K-report
 

Archiv do 27.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Liberci » Staré archivy » Archiv do 27.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 551
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 19:42:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tento týden se "daří": dnes zhruba v 17:30 nehoda našeho busu 601, který stál na lince 22 směrem do Fügnerovy v zastávce U Lomu. Zezadu do něj narazila řidička (nutno podotknout že pohledná ) a poškodila zadní levou boční část autobusu (dolní část zadního sloupku). Jinak nic vážného, bez zranění...
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1607
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 20:40:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ten poškozený zadní sloupek tam nechte, aspoň vzhledová unifikace s 609
Mimochodem, nečte to tady řidič, který mi dnes s 321 zastavil pod Letnou na fotku?
Ještě pro Mojmíra: Na Tvůj tip jsem se v podvečer vydal do Doubí, a jako na potvoru byla 320 po příjezdu v 17:55 odstavena na druhé straně točky :-( Je povinnost parkovat při přestávce tam? Kdyžtak to tedy zkusím jindy.
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Mojmir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 00:28:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc:321 toť já.Posledních 14 dní mám sl.18 téměř ob den.Ale teď si vodpočinu,bo mám dovolenou a jestli to vyjde měl bych jet s kamionem kamsi do Unie.Švédsko nebo Španělsko.Dozvím se v pátek.
V tý točce v Doubí to maj dva kloubáci na knop,tak je lepší těch 5min. počkat u hospody.

(Příspěvek byl editován uživatelem Mojmir.)
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 04:33:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zde jsou ilustrační fotky ze včerejška:
 
 foto:disp DP

Sergei: neboj, že by ten zadek zůstál právě u 601 nabořený, neboť na tom jezdí jistel pan řidič, který by to asi nerozdýchal - jezdit s nabořeným busíkem
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 05:33:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zrovna jsem byl navážet postižený bus na dílnu, a vzhledem k tomu, že chybí na voze tato část:
 ,
tak musím konstatovat, že máme v Liberci novou zamračenou alespoň dle velmi zajímavého zvuku... . Celkový pohled po nehodě:
 
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 09:07:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující: Ten výfuk už byl stejně zralý na výměnuJinak ta ženská musela být asi úplně blbá,když se jí povedla taková nehoda...Podle fotky se snad ani ten autobus nesnažila objet
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 09:23:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kotelnik: Taky jsem pred dvema roky naboural (ale min) auto pred sebou a taky jsem si pak rikal, ze jsem blbej, ze jsem to moh objet a necekat, jestli to ubrzdim... Holt nekdy ten mozek nepracuje tak rychle, jak je potreba...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34135
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 10:01:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Občas je to lepší zezadu, než se s někým střetnout čelně...

Ale zamračená Karosa, to nemá chybu.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 11:19:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karotenovic: Casteji (2x) bouram svym zadkem nekomu predek. Nekde zastavim vozidlo a neuvedomim si, ze za dobu nez se rozhodnu couvat, za mnou zastavi vozidlo dalsi. Jednou z vydeseni z busu ARES, ktery si neumel dost najet do zatacky, podruhe z nastvani na policajty.
Hever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 13:10:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předpokládám, že bordel z toho výfuku ve vozidle samozdřejmě zůstane. Jinak grafity a bezpečnostní skla u dveří tedomů taky vypovídají o úrovni dopravce.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1610
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 14:42:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mojmír: Podezříval jsem Tě.. Díky! :-)
Nejhůř je na tom momentálně dle mého 610, počmáranější vůz jsem nikdy neviděl :-( Ale za ty čmáranice nemůže dopravce, on si to tam nečmárá! A zkuste si to mýt.. :-(

(Příspěvek byl editován uživatelem sergeilbc.)
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 554
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 20:08:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad grafiti: nechci omlouvat dopravce, ale vzhledem k tomu, že jsem na ony malůvky již vystřídal celou chemickou továrnu a ani prd, tak již nevím co dál s tím dělat... Prostě je použit špatný materiál (řeknu-li lidově, tak je to úplně na hovno) a už s tím toho moc neuděláme. Samozřejmě, že to takto nezůstane do budoucna, máme "krizový plán", který je ovšem časově náročnější a než ho aplikujeme na všechny dotčené busy, tak jej odzkoušíme, abychom vše nedělali zbytečně... Nicméně ačkoliv to tak nevypadá, tak na odstranění grafitů se intenzivně pracuje ovšem ve stádiu, které zatím není vidět - ale jestli se to povede (v což pevně věřím) tak bude nad těma hajzlama vyhráno... Ani si nedovedete přestavit, jak mě to celé vnitřně štve (slušněji řečeno) a pociťuji takovou bezmoc cokoliv udělat, aby se těmto vandalismům předešlo
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1612
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 20:17:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A taková 347 už je taky velmi dlouho doje*ána těmito existencemi - celý interiér má "vyzdobený" vskutku dementním "FUCK MHD"..
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 22:07:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SETKÁNÍ LIAZÁKŮ - 16.6.2007

U příležitosti oslav 100 let automobilky RAF pořádá Automuzeum setkání bývalých zaměstnanců LIAZ Jablonec n/N a Liberec a samozřejmě i sraz vozidel ŠKODA - LIAZ.

Hlavním pořadatelem této akce je David Fejgl, vydavatel internetových stránek www.LIAZ.cz.

Akce se uskuteční v sobotu 16.června 2007

Místo konání je areál pivovaru KONRAD ve Vratislavicích nad Nisou na okraji Liberce.

Program probíhající v době 10.00 - 16.00 hodin :

- Sraz a výstava nákladních automobilů a autobusů značky ŠKODA - LIAZ,

kde součástí bude i expozice závodních vozů LIAZ DAKAR.

- Vzájemné setkání bývalých zaměstnanců LIAZ

- Exkurze v bývalém závodě LIAZ Rýnovice, dnes TEDOM Truck

(účastníky exkurze budou z pivovaru do Jablonce n/N a zpět převážet autobusy TEDOM).

- Současně bude v areálu pivovaru během celého dne probíhat setkání historických vozidel různých značek, při kterém se dopledne představí motocykly INDIAN a v poledne historické osobní vozy ŚKODA.

Majitelé historických vozidel všech značek jsou srdečně zváni.

V čase 10.00 - 14.00 hodin se uskuteční divácká soutěž o nejhezčí veterán široké veřejnosti.

- Pivovar KONRAD nabídne návštěvníkům exkurzi pivovaru

a po delou dobu akce bude otevřeno pro veřejnost i AUTOMUZEUM.

Autor: Automuzeum.cz


 
P.S. Budu tam jezdit s Tedomem 123D 623 a kolega Cestující s Tedomem 123G 610
Kamera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 19:46:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Noční linky v Liberci dostaly šanci

LIBEREC - Metropole libereckého kraje získá příležitost ukázat, že noční spoje alespoň o víkendech potřebuje.

Primátor Liberce Jiří Kittner je ochoten ustoupit ze svého odmítavého stanoviska. Pověřil ředitele dopravního podniku, aby zpracoval možné varianty pozdějšího provozu. Noční autobusy nebudou sice jezdit v pravidelných intervalech, ale odjezd posledních by se mohl posunout k půlnoci či jedné hodině ranní.

„Do čtrnácti dnů spočítáme několik variant, a pak nabídneme tyto možnosti primátorovi,“ uvedl ředitel Dopravního podniku města Liberce Jiří Veselka. Přislíbil, že budou hledat i ve vlastních rezervách. „Konečné rozhodnutí je ale na zastupitelstvu,“ připomněl Veselka.

Primátor Jiří Kittner připustil, že by posunutí odjezdu posledních spojů byl ochoten podpořit. Ovšem na linky jezdicí pravidelně celou noc názor nezměnil a zůstává jejich odpůrcem. „Budeme zvažovat posunutí posledních odjezdů i během všedních dnů,“ sdělil primátor.

Zdůraznil, že pozdější odjezdy si kromě finančních prostředků vyžádají i zajištění ochrany řidičů. V neposlední řadě pak dopravní podnik bude muset vyřešit otázky personální, aby u zaměstnanců nepřekračoval zákoník práce.

Noční spoje byly předvolebním tématem všech libereckých politických stran. Koalice se nyní jimi začala vážně zabývat.

Liberecký deník/denik.cz
http://pocasi.cap-net.cz/- Vozovna On-line
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 20:42:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na lince č.58 vozidlo 321.
 
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1617
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 21:47:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kamera: Takhle to má být. Dohodnout se, zavést kompromisní řešení a pak se uvidí podle využívanosti.
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 11:17:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad nocni spoje: Kdyby po 20. hodine zrusili na vetsine linek kazdy druhy spoj a ty zbyle autobusy jezdily az do dvou v noci, tak by to vyslo uplne na stejny penize a poslouzilo by to. Nechapu, proc jezdi trojlinka i po 22. hodine po 12 minutach. Obdobne nedele dopoledne, Vescem projede kazdou chvili prazdny bus.
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 13:03:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes při cestě do práce jsem narazil na nehodu vozidla MHD 357.Vozidlo mělo čelní střet se zelenou Fábií.Vozidla se střetla v Kateřinkách, přímo u pianovky ( znáte všichni ).Náraz byl malý, jelikož z větší míry vozidla stihla zabrzdit, ale přesto se nepodařilo střetu zabránit.Bohužel, než jsem se stačil s vozem někde otočit a vše v klidu vyfotit, vozidla už byla mimo vozovku.Přesto jsem vyfotil 357, ale jen z okénka vozidla.
 
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 14:52:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 601: Koukam, ze uz je opravena a ze vyfuk se nemenil (nebo se bral z nejakeho vraku)
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 18:22:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

601: výfuk kompletně nový!
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 18:55:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To tak rychle zarez? Stal jsem dnes odpoledne na kole za 601 (nebo LIB 00-18 neni 601?) na cervene v Rochlici a vyfuk (teda jeho koncovka, vic videt neni) je nejaky orezly...
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3429
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 20:28:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergei, Cestující: U vás už taky hajzlíci začli rozleptávat okna jako v Brně?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1622
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 20:46:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No mě to neadresuj, já si toho zatím naštěstí nevšiml a kolegy z ČSAD by z toho zřejmě trefil šlak..
Jinak, tagy "FUCK MHD" v 347 zakryli svérázně - místa po nich jsou zalepená reklamou na Radio Contact.. Ale bohužel lepší řešení na takovéhle hnusy není..
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 19:28:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad výfuk u 601 pro "nevěřící Tomáše"
 
 
 
Přiznávám, že ta koncovka je navařená trochu svérázně, ale asi bylo potřeba prodloužení

Study: tak tento "vandalský počin" k nám zatím ještě nedorazil, naštěstí
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1625
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:21:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jukněte dolů na anketu a hlasujte - výsledky zatím vypadají zajímavě...
A ještě ocituji noviny:
Nakonec i v Liberci padne hranice jedenácté hodiny
Zde je zmínka o dopravě pro budoucí Prům. zónu Sever - autobusy budou jezdit po půl hodinách, v pátek a o víkendech po dvaceti minutách.
Tohle taky není na škodu si přečíst...

(Příspěvek byl editován uživatelem sergeilbc.)
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1626
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 19:50:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden dotaz: to, že jsem dost dlouho nepotkal 323, znamená, že na ni mám smůlu, nebo že je odstavena na vyřazení?
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 20:16:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

575 PAVLOVICE LETNÁ přes RUPRECHTICE SÍDLIŠTĚ
833 FÜGNEROVA pŕes ZIMNÍ STADION
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
konečná,prosíme vystupte!
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 20:45:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Cestující,Repelend:

Chlapi,uveřejnili by jste zde ty j.ř.v tu sobotu- LBC-JBc s těma Tedomama-děkuju
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
konečná,prosíme vystupte!
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 685
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 21:01:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Arialblack: jelikož sami JŘ nemáme tak nic nepovíme ... Vím jen že v 10 má jeden bus vyrazit z Fugnerky a druhej z Pivčáku.
Jinak zítra ráno sem hodím fotky z dnešní akce ... Tu 113 jsem nakonec jezdil jiným unikátem
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 12:39:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Arialblac: Tak dle instrukcí má jeden Tedom stát v 10:00 na Fugnerce na zastávce linky 500 a druhý v 10 v pivovaru....

Včera jsem vyrazil na odpolední službu 122 a vzal si na to Karosu B731.1657 618 ex Karlovy Vary 324. Poprvé na lince s novým motorem a musím uznat že je to nejlepší ex KV auťák. Arialblack viděl ten odpich a slyšel ty skvělý zvukovky. Samozřejmě si nemůžu odpustit pár
 
 
 
 
 
 
Po skončení služby 122 jsem ještě na dvě kola zaskočil na linku 19 s prvním prototypem Tedomu 123G v.č. 4001 ev.č. 620
 
 
 
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 13:11:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Repelend: pěkný sedačky u 618
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 13:34:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Repelend:

Tak jo,děkuju moc za časy a to jako budete jezdit jen jednou? Asi to tak vypadá.

Jinak k té 618 skutečně můžu potvrdit,že to byly nádherný zvuky se skutečně vystřiženým odpichem. Prostě jseš ďábel.

Jinak děkuju za fotky. Však víš
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 13:36:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

620 jezdi? Proc ji nepotkavam?
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 14:46:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siderodromofil: asi nemáš na 620ku to správné štěstí

Arialblack: samozřejmě, že budeme jezdit víckrát - toto jsou pouze první časy, dále asi dle aktuální informace...
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 14:58:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nahodou, ja na ni mam stesti, ze jsem si ji vyfotil jeste cervenou
MHD Liberec
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 688
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 15:21:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Arialblack: Ještě bych zapoměl na tuhle fotku ... po které si tak toužil
 
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 689
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 20:40:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak koukám že se historie bude opakovat ... Hihi Výluka na Jablonec 8.4.2007 Cestující 610 a Repelend 623, no jo prostě každý máme svého Tedomýho oblíbence . Ještě přidám fotku naší 618 ještě při DOD v Karlových Varech kde byla na výstavě jako zástupce řady 700 v roce 2004 a jednu fotku ze dvora ještě s papírovými čísly

 
 
 
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 20:24:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli mohu někoho požádat, dejte sem prosím nějaké foto z té akce v pivovaru, nemohl jsem se dostavit.Díky.
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 21:18:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Posílám něco málo:
 
 
 
 
 
 

Škoda že to Tedom 610 vzdal cestou do Jablonce hned naproti rodnému domu Porscheho. Jinak pěkná akce, zajímavý průvod motorárnou, pěkná auta, ale hlavně výborná klobása!
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 22:05:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ondrys :

Díky za foto.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 690
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 11:05:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Colombo: také něco přidám. Celkově jsem byl hooodně překvapený množstvím návštěvníků, jezdili jsme skoro furt plný což je i vidět z Ondrysových fotek.
Dopravu tedy zajišťovali Tedomy 123G 610 a 620, Tedom 123D 623.
 
 
 
 
 
 
Fotky Liazek dám do diskuze o náklaďácích. Jinak akce se myslím povedla jen je škoda že akce Jihotrans nám odlákala historické autobusy ...
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1630
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 15:42:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prý se za akce oba Tedomy porouchaly..
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2520
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 15:53:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzhledem k tomu jak je papirem vyztuzenej ten brnenskej zkusebni, tk zacinam uvazovat ma jakym vlaku pojede spatky....
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 18:11:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Repelend:

Nojo,vlastně já bych už na tu 337 na sl.4 málem zapomněl.

Jinak škoda,že jsem se nedostavil na tu akci Tedomu,taky bych se podělil o pár fotečekbohužel
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 692
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 18:45:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sergeilbc: No to je sice pravda ale u mě to byla blbost. To že zdechla 610 je neuvěřitelná smůla protože to je nejspolehlivější Tedom a za 2 roky najezdil na MHD Liberec přes 100 000km téměř bez závad. Tedom servis ale autobus opravil a v 16 mohl vyrazit na linku ...
 
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 20:15:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No myslím,že v případě vozidla pro komunální odpad by měl Tedom změnit designéra,protože ta maska je paskvil...Jinak číslo 100 000 najetých km u Tedomu mě docela překvapilo, na první pohled si fakt člověk neuvědomí,kolik ty busy po městě najedou..A že to nejsou lehké kilometry.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 694
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 16:47:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kotelník: to máš pravdu protože kilometr v Liberecké MHD je dosti náročný. Autobusy jezdí přeplněný ve velmi kopcovitém terénu ....
Troška historie z linky Liberec - Praha, aneb trošku scaneruji negativy.
 
 
 
Karel007
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 16:58:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Repelend: Kolik lidí se vešlo do toho Neoplanu? Kolik měl najeto, když byl vyřazen a kde vůbec skončil (rozřezán do šrotu nebo ještě někde drandí)?
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 695
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 17:16:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Karel007 - kolik se do něj vešlo lidí nevím. Byl koupený jako zánovní odněkud od Vídně. Nejednalo se o opravdový zájezďák ale byla to linková verze (nesklopné opěradla). Vyřazoval se především kvůli závadám na poloautomatické převodovce a prodal se na Ukrajinu.
Fotky z 8.7.2003 původní SPZ byla LIA 77-77
 
 
 
Gtlukáš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 20:44:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend:nádherný fotky to už se dneska nevidí!!!naskenuj nám ještě něco plosím
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1247
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 16:14:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend:měl bych takový soukromý dotázek. Chtěl jsem se zeptat, zda zakoupení ojetin z Varů bylo řešením pouze pro moment, kdy nejsou vozy, nebo se tím plánovala nějaká obnova vozového parku. Ptám se jen, zda jsou ty vozy na nějakou stabilní dlouhodobou práci, nebo jen na nějakou krátkou akci(třeba na rok). Pak by mě zajímalo, kolik ty vozítka stály(předpokládám, že jsou to roky okolo 1993 až 1995)teda jestli to už někde padlo, tak se omlouvá, nesleduji to taky pravidelně. Ptám se páč, já jsem si u majitele prosadil zakoupení jedné housenky(ex. HK) pro jednu průmyslovou zónu na Brně-venkov. Majitel mě teda varoval a říkal, že je ochoten poohlídnout se po nějakém tříosém nebo kloubovém novém vozítku, ale já říkal, že to prostě "stačí", no a dneska se dívám po nějakém tříosém nebo kloubovém vozítku.Takže já jsem z kupování ojetin už tak trochu vyléčen.
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 20:20:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Repelend:

On by měl nějaký ty fotky,teda pokud máš ještě ty moje. Něco by se tam možná i našlo.
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 558
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 07:17:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám též fotky jednoho busíku z libereckých "zájezďáků":
 
 
 
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 559
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 10:37:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: ber to asi takto - kupování 12-14 letých vozidel nejde brát jako "obnovu" vozového parku zejména z hlediska, že dneska je jiný trend (v kurzu jsou NP vozy). Každopádně pro účelovou komerční dopravu je to asi jedno, nicméně pokud do těchto vozidel nevrazíš nějaké peníze, tak počítej, že je to řešení na rok, maximálně dva - pak se ty vozy rozpadnou My jsme tímto krokem vlastně nahradili již "nepoužitelné" vrakosy, které v provozu samozřejmě chybí...
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 526
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 11:52:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A neměli byste někdo fotku neoplanu od CK Kristof?
10.6.2007 vstupuje TAD do linkové dopravy:
690 101 Trutnov-Jaroměř-Hradec Králové-Praha
690 102 Trutnov-Nová Paka-Jičín-Praha
více na www.tad.cz
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Colombo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 21:14:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vozidlo DPML 304.
 
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 27. června 2007 - 18:32:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jsem minulej tejden jeden prac.den jel se známým jedním Renaultem z 3.řady a tam jako obvykle zablbly dveře. Otevřeli se o 10.centimetrů a hned se zavřeli a pitomá ženská tam hned údajně strčila pazoury a ono jí to zavřelo. Tak řvala jak na lesy. Kráva,má správně nastupovat,až budou plně otevřený dveře. Nemá se cpát do zavřených dveří

Ad Cestující:
Sl.61,62 v prac.dnech jsou GARANTOVANÉ,oprav si to tam

(Příspěvek byl editován uživatelem Arialblack.)
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 18:44:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arialblack: Jo, typicky pristup autobusaka ke kastanovi. Ma byt v poradku autobus a ne ze zenska je krava.
MHD Liberec
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 27. června 2007 - 18:50:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sidero:

Víš,tady ta třetí řada je celá vadná. Ono se hned,jak přišli říkalo,že se na to zavolá servis a do dnešního dne nic. Teď otázka,kde je chyba. Já teda osobně nastupuji,až jsou ty dveře úplně otevřený. Protože znám vraky,co jezdí po Lbc. Teď jsem jezdil s REnaultem přes Prům.Zónu tady v Rýnovicích a poté hned Libereckým Renaultem a tady je vidět,jakej je dopravce. V Jbc Renaultu vše klidný a Lbc Renault z poslední řady vše řve,že se to místy ani nedá poslouchat. Prostě přidělený vozy jsou přidělený vozy
Liberec Fügnerova,
terminál městské hromadné dopravy,
PŘESTUP NA METRO,
konečná,prosíme vystupte!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace