K-report
 

Archiv do 19.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Všeobecná železniční diskuse » Archiv do 19.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Nádržák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 22:11:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj Vážení šoto přátelé,
dovoluji si vám nabídnout zájezd na 4-6 dní na Slovensko (záleží na další dohodě).
A to za krásami Slovenka a to nejen přírodními ... tzn. ČHŽ, TEŽ, ŽSS a další (na těch se ještě můžeme dohodnout ...).
jěště termín ... operujte, prosím, s 1. týdnem měsíce DUBNA roku 2OO8 (tzn. mezi 3.4. - 7.4.08).
Doprava bude trošku nestylová: klimatizovaný bus Scania 15m
Ubytování bude pocestě v místních hotelích, penzionech (příp. kempech) nebo přespání v busu. (jak jsem už pasal - záleží vše na tom, jak se dohodneme ...)
Pokud by jste měli zájem, tak dejte vědět na e-mail, ale i pak, prosím, nadále sledujte diskuzi "Tipy na výlety a cesty" nebo tak nějak ....
Děkuji
Hawe a nice day! Váš Nádražák
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5599
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 17:23:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlaky se šedesát let proháněly nad granáty
Kalanis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 10:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po otevření dnešní MFD slibující nějaký šotokecy jsem se vyválel smíchy. Ačkoliv článek tendenční a mírně zaujatý, tak statistika zpoždění docela stála za to... Zdroj u ní byl totiž BABITRON....
Doprava nebo něčí kapsy? Je to jedno - tunely jako tunely...
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1066
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 21:30:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozhovor Václava Blábola Moravce s (dosud) generálním:
http://www.impuls.cz/josef-bazala-v-impulsech-vaclava-moravce/article.html?id=218237

Každého bude asi ze židle zvedat něco jiného, ale tohle je fakt hustoles!! Úplně mě zaskočilo, kterak vstřícný přístup zvolil k představitelům krajské samosprávy (= "něco jako vyděrači")...

"…Takže přiznáváme, že jsme podepsali v osobě pana náměstka takhle špatnou smlouvu…
…vyzvali jsme je k jednání a k úpravě takto vlastně, řekl bych, špatně podepsané smlouvy, dá se říci, že i omylem podepsané smlouvy…
…Nepředpokládám, že by v Olomouckém kraji seděli něco jako vyděrači nebo něco jako lidé, kteří chtějí nesmyslné jakoby úroky z něčeho, takže předpokládám, že se s nimi nějakým způsobem rozumně dohodneme…
…pakliže se nedohodneme a oni by trvali na tom, že smlouva je prostě svatá, nelze do ní zasáhnout žádným dodatkem a ze smlouvy vyplývá takto vysoká pokuta, tak samozřejmě my jsme připraveni se odvolat a domáhat se nápravy soudní cestou…
…Rozhodně nezaplatíme 5,5 milionu pokutu, protože jsme na druhé straně, i z obchodního zákoníku to vyplývá, vázáni tím, abychom zase majetek státu – České dráhy jsou stoprocentně vlastněny státem ( ) – spravovali hospodárně a smysluplně, za to neseme zodpovědnost a tudíž se samozřejmě musíme proti takovému nesmyslu, který sice vyplývá ze smlouvy, bránit všemi prostředky, to znamená i soudní cestou…"


No nedali byte mu pokutu?
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 587
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 20:03:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlad´aH: to je pro Tebe třeba důležité, pro spoustu dalších lidí nepodstatná věc. ÖBB nevstupuje do výběrových řízení, vstoupila do nich RCA, byť jsou tam vztahy na ÖBB. Tak stejně mě nezajímá, čí jsou loko a vozy ČD, jestli ještě Eurofimy a nebo už je odkoupily zpětným leasingem ČD, jak se hradí leasingy a po kolika letech budou ve vlastnictví té či oné firmy a nebo dopravce. Klidně se v tom šťourej dál, pro mě a pro lidi co v tom jezdí a hlavně je to jejich chleba, takže i řídí je důležité, aby Eurofima a jiné leasingové společnosti za přispění sponzorů je nakoupili a modernizovali, ať se co nejdříve tady vymění vozový park s co nejmenšími náklady. A o to mi jde nejvíc, jestli to bude vlastnit PETR nebo PAVEL je mi upřímě řečeno u pr...e, šťourale.
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 23:21:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Těbůh Mates! Fýra mi ondyno na DF ČD tvrdil, že s tím svým příběhem s ODOSem kecáš. Prý si za to můžeš sám, tak co je teda pravda? Lže fýra nebo ty? Prý jsi byl drzý na šéfa a to veřejně.
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 588
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 08:42:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od ODOSu k jinému dopravci jsem přešel k vůli penězům, za 176 hodin 10 500 čistého, což je kolem 66 na hodinu hrubého v roce 2005, konkrétně v květnu 2005. Tak si sáhni do výplatních pásek, kolik si měl Ty v tomto roce. To, že jsem poslal technika do pr...e, že to tam vesele rozkrádal, je druhá věc. Je zajímavé, že v zápětí technika vykopli a dodali si jiného, schopného a ten to tam za ty samé peníze pozvedl. To by si měl Fýra uvědomit, něž plácne další za svých pi..n kamkoliv do světa. Sám musíš uznat, že za 10 500 jezdit z Valach do Budějovic a nebo ku Praze je dosti prodělečné. Z 10 500 jsem si platil nocleh, jízdenky a kompletně celý servis na 14 dní dopředu. Tak asi kolik mi toho zbylo pro rodinu??? Takový pi.....y tady může plácat jen rozvedený ješitný blbeček, kterej se stará tak akorát sám o sebe, o své bary a d...y v nich. A ne o rodinu s malými dětmi.
Pro úplnost ještě dodám, že u toho jiného dopravce jsem měl řádově 3krát tolik. Hned v červenci 2005, o 2 měsíce pozdeji. A Ty by si nepřešel??? Já okamžitě, nejsem samaritán a netrpím nostalgií a pocitem, že jsem někomu za něco dlužen. Za těch 11 let u SOŽ a nebo ODOS jsem si dávno zákonité tvrdě odpracoval. Nikomu nic nedlužím, naopak ODOs dluží mě poslední výplatu pane Fýro. Podmínky, za jakých jsem odešel od OSOSu vím jen já a ředitel ODOSu. Nikdo jiný, pro úplnost. A kolik jsem tam nechal v té slavné hrdinné hodinové bance a jakým způsobem jsem odcházel víme jen my dva

Rozhodně ne Vy pane Fýro Takto si představuješ udobření a uklidnění situace, kterou si vyprovokoval a vesele v ní pokračuješ???
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 09:03:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a ještě jsem si vzpomněl na další perličku, co jsem zaslechl o mě, když jsem se vracel na ČD loni. To snad víš aspoň z doslechu, že když někdo někam odchází, tak se na něj kydá hnůj ze všech stan, v drtivé většině i to, co neudělal a není na koho hodit. Tak nejlépe to snesou ti, co odcházejí a nemohou se bránit. Nejsou to peněžité tresty, jelikož přirozeně nejsou důkazy o škodě , jsou to jen sprosté pomluvy z kategorie ...jedna paní povídala..., no s každým dalším vyprávěním se to přiživuje... Znáš to, je to jako lavina...

Takže i mě se tohle nevyhlo. Poslední měsíc jsem byl pronajatý pro jiného dopravce a tam jsem jezdil a střídal "na ose". Prostě všechny vlaky, co jsem převzal ze Slovenska jsem jel naložit a večer je vrátil a "na ose " opět předal. Takže logicky od strojvedoucího jsem je (2krát 742) převzal a večer předal. Asi tak po 4 měsících jsem se dověděl, že jsem je naboural, vypadl s jednou přes výkolejku ( podotýkám dvojčata na kabelu) a tou druhou do ní nabořil. A tak, že první musela na generálku a ta druhá na vývaz a narovnání královských čepů. Dobrý, neee??? Na mou otázku, a jak jsem tu vykolejenou dostal na koleje mi nedokázali ti dotyční odpovědět.

To víš, že jsem měl nejprve vztek, ale až se mi to rozleželo v hlavě, tak jsem si jen řekl sám pro sebe, že jsou to jen a jen ubožáčci...

A dál jakékoliv pomluvy nehodlám komentovat
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1369
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 10:06:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfyra tenhle trotl federantskej v tom šťoural už dřív, takže jsem od našeho setkání nic nedělal, jen on sem to vyblil teprve až teď, takže bych to ukončil Mates. O těch hodinách vím jen to, že na tom stavu jste se dohodli, třeba proto, aby jsi mohl jít na dohodu k datu, ke kterým jsi šel. O nějakých mašinách co jsi měl nabořit fakt nevím, to slyším poprvé od tebe. Já rozhodně se v tom patlat nehodlám a toho vypatlanýho tydýta z Ústí ignoruju
Takže ber stav takový jaký byl i nadále.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1893
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 10:24:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dam to sem, i kdyz to s masinkami nema az tak prilis spolecneho - zdanlive, proc ? Hadejte ... ;-)
http://www.autorevue.cz/Magazin/Myto-pro-osobni-auta-bude-brzy-realitou/sc-17-sr-1-a-14102/default.aspx
Pavel
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 11:20:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jebte se tydýti ,bude vás víc...:-))
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1370
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 11:23:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo máš pravdu, to je přesně to o co tady debílkovi Marklíkovi jde
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 12:57:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Janáč alias fíra s malým tvrdým:

Milý kolego z ODOSu, ty sám jsi mi na fóru ČD řekl, ať se zeptám Matese ještě jednou sám, jak to s ním DOOPRAVDY bylo. A taky, že lže a podle tebe že to bylo jinak. Tak nevím, proč se tak vztekáš. A když už zas budeš chtít někoho někde veřejně jmenovat, alespoň si pořádně přečti (aspoň pětkrát) jeho jméno, ať nejsi za hloupého, to Všeználkům nesvědčí. A zhluboka dýchej, ať ti neprdne žilka.....
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 13:08:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates:

Dík Mates, ale mohl jsi mi to všechno napsat do majlu. Sám vidíš, jak to tu kolega Janáč těžko snáší. Jinak věřím tobě, ne tomu Petru Andersenovi co u ODOSu zůstal. Ten už toho tady i onde nablafal, že se teď v tom sám pěkně motá. Já se ozval až teď, schválně, aby byly hlavy chladné, ale jak je vidět, nejsou. Kde teď vůbec makáš? Předpokládám, že u ČD....

Případně mi písni do majlu. Ať to tu nehrotíme, nerad bych připravil externího dopravce o nejschopnějšího zaměstnance, co si všechno (ale úplně všechno) dělá sám a nikoho nepotřebuje, protože on je ten nejlepší. Ostatně on už delší dobu má potíže s nervy, vzhledem k jeho výrazivu na fórech.....
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 13:20:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates:

Sorry, nevšim sem si, vidím, že u ČD.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1371
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 13:29:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marklíku, ty jsi ubohý, trapný debil od ČD
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3037
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 13:40:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Administrace, nechcete konečně založit diskuzní komoru vyhrazenou urážkám, napadání se a kydání hnoje na druhý? Pánové výše by to nepochybně ocenili...
...nikdo mi nerozumí - jsem... záhadný... (mazaný Phil Marlowe)
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 13:51:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no mazec chlapci...jen tak dál, radost pohledět
Arbeit macht Frei!
Byl jsem odsouzen do pracovního tábora Cargo na nucené práce...
Kdo nevozil uhlo , nepochopí...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1372
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 13:52:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono se tak debilní jméno plete
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 13:58:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem řekl, končíme. Všem, kromě toho uzlíku nervů jménem fýra se omlouvám. A zároveň to tu trochu vyčistím. Ačkoli já jsem zatím vystupoval slušně. Max. trochu ironicky, ani to se tu nesmí?

P.S. Fýro, všiml sis vůbec, že jsem se tě tu vůbec na nic neptal? Přesto jsi se do mne opět navezl. Hovořil jsem jen a pouze s Matesem.

End
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1373
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 14:24:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba přece jsem "pohodový týpek" :-))

Ovšem pro kretény formátu Drna nemám nějak pochopení
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1374
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 14:29:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýro, všiml sis vůbec, že jsem se tě tu vůbec na nic neptal?
To jsem se tedy nevšim.
A všiml jsi si ty ty obrkreténe, že já jsem se taky bavil s Matesem a PRVNÍ kdo mne oslovil, jsi byl prá vě ty, ačkoli to vzápětí po tom popíráš? Ty jsi prostě jeden velký ZMATEK
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 14:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra:
Jmenovat tu veřejně někoho debílkem není totéž jako oslovení? Aha. Pak v tom mám skutečně ZMATEK.
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 590
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 16:06:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechme toho, nemá to smysl. Napsal jsem 20 minut po zveřejnění redakci mail o stažení obou příspěvků a redakce nereagovala. Takovou diskusi jsem nechtěl vyprovokovat, ale na druhou stran u jsem musel očistit své jméno.

Všem se tady omlouvám, bylo to nuvážené, i když celé pravdivé. Na kolenou Vás prosím, odpusťte mi, já už to víckrát neudělám.... Buuuuuuuuuuuuuuuu...
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 16:53:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates:
Já ti tom věřím, bo fýra to má ze zdroje JEDNA BÁBA POVÍDALA. Proto jsem chtěl slyšet tvou verzi, nic víc.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:34:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates ty si pošuk... pro mě za mě bul jak chceš, stejně dostaneš na prdel...a klečet mazej na hrách...:-))
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 21:05:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Drn:fýra to má ze zdroje JEDNA BÁBA POVÍDALA. Proto jsem chtěl slyšet tvou verzi, nic víc.

A Matýsek má verzi JEDNA KOŘENÁŘKA POVÍDALA.To je to samé v bledě modrém.

Jemu věřím tak nanejvýš to,co vyfotil.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 21:31:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, někdo věří v Boha, někdo v Che Guevaru a jiný v Budhu, to máš fuk, každého věc.
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 666
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 00:55:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Esox: takže jet nějakých 400m navíc 40 je zybtečné prodlužování JD. Nevím jestli výpravčí za to někdy někdo buzeroval:

U nás je zavedeno dálkové řízení provozu a jak "dispečeři" vymetají zbytečně odbočky rychlíkama je nepopsatelný zážitek.
Yeah Federace zlínských fotičů
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 08:10:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Apollo17: tak i tomu bych moc nevěřil, jelikož ty fotky upravuju...
"... na Ouklice V O L N O ...!!! "

C A R G O ??? Jasně, všema deseti, loko 1216 "Zukunftsweisend" varianty "C" Rail Cargo Austria jsou pro nás připraveny ... No tak proč toho nevyužít???
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 13:00:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec:JJ, to znám ale taky třeba jezdím přes Suchdol a tam se k ostrovu nejezdí. Záleží na lidech.
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 13:42:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Matýsek:Že ty fotky upravuješ nevěřím.to by musely být lepší.
Vlakoň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 15:35:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

už i v Lidlu myslí na šotouše
Lidl akce
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 01:11:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sháním informace o VR jednotkách Škoda 100E (vMax=300km/h) a VR loko 94 Eo z let 1990-1992. Kdyby měl někdo jakékoliv dokumenty, tak ať se mi ozve. Zatím mám jen pár nekvalitních scanů a minimální informace.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3042
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 01:21:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vlakoň - to mívají v Lídlu každej rok (je to nový PIKO, žádný čínský šmejdy)
Kdybychom se z toho občas nezbláznili, tak se z toho snad zblázníme. (Capt. Benjamin F. Pierce, 4077th MASH)
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 06:28:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak mě napadlo jestli by se našel někde v republice fíra který by dobrovolně odešel z Osobní vozby do Carga.
Arbeit macht Frei!
Byl jsem odsouzen do pracovního tábora Cargo na nucené práce...
Kdo nevozil uhlo , nepochopí...
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1831
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 10:31:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Houba:o jednom vím,šel tam zcela dobrovolně.

Ale i mě to bylo vesměs jedno kde skončím,protože ani u jednoho zatím nevíš jak dopadne.U osobní rupne v bedně některému hejtmanovi(a kerémusi už ruplo)a zruší několik tratí a výkony těžce klesnou.

No a Cargo,jestli se zprivatizuje Klausovským stylem-nějaké investiční skupině,které nepůjde o to vozit zboží,ale hrát si s akciemi,tak budeme v půči taky.

Ale v dnešní době je důležité mět hlavně zkoušky na hromady mašin a uchytit se dá později i mimo tyto dva podniky.

A uvidíš až Cargo přidá o 300 Kč oproti osobce,kolik zběhů a i těch ortodoxních(nikdy do Cagra nepůjdu,leda přes moji mrtvolu) tam bude klepat s přehlášením na dveře.
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1375
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 10:45:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach tak tak, taky myslím, že v budoucnosti (hned to nebude, jak si všichni představují) to může být fungující a prosperující firma a podle toho bude vypadat i plat zaměstnanců. Potom mě bude spíše zajímat, kdo bude dobrovolně jezdit na osobce u státní a.s., kde bude vždy jen strop, co nasype stát a pokud kraje neztratí trpělivost a nezačne si tu a tam shánět jiné dopravce. To se potom budou lidi cpát do Carga :-)
I když se taky musí myslím dost lidí vyměnit, je mi zle, když ve vysílačce slyším ty kecy, vopruzy a schválnosti kolegů, když se mají jen vyvěsit a zajistit vlak.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 10:48:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach a Houba:

V Ústí zdrhlo na poslední chvíli do Carga několik kolegů. Jiný zase byl až v Praze prosit, že chce do osobky, cítí se pro ni stvořen :-)))

Já osobně bych do Carga dobrovolně nešel, nerad jezdím v noci a potřebuju mít jasno, v kolik nastupuju a kdy skončím. O perspektivě nepřemýšlím, není tolik informací, aby kdokoli věděl, jak ČD-C nebo ČD a.s. nakonec dopadne.
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 10:54:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba: Do Carga bych šel a rád, ale Cargo patří ČD a musel bych vrátit peníze z dopr. soc. programu. Než se Cargo zprivatizuje tak mi bude 65 let a nemám šanci projít u lékařky.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 11:11:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach a Houba:

Jo a taky je tam prd adrenalín. Ten potřebuju k životu.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1377
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 11:31:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro nějoho je adrenalín jezdit v noci, to i 80 vypadá jako slušná rychlost :-) Ona osobní doprava v noci nejezdí?
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 458
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 12:19:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi jsem se moc rozmazlil na normální lokomotivě,a vagonkama s hajzlem a světlama... Nějak tomu neumím přijít na chuť a věřte že se snažím hodně...
Arbeit macht Frei!
Byl jsem odsouzen do pracovního tábora Cargo na nucené práce...
Kdo nevozil uhlo , nepochopí...
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 12:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Houba:Já ti věřím a se 754 náklad asi už neodvezeš.Bohužel.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Mořepetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 380
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 12:42:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U soukromé firmy lze čekat pouze nižší plat a delší pracovní dobu.No a když se to někomu nelíbí tak přece může volně odejít k jiné firmě.
Bohužel tak to je a asi i u CARGA bude.
Býval jsem také u ČD i ČSD a teď mluvím z 12 leté zkušenosti mezi soukromníky, sice ne v dopravě, ale 90% firem je na tom stejně.
Jinak docela bude zajímavé, jestli bude jako podmínka přijetí strojvedoucího do CARGO znalost češtiny? No uvidíme. Opravdu dnes nikdo neřekne jak to dopadne.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1378
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 13:09:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano bude vás okrádat zlej kapitalista a vykořisťovat, přidá vám práci a plat sníží :-)))
Mořepetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 13:26:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdepak tak to není, jen nebude žádná valorizace a najednou přijdou nové smlouvy (i s právníkama ).
Však je volný trh a nikdo nikoho nemůže nutit dělat zrovna strojvedoucího u této firmy.
No a okolo se přidává, přece stát musí dorovnávat inflaci, ale, že by to dělal soukromník? Pořád musí myslet na budoucnost.Nemůže si dovolit dát víc než vydělá. No a musí se myslet na zadní kolečka. Nakonec dochází k tzv. jevu výšších mezd u příchozích pracovníků. Nemám lidi, no tak musím sehnat na trhu práce. A že jsou dražší, však se to dorovná, protože ty co jsem sehnal dřív mají přece nižší mzdu.
Takže žádné snižování výplat, to ne.
A ta práce, no odejde pracovník, však se to zvládne i s méně lidma. Nejdřív se dá nějaká mimořádná odměna za práci navíc, ale pak už se nedá nic. No a nakonec jejda, dělám za dva a mzda stejná. V tomhle se rádo využívá soutěživosti.Koukej já zvládnu víc než támhle ten a ještě dostanu odměnu. No když to zvládne jeden, znamená to, že jsou všichni nevytížení na 100%.
Takže bohužel vykořisťování zaměstnance zaměstnancem a ne kapitalistou.
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1835
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 15:30:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skromný dotaz.Nevíte někdo,jak to vypadá s budoucností profese Kontrolor vozby u ČD matky a Carga??Slyšel sem něco o rušení,ale bylo to JPP,takže..
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1379
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 16:04:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach též jsem slyšel to samé, proč by si firma měla platit "buzeranty" na sebe samé taky, od těchle věcí je DI.
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 596
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 16:43:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem to slyšel.Už se spousta šotoušů těší,jak se dostanou na mašinu,ale bude to naopak ještě horší.Takle tě to stálo maximálně prémie,ale pokud tě chytí DI na mašině s někým, kdo tam nemá co dělat,tak tě můžou poslat taky na mimořádné přezkoušky.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 16:50:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad KV:

Zrušili je. Např v pův. DKV Ústí zbyli 3 pro osobní dopravu(jeden Děčín, jeden Rakovník, jeden Chomutov). V Cargu nejsou vůbec. Ti,na které se nedostalo šli jezdit jak k matce tak ke Cargu. Jinak má pravdu Corllin, za ten průser s DI to rozhodně nestojí. Viz. Fitipaldi.
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 597
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 16:52:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože DI má vždycky pravdu.Stejně jak policie ČR.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
proč tak zhurta?
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.21.35
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 17:57:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi jste si nevšimli, že cviční kromě toho co někdo považuje za "buzerování" strojvedoucích (=netolerování cizích osob na stanovišti) vedou třeba školení strojvedoucích. Školení mužstva jest třeba, mění se řady mašin, vozů, tu a tam je něco nového v předpisech, tu něco na trati. Se vším je potřeba fíru pravidelně seznamovat.
Mnohdy cviční odjedou zkušební jízdu za ne zcela standardních podmínek, když se třeba na mašině hledá závada někdy, občas...nebo aktivně spolupracují s dílnou na "odchycení" takové závady. Mám-li v knížce napsáno "občas nejde do výkonu", můžu si s tou stránkou tak leda vytřít. Když se na mašině sveze cvičný, může tím dílně dost pomoci, může se jít podívat do rozvaděče, na druhé stanoviště, zkrátka to co ani zkušený fíra za jízdy nemůže a nesmí.
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1840
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 18:04:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano,takový cvičný je potřeba,ovšem těchto je nedostatek a v některých depech převyšují Ti,kteří umí "buzerovat"(klíny,sluneční brýle,vesta..),ale při poruše lok. zmizí okamžitě z lok.
Toto není z mých zkušeností(zatím sem narazil na ty znalé),ale dříve při praxích na škole sem potkal i exempláře jen "buzerující"...
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1383
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 19:04:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že cviční kromě toho co někdo považuje za "buzerování" strojvedoucích (=netolerování cizích osob na stanovišti) vedou třeba školení strojvedoucích.

Ano?? Já myslel, že strojvedoucí chodějí na školení do "školy". Nemyslím, že jsou k něčemu potřeba.
Když se na mašině svezl cvičný, stejně hovno našel, i když čuměl do deseti rozvaděčů. Dílna má myslím dnes dostatek diagnostiky na to, aby závadu odhalila.
K vození cizích osob na stanovišti....nepreferuju, ani kdyby dole stála stovka zapálených šotoušů
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3050
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 21:10:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

stovka zapálených šotoušů

to není na cvičnýho/DI, to je na hasičák (a velkej)
Kdybychom se z toho občas nezbláznili, tak se z toho snad zblázníme. (Capt. Benjamin F. Pierce, 4077th MASH)
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2030
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 23:14:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...pokud kraje neztratí trpělivost a nezačne si tu a tam shánět jiné dopravce. To se potom budou lidi cpát do Carga :-)

A nebo taky k extrémistům, žé?

kontroloři u Carga nejsou. Ti co jimi byli a šli ke Cargu, tak skončili na mašině...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 602
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 13:58:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně si myslím, že ti i dnes může přijít na mašinu DI.To není o tom, že to tak teprve bude.DI je nadřazená ČD a ostatním dopravcům.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 4-2007


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 00:36:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Corllin:

Jistě že může, Sedlář taky chodil a snažil se zkoušet a nachytávat....
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 610
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 08:44:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Drn:Nám říkali ve škole, že sice ti může přijít na mašinu, ale nesmí tě zkoušet za jízdy, protože se musíš plně soustředit.Takže => že pokud ti tam příjde nějaká kontrola a začne tě zkoušet, tak mu slušně řekneš, že nemáš čas a když půjdeme do extrému, tak ho můžeš vykázat, aby tě nerozptyloval, protože když něco projedeš, tak nikoho nebude zajímat, že jsi tam měl jednoho co tě zkoušel z kravin.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace