K-report
 

Archiv diskuse Schotousch nový živočišný druh do 28. 08. 2012  

Diskuse K-report » Archiv 2012 » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Archiv diskuse Schotousch nový živočišný druh do 28. 08. 2012 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13179
Registrován: 9-2002

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 00:57:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chary:
No ty vole takových věcí se na tom dá najít jo??Nakřivo??Těsně v tom místě se trať stáčí do oblouku:-)
Ovšem nejspíš byl ke kompozici zrovna do prostřed této brány nějaký mně neznámý důvod
No to byl..zde ho uvádět nebudu:-)

No hele beru to..čekal jsem toho méně..takže prakticky by se dala ta fotka zařadit jako číslo 5 do tvého předchozího příspěvku
No, zůstanu nadále skromný a budu se dále těšit i z toho mála, co moje digimejdlo zvládne/nezvládne..moje úprava fotek spočívá pouze v tom, že jim snížim rozlišení a doostřím ji a to je vše:-)
Já nikde jinde na webech nepublikuju a budu se toho raději nadále držet
Ale díky za osvětu..to se člověk dozvídá věcí..ale pak se nedivte, že naprostá většina lidí vás posílá někam..ne všici takovou kritku berou
!!!! I * L O V E * T R A N C E !!!!
Ruben de Ronde - Forever In Our Hearts (Spotlighted By Jorn Van Deynhoven)
Solarstone with Aly & Fila - Fireisland (Future Disciple Remix)
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 3-2010
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 01:02:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pokud se opravdu někdo snaží posílat vám tam to co jsi nadhodil, pak je někde něco špatně..na vaší straně skutečně ne

Podívej se na fotky zde v diskusích. Hromada dokumentaček nejhrubšího zrna. Jistě, je to diskusní vlákno a takový fotku tu maj svůj účel. Někdo to tu uvidí, denně v každým vlákně, a myslí si, že je to normální, že u nás je to stejný a ještě mu za takový fotky utrháme ruce. Přijde, a spláče nad vejdělkem. Ano, někde něco špatně skutečně je. Říká se tomu soudnost a spousta lidí, když ji rozdávali, si místo toho radši šla znova vystát frontu na natvrdlost. Dětma nezatopíš...

Já bych tvoji "funkci" skutečně dělat nechtěl, protože pak jsi terčem všeho..
Kdysi se mi na šotu na toto téma kámoš smál a zpíval Landovo "nemá lehkej úděl ten kdo pirátem se stal". Tak jsem ho za odměnu taky udělal pirátem :-D


asi bys čuměl i ty se svým vyhlášeným vztahem
Ještě pár příspěvků a možná ho i přehodnotím...

V to snad nemůžem ani doufat ;-)

že zamítaj kvůli pochybným umělým pravidlům
Byla doba, kdy se to z vaší strany zde na webu možná příliš hrotilo..někomu to vadilo (včetně mě, však to víte) a tak se dělo co se dělo..ale vím, stáli jste si pouze za svým, nic víc..


Já jsem v galerii sedm let a během mé působnosti se komplet obměnila sestava. Ti největší hrotiči (až na mne) odešli, přišli noví a snad krom topiče prakticky "neviditelný" lidi. Celou dobu si stojíme za svým. Bohužel pro hodně lidí z prvního odstavce je to naše "svoje" za kterým si stojíme způsob dělat koníček tak, že když už to dělám, tak to dělám pořádně. Když to neumím, tak se to naučím. Když nemám voči, mám ruce. Za celou dobu jsem nikdy nikomu neřekl, že na to nemá. Všem jsem vtloukal, že když budou chtít a budou se snažit, tak na to maj. Jasně že nemaj, a hodně lidí jak rychle přišlo, tak rychle, někdy s nadávkama, odešlo. Ale hodně lidí se naučilo, celkem dobře, a buď zůstalo, nebo odešlo, hrstka jinam a další prostě ze scény. Přestali veřejně publikovat uplně. Z těch co zůstali, z těch uplně nejlepších, co maj navíc dost chlupatý koule, se stali piráti. A furt dál vtloukaj do hlav mladejm ty naše pochybný moudra o tom, že fotka má bejt ostrá, rovná, řádně exponovaná a editovaná s uvěřitelným podáním barev. Pár lidí to chápe a bere co dáváme. A ostatní si jdou znova vystát frontu na natvrdlost. Žádnej učenej z nebe nespad, ale natvrdlý jako by shazovali.

Můžeš samozřejmě nesouhlasit s tím, co děláme. Můžeš si mlít svou o tom, že fotka má být jedině bez zásahu, maximálně tak zmenšit. Platí nejen na tebe, na každého, kdo se s tím dostane do křížku. Digitální fotka však něco potřebuje a hodně umožňuje. Nevidím důvod nedělat to, co potřebuje a nevyužít to, co umožňuje. Tím nemyslím odčarovat vagóny, ale spíš odčarovat vady aparátu. To už se ale zase dostávám někam uplně jinam...
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13180
Registrován: 9-2002

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 01:10:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chary:
už chci jít spát, tak jen krátce..odčaruj na té mojí fotce ty vady (až budeš mít čas)..chci vidět, jak by to vypadalo..já totiž žádný editor nevedu..

A ještě se zeptám jinak..je ta fotka skutečně srovnatelná s tím, co jsi zde dal předtim??Nebo je v nich aspoń nějaký rozdíl??
!!!! I * L O V E * T R A N C E !!!!
Ruben de Ronde - Forever In Our Hearts (Spotlighted By Jorn Van Deynhoven)
Solarstone with Aly & Fila - Fireisland (Future Disciple Remix)
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 3-2010
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 01:13:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jo, se stáčí do oblouku až se z toho kácí napínací příhradovej sloup jo? Nějaká zvláštní gravitace, ne? Co ti říká pojem flaška? Teda fotografická, nikoliv rumu.

Číslo pět to nebude, protože prakticky až na tu subjektivní kompozici v tý fotce neni nic, co by nešlo opravit ;-)

Kritiku - víš, ona je kritika a kritika. Když někdo něco udělá blbě a ty mu nenamažeš med kolem huby, ale řekneš mu to do očí, tak je to špatně? A co je pak teda dobře? Mazat ten med kolem huby?

Co se týče toho tvýho "zmenšit a doostřit" - no to je právě ono. Pokud chceš jen předat živiny, tak syrové jídlo upravíš nejmenší možnou měrou. Brambory uvařený ve vodě a flákota restovaná jen na oleji. Pokud si chceš pošmáknout, tak ho i okořeníš a použiješ víc surovin, zeleninu, smetanu. Brambory povaříš s kmínem a libečkem. Na talíř ho taky můžeš jen kydnout, co kydnout, jíst rovnou z hrnce, nebo ho můžeš nazdobit. Kusy rajčátek, okurku, nakládanou cibulku. Furt to bude jedno a to samý jídlo, flákota s bramborem, ale jednou bude spartánsky a podruhý jako Jídlo. Digitální fotka snese podobnou analogii, při troše benevolence a představivosti ;-)

Ty jsi zobrazil fakt, že žlutej táhl pracovní vlak. Já bych to měl asi bez flašky, ne tak studený a pohrál bych si s kontrastem. Plus ta subjektivní kompozice. Jo a asi bych si pohrál se zubatícíma liniema, ale to už je možná trošku moc :-D
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 3-2010
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 01:15:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ty vady ti nebudu odčarovávat ze zmenšeniny, na to potřebuješ originál. Minimálně na tu flašku. Jestli chceš, tak chary zavináč seznam cézet.

EDIT: tos mi taky připomněl, oblíbenej přístup. Naleje fotku, nedodělanou, popíšem seznam problémů k dodělání a on co udělá? Opraví je? Zeptá se, co teda bude dál? Ne, nasranej odejde. Přitom to nejsou žádný zásadní problémy, nic, co by se nedalo udělat. Nic co by se nešlo naučit. Program se dá stáhnout zadarmo. Někde je něco špatně...

(Příspěvek byl editován uživatelem chary.)
Mad_noodle2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3376
Registrován: 2-2009
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 05:31:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chary - , mohl bych tam já, nepublikující neumětel, škrábnout podpísek?

Luboš - taky mám s Charym zkušenost - tvrdej ale korektní, pokud se korektně chová i protistrana.
A umí..... Ono přijímat kritiku chce dlouhou dobu tréningu a korekci vlastního ega.Někdy. Moje osobní zkušenost, na vlastním egu získaná. Zvlášť je li někdo / stejně jako já/ snadno startovatelný....
Zvědavec2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.88.134
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 10:12:00    Odkaz na tento příspěvek  

Luboš + Chary: za ten styl diskuze..;-))) to se tady hned tak nevidí...a najednou bez osobních útoků a leccos z fám a pověstí kolem ŽP se asi i vyjasňuje...Mně se ten Charyho popis práce na ŽP líbí, dovedu si i představit, že plno lidí takovou kritiku neudejchá a reaguje debilně. Možná tady (i jinde) mohl zaznít, že je nutno si uvědomit, že na ty stránky na rozdíl od K-reportu nemá právo umístit kdokoli cokoli a že si každý může takový web založit sám pro sebe a zkusit jim konkurovat...

Honzinus: Klasika, nepochopení významu psaného slova v kombinaci s potřebou osobního výpadu, vy už mě asi nepřekvapíte ničím. Ale hlavně že jste šel spát s pocitem, že jste mě zase uzemnil. Ještě bych to své předchozí vyjádření modifikoval - docházím k tomu, že diskuze s Vámi o čemkoli je předem odsouzena k nezdaru.
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 3-2010
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 10:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Luboši, tak asi bych to viděl nějak takhle. Bohužel s tou ostrostí toho víc nesvedu, přeci jen 5mpx jpg je trošku něco jiného, než s čím obvykle laborovávám a i zmenšovací procesy jsou tomu uzpůsobeny. Nicméně barvy a kontrast, trošku ořez, narovnání o 1,07°. To jsou ty hlavní věci. A ještě k té ostrosti - ona není o moc jiná než ta tvoje, může ti připadnou mírně rozpadlejší kresba, jenomže to je jedna způsobeno neostrostí vzniklou otočením obrazu (ano, fotit rovně je celkem dobrá charakterová vlastnost a spousta lidí jí netrpí) a dále zvýšením kontrastu, čímž hrany víc vylezou. Šedivka vlastně maskuje vady. Flašku jsem ani nekorigoval, byl tak malá, že by degradace korekcí převážila zisk s rovnější fotky.

Mimochodem, v originálu je pravá strana hlavně nahoře taková trošku rozblemcaná, nemáchal jsi foťák v sádle? Nespadl ti někde z pešuňku?



Zvědavče2, můj styl vedení diskuse je přímo úměrný stylu protivníka v danou chvíli a tématu. Nečekal bych, že snad dovedu hovořit vyloženě na úrovni, na to mám moc velkej mindrák, určitě to znáš.

A máš recht, hodně lidí si plete soukromý web, byť vedený kopou lidí, za veřejnou službu. To samé diskuse. Lidi maj představu, že můžou kamkoliv nablít cokoliv a pokud se začne uplatňovat nějaký moderování, hned začnou mluvit o inkvizici. Někde je něco špatně...

Apropos, styl, jakým tu celou dobu obhajuji, je tak nějak pořád stejnej. Vysvětluju, na čem je to u nás postavený a jak to děláme a v čem se to liší od přístupu jiných.

Hodně je to o nasratické povaze autorů a neschopnosti překousnout fakt, že si někdo dovolil jim říct do očí, že se jim to napoprvé nepovedlo nejlíp, a často ani "jenom blbě". Oblíbená je ultrašotoušská "nejde o kvalitu fotky ale o nátěr mašiny", což je přesně to, o co nám nejde. Viz jejich následné reakce ve smyslu "ó, úchvatný unifikový skleník na lokále, to je ale mimořádný záběr, hlavně že máte vomalovánky pro svoje kamarádíčky". Jenomže my to prostě neděláme ultrašotoušsky.

Někteří to chápou už delší dobu. Luboš na to zdá se začíná slyšet až teď. Aspoň že vůbec, ne?

(Příspěvek byl editován uživatelem chary.)
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1130
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 11:21:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zvědavec2: To se tady na káčku v různých vláknech vysvětlovalo už několikrát za několik posledních let. Bohužel někteří jedinci stále nejsou schopni pochopit princip fungování galerie.

Kdyby ses podíval do galerie ŽP, tak bys tam také nalezl leccos o jejím fungování.
http://www.zelpage.cz/clanky/faq---otazky-k-fotogalerii
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13183
Registrován: 9-2002

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 12:00:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chary:
No já zírám..ve skutečnsoti si toho na té fotce tolik nezměnil (zase beru v potaz to, že bys měl měnit třeba ty co jsi sem dal-to by asi ani nešlo), ale i tak ta fotka neskutečně prokoukla..barevně svěží, skutečně o drobet narovnaná (ono foť si uplně rovně, jeden stupeň se blbě koriguje a to se snažim fotit rovně)..jen ta flaška asi fakt nevím co je:-)
S mejdlem fotím skutečně jen na 5mpx i přesto, že to zvládne i 12mpx, ale kdo to má furt takovou dobu kopírovat do pc..a hlavně to zabírá spoustu místa:-)Ikdyž s třema HD a jedním externím o celkovém součtu 2,5tera bych to mohl přežít to je fakt:-)
nemáchal jsi foťák v sádle?
No dovol, sádlo nežeru!A ani mi ještě nespadl..nevim čím to je..nezkoumal jsem to a hlavně někde v mrakách to fakt ani nevidím..
Ten ořez byl fakt potřeba??Pokud dobře vidím, tak už není zachovaný poměr stran..což není vada předpokládám, ale já se snažím foti naporvé tak, abych ořezávat nemusel..

Mad:
Ale já nějaké vlastní ego zkrzevá focení nemám..nikdy jsem nepsal, že fotit umím..a tak, když jsme teď na podobné vlně, si nechám poradit..třeba to jednou doladím k dokonalosti, ale bez potřebných programů to pujde dost těžko..
!!!! I * L O V E * T R A N C E !!!!
Ruben de Ronde - Forever In Our Hearts (Spotlighted By Jorn Van Deynhoven)
Solarstone with Aly & Fila - Fireisland (Future Disciple Remix)
Zvědavec2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.88.134
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 14:31:46    Odkaz na tento příspěvek  

Topič: No já fakt ŽP moc neřeším a kromě linků tady je nesleduju, ale líbí se mi, že se to teď z osobní roviny přeneslo do pracovní a i když z 95% nevím, o čem je řeč, je mi sympatický ten styl. Pokud je cítit pozitivní myšlení na obou stranách, je forma vedlejší a silnější slovo nebo pravopisná chybička není téma k řešení...
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 3-2010
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 14:44:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

S mejdlem fotím skutečně jen na 5mpx i přesto, že to zvládne i 12mpx, ale kdo to má furt takovou dobu kopírovat do pc..a hlavně to zabírá spoustu místaIkdyž s třema HD a jedním externím o celkovém součtu 2,5tera bych to mohl přežít to je fakt

Vedle ve vlákně fotografové se bavíme o extrémech, kresba z 6x9, desítky megapixelů, fototisky 360 dpi a von je línej to stahovat po kabelu. To pak už na to ani neni co říct :-)

Bane, vážně, to je druhej extrém, šetřit za každou cenu i na nesprávném místě. Obecně platí, že u digi jsou pixely celkem důležitý. Kvůli případnýmu ořezu nebo korekci kácení, až se to bude zmenšovat, čím víc, tím líp.

Flaška je sbíhání svislic, kdy vedle sebe stojící sloupy maj tvořit H, ale vypadaj jako A, vlivem perspektivy. Čím širší ohnisko a vyšší úhel náměru, tím zřejtelnější jev. To to letí, už je to skoro šest let, sepsal jsem k tomu návod jako téma fotoškoly. Termín vznikl jako analogie k hrdlu lahve.

Při focení shora dolů (do zářezu z mostu) nastává opak - z H je pak V. Například tohleto vyžadovalo velkou korekci, aby to vypadalo oku přirozeně, baráky jsou přece na světě rovně.

Nutný ořez? Jak se to vezme. Fakt bylo nutný tam mít takový hafo kolejí a vlak pěkně uprostřed fotky? Kompozice je dílem umělecký vklad autora, dílem něco, kde platí nějaká pravidla, která začli vymýšlet malíři před stovkami let, filmaři a fotografové to jen přejali a my mašinkáři si z toho vybíráme jen výseč. O kompozici se píšou celý knihy a série článků fotografických webových portálů.

Ta ostrost - v mrakách ne, na sloupu a na drátech už ano. Ono celá pravá strana, štěrk atp. Jako by to bylo zastřené.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.49.12
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 16:40:28    Odkaz na tento příspěvek  

Celou dobu si stojíme za svým.
Takže furt se mlha označuje jako přepálená vobloha a na otázku jak fotit v mlze odpovídáte "v mlze se nefotí"?
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 467
Registrován: 3-2010
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 17:01:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

W. Takže furt se mlha označuje jako přepálená vobloha a na otázku jak fotit v mlze odpovídáte "v mlze se nefotí"?
Ale ale ale... :-D

V galerii je relativně docela dost fotek při zataženu, i v mlze, v protisvětle, v dešti, za horších než ideálních podmínek. Když se udělaj dobře, vypadaj dobře, proč je tam nemít. Nemůžu ale odfláknout expozici, editaci a vymlouvat se na mlhu. To pak logicky narazím a můžu si svoje volšový ruce svalovat na co chci.

http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-lokomotivy/749/749332. html
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-lokomotivy/750/750901. html
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-vozy/854/854527.html
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-vozy/854/854060.html
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-vozy/854/854060.html
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-lokomotivy/742/742791. html
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-vozy/954/954050.html
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/parni-lokomotivy/498/498271.htm l
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/parni-lokomotivy/423/423287.htm l
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/parni-lokomotivy/423/423252.htm l
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-lokomotivy/750/750037. html
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-lokomotivy/750/750955. html
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-lokomotivy/754/754383. html
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-lokomotivy/754/754219. html
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-lokomotivy/754/754222. html
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/motorove-vozy/854/854178.html


Náhodně jsem prošel jen pár lokalit či strojů, protože nic jako globální vyhledávání na tag "mlha" nemáme. A jak se tak dívám, jsou to jak fotky starší (2006-9), tak i novější (2010-11) takže to "furt" mělo platit jako do kdy? :-D

Když chceš prudit, zkus to nějak líp, ok? :-D Zbožňuju, když tu někdo argumentuje v rozporu s dohledatelnou realitou.
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1132
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 17:48:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

W.: Tohle máš přímo ze svý hlavy nebo ti to někdo povídal u piva? Vypálená obloha je vypálená obloha. V mlze se fotí, když se to umí.

http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/475275.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/475451.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/556135.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/556090.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/556064.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/831231.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/db250.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/db152.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/720072.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/851031.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/354096.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/423340.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/423287.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/475521.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/498271.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/7507034.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/750901.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/750955.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/753553.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/754801.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/754596.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/754383.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/754219.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/art206.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/art256.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/art116.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/art125.jpg
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/art182.jpg
(k dohledání v galerii je toho mnohem víc)

Něco méně stupidního bys tam neměl?

post edit: Než jsem to dopsal a odeslal, tak už odpověděl kolega.

(Příspěvek byl editován uživatelem topič.)
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.49.12
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 20:08:23    Odkaz na tento příspěvek  

Pokud to tady autor ještě sleduje, tak jí sem klidně vloží, pokud bude mít zájem. Já tu fotku viděl, prostě ranní severočeská mlha, jinak kvalitativně nic moč.
Víte, my se občas výborně zasmějeme u podobných komentářů typu "to návěstidlo je rušivý prvek" apod. (no jistěže je, pokud je někdo natolik natvrdlý, že si tím zkazí celkovou kompozici atd.).
Jinak pro důkaz sporem obvykle stačí jen jeden argument, nemusíte sem kompírovat desítky odkazů, my víme, že ho máte většího ...
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 468
Registrován: 3-2010
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 20:47:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já bych to viděl asi takhle - že je návěstidlo rušivý prvek je zajisté názor, ovšem obávám se, že nepochází z ruky správce galerie. Samozřejmě pokud se ovšem nejedná o mašinu najetou do návěstidla hranou čela, což je rušivý dotek a má spíš co dočinění s levostí rukou autora než s návěstidlem jako takovým ;-)

Takže mlha vyřešená, hlavně že sis vyprázdnil střeva, že? :-D

Mimochodem, i my se bavíme, obzvláště nad takovými pochybními výkřiky do tmy. A jestli ta dotyčná fotka byla jinak nic moc, hrozí i riziko, že blbě odfocená mlha byla jen jedním z problémů. Ale nám se do kšeftu hodí nějaký žvást o mlze a celkový kontext je sprosté slovo, není-liž pravda? :-D
Dispečer_o11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1648
Registrován: 5-2009

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 21:19:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Teď už mi to nedá:-)

Chary a spol:
Vy se bavíte???? no pardon, zatím tady na každého vyjíždíte jak vzteklý čoklové. Kdokoliv si někdo dovolí říct něco o foceni, fotografii a Želpage i ve smyslu posměchu. Pánové chtělo by to se přestat naparovat taky se nad sebou zamyslet, opravdu jste tady za šotoblbce. Ok focení vám jde, fotky jsou pěkné, ale to ostatní... škoda mluvit.
Němec_z_ova
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2091
Registrován: 4-2009

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 21:48:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

pochybními
To je nějaký novotvar?
"Ámosi v rudém", popadněte kolegu pod křídlo a odeberte se ke společnému doučování.
Policie má na práci důležitější úkoly, než kompletaci osob Praha - České Budějovice.

Už nikdy nezapomenu na Boblicka!!!
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 469
Registrován: 3-2010
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 22:37:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Němec_z_ova: jo, tos mi to hochu nandal, seru magi v kostkách :-D Ujelo mi písmenko, to se takovejm dokonalcům jako ty přece nikdy stát nemůže. Mě jo, já jsem plebs a ještě si pletu mně mě ;-) Jesli to je ale jediný, co máš k tématu co říct, tak fajn :-D Hele, mě to nic nedělá a můžeš mi tu zase citovat chyby, to je tu totiž to nejdůležitější, to dá přece bedna, pane gramatiku ;-)

ad citace ze Zvědavce2: Pokud je cítit pozitivní myšlení na obou stranách, je forma vedlejší a silnější slovo nebo pravopisná chybička není téma k řešení... Zprvu jsem měl ze Zvědavce2 dojem, že to je jen další provokatér, ale zdá se, že má rozumu víc jak vy tři dohromady. Což ovšem zase nebude takovej problém docílit.

Dispečere_o11, laskavě si přečti, o čem se tu jakým stylem bavím s Lubošem_ct, než začneš psát takovýhle hámotiny. Kdo skutečně sleduje, o čem se tu jakým stylem bavíme, musí snad vidět, kdo tu je za blbce. Momentálně seš to ty s Němcem a W. věrně přibrukuje, když do tématu a stylu diskuse, jakou tu vedu s Lubošem, přispíváte tak hrozně hodnotně a vůbec ne provokativně :-D

(Příspěvek byl editován uživatelem chary.)
Dispečer_o11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1649
Registrován: 5-2009

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 22:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chary:
Vybarvení v celé kráse

Ale pro tvojí radost to beru zpět. Jak se říká "jako bych tu nebyl". :-)

(Příspěvek byl editován uživatelem Dispečer O11.)
X.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 93.99.204.124
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 22:47:39    Odkaz na tento příspěvek  

W., Dispečer o11: No a mně to už teď taky nedá :-)

ad my víme, že ho máte většího..
ad chtělo by to se přestat naparovat taky se nad sebou zamyslet, opravdu jste tady za šotoblbce

Přispěvatel W. vstoupil do diskuse vcelku jízlivým, provokačním způsobem a nepodloženou narážkou na ŽP: "Takže furt se mlha označuje jako přepálená vobloha a na otázku jak fotit v mlze odpovídáte "v mlze se nefotí"? Načež ho přispěvatel Chary ve vší slušnosti "umlátil" konkrétními argumenty. Následně podobným způsobem, pravda už trochu svérazněji, vyvedl z omylu konkrétními argumenty přispěvatel Topič. Dále ve světle těchto skutečností reaguje opět přispěvatel W. slovy přispěvatele Dispečer o11 jako "vzteklej čokl" (já bych řekl kulantněji jako zhrzený ubožák, kterému zjevně dojdou argumenty, ale bohužel nemá dost chlupatý koule na to, aby si přiznal že nemá pravdu a šlápnul tentokrát vedle, ale budiž..): Jinak pro důkaz sporem obvykle stačí jen jeden argument, nemusíte sem kompírovat desítky odkazů, my víme, že ho máte většího... Nemohu si pomoci, ale neubráním se v této souvislosti myšlence na známé pořekadlo o hrubé záplatě na hrubý pytel ;-)

Tolik o mém názoru na to, kdo je tady, slovy přispěvatele Dispečer o11, za "šotoblbce" a kdo vyjíždí jak "vzteklý čokl" :-D

edit:
Němec_z_ova: Je až s podivem, že vám, zjevně ostražitému češtináři, neunikl tento překlep přispěvatele Charyho, ale novotvar "vobloha", který použil přispěvatel W. ve svém příspěvku z 27.8.2012 v 16:40:28 vás nechal naprosto chladným, stejně jako nepoužití interpunkčního znaménka ze strany přispěvatele Dispečer o11 v souvětí v jeho příspěvku č. 1648. A stejně tak vás až podezřele nezaujala spousta dalších, mnohdy i fatálních pravopisných chyb různých přispěvatelů.
A přitom to už vypadalo, že s tím zbytečným strefováním bude konec..
Dispečer_o11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1650
Registrován: 5-2009

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 22:54:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

X.
Tleskám, člověk se alespoň pobaví....
Němec_z_ova
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2092
Registrován: 4-2009

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 22:58:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chary: To se mýlíte, vaší n-tici neujíždí písmena, nýbrž nervy.

takovejm - nový pojem pragensie?
Policie má na práci důležitější úkoly, než kompletaci osob Praha - České Budějovice.

Už nikdy nezapomenu na Boblicka!!!
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 3-2010
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 23:04:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dispečere, jaképak vybarvení. Na hrubej pytel hrubá záplata. Píšeš hovadiny, reaguju zostra. Kdybys chtěl diskutovat věcně, psal bys to jinak, a moje reakce by byla jiná. Ale tys nechtěl, taks to dostal. To samý Němec, ten jen ukázal, jakej je to kabrňák. Já taky tleskám. Vám třema, Zvědavcovi2, Lubošovi a X. Ale každýmu jinak. Pokud nejsi uplně blbej, tak asi tušíš jak.

A nic zpět neber, je to tvůj názor, stůj si za ním. Nějakou konzistenci, chlape. Něco někam vyřvat a po sklizený bouři já nic já muzikant, kua co to je za přístup. Můj názor je jiný, můžem o tom vést spory. Je zajisté velmi s podivem, že například X. to taky vidí jinak a nemůžu se zbavit dojmu, že se na tvou stranu moc nekloní. Kdo to sakra je a jakto, že se najednou tolik lidí staví když ne mně po boku, tak aspoň ne proti mně zostra. Nebo že bych si to namlouval a to vaše "jako čokl" už začíná bejt ohraný a lze vidět do hloubky?

Jako bys tu nebyl? Ale ty tu seš. Já tu sem. Oba píšem co na srdci to na jazyku, teda na prstech. Já píšu všema deseti a občas dojde překlepu, se stane. Ještě že tu máme Němce a ten mi to zvýrazní. Škoda že jenom mně...

Až budeš mít zájem si o tom popovídat věcně a bez obligátních provokací, jsem diskusi otevřen. Co ty, máš na to dost chlupatý koule? :-D
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 3-2010
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 23:11:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nervy? :-D Chtělo by to něco novýho, tohle už je vohraný.

Takovejm je celkem běžně užívanej výraz interdialektu obecná čeština, změna -ý na -ej je docela normální v rámci hovorové češtiny. Takovej borec, takovej češtinář, a von to neví? Takovejm lidem, co si hrajou na policajty jazyka a přitom neznaj variace se může říkat třeba všeználek :-D Pořiď si nějakej dobrej spis vo vobecný češtině a přečti si ho, někdě u vokna, abys na to dobře viděl ;-)
Dispečer_o11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1651
Registrován: 5-2009

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 23:25:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chary:
Hehe, chlupatý koule mám a někdy nemám, pokud je to pro tebe důležité. Neboj z boje neutíkám, ale nějak nemám potřebu si stát za některými názory a tvrdě tady bojovat, napíšu ať se tím poperou jak chtějí .Jen šlo o to pochopit co tím bylo myšleno, "jako bych tu nebyl". Já sem si to celé přečetl neboj, ono to tu číst je docela zábava. Moje reakce tak nějak splnila efekt, dejme tomu, byla to provokace, jak ty píšeš:-). Nemyslím si, že bych něco dostal nebo byl nějak nasrán tvojí nebo kolegovo reakcí.Já se tu jen vesele bavím a někdy je to i fascinující.:-)
Honzinus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 8-2010

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 23:31:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No nazdar, už to vypadalo, že se tady povede věcná diskuze a najednou se zde zjeví několik uplně vygumovaných trollů!
Pánové, já tleskám vám a vaší hlouposti!

Dám si na tebe pozor a nic ti neodpustím, jasný?!
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 3-2010
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 23:32:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bavíme se tu všichni. Jinak bysme tu nebyli, žejo. Klidně si piš provokace, když budou směrovaný na mne, odpovím stejně. Ale pak mě tu nečastuj šotoblbcem, když v rámci diskuse jím seš těma provokacema především ty sám, ano?

(Příspěvek byl editován uživatelem chary.)
Dispečer_o11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1652
Registrován: 5-2009

Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 23:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chary:
Bohužel já a šotouš?? hodně dávno sem se o to pokoušel a nějak mě to nechytlo fotit železnici. Já myslím, že si jí užiji jinak:-).S fotoaparátem sem zakotvil v jiných luhů a hájích, ale kdo ví třeba se k vlakům vrátím a pak si budeme třeba notovat.
Jinak za toho šotoblbce se ti teda omlouvám, vzal si to osobně...mě prostě ta věta o mlze od W. pobavila. Ber to sportovně :-)
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 3-2010
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2012 - 23:58:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  


mě prostě ta věta o mlze od W. pobavila.

Vážně? Pobavila? Já se tu bavím s Lubošem a blbec provokatér W. se provokativně ptá na mlhu. Já mu věcně odpovím a provokaci vyvrátím, topič mu odpoví ve stejném duchu. A to má být to

zatím tady na každého vyjíždíte jak vzteklý čoklové. Kdokoliv si někdo dovolí říct něco o foceni, fotografii a Želpage i ve smyslu posměchu.

Nemáš ty to v tý hlavě nějaký pomotaný? Za to, že tu na něčí provokační dotaz věcně reaguju a uvádím hovadismus na pravou míru mám být šotoblbcem?

No fajn, tak nejsi šotouš. Místo šotoblbce buď tedy jen blbcem :-D A ber to sportovně ;-)

Za nic se neomlouvej, je to tvůj názor a šel ze srdce. Ze srdce jsem ti i s celou ŽP k smíchu, prostě jsi to napsat musel. A já jsem, jelikož nemám rád notorický hovadismy a urážky založený na zvěstech, lžích a jpp, v rozporu s dohledatelnou pravdou, tak nějak reagoval jak mám ve zvyku. Přiměřeně původnímu výpadu.

I ve světle toho všeho se ti raději hodil do týmu provokatér šotoblbec W., než by ses odměřeně alespoň pokusil pochopit, o čem jsem se tu s Lubošem bavil. Ne nadarmo se říká, že lež stihne obletět svět než si pravda stačí nazout boty. Prostě z principu je lepší tepat do ŽP a lidí kolem, ať to stojí co to stojí, ať si je pravda jakákoliv, a ať se k tomu použijí jakékoliv výrazy, námi plebejci běžně nazývané "nevidí si do huby".

Ve světle toho všeho zase Němcovi přišlo nejdůležitější citovat překlep. Holt není to jednoduchý, jít proti argumentům argumentama. Urážkama a margináliema je to jednodušší, co?

Aspoň že tu je těch blbců jen pár, a že se najde někdo, kdo nemá problém s tím to vidět jinak.


(Příspěvek byl editován uživatelem chary.)
nezodpovězený dotaz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.51.190
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 00:08:37    Odkaz na tento příspěvek  

troll? Ano, o jednom bych věděl, říkají mu tu rudý Ámos. Už tak asi měsíc čekám, kdy se konečně pořádně vymáčkne a vysvětlí:
Proč mašina přes celou fotku je fuj a letadlo přes celou fotku je in.
Proč vlak nemůže být řízlý, i když je z fotky nudle a sám vyhazuje fotky letadel s useknutými křídly. Na obhajobu pak píše - světe zboř se - že je to proto, že jinak by byla fotka nudle
Honzinus k focení lokomotiv:
"A proč někdo trvá na tom, že musí mít sroj přes 75% fotky?
Protože nemá cit."

Honzinus k focení letadel:
Letadla se často fotí na střed. Pokud by v tomto případě nedošlo k uříznutí křídel, byla by to děsná nudle.

Důkaz místo slibů:
http://www.flickr.com/photos/honzinus/6775404336/in/photostream

Trochu divná rozpolcenost.
P.S. Tázaným jest toliko Honzinus.
Dispečer_o11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1653
Registrován: 5-2009

Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 00:16:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Teď se trošku pozastavím, já jsem do Želpage nerýpal. Jen sem napsal: "Kdokoliv si někdo dovolí říct něco o foceni, fotografii a Želpage i ve smyslu posměchu" Ale jak píšeš musíš reagovat jak máš ve zvyku, teď to trošku přeháníš, pokud to jen nezkoušíš....:-)
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 3-2010
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 00:30:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nu dobrá, lehce upřesníme, netepal jsi vyloženě do ŽP, jen do mne a kvůli ŽP.

Tebe ta provokace pobavila, a já mám být a šotoblbce proto, že věcně reaguju na přímou provokační otázku týkající se ŽP?

Pořád si stojím za tím, že jsi blbec bez šoto, ber to sportovně ;-), že to máš v hlavě pomíchaný a že sis radši přisadil proti mně, protožes byl nejspíš línej se pořádně zamyslet nad tím, o čem a jak jsem se bavil "před mlhou" a "u mlhy".

Dodatečný omluvy a brání zpět je kravina, původní výrok šel od srdce a kdybych ti nebyl z principu k smíchu bez ohledu na předložená fakta, tak by ses možná obtěžoval se zamyslet a buď bys napsal něco jiného, nebo bys možná nic nenapsal. Ale tys měl potřebu mně (vlastně nás s topičem) urazit za to, že jsem (jsme) odpověděl(i) na přímou za daných okolností prakticky mně položenou otázku.
Dispečer_o11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1654
Registrován: 5-2009

Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 00:40:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chary:
Já to říkám pořád "je to s vámi marné":-)
Hlavě to mám pořádně pomíchané......mám z toho až halušky:-).
Za tím blbcem si stůj.Je to tak dobře:-)
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 3-2010
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 00:46:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No tak to vidíš. Když odpovídám na přímou otázku, je to špatně. Když odpovídám "na hrubý pytel, hrubá záplata", je to špatně. Když zpětně s klidnou hlavou zanalyzuji příčiny, tok urážek vůči mé osobě a dám to do souvislostí, je to špatně. Se mi zdá, nejseš ty ženská? Taky neví co chce a nic jí není dost dobrý :-D

A s námi, myslíš jako s kým námi? Jak definuješ "nás"? :-D
Dispečer_o11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1655
Registrován: 5-2009

Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 00:59:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Chary:
Tohle nikam nevede, to "nás" si přeber jak chceš.... Já se jen slušně se ukloním , bylo mi ctí si s tebou psát a povím dobrou noc...
Němec_z_ova
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2094
Registrován: 4-2009

Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 01:02:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Honzinus 202: Copak, narazil jste na svůj "raketový" vstup do tohoto vlákna?

Chary: Já bych si, s dovolením, četl věci mému srdci bližší. A pokud Vám to nebude vadit, i nějaké to světlo k tomu použiji.

nezodpovězený dotaz: Ač "Ámose v rudém", pro jeho zdejší písemný projev, moc nemusím, tak ve focení má pravdu.
K čemu by Vám byl snímek na němž je sice silueta celého letadla ve zlatém řezu, ale není v podstatě na obloze vidět? Jsou prostě témata, na něž se obecná pravidla kompozice nedají použít. I zkušení fotografové doporučují občas nějaké to pravidlo porušit. Autor však musí předem vědět, proč to tak dělá a co tím chce říct. I proto je dobré předtím tato pravidla znát.
Smutné je, že zdejší zástupci ŽP je tady nejsou ochotni (nebo schopni?) osvětlit.
Místo toho tady melou ptákoviny
Policie má na práci důležitější úkoly, než kompletaci osob Praha - České Budějovice.

Už nikdy nezapomenu na Boblicka!!!
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 3-2010
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 01:13:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Němče_z_ova, zástupci ŽP tu průběžně osvětlují celkem dosti, třeba v diskusi s Lubošem, tos nečet, že? Asi tam bylo málo překlepů, tak tě to nezajímalo. Ale zrovna teď asi nikdo nemáme čas, dopilováváme měkký a tvrdý ý :-D

Když seš takovej chytrej, že to tu tak nějak nerozebereš sám, tu kompozici. Ale jako pořádně. Čeština ti jde moc dobře, věřím že i kompozice. Na víc než dvě věty. Já se taky rád nechám poučit od takovýho kalibra jako seš ty a třeba ti i zkontroluju pravopis ;-)

Melou ptákoviny? V soutěži o nejpřínosnější komentář bys to dnes vyhrál ty, svejma 2091 a 2092. Tak tu laskavě nemoralizuj ptákovinama, když na ně máš sám patent. Takovejm jako ty se u nás říká "nevidí si do huby".
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1135
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 01:27:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Němec_z_Ova:
Proč bych měl vysvětlovat já nebo Chary fotky letadel s ušmikanými křídly? Copak jsou naše nebo jsou z galerie ŽP?
My s bídou zvládnem tu mlhu a vypálenou oblohu u vláčků a jak je podle reakcí vidět, tak to stejně moc velkej sukces nemá. Nevšim sem si, že by se k tomu od podvečera někdo nějak konstruktivně postavil. Tak proč se ještě montovat do letadel?

V uplynulých (odhaduji) 3 letech jsme se zde já nebo Chary opakovaně pokoušeli vysvětlit, že by fotka měla mít nějakou kompozici, námět, záměr a že je to jaksi dáno nějakými historicky osvědčenými postupy a ne nějakým kolektivním výmyslem ŽP. Reakcí podobných blbů, jako je třeba W., byl akorát výsměch nebo komentáře podobné těm jako předvedl dnes Dispečer 011.

Chceš ilustrativní ukázku jak to zde chodí? Tady si počti.
Odtud až na konec stránky.
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2572284
ani není potřeba aby někdo ze "zástupců" ŽP vtupoval do diskuse. Chlapci si vystačí sami, zvláště, když jim fotograické "zkušenosti" předává mistr Kolmačka s obzvláštním zdůrazněním svého vztahu ŽP.

No a když pak si tady od tebe přečtu tento komentář
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2571579
a pak ty dva č.2091 a 2092, tak mám pocit, že je psali dva úplně jiný lidi. Zapojení se do diskuse bych si z tvé strany představoval trochu jinak.



(Příspěvek byl editován uživatelem topič.)
Topič
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1136
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 02:22:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Němec_z_Ova: Nějak se mi ty odkazy nepovedly, tak ještě jednou a snad lépe. Napřed to počteníčko o fotografování z vedlejší diskuse.
jak správně fotografovat

a zde ten tvůj
věcná diskuse

Hele a víš ty co. Pokud ten tvůj komentář není jen proklamace, tak co kdybys to zkusil společně,věcně, bez zbytečných emocí, bez invektiv a bez hledání chyb a překlepů v textu. Řekl bych, že od neděle se ta diskuse tady ubírala celkem dobrým a věcným směrem než se do toho vložil W.
Tak co, bereš to? Třeba za nějaký čas zmizí z těchto stránek podobné blbosti jako jsou v té linkované diskusi z Tovačovky.



(Příspěvek byl editován uživatelem topič.)
Mad_noodle2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3377
Registrován: 2-2009
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 07:10:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

W. je pablb pluralis majestatus. Oni ,W. III. vědí.. wole....
Dispečer - no chudobka se z tebe vyklubala jakostní.
Němec z Ova - Němče, nikdy bych si nemyslel, že vás budu muset zařadit do kategorie rohatých hospdářských zvířat. Tak tedy jste tam a korunovaný.
Dispečer_o11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1658
Registrován: 5-2009

Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 07:49:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mad_noodle2:
Oooo děkuji za uznání:-)
Němec_z_ova
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2095
Registrován: 4-2009

Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 08:26:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Topič: A vy (myšleno zástupci ŽP) se opravdu divíte, že zde máte takovou pověst? Jen se někde objeví zkratka vašeho webu, tak nastoupíte s vaší n-ticí a děláte z lidí voly (Mad_noodle2 promine).
Jak jsem už napsal, jsem ochoten přiložit ruku k dílu a pomoci s osvětou. Věřím, že by taková práce mohla mít přínos i pro mne Jen se nehodlám snížit na úroveň, jež tu svým nástupem zavlekl Honzinus.

Mad_noodle2: Ale no jo. Kolega Chary by odvětil, že už je to dost ohraná písnička. Něco v tomto smyslu mi tady píšete již potřetí Zkuste se smířit s tím, že se, i přes svůj věk (nemyšleno nijak špatně), stále v lidech mýlíte. Zvlášť v případě, že jsme se dosud nepotkali.
Policie má na práci důležitější úkoly, než kompletaci osob Praha - České Budějovice.

Už nikdy nezapomenu na Boblicka!!!
Honzinus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 8-2010

Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 09:01:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Díky 'nezodpovězenému dotazu' a linkování fotek z mé galerie mi stoupla navštěvovanost! Díky moc!
Dám si na tebe pozor a nic ti neodpustím, jasný?!
nezodpovězený dotaz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.47.163
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 09:32:35    Odkaz na tento příspěvek  

Honzinus:
a odpověď nikde, inu troll
Němec z ova:
Mě je to jasné, jen jsem chtěl vidět jestli si přizná, že pravidla nejsou jedinou modlou a nejsou ve všech případech použitelná. Že třeba při focení do katalogu nebo přehledu strojů se nemůžu tak úplně řídit zlatým řezem, Prostě účel, k čemu a proč fotím, ovlivňuje podobu výsledku. Platí to u lokomotivy od nárazníku po nárazník, kterou si fotím do archivu, jak vypadala třeba po laku, stejně jako u letadla s ufiknutými křídly. A až půjdu ven fotit dejme tomu vlak na Bezpráví, pak budu přemýšlet nad výslednou podobou, aby to ladilo.
Honzinus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 8-2010

Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 09:35:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já už jsem to tady jednou vysvětloval: na přihlouplý dotazy anonymů nebudu odpovídat.
Ještě něco, blbečku?
Navíc vysvětlení již v podstatě padlo.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honzinus.)
Dám si na tebe pozor a nic ti neodpustím, jasný?!
nezodpovězený dotaz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.47.163
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 09:41:30    Odkaz na tento příspěvek  

Typický Honzinus. Možná bych třeba reagoval popuzeně, jenže po tom, co zde celé prázdniny předvádíš, mě nemáě čím překvapit. Ne, neklesnu na tvou úroveň. Ale ...
Dám si na tebe pozor a nic ti neodpustím, jasný?!
Zvědavec2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.88.134
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 09:51:00    Odkaz na tento příspěvek  

No já zírám, v diskusi od své poslední návštěvy musím dokonce dát za pravdu straně ŽP..;-))))kam jsme to dojeli, velebnosti?;-)))))))
Dokonce postupně přicházím na to, že lidi ze ŽP fakt mají co říct ve věcné diskusi a jsou jí schopni, čímž současně potvrzují, že Honzinus má se ŽP společných fakt jen těch pár fotek. Akorát snad používaný styl diskuze plno lidí vyprovokuje k osobním invektivám, ve kterých ne vždy jsou první, a pak se to nese diskuzí dál...
Honzinus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 8-2010

Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 11:34:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zvědavče2, já reaguju podle toho jak se druhá strana baví se mnou. Pokud je někdo takový hlupák jako ty a chodí sem vyloženě záměrně napadat lidi který mu jsou nesympatický, tak pak i já budu komunikovat ve stejném duchu. Na to máš ovšem malý mozek aby si tohle pochopil.
Zkus třeba příště věcně argumentovat, možná budeš překvapen.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honzinus.)
Dám si na tebe pozor a nic ti neodpustím, jasný?!
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2786
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 11:48:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Honzinus?: A druhá strana to má většinou taky tak a můžete se dohadovat, kdo s tím začal. Já jsem sem nepřišel nikoho napadat, to asi máte zapatlaný zrcadlo od časté ejakulace zde. Ale buďte v klidu, s Vámi už vím, že argumenty a věcná diskuze nemají šanci, ve Vašem případě se nadále budu bavit tím, že s Vámi budu komunikovat tak, jak se druhá strana baví se mnou. Upřímně - pro mne je příjemné to potvrzení, že ŽP a Vy nejste jedno a totéž. V mých očích tím ŽP hodně stouply...
nezodpovězený dotaz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.47.163
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 11:52:25    Odkaz na tento příspěvek  

Honzinus:
A kdepak jsem tě já napadl? Když na slušně napsaný dotaz reaguješ: Ještě něco, blbečku? Hlavně, že v dalším příspěvku pak máš nad hlavou svatozář: já reaguju podle toho jak se druhá strana baví se mnou.
Zkus si někdy přečíst jen vlastní, po sobě jdoucí příspěvky a trochu se zamyslet. Pak pochopíš, že vodu kážeš, víno piješ... No, pochopíš, kdoví, jestli toto tvrzení nebylo příliš optimistické.

jak říkáš: Dám si na tebe pozor a nic ti neodpustím, jasný?!
Honzinus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 8-2010

Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 11:56:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No výborně, Zvědavec2 se vrátil ke svému původnímu nicku, palec nahoru!
Na anonymní příspěvky již nebudu reagovat.
Dám si na tebe pozor a nic ti neodpustím, jasný?!
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 3-2010
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 11:57:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Němče, já jsem tu vedl celkem seriozní diskusi s Lubošem. Můžeš si to dohledat. Bylo to tak seriozní, až z toho měl Zvědavec2 málem infarkt :-D

Jediný, na co ses ty zmohl, bylo mi vytýkat překlep a následně ještě obecnou češtinu. Se na mně nezlob, ale v seriozníd diskusi, po který tak prahneš, se právě takovej přispěvatel dá nazývat blbcem. Za blbce seš u mne (a očividně nejen u mne) ty a basta.

Pak se tu bavíme o to, jak to u nás chodí, proč to tak u nás takhle chodí a jak to vnímáme my a ostatní. Vstřícnou formou předkládáme argumenty. Luboš to začíná chápat, i Zvědavec2. Následně se na to naše počínání W. zeptá konkrétním dotazem v hrubě provokačním tónu nezaloženým na pravdě. I na ten mu dáme vyvracující konkrétní odpovědi.

Ale jsme to my, kdo jsme v takový diskusi za ty špatný? Nespadl jsi z jahody naznak? Opravdu je špatně se proti urážkám a lžím ohradit argumenty a naopak je v pořádku ty lži a urážky sem zanášet? V tom svém 2078 píšeš o slušné formě. Připadla ti moje diskuse s Lubošem neslušná? Připadly ti ty tvoje 2091 a 2092 věcné a diskusně přínosné? Nepřišly ti jednoznačně provokační? Jasně, my jsme svým chováním k smíchu. A za co? Že se snažíme argumentama bránit proti těm hovadismům, co tu blbcové jako ty píšete?

(Příspěvek byl editován uživatelem chary.)
Němec_z_ova
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2096
Registrován: 4-2009

Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 12:01:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nepřišly ti jednoznačně provokačí?
Tak tedy znova
Policie má na práci důležitější úkoly, než kompletaci osob Praha - České Budějovice.

Už nikdy nezapomenu na Boblicka!!!
nezodpovězený dotaz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.47.163
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 12:15:05    Odkaz na tento příspěvek  

Honzinus:
Správně. Člověk má dělat jen to, co dokáže. A sebereflexe, či dokonce schopnost přiznat si chybu, to je panečku, někdy moc náročné. Aspoň jsi chlapsky přiznal, že je to nad tvé síly.

I tak ale: Dám si na tebe pozor a nic ti neodpustím, jasný?!
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 3-2010
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 12:18:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Němče, ano, přesně. Je vidět, že to tvoje "věcná diskuse slušnou formou" bylo jen velkohubý plácnutí. Nic jinýho mi k tomu v rámci tematu diskuse nemáš co říct?
Němec_z_ova
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2097
Registrován: 4-2009

Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 12:22:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ale jo, těch překlepů máš ve svém projevu více; TY INTELIGENTE
Až opustíš svůj konfrontační styl, tak se možná v něčem shodneme.

Přeji zdejšímu osazenstvu pěknou zábavu. Já odcházím do hajan
Policie má na práci důležitější úkoly, než kompletaci osob Praha - České Budějovice.

Už nikdy nezapomenu na Boblicka!!!
Chary
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 3-2010
Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 12:28:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nevím, kdo to sem s tím konfrontačním stylem do mojí poslední diskuse s Lubošem a Zvědavcem2 přišel. Nepřijde mi, že jsem to byl já. V diskusi o fotografiích se bavit o obecné češtině a překlepech není konfrontační styl? Takže si Němec_z_ova zase nevidí do huby
Varování: Může obsahovat chyby a překlepy Solidní nechť se věnují obsahu, blbci nimrání se v písmenkách.
Honzinus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 8-2010

Odesláno Úterý, 28. srpna 2012 - 12:33:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Němec je přihlouplý gramatický nacista co se na nic lepšího nezmůže, jeho příspěvky myslím nemá moc cenu řešit...
Dám si na tebe pozor a nic ti neodpustím, jasný?!