K-report
 

Archive through 26.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 470 » Archive through 26.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 25. prosince 2005 - 08:31:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná to humáč je, ale kdyby někdo viděl ty sedačky ze zelenýho, tak by si na ni ani sedl, protože zelené patro obývají bezdomovci. Všichni jsme s nimi alespoň jednou jeli v tramvaji a víme, co jsou zač.
Závady se převážně projevují na trati, jelikož v depu mají strach, že budou odstraněny.
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 25. prosince 2005 - 17:27:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by mne zajimalo na co je tam ta nova ostraha.Kdyz tam klidne bydlej bezdomaci.Je videt ze stojej za h...o.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 727
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 25. prosince 2005 - 17:53:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém je spíš ten, že zatím nikdo pořádně nerozhodl, že je zelené na zrušení, tudíž o nějakém oficiálním brakování nemůže být ani řeč, protože co kdyby...
...a kola na plechu jsou měkký, to nevadí...
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 4-2004
Odesláno Neděle, 25. prosince 2005 - 20:49:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad mmm:těm bezpečákům by utekl i 70-letý důchodce,a když se na ONJ něco náhodou děje,tak jdou radši daleko od toho.Civil co se potuluje na ONJ je nezajímá,a kámoše(posunovače,který vylezl zespod vagónů)se ptal co tam dělá a ať se legitimuje(a přitom byl celý v oranžovém).Takže ať se tady nikdo nediví,proč byly houmlesy v krakenovi.
Věnujme minutu ticha za zrušené lok.ř 750,753
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 25. prosince 2005 - 23:08:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče zrušení zeleného krakena, tak to vypadá všelijak. Už jsem slyšel, že se má zrušit. Také jsem, ale zaslechl, že by mělo jít do dílen, místo tří starých tlam. Tak nevím, kde je pravda.
Závady se převážně projevují na trati, jelikož v depu mají strach, že budou odstraněny.
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 411
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 26. prosince 2005 - 00:23:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa: A ty 843 v Děčíně, dnes již vykanibalizovaný, byly oficiálně zrušeny nebo se jednalo/jedná o neoficiální brakování???
Proč???
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 26. prosince 2005 - 09:31:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach-takze vlastne buzerujou zamestnace CD.No to je dobry.Kdo ji vybral mel by dostat padaka.
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 26. prosince 2005 - 09:49:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je na zváženou. Vedení DKV si tuto firmu pochvaluje, že týdně jim odhalí několik nekalých věcí. Já osobně jsem je ještě nikoho kontrolovat neviděl, leč vedení depa už kontrolovali. Tak nevím, jestli je nekontrolovali, aby si udělali pěkný očko.
Závady se převážně projevují na trati, jelikož v depu mají strach, že budou odstraněny.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 728
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 26. prosince 2005 - 17:02:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dejvice: Jenže série 843, je přeci jenom o několik kusů větší, takže tam se tou kanibalizací dalo něco zachránit. Také přesně nevím co se tam kanibalizovalo. Svého času se podobně rozebíraly i nějaké ešusy, ale tam už se to snad zlepšilo.
...a kola na plechu jsou měkký, to nevadí...
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 27. prosince 2005 - 08:57:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud jsem pochopil z diskuzí odvedle, kde se mmch diskutuje velice intenzivně a zostra, tak 843se nerušily a velká část dílů byla sejmuta rovnou do skladu a je dodnes tamtéž.
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 27. prosince 2005 - 20:33:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kraken opět vyjel,ale 470 004 má pěkně "obutý" přední podvozek,takže je otázka jak dlouho bude jezdit.
Bude hůř,dobře už bylo.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 17:13:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci Krakena vyplašit, tak jen šeptem:pořád jezdí?
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 4-2004
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 17:37:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano,dnes ráno vyjížděl,vlastní silou,z části ONJ-odjezd,na ranní vlaky.
Věnujme minutu ticha za zrušené lok.ř 750,753
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 17:11:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On už jezdí týden bez problémů.
I příměstské jednotky mají své dny.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 734
Registrován: 10-2003
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 20:02:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zima mu na rozdíl od žabotlamů asi svědčí.
...a kola na plechu jsou měkký, to nevadí...
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 08:49:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad ZAPA: svědčí mu více, než když měl sběrač sběrač značky "Shunka". Stávalo se, že zamrzl.
I příměstské jednotky mají své dny.
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 683
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 17:48:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dnes ráno:
- krajní oddíl vložáku směr Praha (číslo zapomenuto...) netopil
- v témže nedržej zavřený přechodový dveře
- jako kompenzace nešly otvírat dveře na příslušné plošině (protočená klika zvenčí - daly se ale ručně roztáhnout)
- na konci stahovaček zhasnou zářivky (vypadá to jako by v době než naběhne měnič). Nicméně pokrok tu je - rozsvítí se nouzák. Dřív byla tma jak v prdeli.
- nahoře je urvaná jedna opěrka hlavy (což už je detail, pokud ovšem bude chybět stejně dlouho jako prkýnka na hajzlech, t.j. od doby co to jezdí Beroun....)

Takže sic jezdí, ale žádná sláva.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 01:22:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak odbočka k těm 150+5xBmto+150, viděl jsem na Wilsoňáku a vypadá to kolosálně...kolik to má proboha kapacitu?
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 16:00:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jtb 5x 123 nebo 125 míst k sezení.
Bude hůř,dobře už bylo.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2399
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 16:16:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Má to jen o něco víc než osmivozový panťák. A hlavně ten výpočet míst k sezení je spíš pro hubený východní Němce, Čechů se tam tolik nevejde.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 16:28:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pardon nějak tuhle diskuzi nečtu jezdí tedy 470.002+070.001+070.004+070.005+470.004(není náhodou zelenožlutá??) nebo nee a když nee tak proč??díky
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18445
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 16:46:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To byste koukali, kolik lidí do Bmto vejde. Ale nahoře je to fakt místy o uražení hlavy...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 16:49:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí 470.003-070.004-070.005-070.006-470.004. Přesné řazení nevím. Je modrá.

Zelenožlutá je již delší dobu odstavená a čeká buď dílny anebo na sešrotování.
Zatím to je ve hvězdách
I příměstské jednotky mají své dny.
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 16:50:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

470 001 až 002 nejezdí a jezdit asi určitě nebude,stojí na ONJ a víceméně čeká na poslední výlet do České Třebové.
Bude hůř,dobře už bylo.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2401
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 17:16:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: na stojáka se tam vleze lidí hodně, ale to už s tradiční kulturou cestování nemá moc společného. Zažil jsem naposledy před vánocemi v Os9114, když poslali místo pěti Bmto pouze čtyři, celou cestu jsem nevěděl jestli tou druhou nohou stojím na podlaze anebo na něčí noze, neb jsem se pro tu narvanost tam nemohl podívat. A několikrát jsem to zažil v posilových vlacích v rámci pochodu Praha-Prčice.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 17:26:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aspoň že vozy Bmto na Berounech se loni, místo 451/6(šestitlama) objevilo 5B a to teprve bylo sodo-maso zpoždění mezi Berounem a Prahou bylo 20 - 30 min neb mimo jiné cestující nejsou zvyklí za sebou zavírat dveře.
Bude hůř,dobře už bylo.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18448
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 17:36:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To tam nemohli dát aspoň Bčka se žlutým potrubím? Ale ono taková 810+010+012 vezoucí kolem tří stovek cestujících ploužící se krokem do kopce je taky maso :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2402
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 17:53:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U zmiňovaného Os9114 byl největší problém ten, že fíra se čtyřmi vozy navíc zastavoval až ke konci nástupiště, zatímco lidi rozestoupeni po celé délce nástupiště očekávali osm vozů a tak se ti, co chtěli do posledních pěti vozů, snažili narvat do toho posledního, což byla, ke všemu na namrzlém nástupišti, docela mela. Lidi totiž nečekali až zastaví, jak viděli přijíždět tak krátkou soupravu, tak se okamžitě všichni vydali úprkem dopředu jeden přes druhého po úzkém nástupišti - štěstí že nikdo nespadl pod vlak či podobně. Jen ve Strančicích do toho posledního vozu vlezlo takových 50 lidí.
Raději si ani nepředstavuji, co se tento týden opakovaně muselo dít u ranního 9106, kdy místo 2*451 přijela 1*451, podle svědků se mnohým lidem v Kolovratech už nepodařilo nastoupit.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 19:45:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin_zlivský 1.)B-čka se žlutým potrubím jsou celkem nedostatkové zboží a jako náhrady se prakticky nepoužívají
2.)K čemu "berounské" čety neumějí zavřít dveře u vozů Bmto kde to lze a čekají až se sami zavřou při rozjezdu.(nikdo jim nevysvětli k čemu je klička a otvor s modrým kolečkem)
Bude hůř,dobře už bylo.
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 20:24:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jpnk: s tím, že čeká na sešrotaci zase tak uplně není jisté, jelikož je snaha poslat 470.001-2 do dílen místo cca 3 tlam. Proto tam byla věta: Zatím to je ve hvězdách.
I příměstské jednotky mají své dny.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 20:28:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a co je teda s tou 002?? přece kvůli tomu ,že 001 nejezdí nesešrotuji celou soupravu??
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18454
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 20:37:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpnk:
Bohužel by to muselo být náhradou za jiné, to je mi jasné :-(. Ale na rychlíku by nadělaly škody (zpoždění) méně...
Nejen berounské... Podobně se teď zavírají dveře na vlaku ze Strakonic :-(.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 686
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 11:12:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy se na Berounech objevily zelené vozy místo Btmo? Že tam jezdím skoro denně ale na to si nepamatuju.

Zajímavé to bude na 171 až bude první hezký víkend v únoru nebo březnu. Že totiž od letošního GVD jezdí sólo ešusy - včera 9920 (což bývá ten nejnarvanější) a i 9926. U něho taky na Smíchově byl substrát honěn neb stál po celé délce peronu a ešus zastavil až vpředu, takže frekvence zadní jednotky co nebyla se cpala komplet do posledního vozu. To budou jatka až se začnou vozit kola.
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 13:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_vlček V Klidu na jaře začnou jezdit dva ešusy(nebo spíše dvě tlamy).
A k těm zeleným vozů loni se to stalo cca 3 Kraken nejel žabotlama nebyla,tak se vzala nějaká dispečerka co byla po ruce(S13,D1-5) na Smíchově přibrala "záložní vozy"(všehochuť B,B250,AB,A,BDs) celkem cca 7 kusů a hurá do Berouna na 9971 mooc hezké.
Bude hůř,dobře už bylo.
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 446
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 10:03:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad:JPNK
Víte o konkrétních datech, kdy na ranní posile jela klasika místo Krakena?
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 16:14:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ivo tak to si teda nepamatuji.
Bude hůř,dobře už bylo.
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 693
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 16:33:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já teda vím jedině o těchto situacích:
- jela tlama
- mám pocit že jsem viděl i ešus (jistej si nejsem)
- točilo se to dřív a z Berouna odřeknutý (Karlštejn, Řevnice?)

Mám nějaký dojem ale velmi mlhavý že jsem klasu viděl v Řevnicích ještě v době kdy 9971 jezdil odtamo. Ono kdysi dávno (199x ba možná 198x) odvezla nějaké Řevnice i 141/150 s vršovickejma Bixama...
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 447
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 10:51:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já pamatuji (ovšem prostřednictvím této diskuse), že 12.8. na vlaku v 19:25 z hlavního měl Kraken problémy při odjezdu, pak teda odjel, ale jen na Smíchov, tam zase problémy, náhodou prý jela soupravově klasika do Vršovic, ale nakonec ji použili místo Krakena, který pak na Smíchově končil a posléze odjel na ONJ.
Verzatilka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.65.222.8
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 21:06:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes bylo možno spatřit Krakena po nějaké době v obrácené poloze : 470.003 ku Praze a 470.004 k Berounu; bylo to stylové: na sudých vlacích sudým motorem vpřed a na lichých lichým motorem vpřed.
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 455
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 15:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď to prý vypadá (dle DF ČD), že lehl nebo jezdí Benešovy. Nevíte jak to je? Včera normálně jel 9936/9941
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 701
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 17:10:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ráno na 9911 nebyl. Včera večer jel do Prahy na 19,10, pak se to ale dvojzdechem šestitlam rozesralo tak že 7818 na něj v Berouně nečekala (Radotín +12, Bleroun +27 nebo kolik dle Babitronu) takže nevím zda se otočil i na posledním večerním páru.

Kolik je vůbec schopnejch šestitlam?
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 20:02:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šesti tlamy jsou schopné všechny: 5 jednotek
451.008-52
451.045-46
451.063-64
451.091-92
452.003-10
I příměstské jednotky mají své dny.
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 12:07:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já tedy viděl včera po půl páté odpoledne 451, 9941 měl asi najeto, neboť v 16:34 už projížděl výhybnou Vyšehrad.
mike
Neregistrovaný host
Odeslán z: 128.208.37.177
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 21:19:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Penik: co je na tom Krakenovi hlavni problem? nejsou ND, nebo tam neco velkeho odeslo?

ta dilenska oprava by byla spojena s celkovym polidstenim (nebo nedejboze novym lakem), nebo by se jen opravil aktualni prusvih?

btw, smekam nad tim, jak jste schopni to srotiste udrzovat relativne provozuschopne (osobni zkusenosti ze 171 z doby kdy esus byl atrakci pro vikendove turisty)
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 07:37:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče zelené, tak nevím přesněm, co tam je už za problém. Přeci jen stojí cca 2 roky (?). Jen si matně vzpomínám, že tam byl volný pastorek a na druhé straně také cosi na pojezdu (?). Možná někdo upřesní.

Dílenská oprava by musela být spojena s polidštěním, protože se tam uhnízdili bezdomovci. Takže určitě si každý dovede představit, jak to tam vypadá. Nehledě na to, že slouží jako zdroj ND na modrou.
I příměstské jednotky mají své dny.
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 18:29:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I včera jezdila 451, konkrétně čtyřvozovka 065/072, dnes ráno taktéž čtyřvozovka.
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 20:21:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kraken má vadnou trakční tlumivku. Snad se ji podaří udělat přes víkend.
I příměstské jednotky mají své dny.
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 17:01:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to vypadá, že kraken v pondělí nevyjede. Nebyl ještě řádně odzkoušen.
I příměstské jednotky mají své dny.
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 14:45:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen mě tak napadá - kraken musí dost nechutně vyžírat finance pražského depa vzhledem k tomu, že je každou chvíli v opravě?! Kdyby nebyl nedostatek panťáků, tak už by i ten druhý dávno zrušili, že?
mike
Neregistrovaný host
Odeslán z: 128.208.37.177
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 06:42:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nemate nahodou nekdo vykresy kastle krakena?
nejaci borci by radi udelali model do MSTS a potrebovali by k tomu presnejsi rozmery.
pokud by se povedlo naskenovat, zachoval by se budoucim generacim aspon ten model... :-)
mike
Neregistrovaný host
Odeslán z: 128.208.37.177
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 06:45:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zde je jeste link do prislusneho fora msts:
http://forum.msts.cz/viewtopic.php?t=779
iop
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.31.26.224
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 09:10:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mike: http://pantograf.wz.cz/
neregPetrS.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 09:28:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dejvice: Zase se ale ušetřilo na dílenských opravách. 1-2 měl od převzetí v roce 1992 1x VY a 3-4 převzatý v únoru 1993 1x H. Proto to vypadá tak, jak to vypadá.
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 20:53:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kraken ráno nejezdil "jeho" vlaky odřeknuty bez náhrady.Odpoledne sice nasazena 6tlama,ale protože jedna zdechla v Radotíně(zadřené ložisko) tak další vlaky jezdila jen 3tlama.
Bude hůř,dobře už bylo.
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 13:33:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se připravte, kraken dnes vyráží z depa na trať. Pokud se nestane něco neočekávaného, což člověk nikdy neví, tak by mohl nějaký čas vydržet.

Jinak nejede ve svém oběhu, ale z provozních důvodů na Benešov. Měl by dělat dva páry vlaků. Čísla bohužel nevím.

(Příspěvek editován uživatelem penik leden 25, 2006)
I příměstské jednotky mají své dny.
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 14:46:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty čísla vlaků jsou 9135/38/47/50. Na jeho oběhu jede 451.091/092. Co se očekává zítra - Beroun nebo znovu Benešov?
Z oněch provozních důvodů jsem očekával patra, ale Kraken mě na tom vlaku překvapil( Viděl jsem ho z Nuselských schodů). Naposledy tam na tomto vlaku jel 28.6., pak 25.10., ale tehdy na ranním.
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 20:10:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se uvidí, jak se to zítra vyvrbí.
I příměstské jednotky mají své dny.
mike
Neregistrovaný host
Odeslán z: 128.208.37.177
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 03:03:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

iop: dik!
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 09:42:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kraken ráno na Benešov 9111/9114.
Penik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 270
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 14:50:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kraken dnes opět nasazen na Benešov.
I příměstské jednotky mají své dny.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace