K-report
 

Archiv do 24.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Liberci » Staré archivy » Archiv do 24.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 977
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 21:24:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kotelník: no to je hrůza co Vás v těch autoškolách učí!
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 978
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 21:44:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a pro Kotelníka:
http://www.mvcr.cz/sbirka/2006/sb152-06.pdf
sbírka zákonů 465/2006 stránka 12 (25/6)
 
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3248
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 21:49:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Kotelník opravdu hrůza je tady ta povinnost a narozdíl od Repelenda se nedivím,autoškoly to je jedna velká fraška
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 22:04:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelemd:-Ok,uznávám ...ale v autoškole mě to fakt učili asi tenkrát blbě.Nebo to bylo jinak,co já vím..
Ares1: AŠ na auto bohužel častokrát ano, na náklaďák už jsem se musel docela snažit
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 637
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 22:05:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend: A taky by si prosím mohl prozradit jak to je s tou 605,když už to prosáklo...dík.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 11:49:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak to je s tou soutěží pro děti? -nedávno jsem viděl leták v jedné tramvaji na městě. na www.dpml.cz jsem zatím nic nenašel
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1874
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 12:59:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli máš takový zájem o účast, tak jim zkus napsat
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
521
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.15.64
Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 13:44:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach jo, pouštění busů ze zast.
Mám krásnou historku na konec pro pobavení:

Ova, zast. Hlučínská(Přívoz, u Černého potoka). Zast. je v kopci za křižovatkou. Dám blinkr, ještě nemám zavřené dveře(U Aresa to trvá), čumím do špíglu a přes křižovatku jede cyklista. Dveře zavřené, rozjíždím se na 2, řadím 4 a ze zadu slyším: Chuju, Cype... Podívám se a u prdele mám toho cyklistu, který mě začíná předjíždět přes plnou dvojtou čáru(mimochodem vedle má cyklostezku, kterou je povinen použít-to taky někteří, většina, nevědí).Tak na to šlápnu ať mu ujedu, ale on šlape jak divý a je podemnou a naznačuje, že mi tam vjede. Mezitím mi vysypal jeho slovní zásobu a já přeřadil a ujel. Byla sobota. V prac. dny vyjet z jakékoliv zast. ve městě v klidu je problém - když se nenacpeš, nejedeš. A to se je snažím vychovávat, že když někdo pustí tak mu bliknu čtverkama jako dík, aby to příště udělal znova.

U nehod při vyjíždění ze zast. sem většinou slyšel o 50:50. Protože zákon v tomto nehovoří jasně-Ty pusť, ty mu neubliž. Nejlepší je tam mít svědka(nezavislého).

Kotelníka omlouvá jen to, že se o tomto nemá jak dovědět (ne jen on, ale 95% rekreačních řidičů). Definovat Rekreačního řidiče nebudu. Pro mne to je i ten, který autem jezdí každý den do práce.

A neznalost neomlová
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 14:15:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sergei:

Ne,já se tam nepřihlásím,neumím kreslit
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 10:05:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

521: Myslím,že plno těch "rekreačních řidičů" jsou lepší řidiči,než autobusáci Jinak já se považuji za docela dobrého řidiče,jestli tě to zajímá
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 703
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 10:26:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím,že plno těch "rekreačních řidičů" jsou lepší řidiči,než autobusáci - a co takhle rekreační autobusáci
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 982
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 10:26:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kotelník: to bohužel většina

(Příspěvek byl editován uživatelem repelend.)
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 11:15:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kotelník: to většina takových týpků jako ty si myslí, že jsou dobří řidiči, ale co předvádějí - to je opravdu do nebevolající. A to je asi ten největší problém u této skupiny řidičů - jejich seběvědomí je větší něž jejich reálný "um" v řízení vozidla a pak to dopadá, jak to dopadá...
P.S. a dobrý řidič, jak tvrdíš, nemůžeš být, když ani neznáš vyhlášku a pouštění vozidel MHD. Dobrý řidič nejen že umí bezvadně jezdit, ale musí znát legislativu a další důležité věci (první pomoc, chování se v kritických situací apod.). Takže se tady moc nechval, nebo nám tu zasmrádne diskuze
521
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.15.64
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 12:17:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrá, rozvinu pojem rekreační řidič( včera mě nemohlo napadnout debilnější slovo).

Může to být i ten autobusák, který 20 let jezdí stejnou trasu a nikdy zní nesjede(tady ta analogie s ,,B´´), ale řidič busu chodí na školení, kde mu ukazujou co se za těch dvacet let změnilo na papíře. Když takový Lojza pojede někam mimo linku (třeba dálkovou), tak tři dny před tím nebude spát a bude zmatkovat. Ano to je provozní slepota. Tak samo (jako v každé práci) i mezi řidiči se najdou kreténi, kteří hodí blinkr a jedou, tam kde se jede 80, jedou 45, bo mají čas. Jako řidič busu nejsem dlouho, ale za tu chvíli jsem už viděl něco nehod (Bohužel). Např. kde ,,dobrý řidič´´ s třemi bloňdatými slečnami a měsíc starým Focusem, předjíždí na mostě starší manželé, kteří se vracejí domů. Srazí se s autem s proti směru a napasuje to do té Filcky. Manžel v bezvědomí ležící na manželce oba dva zacvakaní plechy. Manželka řve a ti smradi stojí vedle a říkají klid paní sanitka už jede. A ti ,,Debilové´´ autobusáci jim jdou pomoct. Ještě teď mi je zle jak si na to vzpomenu. A když se policajt toho smrada ptal co dělal, tak řekl: ,, Nic v klidu si jedu a ...´´.

Takže kotelníku ... radši nic, protože tu sedí heslo: nejhorší je srážka s blbcem.

A toto bylo v jiné diskusi, taky dobrý řidič :http://ceknito.sk/video/76959
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3249
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 12:35:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 521 souhlas.Jen dodám že dobrý řidič se pozná podle toho že je skromný.
Dokud u nás nebudou tvrdé tresty za přestupky nebude méně nehod.A současný systém nic nepřináší protože se jen řidiči přestali bát a je to stejné jako dřív.
Nevím mě o tom pravidle o pouštění busu ze zastávky učily v autoškole.Ale asi to bude tím že jsem chodil do kursu v autoškole kde byli žáci kteří dělali různé skupiny někdo A,někdo B,někdo T někdo C a tři dělali D.,no prostě kurs to různých skupin
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1875
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 17:01:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No k tématu: Ve středu přijedou zbylé tři Sorky z letošní dodávky.
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 614
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 17:53:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ARES1 :

Dokud u nás nebudou tvrdé tresty za přestupky nebude méně nehod.A současný systém nic nepřináší protože se jen řidiči přestali bát a je to stejné jako dřív.

Stačí, aby byla policie na ulicích a pak nebude potřeba ani bodový systém.Stačí projet část republiky a policajty neuvidíš.Nelze se potom divit, že si každý dělá co chce.
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2060
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 18:25:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Kotelník a 605 - potkat ji budeš moci teoreticky po celých východních Čechách, resp. tedy v Pardubickém kraji, dneska již z nutnosti (nestartující a-90) vyjela na výluce a nový majitel byl velmi spokojen. E.č.605 zůstane zachováno i u nás.
rok 2007 - konec provozu autobusů Š11, 80 let autobusů na Chomutovsku
MHD v Klášterci nad Ohří
Adamek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 18:25:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by nový název zastávky?
 

Jinak nové zastávky v Průmyslové zóně sever:
 
 
 
Vážení cestující, věnujte prosím zvýšenou pozornost svým osobním věcem. Předejdete tím riziku krádeže...
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1576
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 19:09:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem opět zavítal do Liberce a Jablonce. Nejhorším vozidlem, kterým jsem jel byl bezkonkurečně Tedom CNG 610. Špína, celej zadek počmáranej, motor řval, převodovka naříkala, u dveřního prostoru středních dveří jedno sklo mezi dveřmi a sedačkami rozbité, u zadních dveří chybělo úplně a vůbec k interiéru Tedomu mám nespočet výhrad, např. málo místa, podlaha i na bočnicích, všechno takovej šméčkovzhled a na nohy snad míň místa než v Citybusu. A zadní okno by mohlo být i níž, když je zadní trojsedačka nízko. Nejsem moc příznivec SORů, ale oproti Tedomu dokonalé vysvobození. Jinak linka 18 s vozem 608 je opravdu nádhera.
Stop zgarbám z Plzně!
ICQ: 221-908-090

666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 19:10:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zastávka č.1 "U HANGÁRU",za tou třetí asi ještě silnici dodělají ne,každopádně se máme na co těšit,zase pořádnej kus úplně nového města.Se někdy za tmy svezte vlakem a to je pohled ke Globu,těch světýlek,na to,že tam ještě nedávno vůbec nic nebylo a najednou tam svítí velkoměsto.
Adamek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 19:19:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

666:
Jojo, za tou třetí je jen kruhový objezd, který nikam nevede (cestou jsem potkal asi dva automobily, kteří hledali Globus), ale ta zastávka je zatím konečnou...
Jinak kde jsi zjistil název té první zastávky?
Vážení cestující, věnujte prosím zvýšenou pozornost svým osobním věcem. Předejdete tím riziku krádeže...
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 647
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 19:54:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes: pořád lepší TEDOM než SOR. U Tedomu alespoň fungují dveře, nepadají z něho kusy náprav a další jiné "drobnosti". Za vnitřní vzhled vozidla si můžou sami cestující, několikrát bylo měněno ochranné sklo atd, nicméně po nějaké době je vše v současném stavu...
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 659
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 20:16:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes: no jo, Ty jsi nám tu dlouho chyběl, Tedomy a Citybusy stojí sa prd, ale zlaté sedmičkové Karosy, že? Sorry, ale srovnávat Tedom se Sorem je jako srovnávat auto s Trabantem.
Adamek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 20:19:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až bude všude jezdit Ivan Pacák s těma autobusama co dával dřív na 16, tak se ti to bude líbit?
Vážení cestující, věnujte prosím zvýšenou pozornost svým osobním věcem. Předejdete tím riziku krádeže...
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1877
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 20:29:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adamek: To je, promiňte mi tu frázi, "vytržené z kontextu"
Pes: Bočnice Tedomů by měla čekat výměna za jiné s antivandalským ošetřením, takže tento neduh bude, doufejme, vyřešen. Nechť mě případně opraví Cestující.
Místo na nohy v Tedomu je skutečně problematické, avšak stále mám ten autobus radši než liberecký mor jménem BN12.
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Adamek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 10-2007
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 20:41:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc:
Beru na vědomí
Vážení cestující, věnujte prosím zvýšenou pozornost svým osobním věcem. Předejdete tím riziku krádeže...
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 20:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergei: tak, tak všechny TEDOMy projdou očistou, nicméně vše stejně závisí na cestujících, když budou chtít, tak to stejně zničí (a věřte tomu, že to zničí). Dle názoru některých kontrovérzních řidičů by bylo ideální vybavení autobusu lavice z nehoblovaných prken apod. , ovšem kde bychom pak byli???
Ad. místo na nohy - to nemohu posoudit, moc toho "vzadu" nenasedím, nicméně jde o rychlo-velko-kapacitní přepravu na kratší vzdálenosti (relace několika minut), tak nelze čekat nějaké extra pohodlí, které ustupuje jiným důležitějším věcem (kapacita, rychlost odbavení na zastávkách aj.). Nelze čekat luxusní sedadla se stewardkou, možnost WC a jiné perličky, které někteří již pomalu vyžadují na linkách "okolo komína"
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1878
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 20:59:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující: Podobné antivandalské řešení lze vidět na posledních generálkách trolejbusů v Českých Budějovicích - tam teď montují holá plastová sedadla.
Nikdo nic takového, co popisuješ, samozřejmě nečeká, jen je problém, že někteří se tam jednoduše nevejdou. :-)
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 704
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:02:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo plastovky už sem viděl i v praze v jedná b952E. Byly to takový plastový skořepiny a asi každá třetí měla něco nalepenýho na sobě aby to nestudilo (něco jako na starejch sedačkách v tramvajích)
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:07:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vidíte - to navrhovaný prkno určitě nebude studit
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3250
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:19:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Cestující sis rejpnul někdo tě pošle na vyšetření(za to WC)
konec OT
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1879
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: Kdybych chtěl rýpat, řeknu, že v Praze žádná B952E není.
Zapomněl jsem Adamkovi poděkovat za fotky z PZ Sever, taky se tam chystám vydat. Neví někdo podrobnosti o budoucí obsluze této lokality (linkové vedení, intervaly...)?
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 706
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:34:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad sergeilbc - tak já nevim co to je? B951 nebo B952? Ale éčko tam podle mě je
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 707
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:41:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak to asi bylo B951E. Chybička se vloudí. Teď se zeptám jako největší amatér, jakej je vlastně rozdíl mezi 951 a 952. Na webu karosky sem na nic zatim nepřišel.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1880
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:41:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsem jen tak nadhodil, to se plete mnoha lidem Tady už je to čistě o šotoušství a znalosti vozového parku DPP, kde jsou čistě jen B 951 a B 951E, tedy automaty.
Ale s těmi sedadly je to pro mě novinka..
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1577
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:58:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes: no jo, Ty jsi nám tu dlouho chyběl, Tedomy a Citybusy stojí sa prd, ale zlaté sedmičkové Karosy, že? Sorry, ale srovnávat Tedom se Sorem je jako srovnávat auto s Trabantem.

Nech si prosím své narážky pro sebe, jel jsem 608 a ohromné boule na podlaze, utrhané ty kolíčky na šoupačkách, zrezlé dveře, motorová brzda před smrtí a různé úpravy na kabině řidiče nejsou věci, které miluju. Naopak, vaše Citybusy jsou celkem v pořádku, ač mladší, přece jen stárnou pomaleji než naše. SORy nemusím, ale 335 se mi jelo pěkně. Byla tižší i útulnější než 610. Tedomem jsem ještě předtím nejel, jen jsem je už několikrát prolézal stojící a to mně vždy celkem upoutaly, ale jestliže mají takto vypadat po 2 letech provozu, přičemž máte neoddiskutovatelně lepší údržbu než v mém rodném městě, tak děkuji pěkně, to ještěže přijdou ty Mercedesy k nám.
Stop zgarbám z Plzně!
ICQ: 221-908-090

Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 708
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 22:17:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad sergeilbc - no už to vidim 951 automat, 952 manuál. No aspoň sem zase o něco chytřejší. Sem si vždycky řikal co je rozdílnýho mezi 951 a 952. Že je jiný značení kvůli převodovce mě netrklo.
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 615
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 22:32:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes :

To víš, kultůra za "500".
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 18:51:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ADAMEK:v klidu,ten název jsem si vymyslel,podívej se,co stojí za zastávkou.

SERGEIlbc:a ranní vypavení vozidel do nové zóny bys už náhodou nechtěl?Linkové vedení a intervaly-neblázni,vždyť tam ještě není ani silnice.Ty snad už víš kolik tam toho bude,kolik tam bude pracovat lidí,tak odhady by snad byly,ale ! víš snad odkud budou ti lidé dojíždět,kolik tam zaměstnají a budou navážet poláků a různě dovážet lidi odkukoliv a kolik nakonec lidí se pak bude svážet z Liberce?

TEDOM&SOR - tak já se tedy také vložím.Na úvod jsem zastáncem všeho z KAROSY.Ale když už,tak raději než Sor jsem měl vždy všechno,tedy rozhodně i Tedom.Jako řidič,vždy jsem se svezl s Tedomem rád,ale City je City.Ale dále,musím říct,že teď jsem začal využívat městskou jaksi víc jako cestující než dříve a právě jezdívám často Tedomem,ne že bych ho vyčkával,ale jezdí,kde bydlím.Když si sednu dozadu,tak silně a protivně hučí,minule nesnesitelně mi hučelo až v hlavě myslím ze 615 a potom to škubání.Řidič profík před důchodem,ale lidi na něho koukali a pomalu pokřikují jako na blba a začátečníka,schodou náhod také to byla 615,dnes tedy ale Tedom neškubal,protože odblokované dveře,rychlá jízda,řidič.Vše se tedy týká plynové verze.No a teď musím přiznat,proti veškerým mojím kecům,zemědělské stroje nic z toho,naopak plynulost,dveře a vše samozřejmě neštěstí,ale jízda 1.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:23:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak,dnes jsem byl v JABLONCI,chci se podívat do autobusu,jestli tam nejede někdo známý,no nepřijela reklamní stěhovací škatule nebo co to bylo(54).To nevidíš jestli to vůbec veze ještě lidi,tak nevím jestli už ty reklamy nezacházejí příliš daleko,už jsem to kritizoval v Pardubicích.Snad jsou tu autobusy pořád ještě pro lidi a ne pro agenty z agentur.Jinak linka 4,zpoždění srovnatelné s Libercem odpoledne,možná ještě trvalejší než v Liberci.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1882
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:46:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

666: Omlouvám se, že jsem se zeptal.
S reklamními "stěhováky" to ještě není v Jablonci tak hrozné, podívej se do Plzně.
Škoda 15Tr02/6 - to nejlepší pro potěchu oka, ucha i duše šotoušovy.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 20:37:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SERGEI omlouvat se nemusíš,jen uznej,že jsi natěšenej předčasně,ale nebyli jsme za mlada jiný.
No není to tak hrozné,ale vzhledem k velistosti vozového parku s tím začínají nebezpečně koketovat.A také si vezmi,že většina reklam je starých a ty nové jsou právě takové stěhováky.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 21:10:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 666:

Tak jsi to byl přeci jenom Ty v tom Jablonci. cca kolem 16:15 u Lázní

ad zpoždění:

Tam to je čas od času způsobené návazností ostatních linek na sebe. Já tam v tu dobu viděl docela kolonu od Kruháku u Zel.stromu. Kdyby se tam nečekalo,tak by l.4 měla zpoždění z centra směr Lukášov minimálně

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 21:27:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já vím,ale byla to i 4 z druhé strany,zkrátka to jen komentuji město jako město.Jednou se to zpozdí čekáním,jednou kolonou,ale jinak ono od Lučan a přes Šumavu musíš letět jako,aby jsi to stíhal do Kamenné,samozřejmě ne už pak navečer,to opadne frekvence a čas je.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 09:39:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 666:

přesně tak. Tam ty časy jsou pořádně našlapaný. A teď máš nástup předem,takže pokud na sídlišti Šumava máš haldu lidí,tak je to zlý. Ikdyž s tou 4 z druhé strany máš pravdu. Občas jí tam vídám a tentokrát vlastně nic.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2324
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 09:43:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenom upřesnění k těm sedačkám. U nás jsou plasťáky zatím v jednom trolejbusu, ještě se dají do jednoho autobusu. Když se to cestujícím nebude líbit a zjistí se, že to k ničemu nepomohlo, tak se v tom pokračovat nebude. Pokud jde o tu pražskou B951E, tak ta má stejný typ sedaček, jako my. Je to klasická pražská praxe, prostě se v jednom voze testují sedáky a po čase se zas vymění za původní.
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 711
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 09:52:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad M_r - no proto byla každá sedačka originál. Každá byla jiná, jinak nalepený ty látky, atd. Podle mě to je uplně stejně nepohodlný jako u jinejch novejch busů, akorát je užší, takže je víc místa na nohy. Asi bude i levnější.
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 12:53:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad sedačky:
Aktuální zkouška sedaček v DPhlmP:

JAKÉMU TYPU SEDAČEK DÁVÁTE PŘEDNOST?
Kamery Liberec:
NAD VOZOVNOU
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK
JEŠTĚD
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 13:02:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drobné změny v jízdních řádech od listopadu 2007, měsíc před velkými.
Změny v JŘ
Kamery Liberec:
NAD VOZOVNOU
AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ
ŠALDOVO NÁMĚSTÍ
KŘIŽOVATKA RYBNÍČEK
JEŠTĚD
Adamek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 17:11:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co máš na mysli velkými změnami?
Vážení cestující, věnujte prosím zvýšenou pozornost svým osobním věcem. Předejdete tím riziku krádeže...
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:39:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ADAMEK-noční spoje ne.
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:43:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KAROSA HD 12 dopravce Jiří HUDEČEK je nově celá v modrém laku,střecha tedy bílá.Ale lak bohužel žádná kvalita-matný pomeranč.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1099
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:44:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Info z města od vedle...

Linka číslo 19 pro nezájem končí

JABLONEC NAD NISOU

Kvůli malému zájmu cestujících ukončí ČSAD v Jablonci nad Nisou v pátek 26. října zkušební provoz na lince 19. Cestujícím z oblasti ulic Na Dolině, Lesní stezka, Raisova a Kamenná se tak cesta k autobusu prodlouží. „Zájem o tyto spoje byl minimální, některé jezdily zcela prázdné, což lidé kritizovali. Linka byla navíc prodělečná, a tak jsme rozhodli provoz ukončit,“ řekl vedoucí autobusové dopravy Luboš Wejnar.
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 995
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:45:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD 666- to už je tak měsíc modrá. Bohužel nejen lak je problém toho auta
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 20:32:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend-já ji viděl tedy teprve dnes,ale je to dobré,než tu hnusnou bílou co to mělo.Přesto naštění,že mám jednu čiště náhodnou.
Jinak Ty asi také,ale pro ostatní,mám na mailu nějaké zprávy od kamarádů,že MAN ČSAD Liberec jel jako posila SA?
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 20:43:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MAN a SA - logická spolupráce
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 21:19:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad: ČSAD a SA - logická spolupráce
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 713
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 21:31:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

konečně cestující u SA poznaj, co to je pořádnej bus. Nemohl by ty fotky dát někdo sem
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 00:02:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale ale,to máme docela paradoxní situaci, moloch který po boji byl poražen konkurencí ted jezdí pod jejími křídly

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace