K-report
 

Archiv do 29.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Všeobecná železniční diskuse » Archiv do 29.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 263
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 01:02:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

krysolet: No ono si spoustu kolegů nevšimlo že v kolektivní smlouvě na 2007 je těch 13 hodin,všechny poslední leta bylo 12...ale jinak s tebou souhlasím...zamknout osobní dopravu...ccc snad mám trochu cti...no ale nevím co ten kolega měl za situaci nebo co mu kdo provedl,těžko soudit když nevím okolnosti..
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 01:07:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry . a ještě k těm "důsledně předpisovejm šichtám"..

Čím víc se snažíš dodržovat všechno,co se dodržet dá (od PN až po hovorovou kázeň,rychlosti od návěstidel a nevím co ještě)tím líp děláš, protože je potřeba si občas uvědomit,že bez problémů uděláš s různejma "nepodstatnejma ojebáníma" pár set kilců a všechno ti vychází - ovšem blbejch pár kilců před vystřídáním zramuješ třeba skokana.Odevzdáš proužek a dostaneš účet za celou šichtu a můžeš se dočkat i toho,že ač na nějakým sebevrahovi neneseš sebemenší díl viny,tak najednou na 3 měsíce sedíš na vrátnici a bifluješ předpisy na přezkoušení,o yellow card ani nemluvě.
Docela blbý,když nám zdražili chleba a máslo,ne ?
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 01:13:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vmorry: woe :-))) tohle znám když jeden iniciativní kolegy náhlasil otevřené závory...tak mu to sečetli..špatný postup při nehodě , v průběhu směny překročená rychlost..šup a 3 měsíce na top.posunu..jj a to zdražili i pivčo a cíga..:-))
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 02:55:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Matysek a spol: Jak víte, že to nebylo 12 na mašině? Že dom toho třeba nepočítal předchozí Rg jízdu? Samozřejmě, že můžeš dělat 13 od nástupu, celkem 15 s Rg jízdou před a po. Co nakonec na tom, jestli to zamknul ve 12., nebo 13. hodině a nedotáhl to těch pár kiláků, vyjde to nastejno. Já ho prostě chápu a udělal bych totéž. Nehodlám strkat hlavu do oprátky za druhé (dispečeři, kteří s oblibou vzkazují, že vědí, jak jsi na tom s hodinama a koncem směny), ať si o tom šašci z Odosu myslí, co chtějí.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 03:03:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Oldcerry: K čemu je ti podělaná čëst, až ve 13,05 od nástupu sejmeš někoho i bez zavinění. Jsi v tom, zeptej se okolo, kde děláš, ve velkých depech se jistě najde nějaký příklad. Vždy je to průser jako kráva a je to na tobě, žes jel dál. Hrdinství ruku v ruce v tomto případě ať jde pěkně do prdele. Můj klid je mi přednější, proč pořád přenášíte tohle na fíru, když jste taky jedni z nás (teď nemluvím o fýrovi, to je kapitola sama pro sebe). Proč se nezlobíte na dispečera, že do Libně kolegovi nepřihrál třeba rozkuřovače, nebo někoho na mašinu? Vždyť je to tak jednoduché až směšné. A hlavně, on to všechno v ISOŘ vidí jako na dlani. Není důvod to řešit za něj. Taky jsem to onehdá (náklad) zamykal na východním koridoru na 1., přes řev výpravčího, že za mnou jedou dva rychlíky a pendolíno. Hlavně, že už tři stanice předtím jsem se pravidelně ozýval. Vždy slíbili, že to dají dál a tam mne uhnou. Přesto pořád zelená vlna na Východ. Tak jsem to po 4. marném pokusu zamknul na 1. A co? Hovno, žádný dispečerák, nic, prostě rychlíčky si zopákly brždění do odbočky. Kein problem.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 03:06:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Oldcerry: Jojo, a pak buď iniciativní. Mluvíš o případu toho děčínského kolegy při jízdě na Jedlovou?
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 03:10:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To fýra: ad Čerčany taky pudu sebezáchovy, protože jet ve stanici, kde nevidím za roh na přivolávačku rychleji, než abych zastavil na vzdálenost jakou vidím, mi rozum nebere...

Vás je u Odosu na podvozcích škoda, pane neomylný.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 03:15:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chceš říct, že jsi taky jeden z těch sebevrahů (nebo katů) kterejm když někdo zavolá a řekne že za to můžeš na tu přivolávačku vzít, tak to tam naskládáš a naslepo vyrazíš ??? Tohle bylo hrubý porušení předpisů, ztráta logickýho myšlení a pudu sebezáchovy a nemělo to vůbec nic společnýho s nějakým dojetím do další stanice přes 12 hodin.

Samozřejmě, že předpis porušil, ale nehraj si na neomylnýho. Nebuď jako jistý CK polní maršálek z Přerova, co ví všechno nejlíp po bitvě (nehoda u Volar, totéž v Čerčanech), ale jinak toho nic moc nezkusil, i když se tváří, že všude byl a všechno zná. A jinak, kdybys to ještě nevěděl, může za to samozřejmě Federace.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 08:55:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn: já s tebou souhlasím,taky jsem k tomu napsal
"nevím co ten kolega měl za situaci nebo co mu kdo provedl,těžko soudit když nevím okolnosti.." a jednání mám stejné jako ty..po 12 h se ozvu a 13 zamykám ať je to kde je to...
S tou Jedlovou nevím o co jde...? tohle byl případ před lety na jihu..
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 09:07:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Oldcerry: Totéž jak jsi popisoval. Fíra jel s nákladem a dvojčaty na Jedlovou z Č. Kamenice (trať Děčín - Rumburk) a minul otevřené šraňky. Jenže jel dál a jen to mobilem ohlásil. Takže taky průser, nezastavil. A sundali ho.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 270
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 09:35:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn:jj a takhle si žijem..:-))nevidím,neslyším jen to co musím...
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 16:20:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vmorry: Já jsem mluvil o hodinách, nikoli o naschválech, tudíž o svym "zadku". Hrdinské činy s radostí nechám na jiné.
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 16:38:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vmorry: Docela se mi líbí jak se prsíš zmáknutejma předpisama. To si ale moc nezajezdíš, co?
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 18:43:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn : nehraju si na neomylnýho,ale jsou věci,který se prostě nedělaj(ani po bitvě ani před ní) a myslím jsme si to tady včera s Oldcerrym v klidu vyříkali.
Klidně si na PN jezdi kilo dvacet,já se budu dál zvesela držet toho,co mi kryje záda,když dovolíš
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 18:44:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plha : jo a bych prosil překopírovat to moje prsení, nějak to nemůžu najít
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 18:58:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plha ,Vmorry :ať se to někomu líbí nebo ne, měli bychom důsledně dodržovat předpisy. Ty pravidla hry někdo dal , my jsme de facto placeni za to že je budem dodržovat.A pokud se budem my hádat..tak to se může ten spolek darmožroutů jen smát...
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 19:48:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra 29.9. by měl jet VSOE (orient expres) z Prahy (14:05) přes Plzeň (15:39-15:49) a dále do Německa přes Domažlice. Takže fotiči, připravte se!!!
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 20:33:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Vmorry: A kdes vzal tu pí....nu, že jezdím na PN 120? Nepodsouvej mi takové hamutiny, buď tak laskav.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 500
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 23:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry,Drn,Plha,Vmorry a jiní,na které jsem zapoměla třeba ...

Svůj jubilejní příspěvek věnuji Vám všem kolegům ..

Jednou jsme se dali /dobrovolně/ na vojnu /dráhu/,tak musíme /bojovat/ čili respektovat její zákonitosti .. každý z nás věděl "do čeho jde" .. a že nás do konce kariéry čeká jen učení,zkoušení,kontrola z hůry a jiné vymoženosti,které nejsou vždy populární .. ,tak proč se ještě vzájemně "hádat" ...

Každý z nás je jedinec s OP/snad/,tak by měl vědět,co si může či nemůže dovolit/v práci i v životě/.. a jak se říká: vo tom to je,vážení ...

Zdraví jedna z Polabí ...

P.S. Snad se s některými časem sejdeme u škopku .. a pohovoříme o nesmrtelnosti chrousta,např. ...
ICQ 237-113-861
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 830
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 23:18:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa:
Máš pravdu.Jsme tady jenom na chvíli,tak proč si to otravovat žabomyšími válkami.
Tu poznámkou o OP (...Každý z nás je jedinec s OP...)jsi mně připomněla jednoho strojmistra od nás,je to jeho oblíbená průpovídka.
P.S.: Případná debata u škopku (a nemusel by to být sudokopytník pod sídlem bohů) o nesmrtelnosti chrousta by mohla být pro všechny zůčastněné podnětná.
Tak jak jsem žil,žiju dál
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 23:45:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mallard

Díky .. a s tím průkazem totožnosti je to asi klasika .. ale vůči Vám,fírům jsem ji použila jen jednou /pro zamykacího ČT pilota,kdysi ještě v Poříčanech/ .. jinak to vždy říkám vedoucímu našeho "kroužku",když s náma začne jednat jak z dementama .. a pak je chvíli zas klid ...

P.S. Stačí dát návěst "Svolávání všech zaměstnanců" .. určit termín .. a z mé strany nou probléma ... Akorát ten turnus,bude asi problém ...
ICQ 237-113-861
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 00:42:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednou jsme se dali /dobrovolně/ na vojnu /dráhu/,tak musíme /bojovat/ čili respektovat její zákonitosti .. každý z nás věděl "do čeho jde"

Víš co, jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorim, ať víš, do čeho jdeš...Další!

a že nás do konce kariéry čeká jen učení,zkoušení,kontrola z hůry a jiné vymoženosti,které nejsou vždy populární

A právě proto jsem tam nešel...I když ta buzerace je v podstatě dnes už všude...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1089
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 01:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn Buď v klidu v Morry mě myslím dobře zná, a ví, že jsem vlastně vůbec nic nezkusil pane pilot, to vy, vy jediný, jste legenda Dráhy, před kterou i starý Matys bledne závistí
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 08:59:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak praví klasik: ... na Ouklice V O L N O ...!!!
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 2-2007
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 09:01:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn: Já jo. To nelze?
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 2-2007
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 09:12:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vmorry: Na jednu stranu souhlasíš s Krysoletem a jeho zmatenými názory na zákazníky (tomu snad nevěří ani děti ve školce, že by měl nějaký fíra vliv na uzavírání smluv dopravce/zákazník a svou prací přesčas, na své triko, je dokázal ovlivnit), nadruhou stranu chceš pintlich dodržovat předpisy (chránit si svůj zadek). V tom případě toho moc neobjedeš a zákazník půjde jinam (dle Krysoleta). Tak nevím...
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 09:47:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plha: ... maj pravdu předsedo...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1091
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 10:25:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates nejdeš na šotoslavnosti? Včera sem jim tam přistavil bobínu, ať se maj na co dívat
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 10:32:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde?
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1093
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 10:41:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dneska všude, v Ostravě, Bohumíně, Třebové....dny otevřených dveří, nějaký páry, jízdy po vlečce OKD, pro někoho úžasný šotozážitek, pro mě děs ale tak neva...
Bobču jsem jim včera pučil na dívání v Bohumíně :-)
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 271
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 10:48:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedeš??? Když pojedeš, zajedu tooože. Kam? Do Ov???
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 10:55:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samá Mlha, samá Mlha...

Mates,Fyra : chlapi vemte mě sebou,už jsme spolu nikde nepili snad deset roků
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1094
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 10:57:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm tak můžu do kelu, právě mi dovedla ex synátora
No já chtěl jet ráno z Přerova parním vlakem, ale po včerejší náročné směně jsem se ráno nějak nevzbudil
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 11:03:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vmorry: čéče chlape, my jsme chtěli jet slavit Den železnice a tam se mlíko s dudlíkem nečepuje. To musíš na Dětský den 30.6.
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 11:06:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fyra: no a co, vem synátora a pojeď. Šak já Tě nějak do vlaku naložím. 2909 v poledne!!!! To stíháš!!!!\
clipart{auto} Taxi!!!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1095
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 11:07:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čus Morry no já nevim, jestli byste teď vzali sebou zlýho soukromníka
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1096
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 11:10:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates nejde, dělám ošetřovatelku, jsme po nemoci, ještě nesmíme ven, takže mám zaracha
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 11:17:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A od čeho máš babičku??? Seš línej jet zpátky do práce, co? Odležel sis to do rána v Chalupkách, seš vyspanej a línej současně...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1097
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 11:25:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdepak, včera se celkem podělalo co mohlo (ale to tu rači nebudu ventilovat a šichta, co vypadala tak na dopoledne, se protáhla tak, že jsem stíhal z Ovy 20.34 osobního s vyplazeným jazykem a velmi rád. A ráno mě na protokolární vlak prostě budík nevzbudil
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 11:30:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Čím to je, že používáš smajly i tam, kde evidentně máš točky jak soutěžní monopost? Že by schýza? :-)) Tak sorry, já nevěděl, že Mates o tobě ví tolik. Hrdinský fýro.

Jo, u vás už ten den železnic přejmenovali na Den železniční muzeální techniky? Že tam mají takové brusy jako je vaše lakovaná ponorka?
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 11:33:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fyra: jedu. už nabíjím foťák a mobil!!! 2909 12.30 z Hranic. Tak se snaž!!!
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 11:41:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn: ODOS disponuje dost velkým počtem muzejní techniky, celkem v dobrém stavu, až výstavním, ale až od té doby, co z tama vypadl jeden technik z doby ledové. U něj platilo: ... co je doma, to se počítá pánové... Pak najednou i na muzejní kousky bylo dost peněz.

Jo, Fyru trochu znám, vím jak jej roztočit a vím jak kolem něj po špičkách. A nebo taky kam až si můžu rýpnout do žebra, viď brouku???
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1098
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 11:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates tak pozdravuj no :-)
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1099
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 11:52:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn pár šichet na podvozcích jsme spolu odsloužili, zrovna tak s Morrym, takže oba to jsou podfírové z podvozků vz. 53

Mates a zapomněl jsi říct, odkud byl ten technik....pan bývalý přednosta, konexe, vztahy, kšefty z náhradníma dílama, ale stálo to za hovno za něj, máš pravdu, taky jsem rád, že už tu není a jak je to znát!
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 12:00:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jooo, to uznáte akorát Vy, strojvedoucí, ale ti, kterým jsem to léta bušil do hlavy z vedení Vašeho podniku, měli zavřený oči a o mě si mysleli, jakej jsem sprostej hajzl... I přes to, že jsem jim nabízel důkazy!!!!!!!!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1102
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 12:08:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates jsi moc horká hlava, já s ním vyšel a myslel si něco o zadku. Nakonec se oddělal sám, znáš to o těch božích mlýnech...Ty jsi si tím ale rozkmotřil dost lidí a v podstatě se ti to vrátilo jako bumerang , protože ty své antipatie jsi projevoval příliš extrémně.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1103
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 12:22:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn muzejní, ale taky jela 140, při TBZ jako nic, jela by i více, ale pan komisař povídal, že stačí, chjo, měla tam všechny shunty na paralelu
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1104
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 12:33:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebuď jako jistý CK polní maršálek z Přerova, co ví všechno nejlíp po bitvě (nehoda u Volar, totéž v Čerčanech), ale jinak toho nic moc nezkusil, i když se tváří, že všude byl a všechno zná

Právě, že jsi nejsem jistý, tak se podívám, co je za den v týdnu, pro jistotu...
Neříkám, že znám všechno, ale určitě jsem pojezdil o dost víc tratí, než ty v depu, kde máš svoje ramena a dost a ty, za xxx let praxe, znáš poslepu, zpaměti o půlnoci, když tě probudí....
I proto, když jedu někam, kde třeba nejsem každý den a po delší době, jsem ostražitější, než "mazák" co tam každý den jezdí a proto je zvyklý, že : tady se staví, tady se nestaví, tady to je tak a tady onak a když přijde změna, je z toho mela. Proto si troufám říct, co říkám, protože vím, že bych ve stanici co je za roh na přivolávačku nejel jak kolega z rychlíku, ani bych neposlechl nějaký žvásty o jízdě na volnou kolej, to si laskěvě zjistím sám a až to opravdu zjistím, tak se podle toho zachovám.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 279
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 13:36:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Láďa: depak, čistá ženská duše vždy působí jako uklidňující element..:-)) tan žejdlík není špatný nápad, jen jestli by pak nebylo jěště víc "moudra"...:-)))
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 832
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 14:21:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: Při větší konzumaci by se k tomu moudru mohli přidat kovaříčci v hlavě.
Tak jak jsem žil,žiju dál
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 14:31:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mallard:to jěště snesu ale většinou tři dny nevím kdo a co jsem..:-))))
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 278
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 16:09:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra, Drn: ale, ale pánové, já si dovolím tvrdit, že oba nemáte pravdu. Z jednoho prostého důvodu. Oba na tu přivolávačku pojedete těsně pod 40, ne-li čistých 40. Možná si nedovolíte jet jako v Čerčanech 54, protože Vám to po vysílačce "NĚKDO DOVOLÍ" (což je blbost), nebo nepřímo Vás dotlačí, ale pojedete zostra. A proč???
Protože fíra z depa má v podvědomí zafixováno, že když něco - někde, tak přijde dispečerák, no a je po prémiích. Jízdní doby jsou leckde velmi ostré. A fíra u exterňáků má toho plný brýle, že je dlouho v práci a ještě to má daleko (protože nezamyká), takže taky pojede zostra.

Vidíte, vidíte, nevěřte tomu, když Vám někdo do vysílačky poví: ...na Ouklice V O L N O ...!!!
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 16:44:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates ty šmejde, já ti dám mlíko dudlíkem Počkej až zase pojedu do Beskyd, se zastavím a vysvětlím ti to
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 16:47:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates kuwa...dle DI jel 46 ale zrychloval!!! až po vysílačce a zahlédnutí návěsti volno!!! Jinak před tím jel slabých 40 Km/h. Takhle vznikají fámy...
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 16:58:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo...Mallardi si domlouvaj akce a nebozí HH leťáci pak neví kam dřív skočit
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 17:01:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry: vidíš, a to jsem vyčetl tady!!! Někdo tu rozšiřuje fámy!!! To jsou ale lidi!!! Hned bych je rozsadil a nebo zarazil vycházky!!!

Vmorry: to sis brzo přečetl. To už jsem se stačil vrátit i z Ostravy. A hádej, co vystavoval ODOS!!! Nebudeš věřit, málem mi vypadly oči z důlků!!! Ačikovu 523, a hned na kraji, tak tam prala jako pěst na oko!!!
Sem byl mrtvej smíchy, jak jsem ten jejich paprsek viděl, hahahahahahahahaha
Hned po příchodu z lávky první mašina na očích!!!! Ačikova 523!!!!!
 
 
 
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 17:14:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates ty si ale pošuk :-)))
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 17:29:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tan žejdlík není špatný nápad, jen jestli by pak nebylo jěště víc "moudra"...:-))) .. Při větší konzumaci by se k tomu moudru mohli přidat kovaříčci v hlavě.

Ale,ale,pánové že byste byli u "modré" tak krátce ... Na každé takové akci lidí se stejným "postižením" se "jezdí",takže na mě s nějakými moudry či brouky nechoďte .. hospy konkurence tohoto DF nejsou jiné,že ..??


ICQ 237-113-861
Vmorry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 6-2006
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 17:38:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfira : to víš, já byl včera v Jihlavě na rokenrolu a dneska jsem vyspával před noční - copak mám čas někde lítat a šotit Ačoviny ?
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1108
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 17:39:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates pokud to je stanice kterou přehlédneš z jedné strany na druhou, tak klidně 50. Pokud je to stanice v oblouku a vidím třeba na 50 metrů, pojedu klidně desítkou.
Ty jsi fakt v té Ově byl, se z tebe picnu 204ku a rosničku jsem ti tam postavil včera já

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace