K-report
 

Archiv do 17.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Staré archivy » Archiv do 17.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 20:48:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak abych nebyl pozadu:
 
 
 
 
 
 
 
 
No, všechny tyto obrázky vznikly v posledních dvou letech, tedy v 6. a 7. třídě, některé bych dokončil, ale jak říkám, matikářce se to moc nezamlouvá...
Blog: http://gasonuv.blog.cz
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
Naposled šotnut uživatelem K-Reportu: ( zatím jsem se nestal ničí obětí)
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 5ks
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 21:50:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MigoŠ: vy jste si měli ve středu přinést železniční dvojkolí? To byl jako sběr železného odpadu a vaše třída chtěla za každou cenu vyhrát, jo? :o)
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 09:14:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_v: jsi uplně vedle, u nás na škole se pořádá jenom sběr papíru... železniční dvojkolí by nám bylo na prd, leda by jsme z něho udělali pomník...
Blog: http://gasonuv.blog.cz
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
Naposled šotnut uživatelem K-Reportu: ( zatím jsem se nestal ničí obětí)
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 5ks
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 734
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 13:00:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Dovolíte slečno, abych Vám ukázal svou obsáhnou sbírku Nohabek a uhláků"...

Před dvěma lety tady byl Životní příběh šotouše, nemohu jinak než citovat úryvek z tohoto díla:
--------------------------------------------------------------------
I šotoušům se příležitostně podaří navázat užší kontakt s osobou opačného pohlaví, avšak sami sobě musí tiše přiznat, že zatímco jejich spolužáci končí sexuální vztahy se zdůvodněním, že přece nejsou tak blbí, aby se ve dvaceti ženili, šotouší vztahy se spíše rozpadají impulsem ze strany dívky, která nechce být tak blbá, aby chodila s člověkem, který narve všechny prachy do focení vláčků a nakupování pamětních publikací nějakých zrušených železnic.
--------------------------------------------------------------------

Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Ocik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 13:18:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)




Mohl bych poprosit o tu pohádku na mail, kdo ji máte?

(Příspěvek byl editován uživatelem Ocik.)
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 13:24:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo tak to je trefné, ale bohužel je to tvrdá realita...
Blog: http://gasonuv.blog.cz
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
Naposled šotnut uživatelem K-Reportu: ( zatím jsem se nestal ničí obětí)
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 5ks
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2286
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 14:27:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

před dvěma rokama? tak to mi nějak uteklo...
LIDSTVO JE SPOLEČENSTVO BLBÉ, ZLÉ A ZLOČINNÉ. (profesor francouzské literatury z románu Obsluhoval jsem anglického krále)
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 735
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 14:42:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám uložený mail s příspěvkem...

==================================================
Posted by D_fens on Pondělí, 10.říjen 2005 - 02:21:

Životní příběh šotouše

Ve věku do 18 let se šotouš neliší od svých vrstevníků. Zatímco jeho spolužáci investují všechny peníze do fotbalu, diskoték, alkoholu, hulení, čundru, komponentů do PC, stovek CD a DVD na filmy sosnuté z netu a podobně, šotouš všechny finance od rodičů sype do fotoaparátu, paměťových karet, tonerů do barevné inkoustovky, lepšího skeneru a podobně. Šotouš tak příliš nevyčnívá z řady a naopak je povzbuzován okolím k další činnosti, neboť své peníze sice utrácí beze zbytku, ale (na např. rozdíl od příznivců nočních klubů) za ušlechtilý koníček. Fakt, že se šotouš v této době nezajímá o dívky, je vysvětlován jako pomalejší puberta.

Na vysoké škole dochází k první diferenciaci. Šotouš patří spíš mezi lepší studenty, obzlášť vybral-li si školu se zaměřením na svého koníčka. Na cvičeních a seminářích leckdy udivuje výjimečnými znalostmi z některých separátních oblastí oboru a je mezi některými pedagogy oblíben, neboť se aktivně zajímá o studijní literaturu. Mezi šotoušem a vrstevníky dochází k prvním viditelným rozdílům. Šotouš si stejně jako ostatní kolegové rád ve své fantazii představuje intimní vztah mezi sebou a vyvolenými (nejlépe postupně téměř všemi) dívkami z ročníků, koleje či fakulty. Záhy se ovšem ukazuje, že dotyčné mnohem více přitahují jeho spolužáci, kteří namísto desítek strávených s foťákem u trati tráví desítky hodin v posilovně, kteří namísto baget v ranním rychlíku při cestě na šotoakci dlabou kreatin po desítkách gramů denně a kteří namísto upíjení minerálky při vypalování nového úlovku fotografií na CD jsou schopni se večer v hospodě zřídit jako animálové a přitom úspěšně opít a následně i přefiknout spolužačky, které pozvali na jeden long drink. I šotoušům se příležitostně podaří navázat užší kontakt s osobou opačného pohlaví, avšak sami sobě musí tiše přiznat, že zatímco jejich spolužáci končí sexuální vztahy se zdůvodněním, že přece nejsou tak blbí, aby se ve dvaceti ženili, šotouší vztahy se spíše rozpadají impulsem ze strany dívky, která nechce být tak blbá, aby chodila s člověkem, který narve všechny prachy do focení vláčků a nakupování pamětních publikací nějakých zrušených železnic. Na konci školy šotouš s překvapením zjišťuje, že převážná většina jeho spolužáků má trvalý vztah a po svatbě nebo blízko před ní, zatímco on zůstává sám, neboť zbylé dívčiny nemají zájem o užší kontakt, a to ani za úplatu. Jen slabou útěchou je v těch dobách šotoušovi skutečnost, že kromě něho jsou bez ženy rovněž fakultní alkoholik, který se ovšem během studia propil k impotenci, a enfant terrible ročníku, který ještě nechce končit se zaběhlým střídáním partnerek každý sudý týden.

Po škole přichází šotouš do praxe a žasne. Protože v oboru většinou není k nalezení volné místo, přijímá šotouš práci v administrativě, obvykle zařízenou maminkou nebo tatínkem, kteří by přece kluka nenechali napospas Úřadu práce. Teprve reálná praxe náhle šotoušovi ukazuje, že spolužáci na škole zřejmě nebyli tak výjimeční debilové jako si myslel, protože ani kolegové a především kolegyně ve firmě nejeví žádné nadšení ze šotosbírky fotek, jízdních řádů a podobných artefaktů. Firemní vtipálek naopak šotouše pravidelně popichuje dotazy, zda by šotouš neřekl, kdy jede osobák do Horní dolní, následkem čehož získává šotouš u tvrdého jádra firmy záhy přezdívku Jízdní řád, Pantograf, Výpravčí a podobně. Tvrdé jádro tvořené obvykle mladší částí osazenstva firmy je vůbec šotoušovou noční můrou, protože jádro nedokáže pochopit, proč s nimi šotouš nejde do ani do hospody, ani na fotbal či hokej ani nikam jinam. Šotouš pro změnu nechápe, proč by měl tak neužitečně ztrácet čas, který může doma věnovat stahování nově objevených webů s fotografiemi vlaků a MHD.

Uplyne pár let a šotouš dospívá do zralého věku. Třicetiny klepou na dveře a šotouš si připadá jako král domácí šotoscény. Na o deset a více let mladší šotokolegy se dívá přezíravě, neboť on, na rozdíl od nich, fotil na dnešních šotoflecích už před 10 lety. Pyšně o tom mladším šotoušům vypráví a jeho ego se nafukuje do velikosti stegosaura ve chvílích, kdy může nekompromisně odmítnout úpěnlivé prosby mladších šotoušů, zda by jim nějaké fotky nedal nebo nepůjčil na naskenování. Oproti starším šotoušům je přitom sám ve výhodě, neboť zdraví ještě relativně slouží a mohou proto přebíhat z jednoho šotofleku na druhý mnohem rychleji než jeho starší kolegové. Jedinou vadou na kráse tohoto zralého období jsou stárnoucí rodiče, u kterých šotouš i nadále bydlí a nechává se tiše podporovat stravou, neboť svůj plat investuje do šotoušení. Rodiče si již plně uvědomují, že jejich syn je schopen investovat do svého koníčka všechny peníze a namísto vnoučat tak pod vánoční stromkem opět najdou pouze vkusně vyvedený kalendář, který jejich syn vlastnoručně nafotil, vytiskl a svázal. Šotouš je pak při rozbalování dárků překvapen, že jeho rodiče neocení vtipný kousek, kdy na fotkách od ledna do prosince jsou vozy řady 810 srovnané podle čísel, a naopak rodiče se diví, proč je všech snímcích stejný motorák. Má-li šotouš štěstí, má rovněž další sourozence, kteří, nejsa podobně postiženi, plodí děti, takže rodiče jsou ukojeni ve své prarodičovské funkci a šotouše naopak chválí, že s nimi jako jediný zůstává na vánoce doma, tedy pravda až na ty 3 hodiny, kdy si šotouš odběhl fotit štědrovčerení provoz MHD.

Blížící se čtyřicítka zastihuje šotouše v prekérní situaci. Domek rodičů již dávno změnil vnitřní uspořádání a rodiče bydlí v jedné místnosti, zatímco ostatní prostory domu šotouš zaplnil artefakty všeho druhu. Ani stovky tabulek z lokomotiv a vozů a desetitisíce fotografií, o pamětních publikacích, jízdních řádech a jízdenkách na všechno možné nemluvě, však postupně nejsou schopny přehlušit šotoušovo uvědomování si, že zatímco jeho bývalí spolužáci dnes vodí své děti do školy, on zůstává nadále sám a v lepším případě už není panic. Mimořádné deprese mu pak způsobuje bývalý enfant terrible z fakulty, který se dosud chová značně abnormálně (sice již nestřídá známosti jako ponožky, ale jeho spotřeba cigaret a alkoholu přesto budí úctu a zděšení), avšak přesto, na rozdíl šotouše, má doma hezkou manželku a děti, je majitelem vlastního auta, bytu či domku a malé,
leč prosperující firmy. Šotouš si uvědomuje, že on sám nevlastní ani rodinu ani děti, pouze domek naštěstí jednou zdědí po rodičích. Toto zjištění u šotouše vyvolá intenzivní snahu najít si partnerku, nejlépe pomocí inzerátu. První šok šotoušovi způsobí skutečnost, že sice odpovědělo povícero zájemkyň, ale nejmladší je 35 let, což se značně liší od šotoušovy vyfantazírované prsaté osmnáctky. Druhý šok pak způsobí vybraná kandidátka, u které šotouš sice velkoryse přehlíží věk, téměř dospělé děti a dvě předchozí manželství, avšak kandidátka si těchto šotoušových ústupků neváží, velmi ostře kritizuje způsob, jakým šotouš investuje celý svůj plat do šotoušení, a není vůbec nadšená, že musí se šotoušem jezdit desítky let starým spartakem, i když jí šotouš vysvětluje, jak historicky cenné vozidlo to je a že porovnávat spartaka se sousedovou Octavií 1,9 je pitomost, jelikož Octavia nemá vůbec žádnou historickou hodnotu. Výsledkem těchto názorových třenic je brzký rozchod a po několika marných pokusech šotouš své snahy zanechává.
V této době se rovněž šotouš názorově rozchází s řadou svých liberálnějších kolegů, kteří razí názor svobodného přístupu k informacím a k šotoušově zděšení zdarma(!!!) publikují své staré fotografie. Šotouš dokáže pochopit, že je možno na web umístit několik méně povedených aktuálních snímků, ale publikaci desítky let starých fotek v high resolution považuje za svatokrádež a potajmu i veřejně publikující pomlouvá, že zřejmě spadli z višně. Následně se k němu donese odpověď dotyčných, že nechtějí být jako ten, kdo doma onanuje nad plnými skříněmi nepublikovaných snímků. Šotouš se pod tímto úderem zatvrzuje, opouští šotokroužky a šotokluby a stává se individuálně ranařícím šotoušem.

Jak se šotouš blíží k padesátce, vplouvá zvolna do kategorie Skalní fanda. Mladší šotouši k němu vzhlížejí s nábožnou úctou, neb on přece na dnešním šotofleku fotil už před čtvrtstoletím a tehdy přece ještě jezdily vozy, které jsou dnes leda v muzeu, pakliže nebyly sešrotovány všechny. Šotouš sám již pochopil, že manželku požadovaných vlastností nikdy nenalezne a zůstane doživotně sám. Aby zamezil nejapným žertům ze strany liberálních šotoušů (tj. těch, kteří byli ochotni omezit šotočinnost na míru, která byla jejich přítelkyněmi a ženami uznáná za "přiměřeného koníčka", díky čemuž se oženili, zplodili děti a od normálních občanů se liší pouze tím, že několikrát do roka popadnou fotoaparát, děti a v některých případech i ženu a vyrazí na šotoakci), prohlašuje šotouš svůj partnerský kolaps za úspěch, neboť si přece nenechá ve své unikátní sbírce řádit děti. Sbírka v té době nabývá nevídaného rozsahu, neboť rodiče jsou již po smrti a osiřelý šotouš tak mohl zaneřádit i jejich bývalý pokojík. Vznik dalšího nemalého místa pro šotomateriály pak má na svědomí definitivní ztráta šotoušovy ranní erekce, díky čemuž bylo možno vyhodit rozsáhlou tajnou šotoušovu pornokolekci.

Věku nad 60 let se šotouši dožívají spíše výjimečně. Jejich mnohaletá zapšklost a nenávist k širému okolí vykonají obvykle své a šotouš umírá ještě před důchodem na infarkt či mrtvici. Přežije-li šotouš do vyššího věku, propadá depresím, neboť jednak není schopen účasti na šotoakcích kvůli slábnoucí fyzické kondici, jednak nechápe moderní techniku a nerozumí, proč se nedají sehnat černobílé filmy 6x9 do jeho stále skvělé funkčního flexaretu a místo toho mu personál fotoprodejny nabízí paměťovku do digitálu.

Úmrtím šotouše jeho životní dráha ještě nekončí. Poslední tečkou za šotouším životem je až krátké intermezzo, které učiní dědici, tj. sourozenci nebo jejich děti. Tito, jakožto nešotouši, propadnou depresi, když zjistí, že jejich bratr či strýc po sobě zanechal mírně zpustlý domek plný krámů a starých fotografií. Při krátké návštěvě v místním antikvariátu jsou pozůstalí ubezpečeni, že šotoušovy fotky jsou nejspíš zcela neprodejné a deprimovaní příbuzní si proto ze šotoušova domu odvážejí toliko televizor a pracně nalezené fotoalbum z dětství. O zbytek se postará firma zabývající se likvidací pozůstalostí, která fotky nacpe do krabic a odveze do sběrny starého papíru, kovové štítky pro jistotu rozláme (co kdyby to šotouš někde ukradl a na šrotišti z toho pak byl průšvih) a následně prodá jako kovový odpad a zbytek nasype do kontejneru a odveze na skládku. Dědicové domku pak dlouhá léta s povzdechem říkávají: "Domek jsme zdědili v dobrém stavu, ale strýček byl už starý a nejspíš sbíral, na co kde přišel. Odvezli odsud osm kontejnerů odpadků..."

Úplnou tečkou za šotoušem je pak zděšení ostatních šotoušů, kteří až se zpožděním zjistili, že je šotouš po smrti a jeho sbírka neznámo kde. Konečným důsledkem úmrtí šotouše je proto fáma, že kdesi žije neznámý mimořádně vlivný šotouš, který odkupuje celé sbírky, jako třeba v případě našeho šotouše...

Tolik životní příběh šotouše. Zda je pravdivý či ně, na to se podívejte do zrcadla...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Ocik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 14:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33175
Registrován: 4-2002


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 14:53:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ocik:
Příště méně smajlíků v jednom řádku.

Ale že ten čas nějak letí...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1252
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 15:32:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Jxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 4-2007


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 15:38:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

..když už tady ty kresby jsou....taky něco přidám:
 
 
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 17:34:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jxxx: Krásná 810 v ODS laku
Šotouši sobě

810 271 - 7 4EVER

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 18:07:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolleybus:



Žabotlamy, to je prostě klasa!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1685
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 18:28:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Životní příběh šotouše: Jéé to je ale fakt starý :-) a vy se smějete. Jenže já jsem to drobet rozšiřoval až se to dostalo ke kamarádovi, kterému je něco přes dvacet a kvůli tomuto textu přestal postupně zapisovat plecháče, tranzistora a brejlovce, kterého každý den musel vidět. A potom přestal i definitivně fotit aby tak nedopadl. Text má stále ve své peněžence a je to pro něj něco jako korán... Až tak se to dá vyhrotit, až tak...

Jinak je znám spousty lidí, kteří jdou ve stopách tohoto textu a u své maličkosti doufám, že z něj vybučuji již teď, v ranném stádiu.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 9-2002
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 19:04:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuokam, moje kreslici schopnosti byly asi dost mizive: Jediny, co jsem zvlad, byly 150, 151, 350, x62/x63, 749, 75x, 810 a mozna jeste nejaky motoraky. Kde ty cmaranice skoncily, netusim. Mozna jeste existuji, ale mam o tom vazne pochybnosti. A ten zivotni pribeh byl aspon u me stejny, ale jen do tech 18, pak jsem zacal stale vic propadat spadum alkoholu a zen, to me bavi vic nez sraha a o historicke hodnote napriklad brejlovcu a zabich tlam zastavam nazor, ze brjlovci jsou z velkych dieselu nejmene spolehlive a 451 patri na srotak.

Krome toho autor onoho textu pozapomnel na viru v boha. Nevim totiz - ze zdejsich prispevku to nelze vycist - kdo veri a kdo ne.

Pak taky zpomnel, ze nekteri sotousi behem cekani na svuj oblibeny vrak nebo vlak nekde v pangejte piji lahvace a huli jointy.

Ne ze by me sotovypravy nebavily, a delat to tak casto, jako nektri zdejsi... hmmm... Radeji si zajdu na pivo, nebo za moji slecnou. Ale draha me porad bavi, ale spis uz je to obecny zajem o techniku, nez to, ze tady jelo tehdy to a tam ono.
ICQ 268-987-545
Jxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 4-2007


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 19:58:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agent: souhlas a ostatním díky za reakce.A prosím,neptejte se,kolik mi tehdy bylo....-náct.....
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 20:39:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolleybus:
Zajímavá životní story... Doufám, že nevychází z pravdy
Teda já si kvůli focení dělat speciálně školu na to, to bych do toho musel být vážně abnormální závislák. Samozřejmě ty co chcou dělat takovou školu a zároveň mají i takového koníčka, to je dobré. Nějak jsem si myslel, že jsem šoťous, ale článek trollyho (sorry za zkratku) mi vyrazil dech. Je mi 15, ale že bych ve 40 neměl babu To bych vážně...
Vím toto je jen něco na vystrašení, ale co kdyby to byla pravda...
Přemýšlejte o tom vážně všichni!!!
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Ocik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 20:55:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

(stálou babu ne, ta by nás mlátila válečkem:Ještě jednou budeš fotit tu 680, tak si mě nepřej ty obejdo a běž už vyluxovat!!!, radši 75x v garáži)

Jxxx: Smím se zeptat, co dělá ta pěkná 810 na nástupišti?

(Příspěvek byl editován uživatelem Ocik.)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1334
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 22:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten článek je hustej...vážně se obávam o svou budoucnost
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Jxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 4-2007


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 22:26:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ocik:...to já už nevím,to mi bylo -náct a vrátil jsem se z hospody pln inspirace tak jsem namaloval bedýnku.Fakt Ti už nedokážu vysvětlit pohnutky,které mě vedly k tomu obrázku.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1336
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 09. května 2007 - 22:29:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jxxx Teď sem si všim že 810 je v Prachovicích ana přejezdu je hundrtka...to je paráda tama mam známý (pokud sou to prachovice jak je za nima kus hrad Lichnice.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 09:00:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak nějak některé části poznávám ( u sebe i u jiných)
Jak jste to jeli ????
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6142
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 10:54:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

k čemu je dobrá manželka a děti?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Jxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 4-2007


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 11:36:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 100:jj,je to přesně tam,já z těch končin tak nějak pocházím.
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 11:38:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: Je to tradice. Nikdo už neví pořádně proč, ale prostě se to tak dělá.

(Příspěvek byl editován uživatelem fanfán.)
Liberté! Égalité! Sexualité!
Petr_fajgl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 3-2007
Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 11:54:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo:
Přece proto, abys měl komu odevzdávat výplatu. A pak proto, až umřeš, tak aby měl po tobě kdo dědit.
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 6-2003


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 12:25:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: k tomu, že když se vrátíš z knajpy, aby odstranili z cesty směrem do postele všechny předměty, o které bys mohl zakopnout a zranit se
Šotopříběh: občas na to s kamarády narážíme a vzájemně se hecujeme, abychom tak nedopadli. Z okolí totiž známe několik takových případů (naštěstí jsou v menšině), na které to sedí jak na hrnec. Na jednoho z nich jako by byl příběh s trochou nadsázky přímo psán, sedí i ten mírně zpustlý domek plný krámů po rodičích a tak trochu vlastní svět, ve kterém tento člověk žije.
Co se týče mé osoby tak doufám, že zůstanu i nadále "liberálním šotoušem", to jest budu jeden z těch, kteří byli ochotni omezit šotočinnost na míru, která byla jejich přítelkyněmi a ženami uznáná za "přiměřeného koníčka", díky čemuž se oženili, zplodili děti a od normálních občanů se liší pouze tím, že několikrát do roka popadnou fotoaparát, děti a v některých případech i ženu a vyrazí na šotoakci. Podle mínění okolí takový zatím jsem, protože mezi mé záliby patří i ty běžné lidské :-)

 
 
Společnost pro veřejnou dopravu Lokálka Pňovany - Bezdružice RegioMap Plzeňského kraje
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1253
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 16:31:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolleybus: Hm, ten príbeh mi niekoho pripomína, dúfam že dodržim iba 1 odsek
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.kemhd.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Rybář
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 16:57:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná trochu blbá otázka:jak vzniklo slovo šotouš?
Nebo aspoň v čem má toto slovo základ díky
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 458
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 17:04:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rybář: jáa sem teda u vzniku tohoto slova nebyl, ale řekl bych že to vzniklo od slova šot, šoty (jako příspěvky nebo reportáže ve zprávách), ale nenapadá mě souvislost... Je to ale jenom moje doměnka...
Blog: http://gasonuv.blog.cz
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
Naposled šotnut uživatelem K-Reportu: ( zatím jsem se nestal ničí obětí)
Šotnul uživatelů i neuživatelů K-Reportu: 5ks
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1484
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 17:07:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Často je to spojováno se slovem "shot," což znamená vyfotit.
SOR - naše hrbatá budoucnost. Nové motto DPML?
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1974
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 20:11:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mi zas kdosi říkal, že to bylo hanlivé označení pro někoho, kdo se v něčem rype (a nemá o tom paru)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6785
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 10. května 2007 - 23:39:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo se na té fotce pozná? Dnes v osm ráno v Prase hl. n.

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1668
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 00:03:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Jo. Kdesi jsem to viděl na netu (kdyžtak hodím odkaz jestli najdu). Je to prý typický člověk, který furt do něčeho kecá a něco se mu nelíbí. No a tak nějak se to usadilo na nás (při zamyšlení nad sebou se nedivím ).
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 650 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1687
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 08:48:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě napadá spojení shot a touch. Vyfotit zmáčknout, ale každopádně vznik je mi ukradenej když skoro nikdo neví jakej má opravdu význam Dříve to byla nadávka a dnes se k tom strašně lidí hrdě hlásí...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6151
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 09:06:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_Š - to je tataráček? jsi mi na něj udělal chutě....
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Agent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 9-2002
Odesláno Pátek, 11. května 2007 - 15:06:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tataracek jsem mel vcera na obed. Jen to pivo ve Spanelsku je hrozny, to nase je tu drahy: 1.60 EUR/0.33l
ICQ 268-987-545
Zvídavý
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.115.183
Odesláno Sobota, 12. května 2007 - 20:39:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JirkaŠ: buť konkrétní, kdo je v tvém šoutouš?
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 334
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 12:26:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ukážu taky pár svých kresbiček ze starých sešitů. Kreslit reálná vozidla mi moc nešlo, takže jsem se raději soustředil na vývoj nových typů.
 
 
 

 
 
 

Kresby pocházejí někdy z konce dvacátého století :o)
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 759
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 12:58:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož teda aby ste neřekli...

 
 

Tyto paskvily pochází z hodiny zábavné FYZIKY !!!
Šotouši sobě

810 271 - 7 4EVER

E - mail: ckd.zlin@seznam.cz
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 279
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 13. května 2007 - 13:48:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já se raději výtvorů zdržím, bo kdybych já něco nakreslil, toš to by byl výtvor! Neumím ani pořádně ani auto natoš pak takové vlaky...
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Stínovlas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 10:35:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to nekdy budu muset nafotit můj sešit do dopravy, tam sem maloval každů volnů chvilku, většinou při zkoušení, pukud sem sám nebyl před tabulí. To se pak učitel podivoval nad kresbami v textu
Se 749,751,851 a T478.1002 na věčné časy a nikdy jinak.
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 12:51:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD: Trolleybus 8.5.07
To story má hodně co do sebe... Jednu sobotu jsem měl mít schůzku s mou teď už asi expřítelkyní, ale do Brna jsem dorazil kapku dřív a čekání jsem si krátil na hlaváku šocením brejlovců. Jenže jeden hodný strojvedoucí mi nabídl svezení, čemuž jsem nemohl odolat... Když mi zazvonil telefon a ozvalo se: Kde seš, co je to tam za rachot? No a když jsem odpověděl že na lokomotivě, tak se ozvalo pouze tú tú tú.... Chjo, proč taky nějaký ženský nešotouší....
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 13:03:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak co s takou, která nemá pochopení...
Jak jste to jeli ????
Shane
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 13:08:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2:to máš dobré,že když si fotil loko tak tě vzal strojvedoucí na stanoviště.Mně se stal pravý opak,strojvedoucí mě seřval,co to fotím,že to nesmím,že ve fabrice taky se nemůže fotit a toto je přece pracovní stroj tak se nesmí fotit.Ten mi tehda vzal elán na šocení a fotím jen když jede něco náhodou kolem
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4115
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 13:22:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marin2: holt je to o prioritách. Mohl si aspoň zavolat a oznámit "změnu" a ne čakat, co se bude dít. Pak se nediv...

Shane: škoda, že neřval na mě. S takovým gustem bych ho poslal do ... Jednou na mě jeden takový "ňáký" hulákal a jestli má z tý mašiny slízt a rozflákat mi foťák. Tak jsem mu řekl, že ať to zkusí... Nějak se mu z tý mašiny najednou nechtělo. Při odchodu jsem mu jen doporučil, ať si vezme něco sladkýho na nervy, když prášky nezabírají...
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 14:39:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: Se stane... Příště už vím že si na rande nemám brát foťák Zůstane pěkně doma v šuplíku. No s tím nahlášením jsem to mohl udělat, ale fotky z lokomotivy hned tak nedělám

Shane: Zatím jsem se s takovým nesetkal. Tento měl velkej zájem o foťáky a o focení všeobecně...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1404
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 17:20:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další díl občasníku "Šotovník" je na světě


***********
 ***********


více na www.jakuza.ic.cz

* * *
Usmívej se! Bude Hůř


Prodám objektiv Sigma 18-125 pro Pentax
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 17:21:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem před léty také dostal možnost, kousek se svézt do žst. Nové Strašecí a to přímo na Rosničce 710.866 z ČLZ. Optal jsem se dotyčného strojvedoucího jestli nebude mít problémy a on že né, vdyť nabyl zaměstnancem ČD a s radostí jsem vylez k němu do kabiny. V ten moment jsem litoval, že nemám kameru, vznikla by z toho skvělá reportáž ze zvukem.
Zastavil u mě, když jsem ho fotil u Pecínova, když sjížděl z domovského areálu, zastavil přesto, že několik metrů za ním jel kolega na Prasátku 703.610. Ve stanici, když nás předjel Sp z Prahy do Rak. jsem si vystoupil, přestože mi byla nabídnuta jízda zpět "na Hořkovec" (do areálu), ale já jsem pokračoval v šocení při posunu / odvozu cisteren s mazutem.
 
 
 
Musel jsem ty interiérové fotky zesvětlit, pač jak jsem byl z té jízdy "vysmátej" neaktivoval jsem si blesk.
Nespouštěj oči z tratě!
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 17:27:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky bych sem píchnul ze dvě fota, ale nějak jsem se nenaučil dělat s novým prográmkem na úpravu a fotky mi to sem nechce vzít, bo jsou moooc velký... Asi si opět stáhnu ten starej...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 17:52:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já je prozatím zmenšuju v programu PhotoFiltre, vždy když sem něco přikládám tak si je předtím zmenším na 1024 krát něco...
Nespouštěj oči z tratě!
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 19:18:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maťa: Díky za tip. Pokud se mi to nepodaří tady s tím ZME (tkem) tak to pohledám na netu a píchnu sem něco z vláry...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1341
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 21:47:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chjo, proč taky nějaký ženský nešotouší....
Ne?
 
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 23:15:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musíte si je ve vašich dcerách vychovat pro budoucí pokolení, když už to nestihli naši rodičové. Když budete mít holky, tak je vést k šotouství
Ale výše nikdo psal, že holek šotoušek je prý procentuálně dost...
Nespouštěj oči z tratě!
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 08:04:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin100

No na takových hromadných akcích se nějaký najdou... Ale pochybuju že nějakou potkáš třeba u Metalšrotu v Tlumačově jak prolízá vyřazený motoráky..
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2004
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 12:23:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

holky, tak je vést k šotouství

Táta:"Co děláš s tou panenkou? Nesahej na ni, tady máš radši foťáček a zkus vyfotit třeba tam ten trolejbus.....ale neeee tak, musíš odtud, z úhlu 30°"

Dcerka: "Fňuk a "

Táta: "No vidíš....ježiš, to je ale strašná fotka, sis nemohla všimnout toho stínu na čele?"

Dcerka: "Béééééééééé"

Nic proti, ale lepší jsou ženy jako něžné pohlaví než ty, které se u večeře dokážou bavit jenom o tom, že posunuli Lv o dvacet minut dopředu a ona nestihne zimní fotku se svítáním, pač bude ještě tma...
Ideální žena je bohatá nymfomanka, majitelka pivovaru :-O

PS: Jeden blázen v rodině stačí, ne?
PS2: Po Tlumačově lozím akorát já, ale dlouhé vlasy mmám tež...a jedinné, co jsem tam potkal byli sprejeři
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 12:49:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč by měla šotouška mluvit při večeři o svém focení a o dění v žst. Já s tím doma nikoho neobtěžuju.
Nespouštěj oči z tratě!
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2007
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 14:57:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No neobtěžuješ, bo předpokládám, že si v rodinně jedinný takový :-)
Ale kdyby vás bylo víc...
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 20:27:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já s tím obtěžuju kamarády v hospodě..
Ale už si dávám bacha, protože pokud nás k tomu téma nezavede, tak mám zakázáno komukoliv ukazovat šotoúlovky a bez tázání mluvit o vlacích, a když to poruším platím panáky...
I když někdy to poruším dobrovolně a rád - páč se vždycky najde někdo kdo tu rundu otočí
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace