K-report
 

Archiv diskuse Auta - vše okolo nich, historky,... do 29. 04. 2015  

Diskuse K-report » Archiv 2015 » Automobily, lodě a letadla » Auta - vše okolo nich, historky, zážitky, postřehy, fotky atd. » Archiv diskuse Auta - vše okolo nich, historky,... do 29. 04. 2015 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ondrah
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 22. dubna 2015 - 11:35:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bobesh: Dík, tahle barva byla pro mě jasná volba. Na koupi novýho auta jsem nespěchal a jak se objevila tahle (neni nová) hned sem jí vzal. [happy]
Mirous: Mám něco málo přes 180 cm a stísněně si nepřipadám, řekl bych, že nastejno jako v Passatu B6. Vzadu je asi místa míň, ale tam nejezdim.[biggrin] Pro mohutnější a širší osoby možná může vadit boční vedení sedaček, to je u mě tak na hraně.
Martin_100: Najeto má cca 24 tkm a na reklamaci asi pude, občas se lehce při stání zaklepe a to mi docela vadí.. ale Passat se klepal hůř, tam nějak zlobila regenerace DPF, takže sem rád, že už je z domu [biggrin]
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 878
Registrován: 4-2014

Odesláno Středa, 22. dubna 2015 - 11:36:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ta šedá, co ji potkávám v KI má ještě navíc takové červené lemování na přední masce, na kolech apod. S tím to pak vypydá fakt super.
Z druhé strany nemůžu přijít na chuť novému Scoutu, teda hlavně zezadu. Vypadá tak nějak divně, ten difuzor mi tam moc neladí. Jako by si ho tam "Franta" napasoval někde u garáže z jiného auta.
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2618
Registrován: 11-2006

Odesláno Středa, 22. dubna 2015 - 15:36:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak auta se dneska šiděj, to ja jasná věc, a proto bych si nový nekoupil. Možná tak BMW, ale na to zase nemám :D. Osobně si myslím, že vrchol kvality i techniky byl tak v období 2000-2005. Od té doby jde kvalita dolů a auta se jen přestrojují za pojízdné počítače. Děkuji, nechci.
6117
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 522
Registrován: 8-2008
Odesláno Středa, 22. dubna 2015 - 22:10:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bobesh 875:
Pěkné, pěkné, ,,Český,, vůz VS Škoda, tak pod to se také podepisuji, docela bych se to ale dneska bál dát na auto, aby někomu neupadly klíče a nechtěně nezavadily při pádu o auto.

Ondrah: Tak at dobře slouží, vypadá moc pěkně.

Jinak co se týče Octavií, tak přispěji do mlýna měl jsem 2 generaci před faceliftem ještě po tátovi, auták 300.000 km bez závady, vše bylo tak, jak mělo. Zmínka tu o ní byla 23.10.2014, kdy mi jí ukradli. Jediná možná vada na kráse, kdybych jo měl něco najít, tak praskání barvy ve žlábku jak je přechod střecha/ bočnice. Stejně tak její předchůdce u nás Golf IV, tam tedy nebyly akorát ty prasklinky. S Mirousem tak nějak souhlasím, zase ale musíme vzít v potaz jak vypadá 10 let stará Octavia 1 a jak vedle ní 2, myslím si, že stejně stará 2 zas tak rapidně horší není. Jde také o to, co kvalita je, auto se nesype, závady nemá, nerezne, motor funguje tak, jak má.

Na posuzování trojky je zatím brzo, hodnotit auto co je mladší 7 let, nebo má méně jak 200.000 je si myslím moc brzo, tedy alespon u mě. Motory by měly být nové generace, ne tedy 1.6 TDI z 2 generce a 2,0 TDI ne tolik proslavený řadou poruch, tuším tam to byl hlavně hlavně Pumpdieze, 16V ? Pak je Commonrail a ten by měl být dobrý. Kritizovanou zadní nápravu nevidím jako velký problém, do té míry, kdy se člověk nesnaží vyposlouchat a vyhledat nedostatky.

www.mhd-modely.wbs -nové stránky o modelech MHD
Práce šlechtí člověka, kdyby ho taky živila...

(Příspěvek byl editován uživatelem 6117)
706rto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 5-2007

Odesláno Čtvrtek, 23. dubna 2015 - 00:36:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ke zkušenostem se škodovkami.
Ve firmě máme flotilku zhruba deseti osobáků pro obchoďáky plus dvě tzv. referentská auta. Ta auta u nás slouží vždy 300 000 až 400 000 km, rekordem bylo 460 000 km. Jezdí trvale s dost naloženými kufry cca 80 - 100 kg, a občas i na doraz(-ech). Vesměs pravidelný značkový servis a opravy, originální náhradní díly po celou dobu, a po špatných zkušenostech paliva bereme jen u bezpečných čerpacích stanic.

Začínám jedničkovými Fabiemi 1,4, 50 kW, s klimatizací - problémy s motory a převodovkami žádné. Problémem přední nápravy u všech - tyčky stabilizátorů tak 60 tisíc km, uložení ramen tak 100 tisíc km, hodně odcházela i ložiska předních kol - podle jejich výrobce - od 50 do 120 tisíc km, sem tam kulové čepy řízení. Jinak párkrát - tj. tak třikrát čtyřikrát trochu šotek v elektronice - u zaparkovaného auta stažená okna, u dvou zlobil alarm, až se musel odpojit, u všech dříve nebo později problém s origo rádiem - přestává hrát. Poměrně často odchází žárovka H7 a to v levém světlometu několikanásobně častěji jak v pravém..! Pravidelně odchází vlnovec výfuku - obvykle 150 tis. km, dále nutné měnit tlumiče výfuků, životnost tak 4 roky. S korozí auta problém není, dvě u nás jako referentská auta dosluhují doteď. Karosérie pořád krásně tuhé, nic nevrže, sedadla odolná, intariér pěkný zachovalý, nic se ani po 15 letech nerozpadá. Až na těch pár uvedených věcí a evidentně poddimenzované části přední nápravy jinak opravdu spolehlivá auta, kterým je jedno, kdo s nimi jezdí. Jednou se tedy potkal motor, na dálnici, dodnes mám ale pocit, i konzultováno s mechanikem, že dostal čočku v podobě špatného podřazení a následného přetočení...
Spotřeba cca 8 l/100 km.

Jedničkové Octavie kombi 1,9 TDI, 66 kW, výbava Elegance, kožený paket, příplatková sedadla atd. r.v. 2003. Agregáty jako takové snad nesmrtelné, velmi odolné podvozky, sem tam na tlumiče pérování došlo, ale nic chronického. Poměrně poddimenzované přední brzdové kotouče, stačí naložené auto brzdit na doraz z nějaké řekněme 130km rychlosti a i takřka nové kotouče jsou schopny se vyhřát a zvlnit. Jsou i háklivější na řidiče - u některých nutná spojka, i opakovaně, u jiných nikdy. S váhou vzduchu u žádného vozu nikdy problém. Z pohledu koroze horší jak Fabie - trpí jí víka kufru, kapoty motoru, jinak nic zásadního. Degradují kryty hlavních světlometů. S elektronikou žádné problémy. Zpracování interiéru poměrně kvalitní, ale některé plasty horší než u generačně novějši Fabie. Pravidelný servis je skutečně výrazně dražší než-li u Fabie - holt diesel. Spotřeba většinou do 6 l/100 km. Poslední jsme prodávali loni právě se 460 tisíci poctivých km, pořád to bylo pěkné auto co ještě poslouží.

Dvojkové Octavie Combi 1,9 TDI, 77 kW, vstřiky PD, výbava Elegance, kožený paket, lepší sedadla a nějaká další příplatková výbava. R.v. mezi 2006 - 2008. Motory relativně dobré, nicméně na jednom odešlo těsnění pod hlavou, cca ve 220 tisíc km, kde jinde než na druhé straně Německa... Na jedné pak padl asi po 250 tisících km celý motor, koupil se starší. Jednu jsme možná loni na podzim prodali včas, asi se začaly hlásit vstřiky či co, ale taky možná můžou vydržet ještě dlouho... Na žádné další problém se vstřiky ale nikdy dosud nebyl. Pak odešly dvě nebo tři turba, jedno další už asi 50 tis. km si docela hodně nahlas píská, auto má asi 340 tisíc km, ale furt svou primární funkci plní. Jednou se zcela rozpadla převodovka, prostě rána, vylítalo to zní ven, zničilo to setrvák i spojku - jak jinak, měsíc po dvouleté záruce, zřejmě šlo o načasovanou výrobní vadu, koupila se starší, ta funguje podnes. Na jedné začal trochu zlobit synchron na dvojce asi po 300 tis. km, ale dosud neřešeno, je potřeba u dvojky nechvátat. Na některých se muselo řešit ovládání spojky. Spojka s dvouhmotou, stejně jako u jedničkové oktávky, má životnost rozdílnou, podle řidiče. Cca u poloviny aut tedy bylo nutno měnit, v jednom případě už podruhé. Podvozky jsou velmi odolné, ovšem složitější víceprvková zadní náprava si u našich na zadek přetěžovaných aut vyžádala v několika případech nové vinuté pružiny namísto již unavených, a též tak v polovině případů se musely měnit zadní tlumiče. Brzdy bez problémů. S elektronikou problémy nejsou. Kryty hlavních světel někdy silně degradují, někdy naopak vůbec. Koroze se dosud neprojevuje. Karoserie jsou stále tuhé. Interiér je zpracován kvalitně, materiály lepší než v předchůdci i Fabii, vypadají zachovale. Spotřeba v rozmezí 6,5 až 7,0 l/100 km, tedy cca o 1 litr víc, než-li předchůdce. Daň za PD a vyšší hmotnost auta. A první dvě již také mají nové majitele...

Servisní náklady?
Na pravidelný servis nejnižší Fabia, pak Octavia I a Octavia II.
Náklady na opravy - nejnižší zcela jasně Octavia I, pak Fabia a až pak s odstupem Octavia II.
I tak, ale naše provozně zcela nejdražší Octavia II, která má 335 000 km, za veškerý pravidelný servis i za veškeré technické opravy si vyžádala 166 tis. Kč (je v tom ta starší převodovka). Ta v tomto směru nejpodařenější oktávka, bez technických kolapsů, cca 97 tis. Kč, a má aktuálně za sebou cca 295 000 km. Takže to úplná tragédie na jeden km není, naopak pořád je to dobrý číslo. Navíc nic špatného na těch autech nenecháváme.

Jízdní vlastnosti?
Jsem zarytý zadokolkař, takže u všeho strašné [happy]
Nicméně, Fabia, hatchback se všemi plusy i mínusy, pérování spíš měkké, větší náklony, zatáčet se jí moc nechce, ale stopu umí držet docela hezky, je-li na větších a širších patnáctkách kolech. Moc tedy nebrzdí. Naprosto šílené je necitlivé ovládání elektronického plynu a elektrický posilovač řízení.

Octavia I Combi, na svou dobu v roce 1996 a na zkrutnej klacek vzadu asi docela dobrý, na 205/55/16 se nechala vodit hezky. Opět docela velké náklony. Díky krátkýmu rozvoru a dlouhým převisům do ostřeji jeté zatáčky nejdřív vůbec nechce a pak na konci zase zadek ji má tendenci stáčet dovnitř. Auto na velký závodění to teda není, brzdy docela brzděj, ale stačí jim třikrát na okresce řádně naložit a už kotouče vibrujou. Na rodinný a hlavně obchoďácký účely ale stačila.

Octavia II Combi. Jednoznačně nejlepší jízdní vlastnosti, zadní náprava hodně snese, i když je naložená. Do zatáčky jako předokolce se jí taky moc nechce, ale pak je v podstatě neutrální, nevyvádí. Pérování je proti předchůdcům tužší, což je určitě pro jízdní vlastnosti dobře, ale komfort je - prostě tužší. Brzdy vyhoví i ostřejšímu svezení. Podvozek dobře snese šestnáctky kola, se sedmnáctkami si už ale moc rady neví! Tupé přeposilované řízení. Pro obchoďáky pěkný pohodlný prostorný auto.

Nyní jsme vsadili na Golfy Varianty. Aktuálně máme od podzima tři, další dorazí do léta.
Subjektivně je to auto zcela jinde, než Octavie II, ale, bohužel, i III. A to se všemi pozitivy i negativy, co tyhle nové vozy mohou přinést. Díky stávající cenové politice škodovky padla volba na koncernového konkurenta, jeho stávající generace nabízí jako celek více, lépěji a za citelně méně.
Dosavadní zkušenosti jsou bezproblémové, blíží se jim 40 000 km, to je ovšem na opravdové zkušenosti moc málo.

(Příspěvek byl editován uživatelem 706rto.)

Když autokar, tak 706 RTO LUX
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 879
Registrován: 4-2014

Odesláno Čtvrtek, 23. dubna 2015 - 09:13:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mně se Fordy i docela líbí, ovládání je dost intuitivní (ne jako rozsvěcení světel na páčkách, jako to mají Fiaty, Renaulty a tak), ale co Ford, to problémy. Aspoň se kterými jsem se dostal do styku.

K tomuto bych měl jednu technickou. Konkrétně tedy k Fiatu. Mareu mám rok a půl, ono to ovládání světel na páčce mi nevadí, co se mi od začátku líbilo, že i když nechám na páčce světla svítit,..

...tak po vypnutí motoru zhasnou, včetně parkovaček. Prostě takové automatické rozsvěcení světel. Ale za celou dobu jsem nezjistil, jak nechat svítit parkovačky, když vztáhnu klíček ze spínačky!! Přišel jsem na to až teď přes nějaké FIAT fórum. (sám bych na to nepřišel) Na spínačce je takový malý čudlík..

..ten se musí zmáčknout a klíč otočit proti směru startování. Pak se dá klíček vytáhnout a parkovačky svítí. Opravdu velice intuitivní.[ko][crazy]
Podobně, jak jsem tu psal o Multiple, měl jsem ji půjčenou na dovču a celou dobu jsem nebyl schopen nastavit si zrcátka. Ovládaní je na stropě, vedle vnitřní lampičky. Přišel jsem na to až 14 dní po dovolené.
Mojmir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 4-2004

Odesláno Čtvrtek, 23. dubna 2015 - 13:48:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

706rto: Děkuji za super rozbor.Pořádné srovnání a ne,že strejda mého souseda vyprávěl.
Hladík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2472
Registrován: 10-2008

Odesláno Čtvrtek, 23. dubna 2015 - 16:13:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bobesh: podle toho, jak to píšeš, se mi to nějak nezdá... parkovačky by měli svítit i bez klíčku. Teď mám postarší Iveco Daily a tam je to v podstatě řešené stejně, ale páčka má 3 polohy: 0 - parkovačky - + potkávací. Když mám seplý potkávací a vypnu klíček, tak všechny světla zhasnou... ale na parkovačky ne, při otevřených dveřích t ještě umí nehorázně pískat [proud]

Škoda FELICIA combi 1.9D
Omlouvám se, že neumím česky. Co by jste chtěli po kříženci Moraváka a Záhoráka...
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 880
Registrován: 4-2014

Odesláno Čtvrtek, 23. dubna 2015 - 17:44:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hladík. Taky mám na páčce tři polohy, ale zhasne to pokaždé, i na parkovačkách. Ty svítí bez klíčku jen s tím čuplíkem u spínačky a nezáleží, jaká je poloha na páčce. Před chvíli jsem to zkoumal na kamarádově Fiatu Cinquecento a to samé. Taky na to čuměl, jak čerstvě vyoraná myš.
Smrq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 5-2011
Odesláno Čtvrtek, 23. dubna 2015 - 21:03:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Většina Fiatů od cca 80.let to takhle má. Parkovačky se zhasínají s vypnutým klíčkem. Rosvěcí se pouze na zvláštní poloze spínací skříňky, která je aretovaná tím černým čudlem. V době povinného svícení mi to přišlo jako fajn věc. Jinak ta poloha je na té spínačce označená nápisem Park a je to popsáno určitě i v návodu - nic tajného :-)
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 881
Registrován: 4-2014

Odesláno Čtvrtek, 23. dubna 2015 - 21:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Smrq. Jasně, že to není tajné, ale v žádném případě to není intuitivní. Auto jsem kupoval jako 17 let starou šunku, dotaženou před deseti léty někde ze západu a žádné příručky jsem k tomu nedostal. Pokud se s takovým systémem člověk nikdy nesetkal, tak na to sám od sebe těžko příjde. [zadnice] je v tom, že jsem ty parkovačky rok a půl nepotřeboval a když na to přišlo, tak jsem byl v pasti, protože jsem je nedokázal pustit. Na netu jsem to pak našel za 5 minut. Ale je pravda, že v době denního svícení mi to takto hodně vyhovuje. Světla mám na páčce puštěné pořád. A teď, když už umím pustit i parkovačky, tak neni co řešit [happy]
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5663
Registrován: 12-2005

Odesláno Čtvrtek, 23. dubna 2015 - 23:45:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Je fakt že sem na tutu kokotinu i cinque taky přišel až po roce .. do tý doby když bylo potřeba při stání někde nechat svítit světla tak sem to prostě nevypínal a nechal běžet motor... ostatně kdo by takovou ludru krad žeo [satan]

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
šmolko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4037
Registrován: 10-2008

Odesláno Pátek, 24. dubna 2015 - 07:50:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V PSA sa s tym neseru a v Citroene C3 zapnes tlmene, ci dialkove svetla aj bez kluca v zapalovani. [biggrin]
Bude to vydavat sice vsemozne tony, ale ide to...

Podrobná orienta?ná mapa Bratislavského kraja
EČV - maximá
RZ - maximá
FordClub.sk, fordzona.sk, FordPolicia.sk
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 886
Registrován: 4-2014

Odesláno Pátek, 24. dubna 2015 - 09:20:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Takový drobek do města [lol]
mardob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 379
Registrován: 1-2013

Odesláno Pátek, 24. dubna 2015 - 14:54:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mercedes testuje 24 hod. denně v centru Prahy (nejnáročnějších podmínkách v Evropě) nové modely. Řidiči jsou Němci a celé to sídlí v MB ve Stodůlkách ,ne v MB tech, jak uvádějí některé zdroje. NL policajti se projíždějí po Praze. Morgan.


Největším zážitkem italské mládeže je potkat Ferrari, i když oni jsou jediní,kteří chodí na rozdíl od těch NL,GB, skandinávie apod.i na památky. Na předváděčce Advantage by se jim určitě velmi líbilo

http://neofolk.blogosphere.cz
PAZ_672M
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 11-2014
Odesláno Pátek, 24. dubna 2015 - 18:07:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ještě k té nálepce ŠKODA vs. HYUNDAI. Nevíte, kde by se dala sehnat?
Mihyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1700
Registrován: 8-2008

Odesláno Pátek, 24. dubna 2015 - 19:42:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jojo, taky by si ji rád vylepil. Díky za info
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 889
Registrován: 4-2014

Odesláno Pátek, 24. dubna 2015 - 21:01:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

mardob. Já nemám nic proti ničemu, ale ten Morgan, mě to přijde, jako by se do dneška vyráběl Velorex. Ale je to jen můj pocit. Spousta lidí to má určitě rádo

PAZ a Mihyl To nevím, stálo to předemnou na křižovatce, ale zkusil bych pohledat na internetu, nebo na autoburze, no a kdybYch to chtěl fakt moc, tak bych to zadal do reklamky.

K tématu jsem narazil na obdobný vtípek na netu. Prý...najdi nulu mezi jedničkama.

ŠKODA ŠKODA ŠKODA ŠKODA ŠKODA ŠKODA ŠKODA ŠKODA ŠKODA ŠKODA ŠKODA ŠKODA ŠKODA HYUNDAI ŠKODA ŠKODA ŠKODA ŠKODA ŠKODA ŠKODA ŠKODA ŠKODA ŠKODA

A ještě bych se vrátil k mojí Mařence. Ještě jedna prkotina se mi na ni docela zamlouvá. A to sklopný nárazník.

Je to taková blbost, někdo by to třeba ani nepoužil, já už asi 5X. To nepočítám, kolikrát jsem na tom seděl. Na horách, na houbách, při vrtání se v autě. Unese to 150 kg, takže i mě. Protě párkrát do roka mi to udělá radost... Naposled dneska [lame]
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5664
Registrován: 12-2005

Odesláno Pátek, 24. dubna 2015 - 23:21:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Morgan threewheeler supr [ok] mít zbytečnej důchod na účtu neváham.
Nebyla by fotka tý 911 targy co vystrkuje řiť za aventadorem?

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
mardob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 1-2013

Odesláno Sobota, 25. dubna 2015 - 12:31:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Potkal toho našeho nejlepšího spottera, tak mě tam zatáhl. Takže jsem tam udělal jen tohle,protože mě tam chybí značky!


Jinak království porsche bylo včera při průjezdu Rallye 7 Castless a její zastávce na Strahově.
(pár. obr. v rubrice youngtimer)

http://neofolk.blogosphere.cz
Ikarosa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 883
Registrován: 12-2007

Odesláno Sobota, 25. dubna 2015 - 14:58:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Autokemp sídliště Baba Ph6 [happy] :



(už je to tam dost dlouho).
Ikarosa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 884
Registrován: 12-2007

Odesláno Sobota, 25. dubna 2015 - 15:34:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Skoro "dobovka" (ACA 31-69):




...nebejt tam ty koleje...
Sběratel_kuriozit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 10-2014
Odesláno Sobota, 25. dubna 2015 - 22:31:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

http://sport.aktualne.cz/exmistr-evropy-do-vrchu-kramsky-zahnul-p ri-treninku/r~10d50430eb5a11e4ad630025900fea04 Co víc k tomu říct...

(Příspěvek byl editován uživatelem Sběratel_kuriozit.)
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1868
Registrován: 9-2005

Odesláno Neděle, 26. dubna 2015 - 20:19:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak Moje Multipixla už také oslavila jubileum:

Auto samotné před pěti čtyřmi sty km to už oslavilo tím, že mi kleklý alternátor přichystal krásnou dvouhodinovou pauzu na dálnici u Chotovin.

Jinak na půl mega jako můj první Espace to asi nevypadá (v italském pozinku se letos nad zadním kolem objevila první díra), ale ještě s ní pár let počítám.

Pozor! Kdo si letos chcete užít Ikarusy, zůčastněte se letošního zájezdu Maďarsko 2015 aneb "Ikarus nekončí - Ikarus pokračuje!"
Termín 2.týden v září, podorobnosti pod nickem.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7877
Registrován: 5-2002

Odesláno Neděle, 26. dubna 2015 - 21:42:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Moc pěkná s fejsbůkové stránky Naše Pardubice.

www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * Facebook DPMP a.s. * moskvich.cz
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 894
Registrován: 4-2014

Odesláno Pondělí, 27. dubna 2015 - 09:26:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Houmr. To máš CNG nebo LPG? Jaký motor a jaká spotřeba?
Moje pozinkovaná Marea má loni měněné prahy. Nějaký šulin do nich kdysi nastříkal montážní pěnu a tím tomu pomohl do hrobu. Jinak nikde ani pupínek. Jo, přední levý blatník, ale ten není origo, asi koupili polský podrub a trošku kvete v lemu.
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2621
Registrován: 11-2006

Odesláno Pondělí, 27. dubna 2015 - 12:57:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ještě se vrátím k Octáviím. Včera jsem na služebáku měnil osvětlení SPZ a co nevidím, okolí osvětlení krásně prorezlý. Na tříletém autě. Vím, že je nějaká záruka na prorezivění karoserie, ale otázka je, jestli je tohle prorezivění nebo není. Jen dodám, že je to prorezlé skrz na skrz, vyložené se to drolí a rozpadá.



To třeba na desetiletém Fordu nemám kousek rzi. Kromě toho už taky asi půl roku nefunguje zadní stěrač a zatím nevím proč. Možná jen relátko, které je schované někde pod hromadou plastů. Ale jinak má najeto 80.000km a zatím byla jen prasklá žárovka a teď až ten stěrač. Taky tam něco třikrát zacvaká při vypnutí motoru, před tím to nedělalo, nevím co to je.

706RTO: pěkné zpracování. Ta spojka nebude problém jen u dieslů. Co jsem měl benzínovou 1,6, tam byla spojka přede mnou dělaná 3x a to auto mělo najeto 110 tisíc.

Mojmir: myslím, že nikdo tu nerozebíral Octavie stylem "soused povídal". Co jsem tak zaznamenal, byly to reálné zkušenosti nás, co jí mají nebo měli.

Sběratel_kuriozit: je to smutné. Je od nás z Jilemnice, má tam na hlavní i "showroom" s vystavenými BMW, se kterými jezdil a poháry. Je to holt sport a poměrně rizikový. Smutné je, že za to mohla technická závada, které se možná dalo předejít.
mardob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 1-2013

Odesláno Pondělí, 27. dubna 2015 - 13:39:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

22ka smetla 5 vozů před sebou. Včetně policie,zásobování léčiv,taxi.

Nepomohlo ani posílení pražských ulic NY...

http://neofolk.blogosphere.cz
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1869
Registrován: 9-2005

Odesláno Pondělí, 27. dubna 2015 - 13:47:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mám CNG první generace (výroba 99, provoz 2000). Spotřeba dlouhodobě 4,8 - 4,9kg. Bohužel lemy a spodek za poslední rok-dva v jarním rozpuku...

Pozor! Kdo si letos chcete užít Ikarusy, zůčastněte se letošního zájezdu Maďarsko 2015 aneb "Ikarus nekončí - Ikarus pokračuje!"
Termín 2.týden v září, podorobnosti pod nickem.
šmolko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4042
Registrován: 10-2008

Odesláno Pondělí, 27. dubna 2015 - 14:23:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mirous: Tak to potom mali ozaj lepsie vyriesene Focusy II / C-Maxy, kde sice zatekalo za listu a do osvetlenia znacky, no aspon to bol plast.
Takze odhrzavel konektor svetla, ale nezacalo kvitnut viko kufra...

BTW pekna farba, len skoda tych ciernych zrkadiel alá Mickey Mouse.

Podrobná orienta?ná mapa Bratislavského kraja
EČV - maximá
RZ - maximá
FordClub.sk, fordzona.sk, FordPolicia.sk
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2623
Registrován: 11-2006

Odesláno Pondělí, 27. dubna 2015 - 14:38:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

šmolko: je to "soc" verze, podle mě nejzákladnější provedení Octavie, co mohlo být (kromě předních mlhovek, už sem viděl Octavie i bez nich). Má elektrická přední okna, zrcátka a manuální klimu. Nemá to ani loketní opěrku, interiér je fakt hnusnej, ale co. Je to služebák a jezdí to. A navíc to vybírala ženská, která před tím v dané prodejně dělala, takže jí beztak dali nějakou skladovku, který se nemohli zbavit. Barva se mi taky osobně moc nelíbí, hlavně je háklivá ne nečistoty stejně jako černá.
Zpětná zrcátka vypadají sice lacině, ale je to výhoda těchto Octavií, protože jsou velký a je v nich parádně vidět. To mě zase třeba mrzí u Fordu, auto jako kráva, ale zrcátka malý a jelikož parkuju podle zrcátek, tak mi to trochu vadí.
šmolko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4043
Registrován: 10-2008

Odesláno Pondělí, 27. dubna 2015 - 15:52:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mirous: Najsocialnejsie dvojkove Octavie nemali ani tonovane skla. To uz je podla mna fail.
Nepriplatit si nejakych 300 Euro k novemu autu a fakticky znizit sance na dalsi predaj na minimum...

(Příspěvek byl editován uživatelem šmolko.)

Podrobná orienta?ná mapa Bratislavského kraja
EČV - maximá
RZ - maximá
FordClub.sk, fordzona.sk, FordPolicia.sk
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2625
Registrován: 11-2006

Odesláno Pondělí, 27. dubna 2015 - 16:36:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak skla tonovaný ta moje má, takže to ještě není tak špatný :D každopádně jsem si kladl stejnou otázku. Kdo to auto jednou koupí? Auto sice s pravidelným servisem, ale je to prostě služebák, interiér podrápanej, protože se v tom furt vozí dlouhý nerezový profily, hodně s tím jezdím po stavbách po cestách necestách, mezi schůzkama to honím jak se dá. Nějaké dochlazování turba to auto nezná. A to se k němu chovám slušně, 14 dní ho měli půjčené montéři, když si nabourali svoje a to auto jsem pak nepoznal. Obouchané, odřené, ulomené průchody topení v palubce, bordel jak na skládce. Občas s ním jel ještě jeden kolega a ten zase urazil zrcátko, od té doby nevyhřívá. Teď už s tím jezdím jen já, najel jsem s tím asi 50 tisíc km a bez jediné škrábnutí..a pak kupte zaměstnancům auto..a hlavně ho pak prodejte, prodejní cena bude hoodně pod průměrem.
šmolko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4044
Registrován: 10-2008

Odesláno Pondělí, 27. dubna 2015 - 17:25:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mirous: Tie sluzobaky si toho uziju...
U nas mame vseho vsudy 10 sluzobakov a len za tento mesiac sme mali 3 poistne udalosti.
Jedna vec je, ze auta maju havarijne poistenie a vsetko sa riadne opravuje v znackovom servise, ale potom predat auto, ktore ma prelakovany snad kazdy karosarsky diel (minimalne raz) teda okrem strechy...
Teraz sa jeden kolega rozhodol, ze by chcel zmenit Passat kombi 2.0 TDI r.v. 2006, najazdenych skoro 300 tis. za cosi novsie, tak som zvedavy po com sa preda. [kladivo]
Mat vlastnu firmu, tak sa asi priklonim bud k operativnemu leasingu, alebo by som to smeroval na vyuzivanie sukromnych vozidiel na firemne ucely.

Podrobná orienta?ná mapa Bratislavského kraja
EČV - maximá
RZ - maximá
FordClub.sk, fordzona.sk, FordPolicia.sk
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3013
Registrován: 3-2005

Odesláno Pondělí, 27. dubna 2015 - 18:31:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mirous/koroze: Výměna, oprava není možná.
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2627
Registrován: 11-2006

Odesláno Pondělí, 27. dubna 2015 - 19:07:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Swe: no a myslíš, že to Škodovka uzná na záruku? měla by ne?

Šmolko: využívání soukromých aut jsem ještě neviděl. Možná tak u nějakých obchoďáků v malých firmách, ale u většich firem jsem to ještě neviděl. Já bych taky kupoval ty neočesanější služebáky, ale záleží pro jakou "vrstvu" zaměstnanců. Přeci jen ředitel banky se chová jinak než montér.
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3015
Registrován: 3-2005

Odesláno Pondělí, 27. dubna 2015 - 19:24:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mirous: musí.
mardob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 1-2013

Odesláno Úterý, 28. dubna 2015 - 14:43:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

S potěším jsem konstatoval,že si metro vzalo moje snímky,mělo určitě lepší a hodinu dříve než Seznam.cz. Jen škoda,že bez mé poznámky,který úředník,či umělec nechal umístit "mrtvoly" na veřejný dopravní prostředek.

Nejvíc lituju tu paní s tuaregem. Jediné soukromé vozidlo mezi postiženými a úplně nové . Ostatním to někdo spraví,ale on bude mít spoustu běhání a starostí.

http://neofolk.blogosphere.cz
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5680
Registrován: 2-2005

Odesláno Úterý, 28. dubna 2015 - 15:15:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Je to Tiguan a nevím, z čeho bereš jistotu, že je soukromý.

Je to Rebel!!! Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil!!!
mardob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 1-2013

Odesláno Úterý, 28. dubna 2015 - 15:47:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Budeš se divit,ale z verbální komunikace.
Stačilo se podívat na předešlý příspěvek (č.389)foto č.1.

(Příspěvek byl editován uživatelem mardob.)

http://neofolk.blogosphere.cz
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5681
Registrován: 2-2005

Odesláno Úterý, 28. dubna 2015 - 15:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mimo to, že z fotky teda "verbální komunikaci" nevyčtu, nevidím důvod, proč by byla jednodušší oprava vozidla firemního než soukromého. [crazy]

Je to Rebel!!! Při zatýkání tři vojáky těžce zranil, dva zhmoždil a jednoho zesměšnil!!!
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2299
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 28. dubna 2015 - 16:50:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ve firmě dostaneš automaticky náhradní auto a o opravu se postará pověřený zaměstnanec [wink]

V aktuálním čísle Světa motorů se konečně pustili do jednoho z tabu moderních aut a to je výměna žárovek.
Kdyby by mi někdo před 20 lety řekl, že s takovou banalitou jako je např. výměna žárovky na zadním světle
passatu je lepší zajet do servisu, nebo přenechat garážmajstrovi, s chutí bych se mu vysmál.
Podle očekávání nejhůř dopadly vozítka Made in France...

www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw)
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3105
Registrován: 4-2003

Odesláno Úterý, 28. dubna 2015 - 16:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Velký bratr do automobilů schválen - viz.

železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
mardob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 1-2013

Odesláno Úterý, 28. dubna 2015 - 17:04:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak ještě jednou foto s paní od VWéčka, co nešťastně někomu volá,co má dělat. Ti ostatní suše oznámili příslušnému pracovníku,ať si s tím něco udělají a šli s čistou hlavou z práce.Pokud tedy to hrnutí tramvají nebylo příliš traumatizující.

V servisu už budou mít práci nastejno. To je fakt.

http://neofolk.blogosphere.cz
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2631
Registrován: 11-2006

Odesláno Úterý, 28. dubna 2015 - 18:18:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

mardob: docela by mě zajímalo, ve které firmě děláš. Protože jestli u Vás funguje, že po nehodě automaticky dostaneš náhradní auto, a že se o to příslušný člověk postará, pak si nemysli, že to je tak i v jiných firmách. Oni jsou firmy malé, větší, velké a největší. Ve firmě, kde je třeba 100 aut to tak klidně být může, ale ku příkladu my máme auta tři a pokud jedno nabouráme tak máme docela smůlu. Kdo by to řešil nevím, fakt nemám jednoho člověka, který by se staral o vozový park. Každý z nás se stará o to "svoje" auto. A náhradní vůz jsme zatím vždy dostali od pojišťovny, ale maximálně na den a víc ani ťuk. Pak jsme to vykrývali buď soukromými vozy a nebo jsme si půjčovali mezi sebou, což bylo hrozný. Zdržuje to od práce. A teď budu řešit reklamaci na Octavii a taky si to budu řešit já, když s tím jezdím.

Mimochodem, poslední dva dny snad v Praze všichni hule, protože denně je tu totální dopravní kolaps. Včera to všude stálo a dneska taky. Dneska tramvaj sejmula autobus, na D1 u Průhonic zase týpek obrátil Transita na bok v zúžení v protisměru, takže kolona na obě strany tak na 45

(Příspěvek byl editován uživatelem mirous.)
Jabberwocky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 10-2007

Odesláno Úterý, 28. dubna 2015 - 19:46:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

zase týpek obrátil Transita na bok

Tak proto sem už dlouho nic nenapsal [wink]

http://www.promonarchii.cz/
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1540
Registrován: 9-2012

Odesláno Úterý, 28. dubna 2015 - 20:29:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jabberwocky: Měním plechy, na víkend to tady zase zasypu tuctovkama z ulic [wink]

IQ+Love= Škoda Auto [auto] [ok]
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
Jabberwocky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 10-2007

Odesláno Úterý, 28. dubna 2015 - 20:31:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak hlavně že nejsi na plech, to by u youngtimera vadilo [wink]

http://www.promonarchii.cz/
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2300
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 28. dubna 2015 - 21:20:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

...my máme auta tři a pokud jedno nabouráme tak máme docela smůlu. Kdo by to řešil nevím, fakt nemám jednoho člověka, který by se staral o vozový park. Každý z nás se stará o to "svoje" auto. A náhradní vůz jsme zatím vždy dostali od pojišťovny, ale maximálně na den a víc ani ťuk.

Když mi někdo nabourá auto a to tak, že je několik dní nepojízdné, tak mi automaticky poskytne pojišťovna do doby zprovoznění náhradní (nerozhoduje privat-firma). Dělat ve firmě co popisuje mirous je asi nějaká forma alternativního trestu, nebo má sídlo v nějaké enklávě s enormním procentem nedostatku pracovních míst....neb kdo si nechá něco takového dneska líbit?...

www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw)
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2632
Registrován: 11-2006

Odesláno Úterý, 28. dubna 2015 - 21:22:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To ani ne, spíš jsme malá firma, nemáme potřebu aby nás sedělo 10 v kanceláři a byli jsme placený za čumění na facebook [happy]. Každopádně jsem to špatně, nebo spíš nepřesně napsal. Naše situace se týkaly pojistné události z havarijního pojištění.
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2301
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 29. dubna 2015 - 00:15:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Právě proto...když dělám u firmy co platí za práci (vyjma státní správy neznám lidi co jsou placení za jalové zírání do internetu) tak předpokládám, že majitel to má zařízený tak, abych se mohl maximálně věnovat práci za kterou mě platí a ne ptákovinám okolo. Je-li součastí mýho vybavení k plnění úkolů auto (a ne pro lepší vizualizaci firemní reklamy na ní nebo svoz věcí z kterého firma nic nemá) stejně jako mobil atp., tak musí být pořád k dispozici = schopné provozu. Pokud to majitel neumí takhle zařídit, tak firma moc nešlape a jeho zaměstnanci mají mizerné gáže....to je koneckonců známý problém 30% podniků do 24 lidí, jejichž majitelé neumí organizovat práci. Je to jeden z důvodů a odpověď na otázku, proč čeští zaměstnanci v soukromém sektoru mají ve srovnání ze sousedy v AT nebo DE třetinové platy za stejnou práci...

www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw)
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 4-2014

Odesláno Středa, 29. dubna 2015 - 07:41:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Docela dost poddimenzované parkoviště. Tady se někdo hodně sekl [ko]
Synergy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 865
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 29. dubna 2015 - 08:07:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Minor: Mohu se zeptat, proč se vyskytuješ v této republice, když v De a AT je vše o tolik lepší?
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 900
Registrován: 4-2014

Odesláno Středa, 29. dubna 2015 - 09:22:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

mardob. (393) Myslím, že každý po této události někomu nešťastně volal a v žádném případě se nikdo nesebral a šel s čistou hlavou domů. Nebo si snad dovedeš představit, jak policajt, rozvozce, nebo taxikář oznámí šéfovi, že auto je rozbité a že jdou domů a ať se o to někdo postará? To asi ne [nene]
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7885
Registrován: 5-2002

Odesláno Středa, 29. dubna 2015 - 10:11:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nakonec bude mít nejčistší hlavu ten tramvaják. Tramvaj určitě nebude opravovat on, škoda na autech jde z ručení DPP, škoda na tramvaji z pojistky odpovědnosti za škody na majetku zaměstnavatele ... a pokud to policie vyhodnotí jako běžné nevěnování se řízení, tak to nemá ani za body...

www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * Facebook DPMP a.s. * moskvich.cz
74na2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 8-2009

Odesláno Středa, 29. dubna 2015 - 11:12:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nejčistší hlavu možná bude mít policajt, který nic nezavinil ani nemohl nic odvrátit a o auto se asi jako jediný starat dál nemusí, jen to řešil na místě. A je dost naivní si myslet, že ty dodávky byly služebáky nějaké firmy, která disponuje spoustou dalších aut a nikoho vpodstatě ta rána nebolí. Dnes jsou "rozvozáci" obvykle OSVČ, kteří mají jedno dvě auta (na tom druhém jim jezdí např. kamarád, co zrovna nemá jinou práci) a ztráta (tohle vypadá u té polepené dodávky na totálku) je zatraceně bolí, protože přichází tímto okamžikem na dlouho o práci. Taxikář na tom nebude v tomhle o moc líp..
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2302
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 29. dubna 2015 - 12:27:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Synergy
Kdo píše/říká že "...se vyskytuju v této republice"?
Kde píšu, že je v AT a DE všechno lepší?

www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5668
Registrován: 12-2005

Odesláno Středa, 29. dubna 2015 - 12:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Minore to je v pořádku .... pokaždý když si někdo postěžuje na něco co je v tutý republice špatně tak se najde nějakej kreten kterej mu hned řekne ať se odstěhuje když se mu to nelíbí.

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
mardob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 1-2013

Odesláno Středa, 29. dubna 2015 - 12:50:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Asi opravdu nejlíp z toho vyšli ti policajti,mají kvalitni vlastní opravnu a tým lidí,který se o vše postará. Všichni další na tom byli více či méně hůř. Co se tramvajáka týče seděl zhroucený na schůdkách s hlavou v dlaních. Tu fotku jsem neudělal...
Jinak ty obrázky jsou od 20 vteřin po nehodě.
Na posledním obrázku teprve přijíždí zásahovka NEHODY Dopravního podniku, která je vždy u všeho první. S velkým odstupem přijíždí obvykle záchranka nebo hasiči,policie poslední.

http://neofolk.blogosphere.cz
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2633
Registrován: 11-2006

Odesláno Středa, 29. dubna 2015 - 14:06:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zajímalo by mě, co je pro tebe "obvykle velký odstup". Já mám zkušenosti, že záchranka je všude velmi brzo, spíš pak trvá příjem do nemocnice.