K-report
 

Archiv diskuse Tratě 120, 122, 124, 125 a 174 do 04. 05. 2011  

Diskuse K-report » Archiv 2011 » Železnice » Tratě 120, 122, 124, 125 a 174 » Archiv diskuse Tratě 120, 122, 124, 125 a 174 do 04. 05. 2011 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Vodis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 889
Registrován: 12-2006

Odesláno Úterý, 26. dubna 2011 - 20:32:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Marťa_rak: Zítra by měla 154 jet ráno až do Rudný.
bylo: Trabant sedí na silnici výborně a jeho akcelerace je bezvadná. To však nesmí svádět k lehkomyslnosti. (návod - Trabant)
je: VAZ-2108 je pětimístný, komfortní, rychlý, maloobjemový automobil nejmodernější koncepce určený pro provoz na jakýchkoliv vozovkách s vyjímkou cest s nezpevněným povrchem s hlubokou stopou, při vnějších teplotách od -40 do +45 °C. (návod - Lada)
Johny1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.249.74
Odesláno Úterý, 26. dubna 2011 - 20:52:36    Odkaz na tento příspěvek  

Hostivice : Jo to je presne to misto. Tak to ty tresne mely jeste ve vetvich dost sily na to aby vykvetly pokaceny. Nic to ovsem nemeni na tom aby se to rezalo pokud mozno kulturne.
čumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.216.47
Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 01:23:54    Odkaz na tento příspěvek  

čmoudíku...
uznávám, že někde kopírovat depeši je blbost. Ale přesto. Koho to tu tak zranilo, že se to ví?? Je faktem, že nemám moc radost z toho, když se dostane věc ven, kor když si to někdo zaplatí. Ale myslím, že pražan to ve zlém rozhodně neudělal. A mám dojem, že to že si někdo pofotí mašinku jak upaluje na akci - jakožto návoz, to přece snad není nic proti ničemu.



Sokr. Asi ho každý známe z jiného pohledu.
Albatros498112
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 786
Registrován: 12-2007

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 03:37:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

čumil:Nikoho normálního to nezranilo.Jen blbečky co si hrajou na to,že znaj předpisy a nebo dělaj chytrý až,když tu páru někdo vyfotí.Pak se to tu rozjede,že nikdo nic neví.Já vám řeknu jak to chodí.Musíte chodit vytírat prdel na GŘ a do Lužné.Pak budete oprávněn vědět co se kde děje.Jako normální člověk ne.Možnost druhá je kamarád výpravčí.Ten kdo zveřejnuje depeše by měl přepsat časy a hotovo.Každej mu pak může prdel políbit.Šotouši budou spokojený.To je stejně zajímavé.Jinak tady v tý zemi je všechno roti všemu.nejlépe všem kolem nádraží zalepit oči.Sebrat fotáky a až stroj projede opět vrátit a oči rozvázat.To pro případ,aby to někdo neviděl pač to nezaplatil.By mne zajímalo co si tim cenzor pomůže.Tak holt někoho opepří a depeše se budou podávat potichu mailem.To je jako fetákovi zakázat fetovat.Jak ho necháte z dohledu šup a jeto.
Haldir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 4-2010

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 08:33:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Myslím si že zveřejněním dané DPS ze zde určité skupině vzala určitá privilegovanost protože jen vyvolení to smějí vědět.
Setkal jsem se s případy nebo o nich slyšel jak někteří jedinci těžce nesli že danou věc má vyfocenou i někdo jiný....

K tomu se připojila druhá skupina která to řeší principielně nikoliv konkrétní případ. Proto zde ta zmíňka o jaderném palivu protože to je pro tuto skupinu totéž.
Krumpolc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 924
Registrován: 8-2008

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 10:46:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No zrovna depeše o jaderném palivu není moc dobré srovnání s nějaký návozem páry na trhy někam do Polska... To jaderné palivo to zdaleka není nějaké umouněná drážní akcička, to už je velká akce státního významu, takže tam to opravdu o ústa je..

Myslím si že zveřejněním dané DPS ze zde určité skupině vzala určitá privilegovanost protože jen vyvolení to smějí vědět.

Nádherným případem tohoto byla předloňská akce Cénula na R Praha - Budějovice, která se mezi lid nezasvěcený provalila pouze díky tomu že na to vyšla DPS.. ..a NIC DALŠÍHO oficiálního k tomu už nevyšlo, takže kdyby tu zas někdo opětovně psal že to žádná tajná akce nebyla, tak to je sice pravda, ale to platilo pouze pro informované (+jejich kamarády), mající přístup k depeším.. A tentokrát, jak vidím, ta samá osoba zde vystupuje proti zveřejňováním obsahu interních zaváděcích depeší ČD, takže z toho vlastně vyplívá že i ta T678 nakonec byla čistě interní záležitostí ČD (když na to tehdy vyšla pouze ta tajná depepše) a tedy tím pádem utajená zůstat měla...

A že tam byly 2 vagónky navíc - to už byla pouhá reakce na ten humbuk který okolo toho vzniknul a taky asi i snaha zmírnit dopady očekávaného průseru když se tato akce stala nepřehlédnutelnou nejen pro veřejnost, ale i pro vyšší stupně vedení ČD..

Takže já jen aby v tom čístém víně, co nám tady Čmoudík nalévá, nezůstalo něco plavat....

(Příspěvek byl editován uživatelem Krumpolc.)
www.ropiky.net

Kompletní databáze všech lehkých objektů československého pohraničního opevnění z let 1936 až 1938.
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1127
Registrován: 7-2005

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 11:04:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Krumpolc: ale ale ale...hezky umíte překrucovat pane... :-))) pokud dobře vzpomínám, tak v případě Cé nuly šlo o pravidelný vlak, takže nic tajného a proto se nic nepsalo... Nevšiml jsem si, že by vždy, když je nějaká změna na pravidle v hnacím vozidle, tak se vždy o tom všude psalo.. :-))) Nebo snad joooo ??
Mě to tu připadá, že všichni šotouši mají patent na rozum a běda, jak něco není podle nich, tak jsou všichni ublížený a hned se tu ohánějí vším možným...
Teď jízda čoudy do Polska nic pravidelného není pro veřejnost, takže též není důvod něco opět zveřejňovat...Více méně, co je komu po tom a je to pouze záležitost ČD......
Krumpolc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 8-2008

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 11:39:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

pokud dobře vzpomínám, tak v případě Cé nuly šlo o pravidelný vlak, takže nic tajného a proto se nic nepsalo... Nevšiml jsem si, že by vždy, když je nějaká změna na pravidle v hnacím vozidle, tak se vždy o tom všude psalo..

Ale asi jen jedinec hodně naivní by nemohl předpokládal že jízda něčeho takového, navíc po této trati, bude kde koho zajímat, navíc když všechny tyto mašiny zůstaly na SK a tady není žádná... A zájem o to byl značný a bylo to plánované dost do předu.. Datum a číslo depeši si jistě najdete sám.. Nevím proč se teď najednou tváříte že nějaká takováto změna řady HV na pravidle by nutně neměla veřejnost zajímat - její pohnutky, tj. zajímavý zážitek, jsou úplně stejné jako u těch, kteří tuto akci vymysleli.... Nemyslíte?

Samozřejmě nebylo kam sáhnout, tak aby ten vlak do Budějovic odjel, tak se musela vzít T678, protože jinak by se musel vlak z nedostaku HV odřeknout ... --nesnažíte se mi doufám podsunout toto rádoby vysvětlení....

Šotoš sice sem mistře, ale s legálním přístupem k depeším, takže si nechte od cesty nějaké povídačky o patentu na rozum..

Překrucujete tu hlavně Vy - zvláště teď když se snažíte tvářit že to byla nějaká prostá změna řady HV 749 versus 775 na pravidle...

Už jen čekám kdy do Budějic proženete místo 75O.7 třebas 475.1 a bude to taky jen (jistě náhodná) změna řady HV na vlaku...

Ale jinak chápu že Vás štve zveřejňování info z depeší, když právě kvůli tomu interně-"soukromá" akcička a Cénulou do Budějovic se nakonec nekonala v tak úzkém kruhu vyvoleného ČD-šotouštva, jak se původně konat měla, že.......

EDIT - osobně si myslím že že sama o sobě myšlenka prohnat Cénulu na R do Budějovic nebyla vůbec špatná a dokonce i té mašiny důstojná - ale způsob provedení - snaha o akcičku o které by vědělo jen pár vyvolených, to na celé záležitosti nechává pěkně hořkou pachuť.. A o mnohém to vypovídá....

(Příspěvek byl editován uživatelem Krumpolc.)

(Příspěvek byl editován uživatelem Krumpolc.)
www.ropiky.net

Kompletní databáze všech lehkých objektů československého pohraničního opevnění z let 1936 až 1938.
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1128
Registrován: 7-2005

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 12:21:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Krumpolc: říkám patent na rozum, ten vám opravdu nechybí....nějak už mě nebavíte.. ach ty lidská prostoto... mě je to víte kde, jestli se něco zveřejní nebo neeee... a ať si fotí kdo chce a jak chce... :-))) takže asi tak... docela dobře se u toho bavím, když to tak někdy zde z dlouhé chvilky čtu.. :-)) doufám, že vám nebude vadit, kdyby jste čistě hypoteticky šel fotit jízdu do Blavy vkusně vyvedené nástěnka, která samozřejmě chybět nebude na obou čoudách.. :-)))).. Taktéž i při jízdě na den kozla atd... :-)))
3973
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 9-2009
Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 12:39:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To je klasika. Místo toho, aby jste si vážili lidí, které to zajímá a něco na tom vydělali, tak takovéhle akce tutláte a tajíte. Pak se ovšem nemůžete divit, že si informace derou cestu mezi lid tímto zbůsobem.

PS: Nelíbí se mi ani jedna z těchto věcí.
AO 53-54
Krumpolc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 926
Registrován: 8-2008

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 12:57:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čmoud

Žádná z vašich jistě kvalitně vyvedených nástěnek mi vadit určitě nebude, neboť mrtvou trakci nefotím....

Jinak si už zase protiřečíte:

nějak mi nejdou k sobě následující dvě Vaše věty:

Tato:

mě je to víte kde, jestli se něco zveřejní nebo neeee

a tato:

Jednou to jsou interní info a data firmy a nikdo nemá co je kde zveřejňovat

Takže úplně jedno vám to zase asi nebude, co...

Takže vaše velebnosti, až si zase naplánujete nějakou historickou mašinu na pravidle přes půl republiky tak projistotu nevydávejte ani tu depeši, aby se to neprovalilo a informované tam nikdo nerušil...

Ale jinak bavte se dál......
www.ropiky.net

Kompletní databáze všech lehkých objektů československého pohraničního opevnění z let 1936 až 1938.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 13:27:31    Odkaz na tento příspěvek  

Než výše zmíněná analogie s transportem paliva do JE, raději uvedu jiný příklad: V nejbližších dnech budou přes naše území tranzitovat nějaké zvláštní vlaky plné věřících Poláků na beatifikaci někdejšího papeže Jana Pavla II. Většině Čechů-ateistů je nějaké náboženské show ve Vatikánu u , i v tuzemsku sa ale najde pár šotoušů, kteří by si chtěli takovéto netradiční soupravy . Na druhou stranu, co kdyby nějací bandité chtěli tyto zvláštní vlaky nějak ohrozit, podobně jako fabuluje tento film: http://www.csfd.cz/film/216541-vlak-smrti/
Jaké jsou na to názory? Měly by se informace (časové údaje, instradace) o těchto zvláštních vlacích směr Řím zveřejnit, nebo by měly zůstat jen pro služební potřebu zúčastněných železničářů?
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1129
Registrován: 7-2005

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 13:31:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Krumpolc: uvádíte sice, že si protiřečím a v čem ???? Takže pro méně chápavé ještě jednou...Mě osobně je to úplně jedno, zda se něco zveřejňuje, či nikoliv...
Z pohledu firmy to ale jedno není, nikoliv mě, ale tomu, kdo za to ve firmě zodpovídá. Jednou je to něčím zakázáno, dotyčný to podepisuje a měl by to také dodržovat. Pokud ne, tak mu hrozí jisté problémy. To je ovšem jeho věc, měl by si to uvědomit...Pokud si to neuvědomuje, tak je asi něco v nepořádku.. ::-)))) Doufám, že vy jistě předpis Op 10 znáte jistě velmi dobře...
Takže milý pane výpravčí už chápete ten rozdíl a uvědomujete si, že si tu nikdo neprotiřečí..pokud ne, tak je asi něco špatně... Nebojte, bavím, je to fajn se bavit na cizí účet....
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1130
Registrován: 7-2005

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 13:34:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Cogwheel: No jsme u toho, oni v těch vlacích nepojedou jen obyčejní věřící...více psát nebudu, nesmím...
Více si domyslete..
Krumpolc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 927
Registrován: 8-2008

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 13:47:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čmoud

Copak, vyhrožujete mi?

No pokračujte - čekám co z vás ještě vypadne....?

Když už tady mícháte hrušky s jabkama a jednou (svatá prostoto) mluvíte ve jménu firmy a jednou za sebe, tak si laskaě udělejte pořádek jako co a hlavně za koho tady uživatel ČmoudČmoudík vystupuje a přestaňte míchat názory své osobní a firemní...

Takoví jsou nejlepší, káží tady svou pravdu, a když dojdou argumenty, plynule přechází k výhrůžkám.... Holt jste BOREC


Cogwheel

Já myslím že informace o průjezdu vlaku s poutníky z Polska je strategická informace, která by mohla ohrozit fungování hned několika strategických organizací... Například ČD, SŽDC, PKP a v neposlední řadě jistě i fungování papežského stolce ve Vatikánu...

S tajnou (rozuměj neveřejnou) přepravou Papouška do Polska je tomu jistě podobně, co kdyby patyzáni nad Mladkovem povolili šrouby na kolejích.......

(Příspěvek byl editován uživatelem Krumpolc.)
www.ropiky.net

Kompletní databáze všech lehkých objektů československého pohraničního opevnění z let 1936 až 1938.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 13:58:48    Odkaz na tento příspěvek  

No... oni v těch vlacích nepojedou jen obyčejní věřící...
Zřejmě tedy nějací polští církevní papaláši.
Truskawiec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 6-2009
Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 14:00:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

tak jen tak pro zacatek:-), a to behem prvnich 3 minut, a ze by nesel najit rozklad jazdy?

http://wakacje.money.pl/wiadomosci/artykul/pkp;szykuje;dwa;pociagi;na;beatyfikacje,28,0,789788.html

druhy odkaz:
http://bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,9076193,Bedzie_specj alny_pociag_do_Rzymu_na_beatyfikacje.html

treti odkaz:
http://www.dobralogistyka.pl/Aktualnosci/View/1049/Na_beatyfikacj e_Jana_Pawla_II_dojedziesz_pociagiem_PKP_Intercity
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1131
Registrován: 7-2005

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 14:46:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Krumpolc.- Vy jste vážně pacient...kdo a kde komu vyhrožuje ??? Nebo se snad chováte podle přísloví, že potrefená husa se vždy ozve ???
Nikdo nic nemíchá, jen někdo je spíš natvrdlej něco pochopit...
Jen se zeptám, vy máte ještě červenou čepičku nebo už jen tu modrou ????

Cogwheel: trošku vedle, ale jinak dobrý.. :-))
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 15:01:53    Odkaz na tento příspěvek  

Mě jen pobavilo - že by polští papaláši (nejen církevní, třeba i světští) najednou nechtěli letět letadlem a dali přednost vlaku? Když se budou celou cestu vroucně modlit, tak do Říma-Vatikánu určitě šťastně dorazí.
náhodný kolemjdoucí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 78.80.243.92
Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 15:02:23    Odkaz na tento příspěvek  

Pánové, já žasnu. Všude jinde se takový diskuse okamžitě mažou,když se tu nesmyslně lidi hádaj, ale tady je to v pořádku. Nechápu tohle forum už vůbec, ztrácím se v tom.

Kdykoliv čtu jakýkoliv info o "parním mercedesu", tak se to hádá. Divné. Každý tu má v lecčem pravdu, ale teď uvažujte- až Vám na tom parním mercedesu skončej revize kotle a nebudou prachy na opravu, kdo to zaplatí? Jsou snad peníze na rosničku olomouckou? Nejsou. TO samý to bude s těmahle dvěma mašinama. V Lužný si budou moc leštit hvězdy na parních mašinách, v Libni bude bečet čmoudík, jak mu nejezdí "parní mercedes" a na druhou stranu bude mít frňák nahoru , jak on se snažil o zprovoznění.

Tak zkuste jít ty zadky na gř lízat Vy, ať Vám tý mašině zaplatěj to to a to, když buzerujete šotouše, který Vám ve výsledku vydělaj na opravu
Krumpolc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 928
Registrován: 8-2008

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 15:04:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jen se zeptám, vy máte ještě červenou čepičku nebo už jen tu modrou

Tak zrovna tohle je myslím interní záležitost ČD ... ..více psát nebudu, nesmím...

Doufám že to je tak správně...??
www.ropiky.net

Kompletní databáze všech lehkých objektů československého pohraničního opevnění z let 1936 až 1938.
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1132
Registrován: 7-2005

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 15:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Krumpolc: Fajn,zajisté že je.... je vidět, že když chcete, tak vám nedělá problém i vše správně pochopit... :-))) Uf uf, ale byla to dřina.. Jen tak dál chlapče... :-))) Možná to pak dotáhnete hodně daleko, třeba na dispečerskýho.... :-))
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1358
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 15:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Všude jinde se takový diskuse okamžitě mažou,když se tu nesmyslně lidi hádaj

Tady před několika lety nasadil spolek kolem MDT Slaný laťku tak hluboko do septiku, že tohle ještě pořád má úroveň.
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1133
Registrován: 7-2005

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 15:14:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

náhodný kolemjdoucí: Tak zkuste jít ty zadky na gř lízat Vy, ať Vám tý mašině zaplatěj to to a to, když buzerujete šotouše, který Vám ve výsledku vydělaj na opravu
Tak tohle je dost dobrý...to je vtip dne...tolik jsem se ještě nenasmál.. :-)))

Milý p. Šikíři, bylo by dobré si nejdříve utřít mlíčko z brady a odložit kačera a přiště třeba něco o MDT, to bude taky jistě dost dobrý..... :-)))
Krumpolc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 929
Registrován: 8-2008

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 15:43:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No nechte být na hlavě Čmoudíku, komukoliv jinému bych to neměl problém napsat protože tajnosti z takových kravin dělají jen jedinci vašeho smýšlení, ale nevidím jediný rozumný důvod proč bych to měl říkat (psát) zrovna vaší uvědomělé osobě..
www.ropiky.net

Kompletní databáze všech lehkých objektů československého pohraničního opevnění z let 1936 až 1938.
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1134
Registrován: 7-2005

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 16:01:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Krumpolc::
Jsem mile potěšen, jak jste krásně zvážněl...opravdu děláte pokroky, krásný.... zaměstnavatel z vás jistě bude mít také radost... no a mě osobně je to úplně jedno, jakou nosíte, i když moc dobře vím, jakou barvu má a kde ji nosíte.. :-)))) mějte krásný a uvolněný den.. :-)))
Vinařičák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 78.80.243.92
Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 16:17:19    Odkaz na tento příspěvek  

čmoud: Já si můžu kritizovat koho chci a za co chci. Mlíčko si utírat nemusím, to ty bys sis měl přistříhnout ten paví ocas s tím machrováním a čepejřením se. Boží mlýny melou pomalu, já se ti budu smát, až dojde na moje slova a mašina bude bez revize kotle a nebudou prachy na revizi, když už to bereš z tohodle hlediska, co jsi psal
Pražan
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.239.242.174
Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 16:44:05    Odkaz na tento příspěvek  

Zatím jsem se nedostal k tomu, abych zareagoval na aspoň některé choromyslné výplody několika (raději nejmenovaných, aby mě někdo nechtěl žalovat) žvanilů, ale nemohu aspoň nepřidat jeden odkaz na to, jak to dělají jinde - a dokonce k tomu nepotřebují několik dobře placených odborů na GŘ ČD, kde se dobře živí ti rádoby "odborníci", kteří svojí kvalifikací mají se železnicí jen velmi máloco společného, a nepotřebují ani specializované podnikové železniční muzeum v pozici samostatné organizační jednotky firmy:
http://www.lausitzerdampflokclub.de/index.php?option=com_content& view=article&id=73:30042011-wollsteinwolsztyn-pl&catid=2:sonderzu gfahrten&Itemid=10
- pravda, tu německou jízdu organizuje tamní "Verein", tedy nikoli DB, je ovšem také "objednaná" a "placená", tedy nikoli "veřejná" ve smyslu toho, co tady kdosi nablábolil, ale zjevně nikomu nevadí, když "Verein" o ní informace zveřejní, a zjevně nikomu nevadí ani případní "neplatící" fotografové někde u trati, kteří těch informací "bezplatně" využijí: ČD ovšem asi nepotřebují nejen vydělávat (a to nejen na existenci a činnost svého muzea), ale ani snažit se udělat si dobré jméno, a tak toho jinak zcela k ničemu neužitečného přesunu lokomotivy nevyužijí ani k presentaci firmy a jejích aktivit, která by třeba mohla přispět ke zisku nějakých sponzorských příspěvků, a jejich "úředníci" se dokonce vztekají, když příslušné informace zveřejní někdo jiný za ně (a vlastně jim tak šetří práci) ...
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1135
Registrován: 7-2005

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 18:19:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vinařičák: Nebojte, nikdo tu nemachruje mladíče..... Já vím, závist je strašná vlastnost, ale když se budete třeba více snažit a neplkat zde na webu nářku, tak možná též v životě něčeho dosáhnete... Jooo a mimochodem. my už žádný peníze na opravu shánět nemusíme, my už je dávno sehnané máme.. :-))) Takže pohoda.. .)))

Pražan alias projížděč NAD alias.....: Lépe tendenčně to napsat ani nešlo...všechna čest...kam se hrabe televize Noha.. :-))) Jinak krásná agitka...Zeptám se na jedno, vy jste zaměstnán u ČD jako informátor nebo tiskový mluvčí ???

Když to tak vidím a čtu, tak co čech, to odborník na fotbal, a co šotouš, tak železniční expert a co komediant to prezident nebo aspoň ministr vnitra, že.....
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3223
Registrován: 6-2006

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 18:44:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Barča 154 přijela od Rudné do Berouna mlhavém ránu po osmé a bez zátěže. Do Roztok vyjela s prázdnou soupravou až před půl druhou, načekal jsem se, ale super. Zpět vezla to patero plných+prázdné. V Nižboru, vedle dvou plných Easek nechala dvě prázdné, už budou rovněž naložené. Nevím zda sem mám dát nějaké foto, když to tu tak jede, aby se to hned nezasunulo do archivu
Z důvodu výluky od 7:30, ráno Os 7714 už v Roztokách křižoval dvojčetem modrých 742 se soupravou lenzingů. Odpoledne ve Zbečně Os 7727 křižoval to samé dvojče v čele péenka do Berouna.
http://smoubernvald.rajce.idnes.cz/Chomutovska_Zamracena_749.130-1_v_letech_2001_05/
Bar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 6-2009
Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 20:01:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Měl bych jednu prosbu na znalé, zda bude v pátek na tr. 122 (S65) opravdu nasazen 810.224 (zda není v opravě apod.), za případné info dík.
Jbr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 534
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 20:20:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bar: Na oprave neni, neb jsem s ni dneska na S65 jel.
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3231
Registrován: 6-2006

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 22:30:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dá se zítra v Berouně a v okolí očekávat něco od 1.154 nebo bude většinou postávat na místě? Dík.
http://smoubernvald.rajce.idnes.cz/Chomutovska_Zamracena_749.130-1_v_letech_2001_05/
Krumpolc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 8-2008

Odesláno Středa, 27. dubna 2011 - 22:46:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čmoud

Ale prd víte vaše prostato...

Ale je dostatečně zjevné že trpíte nějakým rozdvojením osobnosti a už sám vlastně ani nevíte, jestli tu vystupujete sám za sebe, nebo za ČD, že...? No za ČD asi ne, na to jste zase moc malej panáček, takovejch je tam plnej barák.. ale dobrá zpráva po vás je, že ta rozdvojená osobnost že se dá léčit..


(Příspěvek byl editován uživatelem Krumpolc.)
www.ropiky.net

Kompletní databáze všech lehkých objektů československého pohraničního opevnění z let 1936 až 1938.
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1137
Registrován: 7-2005

Odesláno Čtvrtek, 28. dubna 2011 - 04:53:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Krumpolc: Když myslíte ??...... joo je a pořád bude.. jen vás nějak podezřele z těch staniček ubývá.... a bude hůř.... Od 1.7. už naštěstí s ČD nebudete mít nic společného a s novým GVD odevzdáte i režijku..paráda, co..to aby jste byli nezávislí.....

(Příspěvek byl editován uživatelem ČmoudČmoudik.)
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3233
Registrován: 6-2006

Odesláno Čtvrtek, 28. dubna 2011 - 08:49:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Prosím Vás, vyřiďte si to v meilu.




U kladenského stání se přidává výhybka, že by krátičká kusá kolej pro Prasátko?
http://smoubernvald.rajce.idnes.cz/Chomutovska_Zamracena_749.130-1_v_letech_2001_05/
šimek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 28. dubna 2011 - 10:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chápu, že interní dokumenty jakékoli organizace se zveřejňovat nemají/nesmějí. Nicméně ke zdejší přestřelce: pochybuji, že před Listopadem byla situace jednodušší, a přesto - to tu nikdo nepamatuje 2/2 80. let a nástěnku v pražské Dlážděné ulici? Žádné vyvěšené depeše? Třeba i o jízdách 498.022? To bylo možné jak?
Nijak se nezastávám těch, kdo porušují pracovní předpisy. Na druhou stranu mi zveřejnění přibližné informace o jízdě zvl. vlaku nepřipadají zvláště škodlivé, a to pro žádnou ze zúčastněných stran.
Janek_lemoch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1464
Registrován: 11-2007
Odesláno Čtvrtek, 28. dubna 2011 - 14:11:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Marťa rak
Nevíš, prosím, čísla těch vagonků v Nižboru? Děkuju
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3241
Registrován: 6-2006

Odesláno Čtvrtek, 28. dubna 2011 - 21:46:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Janek_lemoch -tak to jsem nezjišťoval, jen jsem si přečetl, že ten delší plechovej hytlák patřil pod Klatovy.
Esmeralda zase jezdí a komplet. Spatřena na Os 7725.
V žst. Stochov je nové sypané nástupiště a na manipulační koleji odstavený nakladač.
V Lužné je připravený nový vchod do areálu muzea-s pěkným chodníčkem a modrou boudou. Stavědlo pod lešením.
Sezóna se blíží. Kdypak se asi do Lužné sjedou chebský Sergej se Čmeldou a Brejlák z Loun?

Na jaře, většinou po setmění, běžně potkávám párečky kachen mimo potok. Špacírujou si po chodnících i po silnici, na sídlištích u aut, viděl jsem je i na hřišti, ale v kolejišti jsem je dnes viděl poprvé. Jó, takový nadržení zajíci jsou v rakovnické žst. běžní
http://smoubernvald.rajce.idnes.cz/Chomutovska_Zamracena_749.130-1_v_letech_2001_05/
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3242
Registrován: 6-2006

Odesláno Čtvrtek, 28. dubna 2011 - 21:54:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Abych nezapomněl-v žst. Zbečno jsem viděl odpoledne tři Easky-dva vozy plné dřevem a jeden prázdný. V Nižboru by měla stát ta plná čtyřka vozů. V Roztokách nic, včera tam tedy jeli zbytečně.
V Berouně jsem 751.154 nezahlédl.
http://smoubernvald.rajce.idnes.cz/Chomutovska_Zamracena_749.130-1_v_letech_2001_05/
Kasme
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 12-2007

Odesláno Pátek, 29. dubna 2011 - 00:06:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

tunelblanka.cz:
Dejvice - V rámci výluky železniční tratě proběhlo vytrhání kusé koleje včetně pražců, vytržení výhybky č.14 a nahrazení přímým kusem koleje.
Fotek je moc a většinou nejsou opopiskovány a roztříděny... Komu to vadí, ať se nekouká :-)
Navštivte také mestskyokruh.cz * kasme.cz * tunel Blanka - mo.ttnz.cz
tcmnwow
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.240.96.18
Odesláno Pátek, 29. dubna 2011 - 17:33:16    Odkaz na tento příspěvek  

Dneska na vlaku 7727 jela 811 od vlaku 7726 ,Esmeralda se vracela až na vlaky 7729.
Nevíte někdo proč??
Bar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 6-2009
Odesláno Pátek, 29. dubna 2011 - 19:50:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dnes opravdu na tr. 122 (S65) 810.224 a 334. Jbr - díky za tip
Kasme
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 12-2007

Odesláno Neděle, 01. května 2011 - 19:42:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

pár fotek z Dejvic
západ http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnicedalnice/tunelblanka/prasn ymost/110501/v/
východ http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnicedalnice/tunelblanka/hradc anska/110501/v/
Fotek je moc a většinou nejsou opopiskovány a roztříděny... Komu to vadí, ať se nekouká :-)
Navštivte také mestskyokruh.cz * kasme.cz * tunel Blanka - mo.ttnz.cz
Honza7887
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 8-2010
Odesláno Neděle, 01. května 2011 - 21:15:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ahoj, někde jsem četl že tohle je poslední výluka a že další je plánovaná až na podzim a to už prý vlaky budou jezdit do Dejvic. Je to pravda ? A nevíte co se pak stane se zastávkou Gymnasijní ?
Rudolf_vávra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 335
Registrován: 2-2009

Odesláno Neděle, 01. května 2011 - 21:46:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pravda to jest, toto je poslední výluka Gymnasijní. Na podzim bude výluka Masna - Dejvice, která bude trvat tuším déle, než měsíc (teď nevim odkdy dokdy se předpokládá, ale myslím, že celý říjen je zasažen a k tomu buď konec září, nebo začátek listopadu; ale to se možná pletu).

Na otázku, co se stane s Gymnasijní snad odpoví někdo jiný. :-)
ICQ: 593465557
Skype: rudvav
Oblíbené tratě: 174, 120
Oblíbená vozidla: 812.613, 811.082, 811.494, 854.216
Honza7887
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 8-2010
Odesláno Neděle, 01. května 2011 - 22:08:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já myslel, že by se třeba mohla nechat, jako stálá zastávka třeba pro S5. Pro lidi pracující třeba přímo na Evropský je ideální, navíc je zde blízko řada škol: Gymnázium,UK, Vysoká škola chemicko-technologická,ČVUT apod.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10228
Registrován: 8-2005

Odesláno Neděle, 01. května 2011 - 22:18:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

H7887: Spíš jí rozkradou nebo nechaj shnít... Určitě se vozve nějakej šotouš, že by se určitě "nevyjezdily jízdní doby", kdyby se zastavovalo do kopce. Kdyby aspoň posunuli zastavování v dejvicích k závorám, aby to bylo pár kroků do metra, ale na to se nezmohli za 33 let, co metro jezdí
Jsem oběť, ne viník.
Rudolf_vávra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 2-2009

Odesláno Neděle, 01. května 2011 - 23:18:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Snad jen abych doplnil (již jsem to našel), ona podzimní výluka se plánuje na 15.9.-31.10.2011.
ICQ: 593465557
Skype: rudvav
Oblíbené tratě: 174, 120
Oblíbená vozidla: 812.613, 811.082, 811.494, 854.216
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3251
Registrován: 6-2006

Odesláno Neděle, 01. května 2011 - 23:19:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V sobotu asi v čase 14:35, přitáhla do rakovnické st. zálohová loko 742.106 čtyři plné klanicové vozy z dřívím, dle starých přechodků "stanice určení Jesenice", tedy odtamtud
http://smoubernvald.rajce.idnes.cz/Chomutovska_Zamracena_749.130-1_v_letech_2001_05/
Šari
Moderátor

Číslo příspěvku: 10008
Registrován: 11-2005

Odesláno Pondělí, 02. května 2011 - 16:45:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Že padnou letos Loděnice se tady psalo?
FZF » ozvd.ic.cz
TS 101TS 704
Čiernohronská železnica » čHž
262
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.238.213
Odesláno Pondělí, 02. května 2011 - 19:38:04    Odkaz na tento příspěvek  

Šari:Které loděnice?Znám jich více.
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2684
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 02. května 2011 - 20:29:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Káem: Já jsem spíš zvědav, jak se SŽDC zachová, až se dokončí terenní úpravy na Hradčanské, tj. mezi třídou Milady Horákové a samotným nádražím. Předokládám, že tam bude natažen plot, aby to lidi neměli náhodou na vlak tak blízko.
Kasme
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 12-2007

Odesláno Pondělí, 02. května 2011 - 22:48:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

pokud tam bude jen plot, tak dlouho v kuse nevydrží :-)
Fotek je moc a většinou nejsou opopiskovány a roztříděny... Komu to vadí, ať se nekouká :-)
Navštivte také mestskyokruh.cz * kasme.cz * tunel Blanka - mo.ttnz.cz
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3255
Registrován: 6-2006

Odesláno Pondělí, 02. května 2011 - 23:31:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

padnou letos Loděnice-se jako zruší status žst a vyškubou se koleje? Já bych se redukci nedivil.
Nedávno jsem to tam po ránu navštívil, abych si zavzpomínal na Ostře sledované vlaky a všiml jsem si, že na vrážském zhlaví chybí vexle. Nechápal jsem, jak tam vykřižovala 1.154 v Mn s Os.



Apropo, žst. Loděnice se i s Vráží mihla v závěru komedie Svatební cesta do Jiljí
Z Budějc na Příbram míří odklon, dvojče bardotek a zhruba 17 vozů VTG-tak se dá možná již zíra ráno očekávat dvojče modrých Banglí z Ber. do Rak.
http://smoubernvald.rajce.idnes.cz/Chomutovska_Zamracena_749.130-1_v_letech_2001_05/
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3256
Registrován: 6-2006

Odesláno Úterý, 03. května 2011 - 11:18:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Venku leje a já jsem našel pěkný a vlastně historický obrázek:
http://duraz.unas.cz/749-170.jpg
Škoda jen, že autor fotografií tam nedoplnil i datum.
http://smoubernvald.rajce.idnes.cz/Chomutovska_Zamracena_749.130-1_v_letech_2001_05/
Šari
Moderátor

Číslo příspěvku: 10010
Registrován: 11-2005

Odesláno Úterý, 03. května 2011 - 17:03:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

262:Které loděnice?Znám jich více.
Tady ty, u Vráže.

Marťa: V listopadu padnou mechaniky, všechno. Vexle se buď vytrhají, nebo zamknou do rovného. A ze stanice se stane zastávka.
FZF » ozvd.ic.cz
TS 101TS 704
Čiernohronská železnica » čHž
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2539
Registrován: 9-2004

Odesláno Úterý, 03. května 2011 - 17:33:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ta Loděnice
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3258
Registrován: 6-2006

Odesláno Úterý, 03. května 2011 - 22:36:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ještě je v Berouně nasazena Bertička hřmoucí? Dík.
http://smoubernvald.rajce.idnes.cz/Chomutovska_Zamracena_749.130-1_v_letech_2001_05/
Kuťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 708
Registrován: 6-2004

Odesláno Středa, 04. května 2011 - 10:36:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Marťa: dle infa od kolegy je tam 751 105, čili dnes Nučice a Roztoky. Jinak jak si linkoval tu 749 170, tak autor doplní že je to v prosinci roku 1999 (konkrétně snad 29.12.1999).

(Příspěvek byl editován uživatelem Kuťas.)