K-report
 

Archiv do 13.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Všeobecná železniční diskuse » Archiv do 13.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 17:42:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: sem, velkej, dybys mě znal, tak by ses ke mě neznal

Vmorry: Přeju Ti mnoho hezkých km na dnešní noční. Aspoň 2krát Kutnou Horu a 3krát Břeclav, jak sis to vždycky přál!!! Já budu na Tebe myslet u televize a nebo K-reportu, pojídat brambůrky a zapíjet je ledovým vínem. Ju? Měj se hezky šmejde!!!
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:20:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Byl jsem tam, samo. Ale čekal jsem to noblesnější. Kromě páry a Sergeje nebylo na co koukat. Jo ještě byl zapomněl na Brejle 023, na Sp Brňáka asi na neděli, ale ten nebyl součástí... Myslel jsem na 471, a nebo 843 z Oc, a nebo nové spací vozy... Bylo to slaboučké, hoooodně slaboučké. Korunu tomu dal ODOS s 523.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1112
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak měl jsi ještě do Bohumína, tam byly nějaký polský mašiny i "dřevolíno" :-)
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:48:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože fíra z depa má v podvědomí zafixováno, že když něco - někde, tak přijde dispečerák, no a je po prémiích. Jízdní doby jsou leckde velmi ostré
jsem drážní strojvedoucí a tam kde nevidím a světlo PN bliká pojedu klidně svých 15. S prominutím s.ru na pozdravy dispečerů, vždy se dá napsat vhodné vyjádření k tomu proč jedeš dýl.}
Tady bude bitva! a tady zase pšenice!!!
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1354
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 20:20:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Houba: svatá pravda. Když nevidím, tak prostě nevidím.
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 834
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 20:40:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vmorry:...No jo...Mallardi si domlouvaj akce a nebozí HH leťáci pak neví kam dřív skočit...

Já mezi ty nebohé leťáky patřím taky.
Tak jak jsem žil,žiju dál
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2817
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 23:00:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plha: nepochopil, páč nevidí za dveře své federantské kancelaře... Uvedeným mělo být řečeno, že zaměstnanec ve funkci pilota by měl býti ochoten udělat "trochu navíc" dle svého nejlepšího vědomí a svědomí - ku spokojenosti zaměstnavatele i jeho zákazníků, samozřejmě za podmínky dodržení předpisových usttanovení. Leč rétorika FS je trochu jiná: plaťte, nic po nás nechtějte, polévku nepřesolujte. Tímhle mě neoslovíte, souzi...
Šlak tref cargo!
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 23:27:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra, Matysek: Jasně, že se nepoženu jako magor. Z toho jsem dávno vyrostl. Ani dispečeráky mne dávno nevzrušují. Občas dokonce prudícímu výpravčímu jeho sepsání přímo doporučím. Zatím (ale klepu na dřevo) jsem ještě žádný dispečerák neods..al. Asi jsem dostatečně výřečný. Fýro, jakej je chod tý 140 ky proti 141? Já na tom nikdy nejel.
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 2-2007
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 23:31:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Ani jsem si nevšimnul, že by se tě někdo snažil oslovit... Ku spokojenosti zaměstnavatele si dělej co chceš. Nemášli jinou volbu seš na tom celkem blbě.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 23:36:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plho, kdy jdeš na školení zdvihacích plošin? A dostal jsi doporučený dopis od ČD Carga?
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2820
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 23:45:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plha: Ani jsem si nevšimnul, že by se tě někdo snažil oslovit...

Snaha byla zaznamenána v plžím příspěvku odeslaném včera v 09:12:47.

Ku spokojenosti zaměstnavatele si dělej co chceš.

Děkuji, že mi prezídio federace milostivě dovoluje kráčeti vlastní cestou.

K té volbě... Já mám naopak pocit, že nebýt ČíDý, tak by zasloužilí členové federace nedoceněných superzdravých pilotů (s nízkým tlakem a brýlemi nablízko) bídně zhynuli hladem, páč jinde by po nich možná chtěli i práci...
Šlak tref cargo!
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 23:48:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: Ještě že tě máme, ani bysme jinak nevěděli, jak jsem nemožný, takže ses už vykecal a teď zase zklidni hormónky, potkánku.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1115
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 09:35:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn já už si zase moc nepamatuju 141, když sem na tom vlastně nebyl :-) Ne, jel jsem kdysi z váhy z Kolína s nějakou 141 023, mám to napsaný a pamatuju, že to byla hrůza, když sem jí na trojkolejce rozhohnil 140, asi jako osobním autem po čerstvě oraném poli. Se 140tkou jsem dělal TBZ už na koridoru a ve 140ti to byla celkem pohoda. Celkově jsem četl, že 140tky jsou lépe odpružené a mají lepší chod, protože to dělali ještě soudruzi ze Švýcar, kdežto 141ky už měli soudruzi z Plzně obšlehnutý a tu a tam něco "zbytečného" a drahého vynechali :-)
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 7-2007


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 09:37:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: tak takhle radikální jsem před 15-20 lety byl taky..narazíš párkrát a uvidíš, že někdy ty "starý drni" měli pravdu...a mmch..Jsi si tak jist že nikdy nebudeš mít nízký tlak a brýle nablízko???
Drn: taky cargovej?
A kdo jěště??
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 09:51:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates : doufám, že ty brambůrky jsi měl připálený, víno zkyslý a v telce dávali samý pičoviny Naproti tomu já udělal celejch 10 km (slovy DESET), napakoval se na nočních a víkendových příplatcích a teď předstíraje únavu jdu si hezky schrupnout
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 4-2007


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 09:59:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: Kdepak, já ČD a.s. Proč bych jinak dělal kurs na nějaký plošiny na vozíčkáře. A jelikože je pan Plha již v kursu na Ešusy a Žabotlamy, tak asi taky nic nedostal. Jemu se na osobákách na masnu s ideálními obraty bude jistě líbit. Jó, žádný Opaty, ty jsou pro důchodce.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 7-2007


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 10:09:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn. no proti gustu...dej mi pokoj s R a Os...komerci a podobný krávoviny na vás..:-)))
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 11:53:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žádnej dopis - žádný uhlí. Já jsem čuměl, co to tam máš za divnou zkratku na komandě. Asi půjdu až po kurzu, na ty "kryplkáry".
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 4-2007


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 19:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Oldcerry: neboj, důsledně dbám na to, aby komerce ani náhodou neeee.
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2821
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 00:21:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: jistě, nikdo se nevyhne nějakým zdravotním problémům, to nemíním zpochybňovat, ale to nebylo hlavním poselstvím posledního příspěvku. Nelíbí se mi prohlašování některýc strojvedoucích sebe sama za téměř polobohy (proč bych se měl zavěšovat, proč bych měl to či ono, protože já jsem ten Někdo...), kterými samozřejmě nejsou. Nedávno jsem slyšel jistého pilota jednoho cizího depa natahovat triko, že on když přijede do depa, tak do kanálu prohlížet pojezd nechodí a kdyby mu snad někdo něco řekl, tak ho odbude tím, že nemá vyfasovanou helmua bez helmy tam nepoleze. Víc takových chytrolínů a do roka chodí všichni strojvedoucí v helmách... Snad se chápeme, ne? Prostě kdo se chce flákat, nechť tak číní, ale ať do toho netahá druhé.
Šlak tref cargo!
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 7-2007


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 10:12:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysolet: tak to si rozumíme,jen jsem chtěl naznačit že se taky můžeš dočkat doby že i to slézání z mašiny bude problém.
Takže já na starší pány jsem tolerantní a klidně leccos udělám za ně, přec nebudu chtít aby skorodůchodce myl okna nebo psal opravy...to mi nic neudělá...a nevím jakej jednou budu já...
a moji vrstevníci...hezky z očka do očka a z plic do plic..:-))
P.S. : třeba ta blbá federace vymůže že strjv. budou u jedný fy. pak jsem zvědav jestli změníš názor..jenže to zas budu nasranej já!!
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 16:59:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: Nevěřím tomu, že fírové zůstanou u jedné firmy. Cargo vzniká za účelem prodeje. O tom už vláda rozhodla a nevím, který soukromník bude mít svoje lokomotivy a fíry si bude pronajímat zrovna u ČD. ČD by určitě pronajaly akorát nějakého potížistu. Já bych ke Cargu klidně šel. Zavěsit se umím a u přepřahu jsem si stejně prvních pět vozů obešel jestli odbrzdily.
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 18:03:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych ke Cargu klidně šel šˇastnou cestu je nás tu několik který rádi uvolníme místo pro Tebe, že kluci ušatý.... Nic proti Krysolete
Kdo o to stojí????? Šlak to tref!!!
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 7-2007


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 18:09:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka2005: a co ti v tom brání jít do Carga?
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 18:13:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jen se svěř jinochu...
Kdo o to stojí????? Šlak to tref!!!
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 19:40:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych ke Cargu klidně šel. Zavěsit se umím a u přepřahu jsem si stejně prvních pět vozů obešel jestli odbrzdily.

Já nechápu,kdo tady nadhodil,že přivěšovat se budou jen strojvedoucí Carga.U nás se běžně přivěšují strojvedoucí s motorákama,my si děláme sami přepřah z lok.362/242 u šestivozového osobáku již teď a u přípřeží na nákladech v Perštejně si také musí udělat vše strojvedoucí.
Na lok.362,které jezdí na rychlíkách myje okna každý,ať mu je 30,nebo 59 let,protože v létě po několika kilometrech není přes rozpláclé mouchy vidět.
Zda bude lepší jezdit v Cargu,nebo ČD dnes asi nikdo neví.
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 20:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Apollo nás osvětil...
No ta nejistota z Carga je logická, nikdo neříká nic o schopnosti či neschopnosti se vyvěsit. Já se taky kupodivu vlastníma rukama vyvěšuju ve Frenštátě, Frýdlantě a nijak divoce to neřeším.
Jedná se spíš o to že někomu se nechce z toho co dělá odejít jinam a to skýtá to zmíněné zavěšování jako bonus...
Kdo o to stojí????? Šlak to tref!!!
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 20:57:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ta nejistota z Carga je logická,

Ta nejistota je možná stejná,jako nejistita u ČD-kolik vylobují dotací u krajů a ministerstva,zda vysoutěží dotace na os. vlaky pro sebe,nebo je dostane někdo jiný(jiní žel.dopravci,autobusy)atd..
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 22:28:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A takle dopadnou všechna auta!
 
trainspotter
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.202.252
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 22:34:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Netusite nekdo nahodou, proc vsechny EC z Polska maji v posledni dobe takovy velky zpozdeni? Ze by nejaka dlouhodoba vyluka u polskych pratel...
Sag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 21:10:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.vlakybroumov.estranky.cz/
www.vlakybroumov.estranky.cz
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 18:47:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://aukro.cz/item251631084_jizdni_rad_spanelsko_1986_1987.html - Aukce na Španělský JŘ...

http://aukro.cz/item251866379_zapisnik_volnosti_a_postaveni_vlak_cesty_csd.html - Zápisaník o volnosti vlakové cesty...

http://aukro.cz/item252325957_prirucka_pro_admi_cast_zkousek_csd_1947.html - Příručka ke zkoušce technické minimun..
S pozdravem Alzon
ICQ => 310-582-272
Alzon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 13:15:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://aukro.cz/item253150252_smernice_pro_srt_haniska_p_kosic_matovce_zr1989.html-
Směrnice pro výkon dopravní služby na širokorozschodné trati v úseku Mat´ovce - Haniska pri Košiciach které platí od 1.1.1989
S pozdravem Alzon
ICQ => 310-582-272
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 601
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 17:30:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alzon : link nefunguje !
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1737
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 19:47:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rk kn: http://aukro.cz/item253150252_smernice_pro_srt_haniska_p_kosic_matovce_zr1989.html
Bez té pomlčky na konci ano....
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
markéta trávníčková
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.25.82
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 15:29:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ahoj, píšu diplomku na téma Vývoj nádraží v Plzni, nemáte někdo nějaké informace, prameny nebo kontakty? Potřebovala bych info spíše k menším nádražím,Hlavní už mám zpracované.
Děkuji Markéta Trávníčková (market.trav@centrum.cz)}}}
Diplomová práce
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.73
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 17:13:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda Markéto, teď zrovínka není období diplomek, pokud je mi známo, že ty chceš jít ke státnicím na podzim....Vzorné studentky stíhají řádný termín....
Crash84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 21:20:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pilné studentky a pilní studenti píšou i v předstihu
6381
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 21:22:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brý večír pánové,
měl bych dotaz. Dneska odpoledne jsme s kolegou zachytili na severním nástupišti nádraží Praha - Smíchov převoz jakési elektrické jednotky ze pražského Siemensu kolejová vozida do Siemensu v Krefeldu. Mohl by někdo říct o jaký jde typ a pro koho to je?
 
www.mestskadoprava.net
Vlakoň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 23:36:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6381:
když píšeš na k-report co začít třeba tu :
starší článek k-report
Volvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 19:22:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nové forum o mhd a hrách navštivte
LD trans Lanžhot
Brnenskadopravka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 15:57:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při příležitosti stodvacátého výročí od zahájení provozu železniční tratě Brno - Kyjov vysílají v sobotu České dráhy na trať parní vlak. Ten vyjíždí z Brna v 8.02 ráno. Na cestě z Kyjova do Mutěnic pak budou mít cestující možnost svézt se po trati, kde už osobní vlaky nejezdí.
Děkujeme Vám, že dodžujete ZÁKAZ KOUŘENÍ!
Miloš_sk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 22:55:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prajem pekný večer !
Mám dotaz do pléna ! Dá sa niekde nájsť alebo zoznam jednotlivých DKV a ich PJ po prerozdelení medzi osobnú a nákladnú dopravu ?
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6632
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 08:04:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zkus to o diskuzi níž.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 880
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 12:27:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kapitola XII SPPO, čl. 165 odst. g)

Důvod zpoždění vlaku ČD neoznamují v případě, že by mohl vyvolat znepokojení nebo paniku.

Mám tomu rozumět tak, že vždy, když v hlášení neslyším důvod zpoždění, jsou důvody tak závažné, že to nelze říct rozhlasem? :-)))
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 881
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 18:04:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 18:57:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No aby se panáčci nepo.rali- tak se další bramborhlava svezla v tom našem rychlozázraku. Za přítomnosti fíry, který v tom malém kokpitu nemá kam daleko utéct,zajištěné trase na koridoru snad na 10 minut(znalci mě doplní) a navíc na promo akci ČD, není co pokazit.
1.12.2007 a 754 jsou v hajzlu...
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1804
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 20:36:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.tiscali.cz/news/news_center_071012.1018092.html?r=nb
..pořádná mašina má kotel a komín..
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1805
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 20:40:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečně!(dvakrát mi systém příspěvek nepustil..)Už asi těm šaškárnám bude trochu konec,a střihači pásek co se neustále producírují nejen v Železničáři za peníze firmy budou mít po .iči..Kéž by..divím se lituji toho pana kolegu na pinďovi který musí snášet neustálé návštěvy šašků na jeho stanovišti a tím rušení od řízení..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 379
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 20:43:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no a mě se žádná bramborhlava na noční dispečerku podívat nepříjde
1.12.2007 a 754 jsou v hajzlu...
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 20:44:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No za takovej chudák pan kolega není, mají tam hodně velkou benevolenci. Třeba rychlosti nemusí hlídat tak jak mi obyčejní smrtelníci... asi se na piňdech nedělají rozbory proužků.
Martin
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 21:06:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Alf: Asi si neuvědomujete, že ČD, a.s., je obchodní firma a bojuje o své místo na trhu... Aby ten "pan kolega na pinďovi" měl vůbec koho vozit ... Ten blb, který poslal udání na inspekci, je nejspíš ubožáček, který by se taky rád svezl, ale protože nemůže, tak holt ať mají ostatní problémy...
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4586
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 21:19:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny11: jaký má ČD profit z toho, že se Fittipaldi svezl pinďou?? To, zda si sedl za kniple bych v tomto případě moc neřešil, bo tam stejně max. mačkal houkačku...
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 882
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 22:33:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, nezapírám že by mi rozhodně nebylo nepříjemné si sednout (pod dozorem!) za "knipl" a zkustit si zajezdit. Zatím mi nikdo mašinu nepůjčil (neznám fíru, co by "civilovi" půjčil mašinu) Ale zase se musí uvažovat hlavou a ne koulema nebo čím co, nedávno zrovna ČD psaly, jak jela Lucie Bílá a zkusila si řídit (resp. zahoukat) a to se pak nikdo nemůže divit, že se najde iniciativní blbec a začne rejpat. Jinak mě v souvislosti s ježdením na stanovišti a řízením HV napadá speciální služba, spočívající v tom, že by na daných spojích a určení (proškolení a odolní a s vyššími prémiemi) fírové vozili za patřičný poplatek na stanovišti šotuše a další civilní osoby a myslím, že by z toho mohla dráha slušně profitovat. Nehledně na možnost vzít čas od času nějakou soupravu, vyjet na zkušeb. okruh a tam by si zúčastnění (za slušný obnos a na vlastní nebezpečí) mohli zkusit i "zafírovat". Troufám si říct, že zájem o tyto služby by byl nevídaný...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1807
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 22:34:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K.urva už mi to zase hlásí Chyba souboru..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1809
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 22:42:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci jen dodat že proti prezentaci ČD nic nemám, naopak,ať si na stanovišti ve stanici šaškové fotí,ale jakkoliv zasahovat do řízení mi nepřijde moc košer..to na pendolinu předpisy které ostatní musí také dodržovat neplatí?!
..pořádná mašina má kotel a komín..
Sag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 22:56:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz
soukromý dopravci na trati 026 ve fotkách
www.vlakybroumov.estranky.cz
Rk_kn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 07:08:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38 : A potom si vycvičíme potencionálnych atentátnikov a adrenalínových bláznov. A aj v USA si vycvičili pilotov dop. letectva, ktorí sa učili len naštartovať a rovno na cieľ ! Pristávať nepotrebovali, čo je ináč najťažší manéver. V mene nejakého ideologizmu a najsprávnejšieho Pána Božka na svete !
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4587
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 09:07:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rk_kn: moc koukáš na akční filmy, zejména z USA produkce. Už vidím, jak někdo unese vlak a bude se snažit s ním nabourat do Pražského hradu...
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 883
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 09:42:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rk_kn: No myslím, že pokud by někdo chtěl unést/ukrást vlak, moc práce a problému by mu to u nás nedalo... Zásadnější otázka je, co by s ním pak dělal
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace