K-report
 

Archiv diskuse Tykadláci v Plzni do 10. 06. 2015  

Diskuse K-report » Archiv 2015 » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Archiv diskuse Tykadláci v Plzni do 10. 06. 2015 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6826
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 09:15:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Horstfuchs: zjevné, že jízdní pruhy užší jak 3,0 m jsou naprostá hovadina

Na výkřiky anonymů obvykle nereaguju, ale tomuhle by snad mohl někdo i uvěřit. Je toto tvrzení něčím doložitelné? Plazil se tam Horstfuchs s metrem? Opravdu bych se hodně divil, kdyby měla vozovka méně než 6 metrů...

Tom120: Což bylo od začátku zřejmý, že je to nesmysl.

Nebylo. To je jen tvé pobitvovské generálství v kombinaci se ztrátou paměti. Kromě toho vždy platí, že zřejmé je jen to, co ti sdělí investor.

On zásadní problém je v tom, že (...) se tam nevejde hlavně právě ten trolejbus!

Ale vejde. Denně se tam míjejí desítky trolejbusů. Jde o to, že když se tam nebude motat spousta aut a mnohem méně lidí se bude pokoušet vejít do parkovacích zálivů (a méně jich bude neúspěšných), tak tam bude pro trolejbusy pohodlnější provoz. Tu ulici není kam rozšiřovat.

Od 1.1.2011 do 31.12.2014 bylo v horní části Americké sejmuto 8 chodců! (6xOA, 2xtrolejbusem) Všechno zaviněné chodci. To je vskutku vysoký číslo (a troufnu si odhadovat, že v Plzni nejvyšší).

To je sice pozoruhodný údaj, ale tak, jak jsi ho podal, má asi takovou informační hodnotu jako sdělení, že ráno vyšlo slunce. Tvůj odhad nechám stranou, ale i kdyby byl správný, tak není divu, že na nejrušnější plzeňské ulici je také nejvíc nehod. A pokud chceš dokládat, že se Americká "znebezpečnila", tak ještě ukaž údaj za stejně dlouhé období před její rekonstrukcí, abychom viděli, jestli těch střetů bylo víc nebo míň.

V dolní části Americké za stejnou dobu byly sraženi pouze 2 chodci (tzn. že spodní část Americké je 4x bezpečnejší než ta horní!!!

Což je logické. Podívej se, jak jsou široké chodníky u Alfy a jak u křižovatky s Pařížskou.

Pavel2: dá se rada města/zastupitelstvo/primátor/jeho náměstek vyloučit z jednání o stavbě pro nekompetenci, případně ztrátu důvěryhodnosti?

Jak chceš vyloučit někoho, kdo je ve volené funkci? Dá se část obyvatelstva vyloučit z voleb pro nekompetenci, případně ztrátu důvěryhodnosti? Lidé, co nás reprezentují, jsou naším odrazem. A platí to na všech úrovních.

Hroch.R420: místo toho aby člověk sledoval provoz tak sleduje tacháč

Jako sorry ale to je pěknej blábol. Pokud někdo není za volantem schopen vnímat rychlost jízdy aniž by čučel nepřetržitě do tachometru, tak ať radši auto prodá a jezdí tramvají.

lze pohodlně rejžovat penízky na lidech,není třeba aby policajti někde tahali trojnožky,jen vyhodnotit fotečky a posílat.

A on tě někdo nutí se toho zúčastňovat? Jezdím všude podle místních podmínek, kde jsou kamery a radary mě nezajímá a nikdo po mě za rychlost nikdy nechtěl ani korunu. Když nebudou mít koho chytat, tak si je obce podle tvé logiky pořizovat nebudou, protože se jim nezaplatí, ne?

Nikde na západě jsem neviděl tolik radarů a kamer jako u nás

V Mnichově nově omezili na několika úsecích městského okruhu rychlost na 50 a k tomu osadili desítky radarů. Stovky kilometrů italských (to není kulturní západ, ale geopolitický ano) jsou vybaveny úsekovým měřením. A tak by se dalo pokračovat. To, že jsi radary neviděl možná bude tím, že třeba nebyly vidět[happy].

Jo ono když budeš víc utahovat kobyle ohlávku tak se bude víc stavět na zadní

Zase zaměňuješ příčinu s následkem. Tady nejde o utahování ohlávky, ale o nasazení ohlávky kobyle, která se splašila natolik, že se s ní už nedá vydržet. Napřed byly bomby v letadlech, pak přišly bezpečnostní rámy. Napřed byli černí pasažéři, pak přišli revizoři. A s radary je to úplně to samé.

Nebo si ty řidiče umí vychovat?

Ano umějí. A zdaleka to nezačíná jen u řidičů. Ale když bude malý Hrošík odmalička krmen tím, že radary jsou na vybírání peněz a tatínek bude ostentativně kašlat na pravidla, když bude malý Tomík120 vychováván v duchu, že on je na světě nejdůležitější a na všechny může zvysoka s***, tak se pak nikdo nemůže divit tomu, že z nich vyroste stejný občan jako v generaci před ním.

mnohdy jsou závodníci i sami rakušáci,protože v Čechách jim tak moc nehrozí

A nepopíráš tímhle výrokem všechno to, co jsi napsal výše? Tak buď u nás silničním závodníkům nic nehrozí nebo je u nás překamerováno a přeradarováno a vynucována disciplína ve stylu "policajt na každým kroku". Vyber si.

Ano na západě dotaneš flastr pokud něco opravdu provedeš a nediskutují. Ale nezažil jsem buzeraci za lékarničky a kontroly typu " když už jsme vás zastavili tak něco najdem"

Viděl jsem švýcarskou obsílku z zaplacení pokuty za naměřených 51 km/h (automatickým radarem! Ha!), tedy za překročení o 1 km/h. Pokud něco provedeš, tak nediskutují... A u silničních kontrol asi bude hodně záviset na tom, jak se chováš, jak vypadáš a čím jezdíš. Všechny kontroly, které jsem zažil já, končily stejně - prohlídkou dokladů a přáním šťastné cesty. Lékárničku ani žárovky jsem nikdy ukazovat nemusel.

H_k: Kde je rovná a přehledná "jednička", je tam klidně značkou povoleno 120.

Pokud se něco zase nezvrhne, tak budeme mít od ledna na rovných a přehledných jedničkách 110, což je zanedbatelný rozdíl.

PLZEŇ. DŮVOD K HRDOSTI. www.plzen2015.net | SPZ - Sdružení přátel značek, o. s.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17389
Registrován: 5-2002

Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 09:25:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

"V posledních dnech PMDP rekonstruují hodně dlážděných povrchů autobusových a trolejbusových zastávek po městě."

PMDP není majitel zastávek. Zastávky patří správci komunikace, což je město, kraj nebo stát.

Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci!
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4911
Registrován: 9-2005

Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 10:27:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

stejně jako nesmí pronášet nevhodný slangový věty při vykládání tchyní a jiných neznalých a navíc úzkoprsých stvoření z auta

To je ta historka, jak přivezl XYZ do Strašic tchýni v Renaultu, šel kolem Martin_100 a se svou známou taktností pronesl na celý dvůr:" Jé, hele, auto s píXou!". [happy]

Bezdružická lokálka
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5727
Registrován: 12-2005

Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 11:06:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

když bude malý Hrošík odmalička krmen tím...když bude malý Tomík120 vychováván v duchu,....tak se pak nikdo nemůže divit tomu, že z nich vyroste stejný občan jako v generaci před ním.

Hele to mi vysvětli kdo a jak vychovával tebe?
Předpokládam že s Vlastíkem nebudete tedy bratři protože z něho vyrost normální pohodovej člověk a z tebe takovej demagogickej zmrdeček... [nene]

u silničních kontrol asi bude hodně záviset na tom, jak se chováš, jak vypadáš a čím jezdíš
to je pravda ..pokud jezdíš dostatečně silným vozem žádný kontroly se nekonají... jen občas bengaboys zkusí trapnej pokus o honičku kterej ovšem brzo vzdají pro nedostatek výkonu..

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3134
Registrován: 4-2003

Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 13:14:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pokud se něco zase nezvrhne, tak budeme mít od ledna na rovných a přehledných jedničkách 110, což je zanedbatelný rozdíl.
Ale pozor! Do ledna tam bude rychlost 110 km/h smrtelně nebezpečná! (Škoda jen, že stále nevíme pro koho a čím.) Jinak kromě té rovnosti a přehlednosti taky budou muset být jednotlivé směry oddělené a v každém směru musí být dva pruhy.

Ale když bude malý Hrošík odmalička krmen tím, že radary jsou na vybírání peněz...
Tak určitě! Radary určitě slouží ke zvyšování bezpečnosti. Však místa, kde se měří jsou ta nejbezpečnější ;-) A určitě radary neslouží jako přivýdělek do kasičky, třeba taková firma Czech Radar je určitě založena na čistém altruismu.

železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
Strejcekms
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1588
Registrován: 11-2010

Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 13:33:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Těch střetů s chodci bylo na Americké před rekonstrukcí asi o 2 méně, což je údaj, který nic moc neřekne. Ale jsou místa, kde je střetů s chodci dost a přitom by to tam člověk nečekal.
Tylova

tma i ve dne
Neregistrovaný host
Odeslán z: 107.167.86.182
Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 13:45:21    Odkaz na tento příspěvek  

Tylovka je ghetto - tam jsou jen cikáni, smažky a fetky, čim vic přejetejch tim lip
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5561
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 13:55:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pokud se něco zase nezvrhne, tak budeme mít od ledna na rovných a přehledných jedničkách 110, což je zanedbatelný rozdíl.

Na 4-pruzích. (Na části z nich už i 120 kdysi byla)

V DE to maj i na dvoupruhu, pokud je přehlednej... Např. příjezd do Schweinfurtu "zespoda"...
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3135
Registrován: 4-2003

Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 14:22:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Na Slovensku mají na vybraných "dvojpruzích" 100 km/h.

železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
James_bond
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 1-2009

Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 14:26:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

VL: V Dánsku jsou sice k sobě všichni slušní, zato když se jejich mládež rozhodne ve velkém pařit v Praze, tak přitom obvykle zdemoluje nějaký ten hotel.
Johny512
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 782
Registrován: 10-2008

Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 15:47:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A hele, doktor se nám po delší době ozval.. jsem si vzpomněl, co ty neskutečný fronty u cardmanů na bezkontaktní karty? Už si revizoři napakovali? [happy]

(Příspěvek byl editován uživatelem Johny512.)

Moje hobby.. autobusy.. Kdo mě nezná.. nepochopí..
Od září 2009 nenávidím ty keply PLF, T3- 190+191 4ever
seznam-autobusů
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3136
Registrován: 4-2003

Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 16:11:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Johny512, a souvislost příspěvku s tématem je prosím pěkně jaká? A cardmany na bezkontaktní karty jsou už v běžném provozu a staly se primárním zdrojem lístků? Odpověz si sám pro sebe, bude to tak lepší.

železnice » lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & Olomouc » tramvaj.wz.cz | vojenská jeskyně Výpustek a jiné podzemí » vypustek.czweb.org
Tom120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 660
Registrován: 6-2007

Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 16:28:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin_l:
Tu ulici není kam rozšiřovat.
Tušíš jakej je rozdíl mezi ulicí a vozovkou?

# Což bylo od začátku zřejmý, že je to nesmysl.
Nebylo. To je jen tvé pobitvovské generálství v kombinaci se ztrátou paměti.

MĚ to jasný bylo. A tvrdil jsem to už tehdy. Já totiž nepotřebuju měnit názory podle toho komu se zrovna chci vlísat do přízně. [kiss]

Ano umějí. A zdaleka to nezačíná jen u řidičů. Ale když bude malý Hrošík odmalička krmen tím, že radary jsou na vybírání peněz a tatínek bude ostentativně kašlat na pravidla, když bude malý Tomík120 vychováván v duchu, že on je na světě nejdůležitější a na všechny může zvysoka s***, tak se pak nikdo nemůže divit tomu, že z nich vyroste stejný občan jako v generaci před ním.
V tom případě tebe tedy musel vychovávat zakomplexovanej zmrd prahnoucí po moci, který se snažil nalajnovanoval ti cestičkou do politiky. A protože ti zlí komunisti tě mezi sebe nepustili, tak o to víc se tlačíš teď, a pliveš na ně špínu. Žel bohu však díky vrozené demencí nejsi schopen sám nic vymyslet. Proto se uchyluješ k opakování nesmyslů a lži těch, kteří u moci jsou, a doufáš, že tě vezmou mezi sebe. HNUS. [ko] [nene]

To je sice pozoruhodný údaj, ale tak, jak jsi ho podal, má asi takovou informační hodnotu jako sdělení, že ráno vyšlo slunce. ... A pokud chceš dokládat, že se Americká "znebezpečnila", tak ještě ukaž údaj za stejně dlouhé období před její rekonstrukcí, abychom viděli, jestli těch střetů bylo víc nebo míň.
I když jsou dána fakta, tak je stejně shodíme ze stolu nějakejma nekompetentníma kecama, a budeme lhát a lhát a LHÁT. A lhát a zatloukat! Úplně stejnej jako ti komunisti! Budeme ty nesmysly milionkrát opakovat, oni tomu třeba pak uvěří, jak je ta nová Americká úžasná. Takže pro tebe NE, NE, NE a NE!!! [kladivo]

Pokud se něco zase nezvrhne, tak budeme mít od ledna na rovných a přehledných jedničkách 110, což je zanedbatelný rozdíl.
Zase lži, překrucování a nesmysly. 110 km/h bude na zlomku sítě silnic I. třídy. V plzeňským kraji jen přivaděče k dálnici! To je asi 15 km dohromady. A kolik že je tu silnic I. třídy, hm? Nebo snad chceš tvrdit, že se bude na Chotíkov jezdit legálně 110 km/h? [coze]

Což je logické. Podívej se, jak jsou široké chodníky u Alfy a jak u křižovatky s Pařížskou.
A jak to s tím souvisí? Ani jeden nebyl sražen na chodníku.


(Příspěvek byl editován uživatelem Tom120.)

Stránky o nákladních vozidlech TATRA: TATRA-page

smolíček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.145.218.19
Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 18:27:59    Odkaz na tento příspěvek  

M 100 ma mezi kamarady velice vystiznou prezdivku: peachus ( čti píčus )
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12700
Registrován: 8-2002

Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 20:03:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Strejcekms 1588:
u vědomí toho, kolik cigošů se v týhle části Tylovky pohybuje a jak jsou laxní a auta i trolejbusy mají na háku, se tomu ani nedivím. je to jedna z částí Plzně, kde je opravdu nutný i ve dne svítit baterkou [happy]

smolíček:
ty jsi koukám taky oblíbenej druh - že by svině převlečená za kamaráda? [wink]

ke zvýšení rychlosti:
je to už pár let, na ČRo Plzeň jednou zpovídali plzeňskou tiskovou mluvčí PČR, jeden z dotazů posluchačů byl, jestli se náhodou neuvažuje o zvýšení povolený rychlosti na tehdy zhruba půl roku starým přivaděči I/27 od borský věznice na Přeštice a Klatovy, dodnes je tam povoleno 90, přestože na tý 4pruhový silnici lze bezpečně jet 150.

odpověď paní policajtky byla, že NEVÍ KDE TO JE! i to něco o naší policii vypovídá. dodnes kolujou legendy, že tam číhají s trojnožkou za mostním pilířem (a měří 90).

sám jsem byl např. svědkem toho, jak PČR rychlopašík zastavil auto (zřejmě kvůli rychlosti) na domažlický části přivaděče I/26 ven z města, oblíbený místo pro zastavení je plac za napojením starý I/26 na Nový Hospodě. to jsou skutečně úseky, kde zřejmě hrozí akutní smrtelný nebezpečí a proto tam benga čas od času hlídají, jestli náhodou někdo nejede třeba 110. mě to přijde zbytečný, policajti se ovšem tváří, že dbají o naše zdraví a životy ve smyslu hesla POMÁHAT A CHRÁNIT.

na druhou stranu je potřeba dodat, že pokud se někde v zemích českých a moravských zvýší rychlost třeba z 50 na 70, bude se tam běžně jezdit 80. PČR nemá ani lidi, ani techniku ani peníze, aby byla schopná hlídat i jen tu rychlost tak často, aby se řidiči kontrol skutečně obávali.

a pokud by se počet kontrol rapidně zvýšil, obce zase nebudou mít lidi ani prostory, aby to stíhali s viníkama dořešovat.

tabulka P-rekordů | S-analýza
RADAR_POLICEJNÍ
Neregistrovaný host
Odeslán z: 107.167.86.182
Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 20:41:10    Odkaz na tento příspěvek  

tam skutečně měří, to jest vizitka PČR
Tom120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 661
Registrován: 6-2007

Odesláno Pondělí, 01. června 2015 - 20:41:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pavel2:
dodnes kolujou legendy, že tam číhají s trojnožkou za mostním pilířem (a měří 90).
Kamaráde, to nejsou legendy. To je pravda! Bohužel. Jednou jsem takle jel na Šumavu a měřili tam na 3 (slovy třech!) místech! Jedny kurvy hned tady u ZČU, další na mostě u dálnice a 3. před koncem tý 4 pruhovky. [ko]
abych jim zas nekřivdil, tak u těch 3. si nejsem 100% jist, co dělali ... možná jen kontrolovali jestli všichni v 10 dopoledne za jasnýho počasí svítí ... [crazy]

EDIT:
Výše napsané info je ale tak 2-3 roky nazpět. Poslední cca rok jsem tam nikoho měřit neviděl. Možná jim nějakej peachus rozkopal radar, takže teď mají smolíčka. [lol]

(Příspěvek byl editován uživatelem Tom120.)

Stránky o nákladních vozidlech TATRA: TATRA-page

Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5731
Registrován: 12-2005

Odesláno Úterý, 02. června 2015 - 11:18:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

M 100 ma mezi kamarady velice vystiznou prezdivku: peachus ( čti píčus )

Smolíčku to se mýlíš ... mezi kamarády ne to jenom mezi chátrou se kterou tu na káčku diskutuju a to za kamarády rozhodně nepovažuju [satan]
Ale hlavně nebreč já byl vždycky kurva... a kurvy jak známo se maj nejlíp [kiss]


Ad rychlosti - ano povolených 110 bych uvítal ale je mi jasný že tim pádem se pod 120 jezdit nebude... krom zoufalců s HTP.... takže prostor pro rejžung bude pořád [wink]

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Kanix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 2-2011

Odesláno Úterý, 02. června 2015 - 12:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Omlouvám se za off-topic [happy]
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5732
Registrován: 12-2005

Odesláno Úterý, 02. června 2015 - 13:04:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kdy padne magická 600? Nebo už padla?

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12706
Registrován: 8-2002

Odesláno Úterý, 02. června 2015 - 13:39:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

kanix:
registrace je dost žhavá, říkáme tomu relativní rekord aneb nejvyšší vydaná plzeňská značka [happy]

tabulka P-rekordů | S-analýza
Strejcekms
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1589
Registrován: 11-2010

Odesláno Úterý, 02. června 2015 - 14:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kubčík772
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 6-2015
Odesláno Úterý, 02. června 2015 - 15:30:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Též SU18 ev.č.592 před pár minutami odjel na lince 24 z konečné na Borech [happy]
1913
Neregistrovaný host
Odeslán z: 78.136.156.191
Odesláno Úterý, 02. června 2015 - 19:13:34    Odkaz na tento příspěvek  

A 27Tr č. 526 po SP viděna dnes na l.16.
Breník J.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.252.174
Odesláno Úterý, 02. června 2015 - 20:25:57    Odkaz na tento příspěvek  

Tak nám začínají vyjíždět kloubáky SU 18 z poslední dodávky: dnes byly č. 590 (SPZ 6P4 3446) a č. 591 (SPZ 6P4 3454) na lince č. 30 a vůz č. 592 (SPZ 6P4 3405) na 24/1. Jak je vidět, tak SPZ jsou poněkud rozházené. Přestože všemi autobusy SOR NB 12 č. 570, 571, 573-579 jsem se svezl už nejméně dvakrát, vůz č. 572 jsem viděl teprve dnes na 22/1 a mohl jsem s ním jet, asi prakticky skoro nejezdil.
Johny512
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 784
Registrován: 10-2008

Odesláno Úterý, 02. června 2015 - 20:35:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

P2: už je i o více než stovku vyšší, taková 593 má 3581 [happy]
M100: evč 600 by snad mělo být příští rok..

(Příspěvek byl editován uživatelem Johny512.)

Moje hobby.. autobusy.. Kdo mě nezná.. nepochopí..
Od září 2009 nenávidím ty keply PLF, T3- 190+191 4ever
seznam-autobusů
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17391
Registrován: 5-2002

Odesláno Úterý, 02. června 2015 - 20:52:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zbylé dva SU18 dneska nejezdily, takže to máte komplet. Vůz 591 byl na 30/3 a vůz 590 byl na - nechce se mi to hledat, ale jezdil odpoledne od dvou do čtyř hned za 30/15.

Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17394
Registrován: 5-2002

Odesláno Středa, 03. června 2015 - 04:43:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

591 2A/1, další nový Solaris bude na 30

Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci!
Kanix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 2-2011

Odesláno Středa, 03. června 2015 - 06:36:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin-j: Jen pro upresneni, vcera 590 jezdil uz dopoledne. Jel jsem s nim v 11 od zcu.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12711
Registrován: 8-2002

Odesláno Středa, 03. června 2015 - 08:11:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

OT - johny512:
6P4 3592, Audi A4 avant, včera odpo na Am, rekord Plzně [happy]
ještě to dojde někam k 6P4 46xx - 47xx a pak bude skok do první půlky 6P5.

tabulka P-rekordů | S-analýza
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17395
Registrován: 5-2002

Odesláno Středa, 03. června 2015 - 11:19:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

24/1, 30/3, 30/8, tohle nasazení uvádí pro dnešek zas jiný zdroj. Tak si to přeberte.

Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17397
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 04. června 2015 - 05:18:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

580 na 40, v 5:15 od Severky do města. Kde bude jezdit odpoledne, netuším.

Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17398
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 04. června 2015 - 05:46:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

591 na 30, právě teď z Částkovy na Košutku.

Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci!
Chuck z NDR
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.106.122
Odesláno Čtvrtek, 04. června 2015 - 06:46:15    Odkaz na tento příspěvek  

Na Vejprnické došlo ke střetu dodávky a osobního vozu, zasahují všechny složky IZS

Všechny ty zbytečné a zlé radary co měří už při 51km/h, dopraváček co číhá za bukem s bločkem. Njn asi spěchající milující otec, vyhodnocoval, předvídal, byl duševně vyrovnán, pak šlápnul na pedál akcelerace a takhle to dopadlo. Omlouvám se za OT, ale nemohl jsem si pomoci, protože co tu bylo za bludy, to byla fakt síla.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17399
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 04. června 2015 - 08:21:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

591 30/8

Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci!
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12713
Registrován: 8-2002

Odesláno Čtvrtek, 04. června 2015 - 10:05:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

chuck:
včera jsem jel náhodou okolo, a vypadalo to jako kdyby maník v A6ce jel zaručeně na zelenou. aneb poslední věta před smrtí: to stihnu.

tabulka P-rekordů | S-analýza
Breník J.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.252.174
Odesláno Čtvrtek, 04. června 2015 - 20:50:01    Odkaz na tento příspěvek  

SU 18 č.590 dnes na 30/12, odpoledne SOR NB 12 č. 580 na 33/3, na lince č. 33 jely i č. 578 a 579.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17401
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 04. června 2015 - 22:28:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

33/3 je celodenní, takže tam byla už ráno. Na 41/3 dnes 592.

Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci!
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12718
Registrován: 8-2002

Odesláno Pátek, 05. června 2015 - 01:37:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ještě k tý DN na Vejprnický. pokud v okamžiku střetu byly semafory v činnosti, může to být celkem jednoznačný.

možná to bylo tak, že padla zelená na levý odbočení k Lidlu, balíkář vyjel, ale bohužel asi moc pozdě zastavil, když ho směrem od města sejmul týpek v A6ce, kterej jel rychle, možná chtěl projet na žlutou (ale spíš hodně červenou), možná ho oslnilo slunce, možná se víc věnoval slepičce kterou vezl z nákupů, bůh ví.

takže škrtnul Ducatu o přední nárazník, něco se tam vzpříčilo, nakoplo ho to o LZ kolo, otočilo o 180°, poslalo na chodeckej semafor, o ten si urazil druhý zadní kolo a zůstal stát. přitom bouchly boční pytle vepředu i vzadu a vysypalo se zadní sklo. naštěstí na chodníku nikdo nebyl.

pokud někdo jezdí na červenou, je už trochu nad rámec základních pravidel bavit se o tom jestli jede na červenou 49 nebo 80, vždycky to bude průser. řidič A6 byl podle xichtu z kategorie mladý nadějný podnikatel do 35 let, se zánovní audinou na lízačku.

ale jak to bylo doopravdy musí vyšetřit PČR.

tabulka P-rekordů | S-analýza
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2644
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 05. června 2015 - 12:39:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Fuck z NDR > A jak tomu teda ty předpisy, radary a policisté zabránili ? Nijak...
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4913
Registrován: 9-2005

Odesláno Pátek, 05. června 2015 - 13:02:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Třeba dříve mohli, kdyby ten člověk včas přišel o řidičák....

Bezdružická lokálka
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5737
Registrován: 12-2005

Odesláno Pátek, 05. června 2015 - 16:15:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

a co když to bylo jeho první pochybení? za co by mu ho dříve vzali?

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12719
Registrován: 8-2002

Odesláno Pátek, 05. června 2015 - 17:57:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

m_k: to by se ale musela vrátit atmosféra socialistických 80s, kdy měli všichni z policajtů staženou prdel a ne jako je to dneska, kdy všichni na všechno... kašlou.

tenkrát bylo silničních prasat že bys je v celý plzni na prstech jedný ruky spočítal a dneska je jich strašně moc.

tabulka P-rekordů | S-analýza
Breník J.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.252.174
Odesláno Sobota, 06. června 2015 - 22:16:23    Odkaz na tento příspěvek  

ad Johny512: SOR NB 12 č. 585 dnes na 33/1.
Prvek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3353
Registrován: 5-2002

Odesláno Neděle, 07. června 2015 - 08:58:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zdravím a připomínám dalších schůzku přátel MHD Tram-Bus-Clubu ve čtvrtek 11. 6. 2015 od 17:00 v autoškole PMDP na Karlově.
Krom obrázků z Plzně bude i promítání z Francie a Švýcarska.

Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17404
Registrován: 5-2002

Odesláno Pondělí, 08. června 2015 - 00:16:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ve vozovně na Karlově proběhla jakási reorganizace odstavné plochy autobusů. 439 a MAVE stojí u brány vedle konečné 22, tam co v minulosti vždycky stávaly vozy určené k odprodeji. Společnost jim dělá jedna NB12 bez motoru, ale ta tam stojí už delší dobu. No a ostatní krátké autobusy stojí někde úplně jinde, než parkovaly předtím. Pokud jsem si všimnul, všechny Citybusy se přesunuly do řady F (hned pod pumpou), na konci řady E stála 442 (předtím byla v řadě B) a tak dál.

Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci!
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2646
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 08. června 2015 - 00:32:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak jsem v neděli jel po Jateční a hle - "moje" značka už je tam [happy]
viz https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=3342916
No to byl teda fofr... taková blbost a přitom to muselo dát takové práce [happy]
Ne, jsem rád, že se dobrá věc podařila [happy]
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17405
Registrován: 5-2002

Odesláno Pondělí, 08. června 2015 - 02:03:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To jsme tuhle řešili, proč mají nové SORky registrační značky 6P4 28xx v řadě 2825 - 2835 s tím, že je bůhvíproč vynechaná kombinace 6P4 2828 a kdo měl takovou protekci, že tohle číslo dostal.

A já už to vím, já už ho potkal a nafotil.


Být zaměstnaný je dobrá věc, ale nesmí se to zvrhnout v práci!
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12723
Registrován: 8-2002

Odesláno Pondělí, 08. června 2015 - 07:18:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pavel_R:
ono jde hlavně o to, aby to řidiči pochopili... možná by stálo za to značení doplnit i tím tvým schématem [happy]

MJ:
ty už jsi s tím zhruba seznámen, tak jen stručně pro ostatní. značky by se měly vydávat (v každý ORP) vzestupně chronologicky, ale často se tak neděje. nahrává tomu sama nepřehlednost systému výdeje, ale pokud člověk pronikne do pravidel, zjistí, že řád tam existuje, přestože je mnohdy narušován. zavedením značek na přání se to nevymýtí ani omylem, 10.000 za dvě tabulky s vlastní kombinací znaků dá málokdo, jako vždycky parta nejchytřejších volů na ministerstvu vymyslela totál paskvil.

takže v samotný Plzni existujou asi tři proudy:
1. běžnej výdej v řadě za sebou
2. značky vydaný v předstihu (vytahají se hezký čísla z nový objednávky a přidělí se přednostně)
3. značky vydaný se zpožděním (jiný hezký čísla se odloží pro pozdější využití)

v Plzni se ale řada věcí ztratí, není na ně vidět, protože tempo výdeje je vysoký. v menších obcích, třeba Nýřanech nebo Stodu se to hledá líp. ale zase tam dělají ještě větší zmatky, vydávají z číselný řady napřeskáčku, z několika svých objednávek/bloků najednou atp., včetně možností 2 + 3 výše... v PM navíc existuje jakási averze k výdeji atypů (třeba 103 na starou Karosu/náklaďák), takže se jeden blok vydává třeba 6 let, třebaže jsou objednávky čtvrtletní a dalo by se to líp naplánovat, aby značky zbytečně neležely léta ve skladu.

tabulka P-rekordů | S-analýza
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2647
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 08. června 2015 - 08:25:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pavel2> Právě že tam ta značka IS9d (tzn. schéma jak to objet) už je [happy]
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12724
Registrován: 8-2002

Odesláno Pondělí, 08. června 2015 - 11:26:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pavel_R:
neuvěřitelný, tohodle se dá v Plzni taky dosáhnout?

a to tam osadil správce komunikace sám od sebe na základě vlastního nápadu nebo bylo nutný oslovit různý odbory dopravy, PČR atp. a podat jim návrh na zlepšovák a paxe proboxovat různýma vyjádřeníma a dobrou myšlenku protlačit celým tím procesem?

každopádně je dobře, že se to podařilo dotáhnout do konce [ok]

tabulka P-rekordů | S-analýza
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5743
Registrován: 12-2005

Odesláno Pondělí, 08. června 2015 - 11:36:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

(jiný hezký čísla se odloží pro pozdější využití)

Ano ano taky už sem takhle vybíral tabulky u jinýho okna než sem auto přihlašoval... [satan]

Pošťák se má za známky neplatí, hlavně když se s pytlem prachů někam neztratí.
Pošťák se má a když se neztratí, utopený sáně za pět roků zaplatí. (Hoptrop)
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2649
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 08. června 2015 - 12:07:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já za nic nemůžu, já jen uložil obrázek na K-R [happy]
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2650
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 08. června 2015 - 12:27:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Za tenhle třeba nemůžu a i mě to krapet mrzí [happy]

Domažlice Kozinova x E.Krásnohorské x Msgre Staška
Johny512
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 785
Registrován: 10-2008

Odesláno Pondělí, 08. června 2015 - 21:45:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ze starých citybusů jsou přiděleny už jen 450 a 462. Určitě by neměly jezdit 452+453+456+459, mám pocit, že buď nemají nové crdm nebo nemají žádné. Co ty ostatní.. to nevim.

(Příspěvek byl editován uživatelem Johny512.)

Moje hobby.. autobusy.. Kdo mě nezná.. nepochopí..
Od září 2009 nenávidím ty keply PLF, T3- 190+191 4ever
seznam-autobusů
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12725
Registrován: 8-2002

Odesláno Pondělí, 08. června 2015 - 22:50:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pavel_R:
jj, ten je pro jeden směr takovej stísněnější, to je pravda.


13. dubna jezdilo např. tohle:

tabulka P-rekordů | S-analýza
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5516
Registrován: 5-2002

Odesláno Středa, 10. června 2015 - 17:21:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  


Na každou svini se někde vaří voda. I na mě.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5577
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 10. června 2015 - 17:26:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jo, to se trochu nepovedlo... [proud]

Jinak obecně jsem doufal že polep přes skla nebude, hezká CVR může bejt i bez toho, ale bohužel, zas nějakej PR psychopat zvítězil a z krásnýho busu je stěhovák... To třeba ani v tom Hong Kongu není, a to je to čistě soukromá firma co si může dělat co chce... Maximálně jim přeteče kousek (http://www.kevinsbusrail.com/hong-kong/volvo/super-olympian/kmb_a sv59.jpg ), jinak neprzění vlastního produktu zvítězilo...
James_bond
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 931
Registrován: 1-2009

Odesláno Středa, 10. června 2015 - 18:40:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dneska po 15. hodine prekazel na zastavce Parizska ve smeru k mrakodrapu prazdny zajezdovy neoplan z linky Plzen - Rimavska Sobota. Ten co parkuje v Kaznejove. Pusteny vsechny blinkry, u vozu nikdo nebyl, jestli se to porouchalo nebo si pan ridic odskocil do tesca, cert vi. Chvilemi se zacpavala i krizovatka u nadrazi, protoze 1 trolejbus odbavoval a dalsi 2 se tam nevesly.
Breník J.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.252.174
Odesláno Středa, 10. června 2015 - 21:15:47    Odkaz na tento příspěvek  

ad Johny512: Dnes už na šejdru linky č. 41 nový SOR NB 12 č. 583 a na 21/1 č. 587 (SPZ 6P4 3572).Prakticky na základních pořadích téměř všech městských linek byly vypraveny nové SORy, viděl jsem č. 569, 572, 573, 575, 576, 577, 579, 581, 585, 586, 587. Na šejdrech linek č. 30 a 41 byly č. 580 a 583. Ostatní byly většinou Citelisy a Karosa č. 442. Citybusy Karosa Renault už prakticky nebyly vypravovány. Pozoruji zvýšený zájem cestujících na lince č. 27, kde v pracovních dnech jezdí bateriové elektrobusy.