K-report
 

Archiv do 11. října 2009  

Diskuse K-report » Archiv 2009 » Železnice » Tratě pod Jedlovou » Archiv do 11. října 2009 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
749.241
Neregistrovaný host
Odesláno Pátek, 02. října 2009 - 13:11:45    Odkaz na tento příspěvek  

Hm, nízký normativ...o co je kopec přes Jedli menší než přes Křižany?
Posláno z mobilu.
pída
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.177.183.245
Odesláno Pátek, 02. října 2009 - 14:59:15    Odkaz na tento příspěvek  

na vlaku 66619/66618 pojede vojsko do nového jíčína město vl.742 byla aspon do rybniště a spět do lípy.Zítra pojede děčínska pára s nakladníma vozama na liberec a frýdlant prý si to objednali nemci.
pida 76
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.177.183.245
Odesláno Pátek, 02. října 2009 - 15:05:12    Odkaz na tento příspěvek  

S těma Mn vlakama na bakov je pravda po,st,pá kdyz tam na trati něco je tak jede zaloha.Mimonskej manas bez omezeni.
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3665
Registrován: 9-2007

Odesláno Neděle, 04. října 2009 - 14:37:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dnešní podzimní Pnko ve Svoru a na Jedlové s 742.225+236+077
Motoluban
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 3-2007

Odesláno Pondělí, 05. října 2009 - 13:03:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak jsem našel jeden zajímavý pohled.Nevíte někdo co to mohlo být za řadu z toho 67?
Prcekzlipy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 622
Registrován: 11-2007
Odesláno Pondělí, 05. října 2009 - 17:48:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dnes Pn 742.011
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2766
Registrován: 6-2004

Odesláno Středa, 07. října 2009 - 07:05:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Přidám pár fotek ze sobotní akce s děčínskou Lízou. Pro perfekcionisty: jsou to jen náhledy, není to nijak zvlášť editované, jelikož nemám v čem.


Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 07. října 2009 - 15:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Statistik: Hmmm, vida. Zase jeden z těch co jel náhodou kolem trati a zrovna jela pára. Až zase budeš kázat nějaké morality a machrovat tady na k-repu, tak si vzpomeň na to, že celá legrace stála více než 1/2 mega a drtivá většina účastníků se neštítila zaplatit. Dokonce i -náctiletí studenti tak učinili, protože by jim bylo na rozdíl od Tebe trapně.

(Příspěvek byl editován uživatelem topič.)
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2767
Registrován: 6-2004

Odesláno Středa, 07. října 2009 - 15:37:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hmmm, vida. Čekal jsem, že s tím zrovna Vy přijdete - a opět jste mě nezklamal. Jinak se trochu mýlíte - kdybych o akci dopředu věděl a uvažoval o účasti na ní, neváhal bych se zaplacením. Jenže jsem se to dozvěděl v sobotu ráno, kdy mi kolega psal, že kolem něj ta šlechtična projela a že by měla jet cca po osmé z Lípy na Liberec. Víc jsem nevěděl a koneckonců ani nepotřeboval vědět. Výpravčí mi potvrdil, že akce je utajená, takže jsem nějaký konflikt očekával. Navíc, když jsem viděl Vás a další "známé tváře", tak se moje obavy utvrzovaly, ale světe div se, k žádnému konfliktu nedošlo. A na to, že jsem si dovolil zajet na čtyři místa (Božíkov, Valtinov, Rynoltice, Novina) a tu páru na nich vyfotit, načež jsem se tomu víc nevěnoval, tak to se na mě nezlobte, ale Vaše reakce je krajně nepřiměřená. Spíš se divím, že si to ti Němci - navíc když je to stálo takové peníze - na místě nevyřídili s Vámi, jak jste jim autem za Božíkovem pěkně rozoral louku na poslední chvíli před párou přímo v záběru. Jen těch "šaisů", co tam lítalo...
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 07. října 2009 - 16:17:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Statistik: Nejlepší obrana je útok, že? Mezi těmi Němci, kteří tam stáli, byli i oba hlavní organizátoři. Navíc i v jednom z aut, která jak píšete, "orala" louku byl i jejich český organizační partner. Stačilo otevřít pusu a zeptat se. Ale jak jsem si všiml, tak jste raději "skromně" stál opodál. Na dalších dvou místech jste měl opakovanou příležitost se pozeptati, zda byste mohl nějak přispěti.
Právě kvůli takovým "přisírkům" jako jste Vy se depeše utajují do poslední chvíle. Ono chtít po Němci aby si to s Vámi vyřizoval je dost pošetilé, protože by odpovědí na německý dotaz bylo pouze české mlčení s krčením ramen a předstíraná či skutečná neznalost němčiny.
Pokud jste tedy věděl, že je akce utajená, privátní a tím pádem placená a očekával jste "konflikt", pak nechápu proč jste tam tedy lezl.
Samozřejmě se nikdo nebude zabývat tím, že si někdo vyfotí vlak, když se k tomu opravdu nachomýtne či mu to jede kolem baráku.
Pokud však někdo za vlakem cíleně jede, tak by mohl mít trochu slušnosti a buď sám od sebe nějakou adekvátní částkou přispět či se alespoň zeptat organizátora, zda mu to nebude proti srsti.
Řeči o tom, že byste zaplatil, kdybyste předem věděl jsou jen plané výmluvy (tuhle jsem zatím ještě neslyšel, takže pochvala za originalitu). Stačilo se třeba právě na tom prvním fleku kohokoliv zeptat, zda tak máte učinit. Kdokoliv z přítomných by Vás odkázal na kompetentní osobu.

(Příspěvek byl editován uživatelem topič.)
malý bobeš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.235.213
Odesláno Středa, 07. října 2009 - 17:32:42    Odkaz na tento příspěvek  

Pan STATISTIK zde (patrně nechtěně) objasnil podstatu věci:

právě proto, že u podobných akcí potkáváte Vám "známé tváře" (přeloženo pár desítek platících fotografů), se tyto jízdy mohou konat.

Pokud procento náhodných (???) kolemjdoucích bude nadále stoupat na úkor "známých tváří", výsledek je nasnadě

další jízdy nebudou a Statistikem ořezané větve na zhlaví v Rynolticích mohou zase v klidu růst...
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1273
Registrován: 3-2005

Odesláno Středa, 07. října 2009 - 18:27:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Statistiku, teď jsi na to kápnul...
jsem si dovolil zajet na čtyři místa (Božíkov, Valtinov, Rynoltice, Novina) (...) načež jsem se tomu víc nevěnoval

Hrome, typický náhodný kolemjdoucí, co stojí u tratě, čeká na hydru a ono zrovna náhodou jede tohle, tak si to teda jako vyfotil. Škoda, že tu není zvracecí smajlík.
Prcekzlipy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 11-2007
Odesláno Středa, 07. října 2009 - 20:07:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Co se v tom furt šťouráte?Kdo si to bude chtít vyfotit si to stejně vyfotí a nějaký utajený jízdní řády nebo vyhrožování ohledně sdělení informací z dps tomu nepomůžou...
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1274
Registrován: 3-2005

Odesláno Středa, 07. října 2009 - 20:24:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Prcekzlipy: třeba něco jako vyšší princip, tzn. to, že když to udělá každý, budeme mít leda h...o?
Alex_74
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 5-2009
Odesláno Středa, 07. října 2009 - 20:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Všem přítomným diskutujícím přeji dobrý večer.
Statistik:tuto akci pořádala společnost LoRie z Německa na které jsem se organizačně podílel za českou stranu. V tom Božíkově jsem tím pádem stál nedaleko Vás,ale bohužel jsem nezaznamenal jakoukoliv snahu z Vaší strany se oficiálně přihlásit nebo se alespoň slušně zeptat. Fotografů mluvících česky tam bylo myslím dost. Myslím, že kolegové z Němacka nám udělali velmi slušnou cenu tj. 5.000,-kč na čtyři dny o proti zahraničním účastníkům (viz stránky LoRie), kteří platili několikanásobně víc. Ale i toto nebyla konečná cena, s každým i méně majetným jsme se jako vždy domluvili!!!
Co se týče kolegy Topiče, tak o toho se prosím neotírejte! Ten sponzoruje i jízdy historických vlaků, které nejsou výhradně určené pro fotografy. Jen díky těmto lidem Vy můžete "náhodou" fotografovat tyto skvosty na kolejích i s nákladními soupravami na atraktivních tratích. Vše je jenom o slušnosti a morálce.}
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2768
Registrován: 6-2004

Odesláno Středa, 07. října 2009 - 20:55:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič: pokud někdo z organizátorů trval na zaplacení, měl se ozvat sám, ne? Ostatně když mě tedy tak dobře znáte, měl jste několik příležitostí mě o zaplacení požádat sám. To se ovšem nestalo, takže nevím, na co si tu hrajete. Jinak - i tak jsem si pro jistotu s sebou vzal aspoň 50 euro (dosud je mám v peněžence), protože jsem očekával, že někdo minimálně z Němců si o zaplacení řekně. Nic z toho se nestalo. A ty Vaše hloupé narážky na nějaké moje originální výmluvy si laskavě nechte od cesty. Já mám čisté svědomí, ale zrovna Vás o tom přesvědčovat vážně nebudu. Spíš mě mrzí, že jsem o akci nevěděl dopředu, ale co Vám to budu povídat, to nemá cenu. Teď spíš lituju toho, že jsem sem ty fotky dával. Příště už to neudělám a ušetřím si aspoň ty (nejen) vaše infantilní výpady.

Jinak já nejsem jasnovidec, abych věděl, kdo akci organizuje. Jak jsem psal, kolega mi dal ráno echo, že to jede, ale Vás skutečně nemá cenu přesvědčovat. Budiž tímto organizátorům ke cti, že se jim podařilo akci aspoň do nějaké míry utajit, což byl zjevně jejich záměr. Sice mi dnes psal kolega, že si byl v rámci rodinného výletu mašinu taky vyfotit, a to je řeč o člověku zcela mimo množinu šotoušů, takže s tím utajením to asi nebude tak žhavé, ale jak jsem psal, Vás nemá cenu o něčem přesvědčovat. Radši se v tom nebudu dál pitvat, protože si nedělám iluze o tom, že zrovna Vy byste nebyl schopen nechat některé spravené výpravčí za nějaký domnělý únik informací popotahovat.

Navíc, k tomu placení - s Němcema bych se asi těžko domluvil a česky mluvící mistři světa dorazili třeba na flek v Božíkově jaksi vteřinu před dvanáctou... Na dalších místech jsem češtinu rovněž neslyšel.

Ad Malý bobeš: zajímavé tvrzení, bohužel opět zcela mimo mísu. Ty větve byly ořezané už z dřívějška (ostatně jejich stav pod stromem tomu nasvědčoval - mohl jste se jít přesvědčit sám, když jste jim věnoval takovou pozornost). Ale samozřejmě Vy bezpečně víte, že jsem je ořezal já. Patrně jste u mne viděl nějakou pilu, že... Zajímavé, žádnou jsem přitom neměl.
Alex_74
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 5-2009
Odesláno Středa, 07. října 2009 - 21:28:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Statistik:Nechtěl jsem se opět do toho hnoje zatáhnout,ale jsem také jenom člověk..
Takže ty mistři měli i organizační povinosti. Minimálně na těch třech místech kromě stromu v Rynolticích byli češi. Takže....! Chápu když dostanete noty od dopraváků tak už Vás nic nenutí se přihlásit, ale nebojte, sám jsem člověk z provozu a ani by mě nenapadlo se po někom vozit a už vůbec ne kvůli nějakému šotoušovi.
Co se týče info o akci, tak se můžete přesvedčit v diskuzi u 030, že jsem každému odepsal na meil, kdo mě požádal o informace.
Tím by to myslím mohlo skončit. Na akci byla pohoda a dobrá nálada tak proč si kazit dojmy na jednu z posledních fotoakcích z čoudou.
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 07. října 2009 - 21:43:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Statistik: Na urážky ve Vašem poslední komentáři odpovídat nebudu. Ty samy o sobě svědčí o Vašem mdlém rozumu.
Snad Vám to dostatečně vysvětlil Alex_74. Němci si samozřejmě o zaplacení neřekli. To jsem vysvětloval v předchozím komentáři a sám pžiznáváte, že byste se s nimi stejně nedomluvil.
Do soboty jsem Vás nikdy neviděl, ale nejsem blbec a dokážu si spojit zde zveřejněné fotky s ksichtem, který jsem poprvé za tři dny viděl až v Božíkově.
Vaše výmluvy na pozdní příjezd cca 12 lidí zaviněný zpožděnými vlaky pravidelné přepravy je zcela lichý, protože na místě bylo i několik českých účastníků dostatečně předem. Ale to byste se musel chtít zeptat.
Navíc jste měl možnost i ve Valtínově.
Očekávám, že se ozvete, třeba na můj mail a požádáte o zprostředkování dodatečné platby. Jinak bych musel považovat Vaše řeči o ochotě zaplatit považovat za pouhé svalnaté kecy.
Redbird
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 2-2007

Odesláno Středa, 07. října 2009 - 22:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič, Alex_74: Vždyť je to pokaždý stejný, vždy se najde několik týpků co jim je zatěžko zalatit. Myslí si jací jsou kabrňáci. A aby toho nebylo dost tak se s tím sem příjdou pochlubit.
redbird

Nevymýšlej důvody proč to nejde.

http://www.home.karneval.cz/00009480/Ferda-Morris-Redbird.htm
Poljaq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. října 2009 - 07:45:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak to jsou bezva dobrý řeči od Statistika, když se známe osobně a on ví, že se kolem toho pohybuju, ale je pravdou, že celou dobu dělal, že jsem průhlednej a na pozdrav neodpověděl, takže ochota platit byla evidentní. A pak už se s fotkama jen rychle pochlubit a dělat jak jsem největší čecháček nejchytřejší a ostantním jsme to natřel
262
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.240.238
Odesláno Čtvrtek, 08. října 2009 - 08:53:01    Odkaz na tento příspěvek  

Za pár let si cvaknete tak sklínkou nad těmi fotografiemi a upustíte slzu.Za pár let,když to takto půjde dál po lokálkách nepojede kolo (železniční).Všude budou vládnout PC s fialovou smrtí což s mechanickými návěstidly a závorami příliš neladí.Parní lokomotiva na koridoru bude opravdu krása.
Pokud si tedy někdo cvakl jednu fotku,protože nechce absolvovat ty závody gumídků,nic proti.Pokud se umí obléci a pokud nevadí na vytipovaných fotoflecích,tak by to nemělo vadit.
Každý jedinec by měl dbát případně slov organizátora,který ještě nějaké takové akce pořádá.Jim patří dík,že se koná nějaké oživení na kolejích.Prosím tedy nepleťte se jim příště do cesty a placu.Zabrátíne tím jejich znechucení a možná ještě někdy něco u nás uspořádají.
Prcekzlipy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 11-2007
Odesláno Čtvrtek, 08. října 2009 - 18:29:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dnes asi na 3 párech OS ČL-Dc 814.086/914.086
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. října 2009 - 18:47:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Statistik: Koukám, že slovo dělá chlapa, že? Takže to byly jen kecy o nějakém placení, což jsem ostatně předpokládal. Patřičně jsi je doplnil o několik urážek, osočení a lží. Taky nic nového. No, aspoň vím, kam si Tě s klidným srdcem mohu zařadit. Že Tě hanba nefackuje, takhle lhát a chovat se jak srab.
Zhor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 08. října 2009 - 19:20:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kluci, nechte toho, všichni si jistě pamatujeme stejnou hádku na téma "Sergej a Praotec", tak co, stejně se to nezmění. Statistik zůstane statistikem, Topič topičem a Zhor zhorem:-)
Slušným lidem držím palce!
A ozve-li se postřelená husa, reagovat na ni nebudu!
Šošon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. října 2009 - 21:00:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Něco pro odlehčení:
v Jiřetíně se začalo s opravou zastřešení peronu a vypadá to, že se bude dělat i nová dlažba.
A taky se nám tu objevil paroubkův šukafón ...
KaMo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 87.249.130.159
Odesláno Čtvrtek, 08. října 2009 - 21:04:56    Odkaz na tento příspěvek  

Topič: Právě kvůli takovým "přisírkům" jako jste Vy
Nechte na hlavě, kdo se přisockoval byť potom i čestně zaplatil na "halsebnerovský" fotovlak se 423.009 do Štítů přes osobu A. (kt. za to dostala potom od organizátora náležitě vyjebáno), a ještě někdo z party těch "vašich" šotoušů měl plno keců, že se nestavělo kde se očekávalo a že by jsme mohli dát klidně drbu pravidelnému osobáku...
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 09. října 2009 - 00:01:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

KaMo: Ale no tak, nechte si zbytečné pomluvy. Sám píšete, že jsem zaplatil (na rozdíl od některých dalších, většinou místně příslušných, kteří se sice řečeno Vaším slovníkem nepřisockovali, ale také "čestně" nezaplatili a jezdili za vlakem celý den). Pořadatel si sám stanovil cenu, kterou ochotně od každého zinkasoval. Počítám, že mu příspěvek od českých účastníků přišel celkem vhod, protože těch jeho sedm statečných mu vlak určitě nezaplatilo. Kdyby řekl, že nikoho dalšího nechce, tak bych nikam nejel. Vaše tvrzení, že jsem zaplatil potom je velmi nepřesné. Já jsem zaplatil předem než jsem nastoupil do vlaku a než akce začala a nemusel mě k tomu nikdo vyzývat.
Možná se budete divit, ale já si rád koupím jízdenku do nostalgického vlaku ačkoliv v něm pak nejedu a jenom si ho fotím. Beru to jako skromný příspěvek provozovateli.
Kadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 09. října 2009 - 15:18:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pnko se 742 225.
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3712
Registrován: 9-2007

Odesláno Pátek, 09. října 2009 - 15:29:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Na 742 na Pn si budete muset zvyknout,tedy do doby než se vrátí z plánovačky 235ka.
A staré 222 se už asi nedočkáte...
KaMo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 87.249.130.159
Odesláno Pátek, 09. října 2009 - 15:31:13    Odkaz na tento příspěvek  

Topič: Však já nepopírám, že jste nezaplatil, to bych si nedovoli. Nakonec jste stejnak přijel jenom kvůli tomu ryze privátnímu fotovlaku, tak co...
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 09. října 2009 - 21:29:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

750371: Čemu se teď říká plánovačka? Vojenské přepravě?
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3726
Registrován: 9-2007

Odesláno Sobota, 10. října 2009 - 06:58:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič: ano. Tam musí 750 přednostně,proto na Pn jezdí 742. Samozřejmě záleží odkud a kam ten vlak veze. ( např.na Rohozec 750 nemůže) No a 222 už není.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2959
Registrován: 7-2004

Odesláno Sobota, 10. října 2009 - 12:15:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

něco z D.Poustevny....



814 016-2 Honzík 017-0 Helenka 047-7 David
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2755
Registrován: 2-2005

Odesláno Sobota, 10. října 2009 - 13:51:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

úžasná optimalizace...
Švestková dráha - Lokálky Českého středohoří
Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet, nebo chválit. (K.H.B.)

ICQ 264305638
David
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4958
Registrován: 12-2007
Odesláno Sobota, 10. října 2009 - 20:41:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

753006: Tři dotazy k fotkám:
- Není to nástupiště v Dolní Poustevně až moc krátké?
- Výhybka, která se nachází někde v místech, odkud byl pořízen tento snímek, je ve směru k zarážce poslední, a dál je jen přímá kolej?
- Ze kterého nádraží je ta poslední fotka?

Díky za odpověď.
Strom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 7-2008

Odesláno Sobota, 10. října 2009 - 20:43:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

753006: No to je vážně hnus, hlavně ten skleněnej přístřešek, to zas někdo vymyslel jak nejlíp investovat (prošustrovat) veřejný peníze. Jinak když už sem píšu, tak se vás zeptám na provozní dobu výdejen jízdenek v Mikulášovicích střed a Dolní Poustevně. Tedy pokud už je náhodou nezrušily, opravy v JŘ si nedělám. A ta 854 s 954 tam jezdí pravidelně nebo to je jen pro redakci Železničáře...?
Halbstadt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 705
Registrován: 9-2006

Odesláno Sobota, 10. října 2009 - 21:06:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No a asi tam budou jezdit sergeje když je tam ten kulatý rychlostník
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 10. října 2009 - 21:16:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To je opravdu ohavnost, nalepit takovou hrůzu ke stávající budově, která sice dostala pořádnou ránu již před drahně lety, ale tohle působí jak pěst na oko. Procházejí takovcéto stavebí úpravy nějakým stavebním řízením?
Mouka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2329
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 10. října 2009 - 21:48:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

David: Dovolím si odpovědět za 753006.
Předpokládám, že peron ma 50 metrů, 854+954 i 814+914+810 se k němu vejdou, delší soupravy zde nejezdí.
V dopravně by měly být dvě kusé manipulační koleje - nakládková a do remízy, tzn. výhybka by měla být poslední.
Tři koleje má v okolí jenom dopravna Velký Šenov.
Mouka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2330
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 10. října 2009 - 21:55:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zavzpomínejme na starou Poustevnu.
application/vnd.ms-excel
poustevna.xls (16.9 k)
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2756
Registrován: 2-2005

Odesláno Sobota, 10. října 2009 - 22:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mouka: zapomeň na dopravnu, začni si fixovat v hlavičce zastávku-nákladiště...
Švestková dráha - Lokálky Českého středohoří
Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet, nebo chválit. (K.H.B.)

ICQ 264305638
Mouka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2331
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 10. října 2009 - 22:55:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Karloslt: Kdysi jsem se tady na to ptal a bylo mi řečeno, že to zůstane dopravna D3.
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3740
Registrován: 9-2007

Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 07:16:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dopravna nemusí mít kolejové rozvětvení. Poustevna dopravnou musí zůstat kvůli ohlašovačce.
Mouka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2335
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 11:35:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

750371: Samozřejmě, že nemusí (viz Žacléř a Vysoké Mýto město), ale Poustevna ho má, byť dopravní kolej je jenom jedna.
Hawe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 15:40:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zajímavé v té D. Poustevně. Znamená to , že např nejde objet soupravu ? Teď to třeba není potřebné, ale je třeba myslet více dopředu. Co mne však zajímá nejvíc - jak je to s prodloužením kolejí k hranici do Sebnitz ? Kam to už položili v rámci té současné "optimalizace" ? Chtělo by to nějaké foto.
Mouka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2342
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 15:57:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hawe: Objíždět nelze, potřeba to není a v budoucnu taky nebude, snad jen kdyby tam jel Mn, tak bude muset sunout. Nakreslil jsem takový amatérský plánek.
Hawe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 16:27:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Díky !
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2960
Registrován: 7-2004

Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 16:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

odpovím na některé otázky:
-nástupiště v dopravně je dlouhé 45 m,takže se k němu akorát vejde souprava 854+954.
-objíždět v dopravně se bohužel nedá
-provozní doba výdejny v DP je v X od 6 do 14 hodin dle pokladní (tzn když má dovolenou-nemoc tak se výdejna neobsazuje)
-výdejna v Mikulášovicích střed stejně s tím že od nového GVD končí (no když tam nepojede žádný vlak tak se to dalo čekat)
-co se týče soupravy 854+954 nyní to zde jezdí na vlaku 16008-2639 z důvodu výluky Mlýny-Jedlová
-od new bude 854+954.2 zajišťovat dopravu na této trati 2 páry (školní 16004-7 a denně 16006-2605/4)
-budova nádraží pokud se nenajde kupce je výhledově k demolici
-stejné nástupiště nové je i na zastávce Horní Poustevna
-za nádražní budovou před skladištěm je v kolejišti nový přejezd i pro silniční vozidla (zrušen ten u hranic)
-nemožnost objíždění je špatné,v novém GVD budou muset odpoledne z tohoto důvodu jezdit vlaky sólo 810,což na školní vlaky nebude nic moc...
814 016-2 Honzík 017-0 Helenka 047-7 David
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2961
Registrován: 7-2004

Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 16:37:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

dva dny před začátkem reko:


814 016-2 Honzík 017-0 Helenka 047-7 David
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2962
Registrován: 7-2004

Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 16:45:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

v těchto místech už vlak nikdy nebude....bývalá kolej 3B.Přibližně v místech fotky 2 a 3 se nově nachází železniční přejezd přes dopravu a byl zrušen přejezd u hranic.V těchto místech na koleji 3B se odstavovala HV (je zde zásuvka)



(Příspěvek byl editován uživatelem 753006.)
814 016-2 Honzík 017-0 Helenka 047-7 David
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2963
Registrován: 7-2004

Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 16:58:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

tady nějaké starší fotky pro představu bývalé Poustevny:


814 016-2 Honzík 017-0 Helenka 047-7 David
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2964
Registrován: 7-2004

Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 17:27:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

a ještě nějaké historické fotos...







814 016-2 Honzík 017-0 Helenka 047-7 David
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2965
Registrován: 7-2004

Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 17:33:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

SS 2009:


814 016-2 Honzík 017-0 Helenka 047-7 David
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2966
Registrován: 7-2004

Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 17:37:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

SS 2008:


814 016-2 Honzík 017-0 Helenka 047-7 David
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2967
Registrován: 7-2004

Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 17:47:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

a pokračování bude za 14 dní..ještě tu mám fotky z páry a pak fotky ze současné rekonstrukce
814 016-2 Honzík 017-0 Helenka 047-7 David
Mechanikofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1389
Registrován: 6-2007

Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 17:52:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

753.006: Odstavit vlek v Mikulášovicích nejde? A při zpáteční cestě resp. ráno ho zase přivěsit.
ICQ: 216 533 068
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2968
Registrován: 7-2004

Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 18:08:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

nelze,pobyt 1 minuta výhybky ručně stavěné
814 016-2 Honzík 017-0 Helenka 047-7 David
Šari
Moderátor

Číslo příspěvku: 5905
Registrován: 11-2005

Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 18:11:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pokračování fotek od 753 006



FZF » Z L Í N K A
810 271-7 "Šarinka" » Perla Zlínky
Co si nedokecáš, to nemáš. Stále věříš na náhody ?

Mono_mono
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 9-2009
Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 18:29:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To se nějaká trať obnovuje? A copak je to za trať?
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3747
Registrován: 9-2007

Odesláno Neděle, 11. října 2009 - 18:29:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

753006: proč tam vypadla ta 302ka?