K-report
 

Archive through 26.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Nové tramvaje » Staré archivy » Archive through 26.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1506
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 17:13:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také pohled na Poršetu.
...Život je kabaret a flám!
Chytrej bůh kabaret dal nám - tak měj rád svůj kabaret!
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.149.108.7
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 17:58:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ač to sem opravdu nepatří a ač nejsem moravský nacionalista (a nechtěl jsem zprvu reagovat), tak mi to nedalo:
- nevím proč zde někteří píší Morava v úvozovkách
- jako obyvatel území Moravy se opravdu cítím být spíš moravanem a ne čechem
- nezdá se mi příliš patřičné přesvědčovat všechny obyvatele ČR o jejich češství. Historicky (a možná trošku i mentalitou) opravdu nejsme úplně jeden národ. Tož tak, a teď se vraťmě k novým tramvajím v Praze.
MZB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.5.202
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 18:45:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass: Přestože jsem z Moravy, souhlasím s Vámi, že spousta lidí nasazuje proti Praze a Pražanům neoprávněně a ze závisti. Já osobně mám především starou Prahu velmi rád. Současně Vás, ale musím upozornit na některé Vaše omyly, tak časté pro Čechy. Jako občané ČR jsme sice jeden politický národ, ale v ČR žije mj. více než 1 mil. Moravanů, kteří doposud nebyli asimilováni(až do 2.pol. 19.stol. se všichni obyvatelé Moravy považovali za Moravany,ne za Čechy!) a protože je naše historie ve školách zamlčována a překrucována, jen pár informací. Do roku 1918 Moravu a Čechy politicky spojovala pouze osoba panovníka, později i rakouský parlament. Morava měla vždy svůj sněm i svou politickou reprezentaci, nikdy ne společné s Čechami a Praha naší metropolí nikdy nebyla. Moravský sněm zanikl až ustavením unitární Československé republiky. Přesto Morava díky zemskému zřízení (které bylo jen správním členění státu) vzkvétala. Úpadek Moravy nastal až po roce 1948, kdy všechny kulturní instituce, banky, pojišťovny, vydavetelství novin apod.s celostátní či celomoravskou působností byly zrušeny nebo začleněny do centrálních pražských společností jako krajské pobočky a s tímto stavem se potýkáme dodnes. Já jsem rád, že např. v Brně spousta schopných lidí již pochopila, že orientace na Prahu nikam nevede a budoucnost je v přímé mezinárodní spolupráci v rámci EU. Na výsledcích posledních let je to znát. Závěrem se omlouvám, za tento příspěvek, který asi opravdu do této diskuze nepatří, ale nemohl jsem si pomoci.
MK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.69.198
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 18:49:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kamery tam jsou, ale nevím, mají-li nějaké další napojení než k řidiči a dělá-li se nepřetržitý záznam, který se dá zpětně vyhodnocovat.
MK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.69.198
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 19:30:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZB: Já ty obavy Čechů zas na druhou stranu chápu. Známe totiž svoji mentalitu a máme i své historické zkušenosti. Z toho důvodu si zkrátka nevěříme. Máme obavy, aby region Chebska netíhl k Německu, Novohradska k Rakousku, atd. Proč je centrální vláda tak slabá a má tak malou autoritu je na pováženou a k vážnému zamyšlení. (V Kladsku, kde se dřív mluvilo Česky, zbyla už jen česká jména, přitom ve Slezsku je bohatý polský kulturní život. Pro Rusa z Vladivostoku je Moskva hlavním městem bez jakýchkoliv diskusí, i když je to tisíce kilometrů. My, Češi a Moravané, se dokážeme tolerovat jen když nám teče do bot.) Nechci tu nijak moralizovat, tak to je, ale jen se dobrat vnitřních zdrojů našich pocitů.
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1615
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 23:24:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZB: Nechci rozvíjet sáhodlouhé debaty, ale nevidím ve svých příspěvcích omyly.
Váš výčet historie je naprosto správný a já ho pochopitelně znám, třebaže ne asi tak do hlouby.
Do roku 1948 to skutečně bylo tak, jak píšete.

Já jsem psal své příspěvky s tím, že žádná Morava dnes už není. Jsme Česká republika a Morava skončila se zemských zřízením v roce 1948, přestože jí tak geograficky můžeme nazývat, správně(není od slova správně) už Morava není!

A hlavně. To je všechno minulost a minulostí se žít NEDÁ! Území Moravy se pořád na něco ohlíží, ale to dnes už neplatí. Musíme překonat historické skutečnosti.
Prostě buď se s tím Morava smíří, že centrem je Praha a jsme všichni Češi nabo ať se raději odtrhe! To je můj názor.
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1616
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 23:30:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A s těma kamerama. Ten článek je zcestný a o ničem. Je zajímavé, že tomu dotyčnému nevadí, bezpečností kamery v obchodech, na ulicích atd.
Má právo na svůj názor, ale je přinejmenším divný.

Nechápu, jak někomu může vadit to, že ho sleduje kamera. Jak může někdo zneužít záznam z cesty tramvaje? Pokud se chovám zákonně a podle pravidel společenského chování (tak se snad chová každý normální člověk), tak je snad jedno, že si mě kamera snímá!


Ještě je tu jedna možnost v problematice češství. Můžeme náš stát změnit na federaci. Čechy, Morava, Slezsko.
Jinak, aby nebyla Morava ukřivděná. Nejen, že správně neexistuje Morava, ale pochopitelně ani Čechy!
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 23:40:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak proč se potom neříká v "hovorové" (užíváno i v mediích) řeči pro "ČR" "Česká Republika", ale "Česko"? Tady vidím jednoho, ze zakopaných psů
(doufám, že se to tu natrvalo nezvrhne na debatu o Č/M/S a že se tato debata odsune na ICQ apod.)
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 00:36:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Běžte už dopryč s tim flamem českomoravským, co si chcete dokázat? Je mi z vás špatně.

K článku o kamerách: Nevím co si myslet o člověku, který (jak sám píše) se raděj nechá okrást, než aby ho sledovala kamera... Záběry samozřejmě nikam dál přenášeny nebudou, neb by to bylo extrémně náročné na přenosové pásmo a na vyhodnocování byste si museli zaplatit jednoutak velkou MP. Myslím že tam neměl být ani záznam, jak to dopadlo? Nějaká záznamová smyčka by mohla být velice užitečná jak pro dokazování kapesních krádeží, tak i při vyšetřování jiných TČ.
Hnidopich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 6-2004
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 11:26:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass:
A hlavně. To je všechno minulost a minulostí se žít NEDÁ! Území Moravy se pořád na něco ohlíží, ale to dnes už neplatí. Musíme překonat historické skutečnosti.

Osvícená slova, také nerozumím tomu, proč v tomhle národě tolik lidí trvá na historických vazbách na národní státy podle ideí romantismu 19. st. Morava i Česko by se měly stát spíše historickou a folklórní oblastí s rozumnou mírou regionální samosrpávy. Osobně jsem zastáncem co nejtěsnější evropské integrace. ;)

A to myslím vážně. Jenom doufám, že Čechy a Praha se budou s Bruselem vyrovnávat mnohem lépe než ostudné výstupy, které předvádějí staromilní Moravané... Váš příspěvek mi dává naději.
218
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 5-2003
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 12:44:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mě napadá, jestli ta tramvaj nevyjede dneska, tak nikdy... (dnes má svátek RADOVAN)
MZB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.5.202
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 15:34:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass (Hnidopich): Přestože jsem nechtěl, nutíte mě reagovat. Mýlíte se především v názoru že „žádná Morava dnes už není“. Jestliže samosprávu Moravy v roce 1948 komunisté zrušili (a polistopadové vládní garnituře se to náramně hodí), nezrušili tím Moravu jako historický, geografický a kulturní celek, který existuje přes 1200 let. Morava je uvedena i v preambuli ústavy ČR. Nechápu proč mě, stále nutíte být Čechem a „vzývat“ Prahu. Jasně jsem psal, že proti Praze nic nemám a rád navštívím její památky. Pro nás Moravany ale nikdy nebyla a ani nebude „našim“ městem. Nechápu také Hnidopicha, odvolává se na Evropskou integraci a je proti národním státům. Tak proč je proti Moravě a nepodpoří ideu Evropy regionů, kterou zastáváme my. Z mnoha vlastních zkušeností mohu potvrdit, že na cítění a potřebách nás Moravanů není v zahraničí shledáváno nic nenormálního, často právě naopak. Jaký to rozdíl proti reakcí Vás a mnoha dalších Čechů. Nedivte se, že pro mnohé z nás, je dnes již opět „bližším“ městem Vídeň, či jiná evropská města. V Čechách a především v Praze je s námi často jednáno, jako s návštěvou z kolonie a Vaše názory to jen potvrzují.
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 16:57:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není tu nějaká fce administrátora, který by mohl smazat nesmyslné a tématem zcela mimoběžné nacionalistické příspěvky?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1513
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 17:22:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vaše starosti na mojí hlavu!
...Život je kabaret a flám!
Chytrej bůh kabaret dal nám - tak měj rád svůj kabaret!
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1620
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 23:14:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZB: Máte právo na názor! Neberu Vám ho. Jen pozor, mluvte za sebe, ne za Moravany.
Geograficky nic nezpochybňuji. Já psal vždy o správním zřízení!
Neshodnem se, nemá smysl dál o tom psát. Každý máme svůj pohled. To se nezmění.

Hnidopich: Díky!
Norton: Něco na tom asi je.

Tímto končím diskusi na toto téma. Nejsem tedy velitel nebo něco, ale nemá to dále smysl

Všem se omlouvám, pokud jim toto téma vadilo

Zpět k tramvajím. Je něco nového? Kdy by to už mohlo vyjet s lidmi? Jak to jezdí po městě? Jak to zvládá tratě v horším stavu atd.?
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 12-2003
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 23:27:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Web: kdyz se ti to nelibi, tak sem nemusis chodit. Ja se treba rad obcas na takovouhle diskuzi podivam, kdyz vznikne aneb zabomysi valky :-)) A neni to poprve naporsto stejne tema se tu nedavno pralo taky. Sice uz si nevzpominam v kterym tematu, ale to je jedno.
Nemám rád gumokolisty, proto vždy vítězí VHD!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18655
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 23:32:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesuňte tu žabomyší válku prosím někam jinam (snad se nějaké téma najde).
Děkuji.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
MK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.69.198
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 00:25:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu to odlehčím obecně známým: "Nejlepší Češi byli vždycky z Moravy".
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 12-2003
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 00:41:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MK: no nevim, nevim jestli se tahle veta da povazovat za odlehceni :-) Neni to tak trochu provokace? Nekdo by se zase mohl chytit a to uz by trosku prerostlo unosnou mez.
Nemám rád gumokolisty, proto vždy vítězí VHD!
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 00:50:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co se rovnou zdržet už jakýchkoli komentářů na téma, které není v souladu s názvem této diskuse a věnovat se tomu, k čemu "postavená"? Ať to třeba časem nepřeroste jak "diskuse" na T-F o tom, jak to tam vést
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.wz.cz
M
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 00:58:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Praha ze sebe vzdy delala neco vic a dela, povysuje se nad jina mesta a z rozpoctu bere nejvic penez cimz ubira jinym, to tu vzdy bylo, bude a bohuzel s tim nikdo nic nenadela, povysovani prazaku sleduji i z teto diskuze-bohuzel
antieM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.29.204
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 01:23:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kretenismus tu vzdy byl, bude a bohuzel s tim nikdo nic nenadela. To je priroda. Sleduji to prave z teto diskuze.
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 12-2003
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 01:48:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M: nechtel bys uz toho nechat? Myslim, ze uz toho bylo dost a to postuchovani uz prerostlo jiste meze. Nechapu o co ti jde, jsme jeden narod, zijeme v jednom state. A jak se mezi sebou chovame? Je to uz docela nudny, porad dokola. Praha je zkratka nejvetsi a hlavni mesto, tak se s tim smir, sidli tady vetsina instituci pro chod statu. A jak uz sem rekl, kdyby bylo hlavni mesto treba Brno nebo Ostrava, tak by to zase bylo naopak. A neplacej o necem, kdyz o tom nevis. Mysleno k tem rozpoctum, kdo nejvice odvadi statu by mel logicky nejvice brat. A jelikoz o tech rozpoctech vim kulovy, tak se o tom neminim dohadovat a ty na tom nejses jinak.
Nemám rád gumokolisty, proto vždy vítězí VHD!
MK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.69.198
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 09:48:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

14T má po stranách kamery a obraz se přenáší do kabiny řidiče. Má to chybu při zapnutých směrových světlech, která periodicky kameru osvětlují a není nic vidět. Naopak kamera zejména chybí na snímání prostoru před čelem tramvaje, kam díky tvaru kabiny řidič nevidí.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1430
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 09:57:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M:
Jen takový skromný dotaz. Četl jste celou tuto diskuzi? Pak možná zjistíte, že Právě Praha do toho rozpočtu dává víc, než z něj dostane.

A pak ještě jeden? Co je to Praha? 1,2 milionu lidí? A všicni se povyšují? Možná ano, jestli tedy znáte každého Pražáka osobně vč. novorozenců, o čemž silně pochybuji. Ne, bude to tím, že máte komplexy a problém. Jsem Pražák od narození a nikdy jsem se nad nikoho nepovyšoval a nedělá mi problém vyjít s každým slušným ať je odkudkoliv a barvu pleti má jakoukoliv. Jen buran může říct, že Praha jako celek ze sebe dělá něco víc. Ano Praha byla od roku 1918 hlavním městem Československa a je jím dosud (ČR) a pokud to nemůžete překousnout, odstěhujte se do jiné země. Třeba tam vám bude připadat, že hlavní města jsou na okraji zájmu a rozhodovat bude především sám za sebe anebo si postavte okolo své obce ostatné dráty s celnicí a bude vám hej!

Lidi jako vy tu v historii akorát zasévali nenávist vůči komukoliv jinému, kdo se nepodobá právě vám.
A co s nima pak děláte, když je takhle chytáte? Já je zahazuju...
MK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.69.198
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 10:40:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dobře, teď už to odlehčím definitivně. Jádro pudla je zakopáno již v té národní písničce, kde děvče mládenci zpívá:

"Kdyby byla Morava jako je Česko, dala bych ti hubiček, až by to plesklo. Ale že je Morava malůčká, ošidila cérečka synečka..."
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 11:07:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M: Sakra přečtěte si nejdřív tu "diskuzi", vy jste jak "slon v porcelánu".

Norton: Tentokrát s Vámi plně souhlasím a nebylo by od věci, kdyby tu někdo z moderátorů zafungoval a třeba to tu trochu promáznul. Vypadá to hrozně a ti kdo v tom nehodlají přestat ať se přesunou na ICQ nebo já nevim.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18661
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 11:42:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sorry, ale v tomhle se fakt hňácat nebudu.
Snad mohu slíbit, že co se tu odteď objeví, bude přesunuto někam jinam (navrhněte kam), či přímo smazáno.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 11:57:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_Z: Rovnou bych to mazal. Však oni už si to dotyční dostatečně vyříkali se snahou to ukončit, a nebýt pár jedinců ,už by ta debata utichla. Jak říkám, kdo v tom chce pokračovat ať si najde jinou cestu.
Jinak tu kdosi psal celkem zajímavé info o 14T, bohužel to zapadlo někam do archivu.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18663
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 12:08:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad. Stejně to ale dříve, či později zase někde vzplane.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1581
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 00:26:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pojdte se konecne bavit o ty tramvaji. jezdi, kde, vozi lidi, mate fotky, prip. zazitky z cestovani?
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 10:54:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přispívám asi do nesprávné diskuze , ale dneska po 10. hodině frčela 9111 Újezdem na Malou Stranu. Zvuky od podvozků moc důvěru nebudily, ale i tak to bylo asi tišší, než dvojička T3. A to číslo na čenichu bych prosil sundat
MK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.69.198
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 11:11:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tišší by to být mohlo, neb to má zakrytá kola.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 16:13:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pavel2: Tak jo, věcně: Tenhle víkend to už zase skoro dopadlo tak, že vyjela, ale nakonec tam byla v sobotu 8159+8160 a v neděli 8165+8166. Dneska krouží zkušebně, byla viděna třebas v Modřanech. Také mi připadá tišší než T6 apod, zejména zevnitř
Dobré světlo v roce 2006 přeje Absolut.
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 12-2003
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 16:46:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takovy dotaz: Od agentury JPP se ke mne doneslo, ze mozna Strasidelnice o 14T prijdou a sude vozy budou doma na Pankraci. Strasidelnice by tedy dostaly nejaky RPcka. Nevite o tom nekdo? Jestli je to teda alespon trochu pravda :-))
Nemám rád gumokolisty, proto vždy vítězí VHD!
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 17:56:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: Fakt je, že Steiner při otevření voz. Pankrác po rekonstrukci řikal něco o tom, že nové tramvaje budou tam, ale moc jsem nevěřil.

Absolut: Jezdí ted denně ? Asi hlavně v sedle, ne ?. Já na ni fakt nemám štěstí.
Mop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 19:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9111 jezdi skoro denne bez ohledu na denni dobu. o vikendu byla v provozu urcite v sobotu..
Fotožurnál, toť mé dítko
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 20:31:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9111 mě straší denně, je všude a pořád, ale ještě jsem neviděl tu druhou vobludu 9112. Na 3 dnes byla kachna 9072, ale zajímalo by mě, jestli někdy vyjede ten šrot 9101.
Modrák - to nejlepší z Karosy
SOR BN - kvalitní městský nízkopodlažní autobus
MK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.69.198
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 11:55:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Již tento týden má jezdit 14T s cestujícími (viz. www.dp-arena.cz).
Isidor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 13:12:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

přesneji v sobotu
(dp-arena.cz i s jízdními řády)
Bobek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.148.122
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 21:34:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesněji ne :-(
Viz dp-arena
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 12:10:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a ja jsem se na ni tolik tesil buuuu
rtu
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.80.101
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 20:58:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes asi o pul desate jsem videl 9111 na smyce u smicovskeho nadrazi? vypadalo to jako zacvik ridicu.
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 6-2002
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 09:56:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska zase nic - na 306/3 dvojička T3P
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 15:06:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je v praxi viditelné přední BUSE na poršetře? Zdá se mi z fotek, že díky kulatému sklu je to nic-moc a spíš nic... :/ A neodráží to světlo dolů na řidiče?
Bitevní_kočka_pitipačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 16:59:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

16:08 9111 Vodičkova směr VN "eLko"
MŇŇAAUUUUUU
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 10:17:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ohledně 9111 bude tak do čtvrtka klid
Sbohem a díky za ryby.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 17:04:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč se 14T začaly číslovat od 9111 a né třeba od 9100?
Je v tom snad narážka na legendární Porsche 911?
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 17:37:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: A jaká čísla asi mají RT6 ?
Ale s tím Porsche 911 je to
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 17:37:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč se 14T začaly číslovat od 9111 a né třeba od 9100?
A proc si radsi nehodit 4x kostkou a vysledek napsat na kastli
K_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 17:47:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to už se tu řešilo.
Asi je to narážka, a 9101 je myslim RT6, tak možná taky proto.
K_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 17:50:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč s nehodit kostkou? Protože by měl nejvejš číslo 6666. Potřeboval bys desetistrannou, a DP netuší že něco takovýho vůbec existuje :-)
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 18:06:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slimman: No jo, na ty RT šestky jsem úplně zapomněl.
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 19:13:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čísla 9105 - 9110 byla vynechána pro případné dokoupení zbylých RT6 z Brna a Liberce
Bitevní_kočka_pitipačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 23:56:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Večer byla potvora na Barrandově.
MŇŇAAUUUUUU
m_b_o
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.149.32
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 22:53:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj...
Scháním pár schopných lidičeček pro jeden veliký projekt,jedná se o projekt nové nízkopodlažní tramvaje, více na http://www.sweb.cz/bukmartin kdyžtak napiště mejla
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 10:20:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mbo:
To je opravdu ambiciozní projekt. Případný postup prací by bylo zajímavé prezentovat na Krp. Mám na mysli například uspořádání vozidla, design atd.
Hodně
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 497
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 20:58:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přetrvává stále závada na softwaru? A tedy jezdí na trojce, či ne?
Tomáš_valenta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 22:02:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na trojce nejela. Včera jsem jí viděl po 14 hodině na Andělu směrem na Motol.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1604
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 11:51:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mbo: Nepatří tento dotaz spíše do jiné diskuze?
Má se mlčet, když je s kým a o čem,
zná to každý...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace