K-report
 

Archiv diskuse Odstavené vozy, torza a vraky do 21. 03. 2015  

Diskuse K-report » Archiv 2015 » Automobily, lodě a letadla » Odstavené vozy, torza a vraky » Archiv diskuse Odstavené vozy, torza a vraky do 21. 03. 2015 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
DENNIS*EMO-KIDS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 188.116.79.201
Odesláno Pátek, 06. března 2015 - 18:54:38    Odkaz na tento příspěvek  

ani jsem se nestačil spamatovat natož vytáhnout foták a už to bylo skoro pryč. Pán asi někde vyhrabal starý benz tak si ho vezl domů[auto]
[lol]
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 4-2014

Odesláno Pátek, 06. března 2015 - 20:05:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

transit 01. A ten Eagle Talon, alias Mitsubishi Eclipse má pěkný fake RZ.
Lovecvraků
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1017
Registrován: 10-2010

Odesláno Pátek, 06. března 2015 - 22:20:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jihlava, Hruškové Dvory [fotic]
Takže byl jsem tam dnes, děkuji Transitovi01 za tip a dalším kolegům za lokalizaci [ok]. Je to hodně zajímavé místo, a zdůrazňuji, že jsem tam určitě nebyl fotit naposled.

Takže prvně trochu informací :
To zelené u silnice v trávě není Octavia, ale dokonce Spartak! Já osobně jsem si toho nevšiml, ale právě mi to řekl otec, když jsem mu fotky ukazoval. To červené by měla být Octavia.

Celá ta lokalita je taková divoká, ten dům u kterého stojí ta červená Octavia je určitě opuštěný, ale pozor, ne tak docela, je útočištěm bezdomovců a nějakých zjevů, kteří tam podle jistých čerstvě vypadajících indicií dosud pobývají (visely tam nějaký hadry na provazu, válely se tam čerstvý šlupky od jablek, nějaký stopy v bahně tam byly atd..) Jsem rád že tam na mně nikdo nevyběhl. Jinak zahrada toho domu i celý dům je celá zaskládaná tím bezdomovčím bordelem, tam je doslova takovej binec, že se tam skoro nedá hnout. Fakt hegeš hadr! Prostě typickej bordel z popelnic, co tam dotáhly ty zjevy. Ani nevím proč jsem to nevyfotil.

Teď k autům : Ten zelený Spartak u silnice je už jenom kostra, autu chyběl komplet podvozek, motor, celá levá přední část karoserie, prostě zbyly už jen pozůstatky, všechno co šlo tak zmizelo. Navíc auto někdo zaházel poměrně čerstvě uřezanými klacky, vypadá to jako by si to tam dali ty bezdomovci aby jim to proschlo a mohli si s tim zatopit.

Ta červená Octavia je na tom o poznání lépe, je kompletní, chybí akorát světla, přední nárazník a maska. Jinak všechna okna jsou zatím neporušená. Auto je prorezlé, ale zase né tak, aby se úplně rozpadalo. No, akorát je zaházená neskutečnou vrstvou neskutečného bordelu, směsí prken, kamení, všemožných plachet a igelitů, kartonů a hlavně obrovským množstvím různé šepleti z klacků a kompostu. Stejně tak vevnitř auta, tam jsou zase pro změnu nějaké polystyreny a dříví. Vsadím se, že to je dílo těch bezdomovců, nechápu totiž, koho jiného by tohle napadlo. Jinak kdyby mi tu někdo psal že jsem to měl z auta odházet, mohu ho uklidit, že jelikož ta vrstva bordelu byla vyšší než já, tak to je asi zhola nemožné. Chtěl jsem se dostat alespoň k zadní části auta, protože co kdyby tam byla nějaké extra stará JI SPZ-ka, ale ani to se mi nepovedlo.

Nyní už pár fotek :
Spartak :



Octavia :




Škoda jich [sad].

www.lovec-vraku.cz
www.spz-rz.cz
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5546
Registrován: 12-2005

Odesláno Pátek, 06. března 2015 - 22:27:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pecka fotky ale mam rejpavou ... píšeš že zelenýmu spartaku chybí komplet podvozek ... myslíš ten podvozek co je zcela jasně vidět hned na první fotce? [biggrin]

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Mik0cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 725
Registrován: 4-2011

Odesláno Sobota, 07. března 2015 - 00:04:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Hustý. Úplně mě ovanul ten bezdomovčí puch, co se tam musel linout. To je tak vydat se tam ve víc lidech a každej do ruky aspoň tyč.

"Na otázku policie, proč rozmlátil palicí vozidlo Hyundai i30 parkující na sídlišti, vandal odpověděl, že se domníval, že je auto nabourané a chtěl majiteli pomoci, neb je vyučeným klempířem."
DENNIS*EMO-KIDS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 188.116.79.201
Odesláno Sobota, 07. března 2015 - 06:59:52    Odkaz na tento příspěvek  

Mik0cz: jedině ve dvou a jedině na koních [lol]

Lovec: Skvělá práce ! je to fakt smutný pohled. Co ta pakáž dokáže natahat odpadků když se někde usídlí, s těma větvema to vypadá spíš jakoby si ho ti houmáči chtěli zamaskovat než seženou pilky [lol]
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1395
Registrován: 9-2012

Odesláno Sobota, 07. března 2015 - 07:35:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lovecvraků: No paráda [ok][happy]. Já děkuji za takové super fotky, být někde z okolí, tak tam jedu hned, třeba ještě s kamarády, aby to byla větší [zadnice], a určitě bych zkusil alespoň odházet ten brajgl a dostat se k té značce. Asi jsem nerealistickej, ale nevěřím, že by to o třech lidech nešlo trošku pošoupnout. Třeba kdyby ti pomohl táta, tak by to šlo [wink] A ber tohle jako radu, né jako rýpání.

(IQ+Love= Škoda Auto)
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
Je to velký špatný..
Lovecvraků
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1018
Registrován: 10-2010

Odesláno Sobota, 07. března 2015 - 08:59:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Díky chlapi za pochvalu, zjistil jsem ještě jednu informaci. Koukal jsem se na ten dům do katastru nemovitostí a ten dům patří nějakému chlapovi, který v něm navíc podle katastru stále bydlí, nebo aspoň má hlášené trvalé bydliště. Takže aby tam místo bezdomovců spíš nebydlel nějakej podivín. A nebo je to taky nějakej bezdomovec, ale patří mu to tam (ale to by to pak byl bezdomovec s barákem [lol]). A nebo je majitel bůhví kde, třeba bydlí někde jinde, ale pak nechápu proč je stále psanej tady v tom domě. Zajímavý.

Martin_100 : Tak to jsem se asi blbě díval, já měl za to že tam není, ale když koukám na ty fotky tak vidím že je (aspoň z části určitě).

Mik0cz, DENNIS : No smrad se tam linul, ale ještě to šlo [happy]. Jinak já tam byl sám, měl jsem štěstí že tam zrovna nikdo nebyl. Ale měl jsem v kapse aspoň pepřák, kdyby náhodou [wink].

Co ta pakáž dokáže natahat odpadků když se někde usídlí
Přesně to jsem si říkal, jak se může někdo takhle nedůstojně zachovat ke starému autu, takovej bordel! Ale tak co od nich čekat jiného.

Transit01 : K té značce se příště dostanu, to zas takovej problém nebude. Já si stejně myslím že už tam žádná značka nebude. Ono o třech lidech by to pošoupnout určitě šlo, ale odhazovat to celý bych si asi netroufl, přece jenom je to cizí pozemek a majetek a nemám na to právo, vsadím se že by tam na mně za chvíli vylítl majitel nebo ty bezdomovci. A ještě malé OT : Táta ani nikdo jiný z rodiny se mnou v Jihlavě nebydlí, jsem tu sám, tak ti by mi těžko pomohli.

www.lovec-vraku.cz
www.spz-rz.cz
DENNIS*EMO-KIDS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 188.116.79.201
Odesláno Sobota, 07. března 2015 - 11:24:14    Odkaz na tento příspěvek  

No smrad se tam linul, ale ještě to šlo
tak v tom případě může být majitel stále přítomen, ale už jako kostra.
měl jsem v kapse aspoň pepřák [lol]
v jedné ruce pepřák , v druhé foták a vykulený oči kdy se do mě zapíchne stříkačka[lol]
gred
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 9-2011

Odesláno Sobota, 07. března 2015 - 22:13:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lovecvraků:dost dobrý,ale já bychm ožná řekl že i to červený je spartak,řek bych z fotek že to taky má ty menší zadní světla

nissan sunny 1.6 12v,škoda 120l m1
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1401
Registrován: 9-2012

Odesláno Neděle, 08. března 2015 - 07:14:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ale nějaký Octavie ty světla měly stejné jako Spartak, takže to jde těžce poznat.. Ale jo, je to možné, též jsem na to koukal. Co se týče toho odhazování, tak tě chápu, ale upřímně, když tam neděláš bordel ale jdeš ho uklidit, a jen se tam jdeš podívat, nemyslím si, že by to někomu(kromě těch bezďáků) vadilo..

IQ+Love= Škoda Auto
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
(Oo--oO)
HM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.158.144
Odesláno Neděle, 08. března 2015 - 09:40:15    Odkaz na tento příspěvek  

I ten zelený vrak je octávka, podle přední nápravy kde už má vynuté pružiny a ne listové pero a u spartaka taky nešla vyndat přístrojovka, která v tomto autě chybí (octávka ji má chycenou na pár šroubech a je tedy vyjímatelná, spartak jí tam má navařenou a jdou sundávat pouze dvířka ke kastlíkům a kaplička s budíkama). Jinak tyto menší zadní světla měli octávky do roku 1961 kdy dostali tzv. křidýlka (nebo ploutvičky) každej tomu říká jinak
HM
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.158.144
Odesláno Neděle, 08. března 2015 - 09:43:36    Odkaz na tento příspěvek  

A to druhý těžko říct, zadní blatníky už měl kdysi vyvařené nové, podle bočního plnění nádrže. Kola už má taky z octávie takže to nejspíš bude octávka, ale i to se za provozu hodně zaměňovalo, takže bez pohledu na přístrojovku nebo přední nápravu nejde zcela vyloučit zdali to taky není spartak
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1404
Registrován: 9-2012

Odesláno Neděle, 08. března 2015 - 17:58:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Velké OT
Opuštěná místa jsou sice super, a občas skrývají takovéto poklady, ale až člověk někdy kromě bezdomovců najde něco takovýho, tak ho ta chuť hledat přejde.. Velebnosti, jdu blejt, lidi jsou neskutečný prasata.. Takže při hledání bacha a všeho s mírou.

Jeden pán co tam byl zrovna se mnou mi říkal, že to na policii hlásil už v listopadu, no očividně se jím do toho moc nechce.
Tak, a příště už vraky, slibuju.

IQ+Love= Škoda Auto
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
(Oo--oO)
kwasi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.197.144.157
Odesláno Neděle, 08. března 2015 - 18:48:47    Odkaz na tento příspěvek  

Vrak Octavky a 1000 MB Zlin Podhori 2015-03-08
Další fotky S 120 viz Historicka vozidla
Sběratel_kuriozit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 10-2014
Odesláno Neděle, 08. března 2015 - 19:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak jak píše HM oba hruškový vraky jsou oktávky-nejjednodušší poznávací prvek je opravdu ta přístrojovka-i když papírově to můžou být spartaky voba. A pak se v tom vyznejte[satan][lol]No a tady je něco z těch Želátovic jakože...
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1405
Registrován: 9-2012

Odesláno Neděle, 08. března 2015 - 20:31:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Fotka té T603 by byla, nebo ne? rád bych se podíval, díky.

IQ+Love= Škoda Auto
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
(Oo--oO)
Jožin_z_bažin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 10-2014

Odesláno Neděle, 08. března 2015 - 21:23:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jeden mecháček z Písku. Mikozi, tenhle stával u vlakového nádraží Písek město, ale už tam není...[sad]

Ta šestsettrojka by mě taky zajímala, o erťákovi nemluvě, Lovče vraků, neváhej a tapetuj![happy]
DENNIS*EMO-KIDS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 188.116.79.201
Odesláno Pondělí, 09. března 2015 - 09:02:06    Odkaz na tento příspěvek  

Jožin_z_bažin: podobný trabík stával na nádraží v Braníku
Sběratel_kuriozit: taky bych se přimlouval za více foto, nedávno to tu někdo zminoval, je super že to někdo další může ofotit ,,návštěvní dny,, tam asi nemají že ?
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 762
Registrován: 4-2014

Odesláno Pondělí, 09. března 2015 - 10:37:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=3264608

Teprve včil jsem zjistil, kde ona Audina z taxi skončila. Chudák stará, malá.... Je to vrakoviště v Petřvaldu u Karviné.


A tady odstavená Š1203 u jednoho karvinského hřbitova. Valník vypadá, že je o něj dobře postaráno.


Tohle eMBéčko spíš než odstavené, bude v čekání na nějakou menší, či větší renovaci. Stojí totiž u servisu.
Mik0cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 4-2011

Odesláno Pondělí, 09. března 2015 - 14:20:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak tohohle Tráboše si vůbec neuvědomuju. Ono PM je dost z ruky od všech míst, kde jsem se kdy trvaleji vyskytoval. Ale soudě podle CKP to za sebou ještě nemá [happy]

"Na otázku policie, proč rozmlátil palicí vozidlo Hyundai i30 parkující na sídlišti, vandal odpověděl, že se domníval, že je auto nabourané a chtěl majiteli pomoci, neb je vyučeným klempířem."
-OndraS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.112.1.94
Odesláno Pondělí, 09. března 2015 - 15:23:54    Odkaz na tento příspěvek  

Návěs (nějaký Orličan či co, snad někdo pozná), už léta odstavený v jedné zahradě nedaleko vozovny Komín.

transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1407
Registrován: 9-2012

Odesláno Pondělí, 09. března 2015 - 16:40:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jožin_z_bažin: Řekl bych, že to není mech, ale takovej ten sajrat ze stromů, co se na autě udělá, když pod nima dlouho stojí, něco na způsob tohoto. Ale jinak musím říct že vypadá ještě celkem k světu, a nemyslím si, že to s ním skončilo zle.

IQ+Love= Škoda Auto
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
(Oo--oO)
Sběratel_kuriozit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 10-2014
Odesláno Pondělí, 09. března 2015 - 18:50:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

želatovice part two.Víc foto fakt nemám,jsou tam ještě nějaký dvanácsettrosky,ale jinak nic zajímavějšího v dohledu.

Jožin_z_bažin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 10-2014

Odesláno Pondělí, 09. března 2015 - 20:36:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Na procházce jihočeským venkovem....
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 768
Registrován: 4-2014

Odesláno Středa, 11. března 2015 - 08:13:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Věděl by někdo, copak to vezou na tom podvalníku? Nejdřív mě podle světel napadla Simca Aronde, ale předek tomu ani vzdáleně neodpovídal.
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2693
Registrován: 1-2012

Odesláno Středa, 11. března 2015 - 09:33:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bobesh
Vypadá to jako Ford Corsair z druhé poloviny 60. let. Docela rarita u nás. Lze doufat, že se dočká renovace a ne hutí...
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 4-2014

Odesláno Středa, 11. března 2015 - 09:49:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Koukl jsem na Wiki a je to on. Ten špičatý čumák jsem hned poznal. Nějaký Ford mě taky napadl. Když jsem ho předjížděl, z boku (střední část) mi trochu připomínal Cortinu. Dík za info. Do hutí ho nejspíš s takovou pompou nevezli.
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2694
Registrován: 1-2012

Odesláno Středa, 11. března 2015 - 10:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bobesh
Cortinu ti to nepřipomínalo náhodou, protože základem Corsair-u byla právě Cortina mk1 z let 1962-1966. Třeba boční dveře jsou myslím totožné.

Modelu Corsair, který byl v modelové hierarchii britského Fordu nad Cortinou a mimo jiné dostal větší motory (místo 1.2 a 1.5 třeba dvoulitry), se však zdaleka tolik nevyrobilo (asi tak třetina toho co Cortin mk1) a dnes je to takový, řekněme dosti zapomenutý model.
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 4-2014

Odesláno Středa, 11. března 2015 - 11:50:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak teď už jsem doma... úpřimně, když si napsal Corsair, né že by mi ten název byl cizí, ale myslel jsem, že to je spíš nějaký americký model. Každopádně, musí se nechat, že přehled máš perfektní.
Zeke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 1-2011

Odesláno Čtvrtek, 12. března 2015 - 12:46:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ostravská felicia v Praze:

transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1416
Registrován: 9-2012

Odesláno Čtvrtek, 12. března 2015 - 16:25:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak jsem šel kolem Miniho, a všiml jsem si, že je trochu lépe vidět, co se nestalo, k domu přijel pán, a přivítal ho pes, který na mne hodně hlasitě štěkal, tak jsem se radši klidil. No, říkal jsem si, tak počkám, a pak si ho kdyžtak vyfotím. No, pán odešel o holi i se psem domů, a já šel, fotit. Nešlo to nějak kloudně vyfotit, tak jsem použil blesk, a všiml jsem si že se na mne kouká pán skrz oknem ve dveří. Vypadal hodně překvapeně, skoro až vystrašeně, tak jsem na pána mávnul, ať za mnou jde, a snažil jsem se mu poukázat na auto, ale pán jenom dál koukal, a koukal.... Tak jsem mávl rukou a šel ... Asi si myslel, že mu jdu něco vnucovat, prodávat, nebo další věci, co někteří zloději používají na důchodce, nebo se na mne jednoduše vysr.... že za mnou chodit nebude. Každopádně z toho nemám dobrý pocit, a kolem toho domu asi delší dobu nebudu chodit. Nechtěl jsem pána nějako otravovat, nebo dokonce vystrašit, chtěl jsem jenom tři fotečky, a pokecat... Achjo..

Značky nemá, a je dost na kaši.
Nevím, co myslíte vy? co bych měl udělat?

IQ+Love= Škoda Auto
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
(Oo--oO)
Diddy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 856
Registrován: 7-2010

Odesláno Čtvrtek, 12. března 2015 - 17:23:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mostkovice(PV)
DENNIS*EMO-KIDS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 188.116.79.201
Odesláno Čtvrtek, 12. března 2015 - 17:42:25    Odkaz na tento příspěvek  

STRÝÝT WÍJEV v Kunčicích p. O
Diddy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 858
Registrován: 7-2010

Odesláno Čtvrtek, 12. března 2015 - 18:05:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tohle stojí v PV , nechtělo se mi zastavovat, tak jedna z map na netu
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1418
Registrován: 9-2012

Odesláno Čtvrtek, 12. března 2015 - 19:08:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jo, a ještě jedna Feláče.

Pod ní tuna špíny, majznutá o most, a očividně nějakou dobu nejela. A taky jsem koukal na známky, a má je nějaké seškráblé, nebo co. Nevím.
Diddy: Něco podobného stojí pár domů od té Feldy, akorát že černý. Přesně tohle to asi nebude, ale vypadá to podobně.

(Příspěvek byl editován uživatelem transit01.)

IQ+Love= Škoda Auto
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
Z libovky na vrak v rozmezí dvou roků ... odkaz
(Oo--oO)
DENNIS*EMO-KIDS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 188.116.79.201
Odesláno Čtvrtek, 12. března 2015 - 19:21:13    Odkaz na tento příspěvek  

To je Manta, Opel Manta !
Takových zájemců o tu Felaci na tom skle. [lol] Ale hned bych z ní sejmul tu ručku řadící páky tu vím kdo by potřeboval
* preslova 56 brno - v opuštěné zahradě za garáží zelený žigulík ?
* Krondlova 18
JohnyTDI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 873
Registrován: 1-2013

Odesláno Čtvrtek, 12. března 2015 - 20:46:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dneska jsme jeli za rodinou na Slovensko,při cestě jsme si udělali menší pauzu na jednom odpočivadélku převážně pro kamionu,přesněji v lokaci dle telefonu Kostolná-Záriečie...

Stála tam tato modrá Fabie,jinak bych si ji nevšiml,ale zaujalo mě to jak je zaprášená snad jakoby od pilu... navíc jsem nikde nenašel žádnou nálepku na čelním skle ohledně STK,jinak auto bylo zamčené a uvnitř nebylo skoro nic.. žádný nepořádek či odložené věci...

ale zase když si všimnete kufru,tak jsou tak otisky po prstech od zavírání kufru...





Moje album s autovraky ve Zlínském kraji
Lovecvraků
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1020
Registrován: 10-2010

Odesláno Čtvrtek, 12. března 2015 - 22:22:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ta Jihlava nikdy nepřestane překvapovat, vždycky se najde něco nového..

Tohoto pražského Renaulta (mimochodem pěkný, je ho škoda) jsem našel kousek od mého bydliště, v ul. Havlíčkova. Nikdy jsem si ho nevšiml, přitom tam už určitě stojí celé roky, čemuž nasvědčuje i skoro 4 roky propadlá STK (9.2011).




Naopak končiny, ve kterých bych žádná odstavená ani pojízdná vozidla opravdu nečekal je tato - čtvrť opuštěných baráků, statků, chatek a dalších stavení, neudržovaných a vypuštěných rybníků a skládek bordelu táhnoucí se od Boroviny podél dálničního přivaděče až k řadovkám v ul.Sládkova. Opravdu tu nikde nikdo nebydlí, snad ani bezdomovci.
https://www.google.cz/maps/search/reindler%C5%AFv+dv%C5%AFr+jihla va/@49.419988,15.5848847,516m/data=!3m1!1e3?hl=cs

U jednoho opuštěného objektu přímo naproti řadovkám tu stojí opuštěná Felicia (TK má ještě na čtvrt roku) a za ní doslova zapomenutý žďárský vozík s 13 let propadlou TK. Ta Felicia je vevnitř poněkud rozbordelená a má polosklopené přední sedačky, možná v ní někdo občas přespává. A hlavně si všimněte, jak někdo kompletně ukradl přední stěrače [biggrin].


www.lovec-vraku.cz
www.spz-rz.cz
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2525
Registrován: 11-2006

Odesláno Pátek, 13. března 2015 - 09:13:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Toho vleku je škoda, ten by šel dát do pucu a přesně takový bych potřeboval [happy].
DENNIS*EMO-KIDS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 188.116.79.201
Odesláno Pátek, 13. března 2015 - 09:46:17    Odkaz na tento příspěvek  

za dálnicí je v zahrade minitatra
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2527
Registrován: 11-2006

Odesláno Pátek, 13. března 2015 - 10:16:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To není "minitatra", ale Ross Viza (ROSS = Roudnické strojírny a slévárny)
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2712
Registrován: 1-2012

Odesláno Pátek, 13. března 2015 - 11:35:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jeden ROSS 4x4 s kabinou Avia jezdí i po Pelhřimovsku (PE 85-62). Viděl jsem jí asi 2x za jízdy, takže foto nemám. O to víc mě to mrzí, že tyto vozy moc často člověk nepotká...
mardob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 1-2013

Odesláno Sobota, 14. března 2015 - 12:12:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Příběh obyčejného šílenství

http://neofolk.blogosphere.cz
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7759
Registrován: 5-2002

Odesláno Sobota, 14. března 2015 - 16:48:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kousek za Kauflandem v Pardubicích na Višňovce.

www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * Facebook DPMP a.s. * moskvich.cz
Bagr_poclain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 2-2009

Odesláno Sobota, 14. března 2015 - 18:31:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Piáno co si už nezahraje
-OndraS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.112.1.94
Odesláno Sobota, 14. března 2015 - 20:20:02    Odkaz na tento příspěvek  

Anebo třeba právě že zahraje. I když na první pohled nedává smysl renovovat takhle zuboženou kastli, když jde určitě sehnat nějaká hezčí, přecijen nějaký důvod být může. "Psychická" hodnota vozu, nedostatek peněz na jiný auto s dobrou kastlí, vyvařování kastlí jako koníček (ano, i takoví blázni jsou).
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2106
Registrován: 6-2005

Odesláno Sobota, 14. března 2015 - 20:46:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

třeba je to dárce dílů...
Crack
Neregistrovaný host
Odeslán z: 46.135.41.5
Odesláno Sobota, 14. března 2015 - 21:35:17    Odkaz na tento příspěvek  

Komárov u Šternberka. Desítky vraků. Na http://www.mapy.cz/zakladni?x=17.2422647&y=49.7637072&z=17&l=0&ba se=ophoto&source=muni&id=42&q=sternberk je jich méně. Dnes stojí i na severním okraji dědiny.
Jinak dostat se ze Šternberka do Uničova je holá utopie.
venca58
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 1-2015
Odesláno Neděle, 15. března 2015 - 11:14:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Moskvič čekající na znovuzrození.
kwasi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.197.144.157
Odesláno Neděle, 15. března 2015 - 17:49:23    Odkaz na tento příspěvek  

Vrak Fiatu 850 Zlin Priluk 2015-03-15

a vrak asi obytného voziku (jakeho?) Zlin Zabarna za zlinskou nemocnici

Diky Kwasi
venca58
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 1-2015
Odesláno Neděle, 15. března 2015 - 19:06:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pro Kwasi:Vypadá ten obytňák na uříznutou dodávku asi Mercedes ,ne ?
KOKI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 926
Registrován: 2-2012

Odesláno Úterý, 17. března 2015 - 18:52:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lovec vraků: Docela mě překvapilo,že ten Renault má stále zaplacenou pojistku [happy]

753 301
DENNIS*EMO-KIDS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 188.116.79.201
Odesláno Středa, 18. března 2015 - 19:23:35    Odkaz na tento příspěvek  

,,ložisko,, u Čerčan co to je?odkaz
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 793
Registrován: 4-2014

Odesláno Čtvrtek, 19. března 2015 - 10:40:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

kwasi, venca58. Venca má pravdu, je to zbytek z tady toho.


Přidám nějaké své úlovky.
venca58
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 1-2015
Odesláno Čtvrtek, 19. března 2015 - 21:38:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Odstavený Robur ,jako skladiště ,je to poloautobusek ,zadek má kulatý ,okna vzadu zachovalá .Fotit to vzadu nešlo ,blbý přístup .
venca58
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 1-2015
Odesláno Pátek, 20. března 2015 - 12:50:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

fiátek v blbé společnosti ( kravín,už asi 5 let )zřejmě tam skončil.
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2542
Registrován: 11-2006

Odesláno Pátek, 20. března 2015 - 13:07:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Musíš fotku nahrát přes "poslání obrázku" takhle jí vložíš přímo do textu, ale nejde zvětšit.
Zeke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 1-2011

Odesláno Pátek, 20. března 2015 - 20:02:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Přidávám fotoalbum na téma autovrakoviště a SPZ[ok]




Bagr_poclain
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 2-2009

Odesláno Sobota, 21. března 2015 - 18:57:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Francouzští elegáni