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 15:31:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Connexák: linkacem sem nejel mestskou verzi nespocetnekrat. Jeho zvuk mi absolutne nevadi narozdil od kvileni B951E.
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 762
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 15:33:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7036: jiste jednou 3501 a zkusebni den v Brne :-)
Zaver dle ocekavani nic novyho, prekvapivyho ... jen "omytej" muj oblibenej citybus.

(Příspěvek byl editován uživatelem 1099.)
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 21:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Connexák: Já se Conect nezastávám, jen říkám, že na první pohled působí (alespoň na většinu lidí) jako velmi moderní a kvalitní autobusy. Když bylo to první u Hotlinera, také jsem slintal, ale když pak přišla další a začal jsem jezdit častěji, rychle jsem z toho vystřízlivěl

Mmch. podrobnosti výběrového řízení na autobusy pro DP Praha si nechal poslat i ukrajinský výrobce Lvivskij automobilnyj zavod. Mohl by do Prahy poslat alespoň předváděcí autobus

(Příspěvek byl editován uživatelem Kejvačka.)
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24592
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 03:33:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mi někdo vysvětlete... Opravdu mám Conecta tak rád, protože na dané trase jsou mi druhou možností absolutní sockošroty MANy (výjimečně ještě občas stará, ale pohodlná C734)? Ale existují minimálně dvě verze, obvykle tam jezdí ta s polohovatelnými sedačkami, ale už jsem jel i nějakým s pevnými a vůbec to bylo v buse nějaký „jiný”, spíš horší.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1287
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 10:28:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Základní linková verze Conecta je ta s polohovatelnými sedačkami. Má dveře vpředu a vzadu a je to takové dálkově-linkové vozidlo pro východní trhy. Jenže ICOM tím chtěl nahrazovat hlavně C734, tak si nechal udělat upravenou verzi, určenou vyloženě pro regionální provoz. Dveře jsou vpředu a uprostřed, přičemž ty druhé jsou široké a proti nim je prostor pro kočárek. Sedačky to má shodné s regionální verzí Citara. Akorát je tu jeden drobný problém... Nevím jak ostatní firmy ICOMu, ale ČSAD Ústí nad Orlicí zhusta nasazuje tuto verzi na dálkové linky do Prahy. Chudáci cestující.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 920
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 10:53:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: To Conecto se širokými dveřmi je regionální verze a v našich podmínkách je to myšleno jako náhrada za C734. Ale typ sedaček je volitelný, můžou tam být, a často bývají, i vysoké sedačky, viz foto (nejsem si jist, jestli sklopné ale vzhledem k délce linek ČSAD Slaný asi ne). Vše záleží na požadavcích zákazníka a je zajímavé, že se požadavky můžou lišit dokonce i mezi jednotlivými dopravci pod jednou střechou (ICOM).

Nicméně, já jen čekám, kdy se ICOM konečně rozhodne ke stovkám Conect, nakoupit aspoň pár desítek něčeho lepšího jako Integro nebo Intouro. Ne že by je neměl ale má jich zoufale málo.
 
www.fotodoprava.com
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 921
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 11:00:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak na MHD je Conecto opravdu jen z nouze ctnost. S Citarem se to nedá srovnat. A potěšil mě Uher, že koupil další dvě Citara na linky PID. Včera jsem si jedno vyfotil:
 
www.fotodoprava.com
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 517
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 10:24:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6198 je nově po laku.
AV 15-30
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 18:08:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte komu patří tahle C744 původem z Connexu Morava? RZ: 5A9 1188. Vzadu má rábu. Předjížděl sem jí na D1 směrem na Prahu.
 
http://busmaniac.webz.cz/ - rozsáhlá fotogalerie autobusů
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 18:15:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by Hotliner koupil další kloubák?
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1038
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 18:23:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na konci června se vyřazovaly alespoň dvě C744, OVB 73-21 a OVC 80-07. Bohužel nepoznávám, která to je. Taky bych tipnul Hotlinera
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 18:38:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hotliner to asi nebude. Těžko říct co je to za dopravce. Podle mě je používán na dopravu zaměstnanců do skladů a obchodů za Prahou. Právě že sem si nestih všimnout komu to patří. I fotka je taková divoká (foceno za jízdy).
http://busmaniac.webz.cz/ - rozsáhlá fotogalerie autobusů
Luděk_Špacír
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 6-2003


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 19:14:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta C 744 z ČSAD Ostrava (5A9 1188) je Jana Kukly
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 19:31:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je teda zajímavý a celkem mě to překvapuje.Mohl by jí nasadit na jednu ze svých dálkových linek.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2213
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 19:40:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V květnu jsem jednu C744 ex ČSAD Ostrava (Connex) v Praze asi dvakrát viděl, tuším že SPZ začínana OVB (OVC je asi už vzor 94 ten to na 100% nebyl). Vzadu taky měla Rábu. Pokusím se zapátrat v paměti.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
ss
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.21.70
Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 15:10:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

www.ropid.cz > zveřejněny změny k 2.9.2006, mimo jiné i nová noční linka 606 Budějovická - Jesenice. Neví někdo kam se chystá linka 605, vynechání tohoto čísla v řadě by tomu napovídalo.
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 21:42:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ss: Ještě že diskuze neumožňuje psát švabachem!
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 22:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky mě překvapuje Jan Kukla a těší mě že je jeho. Je to můj oblíbený dopravce. Navíc zase jedna další C 744 v Praze
http://busmaniac.webz.cz/ - rozsáhlá fotogalerie autobusů
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 23:52:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

606 Budějovická - Jesenice
No, mohli to natáhnout aspoň k tramvaji (na PP nebo na Bří Synků)

Neví někdo kam se chystá linka 605
Nevím, osobně doufám v Horoměřice (Velké Přílepy), abych ji taky využil, ale kdybych měl tipovat, tak asi spíš Hostivice nebo Říčany.
Robot 1-X please save my friends! ...and doctor Zoidberg!
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 763
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 23:54:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Connexák: diky nechci, ty "NP" kramy ze SORu si nechte. Parkrat sem se nucene s nimi nahodou svezl a stacilo mi to. Jeste, ze na VR pro DPP radsi ani nedali nabidku. Na Citybusu/Citelisu nebaziruju. Z toho co je tu rozsireny tak Citaro, SU, Citelis. Pokud to bude nektery zmineny budu vzdycky rad.
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Jahu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 12:30:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218:
Ad 606:
Myslím, že takhle to bude lepší. Z centra je to rychlejší autobusem na Budějovickou než tramvají na Praž. povstání.

Ad 605:
Spíš bych tipoval Říčany (skoro 12 tis. obyvatel, Hostivice cca 5,5 tis.). Před volbami je sice možné skoro cokoliv, ale pro Hostivice myslím stačí spoj linky 306 v 0:40 ze Zličína.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 13:44:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jahu:
ad 606:Z centra je to rychlejší autobusem na Budějovickou než tramvají na Praž. povstání.
Tramvaj zase umožní spojení do větší části města (hlavně centra) a může tak ušetřit jeden přestup. Mě hlavně překvapuje ten přestup bus/bus, to je v noční dopravě novinka. Ono ideální by podle mě bylo, kdyby to navazovalo jak na tramvaj, tak na bus (to by ale museli mít tvůrci grafikonu štěstí nebo by to museli chytře promyslet)

ad 605:Spíš bych tipoval Říčany
Škoda, ty Říčany by šly líp vyřešit nočním vlakem (do Benešova), podobným, jako jezdí kolem jedné do Kolína

ad 605+606:
Pokud ale 605 budou opravdu Říčany, znamená to, že 606 bude navazovat na 505 a 605 bude v Uhříněvsi nejspíš proložená s 506. Přišlo by mi to teda logičtější obráceně.
Robot 1-X please save my friends! ...and doctor Zoidberg!
Jahu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 14:10:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

218:
Logičtější by to v takovém případě bylo (prohodit čísla 606 s 605), ale nemám žádné informace, co se doopravdy chystá s linkou 605, šlo o pouhý tip. Z variant Hostivice / Říčany mi pouze přišly pravděpodobnější ty Říčany. Ta 605 by mohla pokračovat třeba až do Kostelce.
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 09:09:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. 605: Já jsem kdysi něco zaslechl (ale je to jen JPP) o mnohem menší obci než všechny doposud zde jmenované. Co takové Průhonice. Tenkrát jsem slyšel, že se má zavádět právě se začátkem školního roku. Možná, že byla odložena kvůli výluce v Újezdu , tak bych si tipnul, že by mohla začít jezdit po konci této výluky. Z které zastávky v Praze by mohla jezdit se mi nepodařilo zajistit, ale když si tak prohlížím situaci v noci v okolí Opatova, tak bych řekl, že horkým favoritem by mohla být zastávka U Dálnice nebo Koleje Jižní Město. V obou případech s návazností na 511 v zastávce U Dálnice.

Ještě jsem se chtěl zeptat (i když to sem moc nepatří) jestli někdo něco neví o tom co se stalo se všemi autobusy SOR u ČSAD Benešov. Na všech spojích, které do nedávné doby jezdily se teď celkem pravidelně objevují autobusy Karosa (především C 734) a naštěstí jen v malém množství MB Conecto nebo O 345. Zaslechl jsem, že byly přesunuty do jiného podniku v rámci koncernu ICOM, tak by mě zajímalo jestli se nějaký z těchto autobusů někde neobjevil.
Jinak ve středu jsem viděl na lince 200030 (Benešov – Kamenný Přívoz) Mercedes INTOURO. Docela pohodlné oproti klasickým autobusům Conecto nebo O 345.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1213
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 14:09:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když mi 712 níže popsaným způsobem ujela, fakt jsem se nas*al, ale ta odpověď mě dostala a celkem vylepšila náladu nejméně na víkend :-) Je třeba konstatovat, že si ani nevyčerpali 30 dnů a odpověděli doslova obratem.

Zde je moje korespondence:
1 JÁ
To: <R-Stiznosti.podnety
> Subject: Stížnost na spoj. l. 712
>
> Dobrý den,
> ve středu 9/8/2006 jsem se pokusil použít spoj linky 712 v 17,06 ze
> zastávky Staré Bohnice. Vozidlo stálo v manipulační zastávce a v
> určený čas z ní odjelo směrem DOLŮ, tedy po komunikaci, která je uzavřena!
> Předpokládám, že nástupní zastávka je shodná s nástupní zastávkou l.č.
> 102, když tam visí i jízdní řád l.č. 712 a že jízdní doba 20 minut
> není plánována na trasu, po které se vozidlo vydalo. Tato situace je
> velmi nepříjemná zejména, že jsem hodlal použít přívoz do Prahy 6.
> Dále si stěžuji na tvůrce jízdního řádu linky 712, kdy spoj odjíždí
> cca 2 minuty před příjezdem linky 102 a tudíž cestující musí použít
> předchozí spoj linky 102 a 18 minut čekat. Při hodinovém intervalu
> linky 712 a absenci jakékoliv jiné zastávky na trase by měl být její
> jízdní řád upravován v návaznosti na linku 102, k níž tvoří NAD.
> Ani takováto "okrajová" linka v systému MHD nemůže podléhat v provozu
> "místním zvyklostem" a být stranou pozornosti při vytváření návazností
> v síti MHD.
> S pozdravem

2. ONI
Dobrý den,

prověřovali jsme provoz l. 712 a zjistili, že naše organizace nemá s touto linkou nic společného (nedělali jsme ani JŘ a s dopravcem není uzavřena žádná smlouva). Na jakém základě linka jezdí, není známo, podle dostupných informacích se jedná o bezplatnou linku, kterou si zavedla Praha 8 a udělala si i JŘ. Podle sdělení paní Hornové z JŘ umístil dodaný JŘ DP Praha pouze na internetové stránky (do databáze linek MHD). Doporučuji zaslat přímo dopravci(pokud má někde e-mail, nebo na Prahu 8).

S pozdravem
VED OSK (ROPID)

2a ONI
Vážený pane,
prošetřili jsme Vaši stížnost a zjistili jsme následující:
DP Praha ani org, Ropid ( Regionální organizátor Pražské integrované dopravy) nemá s touto linkou nic společného. Postupujte prosím, dle níže podaných informací z org. Ropid.

odd. Podněty veřejnosti, DP Praha

3.JÁ
Dobrý den,
Děkuji za rychlé vyřízení, pokud je ta linka na tom tak jak píšete, pak celkem chápu, že jezdí tak jak jezdí a asi nebude mít cenu to trápit dál psaním na Prahu 8.
Jen přeci jen ještě jedna otázka: Někdo přeci té lince musel přidělit číslo, ne? A to by měl být ROPID, nebo se mýlím?
Přeji hezký víkend.

4.ONI
Dobrý den,
tuto informaci ohledně přidělení čísla nemám.
Hezký den
Alois
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.67.41
Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 19:38:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta linka je pokud vím provozována na základě licence. Takže se na její provoz vztahují ustanovení obsažená v silničním zákoně a dopravce je povinen jezdit v souladu s licencí zejm. dodržovat trasu, jízdní řád atd.

Licenci vydal odbor dopravy pražského magistrátu, takže ten plní i v tomhle ohledu kontrolní funkci (lze se obrátit na něj, otázka je, jestli než něco vyřeší, tu linku spíš nezruší).

Platit za provozování linky by měla Praha 8 (tudíž i je může případně zajímat, co dopravce za jejich peníze dělá). A případně bude stačit zkontaktovat majitele firmy.

Úlohu DP v tom osobně nechápu- na jedný straně s tím nemá nic společnýho, na druhou stranu vyvěsil jízdní řády a o povodních vyvěsil letáky o zrušení linky (možná tam bude nějaká trojstranná dohoda dopravce- P8- DP). Fakt nevím.

Linka není v systému PID, takže Ropidu se to netýká, číslo je pro jednodušší orientaci, vychází z přidělené licence.

Co se odjezdů týče, tak před prázdninami 712 měla odjezd přesně v minutu příjezdu 102- vždycky vyčkával, dokud 102 nepřijede a případní cestující si nepřestoupí. A na prázdniny se jim asi nechtělo předělávat JŘ (možná ani na osmičce nevěděli, co DP bude vymýšlet za úpravy).

Nicméně ve středu jsem na 712 v tu dobu čekal s foťákem u Pazerek a nedočkal jsem se (tudíž jsem si šel aspoň vyfotit Áéčko na mostě v ul. Železničářů)- že by to bylo ono?
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 22:18:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Nechápu, o co Vám jde. Jenom o to, že linka jezdí ulicí, která je uzavřena (zákaz vjezdu mimo vozidel stavby)? A není to tak náhodou pro všechny cestující lepší, protože se do Zámků místo za dvacet minut dostanou za deset? Nástupní zastávka je sice jinde než vyvěšený řád, ale drtivá většina cestujících vidí a slyší, takže nemá problém se zeptat a zorientovat.
Pokud jste hodlal použít přívoz na Zámcích, k tomu jezdí linka i nyní. Pokud jste myslel přívoz v Podhoří, u něj jste neměl právo vystupovat, není tam zastávka.
Ptal jsem se řidiče a ten pravil, že neví, kudy vede oficiální trasa linky 712, ale že jezdí kratší trasou Bohnickou ulicí a pouze v případě její neprůjezdnosti objíždí kolem ZOO. Ovšem než jsem na to přišel, strávil jsem jedno odpoledne pochůzkami s foťákem v oblasti ulice K Bohnicím, kde v tu dobu žádné spoje nejezdily. Nenadávám na dopravce, ale na sebe, že jsem to neprokoukl dřív
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1215
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 08:41:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alois: to je divný, že není v systému PID, když dělá NAD. A má i číslo účelové linky. Ale budiž, možné to je.
Kejvačka: Inu jde mi o to, že s příchodem ROPIDU vymizely konečně různé místní zvyklosti (jako že do Přílep jede autobus s označením Statenice ze zastávky noutonického busu ale to jen dopoledne, odpoledne jen projíždí po silnici a musí se čekat tam a lépe je to ještě zkonzultovat s bábou Horáčkovou, co přijela dopoledne a ví jako má řidič náladu :-)) Jinak v tomto světle se mi už celkem jeví pochopitelné, že ta 712 neměla žádné zastávky ani v Bohnicích, které by byly nasnadě. SAMOZŘEJMĚ že jsem chtěl na přívoz v Zámcích, snad si nemyslíte, že bych požadoval zastavení mimo zastávku??? :-)
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 966
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 16:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fungl nový SOR C 12 ev.č. 1329 (6A4 4027) od Connexu Praha jel 11.8.2006 na lince Praha - Moravský Krumlov - Rouchovany (to poslední jméno jsem ani neznal, nějaká obec na Vysočině) A má samozřejmě ty kravský světla.
 
www.fotodoprava.com
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 21:47:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se podíval do změn JŘ od září a zjistil jsem zajímavý spoj a to z Barrandova do Řeporyjí a dál na Luka. Bude sice jezdit jenom v pracovní dny ale je to dobrý nápad. Poslední roky se čím dál víc objevují linky tohoto typu jako 202 do Vinoře, 240 a podobně a myslím si, že je to jenom dobře. Ne každý jezdí z a do centra.
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 764
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 22:02:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Richard: hihi to ses teda blesk :-))
tohle na ROPIDu visi i s variantnimi resenimi od cca unora 2006 v planu na rok 2006. Kde je pripraveno celkem dost zmen a mnoho z nich se jiz stalo skutecnosti.
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 15:01:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Jenom pro doplnění - Rouchovany je jedna vesnice přibližně na půlce cesty mezi Třebíčí a Moravským Krumlovem. Ta linka na, které je vyfocený je 183101 Praha - Jihlava - Moravský Krumlov a 1329 na ní bude jezdit v budoucnu pravidelně. Tento autobus jezdí na linkách v okolí Říčan a Opatova a řidič, který s tímto vozem jezdí bydlí někde v okolí Moravského Krumlova a tak jezdí na sobotu a nedělu domů a ještě přitom stihne zajistit dva spoje na lince. Tomu říkám zabýt dvě mouchy jednou ranou. Než tento řidič dostal 1329 tak měl 1257 a ta se na této lince dříve vyskytovala taktéž velmi často.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1062
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 15:14:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Connexák: podle portal.idos bude mít asi řidič od 02.10. do konce platnosti letošních JŘ dovolenou
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 15:30:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Dovolenou by měl do cca dubna až května 2007, kdy tato linka začne jezdit znova . Přece nemůžeš chtít aby dopravce provozoval linku, která v zimě nemá zrovna moc šancí na to aby byla zisková. V zimě bude muset řidič jezdit s konkurencí nebo s nějakým spřáteleným dopravcem, ale v létě je to hezky zařízené.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 972
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 23:59:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Connexák: Ty Rouchovany jsem si taky našel v atlase. Jinak, díky za vyčerpávající informace z provozu .
www.fotodoprava.com
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 547
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 16. srpna 2006 - 12:49:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka:dnes na 173 "modrák" 1297!
AV 15-30
7tr4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 18:55:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem byl s Temsorem zdokumentovat vyřazenou Karosu B731/2 původem od Martina Uhera na ostrohu u soutoku řek Berounka a Vltava. Nevíte, který vůz je to přesně?

 

 
Schotousch stirbt nicht !!!!

Máte nějaké informace o trolejbusech v NDR? Ano? Tak mi je pošlete na mail.
Temsor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 596
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 19:32:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

posílam ještě pohled zezadu
 
Pochybuji, tedy myslím. Myslím, tedy jsem.
http://www.prazskamhd.own.cz/ VDP v VBus
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 22:51:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: XAKRU, a já jí neviděl Klasickej nátěr, co? Pořadí 1?

7Tr4, Temsor: Vejrám na to jak vejr, ale tohle jsem taky neviděl
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2260
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 23:09:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je důvodem, že některé staré busy DPP mají nové RZ? Třeba dneska jsem jel 5804 s jakousi 3A....., přitom ve fotodatabázi jsem ho našel s SPZ AP 66-89, je to tentýž bus, nebo jiný s duplicitním evidenčním číslem?
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1067
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 08:12:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M-v: krádež, ztráta, nehoda, cokoliv...
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 12:11:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Temsor, nějaká škodovka: Není to náhodou ex 1102?
http://fotogalerie.mhdfoto.info/picture.php?cat=450&image_id=3962
Fotoweb městské dopravy
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 548
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 12:13:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka:Jo byla na pořadí 1 okolo půl 12 směr Točná.Foťák jsem samozřejmě neměl tak jsem jí chtěl vyfotit odpoledne ale pak už jsem viděl 1269 a nějakou B 932 v connex nátěru.No prostě smůla snad se tam ještě někdy objeví.1297 je poslední C 734 v klasické modré u connex Praha Krásný zavzpomínání na starý časy ještě v režii ČSAD P-Západ na linku 173 v minulých dobách.
AV 15-30
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 00:01:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Ale pořadí 1 je šejdr, jehož provoz je v půl dvanácté dost zvláštní
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 08:48:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

173/1 by měla na odpolední část výjíždět v 12:31 z garáže, takže to byl spíš tůrák 173/2 (4:31-0:05).
Jinak na 165/1,3 jsem ve středu viděl Karosy (jedna z nich tuším 1251), co se stalo?
Fotoweb městské dopravy
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 10:00:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za oknem vepředu měl jedničku že to je zvláštní to vim a taky je zvláštní že tam byl asi jen dopoledne..byla to dvojka a řidič nevyměnil pořadový číslo..
AV 15-30
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 15:54:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Píši to nerad, ale označování vozů jiným pořadím, než na kterém jsou, nebo jejich neoznačování, je bohužel u některých dopravců (nebo spíše řidičů) dost obvyklé. 173/2 je taky tůrák jen papírově...
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 21:49:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7Tr4, Temsor: Dnes jsem se byl projít na ostroh u soutoku Berounky s Vltavou a žádnou Karosu jsem neobjevil, ač jsem se díval důkladně i po širém okolí. Takže buď už tam není, nebo myslíme každý nějaký jiný soutok
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 22:42:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: Když si uděláš výlet podél řeky z Šárova kola v Radotíně do přístaviště v Lahovicích, tak ji určitě nepřehlédneš. Ovšem budeš jí vidět přes řeku na druhém břehu
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 22:58:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to musí bejt na komořanské straně.
AV 15-30
7tr4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 22:40:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Není to na komořanský straně, je to na Radotínský straně.
Schotousch stirbt nicht !!!!

Máte nějaké informace o trolejbusech v NDR? Ano? Tak mi je pošlete na mail.
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 12:54:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tombus, Kejvačka: 1251 a podobné kousky jezdily na 165 minulý týden pravidelně za všechny SORky, které byly tou dobou mimo provoz. 1369 v pondělí bourala na Zbraslavi s Bosákem a má trochu pochroumaný bok včetně vyskleného skla. 1362 z nezjištěných důvodů mimo provoz a na 1363 se opravovala náprava (no jo ty prahy v Kunraticích prostě dělají své). Jinak doporučuji 1297 hodně urychleně vyfotit!!! Už teď je pouze dispoziční vůz a pokud mám dobré informace, tak figuruje v seznamu vozů, které jsou určeny na zrušení. Na tomto seznamu ještě figurují 1317, 1321, a 1352.
Archibald
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.117.182
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 21:02:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cože?1352???Je to sice nejstarší autobus v PIDu (rv 1984)tudíž je to překopanej atmos,ale před třema rokama byl na generálce a má se čile k světu,tak jakej je důvod jejího zařazení do seznamu?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace