K-report
 

Archiv do 5. dubna 2008  

Diskuse K-report » Archiv 2008 » Hry a simulátory » Trainz Railroad Simulator » Archiv do 5. dubna 2008 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
350
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.26.235
Odesláno Sobota, 29. března 2008 - 22:44:41    Odkaz na tento příspěvek  

Dennis: víš, já si nepotřebuju zvedat sebevědomí tím, že do nějakého fora plácnu nedodělanou patlaninu, a všichni aby mi to opěvovali, z toho jsem dávno vyrostl. Asi začínáš závidět, že vlastně nevíš co jsem postavil, a proto to tímhle nenápadným zpusobem chceš změnit a dostat ze mě nějaký ten obrázek, ale pochop, že já fakt nemám potřebu, ukazovat něco někomu, kdo je slepej, když neumíš vytvořit dobře něco sám, aby to odpovídalo reálu, tak je ti jedno kdo sem co dá a vždy ti to bude připadat průměrné. Já ti nic ukazovat nemusím, protože vím, že se to ani nedá srovnávat. Pokud budeš hledat pečlivě, možná někde na na netu nejdeš nějaké zlomky mojí práce, pokud tě to opravdu zajímá. Já ti ale tady nebudu nic servírovat jenom protože mi to přikážeš.
Rodny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 29. března 2008 - 22:52:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dennisi, teď si střelil fakt totálně mimo, ale tak nechejme Tě ve sladké nevědomosti. A jen tak mimochodem, myslíš si, že by Tě na msts foru neposlali do řiti s nereálným skinem emzet do MÁV barev či skinem štádlera na desiro? Jo a menší doporučení, když už se snažíš dělat reskiny, tak si zajdi do ostravského depa a nafoť a udělej do TRS skin 742 083, kterou máš v profilu, ať dokážeš, že umíš dělat pěkné skiny... Jo a k těm 163, chlubit se cizíma texturama, které si napatlal na model je docela hodně postavené na hlavu.

(Příspěvek byl editován uživatelem Rodny.)
S pozdravem Rodny
Jenda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 2-2007

Odesláno Neděle, 30. března 2008 - 10:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jakunkun:Nemáte nikdo prográmek na prevod vlaku z msts do cdp? Takový program neexistuje, autor modelu musí poskytnout zdrojové soubory, aby se model dal předělat do jiné hry... takže buď musíš požádat daného autora, pak najít někoho kdo to pro TRS upraví nebo máš asi smůlu.
Simulátor tramvajových linek DPMO MSTS MHD Olomouc
Petrspk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 6-2007

Odesláno Neděle, 30. března 2008 - 11:44:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rodny
To by ho do toho depa museli teprv pustit. Ne co se týče toho vložáku do reginy tak to je s prominutím Děs. Stačí se jen podívat na tvary a hlavně nepovedený lak. To že to dělá podle výkresu to je sice krásný ale nikdy se to nedá trefit je to všechno o citu jak v barvách tak v tvarech. Teď Denisi mužeš nahodit že já tomu tak rozumím,když jsem moc reskinu neudělal. Jo je to pravda. Já jsem si překreslil M131.1144 na šumperský motoráčky a i z žosky předchudce M131.3001,002 nebo bobiny E499.050,027,085. Ale při reskynování nebo tvorbě modelu je hlavní jestli mašinu opravdu znáš nebo jestli se ti jenom líbí a splácáš ji dohromady. Vem si já jsem modelář. Mužeš říct že to sem nepatří ale podle mě je tvorba modelů do TRS nebo MSTS Modelařina ale v trošku jiné formě. Poradím to jedno. Než začneš něco dělat tak si mašinu nafot do detailu třeba si i něco o ní zjisti,prostě sháněj dokumentaci a až potom začni něco dělat. A muj názor je ještě na tuto věc takový. Dnešní hráči simulátorů hlavně železničních chtějí jezdit s modelem skutečné mašiny a né s paskvilem. Tak ze sebou začni něco konečně dělat.
Příspěvek byl editován uživatelem Petrspk
www.kolejistesumperk.wbs.cz
Petrspk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 6-2007

Odesláno Neděle, 30. března 2008 - 11:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pardon Rodny tobě je určená první věta zbytek je pro denise
www.kolejistesumperk.wbs.cz
Icetiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 622
Registrován: 8-2006

Odesláno Neděle, 30. března 2008 - 12:02:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

z českých emzet udělat maďarské vozy(které mimochodem jsou)

Rodny když víš o nich - pošli link - rád si je stáhnu ...
tož sem pravil, to su dřisty,ni?

icq: 317-264-840
stavitel v TRS 2006 - Projekt Opavsko - hotova 316+315, část 317
Rodny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 30. března 2008 - 12:03:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

2 Petrspk: Pochopil jsem, v pohodě. A k tomu depu, do ostravského depa není žádný problém zajít, stačí zajít za strojmistrem a domluvit se, mám s tím osobní zkušenosti.
S pozdravem Rodny
Rodny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 30. března 2008 - 12:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

2 Icetiger: No pokusím se vyhrabat link a pak pošlu. Každopádně vím, že jsem je někde viděl.
S pozdravem Rodny
Stefja
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 7-2007

Odesláno Neděle, 30. března 2008 - 12:42:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Petrspk:Dobře řečeno.Můj subjektivní názor je ten,že pro autora nesmí být model,reskin či jiná jeho práce "jen" tou prací.Tajemství dobrého modelu není v plánech ani v texturách - je to sice důležitý element,ale je to "jen" materiál,základ pro jeho model,bez kterého se neobejde.Podstatné je,že autora musí jeho tvorba bavit.Pokud ho nebaví,tak je zle .To je pak na jeho tvorbě vidět jistá odfláknutost,řekl bych až lennost - "tak aby se neřeklo,tak to udělám...".Dobrý reskin mi zabere cirka 4 hodiny,když započítám i tu chvilku na nafocení mašiny za optimálních podmínek a úpravu fotek.Jinak se jedná o čistě grafickou a scriptářskou práci.Pokud chci něco dělat dobře,nemůžu si říct "on tam má taky chybu,proč bych nemohl já" - takhle to nefunguje a s tímhle přístupem vznikají další a další paskvily,kterých je už tak všude plno .K tomu depu a přístupu do něj - celkem živě si pamatuju,jak sem na šumperském zhlaví nafocoval 751 149.Zaměstnanci depa byli ten den vesměs tolerantní a velkoryse mě přehlíželi - jinak by asi její reskin nikdy nevznikl.
Šukafón,my favourite.... ehm,motorák.

Jezdím po 760mm www.rodny-loko.uvadi.cz
Jendaenglisu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 1-2008

Odesláno Neděle, 30. března 2008 - 14:27:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dobrý den!
Jelikož si s Dennisem píšu na icq a nemam s nim nejmenší problém tak mě dost překvapilo co se tady děje. Já se mu snažim pomoct aby se rozrostly počty tvůrců. To jak se tady předvedl je holt daň za sklamání že to neni tak jednoduché. Ono to hold nejde tak jednodušše vytvořit hezkej model. Máte pravdu že je třeba nejdřív předlohu poznat a pak teprve stavět a ne kus od kusu.
Dennis: Trpělivost s modely!!!
ostatní: Trpělivost s Dennisem !!!
Sames1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 1-2008

Odesláno Neděle, 30. března 2008 - 16:40:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

4 all: Vsichni vite ze dennis je jeste mlade kure (nemyslim vekove ale mmodelarsky). Vsichni tady ze sebe delate strasne lepsi nez je on? Ale proc. Misto toho aby ste mu pomohly a podporily tak ho zhazujete. Ja v nem viidm potencial .... vsichnni tvurci si stezuji na nedostatek casu. Jak je vidno on ho ma spoustu. Je mladej a zapalenej. Krom toho kvalita modelu! Ja jak zacinal s TRS tak jsem si stahl Hurvinka od Vikfe na rekl bych cesky prestiznich strankach trainzpedro.cz model i z dalky nevypadal realisticky. Jsme snad ve svobodem state a jesli si nekdo neco postavi je jeho vec. Pokud to i prezentuje tak take a pokud to da i nekomu ke stazeni tak je prece kazdeho vec zda si model stahne ci ne. Kritizovat po hoooodinach stravenych u PC je pipicky ceska vlastnost. Mate mu novackum ukazat kde je chyba a jak na ni a ne se hadat jak mali. V podstate jste na jeho urovni. Hadat se jak mali jardove. Misto toho tahle stranka mohla byt popsana navody napady a dennis mohl byt mnohem dal kdezto vy tu marite cas. A ted si podotknu kritiku ja na vas pokud mate deti a jednate s nimi jako s nim tak se stydte. To ta generace bude vypadat. Mely by ste si vzpomenout na vase zacatky. Nekdo se rad prezentuje a nabizi sve vytvory jiny ne to je take svobodna volba a on je z tech co rad predvadi. K MSTS bych chtel dodat ze opravdu ma Dennis pravdu jsou nohem organizovanejsi a vice mezi sebou spolupracuji nez modelari TRS. A k neexistujicim modelum! Doporucuji se podivat na TOHLE ci tohle TOHLE nebo co me opravdu pobavilo TADY priznam se ale ze bych dvoutrakcni jednotku ci lokomotivu v CR rad videl protoze uplatneni by mela siroke. Maji je v MSTS oznacene jako fikce Tady si to muzete overit .A to zda si je nekdo stahne anebo ne je zvobodna volba kazdeho. A nikomu to nevadi. Krom toho diky tak silne komunite a pomoci novackum vznikaji projekry map pres celou republiku. Jendaenglisu to vystihl presne. Trpelivost to chce! A pomahat si a ne se hadat. A jedna technicka poznamka nevim jak vy ale ja kdyz jsem chodil na zakladku tak jsem nemel penize na nakup drahych fotoaparatu! Takze pokud mu nekdo poskytne dobre nafocenou masinu tak je to kooperativni uspech obou! A ne chlubeni cizim perim.

A Spesl pro Dennise pouc se z kritiky a strav vic casu nad upravou modelu nez zbytecneho vylivani citu na forech! Ja se naopak tesim na tve heske vytvory.
Zadny Trainzak se neobejde bez techto stranek : Katalog a ODKAZY
Rodny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 30. března 2008 - 17:30:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

2 Sames1: Opravdu by mě zajímalo, jak podat konstruktivní kritiku k vozidlu, které neexistuje. To, že má MSTS sekci FAKE je věc každého, no proti gustu... Ale silně pochybuju, že Dennis dělal ty MÁV emzety nebo desiro ala stadler jako fake... A k těm texturám, v dnešní době není problém pořídit levný foťák vhodný na focení textur a pokud někdo vystavuje reskiny dělané z něčích textur a potom to používá jakožto ukázku své práce, tak je to pro mě chlubení cizím peřím. A jen taková doplňující informace, pokud se někdo rozhodne vydat na světlo internetu nějaký obrázek či model, tak se kritika snese vždycky, protože nic není dokonalé a vždy se najde něco, co se dá zlepšit.

(Příspěvek byl editován uživatelem Rodny.)
S pozdravem Rodny
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1084
Registrován: 2-2007

Odesláno Neděle, 30. března 2008 - 17:58:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kampak zmizely koleje

©Pety 2008
www.bus-mafia.wz.czDance radio
modelování: momentálně nic zásadního
Mládeži do 18-ti let nenaléváme. Naše mládež je šikovná a naleje si sama.
Lukasx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 30. března 2008 - 22:47:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

no je to zajmavá diskuse :-)

Dennis zkus tu 742 083 a uvidíš jen pro ukázku takto nějak by mohla vypadat



Jinak JE - Jinak jedna rada koho učit: uč jen ty které o to opravdu stojí ty které o to nestojí pak téměř nic nedokážou a když postaví konvici na čaj ( já ji mám postavenou za 10s) tak pak akorát machrují přitom je to téměř nic nestálo nejlepší je když se základy naučí sám (ale ono to bolí něco přečíst či koukat aspoň na obrázky ten kdo to opravdu chce tak si to přečte nebo aspoň prohlídne) ale učit někoho jak se dělá to a tamto to je o ničem.

(Příspěvek byl editován uživatelem lukasx.)
Sames1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 1-2008

Odesláno Pondělí, 31. března 2008 - 17:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rodny Souhlasim s kritikou. Ale ta se prece obejde bez hadek. Lidi mejte k sobe uctu. Sprosta slova zde opravu uz vubec nepatri. Kritika je zdrava dela veci lepsi pro vecinu lidi. Ale tohle neni kritika tohle je zhazovani mladeho kluka co se snazi. Stacilo mu rict ze to je jiny model a ze kdyz to zaradi jako Fake tak to je dobry. At si to potom zverejni a stahne kdo chce. Krom toho toto forum neni nazvano Realne morely do TRS pokud se nemilim. Vite spusta mladych lidi neco zkusi a rodice jim reknou to co vy a oni si reknou to je zbytecne neco dokazova a jdou ven brat drogy a okradat duchodce (neli presprejovat ty vozy podle sveho vlastniho uvazeni). Co se tyce mapovani modelu:
,,Pár novinek z mé tvorby . Děkuji Jonáši Janouškovi za poskytnutí fototextur .,, Rozbor techto vet: je to necela veta ale poznamenava ze on vlozil fototexturu na vuz (at mu to zabralo 1 min nebo 4 hod je to jeho prace) Podekoval tvurci fotek (to je zase jina prace a on sam uznal podekem ze to je dobra prace pana Jonáše Janouška pro pouziti na model).... ono by se z toho dalo vydedukovat ze vlastne on i ten model od Hummuse postavil a nakonfiguroval sam no ne??? Jezisi mam kamose a ma fotak rad foti ...druhej si rad hraje s Gmaxem a prospech z toho mohou mit vsichni ne? On totiz neuvadi ze by vse udelal sam! Takze kritizujte, ale ne tak at pomuzete celkove komunite TRS nez ze budete zacatecniky odsuzovat. Ja si naopak vazim prace vsech lidi okolo TRS at uz nekdo udela panelak nebo slechticnu. A pokud je nekde chyba tak se ozvu taky ale ne tak abych nekoho odrazoval od pokracovani na zlepseni.
Zadny Trainzak se neobejde bez techto stranek : Katalog & Odkazy
Rodny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 31. března 2008 - 17:44:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

2 Sames1:Já se s nikým nehádám, vulgárně nikoho neoslovuju, slovo patlal je něco jako "hodnost"...
A k těm emzetám, když se na ně dívám po delší době, tak opravdu jinam než do fake nepatří, protože to vlastně ani nejsou maďarské vozy, ale pouze ČD vozy v modrém, no to je fakt fake na druhou. No možná by stálo za to, aby se ozval i ten, o kterém je řeč a nenechal za své jméno bojovat jiné. Pokud by to byl opravdu snaživý tvůrce, tak by dokázal přiznat, že to, co udělal není ani kapku reálné a nebo říct, že to je smyšlený reskin. Místo toho se tu pořád hádá a myslí si, že je nejchytřejší na světě.
S pozdravem Rodny
Sames1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 1-2008

Odesláno Pondělí, 31. března 2008 - 17:48:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Karosa_b731 no chtelo by to sekacku koukni SEM a asi budou i dlouho nepouzivane tak vem i podbijecku atd... :-)
Zadny Trainzak se neobejde bez techto stranek : Katalog & Odkazy
Sames1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 1-2008

Odesláno Pondělí, 31. března 2008 - 17:55:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lukasx no jo chytremu napovez a hloupeho nakopni. Jenze on uplny zacatecnik nebude (tedy konvici asi uz zvladne). Bavime se o chybach pokrocileho. A hlave o urovni tohodle fora.
Zadny Trainzak se neobejde bez techto stranek : Katalog & Odkazy
Sames1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 1-2008

Odesláno Pondělí, 31. března 2008 - 18:01:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rodny ,,Já se s nikým nehádám, vulgárně nikoho neoslovuju, slovo patlal je něco jako "hodnost"... ,, Ja narazel vseobecne na to jak si ho tu podavate. Ty hodnosti bych rad videl at vim kam patrim :D Krom toho mozna dostal rozum .... Chytrjsi ustoupi Nic ve zlem spis to myslim tak ze se do prace mozna vic ponoril ....pokud nesel ty ceske vagony presprejovat to bych mu neradil :D Nemam pajdak a s mladistvymi to neumim, ale asi je urazenej.
Zadny Trainzak se neobejde bez techto stranek : Katalog & Odkazy
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 10-2007

Odesláno Pondělí, 31. března 2008 - 19:09:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chci se vám omluvit že jsem tak dementní . Teďka sem byl dlouho nemocný a dělal sem různé nesmyslné reskiny .
ICQ 380 621 533
SKYPE Denno777
E-MAIL Denno77@seznam.cz
www.mts.infusion.cz
Sames1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 1-2008

Odesláno Pondělí, 31. března 2008 - 22:17:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Omlouvam se vsem ze porad otravuju, ale tohle jsme musel dodat.
Dennis Zamer se na qvalitu ne qvantitu
Zadny Trainzak se neobejde bez techto stranek : Katalog & Odkazy
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 1-2007

Odesláno Pondělí, 31. března 2008 - 23:10:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Máte už odkaz na ty maĎarský vozy?

A schánim eště slovenský červený ŽSSK

Dík
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 1-2007

Odesláno Úterý, 01. dubna 2008 - 13:17:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak ty slovenský už sem našel, ale mam jinej problem, nejdou mi rosničky od Ursuse tady.
Pomůže někdo? Díky
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Roecalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 12-2005

Odesláno Úterý, 01. dubna 2008 - 13:19:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hanzhonzik:
Na Lia Trainz byl se stáhnutí reskin celé soupravy EC Slovenské Strely (Google: "Souprava Slovenská Střela. Popis: souprava-slovenska strela, reskin ZSSK 350 011-3, ZSSK A, ZSSK B, ZSSK BDs. Upozornění: Reskin ..."). Ještě jsem to dnes i vygoogloval, ale na stránkých jsem ho už nenašel
Možná to má někdo stáhnuté a pošle ti (já to mám na CD a to nemám u sebe). Kdyby ne, tak písni, dám ti mail na autora (co jsem vytáhnul z TrainzObjectzu).
O MÁV vozech bohužel nic nevím

Edit:
Si mě sám předběhl , to víš, než se načte TrainzObjectz :D...

(Příspěvek byl editován uživatelem roecalf.)
.: Roecalf má novou domovskou železniční správu First ScotRail :.

Používám tyto verze: TRS 2004 MS FS 2002 Olympus mju780
Mapa trati RC 330
Kladno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 1-2007

Odesláno Úterý, 01. dubna 2008 - 16:57:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

hanzhonzík - ty rosničky od ursuse jsou reskiny, které vyžádují základní model, ten je ke stažení http://trainz.petriny.cz/
Jukunkun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 2-2008

Odesláno Úterý, 01. dubna 2008 - 17:52:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Stalo se vám již že jste jeli s 714 a vagóny Btax pro 810 a zůstali vám otevřené dveře???
viz obrázek. Dveře se nezavřeli ani manuálně ve vlaku byli asi zablokovany?
Sames1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 1-2008

Odesláno Úterý, 01. dubna 2008 - 18:38:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jukunkun:
no koukam ale ze druha 010 je zavrena. Asi jenom chyba TRS. Zkousel si vypnout TRS a jet znova?
Hanzhonzik:
Koukni se SEM Pro vsechny: uz to tu jednou nekdo dal.
Madarske odkazy:
http://lom.atw.hu/
http://www.bogesz.cjb.hu/
http://www.roltrainz.hu/
http://www.szszbteam.extra.hu/
http://www.trainz.hu/

jinak tohle si uloz:
http://www.forum-thetrain.de/wbb2/thread.php?threa did=9415
a tohle doporucuju taky:
http://trainz.banal.net/catalog/catalog.html}

(Příspěvek byl editován uživatelem sames1.)

(Příspěvek byl editován uživatelem sames1.)
Zadny Trainzak se neobejde bez techto stranek : Katalog & Odkazy
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 1-2007

Odesláno Úterý, 01. dubna 2008 - 19:29:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jo, už se mi je podařilo rozjet, nevím, jak, ale měl jsem tam ten základní model a vono furt nic....

S těma vozama: Projel sem všecky ty odkazy a nikde nic, všude samý loko...
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 10-2007

Odesláno Úterý, 01. dubna 2008 - 19:42:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chci se vás zeptat jakou loko nebo vůz by jste chtěli postavit . Jako reputace ;)
ICQ 380 621 533
SKYPE Denno777
E-MAIL Denno77@seznam.cz
www.mts.infusion.cz
Sames1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 1-2008

Odesláno Úterý, 01. dubna 2008 - 19:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hanzhonzik: no ja vim ze byly tady (domnivam se ze je to i tvurce)ted tam nejsou asi je predelava zkus mu napsat jestli by je zase nevystavil http://www.vojtikjtrainz.wbs.cz/objekty.html

No a zkus jeste tohle da se tu najit tez dost: http://www.railwaysim.websnadno.cz/Ceske_a_Slovens ke_TRS_odkazy.html
Zadny Trainzak se neobejde bez techto stranek : Katalog & Odkazy
Rodny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 01. dubna 2008 - 20:21:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

2 Dennis:A co zkusit něco jednoduchého, co Ti jezdí v OVě pod nosem? Taková řada 843 je docela hranatá, otázkou je, kolik k ní seženeš materiálu a jak se postavíš k přesnosti objektu...
S pozdravem Rodny
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 10-2007

Odesláno Úterý, 01. dubna 2008 - 20:33:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rodny Nemusíš říkat hranaté :D už sem se něco naučil
jen pokus -

ICQ 380 621 533
SKYPE Denno777
E-MAIL Denno77@seznam.cz
www.mts.infusion.cz
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 1-2007

Odesláno Úterý, 01. dubna 2008 - 20:42:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sames1: Díky, už sem mu napsal, tak snad odepíše..., jinak nemáte někdo modrý Bautzeňácký vůz a zelené BTčko předělané pro 04ku? Myslim http://www.hp-trainz.de/html/Fahrzeuge_de06.html tadyty, ale je to tam jen pro 06ku...
Dík
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 10-2007

Odesláno Úterý, 01. dubna 2008 - 21:00:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hanzhonzik nějaké jsou na trainzpedro.cz
ICQ 380 621 533
SKYPE Denno777
E-MAIL Denno77@seznam.cz
www.mts.infusion.cz
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 1-2007

Odesláno Úterý, 01. dubna 2008 - 21:06:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dennis: Jsou, ale taky pro 06..., tak proto se tu ptám, jestli je někdo nemá upravené do 04ky...
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 10-2007

Odesláno Úterý, 01. dubna 2008 - 21:15:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hanzhonzik Ale tak sjeď truchu dolů (^_-)
ICQ 380 621 533
SKYPE Denno777
E-MAIL Denno77@seznam.cz
www.mts.infusion.cz
Rodny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 01. dubna 2008 - 21:32:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

2 Dennis: Co to je za vozy? Pokud je to to, co myslím, tak by to mělo být jemně kulatější a hlavně by to chtělo pořádné podvozky :-) No a pak texturu a šup s tím ven.
S pozdravem Rodny
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 1-2007

Odesláno Úterý, 01. dubna 2008 - 22:48:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A co tam jako najdu, když sjedu dolů?

Jo, eště něco, schánim služební vůz, ale ne ten od vikfeho, jsou ještě jiné?
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
PAPA_CHUBBY
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.250.246.190
Odesláno Středa, 02. dubna 2008 - 06:57:50    Odkaz na tento příspěvek  

Hanzhonzik Co sa tyka madarskych IC vozov,tie urcite nenjdes nikde,kedysi boli na stiahnutie na trainz.hu avsak uz davno nie. Jedine zeby ti ich niekto poslal.
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 10-2007

Odesláno Středa, 02. dubna 2008 - 13:23:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rodny Je to uacns pak možná udělám i jiné verze

(Příspěvek byl editován uživatelem dennis.)
ICQ 380 621 533
SKYPE Denno777
E-MAIL Denno77@seznam.cz
www.mts.infusion.cz
Ondra770
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 4-2008
Odesláno Středa, 02. dubna 2008 - 13:52:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hanzhonzik: Najdeš tam odkaz na stránku s vozy pro 2004, ale nejsou tam zdaleka všechny. Doporučuji si je zkonvertovat z 2006. Jeden služební vůz je také na trainz.petriny.cz
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 1-2007

Odesláno Středa, 02. dubna 2008 - 13:54:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ondra770: Ale to bych to musel umět zkonvertovat...
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 10-2007

Odesláno Středa, 02. dubna 2008 - 14:02:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hanzhonzik Podívej se do archívu , návody tu už proběhly
ICQ 380 621 533
SKYPE Denno777
E-MAIL Denno77@seznam.cz
www.mts.infusion.cz
Hhh88
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 3-2008
Odesláno Středa, 02. dubna 2008 - 18:08:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

čau lidičky nevíte kde bych náhodou stáhnul Bmo díky
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 10-2007

Odesláno Středa, 02. dubna 2008 - 21:24:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Děkuji Jendaenglishovi za poskytnutí "rozestavěného" motorového vozu 843 . A tady dávám svůj postup na modelu -

ICQ 380 621 533
SKYPE Denno777
E-MAIL Denno77@seznam.cz
www.mts.infusion.cz
Hhh88
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 3-2008
Odesláno Čtvrtek, 03. dubna 2008 - 04:59:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

JO PĚKNÁ 843 A TI TO TEDA BUDEŠ DODĚLÁT JO
Ondra770
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 4-2008
Odesláno Čtvrtek, 03. dubna 2008 - 12:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hanzhonzik: Otevři si ve složce, kde je model (kuid xxxxx yyyyy) soubor config a proveď tyto změny: trainzbuilt přepiš na 2.4, pak si najdi položku bogeys, smaž z ní všechno kromě špičatých závorek s kuidem a slovo bogeys změň na bogey. Potom projdi všechny součásti, na které s v configu odkazuje (podvozky, interiér, zvuk houkačky, motor,...) a změň u nich trainzbuilt na 2.4. Tímto způsobem by měla jít zkonvertovat všechna vozidla pro 2006. Při konvertování scenery objektů stačí změnit trainzbuilt na 2.4.
Jendaenglisu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 1-2008

Odesláno Čtvrtek, 03. dubna 2008 - 13:12:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jen k té 843 dodam že ten postup bylo jen napojení dveří a textura okna od hajzlíku. Aby bylo jasné, kde navazuje na můj výtvor.
Magnat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 10-2007
Odesláno Čtvrtek, 03. dubna 2008 - 17:32:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Petrspk :Já jsem si překreslil M131.1144 na šumperský motoráčky a i z žosky předchudce M131.3001,002

Btw - že o tom nevím, nebo se nejedná o TRS model?
V každém případě se ozvi a nějak bychom se domluvili už docela dlouho scháním někoho kdo by to zreskinoval
Jenoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 4-2008
Odesláno Čtvrtek, 03. dubna 2008 - 20:50:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nemáte prosím někdo povědomí , kde by se dala najít předvěst AŽD schopná provozu v rychlostní návěstní soustavě? (pro TRS 2004) Dosud dostupné předvěsti návěstí pouze návěst Výstraha a Volno. Navíc dochází ke shození návěsti Volno na Výstrahu již při průjezdu vlaku kolem předvěsti, ne až při průjezdu kolem hl. návěstidla jako ve skutečnosti. Děkuji za odpověď.
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 10-2007

Odesláno Čtvrtek, 03. dubna 2008 - 21:12:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dávám další postup s 843
- Dodělání druhé strany modelu
- Dosazení nových oken
1. strana -

2. strana -

3304 poly
ICQ 380 621 533
SKYPE Denno777
E-MAIL Denno77@seznam.cz
http://mts.infusion.cz
Magnat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 10-2007
Odesláno Pátek, 04. dubna 2008 - 08:16:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A 043 děláš taky?
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 1-2007

Odesláno Pátek, 04. dubna 2008 - 12:04:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

On mu jenda poslal jen 843ku, by mě zajímalo, co z toho vyleze...
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Kuba_750
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 8-2007

Odesláno Pátek, 04. dubna 2008 - 13:17:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ahoj chci se zeptat já mám tadyc tu hru ale když si stáhnu do PC mašinu a udělám jak se to má udělat stejně se mi tam ta mašina v té sbírce v té hře neukáže tak čím to je jestli náhodou někdo nevíte předem děkuji
http://fotografkuba3.webovastranka.cz/
Kladno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 1-2007

Odesláno Pátek, 04. dubna 2008 - 13:39:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

patrně máš pouze reskin a chybí Ti základní model, případně nemáš nainstalovanou nějakou součást k té lokomotivě(např.zvuk motoru, houkačka atd) co je to za loko u které máš problém?
Kuba_750
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 8-2007

Odesláno Pátek, 04. dubna 2008 - 14:10:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

no u všech
http://fotografkuba3.webovastranka.cz/
Kladno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 1-2007

Odesláno Pátek, 04. dubna 2008 - 14:17:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

no to je zajímavé na reskiny 749/750/751/753/754 musíš mít nainstalovaný modely od p.Starého, na reskiny 810 model od Hummuse na reskiny 720 model od jendyenglise atd
no a pokud máš trs2006 tak přes SSP se ti ukáže u příslušné lokomotivy závislosti

(Příspěvek byl editován uživatelem kladno.)
Petrspk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 6-2007

Odesláno Pátek, 04. dubna 2008 - 15:44:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Magnat jsem tu tak mi když tak napiš na icq 449359737 a nebo napiš na mail
www.kolejistesumperk.wbs.cz
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 10-2007

Odesláno Sobota, 05. dubna 2008 - 10:16:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dělám tu 043 , tak řekněte kde sem udělal chyby . Okna jsou jen "na oko"

ICQ 380 621 533
SKYPE Denno777
E-MAIL Denno77@seznam.cz
http://mts.infusion.cz
Bucin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 4-2008
Odesláno Sobota, 05. dubna 2008 - 10:24:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nejsou okna trochu nízko?