K-report
 

Archiv diskuse Odstavené vozy, torza a vraky do 20. 10. 2015  

Diskuse K-report » Archiv 2015 » Automobily, lodě a letadla » Odstavené vozy, torza a vraky » Archiv diskuse Odstavené vozy, torza a vraky do 20. 10. 2015 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5402
Registrován: 5-2002

Odesláno Úterý, 22. září 2015 - 09:25:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pri autach po roku vyroby 2000 si skutocne netrufam odhadnut, kolko bude v prevazke povedzme v roku 2020 ci 2025, prave kvoli elektronike.

Tohle se říká od doby, co začala elektronika do aut hodně pronikat - pamatuju si, když vznikla počátkem 90. let značka Lexus a začala (nejprve v USA) nabízet své drahé sedany LS 400, o kterých se právě říkalo, jak je to samá elektronika. Už tehdy kdekoho napadaly úvahy typu "až se tam podělá jedna malinká krabička, tak můžeš auťák za miliony vyhodit"... Ale ona se asi tak nutně nepodělá, uplynulo dvacet let a v Praze pořád občas provozní Lexus LS 400 vidím, a to ještě budou kusy dotažené kdovíodkud s kdovíjakou minulostí.
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3437
Registrován: 1-2012

Odesláno Úterý, 22. září 2015 - 09:30:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

šmolko
ale da sa vobec narazit na zrazoch na Renaulty 25, nebodaj na Safrane?
Na zrazoch fakt neviem, ale možno by si neveril, že na 25-ku ešte nie je v ČR taký problém naraziť ani niekde na ulici a veľakrát vo veľmi peknom stave. Skor ten Safrane zmizol ako para nad hrncom. Tých je málo.

Prave Renaultu Safrane bol svojho casu venovany clanok v dnes uz neexistujucom casopise AutoOjetiny, kde sa spominalo, ze udrzat toto auto v prevadzke chce nadpriemernu mzdu.
To bol skvelý časpois, ktorý písali ľudia naozaj rozumejci autám a nie "písálkovia" od stolu. Škoda, že zanikol. Pravidelne som si to kupoval a mám aj tebou spomínané číslo. Tie vysoké náklady ale boli skor u vrcholných verzii Baccara/Initiale, ktoré boli už v základe napcháté elektronikou, ktorá bohužel nefungovala už ani v nových autách. Samostatnou kapitolou je model Biturbo, ktorý pre svoje správne fungovanie fakt potrebuje mať majiteľa s ropným vrtom. [lol] Pár ich tu v ČR myslím aj je, dokonca mám taký pocit, že tie Safrany majú i vlastný klub.

Jef
Jo, jenže to je Lexus - japonské auto, které ti bude fungovat i po atomovém výbuchu...
Já, ačkoliv veliký příznivec francouzských aut, musím uznat, že francouzské ruce by elektroniku měli nechat na pokoji a svěřit to někomu jinému, protože to prostě neumějí. Zase na druhou stranu v minulosti díky tomu vzniklo pár opravdu zajímavých aut, které byly schopné rozdávat charakter na všechny strany, na rozdíl od tvarově pro leckoho nudných Japonců. Tak si vyber. Já to neumím - mám rád oba tyto automobilové světy. [wink]
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5404
Registrován: 5-2002

Odesláno Úterý, 22. září 2015 - 09:52:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lexus - japonské auto, které ti bude fungovat i po atomovém výbuchu...

Tak jsem to právě myslel - že to nejde říct úplně paušálně, asi ani u těch nových (byť se říká, že dneska na kvalitě šetří všichni výrobci a trvanlivost není to, o co by usilovali).

S těmi francouzskými x japonskými vozy jsi to ve zkratce vystihl výborně, dovolím si ve tvé větě ale vypíchnout spojení "v minulosti". Francouzi ze 60. a 70. let, to je jeden unikát vedle druhého - svěží a přitom praktické renaulty, avantgardní citroeny, robustní peugeoty s jednoduchými pininfarinovými křivkami, no a nesmím zapomenout ani na charakterní simky, všechno [jidlo]. Při koukání na starý francouzský film bych se do těch ulic hned nechal na chvíli vcucnout.
Ovšem co z toho zbylo dnes? Design tak nějak ode zdi ke zdi, spousta francouzských modelů zaujme na první pohled, ale jejich tvary se mi rychle okoukají nebo mi přijdou jako výstřelek. K tomu spousta historek o ležérním zpracování. PSA vyčlenilo značku DS na jakousi kvalitní avantgardu, ale mně osobně to nějak neoslovuje (a zákazníky, obávám se, taky moc ne). Tvarově se mi líbí třeba nové peugeoty, ale co se říká o jejich spolehlivosti? (viz i naše debata, když jsem počátkem roku chvilku zauvažoval o ojeté 5008... abych se rychle vrátil k původní úvaze o benzínovém Japonci[lame]).
šmolko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4180
Registrován: 10-2008

Odesláno Úterý, 22. září 2015 - 10:18:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jef: ...uplynulo dvacet let a v Praze pořád občas provozní Lexus LS 400 vidím, a to ještě budou kusy dotažené kdovíodkud s kdovíjakou minulostí.

To je rovnako ako s dobovymi S-kami, 7-ckami ci A8-ckami.
Stale nejake stretnes, minimalne kvoli sialene nizkej obstaravacej cene, ale stale plati, ze nejaka nakladnejsia porucha znamena koniec.
Z velkej casti prave kvoli percentualnemu pomeru ceny opravy vs. obstaravacej cene a za druhe, kvoli povahe a financnym moznostiam (vacsinovej casti) kupujucich.

(Příspěvek byl editován uživatelem šmolko.)

Podrobná orienta?ná mapa Bratislavského kraja
EČV - maximá
RZ - maximá
FordClub.sk, fordzona.sk, FordPolicia.sk
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3439
Registrován: 1-2012

Odesláno Úterý, 22. září 2015 - 10:22:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jef
Ano, já tím opravdu i myslel minulost tak do 90. let. Dnešní francouzská auta mají stejný "eurohnusný" dizajn jako kterýkoliv jiný výrobce z jiné země. Třeba ten nápad marketingových "odborníků" se "samostatnou" značkou DS je mi velice proti srsti. Je to úplně stejné zpronevěření se tradici automobilky za účelem zisku, jako pár bílých pruhů na modrých Renaultech, které několik modelů před pár lety "oprávnili" nosit legendární jméno Gordnini.
Je to hnus fialový, ale to už odbočujeme od tématu této diskuze. Takže abychom se vrátili zpátky, zde jedna unavená Felicia a taktéž už nepoužívaný Escort mk4 (jehož mi bylo opravdu líto - pamatuji ho ještě z denního provozu...)


šmolko
Vieš čo sa u nás hovorí o podobnej kategórii áut - prvé 3 dobré roky u majiteľa, ktorý na to má a vozí to do autorizovaného servisu a potom po predaji len dlhé umieranie... Sám to vidím v Prahe, kde aj teraz uvidíš napríklad dosť prvých A8-iek, ale väčšinou už vizuálne v takom stave, že by si o ne bicykel neoprel.
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2905
Registrován: 11-2006

Odesláno Úterý, 22. září 2015 - 16:46:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zrovna nedávno jsem Safrane potkal na dálnici, docela jsem koukal, protože to potkat, to už je opravdu náhoda. 25 potkat lze, jedno stojí i u nás v ulici. Jinak já myslím, že přelom (ne)kvality u Renaultu je někde právě u modelů 25, 18, Safrane..
My měli doma R18, nadmíru pohodlné auto a na tehdejší dobu velmi vybavený vůz, když vezmu co se produkovalo zde. Jenže, a to už jsem tu psa, to auto střídala jedna porucha za druhou. A zrovna tahle Laguna, co tu je, to jsou šroty neuvěřitelného kalibru. Kamarád jí měl, ale věčně končil na laně. Až jednou, kdy se mu za jízdy zamknul volant a málem se zabil se rozhodl toho auta zbavit. A dobře udělal. A přitom tahle Laguna je asi jediný z novodobých Renaultů, který se mi líbí. Jinak naši mají Berlingo a sice mě to auto nesedí, připadá mě naprosto stupidní a nechápu, proč jich tolik jezdí, ale je fakt, že je spolehlivé.
Májnejmis...
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 5-2014

Odesláno Středa, 23. září 2015 - 12:47:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Veskrze pohodová "autoanimální" symbióza...

...nějakých 25 km od Václaváku.
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2910
Registrován: 11-2006

Odesláno Středa, 23. září 2015 - 13:17:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Budu hádat, není to Mukařov?
ze škodovky
Neregistrovaný host
Odeslán z: 185.15.111.26
Odesláno Středa, 23. září 2015 - 15:39:53    Odkaz na tento příspěvek  

no pane jo[blush][crazy]to je teda symbioza[biggrin]bože...takový krásný vlek
tucek244
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 1-2014

Odesláno Čtvrtek, 24. září 2015 - 00:56:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Májnejmis...
a ten Peugeot na D převozce slouží jako regulérní kurník pro slepice [happy] jezdím často okolo, teď tam udělali novou zeď, dřiv na něj bylo vidět i z boku [crazy]
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2915
Registrován: 11-2006

Odesláno Čtvrtek, 24. září 2015 - 09:06:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Takže je to ten v Mukařově? jezdím kolem furt ale nějak jsem si toho nikdy nevšímal, jen mě zaujaly lezoucí kozy po střeše toho auta, ale tehdy sem nějak neřešil, že je to odstavené auto, proto mě to šokovalo ještě víc :D
Jožin_z_bažin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 10-2014

Odesláno Čtvrtek, 24. září 2015 - 12:18:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Možná to patří do sekce veteránů, ale vzhledem k jeho stavu jej dávám sem..[happy]
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5888
Registrován: 12-2005

Odesláno Čtvrtek, 24. září 2015 - 15:28:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jééé to je krása .... takovejdle krysovitej Caprice by se mě tuze líbil. Pošudlal bych techniku ale vzhled bych neměnil.

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Jožin_z_bažin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 10-2014

Odesláno Čtvrtek, 24. září 2015 - 18:06:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Přesně!![ok][happy]
Jožin_z_bažin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 10-2014

Odesláno Čtvrtek, 24. září 2015 - 23:41:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Takovýchto krasavců se v US válí dost, ale valem ubývají...a objevují se v EU[happy]
Paveljosef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 8-2012
Odesláno Čtvrtek, 24. září 2015 - 23:50:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jožin z bažin- pěknej Lincoln
Jožin_z_bažin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 10-2014

Odesláno Čtvrtek, 24. září 2015 - 23:58:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Díky za vodítko[happy], teď už vím, že je to Lincoln Capri (Premiere?) ročník 1956[auto]
DENNIS*EMO-KIDS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 109.75.156.160
Odesláno Pátek, 25. září 2015 - 09:21:04    Odkaz na tento příspěvek  

to je boží, u nás se takhle běžně válí jen škodovky

DENNIS*EMO-KIDS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 109.75.156.160
Odesláno Pátek, 25. září 2015 - 09:22:43    Odkaz na tento příspěvek  

ten Lincoln vypadá jak krtečkovo autíčko [lol]
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2917
Registrován: 11-2006

Odesláno Pátek, 25. září 2015 - 09:36:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dennis: kde je prosím Tě vyfocen ten Transit? neměl bys větší fotku? vypadá, jako moje bývalé služební auto, ale to ještě nedávno jezdilo..
DENNIS*EMO-KIDS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 109.75.156.160
Odesláno Pátek, 25. září 2015 - 09:48:41    Odkaz na tento příspěvek  

těch transitů je určitě víc, tato fotka vznikla jen náhodou díky mé chorobné potřebě všechno fotit [lol] bylo to z jedoucího auta někde u Lanškrouna (?)ale neměl jsem foták se sekvenčním focením tak vznikla jen jedna fotka[fotic]
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2919
Registrován: 11-2006

Odesláno Pátek, 25. září 2015 - 11:11:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Transitů je hodně, ale těchto s nejvyšší nástavbou už zas tolik nejezdí. A jelikož je to také v parubickém kraji, klidně to může být on. Ale snad ne, ten náš měl ještě hodně vyšisované nápisy na nástavbě.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5889
Registrován: 12-2005

Odesláno Pátek, 25. září 2015 - 14:30:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jojo a nebo je to ex pošta páč mk5 s vysokou nástavbou ale lakovanou v tutý barvě moc jinde nebylo...

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Zeke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 1-2011

Odesláno Sobota, 26. září 2015 - 15:56:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nějaký odstavený auta z dneška:





PAZ_672M
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 11-2014

Odesláno Sobota, 26. září 2015 - 16:16:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Renault Megane, Škoda Favorit a Fiat Brava.


transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1928
Registrován: 9-2012

Odesláno Sobota, 26. září 2015 - 17:05:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zeke: Ta zelená škodárna stojí na Stodulkách, že? taky jsem jí tam fotil ale asi už tak dva roky zpět. Na místě toho Transita stála tenkrát ještě jedna červená myslím ACV a ta měla výzvu. Jinak, ten opel snad není odstavený, ne?

IQ+Love= Škoda Auto [auto] [ok]
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
RnK - Rychnov nad Kněžnou - můj rajon [biggrin]
Sbírám poklice, né značky. Proto se mne prosím neptejte přes email jestli neprodávám Rychnovské značky, děkuji.
Zeke
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 1-2011

Odesláno Sobota, 26. září 2015 - 17:19:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

transit01 Jojo, Praha 5 Stodůlky, ten Opel se tak půl roku už nehnul, a jelikož je v automatu, předpokládám že se něco pokazilo[crazy]
tucek244
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 1-2014

Odesláno Sobota, 26. září 2015 - 23:54:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mirous
Správně, je to Mukařov [ok]

(Příspěvek byl editován uživatelem tucek244.)
Lovecvraků
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1168
Registrován: 10-2010

Odesláno Pondělí, 28. září 2015 - 11:32:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak Daewoo https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=3416761 už tam nestojí. Těšil jsem se, jak budu dokumentovat jeho postupné rozebírání, ale vypadá to, že to někdo vzal rovnou celé [proud].

Tak přidám jednoho Favorita, který už pár měsíců stojí u motorestu v Lokti u Čechtic.



Zeke : Pěkný úlovky, koukám skoro všechny s výzvou [biggrin].

Jinak konečně jsem opět po době aktualizoval vrakové stránky, můžete se kouknout [wink]. Přidal jsem tam i novou fotogalerii vraků ze soukromých pozemků : http://www.lovec-vraku.estranky.cz/fotoalbum/soukrome-pozemky/

www.lovec-vraku.cz
www.spz-rz.cz
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1936
Registrován: 9-2012

Odesláno Středa, 30. září 2015 - 15:00:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

O prodlouženém víkendu jsem se byl znovu podívat na Rapida. No očividně jsem nebyl jediný, od minula se trošku změnil, ale moc to poznat není. Pár dílů co bylo okolo zmizelo (včetně té masky tam), dveře už to má zavřený a tak..

Kdyby mě cestou tam po cyklostezce nesrazil cyklista tak by to byl podařený výlet.

IQ+Love= Škoda Auto [auto] [ok]
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
RnK - Rychnov nad Kněžnou - můj rajon [biggrin]
Sbírám poklice, né značky. Proto se mne prosím neptejte přes email jestli neprodávám Rychnovské značky, děkuji.
Joel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2368
Registrován: 4-2011
Odesláno Středa, 30. září 2015 - 15:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ekologická likvidace poamericku.
Jef
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5411
Registrován: 5-2002

Odesláno Středa, 30. září 2015 - 17:01:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Copak poamericku, na tohle mám vzpomínku z dětství - někdy v půlce 80. let byla v televizi reportáž, kde pán z Kovošrotu vyprávěl, že nad jejich způsobem zpracování vraků "...nám hygienici kroutí hlavou - my ty vraky prostě zapalujeme a všechny nekovové součásti shoří".

Ani se mi tomu nechce zpětně věřit, ale pamatuju si k tomu i záběr na zapálený Moskvič 407...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5901
Registrován: 12-2005

Odesláno Středa, 30. září 2015 - 21:04:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já si zas z dětství pamatuju že se takhle vypalovaly vyřazený vagony určený do šrotu. No a žijeme. Dneska tě ouředník bude honit jak nadmutou kozy za každou sazi z vejfuku...

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
JohnyTDI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1015
Registrován: 1-2013

Odesláno Středa, 30. září 2015 - 21:53:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

toto auto je pro mě záhadou,stojí u restaurace v této poloze už přes 3 měsíce,ale nejzajimavější je,že mělo stk do 10/2014! ale proč se tu ocitlo až po stk,že by polopřevod?



Moje album s autovraky ve Zlínském kraji
JohnyTDI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1017
Registrován: 1-2013

Odesláno Úterý, 06. října 2015 - 12:15:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

nějaké odloženky co mi kamarád nafotil v Praze

kdo ví zda to je příprava na lak a zapomenuté dílo,ale škoda Coupéčka,STK 5/2015




nějaká ta Audina a Rover




Felicie z Voroněžšké ulice v Praze - Vršovicích


Moje album s autovraky ve Zlínském kraji
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3013
Registrován: 9-2006

Odesláno Úterý, 06. října 2015 - 13:02:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad JohnyTDI (1017): kdo ví zda to je příprava na lak a zapomenuté dílo, ale škoda Coupéčka, STK 5/2015

To je evidentně schválně dělaný prašivý povrch ... to se dá vysledovat třeba i na úpravě světel a pod.
.

S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz

Poznávací značky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku zde
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1116
Registrován: 5-2002

Odesláno Středa, 07. října 2015 - 08:41:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Feudal: no nevím, tahle to také vypadá když se neumyje auto po broušení. A tohle vypadá jako příprava na celolak. Konkrétně na zadní RZ je vidět proužek prachu od odbroušené barvy. No třeba se po čase objeví někde jinde a hotové. Takhle měl kamarád v 94 Š120. Věčně jí brousil a čekal až naspoří tenkrát 5000,- a půjde do laku. Jinak s ní naprosto běžně jezdil. Říkal že to má velký klad, všichni udržují bezpečnou vzdálenost aby si to od něj neodřeli [lol]

(Příspěvek byl editován uživatelem George.)
-OndraS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 78.102.116.85
Odesláno Středa, 07. října 2015 - 22:01:04    Odkaz na tento příspěvek  

Johny - hele, ten Citrooen má pěkný youngtimerový autorádio, tady ty kazetový Blaupunkty žeru.
JohnyTDI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1021
Registrován: 1-2013

Odesláno Čtvrtek, 08. října 2015 - 08:12:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

-OndraS: jo toho jsem si taky všiml,sám jsem ho dřív měl v Peugeotu 306 než odešel displej na něm

Moje album s autovraky ve Zlínském kraji
Jožin_z_bažin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 10-2014

Odesláno Pátek, 09. října 2015 - 23:58:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jeden odstavený prototyp Škodovky na jednom malém jihočeském náměstíčku...[coze]


Ale nakonec je to jen obyčejný Golf..[happy]

gred
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 9-2011

Odesláno Sobota, 10. října 2015 - 01:20:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jožin_z_bažin:[lol] to mi připomělo,že zrovna nedávno sem u jednich popelnic viděl opřenou 4okou masku včetně světel na dvojkovýho golfa,nezničenou[lol]

nissan sunny 1.6 12v,škoda 120l m1
DENNIS*EMO-KIDS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 109.75.156.160
Odesláno Sobota, 10. října 2015 - 11:19:58    Odkaz na tento příspěvek  

tolik vraků a všechny mají spz, to za to nemusí majitel platit když má spz ?
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5913
Registrován: 12-2005

Odesláno Sobota, 10. října 2015 - 14:42:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

u jednich popelnic viděl opřenou 4okou masku
No a to se mě nepoštěstí .... světla by se mi hodily na busíka [biggrin]
Hlavně že sem našel funglnágr zahrádku na favorita... ikdyž to je dobrej kup páč jednu mam modifikovanou na scorpiu a z tutý použiju a upravim držáky a předělam jí na T3 dlouhý příčníky mam z jiný s blbejma ouchytama.

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13465
Registrován: 11-2004

Odesláno Neděle, 11. října 2015 - 10:05:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dennis: Předpokládám, že posílá ČKP do patřičných míst s potřebnou fotodokumentací, která dokazuje, že vozy nejeví známky provozu. Každopádně ta žiďácká zlodějská organizace s vybíráním výpalného skončila.

Sdružení historické dopravní techniky Prostějov
Kecama autobus nezachráníš...
DENNIS*EMO-KIDS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 109.75.156.160
Odesláno Neděle, 11. října 2015 - 12:37:37    Odkaz na tento příspěvek  

Study: trochu nerozumím, auto nemám a toto se mě netýká jen jsem nad tím přemýšlel ... To jako že ten vrak musí fotit a dokládat že s tím nejezdí , to by to mohl rovnou odhlásit ne ?
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2952
Registrován: 11-2006

Odesláno Pondělí, 12. října 2015 - 09:43:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Study: to už nejsou pokuty za neplacené povinné ručení?
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5922
Registrován: 12-2005

Odesláno Pondělí, 12. října 2015 - 11:48:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ne .... pokud ti zanikne z jakýhokoli důvodu povinný ručení a do 14 dnů si neuzavřeš nový tak ti registr vyřadí auto z evidence. Z toho může plynout pokuta a pokud tě s vyřazenym vozidlem z evidnece zastaví policajti na silnici tak je tu krásná pokutička do výše 5 milionů korun českých. No a to se vyplatí.
Jinými slovy zapomeň zaplatit složenku a do měsíce si sháněj hypotéku.

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2954
Registrován: 11-2006

Odesláno Úterý, 13. října 2015 - 09:31:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pět mega? :D i pro FO? :D to je fakt krása..já jsem zrovna teď jednu platil den před splatností a vzpomněl jsem si na ní úplně náhodou :D
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5925
Registrován: 12-2005

Odesláno Úterý, 13. října 2015 - 11:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nu říkal nám to tak maník na školení řidičů....

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Bobesh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1100
Registrován: 4-2014

Odesláno Úterý, 13. října 2015 - 18:03:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ňákej Meďomil...


Kousek dál stálo tohle..


..a ještě dál tohle.


Je to Rychvald u Ki.
DENNIS*EMO-KIDS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 109.75.156.160
Odesláno Čtvrtek, 15. října 2015 - 11:11:01    Odkaz na tento příspěvek  

ta Mazda se mi líbí [ok]



transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1958
Registrován: 9-2012

Odesláno Čtvrtek, 15. října 2015 - 18:06:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nejsem si jist, jestli jsem to sem už někdy nedával, protože fotky z mého prvního focení v roce 2009 jsem tady už prezentoval, tak mě hlavně neukamenujte odkazy že už jsem to sem dával, dík. No každopádně zavadil jsem o pár fotek co se hodí do tohoto tématu, a úplně mě zamrazilo. U té stodváci na mě koukal jeden starý pán, ale nic neříkal, tehda jsem měl s sebou doprovod [proud] do dnes pána na tom parkovišti potkávám.


Mám pocit, že měla SMB xx-65, takže škoda že jsem to zapatlal, ale tenkrát to bylo jiný. Konkrétně u téhle škodovky se sbíhaly děcka s okolních hřišť :D Hezký je taky to složení aut v pozadí na fotce, to už dnes neuvidíte...

Tohle stálo asi o ulici, dvě dál. tenkrát jsem na to auto koukal jako puk a přemýšlel co za značku je co [biggrin] složení na fotce v pozadí taky zajímavý. Tohle bylo jediné auto co jsem za život v RK viděl s výzvou. Pak z toho tuším zmizela a auto tam stálo snad do novýho roku, pak zmizelo.
E: Ještě jednou sorry jestli jsem to sem už kdysi když jsem ještě tapetoval dával, ale když jsem ty fotky našel, chytla mě nostalgie [happy]

(Příspěvek byl editován uživatelem transit01.)

IQ+Love= Škoda Auto [auto] [ok]
V každém příspěvku se můžou objevit pravopisné chyby, za to mě prosím omluvte, Díky..
RnK - Rychnov nad Kněžnou - můj rajon [biggrin]
Sbírám poklice, né značky. Proto se mne prosím neptejte přes email jestli neprodávám Rychnovské značky, děkuji.
JohnyTDI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1024
Registrován: 1-2013

Odesláno Pátek, 16. října 2015 - 10:32:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

sousedovic mrtvolka,dle infa auto tam takto stojí už rok a v brzké době ho čeká sešrotování



Moje album s autovraky ve Zlínském kraji
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5934
Registrován: 12-2005

Odesláno Pátek, 16. října 2015 - 11:32:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Co s tim je? Pěkná neshnilá corsa se hned tak nepotká....

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
JohnyTDI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1026
Registrován: 1-2013

Odesláno Pátek, 16. října 2015 - 11:37:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin_100 : no prý údajně shnilá zespoda a nevyplatí se to dávat do kupy

Moje album s autovraky ve Zlínském kraji
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3498
Registrován: 1-2012

Odesláno Neděle, 18. října 2015 - 13:40:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Několik vraků, odlovených začátkem měsíce:



Nejzajímavějším kouskem je ten Escort mk2, v našich končinách již velice vzácné vozidlo. Měl jsem velikou radost, když jsem ho uviděl na samém začátku okresu Mělník, o to víc mě zarazil jeho stav, když jsem k němu přijel blíž. Snad ty fotky jen dokumentují začátek renovace...
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2979
Registrován: 11-2006

Odesláno Úterý, 20. října 2015 - 15:27:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Škoda embéčka, foceno v pražském Újezdě.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5945
Registrován: 12-2005

Odesláno Úterý, 20. října 2015 - 21:29:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

embéčka škoda neni těch je jako sraček ... stovky budou jednou vzácnější

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Mirous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2982
Registrován: 11-2006

Odesláno Úterý, 20. října 2015 - 22:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Z čeho tak usuzuješ? mně příjde, že stovek je víc teda, jen v provozu kolik jich je. Koukni na mobile.de, tam se prodávaj i za čtvrt míče.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5947
Registrován: 12-2005

Odesláno Úterý, 20. října 2015 - 22:23:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Protože každej zachraňuje litry a nad kilama ohrnujou lidi nos a tim pádem mizej ve šrotu. I litra každej vidí potenciál jak zbohatnout na šračce. U kila vidí jen starej pekáč nehodnej zachování a 4,50 za kilogram jim přijde fér nabídka.

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)